IPVanish je go-to VPN za hudournike in Kodi. Vrhunska kakovost pride po ceni - a mora? IPVanish je morda nekoliko dražji od večine, vendar obstaja način, da ga brezplačno dobite. Preberite si, če želite izvedeti, kako.

IPVanish Logotip

Če ste uporabnik iOS-a, imate srečo. IPVanish ponuja 7-dnevno brezplačno preskusno različico za iOS aplikacijo, kar pomeni, da lahko preizkusite celotno storitev, ne da bi se zavezali za naročnino..

IPVanish lahko preizkusite tudi na drugih napravah, tako da izkoristite sedemdnevno garancijo za vračilo denarja IPVanish. Morate deliti svoj denar, vendar bo to samo začasno, če se odločite, da ne boste nadaljevali s storitvijo po preteku tedna.

Preberite več o tem, kako brezplačno dobiti IPVanish, začenši z aplikacijo IPVanish iOS.

Kako priti do brezplačnega IPVanish-a v iOS-u

 1. Pojdite na spletno mesto IPVanish in poiščite povezavo do aplikacije za iOS v App Store na zavihku »Aplikacije«. Lahko pa odprete iOS App Store na svojem iPhone ali iPadu in poiščete »IPVanish«.

  Posnetek zaslona strani za prenos IPVanish iOS

 2. Po končani namestitvi naložite aplikacijo IPVanish iOS in ustvarite račun iz nje. Za ustvarjanje računa IPVanish potrebujete e-poštni naslov in geslo - dodatni podatki o plačilu niso potrebni.

  Posnetek zaslona za prijavo v aplikacijo IPVanish iOS

 3. Sedem dni uživajte v svoji celoviti aplikaciji IPVanish iOS - samo ne pozabite, da prekličete naročnino iz vašega računa iTunes pred iztekom tedna ali pa boste samodejno zaračuna za plačan načrt.

Kako brezplačno pridobiti IPVanish na vseh drugih napravah

Če nimate iPhone ali iPad, potem IPVanish ponuja brezplačno sedemdnevno garancijo za vračilo denarja namesto brezplačne preizkušnje.

Deluje na vseh napravah, kar je odlično, ker lahko IPVanish uporabljate na do 10 napravah hkrati.

 1. Obiščite stran s cenami na spletni strani IPVanish in izberite kateri koli načrt - vsi imajo enako garancijo.

  Kako pridobiti IPVanish brezplačno

 2. Izberite način plačila in vnesite svoje podatke za ustvarjanje računa IPVanish. Prejeli boste aktivacijsko e-poštno sporočilo za potrditev e-poštnega naslova.

  Slika zaslona za načine plačila IPVanish

 3. Prenesite aplikacijo za svojo napravo na zavihku Aplikacije na spletnem mestu IPVanish.

  Posnetek zaslona strani za prenose IPVanish

 4. Namestite IPVanish, se prijavite in preizkusite sedem dni brez tveganja.

  Slika zaslona za aplikacijo IPVanish MacOS

 5. Če se odločite, da se ne boste držali IPVanish-a, ne pozabite preklicati naročnine pred koncem tedna na nadzorni plošči na spletnem mestu. Samo prijavite se na strani Moj račun, kliknite »Naročnina« in nato »Želim preklicati moja naročnina ".

  Posnetek zaslona nadzorne plošče IPVanish

 6. Preusmerili se boste na drugo stran, na kateri boste zaprosili za potrditev odpovedi. Pomaknite se desno do dna strani in kliknite »Še vedno želim preklicati«.

  Posnetek zaslona IPVanish Potrdite stran za odpoved

  Vračilo za IPVanish je avtomatizirano in obdelano v 10 delovnih dneh - ni treba, da pošljete e-pošto ali se pogovarjate s podpornim agentom in ni treba navesti razloga, zakaj želite preklicati.

Kako pridobiti kupon za popust IPVanish

To ni povsem enako, kot če ga brezplačno dobite, toda IPVanish na svojem spletnem mestu ponuja izbiro kuponov, s pomočjo katerih boste lahko plačali različico za čim cenejšo.

Če ste se odločili, da boste plačali za VPN (kar vam vsekakor priporočamo), potem nima smisla porabiti več, kot bi morali - tukaj je, kako pridobiti kupon za popust IPVanish, ki je zagotovljeno delo.

 1. Poiščite razdelek Kuponi spletnega mesta IPVanish (ali preprosto kliknite to povezavo).
  Zaslon kupona za popust IPVanish
 2. Poiščite trajanje naročnine IPVanish, ki deluje za vas - daljša bo naročnina, cenejši bo IPVanish.
 3. Preprosto kliknite velik gumb »Shrani zdaj« in preusmerili vas boste na zaslon za ustvarjanje računa IPVanish z izbranim popustom. Brez skrbi, če se odločite, da IPVanish ni za vas, ste še vedno upravičeni do povračila brez vprašanj v sedmih dneh, tudi če ste uporabili kupon.

Je IPVanish kaj dobro?

Z eno besedo: da, IPVanish je zelo dober.

Od 74 VPN-jev, ki smo jih pregledali v preteklih letih, je IPVanish eden izmed najboljših.

Prvič, in kar je najpomembneje, je IPVanish izjemno varen uporabiti.

IPVanish uporablja najvišje standarde kibernetske varnosti za zaščito prometa in naprav ter podpira varnost s strogo politiko brezpogojnih dnevnikov - ničesar, kar počnete na spletu, ne spremljate in ne shranjujete.

Hitro je tudi - IPVanish neprestano zaklepa nekatere najvišje hitrosti vseh VPN-jev, ki jih testiramo.

Je dokaj drago (navsezadnje ste verjetno na tej strani), vendar popolnoma verjamemo, da je IPVanish vreden denarja.

Če želite izvedeti več, lahko kliknete povezavo in si preberete celoten pregled IPVanish.

Kdo je lastnik IPVanish?

j2Global logotip

IPVanish je prvič izdal leta 2012 HighWinds Network Group, podjetje za IP storitve s sedežem na Floridi v ZDA.

V začetku leta 2017 je HighWinds Network Group prevzela StackPath, še eno ameriško podjetje z velikim portfeljem spletnih programske opreme in podjetij.

Končno je StackPath sredi leta 2019 prodal IPVanish (in še en njegov VPN, Encrypt.me) podjetju J2Global, velikanskemu tehnološkemu podjetju, ki je javno kotiralo.

S tako jasno in odprto zgodovino podjetja ni veliko skrivnosti, ki bi jih lahko izvedeli o IPVanish - to je zakonito podjetje s pregledno strukturo in odgovornim lastništvom.

Je IPVanish dober za Firestick?

Posnetek zaslona začetnega zaslona IPVanish na Amazon Fire TV Stick

Naši nepristranski strokovnjaki so ugotovili, da je IPVanish tisti najboljši VPN za Amazon Fire TV Stick.

Všeč nam je, da je IPVanish pripravil VPN aplikacijo Fire TV Stick, zaradi katere je zaščita vaše naprave enostavna - ni tako zelo frustrirajoča kot neka konkurenca.

Vendar to ni le lep obraz. IPVanish brezhibno deluje na Fire TV Stick, saj odklene Netflix, ima neomejen P2P za najboljšo možno izkušnjo s Kodijem, njegova zelo hitra hitrost prenosa in nalaganja pa pomeni, da ga boste lahko gledali v polnem HD-formatu.

Če želite začeti s prenosom, obiščite stran IPVanish v aplikaciji Amazon Appstore ali poiščete IPVanish neposredno na napravi Amazon Fire TV.

Če iščete nakupovanje, preden se dokončno odločite, smo pripravili sezname za pet najboljših VPN-jev za Amazon Fire TV Stick in najboljše brezplačne VPN-je za Amazon Fire TV Stick.

Ali IPVanish deluje z Netflixom?

Da, IPVanish sodeluje z Netflixom.

V našem testiranju smo ugotovili, da večina ameriških strežnikov IPVanish deluje pri odklepanju ameriškega Netflixa, čeprav lahko občasno trajajo nekaj časa za nalaganje.

Pazite pa na TV in filmske fanatike - IPVanish še zdaleč ni najboljši VPN za pretakanje.

IPVanish sicer dobro deluje z Netflixom, odkar smo nazadnje ugotovili, da sodeluje z BBC iPlayerjem, je že dolgo minilo. Enako velja za številne druge priljubljene storitve pretakanja, poleg Netflix knjižnic zunaj Amerike.

Če želite VPN, na katerega se lahko zanesete na svojih najljubših spletnih mestih za pretakanje, si oglejte najboljše VPN-je za pretakanje.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me