ExpressVPN har kunngjort et nytt partnerskap med Dynabook (tidligere Toshiba Client Solutions), der VPN-programvaren kommer forhåndsinstallert på alle nye og fremtidige Dynabook PCer..

Prat om det nye partnerskapet i en pressemelding Damian Jaume, president for Dynabook EMEA sa: "VPN-er har blitt et uunnværlig verktøy for personvern og sikkerhet på internett, så vi er glade for å bringe en tryggere opplevelse til våre brukere rett utenfor boksen dette partnerskapet,

”Vi valgte å samarbeide med ExpressVPN fordi de er helt uten sidestykke i bransjen når det kommer til nyskapende sikkerhet, supersnelle tilkoblingshastigheter globalt og brukervennlighet. De deler vårt dype engasjement for å bygge en trygg og åpen internettopplevelse. ”

ExpressVPNs visepresident Harold Li har uttrykt like entusiasme for felleskontrollert virksomhet og sagt: "Vi er glade for å samarbeide med Dynabook for å gi kundene større Internett-personvern, sikkerhet og frihet.

"Det er veldig gledelig for oss å se at VPN-er ikke lenger bare er verktøy for cybersecurity-eksperter, men at både selskaper og enkeltpersoner anerkjenner sin betydning for alle internettbrukere.

Den tilpassede ExpressVPN-appen for Windows 10 blir som standard festet til datamaskinens oppgavelinje og også tilgjengelig fra startmenyen. Partnerskapet er ”åpent”, og ingen av planene har planlagt slutt.

Brukere vil få tilbud om en 30-dagers gratis prøveversjon av premium VPN-tjenesten før de har mulighet til å kjøpe et lengre tids abonnement. Den gratis prøveperioden er tilgjengelig med bare en e-postadresse som kreves for et oppsett, ingen betaling eller kredittkortinformasjon nødvendig.

Prisene varierer fra $ 6,67 per måned eller til $ 12,95 per måned, avhengig av lengden på planen.

ExpressVPN forsikrer oss om at brukere enkelt vil kunne avinstallere programmet fra deres nye Dynabook-enhet hvis de ikke ønsker det, men hvis de velger å gjøre det, vil de ikke lenger kunne dra nytte av gratis prøveversjonen.

I følge pressemeldingen har Dynabook aldri jobbet med en VPN-leverandør før, og utnevnt ExpressVPN som sin offisielle partner etter en "streng valgprosess."

Dynabook-teamet utførte due diligence ved å utføre tester på ExpressVPNs programvare, og tok hensyn til ulike faktorer, inkludert sikkerhet, pålitelighet, hastighet, brukervennlighet, personvernpolitikk og backend-arkitektur.

Dynabook er noe av et nytt navn i markedet for bærbare datamaskiner. Det ble opprettet som et navn i juni 2018 da det japanske elektronikkfirmaet Sharp kjøpte PC-armen til landsmannen og det rivaliserende selskapet Toshiba, og omdirigerte produktene sine med Dynabook-etiketten.

ExpressVPN ble grunnlagt i 2009 og har base på de britiske jomfruøyene. Den har nå en infrastruktur som omfatter over 3000 VPN-servere lokalisert i 94 land.

Den gir frittstående VPN-apper som kan installeres på Windows-PCer, MacBooks og iMac, iPhones, Androids, Linux-enheter, rutere og Amazon Fire TV-enheter.

I tillegg til VPN-tjenesten, er det nettleserutvidelser for Google Chrome og Mozilla Firefox, samt en smart DNS-tjeneste kalt MediaStreamer, som også er kompatibel med smarte TV-er og spillkonsoller..

Appene bruker toppkryptering AES-256 for å kryptere internettrafikk, så vel som OpenVPN, som er bransjens gullstandard for VPN-protokoller.

ExpressVPNs teknologi har gjennomgått forskjellige uavhengige revisjoner før Dynabooks testing.

I 2018 gjennomførte cybersecurity-firmaet Cure53 en uavhengig revisjon av Google Chrome-nettleserutvidelsen, som ga åtte "sikkerhetsrelevante" funn. Fire av disse ble kategorisert som "sårbarheter" og fire som "generelle svakheter."

ExpressVPN fortsatte med å fikse eller avbøte syv av de åtte problemene, som Cure53 bekreftet i sin endelige rapport, og konkluderte med at “ingen sikkerhetsproblemer som ville tillate en angriper å påvirke tilstanden til VPN-tilkoblingen via en ondsinnet webside eller like oppdaget.”

Året etter i juli 2019 gjennomførte PwC sin uavhengige revisjon av ExpressVPN, med sikte på å bekrefte at ExpressVPN opererte i samsvar med personvernreglene, som hevdet ikke å lagre noen VPN-tilkoblingslogger som brukerens IP-adresse, tilkoblings tidsstempel , eller øktens varighet.

Retningslinjene for ExpressVPN forblir omtrent den samme, og samler inn data relatert til datoen en bruker koblet til tjenesten, deres valg av VPN-serverplassering og den totale mengden data overført per dag.

PwCs tilsyn dekket også VPN-selskapets interne TrustedServer-teknologi, som ExpressVPN lanserte i april 2019 som et ledd i sin forpliktelse til å sikre at det aldri lagrer sensitive data på noen av serverne.

Teknologien tørker alle data med hver omstart og skriver aldri data til harddisken.

Selv om Dynabook ikke har inngått samarbeid med en VPN-leverandør før, er dette ikke første gang ExpressVPN har jobbet med et maskinvaremerke.

I september 2019 gikk ExpressVPN sammen med PC- og utskriftsselskapet HP for å "hjelpe brukerne med å holde seg private og sikre på nettet."

Partnerskapet, som pågår, ligner på samme måte som Dynabooks; HP forhåndsinstallerer ExpressVPN-programvare på sine Specter x360 13-PCer med en 30-dagers gratis prøveperiode.

Så langt har ikke VPN blitt inkludert i noen av HPs andre modeller, men ExpressVPN har sagt at den vil rulle ut integrasjonen til flere HP-enhetsmodeller i løpet av en nær fremtid.

Li sa: “[Vi] er glade for å si at vi snart vil ha flere partnerskap å dele. Vårt arbeid med store teknologimerkene som Dynabook og HP gjenspeiler det faktum at VPN-er nå blir sett på som et uunnværlig verktøy for online personvern og sikkerhet.

"Vi tror at når offentlig kunnskap i VPN-er styrkes, vil alle VPN-spillere og brukere dra nytte av det. Og til syvende og sist betyr en sterkere VPN-bransje et tryggere, bedre internett. ”

Det eneste andre lignende partnerskapet mellom en VPN-leverandør og en maskinvareleverandør til dags dato er det mellom Private Internet Access (PIA) og Purism, et selskap med sosialt formål som designer og produserer sikker maskinvare (bærbare datamaskiner og smarttelefoner) og programvare.

I april 2019 kunngjorde PIA at en “PIA-basert” programvare som standard skulle inkluderes i Librem 5-telefonen, samt i PureOS for bærbare datamaskiner Librem 18 og Librem 15. Det rapporteres at PIA vil samarbeide med Purisme også for fremtidige servicebunter.

Nettleserfirma Mozilla Firefox har også samarbeidet med VPN-leverandører for å tilby en mer helhetlig sikkerhetspakke - ProtonVPN i oktober 2018 og senere Mullvad i slutten av 2019.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me