Röviden a PureVPN valódi üzletnek tűnhet: több ezer szerver, százezres IP-cím, 20 eszköz és platform támogatása, valamint a 24/7 támogatás mind vonzza a figyelmet.

A PureVPN-t azonban névértéken nem vettük figyelembe - elmélkedtünk a marketing igényein és a VPN-alkalmazásokat kifelé teszteltük, hogy a sok kérdés aljára kerüljünk.

Ebben a PureVPN áttekintésben megtudhatja:

 • Aki tulajdonában van a PureVPN
 • Ha működik a Netflix-rel
 • Ha bízhat anonim torrentokban
 • Függetlenül attól, hogy Kínában működik-e vagy sem
 • És összességében, ha a PureVPN jó

Ha rohanás alatt áll, beolvashatja a legfontosabb információkat az alábbi összefoglaló táblázatban - egyébként görgessen lefelé, és olvassa el a teljes véleményünket.

Áttekintés

PureVPN profik & Hátrányok

Előnyök

 1. Jó VPN-sebesség
 2. VPN kill kapcsoló & nem szivárog a DNS / IP / WebRTC
 3. Az optimalizált VPN-kiszolgálók a Netflix, iPlayer-kel működnek & több
 4. 2000+ VPN szerver világszerte több mint 140 országban
 5. Felhasználóbarát VPN-alkalmazások a népszerű platformokhoz, egyszerű beállítás

Hátrányok

 1. Korábbi naplózási politikával kapcsolatos viták
 2. Az asztali VPN-alkalmazás nehézkes és nem reagálhat
 3. Az ügyfélszolgálati munkatársak nem rendelkeznek műszaki ismeretekkel
 4. Kína számára valótlan beállítás, és időnként megbízhatatlan

A PureVPN kulcs összefoglalása

Legjobb letöltési sebesség

Naplózási politika

IP, DNS vagy WebRTC szivárgások

igazságszolgáltatás

szerverek

IP címek

Országok

USA Netflix

torrentezés-

Kínában működik

Támogatás

Legolcsóbb ár

Hivatalos honlapján

72Mbps
Néhány felhasználói napló
Nem
Hong Kong (Adatvédelmi Haven)
2000
300.000+
140
Igen
Korlátozott
Igen
24/7 élő chat
1,92 USD / hó 3 év alatt
PureVPN.com

A PureVPN az egyik legrégebbi és legelterjedtebb név az egész VPN piacon, de mégsem sikerült lépést tartania az időkkel. Ez továbbra is jó VPN, de most nyilvánvaló, hogy a PureVPN nagynevű riválisai közül néhányat megverték.

Az alábbiakban mindent megtudhat a PureVPN-ről, mind a jó, mind a rosszról - kezdve azzal, ki mögött áll a VPN-szolgáltatás.

Ról ről & Naplózási politika

Ki a PureVPN??

A PureVPN-t 2007-ben alapította a Hong Kong joghatósága alatt működő GZ Systems Ltd, amely a magánélethez nem barátságos Egyesült Államok és az EU hatókörén kívül esik..

A PureVPN szerint kifejezetten a székhelyére Hongkongot választotta, mivel nincs kötelező adatmegőrzési törvény, ezért nem kötelező a felhasználói adatok tárolása vagy harmadik személyekkel történő megosztása..

A PureVPN egyértelműen kijelenti, hogy „ha és mikor kapja meg olyan aláírásokat, amelyeket jogszerűen érvényesítenek a hongkongi bíróságon, [ez] nem fog nagy segítséget nyújtani, mivel [szinte semmi értéke nem osztható meg] ”, Amely megnyugtató.

Naplózási politika

A PureVPN naplózási politikájával kapcsolatos korábbi viták azt jelentették, hogy továbbra is kissé szkeptikusak vagyunk a VPN szolgáltatás iránt - érdemes lehet megnézni a szigorú bejelentkezési szabályzat nélküli szolgáltatókat, például a CyberGhost vagy a PrivateVPN szolgáltatókat..

Kiderült, hogy egy 2017. októberében zajló online zaklatási ügyben az FBI azonosította a vádlottakat azzal, hogy a bűncselekményben használt PureVPN szerver IP-címét összekapcsolta a valódi IP-címmel, amelyet a szerverhez való csatlakozáshoz használt..

Noha nem elnézzük az állítólagos bűnöző cselekedeteit, a PureVPN nem mondta el az ügyfeleknek, hogy naplózta az IP-címüket, és azt állították, hogy csak a csatlakozási időket és a használt sávszélességet jelentik be. Még ennél is rosszabb, hogy hamis állítást tett: „NEM tartunk nyilvántartást, amely azonosíthatja vagy segítheti a felhasználó tevékenységének nyomon követését”, ami nyilvánvalóan nem ez a helyzet.

A PureVPN azonban a közelmúltban valamilyen módon megtérítette magát egy teljesen átalakított naplózási politika bevezetésével, ahol az egyetlen gyűjtött információ a következő:

 • Az a nap, amikor csatlakozik egy adott VPN szerver helyéhez
 • Internet szolgáltatója
 • Az egyes felhasználók által használt teljes sávszélesség

Igen nem log:

 • Az Ön eredeti IP-címe
 • Csatlakozási időbélyegek
 • DNS-kérések
 • A választott VPN-kiszolgáló IP-címe

Ez azt jelenti, hogy semmit, amit online csinálsz, vissza lehet nyomon követni önnek, mint magánszemélynek, visszaállítva egy kicsit a szolgáltatásba vetett bizalmunkat.

A PureVPN szintén elérte a naplózási politikájának független ellenőrzését, hogy visszaszerezze a felhasználók bizalmát.

Sebesség & Megbízhatóság

Gyors sebesség a közeli VPN szervereknél, kevésbé gyors a távolsági kapcsolatoknál

A PureVPN nem a leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk, de még mindig elég gyors.

A letöltési és feltöltési sebesség a közeli szervereknél (például Londonból Londonba) több mint elég gyors a puffer nélküli streaminghez.

A szabadalmaztatott sebesség-tesztelő eszközünk szintén lenyűgöző konzisztenciát mutatott a PureVPN szerverhálózata teljes területén.

A sebesség a londoni fizikai elhelyezkedésünkből adódik (100Mbps optikai kapcsolat) a londoni tesztkiszolgálóra.

A PureVPN használata előtt:

 1. LetöltésMbps

  91,42

 2. FeltöltésMbps

  97,52

 3. PureVPN áttekintésfütyülésKisasszony

  5

Ha a PureVPN-hez csatlakozik:

 1. LetöltésMbps

  72,73

 2. FeltöltésMbps

  73,88

 3. PureVPN áttekintésfütyülésKisasszony

  22

Letöltési sebesség nélkül PureVPN: 91.42Mbps

Letöltési sebesség val vel PureVPN: 72.73Mbps

Letöltési sebességünk vesztesége a PureVPN futtatásakor: 20%

A PureVPN meglehetősen jól teljesít nemzetközi kapcsolatokban, például az Egyesült Királyság és Ausztrália között, de egyes kapcsolatok kissé hiányoznak (például az Egyesült Királyság az Egyesült Államokhoz)..

Vessen egy pillantást a londoni tesztek során rögzített VPN-sebességekre (ne feledje, hogy internetkapcsolatunk VPN nélkül 100Mbps):

 • USA: 31Mbps (Letöltés) & 19Mbps (Feltöltés)
 • Németország: 63Mbps (Letöltés) & 55Mbps (Feltöltés)
 • Singapore: 42Mbps (Letöltés) & 10Mbps (Feltöltés)
 • Ausztrália: 41Mbps (Letöltés) & 6 Mbps (Feltöltés)

Mint láthatja, a PureVPN feltöltési sebessége nem nagy a távolsági kapcsolatoknál, de ha távoli szervereken torrentot tervez, ez nem jelent problémát.

A PureVPN ping-ideje átlagos, tehát a játékosoknak jobb, ha más VPN-eket néznek ki, rendkívül alacsony késleltetéssel. Itt megtekintheti a VPN játékra vonatkozó ajánlásainkat.

2020-ban a leggyorsabb VPN-t keresi? Akkor nézd meg a Privát Internet hozzáférést.

Szerver helyek

2000 VPN szerver elterjedt 140 országban

Földgömb kék zászlóval140CountriesKép a városi tájról180CitiesKép egy rózsaszín marker300 000 + IP cím

A PureVPN VPN-kiszolgálókkal rendelkezik 140 kontinens országában, hat kontinensen, és nem csupán olyan népszerű célpontokra szolgál, mint Észak-Amerika és Nyugat-Európa (bár ennek ellenére továbbra is vannak VPN szerverei az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Kanadában és Ausztráliában azok számára, akiknek szüksége van rájuk)..

PureVPN áttekintés

A PureVPN összesen több mint 2000 szervert működtet - ezek közül néhány virtuális szerver, amelyet a PureVPN szerverhely-listáján „V” jelöléssel lát el. Az összes többi fizikai szerver a PureVPN tulajdonában van.

A leglátványosabb a 300 000+ IP-cím - ez az egyik legmagasabb szám, amelyet valaha látunk, és jelentősen csökkenti a szerver torlódásának kockázatát, garantálva a nagy VPN sebességeket.

13 különféle amerikai városi szintű szerver és négy különböző ausztráliai városi szintű szerver közül választhat, hogy a PureVPN part menti part menti lefedettséget nyújt. Fúrást végezhet több országban, több országban:

 • Ausztrália (4)
 • Kanada (3)
 • Kína (2)
 • Cseh Köztársaság (2)
 • Franciaország (2)
 • Németország (5)
 • Malajzia (2)
 • Dél-Afrika (2)
 • Egyesült Királyság (4)
 • USA (13)

streaming & torrentezés-

Az optimalizált szerverek együttműködnek a Netflix-szel, de a torrenthez nem ajánlottak

A PureVPN egy tisztességes VPN, ha gyors, gondtalan hozzáférést keres a főbb streaming szolgáltatásokhoz..

A PureVPN Stream Mode több mint 20 felsorolt ​​TV-streaming szolgáltatást és csatornát nyit fel optimalizált VPN-kiszolgálókkal, ideértve:

 • Netflix
 • BBC iPlayer
 • Amazon Prime
 • Sky TV
 • Hulu
 • ABC
 • ESPN

A rendszeres tesztek során általában nem volt probléma a népszerű streaming szolgáltatások elérésével a dedikált szerveren keresztül, de alkalmanként néhány különféle szervert kellett kipróbálnunk, hogy hozzáférjünk a kedvenc műsorainkhoz..

torrentezés-

A PureVPN nem jó választás a Kodi rajongók és torrenterek számára, még akkor sem, ha a P2P a legtöbb VPN szerverén megengedett..

A PureVPN naplózási politikájával kapcsolatos korábbi problémák megakadályozzák, hogy ezt a VPN-szolgáltatást ajánljuk magánélet-érzékeny P2P tevékenységekre. Az alábbiakban további információkat olvashat a PureVPN naplózási politikájáról.

Néhány olvasó arról is beszámolt, hogy a PureVPN támogatási ügynökök ajánlottak dedikált IP-ket a P2P forgalomhoz, ami rossz tanács.

A dedikált IP-cím egy rögzített IP-cím, amelyet egy PureVPN-fiókhoz rendelnek, és soha nem változik. Noha a Netflix streamingjére hatékony lehet, a magánélet szempontjából nem jó.

Ha VPN-re van szüksége a torrenthoz, olvassa el a legjobb VPN-ek útmutatóját itt.

A cenzúra megkerülése

Kínában működik, de a telepítés hamis

A PureVPN egyike azon kevés VPN-szolgáltatásoknak, amelyek továbbra is működnek Kínában, annak ellenére, hogy a VPN-szolgáltatókra a közelmúltban kormányzati erőszakos intézkedéseket hoztak, még akkor is, ha ez az idő múlásával egyre kevésbé megbízható..

Vegye fel a kapcsolatot a PureVPN ügyfélszolgálatával, hogy átfogó útmutatást kapjon a Kínai VPN beállításához. Ez hihetetlenül folyamat, és sok kézi konfigurálást igényel. A PureVPN akkor sem garantálja, hogy mindig Kínában működik.

A megbízhatóbb alternatívákért tekintse meg a legmegbízhatóbb Kínai VPN-ket.

Noha a PureVPN szerverhálózata hatalmas, és valószínűleg szerverei vannak a közeli szabad beszédet képviselő országokban, vannak más VPN-k, amelyek sokkal hatékonyabb megoldásokat kínálnak más magas cenzúrájú országokban, például Szaúd-Arábiában és Oroszországban..

állványok & eszközök

VPN-alkalmazások Windows, MacOS, Android, iOS számára & több

Alkalmazások

Windows logóablakokMac logóMaciOS logóiOSAndroid logóAndroidLinux logóLinuxRouter logóRouter

A PureVPN számos egyedi alkalmazást kínál különféle eszközökhöz, beleértve:

 • Microsoft Windows
 • Apple MacOS
 • iOS
 • Android
 • Linux

A PureVPN alkalmazásai könnyen telepíthetők, percek alatt állnak fel, és nagyon egyszerűek is a használatukhoz.

Ezenkívül egyidejűleg akár öt eszközön is használható a PureVPN.

Játékkonzolok & Streaming eszközök

AppleTV logóAppleTVAmazon Fire TV logóAmazon Fire TVChromecast logóChromecastNintendo logóNintendoPlayStation logóPlay StationRoku logórokuXbox logóXbox

A PureVPN kiemelkedik a többi VPN-szolgáltatás közül azért, hogy dedikált alkalmazásokat biztosítson mind az Amazon Fire TV Stick, mind az Android TV számára, így csak annyit kell tennie, hogy töltse le a szoftvert az App Store-ból, és jó, ha elkezdi a streaming-et..

A streaming rajongóknak tetszeni foghat az a tény, hogy a PureVPN Kodi kiegészítővel is rendelkezik, ami nagyon ritka.

A PureVPN más streaming eszközökön és játékkonzolokon is használható, például az Xbox és a PlayStation, úgy, hogy útválasztó szintre állítja. Lehet vásárolni előre konfigurált útválasztókat, amelyekben a PureVPN már telepítve van, vagy manuálisan konfigurálhatja a meglévő útválasztót, ha az kompatibilis.

Ha rendelkezik DD-WRT útválasztóval, a PureVPN olyan kisalkalmazást biztosít, amely sokkal egyszerűbbé teszi a VPN használatát az útválasztón..

Böngésző-bővítmények

Chrome logóKrómFirefox logóFirefox

A PureVPN előfizetés proxy böngésző-kiterjesztésekkel jár a Google Chrome és a Mozilla Firefox számára is.

Míg a PureVPN böngésző-kiegészítői a WebRTC szivárgás elleni védelemmel rendelkeznek, fontos szem előtt tartani, hogy ezek a proxyk nem titkosítják a kapcsolatot, így azokat nem szabad a teljes asztali kliens helyett használni. Mindazonáltal jó hozzáadott bónuszt jelentenek.

Jelenleg nincs kiterjesztés az Opera vagy a Safari számára.

Titkosítás & Biztonság

Erős titkosítás & rengeteg fejlett biztonsági funkció

jegyzőkönyvek

Titkosítás

Biztonság

Speciális szolgáltatások

IKEv2 / IPSec

L2TP / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

PPTP

SSTP

AES-256

DNS szivárgásgátló

Első fél DNS-je

IPV6 szivárgásgátló

VPN gyilkos kapcsoló

WebRTC szivárgásgátló

Split alagút

Kérjük, olvassa el a VPN-szótárt, ha ezek a kifejezések megzavarják Önt, és szeretne többet megtudni.

Régebben nehéz volt a PureVPN-et ajánlani mindenkinek, akinek szigorú adatvédelmi igényei vannak a naplózási politikával kapcsolatos korábbi problémák miatt, ám a közelmúltbeli átdolgozás azt jelenti, hogy ez már nem olyan nagy probléma.

A PureVPN alkalmazás az induláskor kiválasztja az Ön számára a „legjobb” VPN protokollt, de javasoljuk az OpenVPN (UDP és TCP) használatát, mivel ez a legjobb protokoll az általános teljesítmény és a magánélet védelme érdekében. A titkosítás az AES-256 „törhetetlen” rejtjelén keresztül zajlik.

A PureVPN beállítások menü képernyőképe az App

Csatlakozhat a következő VPN protokollokhoz:

 • IKEv2 - nagyon gyors és biztonságos, nagyszerű eszköz mobil eszközök számára
 • PPTP - nagyon nem biztonságos, és könnyen megrepedhet
 • L2TP - általában biztonságos
 • SSTP - néhány potenciális biztonsági kockázattal jár

A VPN megszakító kapcsoló elengedhetetlen szolgáltatás, amely blokkolja az összes webes forgalmat, ha a VPN kapcsolat bármilyen okból megszakad, megakadályozva az Ön valódi IP-címének való kitettségét.

A PureVPN védi a DNS, az IPv6 és a WebRTC szivárgásoktól is - amelyek független teszteink bizonyítottan hatékonyan működnek -, és nyugodtan nyugtatja, hogy online tevékenységei csak mások számára láthatók..

A böngészőleaks.com képernyőképe a szivárgásteszt eredményei, miközben csatlakozik a PureVPN-hez

A PureVPN szivárgási teszt eredményei a browserleaks.com webhelyen, amikor csatlakozik egy amerikai VPN szerverhez. Tesztelünk az Egyesült Királyságból.

A PureVPN asztali alkalmazás osztott alagútépítést is tartalmaz, lehetővé téve a VPN-en keresztüli forgalom irányítását, és a többit a titkosított alagúton kívülre hagyva..

A PureVPN-nek volt rosszindulatú programja és hirdetés-blokkolója (gravitáció és ózon), de ezeket 2019. júniusától eltávolították.

A tesztelés során azonban megtettük észrevesz valami furcsát.

Amikor egyes kiszolgálókhoz kapcsolódtunk (az Egyesült Királyságban), a forgalmat a Squid proxyszerverekre irányítottuk.

Felvetettük a kapcsolatot a PureVPN-vel, hogy megkérdezzük, miért volt ez, és ez volt a válaszuk:

Pillanatkép a PureVPN ügyfél-támogatási válaszáról a Squid proxy-val kapcsolatos kérdésre

"Tájékoztatni szeretném, hogy a kalmárokat több szerverünkön is használjuk, ideértve az Egyesült Királyságot is a jobb irányítás érdekében."

Ezután megkértük a PureVPN-t, hogy erősítse meg, hogy a Squid nem naplózza a felhasználói forgalmat:

Pillanatkép a PureVPN ügyfél-támogatási válaszáról a Squid proxy-val kapcsolatos kérdésre

„Tájékoztatni kell Önöket, hogy igen, a tintahalon az összes fakitermelés le van tiltva. Sajnos üzleti okokból nem tehetjük nyilvánosságra. ”

Szeretnénk, ha a PureVPN webhelyén nagyobb átláthatóság tapasztalható ezzel a kérdéssel kapcsolatban.

Egyszerű használat

Az egyéni VPN-alkalmazások gyorsan beállíthatók, de kissé nehézkes

Hogyan kell telepíteni & A PureVPN beállítása

 • A PureVPN letöltő gomb képernyőképe

  Könnyen letölthető a VPN-szoftver, ha a PureVPN webhelyének alkalmazások szakaszába lép.

 • A PureVPN Általános Szerződési Feltételeinek képernyőképe

  A VPN telepítésének megkezdése előtt el kell olvasnia és el kell fogadnia a feltételeket.

 • A PureVPN telepítési célmappa képernyőképe

  Dönthet úgy, hogy hol tárolja a PureVPN telepítőfájljait, és kiválaszthatja, hogy az asztali parancsikont szeretné-e használni.

 • A PureVPN telepítővarázsló képernyőképe

  Itt ellenőrizheti a VPN telepítésének haladását, amely általában csak néhány percet vesz igénybe.

 • A PureVPN befejeződött telepítési képernyőképe

  A VPN szoftver telepítése után megjelenik egy felszólítás a PureVPN alkalmazás elindítására.

 • A PureVPN Desktop App Mode Select képernyőképe

  Használja a PureVPN mód kiválasztó képernyőjét az alkalmazás testreszabásához az elvégzendő tevékenységek alapján.

 • A PureVPN adatfolyam-csatlakozási varázsló

  A legjobb VPN-kiszolgálók megtekintéséhez válassza ki a streaming szolgáltatást az (opcionális) kapcsolat varázslóban.

 • A PureVPN Desktop App Connection Info képernyőképe

  A kapcsolati képernyő a VPN-kapcsolattal kapcsolatos információkat mutatja, beleértve az új IP-címet.

 • A PureVPN Desktop App speciális beállításainak képernyőképe

  A PureVPN speciális beállításai nagyon jól vannak megszervezve, és hasznos kontextuális tippekkel szolgálnak annak magyarázatához, hogy mit csinálnak.

A PureVPN telepítése rendkívül egyszerű, és a legtapasztaltabb VPN-felhasználók számára sem okoz problémát. Egyszerűen töltse le a szoftvert, kövesse a telepítési utasításokat, majd adja meg a bejelentkezési hitelesítő adatait.

A PureVPN alkalmazások ígéretet mutatnak, és egyértelmű hangsúly van a felhasználói élményre, ám a végrehajtás következetlennek bizonyult.

A fő műszerfal elég egyszerűen használható és rendeltetésszerűen testreszabható (streaming, internetes szabadság, fájlmegosztás, biztonság, dedikált IP), de a PureVPN asztali alkalmazásai még mindig kissé nehézkesnek és régimódinak érzik magukat..

A jól szervezett konfigurálható lehetőségek megtalálhatók a PureVPN beállítások menüjében, és szeretjük a hasznos magyarázatokat, amelyek néhány fejlettebb opcióval együtt járnak, mint például az IPv6 szivárgás elleni védelem.

A PureVPN mobilalkalmazásai kissé ésszerűbbek, mint asztali társaik, anélkül, hogy veszélybe sodornák a fejlett funkciókat.

Böngésző-bővítmények

A PureVPN Chrome kiterjesztés képernyőképe

Nem kell sokáig beállítania a PureVPN proxy böngésző-bővítményeit a Google Chrome vagy a Mozilla Firefox számára. Csak kattintson a PureVPN webhelyén a „Letöltés kibővítése” elemre, adja hozzá a kiterjesztést böngészőjéhez, jelentkezzen be, és csatlakozzon.

Vevőszolgálat

Hasznos élő chat-támogatás és átfogó online források

Élő chat-támogatás

Online források

Igen
Igen

A PureVPN ügyfélszolgálata nagyon jó, de néhány javítással mégis megteheti.

A PureVPN 24/7 élő csevegési funkcióval rendelkezik, amely nagyon praktikus a gyors, egyszerű kérdések megválaszolásához. A támogatási ügynökök gyorsan és udvariasan válaszolnak, de tudásuk nem terjed ki a bonyolultabb kérdésekre - ez ugyanaz a történet az e-mail támogatással.

A weboldalon található Támogatási Központ minden bizonnyal átfogó, rengeteg GYIK-dal, hibaelhárítási tanácsokkal és kézi beállítási útmutatókkal rengeteg eszköz számára.

Ha egy egyszerű kérdésed van, percek alatt megtalálja a válaszokat, de ha ez valami technikailag bonyolult, akkor kissé kitartóbbnak kell lennie..

Árazás & Deals

Megfizethető áron az éves terv alapján

PureVPN kupon

PureVPN árképzési terv

Minél hosszabb ideig elkötelezi magát a PureVPN mellett, annál kevesebbet fog fizetni havonta - mint a legtöbb VPN esetében.

Egy hónap a legdrágább lehetőség 10,95 dollárnál, de ezt egy hatalmas 73% -kal havi 2,91 dollárra csökkent, ha a kétéves terv mellett dönt. Van egy éves terv is ésszerű havi 4,16 dollárért.

A PureVPN hosszú távú tervei rendkívül olcsók - ha pénzt akar megtakarítani, akkor a PureVPN nagyon erős versenyző.

 1. Havi

  US $ 10.95 / mo

  Havonta 10,95 USD számlázott

 2. 12 hónap

  US $ 4.16 / mo

  Az első év 49,95 USD számlázásaKeressen meg 62% -ot

 3. 2 év

  US $ 2.91 / mo

  69,95 USD számlázás az első 2 évre 73% megtakarítás

Minden terv 31 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik

Fizetés & Visszatérítési lehetőségek

A PureVPN a fizetési módok széles skáláját fogadja el, beleértve néhány magánjellegű lehetőséget:

 • Hitel- és betéti kártyák
 • PayPal
 • AliPay
 • Cryptovaluuták terhelése a CoinPaymentsen keresztül, beleértve a BitCoint is
 • Rengeteg nemzetközi módszer a PaymentWall és a BlueSnap segítségével

Nem használhatja a PureVPN-t ingyen, de a PureVPN szoftvert kockázatmentesen teszheti ki 31 napig a pénz-visszafizetési garanciával. Valójában ez nem kérdés, rejtett adatkorlátozások vagy korlátozások nélkül. Ha technikai probléma miatt az ügyfélszolgálat megpróbálja kijavítani.

A PureVPN-visszatérítési igény feldolgozása és a fiók törlése után akár 30 napot is igénybe vehet, amíg a visszatérítési kifizetés megjelenik a fiókjában.

A PureVPN háromnapos próbafiókot is kínál, adatkorlát vagy használati korlátozások nélkül, 2,50 dollárért. Ez semmilyen körülmények között nem téríthető vissza, beleértve a technikai problémákat is, de nagyon jó módja az összes szolgáltatás kipróbálásához anélkül, hogy aggódnia kellene az adatátvitel meghosszabbításáért..

Alsó vonal

Ajánljuk a PureVPN-t??

A PureVPN-nek még nincs foltos múltja, de egy új naplózási politika és az ezt támogató független ellenőrzés visszanyerte némi bizalmat..

Noha egyesek a VPN-t választhatják a névre való ellentmondások nélkül, a PureVPN továbbra is jó választás azoknak a felhasználóknak, akiknek a világ minden tájáról hozzáférniük kell a tartalomhoz (pontosabban 140 ország), és hasznos a Netflix és más szolgáltatások streamingjére. is.

A PureVPN alternatívái

ExpressVPN logó

ExpressVPN

Az ExpressVPN többször is bizonyította megbízhatóságát - egyszer, amikor egyik török ​​szerverét lefoglalták, és felhasználói kapcsolati napló nem található, és más esetekben, amikor elvégezte a független adatvédelmi és biztonsági ellenőrzéseket. Olvassa el az ExpressVPN ismertetőt

NordVPN logó

NordVPN

A P2P a PureVPN legtöbb szerverén megengedett, de a torzításhoz a NordVPN sokkal jobb VPN. Gyors, biztonságos és nincs naplózás. A NordVPN kiváló 24 órás ügyfélszolgálatot és elegáns egyedi alkalmazásokat is kínál. Olvassa el a NordVPN ismertetőt

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me