Az Expat Network az a fajta VPN, amelyről valószínűleg hallottál már a való életben, nem csak az interneten.

Szoros összpontosítása streaming helyekre néhány országban rendkívül népszerűvé tette a külföldön élő európai emigránsok, különösen az Egyesült Királyságból érkezők körében.

De képes-e kiállni a magánéletre összpontosító verseny ellen?

A szigorú, szabványosított tesztelési folyamatunkon keresztül áthelyeztük a Saját Expat Hálózatot, hogy megnézzük, mennyire jó ez a válasz, válaszolva erre és más kérdésekre, például:

 • A My Expat Network jó VPN az Egyesült Királyságban?
 • Milyen jó ez a streaming?
 • A My Expat Network legitim VPN?
 • Biztonságos és törvényes-e a My Expat Network használata?
 • Valóban működik az My Expat Network?

Amit nagyon érdekesnek találtunk. Lehet, hogy az Expat Network nem a legjobb VPN, amelyet valaha felülvizsgáltunk, de minden bizonnyal valami egyediat kínál.

Áttekintés

Saját külföldi hálózatom előnyei & Hátrányok

Előnyök

 1. Nem szivárog IP, DNS vagy WebRTC
 2. A streaming oldalak legszélesebb köre, amelyet láttam
 3. Gyors, barátságos ügyfélszolgálat
 4. Olcsóbb, mint néhány versenytársnál
 5. A lopakodási protokoll néhány cenzúrázott régióban működni fog

Hátrányok

 1. Nem a magánéletre összpontosít
 2. Nem szükséges adatnaplózás
 3. Elég lassú sebesség
 4. Meglehetősen korlátozott hálózat

Saját Expat Network Key összefoglaló

Legjobb letöltési sebesség

Naplózási politika


IP, DNS vagy WebRTC szivárgások

igazságszolgáltatás

szerverek

IP címek

Országok

USA Netflix

torrentezés-

Kínában működik

Támogatás

Legolcsóbb ár

Hivatalos honlapján

44.19Mbps
Néhány felhasználói napló
Nem
Hong Kong (Kína nyomása alatt)
120
Nem hozták nyilvánosságra
12
Igen
Korlátlan
Nem
Jegy e-mailben, online források
24 hónap alatt 6,00 dollár
My-expat-network.com

Ezek a címsorok, de még sokkal többet megtudhat a My Expat Networkről. Tudja meg alább.

Ról ről & Naplózási politika

Ki az én emigrációs hálózatom?

Panoráma Hong KongAz Expat Network-t a My Expat Network Ltd. üzemelteti, amelyet 2011 márciusában hoztak létre Hongkongban.

A hangsúly mindig arra koncentrált, hogy az emigránsok hozzáférést biztosítsanak saját nemzetük streaming szolgáltatásaihoz - ez különbözik a legtöbb kereskedelmi VPN-szolgáltatótól, amely egyenlő, ha nem nagyobb hangsúlyt fektet a magánéletre és a biztonságra..

Hongkongot a Földön a magánélet védelme szempontjából az egyik legjobb helynek minősítettük, de a helyzet valóságja sajnos összetettebb.

Magának Hongkongnak nagyon liberális adattörvényei vannak, amelyek történelmileg ideálisak voltak a VPN működtetésére, de a közelség és az ingatag kapcsolat Kína szárazföldjével megnehezítette annak előrejelzését, hogy ez továbbra is fennáll-e a jövőben.

Nemrégiben Carrie Lam Hongkong vezérigazgatója felügyelte a régióban legalább egy VPN-szolgáltatás blokkolását. Nem garantálhatjuk, hogy a My Expat Network - még a legjobb szándékkal is - a jövőben nem lesz veszélyeztetve vagy tiltva..

Naplózási politika

Valójában elmondhatja, hogy az adatvédelem nem a My Expat Network fókuszában áll. Nem találtunk naplózási vagy adatvédelmi irányelveket az online VPN-hez - csak egyet a webhelyhez.

Az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvétel után rájöttünk, hogy a My Expat Network nem regisztrálja a felhasználói tevékenységeket, hanem naplózza:

 • Az Ön IP-címe
 • A csatlakozás időpontja és ideje
 • Az egyes kapcsolatok szerver helye

Az Expat Hálózat ezeket az adatokat legfeljebb két évig megőrzi.

Ez egyszerűen túl sok adatgyűjtés - részletes képet alkot az online tevékenységekről, és teljesen anonimizálná azt, hogy bárki hozzáférhettél ezekhez a naplókhoz.

Úgy gondoljuk továbbá, hogy a VPN-knek gyakorlati szempontból átlátható jelentéseket kell szolgáltatniuk arról, hogy mit csinálnak vevőik adataikkal, még akkor is, ha a fő hangsúly nem a magánélet védelme - ahogy ez a jelen esetben is történik..

Sebesség & Megbízhatóság

Áramtalanság egy streaming-központú szolgáltató számára

Streaming-összpontosított VPN-ként reménykedtünk abban, hogy a My Expat Network állandóan jó sebességet fog elérni, különösen akkor, ha a közeli kiszolgálókhoz kapcsolódik..

Sajnos ez nem volt a helyzet.

A sebesség a londoni fizikai elhelyezkedésünkből adódik (100Mbps optikai kapcsolat) a londoni tesztkiszolgálóra.

A My Expat Network használata előtt:

 1. LetöltésMbps

  98,73

 2. FeltöltésMbps

  98,37

 3. Saját Expat Network áttekintésfütyülésKisasszony

  7

Amikor csatlakozik a Saját Expat Hálózathoz:

 1. LetöltésMbps

  44.19

 2. FeltöltésMbps

  87,94

 3. Saját Expat Network áttekintésfütyülésKisasszony

  55

Letöltési sebességünk csökkenése a My Expat Network futtatásakor: 55%

Ping meglepően rossz volt - 55ms ugyanazon a városon - tehát nem javasoljuk a játékot, ha csatlakozik ehhez a szolgáltatóhoz.

Az egyetlen olyan szerver, amelynek késleltetési ideje elég alacsony ahhoz, hogy a jó ping-szel hasonló játékkal játszhasson, a 14ms-es Hollandia volt.

Globális értelemben a sebesség meglehetősen alulteljesítő, és gyakran nem elég ahhoz, hogy videókat továbbítson, legalább valamilyen pufferolás nélkül:

 • USA: 22.27Mbps (Letöltés) & 44.57Mbps (Feltöltés)
 • Németország: 34.63Mbps (Letöltés) & 90.96Mbps (Feltöltés)
 • Norvégia: 28.7Mbps (Letöltés) & 68.1Mbps (Feltöltés)
 • Ausztrália: 6.29Mbps (Letöltés) & 21.9Mbps (Feltöltés)

A legjobb sebességeket láttuk Hollandiában, ahol a letöltési sebesség 34% -kal esett vissza, a legrosszabb pedig Ausztráliában, ahol a 94% -os csökkenés történt..

Összességében ezek a sebességek meglehetősen nem kielégítő streaming élményt okozhatnak, különösen, ha 4K vagy akár HD tartalmat szeretnének nézni..

Szerver helyek

Európára, Észak-Amerikára és Ausztráliára korlátozódik

Földgömb kék zászlóval12CountriesKép a városi tájról12CitiesKép egy rózsaszín markerKihirdetés nélküli számú IP cím

A My Expat Network szerverhálózat arra összpontosít, hogy csak streaming szolgáltatásokhoz férjen hozzá 12 ország.Az Expat Network-et 12 országban kínálják

Jól szolgálja ezeket az országokat, de kínál semmi kívülük. Ez azt jelenti, hogy minél távolabb kerülnek ezekből a régiókból, annál lassabb a sebesség, amire számíthat.

Ennek ellenére, ha csak egy VPN szerverhez akar hozzáférni, mondjuk az Egyesült Királyságban, akkor a VPN szolgáltatója, amelynek sok szerver van az Ön közelében, nem fog változtatni a teljesítményében. Mivel a My Expat Network kizárólag arra koncentrál, hogy lehetővé tegye bizonyos országokból származó tartalmak streamingjét, ezért értelmes, hogy ezek szerverhálózata korlátozott.

Mégis jó lenne, ha a hálózat a jövőben is növekszik, és semmi sem akadályozza meg abban, hogy további szervereket hozzon létre azokban a 12 országban.

Jelenleg a My Expat Network állítása szerint csak 120 szerver e 12 országban, nyilvános nyilatkozat nélkül, hogy hány különféle IP-címet tart fenn.

streaming & torrentezés-

Nagyon sok minden streaming szolgáltatást meg lehet képzelni, de nem torrenting

Figyelembe véve annak különös figyelmét, itt valóban azt vártuk, hogy a My Expat Network ragyogni fog.

És egyáltalán nem voltunk csalódottak a látottakban.

Olyan kedvenceinkhez jutottunk hozzá, mint a BBC iPlayer és az US Netflix, anélkül, hogy bármilyen probléma lenne, de a My Expat Network messze meghaladja ezeket az alapokat.

Webhelyén található TV-útmutató a teljes streaming szolgáltatás-készlettel, amelyhez az Egyesült Királyságból, az Egyesült Államokból, Ausztráliából, Kanadából, Svédországból, Norvégiából, Dániából, Hollandiából, Spanyolországból, Franciaországból és Olaszországból.A My Expat Network TV Guide képernyőképe

Kiválasztásuk kivételes.

Az egyetlen dolog, amely itt engedi a My Expat Network-et, a sebessége, amely megakadályozza, hogy ezt mindezt Full HD-n nézd meg..

torrentezés-

A P2P forgalma engedélyezett a Saját Expat Hálózaton.

A felesleges naplózási gyakorlatokkal azonban, nem javasoljuk.

A lassú sebesség sem ideális nagy fájlok letöltésére vagy beillesztésére.

A cenzúra megkerülése

A lopakodó protokoll Kínában nem mindig működik

A My Expat Network minden kiszolgálójához lopakodó lehetőséget kínál - remek hír, ha TV-t szeretne nézni, korlátozott internettel rendelkező régióban élő, ott dolgozó vagy látogatott térségben.

Az ügyfélszolgálat szerint a lopakodási protokoll itt működik néhány Kína régiói, néhány az idő, de nem mindenhol.

Nem is találtunk sok vásárlói bizonyságot arról, hogy a korlátozott területeken működik.

Ha már rendelkezik My Expat Network-kel, érdemes lehet megtekinteni Kínában, de ha garantálni szeretné az ingyenes internet-hozzáférést, azt javasoljuk, hogy az ország számára megbízhatóbb VPN-t használjon..

Egy másik dolog, amelyet figyelembe kell venni, az, hogy a My Expat Network a lopakodási protokoll nem érhető el iOS rendszeren.

állványok & eszközök

A router támogatása nagy bónusz

Alkalmazások

Windows logóablakokMac logóMaciOS logóiOSAndroid logóAndroidLinux logóLinuxRouter logóRouter

Az összes alapot a My Expat Network fedezi. Egyedi alkalmazásokat kínál Windows, Mac, iOS, Android és Linux rendszerekhez.

Nem talál böngészőbővítést a My Expat Network webhelyhez. Ennek ellenére a rendelkezésre álló alkalmazáscsomag a telefonok és számítógépek túlnyomó többségét szolgálja.

A legjobb, hogy a My Expat Network telepíthető otthoni útválasztóra - még átfogó útmutatókkal is rendelkezik, amelyek segítenek abban. Visszatérünk arra, hogy miért olyan nagyszerű ez egy pillanat alatt.

Játékkonzolok & Streaming eszközök

AppleTV logóAppleTVAmazon Fire TV logóAmazon Fire TVChromecast logóChromecastNintendo logóNintendoPlayStation logóPlay StationRoku logórokuXbox logóXbox

Van egy dedikált Amazon Fire TV alkalmazás, amely önmagában vagy médiaalkalmazásokhoz, például Kodi vagy Roku, ideális.

Mint már említettük, a My Expat Network megvásárolható egy előre konfigurált útválasztón vagy telepíthető bármilyen DD-WRT kompatibilis útválasztóra..

Ez nagyszerű, mivel lehetővé teszi a VPN egyidejű futtatását az összes eszközön - potenciálisan közvetlen otthoni összeköttetést biztosítva az otthoni internettel.

Az útválasztó használata a legjobb módszer a VPN beállítására sok olyan médiaeszközön, amelyek nem támogatják a VPN-alkalmazásokat. Ide tartoznak az Apple TV és a játékkonzolok, például az Xbox One, a PlayStation 4 és a Nintendo Switch.

A választott fizetési tervetől függően a My Expat Network lehetővé teszi, hogy egyszerre csak egy vagy öt eszközt csatlakoztasson, de ha útválasztóra telepíti, akkor a kívánt számot csatlakoztathatja.

Titkosítás & Biztonság

Nincs IP, DNS vagy WebRTC szivárgás

jegyzőkönyvek

Titkosítás

Biztonság

Speciális szolgáltatások

IKEv2 / IPSec

L2TP / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

AES-256

Kérjük, olvassa el a VPN-szótárt, ha ezek a kifejezések megzavarják Önt, és szeretne többet megtudni.

Az Expat hálózatom az AES-256-at használja, amely a rendelkezésre álló legerősebb titkosítás és jelenleg nem feltörött, biztonság szempontjából nagyszerű jel..

A használt protokoll a használt készüléktől függően változik. A Windows és a MacOS egyaránt használja az OpenVPN-t - egy megbízható és sokoldalú protokollt. Az iOS az IKEv2-en működik, amely szintén nagyszerű, és a mi mobiltelefon-kapcsolatok számára preferált protokollunk.

Az Android alkalmazás azonban L2TP-t használ, ami egy elavult alapértelmezett. Vannak rosszabb protokollok is, de szeretnénk, ha a My Expat Network átáll az Android IKEv2-re is.

Nincs kill-switch, ami azt jelenti, hogy ha a VPN-kiszolgálóval való kapcsolat megszakad az IP-je, akkor teljesen szabadon marad. Ez elengedhetetlen, ha fenntartani szeretné VPN-kapcsolatának biztonságát, magánéletét vagy névtelenségét.

Nem látottunk DNS, IP vagy WebRTC szivárgást, ami jó jel mind az adatvédelem, mind a biztonság szempontjából..

Egyszerű használat

A tálca alkalmazás elavult, de funkcionális

Hogyan kell telepíteni & Állítsa be az Expat hálózatomat

 • A My Expat Network webhelyéről letölthető egyéni alkalmazások képernyőképe

  Egyszerűen kattintson a készülékre vonatkozó alkalmazás letöltéséhez.

 • A My Expat Network Windows alkalmazás telepítővarázslójának képernyőképe

  A telepítés megkezdése előtt el kell fogadnia a feltételeket.

 • A My Expat Network Windows alkalmazástelepítési folyamatjelző képernyőképe

  A folyamatjelző sáv jól jelzi, hogy mennyi ideig maradt - a mi esetünkben kevesebb, mint 30 másodpercbe telt.

 • A My Expat Network bejelentkezési képernyőképe a Windows rendszeren

  Ne próbáljon bejelentkezni az e-mail címével, mivel ez nem fog működni - a felhasználóneved a regisztráció során lesz hozzárendelve.

 • Képernyőkép arról, hogyan néz ki a My Expat Network alkalmazás, amikor csatlakozik a Windows rendszerhez

  A választott helyszín színesen kitölti a színt, hogy tudatja Önnel, hogy védett vagy.

 • A My Expat Network Windows alkalmazásában elérhető csatlakozási naplók képernyőképe

  A kapcsolat állapotát és a naplókat külön képernyőn tekintheti meg, ha szeretné.

 • A beállításmenü képernyőképe a My Expat Network Windows alkalmazásában

  A beállítások hihetetlenül korlátozottak, és a legtöbb ember valószínűleg nem hegedül velük.

2020-as év: többet várunk el egy tálcaalkalmazástól a fizetett VPN-szolgáltatástól.

Sajnos ez minden, amit az Expat Network kínálhat Mac és PC rendszereken.

A tálcaalkalmazás (Mac számítógépen menüsáv-alkalmazás) zavaró lehet azon felhasználók számára, akik nem számítanak rá, és szükségtelenül megemeli a tanulási görbét. Különösen furcsa választásnak tekintjük, tekintettel a My Expat Network kevésbé tech-hozzáértő célközönségére.

Miután megszerezte az ügyfél lógását, elég könnyen használható. Bizonyára láttuk a rosszabb felületeket is.

A menük meglehetősen korlátozottak, de ez inkább a funkciók hiányára, mint a rossz kialakításra vezethető vissza.

Ha van egy ország előfizetési csomagja, akkor fiókja csak egy eszközre korlátozódik, míg az összes ország és eszközcsomag lehetővé teszi, hogy akár öt eszközt egyszerre csatlakoztasson.

Az egy országos csomag a Mac / PC / routerre vagy a tablet / mobileszközre is korlátozza Önt, ezért a telepítés megkezdése előtt győződjön meg arról, hogy megszerezte a megfelelőt..

Vevőszolgálat

Korlátozott források, de a támogatás gyors, hasznos válaszai

24/7 e-mail támogatás

Online források

Igen
Igen

Online források állnak rendelkezésre, de nem fednek le mindent, és megzavarhatják a navigációt, ami még inkább valószínűsíti a közvetlen interakciót az ügyfélszolgálattal.

Az Expat Network nem kínál élő csevegést, ami azt jelenti, hogy támaszkodnia kell egy régi iskola e-mail jegyrendszerére.A My Expat Network ügyfélszolgálati jegy képernyőképe

Összességében azonban ennek az e-mail rendszernek a tapasztalata nagyon jó volt. A kérdéseinkre adott válaszok óránként és gyakran percek alatt érkeztek, és általában nagyon hasznosnak találtuk őket.

Az élő csevegés minden résztvevő számára könnyebb lenne, de a My Expat Network támogatási csapata nagyon jól jön nélküle.

Árazás & Deals

Sok fizetési lehetőség, tisztességes érték

Saját Expat Network kuponom

Saját Expat Network árazási terv

 1. Havi

  US $ 12 / mo

  Havonta 12,00 USD számlázott

 2. 12 hónap

  US $ 9.60 / mo

  12 havonta 115,20 USD számlázásTakarítson meg 20% ​​-ot

 3. 24 hónap

  US $ 6 / mo

  Hat hónaponként 64,60 USD számlázásTakarítson meg 50% -ot

Minden terv 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik

Fizetés & Visszatérítési lehetőségek

Hitelkártya

PayPal

Igen
Igen

Ami a fizetési lehetőségeket illeti, a My Expat Network nem fogad el semmi kivételes esetet; fizethet nagyobb hitel- és betéti kártyákkal (nincs American Express), vagy a PayPal-lal.

Ennek nincs kérdése, amelyre 30 napos pénz-visszafizetési garancia vonatkozik, amely igazán tetszik.

Alsó vonal

Ajánljuk az Expat hálózatomat??

A legtöbb felhasználó számára nem ajánljuk a My Expat Network alkalmazást.

Egy bizonyos rést a (z) My Expat Network jó (vagy néha akár az egyetlen) választásnak találhat.

Páratlanul összpontosít a streaming webhelyekhez való hozzáférésre, különösen, ha kevésbé általános streaming webhelyekhez vagy nem angol nyelvű streaming webhelyekhez szeretne hozzáférni 12 országának bármelyikében..

Mindamellett több magánszolgáltatót szerezhet jobb sebességgel, nagyobb kiszolgálóhálózattal és jó streaming lehetőségekkel sokkal olcsóbban.

A My Expat Network alternatívái

PrivateVPN logó

PrivateVPN

A nagy érték és a megbízható sebesség mellett a PrivateVPN az egyik legjobb VPN, amelyet streaminghez látunk. Megbízhatóan működik a BBC iPlayer, a Netflix, a Hulu, az Amazon Prime Video, az ESPN és a Sky szolgáltatással, de különféle streaming szerverekkel a Netflix számára 19 különböző országban. Olvassa el a PrivateVPN ismertetőt

Windscribe logó

Windscribe

A Windscribe dedikált szerverekkel rendelkezik az Egyesült Királyságból és az Egyesült Államokból történő streaminghez, és sokkal jobb sebességgel rendelkezik, mint a My Expat Network. A teljes szolgáltatáscsomag - beleértve a gyilkos kapcsolót - és a naplómentes házirend teszi magán- és biztonságossá. Ennek ellenére nincs elég sokféle vagy következetes streaming opció, mint a My Expat Network. Olvassa el a Windscribe véleményét

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me