Este posibil să îți scufundați degetul în fraude online cu prețul mai mic decât prețul unei cafele ieftine pentru a lua, potrivit noilor cercetări privind vânzarea ilicită de instrumente de hacking pe internetul închis. Printre cele mai ieftine articole comercializate sunt pagini false și instrumente de hacking cu parolă pentru o gamă masivă de mărci din măr și Facebook la Tesco și Amazon, vândând aproximativ 2 GBP sau mai puțin.

Pentru mai multe detalii despre site-urile web și aplicațiile afectate, consultați secțiunea de mărci a concluziilor noastre. Pentru date orientate către SUA, consultați ediția americană a Dark Web Index Market Price.

De asemenea, am descoperit asta pentru cât de puțin £ 100 puteți cumpăra un set impresionant de instrumente de hacking care ar permite un spree informatice, de la infectarea persoanelor cu malware până la hacking rețelele WiFi, toate în scopul de a fura informații personale pentru a comite furt de identitate.

Alte instrumente de hacking cu bani de buzunar includ keyloggers (În medie 1,58 GBP), Software de hacking WiFi (2.29 £), Instrumente de hacking Bluetooth (2,65 £) și chiar puternic malware-ului pentru nu mai mult decât cei mai mulți cheltuiesc la prânz (troieni cu acces la distanță, 8,47 GBP).

La celălalt capăt al scalei, am găsit dispozitive puternice utilizate în mod obișnuit de poliție care strică turnurile de telefon mobil și pot interceptați datele telefonului mobil, cu cele mai mari versiuni de lățime de bandă listate la final £ 38,000.

Bariera alarmant de scăzută de intrare la frauda online este redusă și mai mult prin proliferarea manuale de hacking de obicei, se vând cu 8 GBP sau mai puțin sau chiar aruncați gratuit ca îndulcitor cu vânzarea instrumentelor de hacking.

Cei mai mulți dintre noi avem zeci de conturi online care pot fi hackate cu instrumentele și tehnicile potrivite. Echipa noastră de experți în securitate a examinat zeci de mii de listări pe cinci dintre cele mai populare piețe web întunecate; Vis; Punct; Piața Wall Street; Piața Berlusconi; și Empire. Aceste site-uri web criptate, la care se poate ajunge doar folosind browserul Tor, permit infractorilor să vândă în mod anonim instrumente de hacking, împreună cu tot felul de alte contrabande, precum droguri ilicite, informații furate și arme.

Ne-am concentrat pe listări cu software și hardware de hacking, fișiere digitale utilizate în fraude, ghiduri pentru escrocherii online și conturi frauduloase pentru a crea această ediție a Indicele prețurilor întunecate pe piață. Am analizat fiecare listă și am calculat prețurile medii de vânzare pentru categoriile de articole vândute, pentru a ajuta publicul britanic să înțeleagă cât de ușor este să înceapă un fraudator de meserie.

Indexul prețurilor Dark Web Market - Instrumente de hacking (iulie 2018 - Ediția Regatul Unit)

Articol de vânzare Preț mediu de vânzare
Unelte Fișiere personalizate Instrumentul de hacking cu parolă £ 1.57
Keylogger £ 1,58
Pagina de phishing £ 2.07
Software de hacking WiFi £ 2.29
Software de hacking Bluetooth £ 2.65
Instrumente de hacking FBI / NSA £ 4.62
Malware-ul împotriva fraudelor criptocurrency £ 5.01
Software de piratare £ 7.63
Trojan cu acces la distanță £ 8.47
Instrumente de anonimat £ 10.51
Șabloane de falsificare £ 12.21
Software de cardare £ 33.83
malware £ 37.43
Software de hacking cu parolă £ 38.61
Cryptocurrency Miner Malware £ 58.47
Cont fraudulos £ 110.59
Kit de simulare a turnului celular £ 21,602.33
Ghiduri malware £ 1,03
Phishingul £ 1.90
Hackingul contului £ 2.98
Sistemul poștal Stealth £ 3.24
Încasa £ 5,91
Hacking WiFi £ 6.62
dărăcit £ 9.64
Bypass de securitate £ 13.37
Dark Web £ 23.79
Exploata £ 1,933.96

Sursa: listările de piață web întunecate colectate în perioada 2-25 iulie 2018. Piețele monitorizate au fost Dream, Point, Wall Street Market, Berlusconi Market și Empire Market. Prețurile încasate în USD și convertite în GBP folosind cursul de schimb la momentul listării.

Prețurile de vânzare explicate

Fișiere personalizate Instrumentul de hacking cu parolă

Numeroase programe de fisurare a parolelor sunt doar o căutare Google, chiar și pe web-ul normal. Utilitate în mod legitim pentru îmbunătățirea securității serverului prin descoperirea parolelor slabe, ele pot fi, de asemenea, utilizate în mod greșit.

Nevoind o configurație adecvată pentru fiecare țintă, hackerii întreprinzători vând fișiere care conțin setări personalizate pentru aproape orice aplicație sau site web la care vă puteți gândi, de la e-mail și social media la jocuri și cumpărături online. În general, fiecare vă va stabili doar 1,57 GBP. Am adunat o listă de mărci pe care le-am găsit cu astfel de fișiere publicitate, dar apar multe altele zilnic.

Keylogger

Un software simplu, dar eficient, care surprinde fiecare apăsare de pe computer. Poate fi instalat în mai multe moduri, inclusiv de la distanță, și este utilizat de către escroci pentru a prelua acreditările de autentificare și a accesa în mod fraudulos conturile. Prețul mediu pe web-ul întunecat a fost de doar 1,58 GBP.

Pagina de phishing

Phishingul - sau încercarea frauduloasă de a obține informații personale, pretinzând a fi o entitate de încredere, cum ar fi un site web popular sau o instituție financiară - este una dintre cele mai frecvente modalități în care cybercriminalii fură nu numai autentificări, ci și ceea ce hackerii cu carduri de credit numesc „fullz”, sau pachetul complet de informații de identificare care permite furtul de identitate.

Am constatat că paginile de phishing gata făcute pentru cele mai populare mărci de consum din lume proliferează pe web-ul întunecat, ducând prețul la o uniformă aproape de 1,58 GBP. Am remarcat că singurele mărci care au costat mai mult decât acestea au fost măr, mai mult decât dublul prețului la 4,81 lire sterline, Netflix la 4,06 lire sterline și Paypal la 1,68 lire sterline, ceea ce sugerează o valoare mai mare a clienților lor către escroci.

Software de hacking WiFi

Acest tip de software este destinat testării și îmbunătățirii securității rețelei dvs. fără fir, forțând brute parolele și adulmecând datele difuzate. Poate fi ilegal să o folosești într-o rețea fără permisiunea proprietarului său, dar acest lucru nu va opri hackerii hotărâți să-ți fure datele.

Este posibil să accesezi gratuit acest tip de software pe web normal, astfel încât vânzătorii de web obscur vând ieftin (2,29 GBP) și tind să ofere pachete, inclusiv resurse suplimentare și chiar asistență pentru clienți pentru a ispiti cumpărătorii..

Software de hacking Bluetooth

Software-ul de hacking Bluetooth pe care l-am descoperit a avut un scop foarte specific: hacking smartphone-uri și apeluri la numere premium, crescând costurile din conturile victimelor. Costul mediu a fost de 2,65 lire sterline.

Rețineți, tipul mai tipic de hacking Bluetooth tinde să se facă prin intermediul gadgeturilor hardware vândute pe web-ul normal.

Instrumente de hacking FBI / NSA

Seria de scurgeri ale agențiilor de informații americane cybertools din ultimii ani a pus câteva instrumente de hacking extrem de puternice în domeniul public și a dus, probabil, la o creștere a criminalității informatice. Pachetele masive ale acestui software de calitate profesională sunt tranzacționate la prețul unei vârfuri (4,62 GBP), în ciuda faptului că merită în mod noțional mii de dolari.

Am descoperit listări care oferă instrumente care pot prelua texte șterse de pe smartphone-uri; ecrane de blocare ocolitoare; găsiți parole pentru copii de rezervă criptate; extrage date din serviciile cloud; decriptarea articolelor protejate de BitLocker, TrueCrypt și alte servicii de criptare; preluați parolele din numeroase aplicații; și mult mai mult decât atât.

Frauda criptocurrency & Miner Malware

Cryptocurrency, cum ar fi Bitcoin sau Monero, este foarte atractiv pentru cybercriminali datorită potențialului său de tranzacții anonime și a valorii rachetelor. Am găsit două tipuri de malware legate de cripto: instrumente fie pentru a-l fura, fie pentru a-l crea.

Programele malware sau software-ul rău intenționat au tendința de a fi implantate pe computerele victimelor pentru a provoca un fel de răutate. Malware-ul fraudulos criptat pe care l-am găsit se vinde cu 5,01 GBP și promite să fure Bitcoin-ul unei ținte, tranzacționând în prezent la peste 6.000 de lire sterline la momentul scrierii.

Deoarece nu există nicio bancă centrală care emite noi note, criptocurrențele sunt în schimb create prin „exploatare”, adică efectuarea calculelor necesare verificării tranzacțiilor. Pur și simplu, având în vedere că devine mai dificil să reușești acest lucru cu cât minerii concurează pentru a finaliza calculele, cu cât ai mai multă putere de procesare, cu atât poți genera mai multă monedă. O modalitate de a face acest lucru este de a infecta cât mai multe persoane cu malware-ul de exploatare și de a rula procesul în fundal pe mai multe mașini.

Malware-ul pe care l-am găsit a fost mai degrabă pentru Monero și nu pentru Bitcoin, deoarece este mai puțin valoros - tranzacționa la 108 GBP la momentul scrierii - și, prin urmare, este mai ușor pentru a fi al meu. Cu toate acestea, acest malware comandă o medie de 58,47 GBP pe web-ul întunecat și, uneori, mult mai mult decât atât.

Software de piratare

Aceasta este o categorie care cuprinde alte tipuri de instrumente de hacking care nu sunt acoperite în altă parte în indexul nostru. Include instrumente pentru verificarea soldurilor cardurilor de credit, bypassers de parole pentru telefon și un instrument pentru hacking-ul PC-urilor prin Protocolul Desktop la distanță.

Trojan cu acces la distanță

Această tulpină deosebit de urâtă de malware permite unui hacker să preia controlul complet asupra computerului. Nu numai că pot să vă înregistreze toate apăsările de la cheie și să acceseze fișiere private pentru a comite furturi de identitate și pentru a vă înșela, dar, din păcate, este frecvent și ca voyeursii să folosească aceste așa-numite RAT-uri pentru spionarea webcam-urilor..

Am găsit mai multe înregistrări pentru notorietatea și extrem de puternică Blackshades RAT despre care se crede că a infectat peste o jumătate de milion de dispozitive. Acest troian permite, de asemenea, hackerilor să includă computere infectate într-o botnet. De asemenea, am găsit RAT-uri pentru utilizare pe sistemul de operare Android. Costul mediu pentru aceste instrumente puternice a fost de doar 8,47 GBP.

Instrumente de anonimat

Hackerii Rookie pot plăti pentru a-și acoperi piesele cu o serie de instrumente de anonimat care tranzacționează în medie 10,51 GBP. Acestea includ browserele web personalizate, cum ar fi versiunea puternic modificată de Firefox numită FraudFox VM, și cripte, instrumente care deghizează malware-ul ca fișiere benigne. De asemenea, am găsit spoofere anonime pentru SMS și phonecall pentru utilizare în escrocherii, fiecare costând mai puțin de 1 GBP.

Șabloane de falsificare

Am găsit o gamă largă de șabloane digitale pentru situații bancare, utilități, pașapoarte, butoane de plată și permise de conducere cu ghiduri detaliate despre cum să le utilizăm în mod eficient. Prețul tipic pentru aceste fișiere a fost de 12,21 GBP, reflectând valoarea lor atunci când sunt utilizate în combinație cu informațiile furate pentru a deschide linii de credit.

Software de cardare

Când este folosit cu un hardware ieftin și ușor disponibil, acest software foarte puternic permite artiștilor con să cloneze carduri de credit și debit și să schimbe mâinile pentru o medie de 33,83 GBP. Se vinde pentru aproximativ 2.000 de lire sterline prin intermediul canalelor oficiale.

Software de hacking cu parolă

Am găsit un spectru larg de prețuri pentru crackerele cu parole. Cel mai scump a fost aproape 600 de lire sterline pentru un program conceput pentru a sparge conturi la un popular program de fidelizare canadian, care a făcut deja obiectul unui atac de profil. Mai obișnuite au fost programele concepute să brute parolele de forță pentru rețelele de socializare, cu Facebook și Instagram puternic vizate, iar crackers de cont mai generali promitând acces la Netflix, Spotify și Amazon, printre altele, costând sub 10 GBP..

malware

Printre malware-urile pe care le-am găsit (costând în medie 37,43 lire sterline) se numărau cazuri personalizate de ransomware care va bloca computerul dvs., criptând permanent conținutul acestuia decât dacă este plătită o răscumpărare. Vânzătorii se lăudau că malware-ul lor nu putea fi detectat de antivirus și poate fi personalizat în funcție de propriile preferințe. Am găsit și Kit de exploatare Blackhole de vânzare, o metodă de a răspândi malware și a fost descrisă odată drept cel mai notoriu malware de acest gen.

Cont fraudulos

O parte vitală a unei escrocherii reușite va fi adesea o destinație sigură pentru câștigurile obținute greșit, indiferent dacă acesta este un cont lipsit de convingere sau o adresă poștală fără legătură cu fraudatorul. Acest lucru se reflectă în costul relativ ridicat al unor astfel de articole de pe rețeaua închisă, la 110,59 lire sterline pe indicele nostru.

Am găsit înregistrări pentru conturile Swiss Post care pretind că sunt complet verificate și „nu sunt hacked - nimeni nu știe despre existența lor, așa că le poți folosi în siguranță”. De asemenea, am găsit conturi de afaceri Paypal vechi și verificate și alte conturi similare.

Kit de simulare Tower Tower

Aceste kit-uri pot să vă stabilească până la 38.000 de lire sterline, dar sunt dispozitive incredibil de puternice, cunoscute sub denumirea de capturi IMSI sau mai mult ca atare „coloanele” și utilizate în mod obișnuit de poliție și serviciile de informații pentru a intercepta în secret traficul de telefoane mobile. Un hacker în posesia unuia dintre aceștia poate răsfăța un turn de telefon mobil trimitând semnale care forțează dispozitivele din apropiere să se conecteze, să se identifice și să trimită texte și apeluri prin turnul fals. Acest dragnet scoate o cantitate incredibilă de date de care un hacker poate profita.

Ghiduri

Datorită rețelei întunecate, lipsa de cunoștințe sau experiență tehnică nu reprezintă o barieră pentru comiterea cu succes a infracțiunilor informatice. Nu numai că instrumentele sunt disponibile pentru schimbarea buzunarului, dar manualele pentru săvârșirea acestor fapte sunt, de asemenea, la fel de ieftine și ușor de accesat.

Pe lângă ghidurile pas-cu-pas cu privire la modul de hacking conturi sau de infectare a persoanelor cu malware, am descoperit și exploatări de vânzare. Aceste înregistrări au fost uneori foarte scumpe (în jur de 7.000 de lire sterline într-o singură instanță) și au promis să împărtășească detalii despre vulnerabilități care ar face net cumpărătorului mii de lire sterline de profit.

Alte ghiduri mai deranjante au anunțat metode pentru vizarea tinerilor baze de utilizare a jocurilor video populare Minecraft pentru infecția cu troienii cu acces la distanță discutați mai sus.

Toolkit Toolkit

Am selectat următoarea suită de instrumente care ar permite unui hacker wannabe să comită fraude online în cele mai comune moduri, evitând totodată detectarea pentru a determina bariera financiară de intrare în acest tip de infracțiuni informatice. Costul mediu total a fost £ 101,19.

Articol Preț mediu de vânzare
Instrumente de anonimat £ 10.51
Software de cardare £ 33.83
Malware-ul împotriva fraudelor criptocurrency £ 5.01
Keylogger £ 1,58
malware £ 37.43
Pagina de phishing £ 2.07
Trojan cu acces la distanță £ 8.47
Software de hacking WiFi £ 2.29
TOTAL £ 101,19

Mărci vizate

Am găsit la vânzare pagini de phishing și instrumente de hacking cu parolă, pentru peste 60 de aplicații și site-uri web majore. Pentru aproximativ 2 GBP sau mai puțin, aceste articole sunt concepute pentru a nu oferi înșelătorilor în aceste conturi particulare, ci și pentru a obține suficient de mult în datele dvs. personale pentru a comite furturi de identitate. Odată ce un hacker a acumulat destul de multe informații personale, poate deschide linii de credit în numele tău și îți pot provoca probleme majore care pot schimba viața și necesită foarte mult timp pentru rezolvare..

Acestea sunt unele dintre cele mai mari mărci pe care le-am găsit, pentru lista completă, consultați setul nostru de date despre mărcile de pe piața web întunecată.

Marca Preț mediu de vânzare
măr £ 4,81
Netflix £ 4.06
Paypal £ 1,68
Facebook £ 1,58
uber £ 1,58
Tesco £ 1,58
BT Sport £ 1,58
Dominos £ 1,58
Spotify £ 1,56
Amazon £ 1,48

Metodologie

Echipa noastră a examinat toate înregistrările legate de fraudă pe cinci dintre cele mai mari piețe web întunecate, Dream, Point, Wall Street Market, Berlusconi Market și Empire Market în perioada 2-25 iulie 2018. Înregistrările relevante au fost colectate și clasificate pentru a calcula vânzarea medie prețurile. Prețurile au fost colectate în USD și convertite în GBP folosind cursul de schimb la momentul listării (rata de 1,31 USD). Indexul prețurilor de pe piața întunecată: Instrumente de hacking (iulie 2018)

Consultați ediția principală a Indexului prețurilor Dark Web Market pentru prețuri de date furate pentru consumatori.

Despre noi

Top10VPN.com este cel mai mare site de revizuire VPN din lume. Vă recomandăm cele mai bune servicii VPN pentru a proteja confidențialitatea consumatorilor online. De asemenea, ne propunem să educăm publicul larg cu privire la confidențialitatea digitală și riscurile de securitate cibernetică prin intermediul resurselor și cercetării noastre online gratuite.

Pentru mai multe materiale de citire, de ce nu consultați indicele nostru de risc VPN gratuit (Android), investigația de proprietate VPN (2019) sau cea mai nouă ediție a Indexului prețurilor Dark Web Market (Marea Britanie).

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me