Toate serviciile VPN vor avea un impact asupra performanței dispozitivului.

Folosirea unei VPN va exagera doar viteza slabă a internetului, dar una bună va reduce impactul negativ, de multe ori este practic neobservată.

Nu există nicio modalitate de a ști cu siguranță cât de rapid va fi o VPN până când începi să o folosești, motiv pentru care le punem pe toți în mod regulat, asigurându-ne că recomandăm doar cei mai performanți.

Toate VPN-urile pe care le recomandăm mai jos oferă o viteză constantă bună, fără a se sacrifica pentru securitate - asigurându-vă că activitatea dvs. online este în siguranță în orice moment..

Unele dintre ele chiar funcționează cu site-uri de streaming populare precum Netflix sau BBC iPlayer, cu siguranță că vor furniza streaming fără buffer.

Ce trebuie să aibă un VPN rapid?

 1. Repede aceeași țară & viteze internaționale
 2. Număr mare de servere & Adrese IP
 3. Fără reguli de accelerare sau capacuri de lățime de bandă
 4. Fără jurnaluri (sau minime) & nu există scurgeri IP sau DNS
 5. Funcționează cu Netflix & alte site-uri de streaming
 6. Torrenting, P2P & Kodi permis pe majoritatea serverelor

5 cele mai rapide VPN-uri din 2020

1. Acces la internet privat

Clasat pe locul 1 din 74 VPN-uri pentru Speed

Acces la internet privatAcces la internet privatPro-uri

 1. Cele mai rapide viteze locale pe care le-am văzut vreodată
 2. Viteze de încredere pe distanțe lungi
 3. Deblochează cu ușurință Netflix
 4. Politica total zero-logs
 5. Fără restricții cu privire la torrenting
 6. Aplicații prietenoase pentru dispozitive populare

Contra

 1. Rețea de server limitată
 2. Cu sediul în SUA
 • Cel mai bun preț


  3,33 USD / lună peste 12 luni

  Vezi toate planurile

 • Viteza maximaeu

  89Mbps aceeași viteză a orașului

  Bazat pe o conexiune de test de 100 Mbps

 • Servere

  32 de țări, peste 3.300 de servere

 • Compatibil cu

  • Sigla Windowsferestre
  • Sigla MacMac
  • logo-ul iOSiOS
  • Sigla AndroidAndroid
  • Logo-ul LinuxLinux

Linia de jos

Punctul principal de vânzare al accesului la internet privat este viteza sa super-rapidă, așa că nu este de mirare că a biruit concurența până la primul loc..

Nu numai că accesul la internet privat este incredibil de rapid atunci când vă conectați la un server VPN din aceeași țară, dar a fost la fel de bine la conexiunile pe distanțe lungi..

Acest lucru face ca accesul la internet privat să fie un serviciu VPN ideal, indiferent de ce intenționați să faceți online, datorită restricțiilor de torent sau a accelerării vitezei.

Politica privind accesul zero la jurnalele zero a accesului la internet demonstrează că nu a sacrificat confidențialitatea doar în scopul de a face performanțe și vă asigură că sunteți în siguranță în timp ce sunteți conectat.

Aplicațiile VPN personalizate vin, de asemenea, cu o mulțime de suplimente de confidențialitate, inclusiv un comutator de ucidere VPN, iar Accesul la internet privat utilizează, de asemenea, criptarea AES-256 de primă clasă..

Accesul la internet privat nu are o rețea de server VPN la fel de mare ca și alți furnizori de nivel superior, dar acest lucru nu afectează viteza acestuia - și există încă mai mult decât suficient pentru a vă ocoli.

Utilizatorii VPN cu tehnologie inteligentă care caută viteze excepțional de rapide și o serie întreagă de caracteristici de securitate ar trebui să acorde o atenție serioasă accesului la Internet privat.

Pentru o privire mai aprofundată, citiți recenzia noastră completă de acces la internet privat.

2. ExpressVPN

Clasat pe locul 2 din 74 VPN-uri pentru Speed

ExpressVPNScreenshot-uri pentru aplicația ExpressVPN MacOSPro-uri

 1. Viteze locale extrem de rapide
 2. Vitezele internaționale de încredere
 3. Funcționează pentru Netflix & BBC iPlayer
 4. Torrenting este permis pe toate serverele
 5. Politica de înregistrare minimă
 6. Suport pentru chat live 24/7

Contra

 1. Planurile mai scurte sunt scumpe
 • Cel mai bun preț

  6,67 USD / lună peste 15 luni

  Vezi toate planurile

 • Viteza maximaeu

  85Mbps aceeași viteză a orașului

  Bazat pe o conexiune de test de 100 Mbps

 • Servere

  94 de țări, 3.000 de servere

 • Compatibil cu

  • Sigla Windowsferestre
  • Sigla MacMac
  • logo-ul iOSiOS
  • Sigla AndroidAndroid
  • Logo-ul LinuxLinux

Linia de jos

ExpressVPN poate topi lista noastră cu cele mai bune VPN-uri generale, dar este ratată doar pe primul loc, deoarece vitezele de vârf sunt puțin mai scăzute decât cele oferite de Accesul la internet privat.

Dar când vine vorba de fiabilitate? ExpressVPN este unul dintre cele mai bune servicii VPN de acolo. Funcționează la fel de bine la nivel internațional ca și în conexiunile din aceeași țară, ceea ce este o raritate incredibilă pentru un VPN.

Acest lucru face ușor să transmiteți Netflix sau BBC iPlayer pe mai multe dispozitive (până la cinci simultan), fără să vă faceți griji pentru tamponarea sau calitatea video slabă.

ExpressVPN nu este tocmai bun pentru viteză, dar este excelent și pentru confidențialitate. O politică minimă de logare și o jurisdicție favorabilă vieții private înseamnă că vă puteți asigura că activitatea dvs. de navigare este protejată.

Aplicațiile personalizate ExpressVPN sunt disponibile pentru o lungă listă de platforme (inclusiv Windows, MacOS, Android și iOS) și vin cu o serie întreagă de caracteristici de securitate, cum ar fi un comutator de ucidere VPN și protecția împotriva scurgerii DNS.

Asistența pentru clienți oferită de ExpressVPN este și una dintre cele mai bune din afaceri, care include o gamă extinsă de resurse online și chat live, care este disponibil 24 de ore pe zi..

ExpressVPN este cel mai bun serviciu VPN general pentru un motiv și doar pentru că este puțin mai lent decât numărul 1 al nostru, asta nu înseamnă că nu este o VPN incredibil de rapidă pe care să o utilizăm.

Pentru o privire mai aprofundată, citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

3. NordVPN

Clasat pe locul 3 din 74 VPN-uri pentru Speed

Captura de ecran a aplicației mobile NordVPNAplicația NordVPN pe desktopul Windows 94% (242 recenzii ale utilizatorilor) ProsConsPros

 1. Descărcări excepționale rapide
 2. Încărcări rapide & latenta scazuta
 3. Acces rapid la Netflix & BBC iPlayer
 4. P2P permis pe toate serverele
 5. Politică strictă pentru jurnalele zero
 6. Suport 24/7 prin chat live

Contra

 1. Mai puțin fiabil la nivel internațional
 2. ferestre & Aplicațiile Android sunt numai pentru OpenVPN
 • Cel mai bun preț

  3,49 USD / lună peste 36 de luni

  Vezi toate planurile

 • Viteza maximaeu

  90Mbps aceeași viteză a orașului

  Bazat pe o conexiune de test de 100 Mbps

 • Servere

  59 de țări, peste 5.500 de servere

 • Compatibil cu

  • Sigla Windowsferestre
  • Sigla MacMac
  • logo-ul iOSiOS
  • Sigla AndroidAndroid
  • Logo-ul LinuxLinux

Linia de jos

NordVPN se află doar în spatele PIA și ExpressVPN, datorită vitezei sale din aceeași țară fiind puțin mai mică decât cele oferite de Private Internet Access și ExpressVPN.

NordVPN este într-adevăr rapid dacă vă conectați la un server VPN din aceeași țară, dar dacă intenționați să vă conectați la nivel internațional în mod regulat, nu este cel mai rapid.

Nu există restricții de viteză, indiferent de ce faceți în timp ce sunteți conectat la serverele NordVPN, ceea ce înseamnă că puteți transmite sau Torrent gratuit de orice limită sau limită.

De asemenea, este o VPN sigură, sigură și anonimă, bazată într-un Panama care protejează confidențialitatea, iar politica privind jurnalele zero a NordVPN înseamnă că nu sunt păstrate date care să vă poată identifica personal.

Puteți instala aplicațiile VPN personalizate ale NordVPN pe aproape orice dispozitiv pe care îl dețineți și toate sunt protejate cu criptare de clasă de top (AES-256) și cu cel mai sigur protocol, OpenVPN.

Suportul de chat în direct 24/7 al NordVPN și o mulțime de ajutor online înseamnă că nu trebuie să rămâneți niciodată blocați cu întrebări fără răspuns,.

În afară de vitezele sale internaționale ușor mai scăzute, NordVPN oferă o experiență VPN la fel de bună ca și cele mai rapide alegeri ale noastre, așa că merită luată în considerare.

Pentru o privire mai aprofundată, citiți recenzia noastră completă NordVPN.

4. Scutul Hotspot

Clasat pe locul 4 din 74 VPN-uri pentru Speed

Imagini de ecran mobile Hotspot ShieldImagini de ecran pentru Hotspot Shield 88% (5 recenzii ale utilizatorului) ProsConsPros

 1. Viteze impresionante din aceeași țară
 2. Rapid constant internațional
 3. Funcționează pentru Netflix & BBC iPlayer
 4. Protecție anti-malware în timp real
 5. Rețea de servere de dimensiuni bune
 6. Aplicații prietenoase pentru platforme populare

Contra

 1. Cu sediul în SUA
 2. Compatibilitate limitată cu platforma
 • Cel mai bun preț

  2,99 USD / lună peste 36 de luni

  Vezi toate planurile

 • Viteza maximaeu

  86Mbps aceeași viteză a orașului

  Bazat pe o conexiune de test de 100 Mbps

 • Servere

  82 de țări, 3.200+ servere

 • Compatibil cu

  • Sigla Windowsferestre
  • Sigla MacMac
  • logo-ul iOSiOS
  • Sigla AndroidAndroid

Linia de jos

Hotspot Shield este, fără îndoială, unul dintre cele mai rapide servicii VPN pe care le-am testat vreodată, chiar dacă nu este destul de la curent cu experiența completă oferită de alegerile noastre de top..

Conectarea la unul dintre serverele VPN de la Hotspot Shield din aceeași țară a redus vitezele noastre doar cu 1% în cele mai recente teste, ceea ce este aproape nemaiauzit.

Chiar și la nivel internațional, Hotspot Shield este foarte rapid, toate serverele producând viteze mai mult decât bune pentru jocuri fără lag și streaming HD fără buffer.

Hotspot Shield a ratat în primele trei locuri, în principal din cauza lipsei de compatibilitate - este disponibil pe cele mai populare platforme, dar, din păcate, nu poate fi instalat la nivel de router.

În ceea ce privește confidențialitatea, Hotspot Shield s-a îmbunătățit cu adevărat și este acum un serviciu VPN incredibil de sigur, cu protecție anti-malware în timp real și un comutator de ucidere VPN.

Au fost câteva probleme cu serviciul său VPN gratuit în trecut, dar acestea nu au afectat serviciul premium și acum au fost remediate.

Hotspot Shield este un serviciu VPN foarte rapid, care merită cu siguranță să vă uitați, atât timp cât nu doriți să instalați o VPN la nivel de router.

Pentru o privire mai aprofundată, citiți recenzia noastră completă de scut Hotspot.

5. PrivateVPN

Clasat pe locul 5 din 74 VPN-uri pentru Speed

Captura de ecran a aplicației mobile PrivateVPNAplicație PrivateVPN pe desktopul Windows 98% (1.733 recenzii ale utilizatorilor) ProsConsPros

 1. Vitezele constant rapide
 2. Latență scăzută și încărcări rapide
 3. Acces ușor la Netflix
 4. Fără restricții cu privire la torrenting
 5. VPN complet zero-jurnal
 6. Multe suplimente de confidențialitate

Contra

 1. Poate fi lent la nivel internațional
 2. Număr mic de servere
 • Cel mai bun preț

  1,89 USD / lună peste 2 ani

  Vezi toate planurile

 • Viteza maximaeu

  86Mbps aceeași viteză a orașului

  Bazat pe o conexiune de test de 100 Mbps

 • Servere

  59 de țări, peste 150 de servere

 • Compatibil cu

  • Sigla Windowsferestre
  • Sigla MacMac
  • logo-ul iOSiOS
  • Sigla AndroidAndroid
  • Logo-ul LinuxLinux

Linia de jos

Este posibil ca PrivateVPN să nu fie un jucător major în industria VPN, dar din punct de vedere al vitezei, este una dintre cele mai bune opțiuni pentru care puteți merge.

PrivateVPN nu este doar excepțional de rapid când vă conectați la un server din apropiere, dar este excelent și în majoritatea conexiunilor internaționale.

Singura anomalie reală este utilizarea PrivateVPN pentru a vă conecta din Australia, care este mult mai lent decât ne-am fi așteptat, dar este puțin probabil să afecteze majoritatea utilizatorilor.

În ceea ce privește securitatea, PrivateVPN este foarte bine acolo cu rivalii săi, cu o politică strictă cu jurnalele zero și cu tone de confidențialitate pentru a vă menține în siguranță online în orice moment..

PrivateVPN este compatibil cu o gamă foarte largă de platforme, inclusiv routere, și folosește protocolul de conexiune VPN care oferă cel mai bun echilibru de viteză și securitate - OpenVPN.

Este excelent pentru streamere și torrentere, cu acces ușor la Netflix și fără o lățime de bandă accelerare pe niciunul dintre serverele PrivateVPN.

Dacă puteți face față accesului ușor limitat la asistența de chat live și o rețea de server mai mică decât media, PrivateVPN ar putea face treaba foarte bine.

Pentru o privire mai aprofundată, citiți recenzia noastră privată completă de la PrivateVPN.

Întrebări populare

Ce face un VPN rapid?

Pentru ca un serviciu VPN să fie rapid, este esențială o rețea de servere bine întreținută.

Aceasta nu înseamnă doar acoperire într-o serie de țări din întreaga lume, ci are nevoie și de o mulțime de servere individuale din care să aleagă. Dacă grupul de adrese IP este prea mic, impactul negativ asupra vitezei VPN poate fi uriaș.

Pentru ca un VPN să ofere viteze bune, este esențial și faptul că tratează în același timp tot traficul web - asta înseamnă că nu este discriminat de activități precum streaming sau torrenting.

Acest lucru este adesea denumit „accelerare” și este folosit pentru a împiedica un utilizator să monopolizeze traficul unui singur server VPN - așa cum sugerează și numele, acesta elimină viața din viteza de descărcare..

Nu uitați că asta depinde tot de propria dvs. conexiune la internet - dacă dispozitivul dvs. furnizează doar 10 Mbps fără VPN, nu va fi mai rapid cu unul.

Cum să alegeți cel mai rapid server VPN

Există mai multe moduri diferite de a alege cel mai rapid server VPN din serviciul VPN ales.

 1. Alegeți cel mai apropiat server de tine

  Cea mai bună modalitate de a obține cele mai rapide viteze VPN este să alegeți un server cât mai aproape de locația dvs. fizică.

  Dacă aveți absolut nevoie să vă conectați la o altă țară, de obicei pentru a accesa conținut restricționat geo, asigurați-vă că acesta este cel mai apropiat server disponibil. De exemplu, utilizatorii din Europa care doresc să transmită fluxul de conținut din SUA ar trebui să se conecteze la un server de pe coasta de est, cum ar fi New York.

 2. Selectați un server cu latență scăzută

  Latency (sau ping time) este foarte strâns legată de cât de departe sunteți de serverul VPN ales. Este o măsurare a timpului în care un server necesită să trimită și să primească cereri de date către și de pe dispozitiv.

  Multe aplicații VPN vă vor permite să verificați ce locații ale serverului oferă cea mai mică latență (aceasta este în mod normal măsurată în milisecunde).

 3. Verificați încărcarea serverului

  Există o serie de servicii VPN care vă permit, de asemenea, să vedeți încărcarea curentă a tuturor locațiilor serverului lor VPN - aceasta este de obicei afișată ca procent.

  Cu cât sarcina procentuală este mai mare, cu atât este mai ocupat serverul, ceea ce înseamnă că viteze vor fi mult mai lente. Serverele tind să fie mai aglomerate dacă vă conectați la un moment de vârf, cum ar fi seara.

 4. Încercați diferite protocoale VPN

  Vă recomandăm utilizatorii să se conecteze întotdeauna prin OpenVPN, dacă este posibil, deoarece acest protocol oferă cel mai bun echilibru de viteză și securitate.

  IKEv2, însă, ar putea fi ceva mai rapid pentru unii oameni, în special pentru cei care se conectează folosind date mobile. PPTP este în general considerat cel mai rapid protocol, dar acesta are mai multe defecte de securitate cunoscute, așa că recomandăm să le evităm în majoritatea cazurilor.

Care este cel mai rapid VPN gratuit?

De regulă, serviciile VPN gratuite, în general, nu sunt la fel de rapide ca VPN-urile premium, dar există o mână care încă oferă viteze decente.

VPN-ul nostru cel mai rapid gratuit este Hide.me, dar versiunile gratuite de Windscribe și ProtonVPN sunt destul de rapide și ele.

Problema cu serviciile VPN gratuite este însă că, chiar dacă sunt rapide, adesea vin cu limitări severe, cum ar fi capacele de lățime de bandă și rețele de servere mai mici.

Screenshot a caracteristicilor planului gratuit ProtonVPN

Dacă doriți o experiență VPN cu adevărat rapidă, este mai bine să plătiți pentru un serviciu premium.

VPN-urile rapide sunt sigure?

Vă recomandăm cu tărie să alegeți un serviciu VPN doar pentru că este rapid. Viteza este un factor important, dar multe servicii VPN mai puțin repede funcționează adesea foarte bine, dar nu oferă un nivel bun de securitate.

Cu toate acestea, în mare parte, VPN-urile noastre de cea mai bună performanță sunt sigure și rapide, astfel încât nu aveți prea multe griji.

Cu toate acestea, ar trebui să verificați întotdeauna caracteristicile de confidențialitate înainte de a vă angaja la un abonament VPN plătit. Printre aspectele de căutat sunt:

 1. Protocolul de criptare și VPN

  Pentru ca un serviciu VPN să fie sigur, ar trebui să folosească criptarea AES-256. Acest lucru este aproape imposibil de piratat și vă va asigura că informațiile dvs. personale sunt protejate.

  Protocolul nostru preferat este OpenVPN, dar IKEv2 este aproape la fel de sigur dacă aceasta este singura dvs. opțiune. Evitați PPTP cu orice preț, deoarece acesta este un protocol de conexiune învechit cu defecte cunoscute.

 2. Politica de logare prietenoasă cu confidențialitatea

  Pentru a vă asigura că datele dvs. confidențiale rămân în siguranță, ar trebui să vă înscrieți doar la o VPN care nu colectează informații care ar putea fi utilizate pentru a vă identifica personal, cum ar fi adresa dvs. IP.

  Dacă nu puteți localiza cu ușurință politica de confidențialitate a unui VPN sau nu înțelegeți ce colectează, nu riscați să o utilizați. Există prea multe opțiuni bune pentru a vă asuma riscuri.

 3. Caracteristici suplimentare de securitate

  Funcții suplimentare, cum ar fi un comutator de ucidere VPN, vă vor ajuta să vă păstrați în siguranță online, protejându-vă în cazul în care conexiunea VPN scade din orice motiv.

  Majoritatea serviciilor VPN au, de asemenea, o protecție integrată împotriva scurgerilor DNS și IP, ceea ce este esențial pentru a vă asigura că adresa dvs. IP adevărată este nedetectabilă..

Captura de ecran a setărilor de securitate ale ExpressVPN în aplicația desktop

VPN încetinește viteza dvs. de Internet?

Toate serviciile VPN vă vor încetini viteza de internet, indiferent cât de bune ar fi.

Acest lucru se datorează faptului că modul în care funcționează VPN înseamnă că traficul dvs. de internet este dirijat printr-un server care ar putea fi la sute de kilometri distanță de locul în care vă aflați efectiv, crescând timpul necesar pentru ca datele să fie transmise.

Când vedeți cifrele pe care le raportăm la testarea noastră de viteză, trebuie să rețineți că testăm pe o conexiune de bandă largă de afaceri de 100 Mbps. Dacă aveți o conexiune de 100 Mbps în casă, vă puteți aștepta la numere foarte similare - dar dacă aveți unul mai lent, va trebui să ajustați cifrele în consecință.

Din fericire, toate VPN-urile pe care le recomandăm aici vă vor reduce viteza doar cu o sumă neglijabilă, mai ales dacă vă asigurați să vă conectați la un server din apropiere.

Ce VPN de țară este cel mai rapid?

Captura de ecran a serverelor Hotspot Shield din Africa și Orientul Mijlociu

Nu există o țară specifică la care să vă puteți conecta pentru cele mai rapide viteze VPN - cel mai bun pariu este să vă conectați la un server cât mai aproape de locația dvs. fizică reală.

Dacă serviciul VPN ales de dvs. are doar o serie de servere localizate aproape de dvs., este probabil ca viteze să sufere. Acest lucru se aplică de obicei persoanelor situate în America de Sud, Africa și unele părți din Asia.

Ar trebui să folosesc UDP sau TCP?

Dacă alegeți un serviciu VPN care utilizează OpenVPN, este posibil să aveți opțiunea de conectare prin UDP sau TCP.

De obicei, USP este utilizat pentru streaming și jocuri, în timp ce TCP este pentru navigare și descărcare generală. În timp ce UDP a fost considerat de mult mai rapid, aceasta este mai mult o orientare decât o regulă greu și rapid.

Singurul motiv pentru care TCP este puțin mai lent, deoarece utilizează protecția împotriva erorilor și livrarea garantată, asigurându-se că fiecare pachet de date este trimis în ordinea corectă. UDP nu are aceste protecții, întrucât accentul său este pus pe viteză, decât să fie perfect.

Acest lucru nu face ca UDP să fie mai puțin sigur, de aceea nu este nimic de care să vă faceți griji.

Povestea scurtă, dacă veți folosi în principal VPN-ul dvs. pentru jocuri, streaming video sau ascultare de muzică, ar trebui să folosiți UDP. Pentru orice altceva, TCP va face treaba bine.

Puteți citi mai multe despre protocoalele de conexiune VPN în ghidul nostru de criptare.

Un VPN face streamingul mai rapid?

Nu există un singur serviciu VPN în lume care să facă viteza dvs. de internet mai rapidă, indiferent de ce faceți online. Dacă găsiți un VPN care pretinde acest lucru, evitați-l cu orice preț.

După cum am explicat mai sus, chiar și cele mai bune servicii VPN vă vor reduce viteza, chiar dacă este aproape neobservată. Dacă te respecți cu una dintre recomandările noastre, cel mai probabil abia vei putea spune diferența, indiferent dacă transmiteți sau faceți un stream.

Există o excepție la asta, totuși: accelerație. Fiecare ISP monitorizează datele transferate prin rețeaua sa (adesea denumită inspecția pachetelor). Unele ISP-uri lipsite de scrupule sunt configurate astfel încât datele determinate să fie conținut în flux să fie încetinite în mod deliberat (sau „încărcate”).

Utilizarea unui VPN va masca aceste date, ceea ce înseamnă că, în unele cazuri rare, va îmbunătăți de fapt viteza de streaming a dvs., dar numai dacă ISP-ul îl va încetini în primul rând.

Utilizează un VPN Legal?

Utilizarea unui serviciu VPN pentru a vă menține în siguranță online este legală în aproape fiecare țară.

Utilizarea unei VPN, însă, nu înseamnă că nu sunteți scutit de legi. Aceasta include legile privind drepturile de autor, așa că am fi întotdeauna sfătuiți să facem ceva ilegal în timp ce sunteți conectat la unul.

Cu toate acestea, există o serie de țări în care VPN-urile sunt interzise direct sau restricționate într-un fel.

Mai jos puteți vedea cele zece țări cu cele mai grele restricții VPN.

Țară
Stare VPN
Blocurile social media
Cenzură
Supraveghere
Bielorusia Ilegal Moderat Extensiv Extensiv
China restricționat Extensiv Extensiv Extensiv
Iran restricționat Moderat Extensiv Extensiv
Irak Ilegal Moderat Moderat Minor
Coreea de Nord Ilegal Extensiv Extensiv Extensiv
Oman restricționat Minor Extensiv Moderat
Rusia restricționat Moderat Extensiv Moderat
Curcan restricționat Moderat Extensiv Extensiv
Turkmenistan Ilegal Extensiv Extensiv Extensiv
EAU restricționat Moderat Extensiv Moderat

Uitați-vă la ghidul nostru aprofundat „Sunt VPN-urile legale?” Pentru mai multe informații despre restricțiile VPN și potențialele repercusiuni dacă sunteți prins cu unul.

De asemenea, am rotunjit cele mai bune servicii VPN pentru China - de obicei, sfătuim că, dacă o VPN funcționează bine în China, se va descurca foarte bine și în alte țări cu cenzură înaltă, precum cele enumerate mai sus.

Poate VPN reduce ping-ul?

În același mod în care un VPN nu vă va face dispozitivul mai rapid, de asemenea, nu vă va reduce timpul de ping.

Ping-ul (sau latența) este timpul necesar pentru ca un pachet de date să călătorească dintr-un punct dintr-o rețea în alta. Aceasta înseamnă că, cu cât sunteți mai aproape de un server, timpul de ping este mai mic.

Aceasta înseamnă că dacă vă conectați la un VPN care se află oriunde altundeva în același oraș ca dvs., ping-ul dvs. va crește, deoarece datele dvs. trebuie să călătorească mai departe înainte de a ajunge la destinație..

ISP-ul sau jocul dvs. nu joacă niciun rol aici - ping-ul dvs. va crește pur și simplu atunci când utilizați un VPN.

Dacă intenționați să utilizați un serviciu VPN pentru jocuri de noroc sau orice alte sarcini sensibile la latență, asigurați-vă că alegeți unul cu alegerea la nivel de oraș în țara dvs., deoarece acest lucru va reduce impactul asupra timpului dvs. de ping și îl va păstra la fel de rapid. posibil.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me