Torrenting-ul fără un serviciu VPN sigur pune riscul dvs. de confidențialitate.

ISP-ul dvs. poate vedea ce descărcați și vă poate accelera viteza dacă încercați să torrentizați fișierele mari. Și, unele ISP-uri chiar blochează multe site-uri web torenting (se estimează că 4.000 de site-uri de partajare a fișierelor sunt blocate în întreaga lume).

În mod clar, utilizarea unui VPN este crucială dacă doriți să vă torrentați în siguranță și anonim. Problema este că multe VPN-uri nu o reduc doar:

 • Multe VPN-uri nu sunt suficient de rapide
 • Unii nu permit torentarea
 • Nu toate VPN-urile vă ascund adresa IP
 • Unele servicii VPN păstrează jurnalele utilizatorului

Nu numai că, dar cele mai bune VPN-uri pot fi, de asemenea, costisitoare. Asta nu înseamnă că ar trebui să folosești și primul VPN gratuit pe care îl vezi.


Care este cel mai sigur VPN gratuit pentru torrenting atunci?

După ce am testat sute de VPN-uri gratuite, am găsit trei care funcționează bine pentru torrenting.

Permiteți să fie clar, în niciun caz nu sunt la fel de bune ca cele mai bune VPN-uri pentru un torenting sigur și rapid, însă VPN-urile gratuite de mai jos vă vor proteja confidențialitatea fără a face compromisuri cu privire la viteză (deși sunt disponibile plafoane de date).

Ce căutăm într-un VPN gratuit de top pentru Torrenting

 1. torrenting & P2P permis pe toate (sau cele mai multe) servere
 2. Viteze de descărcare rapide și fiabile
 3. Politici de logare etanșare & nu există scurgeri IP / DNS
 4. Comutator de omor VPN & Protecție împotriva scurgerilor DNS
 5. Fără accelerare a traficului P2P
 6. Capacitate lunară generoasă de date

Cele mai bune VPN-uri gratuite pentru Torrenting & P2P

1. Parbriz gratuit

Clasat pe locul 1 pentru VPN-uri cu torrenting gratuit

Windscribe Imagini de ecran gratuite pentru mobilImagini de ecran gratuite pentru WindscribePro-uri

 1. Torrenting permis pe majoritatea serverelor
 2. Fără accelerare a vitezei
 3. Viteze de aceeași țară fiabile
 4. Comutator de omor VPN & Protecție împotriva scurgerilor DNS
 5. Politica de înregistrare minimă
 6. Nu sunt necesare informații de plată la înregistrare

Contra

 1. 10 GB capac lunar de date
 2. Nu funcționează pentru streaming
 • Viteza maximaeu

  54Mbps aceeași viteză a orașului

  Bazat pe o conexiune de test de 100 Mbps

 • Servere

  10 țări

 • Compatibil cu

  • Sigla Windowsferestre
  • Sigla MacMac
  • logo-ul iOSiOS
  • Sigla AndroidAndroid
  • Logo-ul LinuxLinux

Linia de jos

Windscribe este, fără îndoială, cel mai bun serviciu de VPN gratuit pe care l-am testat - este de asemenea cea mai bună alegere pentru VPN gratuit pentru torrenting, datorită securității superioare pe care o oferă.

Torrenting este permis pe aproape toate serverele VPN gratuite ale Windscribe, iar viteza de încărcare rapidă și fiabilă îl face ideal pentru activitatea P2P.

Capacitatea lunară de 10 GB a Windscribe este una dintre cele mai generoase pe care le-am văzut dintr-o VPN gratuită, dar torrenterele grele ar putea totuși să le considere restrictive.

Toate aplicațiile VPN gratuite ale Windscribe sunt criptate cu AES-256 cu cifru de top și folosesc cel mai sigur protocol de conexiune VPN, OpenVPN, pentru a vă menține în siguranță în timpul procesului de torrenting.

Din păcate, ne-am străduit să facem Windscribe Free să funcționeze cu site-uri de streaming populare, cum ar fi Netflix și BBC iPlayer, așa că dacă acest lucru este important pentru dvs., poate doriți să evitați acest VPN.

Totuși, torentele grele ar trebui să ia în considerare în mod absolut versiunea gratuită a Windscribe Free, datorită setului său puternic de caracteristici de confidențialitate și performanțe excelente..

Pentru un aspect mai aprofundat, citiți recenzia noastră completă pentru Windscribe Free.

2. Hide.me Free

Clasat pe locul 2 pentru VPN-uri cu torrenting gratuit

Hide.me Imagini de ecran gratuite pentru mobilHide.me Captura de ecran gratuită pentru desktopPro-uri

 1. P2P permis pe trei din cinci servere gratuite
 2. Fără restricții de viteză pentru torent
 3. Viteze de descărcare rapide
 4. DNS & Protecție împotriva scurgerilor IPv6
 5. Jurnal minim
 6. Nu sunt necesare detalii de plată la înregistrare

Contra

 1. Capacitate lunară de 2 GB de date
 2. Doar cinci locații server VPN
 • Viteza maximaeu

  81Mbps aceeași viteză a orașului

  Bazat pe o conexiune de test de 100 Mbps

 • Servere

  4 țări

 • Compatibil cu

  • Sigla Windowsferestre
  • Sigla MacMac
  • logo-ul iOSiOS
  • Sigla AndroidAndroid
  • Logo-ul LinuxLinux

Linia de jos

Versiunea gratuită a Hide.me este un serviciu VPN de încredere pentru a face programe care sunt la fel de private ca Windscribe, dacă nu mai mult decât atât..

Hide.me menține o politică de logare prietenoasă cu confidențialitatea și vine cu suplimente de securitate, cum ar fi un comutator de ucidere VPN, pentru a vă păstra în siguranță în timp ce faceți torent.

Toate aplicațiile VPN personalizate ale lui Hide.me sunt criptate cu AES-256 „unbreakable” și folosesc cel mai sigur protocol de conexiune VPN, OpenVPN.

Puteți utiliza aplicațiile gratuite ale lui Hide.me pe toate platformele populare, cum ar fi Windows, MacOS, iOS și Android, și puteți chiar să îl instalați pe routerul dvs., lucru rar pentru un serviciu VPN gratuit..

Cu toate acestea, capacul de date de 2 GB de Hide.me va fi un obstacol important pentru torenterele frecvente, iar dacă nu sunteți situat în apropierea unuia dintre cele trei servere compatibile cu P2P, viteza va suferi.

Dacă aveți nevoie doar pentru a transfera o cantitate mică de trafic și vă aflați în apropierea Olandei, Canada sau Singapore, Hide.me Free ar putea fi un serviciu VPN excelent pentru a face torrenting.

Pentru un aspect mai aprofundat, citiți recenzia noastră completă Hide.me gratuită.

3. TunnelBear Free

Clasat pe locul 3 pentru VPN-uri cu torrenting gratuit

TunnelBear Imagini gratuite pentru telefoane mobileTunnelBear Fundal de ecran gratuit 100% (1 recenzii ale utilizatorului) ProsConsPros

 1. Fără restricții de torentare
 2. Viteze de descărcare rapide și fiabile
 3. Comutator de omor VPN & Protecție împotriva scurgerilor DNS
 4. Politica de înregistrare minimă
 5. Rețea generoasă de server gratuit
 6. Nu sunt necesare informații de plată

Contra

 1. Capacitate lunară de 500 MB
 • Viteza maximaeu

  52Mbps aceeași viteză a orașului

  Bazat pe o conexiune de test de 100 Mbps

 • Servere

  23 de țări

 • Compatibil cu

  • Sigla Windowsferestre
  • Sigla MacMac
  • logo-ul iOSiOS
  • Sigla AndroidAndroid

Linia de jos

TunnelBear este un serviciu VPN gratuit care permite începătorilor, pentru torenting, care nu compromite securitatea.

Politica de logare minimă a lui TunnelBear și un comutator de ucidere VPN vă vor proteja în timp ce vi se face torrent și sunteți protejat împotriva scurgerilor DNS.

Toate aplicațiile VPN personalizate ale TunnelBear au folosit protocolul nostru de conexiune preferat, OpenVPN și chiar mai bine, sunt criptate cu „standardul de aur” al cifrelor, AES-256.

Ca și Hide.me, capacul de date al lui TunnelBear este o problemă și este chiar mai restrictiv la 500MB pe lună. Acest lucru nu vă va ajunge foarte departe când vine vorba de fișiere mari, vă arătăm mai bine cu alegerea noastră de top, Windscribe Free, dacă acest lucru vă afectează.

Torrenting este permis pe toate cele 22 de servere VPN ale lui TunnelBear, însă - este rar să vezi o rețea de server VPN atât de mare de la un serviciu VPN gratuit.

Vă recomandăm să testați VPN-ul gratuit pentru TunnelBear pentru a face torrenting înainte de a cumpăra un plan plătit, care conține date nelimitate.

Pentru un aspect mai aprofundat, citiți recenzia noastră completă TunnelBear Free.

Întrebări populare

Care este cel mai bun VPN gratuit pentru Torrenting?

VPN-ul nostru preferat gratuit pentru torrenting este Windscribe, deoarece oferă cea mai bună experiență completă fără prea multe compromisuri majore.

Singurul dezavantaj principal este capacul lunar de 10 GB al Windscribe, dar aceasta este una dintre cele mai generoase alocări pe care le-am văzut dintr-o VPN gratuită care permite torrenting și nu ar trebui să constituie o problemă prea mare pentru majoritatea utilizatorilor..

Dacă așteptați să obțineți mai mult decât atât de la VPN-uri din altă parte, atunci luați cuvântul pentru asta - nu veți face asta.

Screenshot de sfaturi torrenting în secțiunea de asistență a site-ului web Windscribe

Dacă nu aveți nevoie să torrentați fișiere mari, dar aveți nevoie de o rețea de server diversă, atunci alegerea noastră de top ar fi versiunea gratuită a TunnelBear, datorită prezenței sale în 22 de țări din întreaga lume.

Totuși, un avertisment - TunnelBear permite utilizatorilor săi VPN gratuit să transfere date de 500 MB pe lună, ceea ce nu este deloc, cu atât mai puțin pentru torrenting.

Cu toate acestea, pentru cea mai bună experiență de torrenting fără restricții, merită cu siguranță să plătiți pentru un serviciu VPN premium.

Topul VPN-urilor plătite are o gamă mai largă de servere și nu vă limitează utilizarea lățimii de bandă, astfel încât să puteți torenta atât cât doriți.

Principalele noastre trei VPN-uri actuale pentru torrenting sunt:

 • ExpressVPN
 • NordVPN
 • IPVanish

Am într-adevăr nevoie de un VPN pentru torrenting?

Aveți nevoie de un VPN pentru torrenting, deoarece torrentul fără un serviciu VPN sigur vă lasă expus la tot felul de riscuri de confidențialitate.

În primul rând, dacă nu utilizați un VPN în timp ce torrentează, adresa dvs. IP, împreună cu cea a tuturor celor care participă la transferul de fișier, sunt expuse. Acest lucru înseamnă că ISP-ul dvs., precum și orice alți potențiali amatori sau hackeri, pot vedea exact ce faceți online.

Unii ISP-uri au fost, de asemenea, cunoscute pentru a detecta utilizatorii care iau parte la activități de lățime de bandă mare (cum ar fi accelerația) și reduc intenționat viteza de conectare a acestora chiar și pentru a lăsa utilizarea lățimii de bandă în restul rețelei. Acest lucru ar putea pune capăt torrenting-ului tău.

Singura modalitate de a preveni acest lucru este să instalați un serviciu VPN de încredere pe dispozitivul pe care intenționați să-l utilizați pentru torrenting - recomandările noastre de mai sus sunt un loc bun pentru a începe.

Cum vă protejează un VPN în confidențialitate în timp ce face turnee

Un VPN vă protejează confidențialitatea în timp ce vă torcinați în câteva moduri diferite.

 1. Ascunde activitatea dvs. torrenting de ISP-ul dvs.

  Utilizarea unui VPN înseamnă că ISP-ul dvs. nu poate vedea ceea ce faceți online, indiferent dacă este torrent sau orice altceva.

  Acest lucru le va împiedica să vă monitorizeze sau să vă aglomereze traficul de internet, ceea ce înseamnă că vitezele dvs. nu vor suferi ca urmare a ceea ce ați ales să faceți online.

 2. Împiedică alți torrenți să vă vadă adresa IP

  Dacă utilizați un site precum BitTorrent, toți cei care folosesc același fișier torrent sunt conectați într-un „roi”, ceea ce înseamnă că fiecare utilizator poate vedea adresele IP ale tuturor celorlalte dispozitive care sunt de asemenea conectate.

  Adresa dvs. IP poate fi utilizată pentru a determina ISP-ul dvs. și locația fizică aproximativă, care este adesea modul în care torrenții ajung să primească scrisori de încălcare a drepturilor de autor de la troll-uri online..

  Utilizarea unui VPN vă va masca adresa IP, astfel încât ceilalți utilizatori din roi pot vedea doar adresa IP a serverului P2P. Dacă VPN-ul dvs. utilizează adrese IP partajate, așa cum fac majoritatea, ar fi practic imposibil de urmărit activitatea torrenting înapoi către un singur utilizator.

 3. Te protejează de eventualii hackeri

  Faptul că o VPN îți ascunde adevărata adresă IP te va proteja și de orice hackeri care altfel ar putea să o utilizeze ca backdoor în sistemul tău pentru a afla informațiile tale personale confidențiale.

  Deoarece tot traficul dvs. este direcționat pe serverele VPN, în loc de cele deținute de ISP-ul dvs., toate datele dvs. sunt criptate la un standard ridicat și imposibil pentru oricine altcineva să le poată vedea.

Cum să utilizați un VPN gratuit pentru torrenting

Utilizarea unei VPN gratuite pentru torrenting este incredibil de ușoară.

 1. Alegeți un serviciu VPN gratuit care permite torrenting

  Pur și simplu alegeți serviciul VPN pe care îl veți utiliza, instalați-l pe dispozitivul pe care urmați să îl torrent și introduceți informațiile de conectare.
  Captura de ecran a conversației noastre live chat cu Hide.me discutând despre torenting

 2. Verificați setările de confidențialitate și comutatorul de ucidere

  Înainte de a vă conecta, verificați dacă comutatorul de ucidere VPN și orice protecție împotriva scurgerilor sunt activate pe VPN. Acest lucru va păstra informațiile personale din mâinile greșite în cazul în care conexiunea VPN nu reușește din orice motiv.

 3. Alegeți o locație a serverului VPN

  Acum conectați-vă la cel mai apropiat server VPN la locația dvs. fizică pentru cele mai bune viteze și începeți să faceți torentul în siguranță. Urmăriți capacul de date, dacă este cazul, pentru a vă asigura că nu veți rămâne pe neașteptate.

Torrenting este în siguranță cu un VPN?

Utilizați un VPN pentru a vă păstra în siguranță online, iar acest lucru nu este diferit atunci când sunteți în torent.

Utilizarea unui serviciu VPN sigur este poate cea mai eficientă metodă de a vă proteja în timp ce faceți torent, deoarece nu numai că maschează adresa dvs. IP adevărată, ci și criptează tot traficul online..

Pentru a vă păstra cât mai în siguranță în timp ce faceți un torent, asigurați-vă că alegeți un VPN cu:

 1. Criptare puternică (de preferință AES-256)
 2. Protocol de conectare VPN sigur (OpenVPN este preferatul nostru)
 3. Politica de înregistrare minimă (sau, de preferință zero)

Dacă faceți acești pași, vă veți păstra cât se poate de sigur în timp ce utilizați un VPN pentru a torrenta.

Este VPN Legal?

Utilizarea unui serviciu VPN pentru a vă proteja confidențialitatea este 100% legală în aproape toate țările din lume. Există însă un număr mic, în care utilizarea VPN neautorizată este restricționată sau interzisă. Acestea sunt:

 1. China
 2. Rusia
 3. Curcan
 4. Iran
 5. Oman
 6. Emiratele Arabe Unite (Emiratele Arabe Unite)

Utilizarea unui serviciu VPN neautorizat în oricare dintre aceste țări poate duce la o amendă grea sau, în unele cazuri, chiar la o pedeapsă cu închisoarea.

Există, de asemenea, o mână de țări în care toate serviciile VPN sunt complet interzise:

 1. Bielorusia
 2. Irak
 3. Turkmenistan
 4. Coreea de Nord

Să fii prins folosind un serviciu VPN în oricare dintre aceste locații poate duce la o amendă nespecificată și să te aterizeze în probleme grave.

Uitați-vă la ghidul nostru Sunt VPN-urile legale? pentru mai multe informații despre țările cu restricții VPN și sfaturi despre utilizarea unui serviciu VPN în siguranță.

Puteți consulta cele mai bune VPN-uri pentru China (și alte țări cu cenzură înaltă) aici.

Torrenting este ilegal?

Torrenting-ul în sine este complet legal - restricțiile privind drepturile de autor trebuie să fii atent.

Dacă descărcați conținut care încalcă regulile privind drepturile de autor, încălcați legea, indiferent de modul în care o faceți. Cu toate acestea, actul de torent nu este ilegal deloc.

Puteți torrent în mod legal în SUA, Marea Britanie, Australia, Canada, India - orice țară doriți.

O VPN va ascunde torrenting-ul meu?

Da, un serviciu VPN sigur vă va ascunde torentul.

Atâta timp cât VPN-ul ales nu colectează niciun jurnal de identificare personală, nimeni (inclusiv ISP-ul dvs.) nu va putea spune ce faceți în timp ce sunteți conectat - aceasta include torrenting.

Screenshot de pe site-ul Windscribe explicând politica minimă de logare

Dacă, totuși, utilizați un VPN gratuit mai puțin sigur, care colectează jurnalele mai detaliate (nu este una dintre recomandările noastre enumerate mai sus), există o posibilitate foarte mare ca furnizorul dvs. VPN și ISP să vă poată spune că sunteți torent..

Pentru a fi sigur că alegeți un VPN care vă ascunde torentul, asigurați-vă că respectați una dintre selecțiile noastre de top.

VPN-uri mai rău pentru torrenting

Nu toate serviciile VPN gratuite sunt sigure pentru torrenting. Iată primele trei VPN-uri gratuite pe care trebuie să le evităm, deși aceasta nu este în niciun caz o listă exhaustivă.

 1. VPN Hola Free

  Hola Free VPN susține că este un „serviciu VPN”, dar este de fapt o rețea de proxy nesigur peer-to-peer care nu oferă nicio criptare.

  Hola nu este bun pentru torenting, deoarece monitorizează absolut tot ceea ce faceți online, inclusiv toate site-urile web pe care le vizitați și chiar a fost cunoscut că vinde lățimea de bandă a utilizatorului fără consimțământ.

  Din păcate, este unul dintre cele mai populare servicii VPN gratuite, dar vă recomandăm să evitați Hola cu orice preț.

 2. VPN Proxy Master

  VPN Proxy Master este un VPN incredibil de nesigur pentru torrenting, deoarece compania are un istoric de trimitere a informațiilor confidențiale ale utilizatorului în China.

  Nu numai acest lucru, dar adresa dvs. IP este colectată și stocată pentru o perioadă nedeterminată de timp, plus că nu există nicio modalitate de a spune cum este criptat VPN Proxy Master..

  Aplicațiile sunt pline și de reclame pop-up - VPN Proxy Master este cu siguranță un VPN gratuit de care să stai departe.

 3. Thunder VPN

  Fără îndoială în acest sens, Thunder VPN este unul dintre cele mai proaste servicii VPN gratuite pe care le-ați putea folosi pentru torrenting.

  Ca să nu mai vorbim de faptul că este disponibil doar pe Android, Thunder VPN utilizează un protocol de conexiune nesigur, nu are caracteristici de securitate și a ignorat întrebările noastre despre criptare.

  ThunderVPN, de asemenea, susține că nu sunt jurnalele, dar colectează de fapt o mulțime de informații, cum ar fi adresa dvs. IP, ISP, locația serverului și încărcă mai multe.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me