Webhelye szerint az X-VPN a világon 50 millió felhasználó VPN választása. Azt ígéri, hogy „feloldja az összes tartalmat”, és biztonságban és névtelenül tartja Önt a nyilvános WiFi-n.

Nagyon sok minden VPN-szolgáltatás állítja ezt, bár valójában nagyon kevés van. Szóval hogyan lehet megbízni az X-VPN-ben??

Az X-VPN alkalmazásokat felgyorsítottuk, hogy kiderítsük, valóban működik-e a szolgáltatás, és válaszoljunk az alábbi kérdésekre:

 • Az X-VPN használata biztonságos?
 • Működik a Netflix-rel?
 • Mennyibe kerül az X-VPN?
 • Torrenting megengedett?
 • Mennyire gyors az X-VPN?

Van egy ingyenes verzió az X-VPN-ről is - erről külön-külön X-VPN ingyenes áttekintésben írtunk..

Mielőtt alaposabban megvizsgálnánk eredményeinket, itt található az X-VPN legfontosabb jó (és rossz) pontjainak összefoglalása.

Áttekintés

X-VPN profik & Hátrányok

Előnyök

 1. Jó sebesség a közeli VPN szervereknél
 2. Megbízhatóan működik a Netflix-rel
 3. Több mint 5000 VPN szerver 52 országban
 4. Könnyen telepíthető és használható népszerű eszközökön

Hátrányok

 1. Nincs VPN megszakító kapcsoló az asztalon
 2. A WebRTC szivárog a Chrome-bővítményen
 3. A kínzó politika nem egyértelmű
 4. Meglehetősen kiterjedt fakitermelési politika
 5. Hiányos információ a védett protokollokról

X-VPN kulcs összefoglaló

Legjobb letöltési sebesség

Naplózási politika

IP, DNS vagy WebRTC szivárgások

igazságszolgáltatás

szerverek

IP címek

Országok

USA Netflix

torrentezés-

Kínában működik

Támogatás

Legolcsóbb ár

Hivatalos honlapján

79Mbps
Néhány felhasználói napló
Igen
Hong Kong
5000+
5000+
52
Igen
Korlátozott
Nem
Élő chat
12 hónap alatt havi 5,99 USD
XVPN.io

Kezdjük azzal, hogy megválaszoljuk az egyik legfontosabb kérdést: ki birtokolja az X-VPN-t és mennyi információt gyűjt a felhasználókról?

Ról ről & Naplózási politika

Ki az X-VPN?

Az X-VPN tulajdonosa a Free Connected Limited, amelyet 2017. júliusában létesítettek, és Hong Kongban található.

Tetszik, hogy a Free Connected Limitednek saját weboldala van, amelynek címe és támogatási e-mailje szerepel az átláthatóság érdekében.

A weboldal kijelenti, hogy a Free Connected Limited hisz az egyenlő és tisztességes hozzáférésben az internethez, amely „a magánéletre, a biztonságra és az átláthatóságra épül”.

Adatmegőrzési szempontból Hong Kong a magánélet-barát VPN-joghatóság. Ez sem része az Öt Szem intelligencia-megosztó szövetségnek.

Ingyenes VPN-vizsgálatunk azonban kimutatta, hogy az X-VPN-nek kifejezetten van kapcsolata Kína szárazföldjével, ami magánélet védelmével kapcsolatos aggodalomra ad okot.

Jin Li, a cég igazgatója, és a Chengdu Zhuozhuo Technology Co, az egyetlen részvényes, Kína Szecsuán tartományában találhatóak..

Az X-VPN azt is kijelenti, hogy nem fogja közzétenni az Ön adatait, "hacsak nem válaszol a bűnüldözési kérésekre, amikor a Szolgáltatást e feltételekkel és az alkalmazandó törvényekkel ellentétesen használják".

Vessen egy pillantást az X-VPN naplózási politikájára, hogy megtudja, mekkora adatvédelmi aggodalomra ad okot, tehát olvassa tovább.

Naplózási politika

Az X-VPN naplózási politikája egyértelmű és átlátható, de meglehetősen sok felhasználói adatot gyűjt, beleértve:

 • Választott VPN szerver
 • VPN kapcsolat időbélyegzője (dátum és idő)
 • A VPN protokoll választható
 • Hálózattípus
 • Szerver CPU terhelése és sávszélessége

Ezeket a naplókat 96 órán keresztül tárolják a törlés előtt, és összegyűjtik a hibaelhárítás és a VPN-szolgáltatás optimalizálása céljából.

Az alkalmazás megnyitásakor az X-VPN szintén naplózza:

 • Információ a készülékről
 • App verzió
 • Adathasználat
 • Városi szintű hely

Ezt az információt arra használják, hogy segítsék az X-VPN-t a termékfejlesztésben, és kérésre törölhetők.

Az X-VPN névtelen összesített adatokat gyűjt a szerverein keresztül meglátogatott webhelyekről, ezek egyike sem tulajdonítható egy adott felhasználónak.

A legfontosabb az X-VPN nem tárolja a felhasználói IP-címeket.

Ennek a naplózási házirendnek a legtöbb felhasználót el kell érnie, de azok, akik a legmagasabb szintű adatvédelmet keresik, nem naplózott VPN-t szeretnének, mint például a Privát Internet hozzáférés..

Sebesség & Megbízhatóság

Gyors az azonos országú kapcsolatokban, távolság miatt csalódást okozva

Mielőtt kiderül, hogy az X-VPN milyen jól teljesített a sebesség-tesztekben, tudnia kell, hogy a szolgáltatás nem használ olyan szokásos VPN-protokollokat, mint például az OpenVPN, amelyet általában tesztelésünk során használunk.

Ezért nem tisztességes összehasonlítani a hasonló sebességet más felülvizsgált VPN-ekkel.

Az X-VPN egy „Protokoll-X” nevű szabadalmi protokollt alkalmaz, de megtévesztően ez nem a VPN alkalmazásokban használt terminológia, ahol az „A” feliratú és az „I” protokollhoz tartozó protokollokat talál..

Az X-VPN protokoll beállításainak képernyőképe

Ezekre a sebességtesztekre a H protokollt használtuk, amely állítólag a legmagasabb szintű biztonságot és a kínált protokollok leggyorsabb sebességét nyújtja.

A rendelkezésre álló leggyorsabb protokoll kiválasztása ellenére az X-VPN sebessége meglehetősen közepes volt.

A VPN gyorsan teljesített gyors letöltésekkel és alacsony ping idővel, amikor csatlakoztunk a közeli kiszolgálókhoz, és normál internetes letöltési sebességünk kb. 15% -át elveszítettük. Nagyobb távolságokon, például az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok között és azon túl, lassú volt.

A sebesség a londoni fizikai elhelyezkedésünkből adódik (100Mbps optikai kapcsolat) a londoni tesztkiszolgálóra.

Az X-VPN használata előtt:

 1. LetöltésMbps

  92,88

 2. FeltöltésMbps

  98,71

 3. X-VPN áttekintésfütyülésKisasszony

  6

Ha csatlakozik az X-VPN-hez:

 1. LetöltésMbps

  79,15

 2. FeltöltésMbps

  43.65

 3. X-VPN áttekintésfütyülésKisasszony

  6

Letöltési sebesség nélkül X-VPN: 92.88Mbps
Letöltési sebesség val vel X-VPN: 79.15Mbps
Letöltési sebességünk vesztesége az X-VPN futtatásakor: 15%

Még az Egyesült Királyság és az Egyesült Királyság közötti kapcsolatok esetén is láthatja, hogy a feltöltési sebesség nagyon meglepő. A távolsági összeköttetéseknél sokkal rosszabb a helyzet:

 • USA: 22Mbps (Letöltés) & 5Mbps (Feltöltés)
 • Hollandia: 81Mbps (Letöltés) & 44Mbps (Feltöltés)
 • Singapore: 29Mbps (Letöltés) & 4 Mbps (Feltöltés)
 • Ausztrália: 12Mbps (Letöltés) & 2 Mbps (Feltöltés)

Mindaddig, amíg a fizikai tartózkodási helyéhez közeli kiszolgálókhoz kapcsolódik, az X-VPN-nek elég gyorsnak kell lennie a legtöbb online tevékenységhez, beleértve a HD streaming, torrenting és a játékok.

Szerver helyek

Több mint 5000 VPN szerver 52 országban

Földgömb kék zászlóval52CountriesKép a városi tájról80CitiesKép egy rózsaszín marker5000 + IP cím

Az X-VPN szerverhálózata a piacon az egyik legnagyobb, több mint 5000 egyedi szerverrel - ezek a csupasz fémszerverek és a bérelt virtuális szerverek keveréke. A hálózat 52 országot takar le, ami körülbelül átlagos.

Az X-VPN szerverhely-listájának képernyőképe

A hálózat olyan népszerű helyszíneket takar, mint Ausztrália, Kanada, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok, valamint rengeteg ázsiai-csendes-óceáni térségben.

Van egy egyiptomi szerver, amely kényelmesen működik Észak-Afrikában, de a kontinensen nincs más hely. Ugyanez vonatkozik Dél- és Közép-Amerikára, csak Brazília képviseli a hatalmas területet.

Szerencsére több országban is lefuttathatja a városi szintet, ami nem csak a teljesítmény optimalizálása, hanem az állami vagy városspecifikus tartalmak elérése szempontjából is nagyszerű:

 • Ausztrália (2)
 • Kanada (2)
 • Franciaország (2)
 • Németország (2)
 • India (3)
 • USA (18)

A tesztelés során azonban néhány hibásan konfigurált szervert tapasztaltunk.

Például, amikor csatlakoztunk a németországi szerverhez, egy szivárgási teszt kimutatta, hogy a VPN valóban csatlakozik egy amerikai szerverhez.

A német szerverhez csatlakoztatott X-VPN alkalmazás képernyőképe az USA IP-címét mutató szivárgási teszt eredmények előtt

Ezzel kapcsolatba léptünk az X-VPN-lel, és egy ügyfélszolgálat munkatársa elmondta nekünk: „Néha ez történik. Elnézést a kellemetlenségért."

Ez egyértelműen hatalmas hátrány - ha német tartalomhoz akarsz hozzáférni, akkor nem lesz képes amerikai IP-címmel rendelkezni.

Az X-VPN alkalmi megközelítése ebben a kérdésben szintén aggodalomra ad okot. Jobbat várunk el egy jól megalapozott VPN-szolgáltatástól.

streaming & torrentezés-

Nagyszerű választás streaminghez, nem olyan jó, mint a torrent

Az X-VPN szervereket olyan népszerű szolgáltatások, például Netflix és BBC iPlayer közvetítésére optimalizáltak.

Csak válassza ki az egyik kiszolgálót az alkalmazás „Streaming” lapjáról, és azonnal megnézheti az összes kedvenc műsorát..

Lenyűgöző, hogy az X-VPN fenntartja a hozzáférést ezekhez a szolgáltatásokhoz, annak ellenére, hogy a VPN-forgalom keményen fellép.

torrentezés-

Az X-VPN jó választás streaming rajongók számára, de nem ideális az özönlenek számára.

Nincs asztali kapcsoló, és az X-VPN feltöltési sebessége nem ideális a P2P tevékenységekhez.

Ezenkívül a webhelyen nem említik a zaklatást.

Amikor kapcsolatba léptünk az X-VPN-fel, a csapat egyik tagja azt mondta, hogy a P2P forgalom csak bizonyos szervereknél megengedett, de nem mondták el, hogy melyikük volt.

Vessen egy pillantást ezekre a VPN-ekre a torrentoláshoz.

A cenzúra megkerülése

Rossz választás Kína számára

Az X-VPN ügyfélszolgálatának tagja arról tájékoztatott minket, hogy a vállalat a kapcsolódó politikák miatt nem támogatja a kínai szolgáltatást.

Tehát, ha meg akarja kerülni a Nagy tűzfal X-VPN-t nem fog dolgozni - ehelyett próbálja ki ezeket a Kínához tartozó VPN-ket.

Az X-VPN szabadalmaztatott protokollja néhány olyan konfigurációt kínál, amelyek a cenzúra megkerülésére irányulnak, így életképes lehetőség lehet más magas cenzúrájú országokban, például Törökországban és Oroszországban történő felhasználáshoz..

Ugyanakkor gyorsabb és megbízhatóbb VPN-szolgáltatások állnak rendelkezésre a magas cenzúrájú országok számára, például a NordVPN számára.

állványok & eszközök

Egyszerű, egyedi VPN-alkalmazások az eszközök széles skálájához

Alkalmazások

Windows logóablakokMac logóMaciOS logóiOSAndroid logóAndroidLinux logóLinux

Az X-VPN egyedi alkalmazásokkal rendelkezik:

 • Microsoft Windows
 • Apple MacOS
 • iOS
 • Android
 • Linux

Az X-VPN akár öt eszközön is használható bármikor, egyetlen fiókkal.

Játékkonzolok & Streaming eszközök

AppleTV logóAppleTVAmazon Fire TV logóAmazon Fire TVChromecast logóChromecastNintendo logóNintendoPlayStation logóPlay StationRoku logórokuXbox logóXbox

Az X-VPN VPN megoldást kínál az eszközök és a játékkonzolok streamingére az útválasztó konfigurációján keresztül.

Ez azonban csak egy adott típusú útválasztónál lehetséges, ezért érdemes ellenőrizni, hogy kompatibilis-e a sajátod, mielőtt előfizetni.

Ha segítségre van szüksége, telepítési útmutató található az Asus és a TP-Link útválasztókhoz az X-VPN webhelyen.

Az útválasztón azonban csak négy VPN-kiszolgáló-hely használható:

 • Az US-Dallas
 • Hong Kong
 • Egyesült Királyság
 • Az US-Netflix

Van azonban egy egyszerűbb megoldás az Amazon Fire TV Stick felhasználók számára. Az X-VPN rendelkezik egy egyedi alkalmazással, amely letölthető közvetlenül az Amazon App Store-ból.

Böngésző-bővítmények

Chrome logóKróm

Van egy böngésző-bővítmény a Google Chrome számára, de nem javasoljuk annak használatát.

Nem csak nem megfelelő országhoz kötött minket - kiválasztottuk az Egyesült Államokat, és ez egy kanadai IP-címet adott nekünk -, de a WebRTC-n keresztül kiszivárogtattuk IP-címünket.

Az X-VPN szivárgás tesztképe képernyőképe a WebRTC szivárgásokat mutatva

Láthatja a valódi IP-címünket a szivárgáspróba WebRTC szakaszában.

A WebRTC szivárgások olyan böngészőprobléma, amely feltárja az Ön valódi IP-címét, és általában a böngészőbővítmények blokkolják ezeket a szivárgásokat, de az X-VPN ezt nem tette meg..

Ez veszélyezteti a magánéletét.

Titkosítás & Biztonság

Nincs VPN kill kapcsoló az asztalon, és nincs átláthatósága a protokollok felett

jegyzőkönyvek

Titkosítás

Biztonság

Speciális szolgáltatások

Szabadalmazott

AES-256

DNS szivárgásgátló

Első fél DNS-je

VPN gyilkos kapcsoló

Split alagút

Kérjük, olvassa el a VPN-szótárt, ha ezek a kifejezések megzavarják Önt, és szeretne többet megtudni.

Az X-VPN nem nyújt megfelelő szintű biztonságot.

Először is, a szokásos protokollok helyett védett protokollokat használ - ezek A-tól I-ig vannak jelölve, és az X-VPN webhelye szerint változnak a sebesség és a biztonsági szint.

Noha az X-VPN állítása szerint szabadalmaztatott technológiája jobb, mint a szokásos protokollok, ezt nem lehet biztosan tudni, mivel a vállalat nem tesz közzé róla műszaki részleteket.

Mindaddig, amíg nem tudunk további részleteket a technológiáról, inkább inkább a VPN-szolgáltatásokhoz ragaszkodunk, amelyek szabványos protokollokat használnak, mint például az OpenVPN, amely nyílt forráskódú, és alapos tesztelésen ment keresztül.

Az X-VPN-nek ezt kell mondania az „X” elnevezésű védett protokolljával kapcsolatban:

„Saját fejlesztésű X protokollunk bizonyítottan nagy hatékonyságú erősen korlátozott / cenzúrált hálózatok feloldásában, álcázási mechanikájának köszönhetően, amely álcázza az adatkommunikációs mintákat.

„Miközben elsősorban az X [sic] protokoll kijátszására összpontosítunk, több páratlan titkosítást is végrehajtottunk & hitelesítési algoritmusok a biztonság garantálása érdekében. ”

Az X-VPN webhelye szerint a szolgáltatás legalább AES-256 titkosítást használ a forgalom titkosításához, amelyet nagyon biztonságosnak tekint..

Még aggasztóbb a VPN kill kapcsoló hiánya az asztali alkalmazásokban.

A megszakító kapcsoló biztosítja, hogy személyes adatai védelem alatt álljanak a VPN hirtelen lekapcsolása esetén. Szerencsére ezek elérhetőek Android és iOS rendszerekre.

Van még egy megosztott alagút-szolgáltatás, az úgynevezett Alkalmazásvezérlés, amely lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa, mely alkalmazások haladnak át a VPN-alagúton, de erről szól a konfigurálható lehetőségek.

Még akkor is megjelenik egy felugró ablak, amely figyelmezteti a Windows-felhasználókat, hogy az alkalmazásvezérlés kapcsolatproblémákat okozhat.

Plusz oldalról a fő VPN-alkalmazások nem szivárogtak az IP, DNS és WebRTC szivárgástesztjeink során:

Az X-VPN szivárgási teszt eredményeinek képernyőképe

Itt vannak a szivárgásteszt eredményei, amikor csatlakoztunk az X-VPN kanadai szerveréhez. Tesztelünk az Egyesült Királyságból.

Amint azt a fentiekben már tárgyaltuk, a Chrome kiterjesztése nem védi a WebRTC szivárgások ellen.

Egyszerű használat

Egyszerű beállítás, de nincs konfigurálható

Hogyan kell telepíteni & Az X-VPN beállítása

 • Az X-VPN letöltő gomb képernyőképe

  Töltse le a vonatkozó szoftvert az X-VPN webhelyéről.

 • Az X-VPN telepítővarázsló képernyőképe

  A folyamat megkezdéséhez kattintson a telepítés gombra.

 • Az X-VPN elfogadja az adatvédelmi irányelveket képernyőképe

  Fogadja el az adatvédelmi politika feltételeit, majd jelentkezzen be hitelesítő adataival.

 • Az X-VPN Windows alkalmazás fő képernyőjének képernyőképe

  Ez az X-VPN fő képernyője - nagyon ritka. Van egy nagy központi csatlakozó gomb.

 • Az X-VPN Windows alkalmazásbeállítások menüjének képernyőképe

  Nincs sok beállítás. Kiválaszthatja a VPN protokollt és felhasználhatja az Alkalmazásvezérlőt (következő diák).

 • Az X-VPN Windows alkalmazás protokollok listájának képernyőképe

  Itt láthatja az összes különféle protokollopciót. Van néhány összefüggési információ az egyes biztonsági szintekről és sebességekről.

 • Az X-VPN Windows alkalmazás figyelmeztetésének képernyőképe

  Ez a figyelmeztetés akkor jelenik meg, ha megpróbálja használni az Alkalmazásvezérlés funkciót a Windows rendszeren.

 • Az X-VPN Windows alkalmazáskiszolgáló-helyek listájának képernyőképe

  Itt található a VPN-kiszolgáló helyeinek listája. A fülön streaming-barát kiszolgálókat választhat.

 • Az X-VPN Windows alkalmazás fő képernyőjének képernyőképe, amikor csatlakozik

  Ha a csatlakozásra kattint, a központi gomb kék színűre vált. Az alábbiakban láthatja a választott szerverhelyet.

Az X-VPN nagyon könnyen használható, a konfigurálhatóság rovására.

Nincs sok olyan beállítás, amelyeken játszani lehet, különösen olyan asztali számítógépeken, amelyekben még nincs VPN kill kapcsoló.

Csak annyit kell tennie, hogy töltse le az eszközére egyéni alkalmazást az X-VPN webhelyéről, futtasson néhány telepítési utasítást, válassza ki a szerver helyét, és csatlakozzon.

Dönthet úgy, hogy bizonyos alkalmazásforgalmat a VPN-alagúton kívülre irányít az Alkalmazásvezérlő segítségével, de erről szól.

A fő képernyő nagyon ritka - megjeleníti azt a szervert, amelyhez csatlakozik, de más információt, mint például az új IP-címet, nem adunk meg.

Az alkalmazások legbonyolultabb része a protokoll opciói. Az X-VPN nem használ szokásos VPN protokollokat, és címkézi őket az A és az I. protokoll között.

Míg az asztali alkalmazások bizonyos kontextust adnak a különféle protokollok biztonságáról és teljesítményéről, a mobil alkalmazások nem, így a felhasználók sötétben maradnak.

Böngésző-bővítmények

Az X-VPN Chrome böngésző-kiterjesztésének képernyőképe

Nem vesz időbe az X-VPN böngészőbővítményének beállítása a Google Chrome számára.

Csak annyit kell tennie, hogy hozzáadja azt böngészőjéhez a Chrome Internetes áruházból, és jelentkezik be. Nincs megadva beállítás, ezért csak válassza a szerver elemet és kattintson a csatlakozás gombra..

A kiterjesztés használata során azonban a WebRTC szivárgásokat tapasztaltunk azt javasoljuk, hogy ne töltse le.

Vevőszolgálat

Csalódó és megbízhatatlan

Élő chat támogatás

Email

Igen
Igen

Az X-VPN élő chat-támogatást kínál, de egyáltalán nem megbízható.

Azt mondták nekünk, hogy az élő csevegés hétfőtől szombatig érhető el, ám ezekben a napokban még órákat is hagytak a válaszra.

Amikor egy ügynök végül válaszolt, hiányzott a műszaki ismeretek és felkértek minket, hogy küldjünk egy e-mailt a kérdéseinkkel az ügyvezetőnek.

Néhány nap telt el, mire a menedzser válaszolt, és még mindig nem válaszoltak az összes kérdésre.

Az X-VPN online erőforrásai különösen rosszak.

Az X-VPN Súgójában, a rossz elrendezésen és a keresési szolgáltatás hiányán, hiányoznak mélyreható útmutatók.

Van néhány alapvető beállítási cikk és néhány általános GYIK, de hiányzik a hibaelhárítás és a műszaki erőforrások.

Úgy tűnik, hogy a weboldalon elég sok információ található, amely ellentmond annak, amit az ügyfélszolgálat nekünk is mondott. Szükség van frissítésre.

Árazás & Deals

Nem éri meg az árat

X-VPN kupon

X-VPN árképzési terv

Az X-VPN meglehetősen drága, főleg azért, mert nem nyújt hosszú távú terveket a havi ár csökkentésére.

Van egy hónapos terv 11,99 dollárra, vagy éves terv havi 5,99 dollárra.

Sokkal jobb VPN-szolgáltatások érhetők el kevesebb pénzért. Nézze meg a legjobb olcsó VPN-eket itt.

 1. Havi

  US $ 11.99 / mo

  Havonta 11,99 USD számlázik

 2. 12 hónap

  US $ 5.99 / mo

  12 havonta 71,88 USD számlázásTakarítson meg 50% -ot

Minden terv 7 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik

Fizetés & Visszatérítési lehetőségek

Hitelkártya

PayPal

Bitcoin

Igen
Igen
Igen

Hétnapos pénz-visszafizetési garancia van arra az esetre, ha meggondolja magát.

Csak vegye fel a kapcsolatot az élő csevegési támogatással, és kérjen visszatérítést. Az ügynök megkérdezheti Önt a szolgáltatás lemondásának okáról, ám ezen időn belül visszatérítést fizetnek ki, annak okától függetlenül.

Az X-VPN elfogadja a szokásos fizetési módszereket, mint például hitelkártya és betéti kártya, valamint a PayPal.

Fizethet kriptovalutákkal a CoinPayments-en keresztül a nagyobb adatvédelemért, valamint ajándékkártyával.

Alsó vonal

Az X-VPN-t ajánljuk??

Most nem. Az X-VPN egyszerűen használható, de veszélyezteti a biztonságot és az adatvédelmet. Ez sem különlegesen olcsó egy ilyen típusú VPN számára.

Nézheti a Netflix és más népszerű streaming platformokat, de a szabadalmaztatott protokollok átláthatóságának hiánya, a közepes sebesség és az asztali számítógépekhez tartozó kill kapcsoló nem ideális..

Az X-VPN alternatívái

CyberGhost logó

CyberGhost

A CyberGhost az egyik legolcsóbb VPN a piacon, és kiválóan alkalmas streamingre és torrentre. A CyberGhost fenntartja a nem naplózási irányelveket is, és az összes szükséges biztonsági szempontból megtalálható. Olvassa el a CyberGhost ismertetőt

ExpressVPN logó

ExpressVPN

Kicsit drágább, mint az X-VPN, az ExpressVPN sokkal jobb csomagot kínál. Kompatibilis a rengeteg eszközzel, a legbiztonságosabb titkosítást és technológiát használja, és Kínában működik. Olvassa el az ExpressVPN ismertetőt

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me