Torrentit ilman turvallista VPN-palvelua vaarantavat yksityisyytesi.

Internet-palveluntarjoajasi näkee lataamasi tiedon ja voi kuristaa nopeutesi, jos yrität torrentia suuria tiedostoja. Ja jotkut Internet-palveluntarjoajat estävät jopa monia torrentia-sivustoja (arviolta 4000 tiedostojenjakosivustoa on estetty ympäri maailmaa).

On selvää, että VPN: n käyttö on ratkaisevan tärkeää, jos haluat torrent turvallisesti ja nimettömästi. Ongelmana on, että monet VPN: t eivät vain leikkaa sitä:

 • Monet VPN: t eivät ole tarpeeksi nopeita
 • Jotkut eivät salli torrentia
 • Kaikki VPN: t eivät piilota IP-osoitteitasi
 • Jotkut VPN-palvelut pitävät käyttäjälokeja

Paitsi, että parhaat VPN: t voivat myös olla kalliita. Tämä ei tarkoita, että sinun tulisi käyttää myös ensimmäistä ilmaista VPN: ää.

Mikä on silloin turvallisin ilmainen VPN torrentia varten?

Testattuaan satoja ilmaisia ​​VPN: itä löysimme kolme, jotka toimivat hyvin torrentia varten.

Annetaan selväksi, että ne eivät ole läheskään niin hyviä kuin turvalliset ja nopeat torrentit parhaat VPN: t, mutta alla olevat ilmaiset VPN: t suojaavat yksityisyyttäsi vaarantamatta nopeutta (vaikka datakatot ovatkin paikoillaan).

Mitä etsimme Torrenting-suosituimmasta ilmaisesta VPN: stä

 1. Torrenting & P2P on sallittu kaikilla (tai useimmilla) palvelimilla
 2. Luotettava, nopea latausnopeus
 3. Vesitiivis hakkuupolitiikka & ei IP / DNS-vuotoja
 4. VPN-tappokytkin & DNS-vuodonsuojaus
 5. Ei kuristinta P2P-liikenteessä
 6. Antelias kuukausittainen tietokatto

Parhaat ilmaiset VPN-torrentit & P2P

1. Windscribe ilmainen

Sijalla 1 ilmaisilla Torrenting VPN -sivustoilla

Windscribe Ilmaiset mobiilikuvatWindscribe Ilmaiset työpöydän kuvakaappauksetPlussat

 1. Torrentti on sallittu useimmissa palvelimissa
 2. Ei nopeuden kuristusta
 3. Luotettavat saman maan nopeudet
 4. VPN-tappokytkin & DNS-vuodonsuojaus
 5. Pienin kirjauskäytäntö
 6. Maksutietoja ei tarvita kirjautumisen yhteydessä

Haittoja

 1. 10 Gt: n kuukausittainen tietokatto
 2. Ei toimi suoratoistossa
 • Huippunopeusminä

  54Mbps sama kaupungin nopeus

  Perustuu 100 Mbps testiyhteyteen

 • palvelimet

  10 maata

 • Yhteensopiva

  • Windows-logoWindows
  • Mac-logomac
  • iOS-logoiOS
  • Android-logoAndroid
  • Linux-logoLinux

Pohjaviiva

Windscribe on epäilemättä paras testattu ilmainen VPN-palvelu - se on myös suosituin ilmainen VPN torrentia varten sen tarjoaman erinomaisen tietoturvan takia.

Torrentin käyttö on sallittua melkein kaikissa Windscribe: n ilmaisissa VPN-palvelimissa, ja sen nopeat, luotettavat lähetysnopeudet tekevät siitä ihanteellisen P2P-toimintoihin.

Windscriptin 10 Gt: n kuukausittainen tietosuoja on yksi anteliaimmista, joita olemme nähneet ilmaisesta VPN: stä, mutta kovat torrenterit saattavat silti pitää sitä rajoittavina.

Kaikki Windscriptin ilmaiset VPN-sovellukset on salattu AES-256-salauksella ja käyttävät turvallisinta VPN-yhteysprotokollaa, OpenVPN, pitääksesi sinut turvassa torrentin aikana..

Valitettavasti pyrimme saamaan Windscribe Freein työskentelemään suosittujen suoratoistosivustojen, kuten Netflix ja BBC iPlayer, kanssa, joten jos tämä on sinulle tärkeätä, kannattaa välttää tätä VPN: ää.

Raskaiden torrenterien tulisi kuitenkin ehdottomasti harkita Windscribe Free -version ilmaista versiota vahvan tietosuojaominaisuuksien ja erinomaisen suorituskyvyn vuoksi.

Lue tarkempaa Windscribe Free -arvosteluamme saadaksesi tarkemman kuvan.

2. Piilota.me ilmaiseksi

Sijalla 2 ilmaisilla Torrenting VPN -sivustoilla

Hide.me Ilmaiset mobiilikuvatHide.me ilmainen työpöydän kuvakaappausPlussat

 1. P2P on sallittu kolmella viidestä ilmaisesta palvelimesta
 2. Ei kiehtovia nopeusrajoituksia
 3. Nopea latausnopeus
 4. DNS & IPv6-vuodonsuojaus
 5. Pienin puunkorjuu
 6. Maksutietoja ei vaadita kirjautumisen yhteydessä

Haittoja

 1. 2 Gt: n kuukausittainen tietokatto
 2. Vain viisi VPN-palvelimen sijaintia
 • Huippunopeusminä

  81Mbps sama kaupungin nopeus

  Perustuu 100 Mbps testiyhteyteen

 • palvelimet

  4 maata

 • Yhteensopiva

  • Windows-logoWindows
  • Mac-logomac
  • iOS-logoiOS
  • Android-logoAndroid
  • Linux-logoLinux

Pohjaviiva

Hide.me-ilmainen versio on luotettava VPN-palvelu torrentia varten, joka on yhtä yksityinen kuin Windscribe, ellei vielä enemmän.

Hide.me ylläpitää tietosuojaystävällistä kirjauskäytäntöä ja mukana tulee tietoturvaominaisuuksia, kuten VPN-tappokytkin, jotta pysyt turvassa torrentin aikana.

Kaikki Hide.men mukautetut VPN-sovellukset on salattu 'murtumattomalla' AES-256: lla ja käyttävät turvallisinta VPN-yhteysprotokollaa, OpenVPN.

Voit käyttää Hide.me: n ilmaisia ​​sovelluksia kaikissa suosituissa alustoissa, kuten Windows, MacOS, iOS ja Android, ja voit jopa asentaa sen reitittimellesi, mikä on harvinaista ilmaisessa VPN-palvelussa..

Hide.me: n 2 Gt: n tietokatto on kuitenkin suuri este usein toistuville torrentereille, ja jos et ole lähellä yhtä kolmesta P2P-ystävällisestä palvelimesta, nopeudet kärsivät..

Jos joudut siirtämään vain pienen määrän liikennettä ja toimit lähellä Alankomaita, Kanadaa tai Singaporea, Hide.me Free voi olla erinomainen VPN-palvelu torrentia varten.

Tarkempia tietoja saat Hide.me-ilmaisesta arvosteluamme.

3. TunnelBear Free

Sijalla 3 ilmaisilla Torrenting VPN -sivustoilla

TunnelBear ilmaiset mobiilikuvatTunnelBear ilmainen työpöydän kuvakaappaus 100% (1 käyttäjäarvostelu) ProsConsPros

 1. Ei piinaavia rajoituksia
 2. Nopea, luotettava latausnopeus
 3. VPN-tappokytkin & DNS-vuodonsuojaus
 4. Pienin kirjauskäytäntö
 5. Antelias ilmainen palvelinverkko
 6. Maksutietoja ei tarvita

Haittoja

 1. 500 Mt kuukausittainen tietosuoja
 • Huippunopeusminä

  52Mbps sama kaupungin nopeus

  Perustuu 100 Mbps testiyhteyteen

 • palvelimet

  23 maata

 • Yhteensopiva

  • Windows-logoWindows
  • Mac-logomac
  • iOS-logoiOS
  • Android-logoAndroid

Pohjaviiva

TunnelBear on aloittelijaystävällinen ilmainen VPN-palvelu torrentia varten, joka ei vaaranna turvallisuutta.

TunnelBearin minimaalinen kirjauskäytäntö ja VPN-tappokytkin suojaavat sinua torrentin aikana, ja olet suojattu myös DNS-vuotoilta..

Kaikki TunnelBearin mukautetut VPN-sovellukset käyttivät ensisijaista yhteyskäytäntöämme, OpenVPN: ää, ja mikä vielä parempi, ne on salattu salakoodien kultastandardilla, AES-256..

Kuten Hide.me, myös TunnelBearin datakatto on ongelma, ja se on vielä rajoittavampi, 500 Mt kuukaudessa. Se ei vie sinut kovin pitkälle suurten tiedostojen suhteen - sinun on parempi valita suosituin Windscribe Free -sovellus, jos se vaikuttaa sinuun.

Torrentin käyttö on sallittua kaikissa 22 TunnelBearin VPN-palvelimessa - on harvinaista nähdä VPN-palvelinverkko niin suuri ilmaisesta VPN-palvelusta..

Ehdotamme testata tunnelBearin ilmainen VPN torrentia varten ennen kuin ostat maksetun suunnitelman, joka sisältää rajoittamattoman tiedon.

Lue tarkempi tuntemuksemme lukemalla TunnelBear ilmainen arvostelu.

Suosittuja kysymyksiä

Mikä on paras ilmainen VPN torrentingille?

Suositeltava ilmainen VPN torrentia varten on Windscribe, koska se tarjoaa parhaan monipuolisen kokemuksen ilman liikaa suuria kompromisseja.

Ainoa päähaittapuoli on Windscriptin 10 Gt: n kuukausittainen tietokatto, mutta tämä on yksi kaikkein anteliaimmista korvauksista, joita olemme nähneet ilmaisesta VPN: stä, joka sallii torrentin, eikä sen pitäisi olla liiallinen ongelma suurimmalle osalle käyttäjiä..

Jos olet odottanut saavasi enemmän kuin muualta tulevia VPN: iä, ota sanan siihen - et.

Kuvakaappaus torrentia koskevista neuvoista Windscribe-verkkosivuston tukiosassa

Jos sinun ei tarvitse torrentia suuria tiedostoja, mutta tarvitset monipuolisen palvelinverkon, suosituin valintamme olisi ilmainen TunnelBear-versio, joka on läsnä 22 maassa ympäri maailmaa.

Varoitus kuitenkin - TunnelBear sallii vain ilmaisten VPN-käyttäjiensä siirtää 500 Mt tietoa kuukaudessa, mikä ei ole ollenkaan, puhumattakaan torrentista.

Parhaan rajoittamattoman torrentikokemuksen vuoksi on kuitenkin ehdottomasti maksettava premium-VPN-palvelusta.

Huippuluokan maksetussa VPN-palvelimessa on laajempi valikoima palvelimia, eivätkä ne rajoita kaistanleveyttäsi, joten voit torrent niin paljon kuin haluat.

Nykyiset kolme torrentia varten tarkoitettua VPN: ää ovat:

 • ExpressVPN
 • NordVPN
 • IPVanish

Tarvitsenko todella VPN: tä Torrenting-ohjelmaan?

Tarvitset ehdottomasti VPN: ää torrentia varten, koska torrenting ilman turvallista VPN-palvelua antaa sinun altistaa kaikenlaisille tietosuojariskeille.

Ensinnäkin, jos et käytä VPN: tä torrenssin aikana, IP-osoitteesi samoin kuin kaikkien tiedostojen siirtoon osallistuvien IP-osoitteesi paljastetaan. Tämä tarkoittaa, että Internet-palveluntarjoajasi, samoin kuin kaikki muut potentiaaliset snooperit tai hakkerit, voivat nähdä tarkalleen mitä teet verkossa.

Joidenkin Internet-palveluntarjoajien on tiedetty myös havaitsevan käyttäjiä, jotka osallistuvat suuren kaistanleveyden toimintoihin (kuten kuristimeen), ja tarkoituksellisesti pienentävän yhteysnopeuttaan tasoittaakseen kaistanleveyden käyttöä muun verkon alueella. Tämä voisi pysäyttää torrentin.

Ainoa tapa estää tämän tapahtuu on asentaa luotettava VPN-palvelu laitteeseen, jota aiot käyttää torrentia varten - yllä olevat suosituksemme ovat hyvä paikka aloittaa.

Kuinka VPN suojaa yksityisyyttäsi torrentin aikana

VPN suojaa yksityisyyttäsi, kun torrent muutamalla eri tavalla.

 1. Piilottaa torrentitoimintasi Internet-palveluntarjoajalta

  VPN: n käyttö tarkoittaa, että Internet-palveluntarjoajasi ei pysty näkemään, mitä teet verkossa, olipa kyseessä sitten torrentia vai jotain muuta.

  Tämä estää heitä tarkkailemasta tai kuristamasta Internet-liikennettäsi, mikä tarkoittaa, että nopeutesi ei kärsi Internetissä tekemäsi päätöksen seurauksena.

 2. Estää muita torrentereita näkemästä IP-osoitteesi

  Jos käytät sivustoa, kuten BitTorrent, kaikki, jotka käyttävät samaa torrent-tiedostoa, yhdistetään 'parvessa' tarkoittaen, että jokainen käyttäjä näkee kaikkien muiden kytkettyjen laitteiden IP-osoitteet.

  IP-osoitteesi avulla voidaan selvittää Internet-palveluntarjoajasi ja likimääräinen fyysinen sijaintisi, millä usein torrenterit päätyvät saamaan tekijänoikeusrikkomuskirjeitä verkkopeleiltä.

  VPN: n käyttäminen peittää IP-osoitteesi niin, että muut parven käyttäjät näkevät vain P2P-palvelimen IP-osoitteen. Jos VPN käyttää jaettuja IP-osoitteita, kuten useimmat, olisi käytännössä mahdotonta jäljittää torrentiaktiviteetteja yhdelle käyttäjälle.

 3. Suojaa sinua mahdollisilta hakkereilta

  Se, että VPN piilottaa todellisen IP-osoitteesi, suojaa myös sinua hakkereilta, jotka muuten voisivat käyttää sitä järjestelmän takaovena selvittääksesi luottamukselliset henkilökohtaiset tietosi.

  Koska kaikki liikenteesi ohjataan VPN: n palvelimien, ei ISP: n omistamien palvelimien kautta, kaikki tietosi on salattu korkeatasoisesti ja kukaan muu ei voi niitä nähdä..

Kuinka käyttää ilmaista VPN-torrenttia

Ilmaisen VPN: n käyttäminen torrentissa on uskomattoman helppoa.

 1. Valitse ilmainen VPN-palvelu, joka sallii torrentin

  Valitse vain käyttämäsi VPN-palvelu, asenna se laitteeseen, jota aiot käyttää ja kirjoita kirjautumistietosi.
  Kuvakaappaus live chat-keskustelustamme Hide.me: n kanssa, joka keskustelee torrentista

 2. Tarkista yksityisyysasetukset ja tappaa kytkin

  Ennen yhteyden muodostamista tarkista, että VPN-tappokytkin ja mahdolliset vuodonsuojaukset ovat käytössä VPN: ssä. Tämä pitää henkilökohtaiset tietosi väärissä käsissä, jos VPN-yhteys epäonnistuu jostain syystä.

 3. Valitse VPN-palvelimen sijainti

  Yhdistä nyt fyysiseen sijaintiisi lähimpään VPN-palvelimeen parhailla nopeuksilla ja ala torrentia turvallisesti. Pidä silmällä tietolippua, jos sellainen on, varmistaaksesi, ettet lopu yllättäen.

Onko torrenting turvallinen VPN: llä?

Käytät VPN: ää suojataksesi sinua verkossa, ja se ei eroa toistettaessa.

Suojatun VPN-palvelun käyttö on ehkä tehokkain tapa suojella itseäsi torrentin aikana, sillä se ei vain maski oikeaa IP-osoitetta, vaan myös salaa kaiken verkkoliikenteen.

Pidä itsesi mahdollisimman turvallisena torrentin aikana valitsemalla VPN: n kanssa:

 1. Vahva salaus (mieluiten AES-256)
 2. Suojattu VPN-yhteysprotokolla (OpenVPN on suosikkimme)
 3. Minimi (tai mieluiten nolla-lokit) kirjauskäytäntö

Näiden vaiheiden varmistaminen varmistaa, että olet mahdollisimman turvassa, kun käytät VPN-torrenttia.

Onko VPN laillinen?

VPN-palvelun käyttäminen yksityisyyden suojaamiseksi on 100% laillista melkein kaikissa maissa ympäri maailmaa. On kuitenkin pieni määrä, joissa VPN: n luvaton käyttö on rajoitettu tai kielletty. Nämä ovat:

 1. Kiina
 2. Venäjä
 3. Turkki
 4. Iran
 5. Oman
 6. Arabiemiirikunnat (Arabiemiirikunnat)

Luvattoman VPN-palvelun käyttäminen missä tahansa näistä maista voi johtaa suuriin sakkoihin tai joissakin tapauksissa jopa vankeuteen.

On myös kourallinen maita, joissa kaikki VPN-palvelut ovat kokonaan kiellettyjä:

 1. Valko-Venäjä
 2. Irak
 3. Turkmenistan
 4. Pohjois-Korea

VPN-palvelun kiinniotto missä tahansa näistä paikoista voi johtaa määrittelemättömään sakkoon ja joutua vakaviin vaikeuksiin.

Katsokaa oppaamme Ovatko VPN: t lailliset? lisätietoja maista, joissa on VPN-rajoituksia, ja neuvoja VPN-palvelun turvallisesta käytöstä.

Voit myös tutustua Kiinan (ja muiden korkean sensuurin maiden) parhaimpiin VPN-verkkoihin.

Onko Torrenting laiton?

Torrenting on itsessään täysin laillista - se on tekijänoikeusrajoituksia, joihin sinun on oltava varovainen.

Jos lataat sisältöä, joka rikkoo kaikkia tekijänoikeussääntöjä, rikot lakia riippumatta siitä, miten teet sen. Kiusaaminen ei kuitenkaan ole lainvastaista.

Voit torrent laillisesti Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Australiassa, Kanadassa, Intiassa - missä tahansa haluat.

Piilottaako VPN torrentin?

Kyllä, suojattu VPN-palvelu piilottaa torrentin.

Niin kauan kuin valitsemasi VPN ei kerää henkilökohtaisesti tunnistettavia lokit, kukaan (mukaan lukien palveluntarjoajasi) ei voi kertoa tekemästäsi yhteyden aikana - tämä sisältää torrentin.

Kuvakaappaus Windscribe-verkkosivustolta, jossa selitetään sen vähäinen kirjauskäytäntö

Jos kuitenkin käytät vähemmän turvallista ilmaista VPN-verkkoa, joka kerää yksityiskohtaisempia lokit (ei yksi yllä luetelluista suosituksistamme), on erittäin suuri mahdollisuus, että VPN-palveluntarjoajasi ja Internet-palveluntarjoajasi voivat kertoa torrentin.

Jos haluat olla varma, että valitset VPN: n, joka piilottaa torrentin, muista kiinni yhdessä suosituimmista valinnoistamme.

Pahimmat ilmaiset VPN-torrentit

Kaikki ilmaiset VPN-palvelut eivät ole turvallisia torrentille. Tässä on kolmen tärkeimmän vältettävän ilmaisen VPN: n joukko, jota ei välttämättä ole tyhjentävä.

 1. Hola Free VPN

  Hola Free VPN väittää olevan "VPN-palvelu", mutta se on itse asiassa epävarma vertaisverkkovälitysverkko, joka ei tarjoa minkäänlaista salausta.

  Hola ei ole hyvä torrenting, koska se seuraa ehdottomasti kaikkea mitä teet verkossa, mukaan lukien kaikki vierailemasi verkkosivustot, ja sen on jopa tiedetty myyvän käyttäjän kaistanleveyttä ilman suostumusta.

  Valitettavasti se on yksi suosituimmista ilmaisista VPN-palveluista siellä, mutta suosittelemme, että vältät Holaa hinnalla millä hyvänsä..

 2. VPN-välityspalvelimen päällikkö

  VPN Proxy Master on uskomattoman vaarallinen ilmainen VPN torrentia varten, koska yrityksellä on luonnos historiasta lähettää luottamuksellisia käyttäjätietoja Kiinaan.

  Paitsi tämä, myös IP-osoitteesi kerätään ja tallennetaan määräämättömäksi ajaksi. Lisäksi ei ole mitään keinoa kertoa, kuinka VPN Proxy Master on salattu.

  Sovellukset ovat myös täynnä ponnahdusikkunoita - VPN Proxy Master on ehdottomasti ilmainen VPN, josta voi poiketa.

 3. Thunder VPN

  Ei kysymys siitä, Thunder VPN on yksi huonoimmista ilmaisista VPN-palveluista, joita voisit käyttää torrentia varten.

  Puhumattakaan siitä, että se on saatavana vain Androidilla, Thunder VPN käyttää epävarmaa yhteysprotokollaa, puuttuu kaikista turvaominaisuuksista ja jätti salausta koskevat kysymyksemme huomiotta..

  ThunderVPN väittää myös olevan ei-lokit, mutta tosiasiallisesti kerää paljon tietoja, kuten IP-osoitteesi, ISP, palvelimen sijainti ja lataa enemmän.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me