Ha olyan sok nagy névvel rendelkező VPN van odakint, van-e ok arra, hogy kiszálljanak a tömegből? A VPNArea biztosan remélni fogja.

Lehet, hogy nem hallott róla, de a VPNArea azt állítja, hogy mindent meg tud tenni: biztonságos szolgáltatás, amely magántulajdonban tartja magát, legyőzi az online akadályokat, feloldja a streaming tartalmat és még sok más.

De vajon valóban??

A VPNArea tesztelésével kiderült:

 • A VPNArea együttműködik a Netflix-szel?
 • A VPNArea dedikált IP-ket kínál?
 • Mi a VPNArea kaméleon??
 • Mennyibe kerül a VPNArea?
 • Van-e a VPNArea-ban DNS-szivárgás?

Miután órákat töltöttünk a lépésről lépésre, az alábbiakban felsoroljuk a VPNArea-val kapcsolatos fő következtetéseinket.

Áttekintés

VPNArea Pros & Hátrányok

Előnyök

 1. Nagyon lenyűgöző sebesség
 2. Dedikált streaming szerverek
 3. Nincs naplózás & Nincs IP, DNS & A WebRTC szivárog
 4. Felhasználóbarát alkalmazások PC-re, Mac-re, iOS-re, & Android
 5. Biztonságosan csatlakozhat 65 országhoz

Hátrányok

 1. Rövid visszatérítési időszak
 2. Az alkalmazások fényesek lehetnek
 3. Kis szerverhálózat

VPNArea Key Összegzés

Legjobb letöltési sebesség

Naplózási politika

IP, DNS vagy WebRTC szivárgások

igazságszolgáltatás

szerverek

IP címek

Országok

USA Netflix

torrentezés-

Kínában működik

Támogatás

Legolcsóbb ár

Hivatalos honlapján

90Mbps
Nincs napló
Nem
Bulgária (EU-tag)
Nem hozták nyilvánosságra
200+
70
Igen
Korlátlan
Igen
24/7 élő chat
36 hónap alatt 2,99 USD / hó
VPNArea.com

Még mindig nem biztos abban, hogy a VPNArea a megfelelő VPN-e az Ön számára?

Ez rendben van - elolvashatja a teljes áttekintésünket, amelyben mindent sokkal részletesebben ismertetünk, kezdve a csatlakozási sebességgel.

Ról ről & Naplózási politika

Ki a VPNArea??

A VPNArea 2012-ben alakult, és bolgár székhelyű Offshore Security LTD társaság tulajdonában van. Székhelye jelenleg a bulgáriai Várnában található, amely általában rossz választás lenne a VPN-szolgáltatás számára, tekintettel arra, hogy behatoló uniós felügyeleti törvények és adatmegosztási megállapodások vonatkoznak rá..

A VPNArea szigorú bejelentkezési politikája azonban azt jelenti, hogy a joghatósága miatt nem kell aggódni, mivel még ha egy harmadik fél is kéri az Ön személyes adatait, a VPNArea nem tudja átadni azt..

Naplózási politika

A legtöbb VPN azt állítja, hogy nem gyűjt semmilyen naplót, de a VPNArea egyike azon kevés VPN-szolgáltatásoknak, amelyeket felülvizsgáltunk, és amelyek valóban nem naplók.

Nem figyeli, nem tárolja és nem tárolja „bejelentkezési dátumokat, időbélyegzőket, bejövő és kimenő IP-címeket, sávszélesség-statisztikákat vagy bármilyen más azonosítható adatot a VPN-felhasználók számára.” Ez azt jelenti, hogy a VPNArea-hoz csatlakozva végzett tevékenységek visszakereshetők az Öntől..

Sebesség & Megbízhatóság

Állandóan gyors, azonos országsebesség

A VPNArea nagyon gyors, megbízható VPN-szolgáltatás, ha főként ugyanahhoz az országhoz vagy egy közeli országhoz való csatlakozást tervezi - a kb. 90 Mbps sebességű letöltések több mint elég gyorsak ahhoz, hogy több eszközön egyszerre több adatfolyamra folytassák a streaming.

A VPNArea azonban nem olyan következetes, ha rendszeresen nemzetközi kapcsolatokat fog létesíteni. Még mindig gyors, de a sebesség megbízhatósága egyszerűen nem hasonlítható össze a jelenlegi leggyorsabb VPN-ekkel.

A sebesség a londoni fizikai elhelyezkedésünkből adódik (100Mbps optikai kapcsolat) a londoni tesztkiszolgálóra.

A VPNArea használata előtt:

 1. LetöltésMbps

  93,57

 2. FeltöltésMbps

  98,68

 3. VPNArea áttekintésfütyülésKisasszony

  3

Ha csatlakozik a VPNArea-hoz:

 1. LetöltésMbps

  90,29

 2. FeltöltésMbps

  92,74

 3. VPNArea áttekintésfütyülésKisasszony

  8

Letöltési sebesség nélkül VPNArea: 93,57Mbps

Letöltési sebesség val vel VPNArea: 90,29Mbps

A letöltési sebesség csökkenése a VPNArea futtatásakor: 4%

A VPNArea egy erős választás a játékosok számára is, köszönhetően az azonos ország gyors, mindössze 8 ms-os késleltetésének. Ezenkívül nagyon gyors feltöltési sebességet hozott létre, körülbelül 90Mbps felett, egyes helyeken, ami ideális a torrenthez. Még jobb, ha a VPNArea kapcsolatai hihetetlenül megbízhatóak, egyáltalán nem estek le.

Az alábbiakban látható az az átlagos sebesség, amelyet elvárhat a VPNArea-tól néhány népszerű helyről (csatlakozva az Egyesült Királyságból):

USA: 48Mbps (le) & 36Mbps (fel)
Németország: 77Mbps (le) & 80Mbps (fel)
Singapore: 12Mbps (le) & 6 Mbps (fel)
Ausztrália: 4 Mbps (le) & 2 Mbps (fel)

A VPN teljesítményének pontos mérésével kapcsolatos további információkért tekintse meg a Hogyan teszteljük a VPN-eket című részt.

Szerver helyek

Több mint 120 város 70 országban

Földgömb kék zászlóval70CountriesKép a városi tájról120 + városokKép egy rózsaszín marker200 + IP cím

A VPNArea az egyik nagyobb VPN szerverhálózattal rendelkezik, amelyet a tesztelésünk során látott, és világszerte 70 országban van jelen..

Van egy városi szintű szerver opció néhány VPNArea helyszínen, a legszélesebb választékkal az Egyesült Államokban. Az USA-ban található felhasználók 42 VPNArea szerver közül választhatnak 11 különböző városban, ami nagyszerű hír a teljesítmény szempontjából.

A városspecifikus szerverválasztással rendelkező országok között szerepel Ausztrália (öt), Kanada (négy), Olaszország (három), Spanyolország (kettő), Dél-Afrika (kettő) és az Egyesült Királyság (három).

A VPNArea szerver helyeinek listája

Mint általában, Európában és Észak-Amerikában van a legjobb szerver lefedettség, azonban ezeken a régiókon kívül is sok a választás, ami látványos. A VPNArea szerverhálózatában nincsenek nyilvánvaló hiányosságok, de jó lenne, ha a jövőben még néhány városi szintű lehetőséget látnánk.

Nagyon tetszik, hogy a VPNArea saját DNS-szervereket birtokol és üzemeltet, ám csalódást okozott a teljes kiszolgálók száma, mindössze 200-nál. Szerverre is csak egy megosztott IP-cím tartozik, ami rossz teljesítménybeli híreket jelenthet, de kiválóan alkalmas a magánélet.

streaming & torrentezés-

Együttműködik a Netflix-szel, a BBC iPlayer-rel & P2P

A VPNArea optimalizált streaming szervereinek köszönhetően a Netflix egyszerűen megfigyelhető volt mind az Egyesült Államok, mind az Egyesült Királyság szerverein (USA-0-NFLX és UnitedKingdom-0-NFLX)..

A VPNArea kiváló sebessége azt jelenti, hogy a video és a hangminőség is jó.

VPNArea streaming szerverek

A VPNArea rendelkezik egy dedikált brit szerverrel a BBC iPlayer közvetítéséhez, de ez nagyon megbízhatatlan és nem mindig működik. Sajnos a VPNArea nem működött együtt a BBC iPlayer-rel a legújabb streaming teszteinkben.

Megkérdeztük a VPNArea élő chat-ügynökeit, amikor azt számították, hogy a BBC iPlayerrel kapcsolatos probléma megoldódik, és azt mondták nekünk, hogy nincs időkerete, de értesítik a felhasználókat a problémáról. Ezért a BBC iPlayer rajongóknak inkább a tesztelt és működő VPN-k egyikét kell használniuk.

A VPNArea feloldja a kanadai és az olasz Netflix könyvtárakat, és rendelkezik egy dedikált szerverrel a Sky Go streamálására Olaszországban.

torrentezés-

A torrentálás minden VPNArea szerveren megengedett, sokuk a P2P tevékenységre van optimalizálva.

Kombinálja ezt a gyors letöltési és feltöltési sebességgel, nincs IP vagy DNS szivárgás, és egy VPN kill kapcsolóval, és van egy nagyon vonzó VPN a torrenterek számára.

A VPNArea szilárd nem-naplózási politikája további előnye a torrentingnek, és a Kodi-vel is jól működik (itt található a kodi telepítési útmutató).

A cenzúra megkerülése

Kína számára jó (csak asztali)

A VPNArea jó választás Kína számára, ha azt tervezi, hogy az asztali számítógépen használja.

Van X-Stunnel VPN szerverei egy csomó helyen világszerte, amelyek elrejtik a kapcsolatot normál HTTPS forgalomként, és lehetővé teszik az ún. Kínai nagy tűzfal megkerülését..

A VPNArea kínálja ezeket a kiszolgálókat Kínában, Japánban, Szingapúrban és az Egyesült Államokban (valamint néhány másik országban), így a lehető legnagyobb sebességgel is csatlakozhat egy közeli helyhez..

Ezek az X-Stunnel VPN-kiszolgálók azonban csak Windows és Mac eszközökön érhetők el, és nincsenek kézi megoldások iOS vagy Android számára, így a mobil felhasználóknak kerülniük kell.

A VPNArea elhalványult szerverei azt jelentik, hogy ez egy megbízható VPN szolgáltatás is az elnyomó cenzúrarendszerrel rendelkező más országok - például Törökország, Szaúd-Arábia, Irán és az Egyesült Arab Emírségek - számára..

állványok & eszközök

Rengeteg különféle eszközzel használható, beleértve az útválasztókat

Alkalmazások

Windows logóablakokMac logóMaciOS logóiOSAndroid logóAndroidLinux logóLinuxRouter logóRouter

A VPNArea egyedi VPN-alkalmazásokat kínál egy csomó népszerű eszköz számára, beleértve:

 • Microsoft Windows
 • Mac operációs rendszer
 • iOS
 • Android
 • Linux (beleértve az Ubuntu-t).

A VPNArea-t manuálisan is beállíthatja egy maroknyi más platformon, beleértve az útválasztókat is - ezekre vonatkozóan a VPNArea webhelyén található utasítások.

Ha nem szeretné, hogy piszkos legyen a keze, akkor lehetősége van egy előre konfigurált VPN útválasztó megvásárlására is, közvetlenül a VPNArea-tól vagy egy független cégtől.

Játékkonzolok & Streaming eszközök

AppleTV logóAppleTVAmazon Fire TV logóAmazon Fire TVChromecast logóChromecastNintendo logóNintendoPlayStation logóPlay StationRoku logórokuXbox logóXbox

A VPNArea sokféle játékkonzollal és streaming eszközzel használható, úgy, hogy a VPN-t futtató útválasztóhoz csatlakoztatja őket, mivel ez automatikusan megvédi az otthoni összes csatlakoztatott eszközt..

A VPNArea telepíthető az Amazon Firestick-jére és a Kodi-ra is, némi kézi konfigurálással. Ha egyszerűbb telepítést szeretne, tekintse meg a Firestick és a Kodi által ajánlott VPN-ket.

VPNArea Kodi és Firestick beállítása

A VPNArea nem a legjobb megoldás, ha plug-and-play megoldást keres a játékkonzolhoz, de elég jól fogja elvégezni a munkát. Ha kicsit egyszerűbbet keres, tekintse meg az ExpressVPN áttekintésünket - a MediaStreamer szolgáltatás sokkal könnyebbé teszi az életet.

Ha a VPNArea telepítését az egyes eszközökön végzi, akkor ezek közül akár hatnál is használható egyszerre - ez az átlag, amit a legtöbb VPN-szolgáltatásban látunk.

Böngésző-bővítmények

Sajnos a VPNArea jelenleg nem kínál semmilyen böngészőbővítést.

Ha VPN-t kíván használni a webböngészőn keresztül, olvassa el a Chrome VPN-ekhez és a Firefoxhoz tartozó VPN-ekre vonatkozó külön útmutatókat.

Titkosítás & Biztonság

A szigorú adatvédelmi funkciók online védelmet nyújtanak Önnek

jegyzőkönyvek

Titkosítás

Biztonság

Speciális szolgáltatások

IKEv2 / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

AES-256

DNS szivárgásgátló

Első fél DNS-je

IPV6 szivárgásgátló

Támogatja a TCP 443 portot

VPN gyilkos kapcsoló

WebRTC szivárgásgátló

Reklám blokkoló

Dedikált IP

Dupla VPN

Kérjük, olvassa el a VPN-szótárt, ha ezek a kifejezések megzavarják Önt, és szeretne többet megtudni.

A VPNArea nagyon biztonságos online. Az asztali alkalmazás az OpenVPN-t, a legbiztonságosabb VPN protokollt használja, sőt válthat az UDP és a TCP között is. Az IKEv2 használatával csatlakozhat. A VPNArea titkosítása a legbiztonságosabb titkosításon, az AES-256-on keresztül történik.

A nélkülözhetetlen VPN-kikapcsolási funkció mellett, amely megóv a potenciális kapcsolatvesztésektől, a VPNArea megakadályozza a DNS, IPv6 és WebRTC szivárgásokat is. Még jobb, ha saját nullapontú DNS-kiszolgálóit üzemelteti, hogy személyes adatait bizalmasan kezelje.

A VPNArea szivárgási tesztének a képernyőképe a browserleaks.com webhelyen

Amit megtekintettünk a browserleaks.com webhelyen, miközben csatlakoztunk a VPNArea New York szerveréhez

Ezenkívül a VPNArea dupla VPN-kiszolgálókat is üzemeltet, és extra biztonságot nyújt Önnek, amikor csatlakozik a VPN-hez. Van egy beépített hirdetés-blokkoló és rosszindulatú programok védelme is.

A port-továbbítás elérhető a VPNArea webhelyen - de kapcsolatba kell lépnie a támogatással, hogy engedélyezze fiókjában. Külön éves díjért VPNArea dedikált IP-t is kaphat.

Egyszerű használat

Rossz alkalmazások, amelyek néhány használhatósággal kapcsolatos hibát mutatnak

Hogyan kell telepíteni & A VPNArea beállítása

 • A VPNArea webhelyén elérhető letöltések listájának képernyőképe

  A webhelyen elég könnyű megtalálni, ahonnan letöltheti az eszközéhez a megfelelő szoftvert.

 • A VPNArea beállító képernyőjének képernyőképe a Windows-on

  A VPNArea telepítővarázsló végigvezeti Önt a folyamat kezdetétől a végéig.

 • A VPNArea Windows telepítővarázslójának képernyőképe

  Ez a képernyő jó jelzést ad arról, hogy mennyi ideig tart a telepítés.

 • A VPNArea Windows alkalmazás bejelentkezési képernyőjének képernyőképe

  A telepítés befejezése után a VPN-hez való csatlakozás előtt a rendszer felszólítja a bejelentkezési adatok megadására.

 • A VPNArea Windows alkalmazásának fő képernyőjének képernyőképe

  A főképernyő a teljes szerverlista - itt is megtekintheti az új IP-címét.

 • Képernyőkép arról, hogy néz ki a VPNArea, amikor csatlakozik

  A be / ki gomb zölden világít, jelezve, hogy csatlakozik.

 • A VPNArea speciális kiszolgálói listájának képernyőképe

  Szervezi a szerverek hely szerinti megszervezését, és ott van még egy fül a „speciális” szerverek számára, amelyek optimalizálva vannak streaminghez vagy további obfuzációhoz.

 • A VPNArea Windows alkalmazásának beállítási lista képernyőképe

  Szeretjük a beállítási képernyőn megjelenő kontextusbeli segítséget, amely elmagyarázza, hogy az egyes szolgáltatások mit csinálnak.

 • A VPNArea Windows alkalmazásban található portválasztó funkció képernyőképe

  Még kiválaszthatja a kívánt portot - bár itt nincs további információ arról, hogy melyik a legmegfelelőbb.

A VPNArea asztali alkalmazásának kiváló tulajdonságai vannak, de néhány bosszantó aprósága is kicsit tönkretette számunkra az élményt. Mint ilyen, a főképernyő nincs, így a bejelentkezés után csak átirányítják a VPN-kiszolgálók listájára..

A VPN-kiszolgálók listája hasznos lapokra van felosztva, például torrent, streaming és obfusced - a kiszolgálókat távolság, sebesség vagy százalékos terhelés szerint is osztályozhatja. A VPN-beállítások mindegyike egyszerű be- és kikapcsoló gombokkal érkezik, és mi különösen szeretjük a nyújtott kontextus-információkat.

Böngésző-bővítmények

A VPNArea jelenleg nem kínál semmilyen böngészőbővítést.

Ha ez a fajta dolog, amelyet keres, vegye fontolóra az ExpressVPN-t, amely teljes körű bővítményeket kínál az összes népszerű böngészőhöz, vagy az NordVPN-t, amely kevésbé biztonságos (de gyorsabb) proxykat biztosít..

Vevőszolgálat

A 24/7 élő csevegés korlátozott erőforrásokat jelent

Élő chat-támogatás

Online források

Igen
Igen

A VPNArea ügyfélszolgálata elég jó egy ilyen méretű szolgáltató számára, de nem szeretjük, hogy néhány erőforrás (például telepítési útmutató) csak a fizető ügyfelekre korlátozódjon.

A weboldalon rengeteg alapos GYIK található, amelyek számos témát lefednek a titkosítástól a különféle VPN-protokollok biztonságáig..

Kellemesen meglepődtünk, hogy a VPNArea valóban 24 órás és 24 órás élő csevegési lehetőséget kínál barátságos, segítőkész ügynökökkel. Mindig pár perc alatt megkaptuk a választ.

Árazás & Deals

A leghosszabb terv kiváló ár-érték arány

VPNArea kupon

VPNArea árképzési terv

A VPNArea meglehetősen olcsó szolgáltató a hasonló, hasonló minőségű VPN szolgáltatásokhoz képest. A VPNArea havi programja a legdrágább opció 9,90 dollárnál, de ezt a hároméves tervnél 2,99 dollárra csökkentheti, ezzel 70% -ot takaríthat meg. Van egy éves terv is 4,92 dollárnál, 50% -os csökkentéssel.

 1. Havi

  US $ 9.90 / mo

  Havonta 9,90 USD számlázott

 2. 12 hónap

  US $ 4.92 / mo

  12 havonta 59,00 dollár számlázása 50% megtakarítás

 3. 3 év

  US $ 2.99 / mo

  3 évenként 107,64 USD számlázással 70% megtakarítást

Minden terv 7 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik

Fizetés & Visszatérítési lehetőségek

A VPNArea rengeteg különféle fizetési lehetőséget kínál, beleértve az összes főbb hitel- és betéti kártyát, a PayPal-ot és a Bitcoin-t. Fizethet egy csomó nemzetközi módszerrel is, mint például a WebMoney, az Alipay és a Hipercard, ami nagyszerű külföldön élők számára..

A VPNArea nem nyújt ingyenes próbaverziót, hanem egy „nem kérdéses” pénz-visszatérítési garanciát kínál, amelynek hossza más-más, attól függően, hogy mit írtál. A 12 hónapos és hároméves előfizetésekhez 30 napos visszatérítési időszak jön, míg az 1 hónapos opció 14 nap..

A visszatérítés kérelmezéséhez csak annyit kell tennie, hogy élő chat-en vagy e-mailben lép kapcsolatba a VPNArea-val, és a visszatérítést 48 órán belül megkapja Önnek (VPNArea állítása szerint a felhasználók 98% -a visszatérítést kap mindössze 15 órán belül)..

Alsó vonal

Ajánljuk a VPNArea alkalmazást?

A VPNArea rejtett gyöngyszeme. Ez messze van a piac legnépszerűbb VPN-jétől, de nem habozzuk a VPNArea ajánlását.

Nem tökéletes (az alkalmazás időnként borzasztóan frusztráló lehet), de a VPNArea kiváló szolgáltatásainak listája és a szuper biztonságos naplózási politika valódi csúcspontja.

A VPNArea alternatívái

ExpressVPN logó

ExpressVPN

Az ExpressVPN a legtöbb területen kiváló, de ez különösen jó választás, ha nem akarja aggódnia egy frusztráló vagy nehézkes alkalmazás miatt - az ExpressVPN ugyanolyan egyszerűen használható, ahogy jönnek. Olvassa el az ExpressVPN ismertetőt

CyberGhost logó

CyberGhost

Elhárítja a VPNArea ellentmondása a BBC iPlayer-rel? A CyberGhost egy szuper költséghatékony módszer az iPlayer elérésére, nem is beszélve rengeteg más népszerű streaming szolgáltatásról. Olvassa el a CyberGhost ismertetőt

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me