Въпреки че е от 2007 г., Иваси не притежава репутацията на утвърден VPN доставчик. Някога се питах защо? Тогава не поглеждайте повече от този експертен преглед на Иваси.

При избора на VPN доверието е от съществено значение. В резултат на това желаете ли да се доверите на доставчик на VPN, който отказва да ви каже кой стои зад завесите?

Поставихме Иваси VPN под микроскоп, за да разберем какво наистина се случва.

Нашите стриктни тестове адресираха много въпроси, които имахме, като:

 • Ивайси добър ли е VPN през 2020 г.?
 • Кой наистина го притежава?
 • Колко бърз е Ивайси VPN?
 • Работи ли в Китай?
 • Иваци деблокира ли САЩ Netflix?

Но това е само началото на нашия процес. В края на нашия преглед на Ivacy VPN ще знаете всичко за политиката на регистрация на Ivacy, техниките за криптиране, нейната юрисдикция и много други.

Но преди всичко това, ето един бърз поглед към най-добрите и най-лошите елементи на Иваци VPN.

Преглед

Иваци плюсове & Против

Професионалисти

 1. Събира минимални трупи
 2. Ненадмината цена при дългосрочните планове
 3. Постоянно деблокира американските Netflix и BBC iPlayer
 4. Добри скорости при локални VPN връзки

Против

 1. Прекалено тайна за структурата на собствеността
 2. Измамни бизнес практики
 3. Без превключвател за VPN убийство или разделно тунелиране за MacOS и iOS
 4. Голям спад в скоростите на международните връзки

Ивайси Основно резюме

Най-висока скорост на изтегляне

Политика за регистрация

IP, DNS или WebRTC течове

компетентност

Сървъри

IP адреси

Държави

US Netflix

Torrenting

Работи в Китай

поддържа

Най-евтина цена

Официален уебсайт

83Mbps
Без регистрационни файлове
Не
Сингапур (сътрудник с пет очи)
1000+
48000+
57
да
неограничен
да
24/7 Чат на живо
$ 1,67 / месец за 24 месеца
Ivacy.com

Нашето тестване установи, че Ivacy прикрива недостатъците си от гледката, въпреки солидната производителност, когато става въпрос за стрийминг и заобикаляне на цензурата.

Искате ли да знаете повече? Прочетете за пълния, изцяло изчерпателен преглед на Ivacy - като започнете от задълбочено проучване на структурата на собственост на Ivacy.

относно & Политика за регистрация

Кой е Иваци?

"Няма етично задължение да разкриваме кои са хората зад Иваси."
- Франк, мениджър за връзки с обществеността Иваси

Базирана в Сингапур под компанията майка PMG Private Limited, Ivacy е особено уклончива относно собствеността и оперативната си структура.

След като направихме някои проучвания на историята на компанията, открихме някои неспасяеми тайни - привържете се за това.

Никога не бихте го знаели, но всъщност Иваси се управлява от същата компания майка като PureVPN, пакистанска организация, наречена Gaditek.

Gaditek е основана от семейство Gadit, като Umair Gadit е настоящият главен изпълнителен директор на Gaditek и съоснователят Uzair Gadit е изпълнителен директор на PureVPN.

Диаграма, показваща корпорации, собственост на семейство Gadit

Диаграма, подробно описваща компаниите, собственост и експлоатация на семейство Gadit.

След години слухове онлайн, Иваси най-накрая призна това, въпреки че твърди, че връзката му с PureVPN е „само второстепенна“.

Няма нищо веднага подозрително в това. Няколко иначе дискретни VPN доставчици се притежават и управляват от една и съща компания майка.

Но особените, сенчести бизнес практики на Gaditek, наред с нежеланието му да обсъждат открито структурата на собствеността, означава, че Иваси е VPN, който трябва да избягва.

Първо, Иваси не посочва никъде своя мениджърски екип. Иваси също отказа да разкрие това, когато посегнахме към него.

В един момент уебсайтът на Ivacy направи нееднозначно името на своя изпълнителен директор като „Mr. Саад “, но оттогава това е измито. Говорителят също така пропусна през 2018 г., че името на изпълнителния директор е „Саад Хан“.

Всъщност ние вярваме, че изпълнителният директор на Иваси е Мохамед Саад Хан. Но вие никога не знаете това, тъй като той не споменава принадлежността си към Иваси навсякъде.

Той официално заявява позицията си на „Старши мениджър продуктов маркетинг в Cloudways“, която е облачна хостинг платформа, собственост на Gaditek.

Екранна снимка, показваща връзката на Саад Хан с Гадитек

Екранна снимка, показваща принадлежността на изпълнителния директор на Ivacy Саад Хан с други компании, притежавани от Gaditek.

Профилът му в Quora обаче го посочва като „стратег за маркетинг на растежа в PureVPN“.

Подобно на ненаситен студент за повикване, той също може да бъде намерен да отговаря на туитове, свързани с VPN, с препоръки за PureVPN, без изобщо да разкрива, че той има ключов дял в бизнеса си майка и сестринската компания.

В резултат и въпреки опитите на Иваци да се дистанцира от PureVPN, между тях има определена връзка. Толкова много, че е трудно да не гледаш на Иваси като обикновена резина на PureVPN.

Освен секретността, Gaditek участва в изключително неприятни бизнес практики.

Gaditek притежава и управлява четири сайта за преглед на VPN, които използва за изкуствено класиране на своите VPN продукти на челните позиции, без изобщо да разкрива истинската си собственост.

Gaditek също редовно се включва в „astroturfing“ - където създава фалшиви акаунти в социалните медии, за да популяризира своя VPN продукт под прикритието на истински човек.

Отделно, PR мениджърът на Digital and Partnerships в Ivacy беше хванат да предлага на VPN рецензент доживотен абонамент за Ivacy в замяна на по-благоприятни отзиви на неговия сайт за преглед.

Това е напълно непростимо.

Искате ли да поставите най-чувствителните си данни в ръцете на компания, която отказва да ви каже кой е? И чиято маркетингова стратегия е да заблуди клиентите да мислят, че нейният продукт е по-добър, отколкото е?

Абсолютно не. Само поради тази причина ви предлагаме да помислите два пъти за Иваци.

Политика за регистрация

Ivacy работи в съответствие с правила за регистриране на минимални дневници - не събира никаква информация, която би могла да се използва за идентифициране от вашата онлайн активност.

Това означава, че Ivacy не събира вашите регистрационни файлове, дневници за продължителност, IP адрес, времеви отметки за връзка или DNS заявки, генерирани от вашия край.

Ето информацията, както се вижда в политиката за поверителност на Ivacy:

Снимка на политиката за поверителност на минимални журнали на Ivacy

Извадка от Декларацията за поверителност на Иваци.

Единствената информация, която Ivacy събира, е вашата страна източник, за която твърди, че е осигурена „гладка функционалност на софтуера“.

Иваси не разкрива как определя от коя държава се свързвате и не можа да ни каже кога сме се свързали с нея.

Тази политика за минимални дневници е особено важна за Ivacy, поради своята база в Сингапур.

Сингапур е популярен, но направо лошо местоположение за основаване на VPN. Това е така, защото Сингапур има доказан опит в сътрудничеството с мрежата за наблюдение на пет очи и предаване на чувствителна информация.

Толкова всъщност, че Сингапур редовно е наричан „шесто око“ поради постоянното си сътрудничество с разузнавателния съюз.

Този факт би бил много по-тревожен, ако имахме някакви съмнения относно политиката на сечта на Ivacy. Вярваме, че събраните минимални трупи биха били от полза за никого, дори за правителството или полицията.

скорост & надеждност

Добри скорости на локални сървъри, но голямо потапяне при международни връзки

Иваси осигурява прилична скорост на изтегляне и качване.

От нашата база в Лондон видяхме 13% спад в скоростта на изтегляне и 43% спад в скоростта на качване при връзка с локален лондонски VPN сървър. Тези резултати са добри, но със сигурност не са страхотни.

Резултат от скоростта от нашето физическо местоположение в Лондон (100Mbps оптична връзка) до лондонски тестов сървър.

Преди да използвате Ivacy:

 1. ИзтеглиMbps

  95.45

 2. КачиMbps

  98.26

 3. Ивайси ревюPingг-ца

  7

Когато сте свързани с Ivacy:

 1. ИзтеглиMbps

  83.31

 2. КачиMbps

  55.63

 3. Ивайси ревюPingг-ца

  16

Ивайси се справи много по-лошо при далечни връзки, със значително намаляване на скоростта на изтегляне от 42%, когато е свързан към VPN сървър на Източното крайбрежие на САЩ.

В зависимост от скоростта на вашия интернет, тази величина на спад може да накара САЩ Netflix да предава поточно.

Използвайки оптичната ни връзка от 100Mbps, можете да видите резултатите от нашите тестове за скорост, свързващи се от Обединеното кралство до различни сървъри на Ivacy по-долу:

САЩ: 55Mbps (Изтегли) & 14Mbps (Качване)
Германия: 82Mbps (Изтегли) & 48Mbps (Качване)
Сингапур: 47Mbps (Изтегли) & 13Mbps (Качване)
Австралия: 15Mbps (Изтегли) & 7Mbps (Качване)

Закъсненията останаха доста ниски при нашата локална връзка, което направи Ivacy чудесен избор за геймърите. Но има още по-добри VPN опции за игри.

Ако искате да прочетете повече за това как тестваме VPN скоростите, вижте нашата страница за това как преглеждаме VPN.

Местоположение на сървъра

25% всъщност са виртуални сървъри

Глобус със син флаг57CountriesИзображение на градски пейзаж80 + градовеИзображение на розов маркер48 000 + IP адреси

Ivacy има прилично разпределение на сървъра, като поддържа средна сървърна мрежа с 57 държави, от които да избирате.

Покритието е най-добро в Европа и Северна Америка, но скорошното разширяване на мрежата доведе до това, че Иваси въвежда VPN сървъри в по-традиционно слабо представени страни, включително Коста Рика, Гана, Кения и Панама.

Въпреки това общото разпространение на страната е посредствено, затова горещо препоръчваме да проверите списъка със сървъри, за да сте сигурни, че желаното от вас местоположение е там.

Общият сървърен номер на Иваси е по-приятен с над 1000 разпространени по целия свят.

Но бъдете предупредени - това не е толкова впечатляващо, колкото изглежда първо. Поразителен 25% не са физически сървъри. Ivacy управлява огромен флот от виртуални сървъри, които използват маскиращи техники, за да прикрият местоположението си за WHOIS търсене.

Например сървърът на Люксембург на Иваси всъщност се намира в Атланта, САЩ, а неговият сървър „Турция“ се намира в Ню Йорк.

На всичкото отгоре можете да използвате OpenVPN, нашият предпочитан протокол, само в 17 от тези 57 държави.

Можете да прочетете повече защо подкрепяме OpenVPN и недостатъците на други VPN протоколи в нашето ръководство за шифроване на VPN.

Streaming & Torrenting

Специализираните сървъри са чудесни за Netflix & torrenting

Ivacy е добър избор на VPN за стриймъри, успешно деблокирайки повечето основни стрийминг услуги.

Ivacy редовно деблокира американските Netflix и BBC iPlayer в нашето тестване, което е особено впечатляващо, като се има предвид скандалната трудност на iPlayer.

Както Netflix, така и BBC iPlayer могат да бъдат достъпни чрез специализирани поточни сървъри на Ivacy. Тези сървъри са ясно етикетирани и лесно откриваеми, което отстранява неудовлетвореността, която имаме с някои други доставчици на VPN.

Посредствената скорост на Ivacy означава, че може да имате проблеми с буферирането, ако се свързвате от по-далеч.

Искаме също така Иваси да успее да деблокира Disney +, което се оказа недостъпно в нашето тестване.

Ако стриймингът е ваша основна грижа, проверете нашите препоръки за най-добрите VPN мрежи за стрийминг. Тези VPN комбинират последователно деблокиране на всички основни поточни услуги с най-бързите VPN скорости.

Torrenting

Ivacy е чудесен VPN избор за торентери - предоставя специални сървъри само за P2P трафик.

Тези сървъри са някак неоткриваеми, но могат да бъдат намерени в секцията „Сигурно изтегляне“ на приложението. Ние обаче искаме това да е обяснено по-изрично в интерфейса.

Като разполага със сървъри изключително за P2P активност, това работи значително за намаляване на риска от задръствания и бързи затруднения, дори и в пикови моменти.

Използването на Ivacy като VPN за торене става особено привлекателно поради неговата звездна политика на регистрация, гарантираща, че вашата активност на торента остава анонимна.

Това гарантира анонимността е достъпна само за торенторите на Windows и Android, тъй като приложението Ivacy и на двете платформи включва превключвател за интернет убийство. Но Потребителите на Mac и iOS трябва да избягват използването на Ivacy за торент.

Тъй като превключвателят за убийство не се поддържа в никоя от платформите на Apple, вашият истински IP адрес е изложен на риск да бъде разкрит, ако вашата VPN връзка падне при изтегляне от устройство на Apple.

Заобикаляйки цензурата

По поръчка приложението работи добре в Китай

Ivacy има поръчано приложение само за използване в Китай, наречено Ivacy Prime. Това е обвързано с обикновения Ви абонамент за Ivacy, така че не е необходимо да плащате за две отделни приложения.

Иваси Прайм е достъпно само за Windows и Android.

Разочароващо, на уебсайта на Ivacy няма документация, свързана с Ivacy Prime, въпреки огромните разлики между него и обикновеното приложение за Ivacy.

Първо, приложението Ivacy Prime не предлага превключвател за интернет убийство. Това означава, че ако връзката ви падне по някаква причина, вашият истински IP адрес е изложен на риск да бъде разкрит.

Разделеното тунелиране също не се поддържа, което е по-малко критично за функция, но все пак забележим пропуск.

Иваси Прайм също поддържа само OpenVPN протокола, което е голяма печалба в нашите очи. OpenVPN е с отворен източник и се оказа най-добрият баланс между производителност и поверителност.

Палитрата от режими също е отнета в приложението Ivacy Prime - предлага само „Smart Connect“, „Streaming“ и „Social Sites“.

Изображение, показващо социалните сайтове, които могат да бъдат блокирани в Китай с Ивайси VPN

Разделът „Социални сайтове“ е най-смисленото допълнение на приложението Prime. Това ви позволява да получите достъп до популярни сайтове като Facebook, Spotify и YouTube, които бяха блокирани от прословутата „Great Firewall of China“.

Обичайната тарифа за стрийминг услуги като Netflix и Amazon Prime Video имат свои специални сървъри. Има забележително допълнение на YouTube TV, но BBC iPlayer разочароващо отсъства.

платформи & устройства

Родни приложения за всички основни платформи

Apps

Лого на WindowsWindowsMac логоMaciOS логоIOSAndroid логоандроидLinux логоLinuxЛого на рутераRouter

Иваси покрива обичайните заподозрени с родните си VPN приложения. Те включват:

 • Microsoft Windows
 • Apple MacOS
 • андроид
 • IOS
 • Linux

Ivacy щедро позволява до пет едновременни връзки на акаунт. Това прави Ivacy добър избор, ако искате да защитите всички устройства на вашето семейство заедно с вашите собствени.

Въпреки това потребителите на Apple са предупредени - както функциите за превключване на убийства, така и функциите за разделно тунелиране не са достъпни за iOS и MacOS.

Това е огромен проблем, ако планирате да използвате Ivacy VPN на която и да е от тези платформи, сякаш връзката ви отпада истинския ви IP адрес е изложен на риск да бъде разкрит.

За щастие, ние ви покрихме. Вижте нашето представяне на най-добрите VPN за потребители на Apple.

Ако имате проблеми с изтеглянето, Ivacy предоставя полезни указания как да инсталирате Ivacy VPN на всяка от поддържаните си платформи.

Конзоли за игри & Устройства за стрийминг

AppleTV логоApple TVЛого на Amazon Fire TVAmazon Fire TVЛого на ChromecastChromecastNintendo логоNintendoPlayStation логоКонзола за игриRoku логоRokuXbox логоXbox

Ivacy удари доста над теглото си, когато става дума за поддръжка на поточно устройство.

Иваси има специални приложения както за Amazon Fire TV, така и за Android TV. Това означава, че не е нужно да се занимавате с ръчни конфигурации, а можете просто да изтеглите приложението и да започнете да стриймирате.

Нито един доставчик на VPN няма собствено приложение за която и да е от основните конзоли за игри, така че не е изненада да видите, че на Иваси липсва поддръжка тук.

Все още можете да стартирате Ivacy на устройства като вашите PS4 и Xbox. За да направите това, ще трябва да инсталирате Ivacy на ниво рутер, което ви позволява да покриете всички устройства във вашата мрежа с VPN сигурност.

Разширения на браузъра

Лого на ChromeChromeFirefox логоFirefox

Ivacy има разширения за браузър VPN за Google Chrome и Mozilla Firefox.

Въпреки това, като повечето други разширения на VPN браузъри, те просто работят като интернет прокси.

Това е добре, ако искате да използвате Ivacy само за деблокиране на Netflix или BBC iPlayer, но ако се отнасяте сериозно към онлайн анонимността си, препоръчваме да избягвате разширението на браузъра и да използвате пълното приложение.

Ако не сте сигурни какво прави VPN по-надежден и защитен от прокси, проверете ръководството ни за „VPN vs Proxy“..

Encryption & Сигурност

Здраво VPN криптиране с малко количество от OpenVPN страни

протоколи

Encryption

Сигурност

Разширени функции

IKEv2 / IPSec

L2TP / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

PPTP

SSTP

AES-256

Блокиране на течове на DNS

DNS от първа страна

Блокиране на теч IPV6

VPN превключвател

Блокиране на теч на WebRTC

Разделяне на тунели

Моля, вижте нашия речник за VPN, ако тези условия ви объркват и искате да научите повече.

Ivacy е солиден избор на VPN, когато става дума за криптиране и сигурност.

Разочароващо, OpenVPN (предпочитаният от нас VPN протокол) е достъпен на сървърите в само 17 държави и трябва да бъде активирана в менюто за настройки. В противен случай Ivacy по подразбиране ще бъде IKEv2.

Когато използвате Ivacy VPN, всичките ви данни се криптират чрез практически неразбираемия AES-256 шифър. AES-256 се предлага от повечето големи доставчици на VPN, като златният стандарт за протоколи за криптиране онлайн.

На всичкото отгоре, Ivacy осигурява превключвател за убийство на VPN, DNS и IPv6 защита срещу теч - всички те работят за предотвратяване на излагането на истинския ви IP адрес в случай на неочакван спад на връзката.

Нашите тестове установиха, че Иваси също е напълно защитен от всякакви DNS или IP течове. На Ivacy може да се разчита, за да скрие успешно вашия истински IP адрес.

Но бъдете предупредени - превключвателят за интернет убийства е достъпно само за Windows и Android. Това означава, че потребителите на iOS и Mac пропускат превключвател за убийство, което е огромен недостатък.

Включването на разделени тунели е добре дошло. Това ви позволява да защитите вашия уеб трафик, като същевременно поддържате съвместимост с устройства в мрежата, като вашия принтер или стрийминг устройство.

Но отново е разделено тунелиране достъпно само за Windows и Android. Копнеем на Ivacy да даде на потребителите на Apple толкова много любов, колкото останалата част от нейната потребителска база.

Лесно използване

Лесна за настройка, но тромава за конфигуриране

Как да инсталирате & Настройте Ivacy

 • Екранна снимка на секцията за изтегляне на Ivacy на Windows

  Можете да намерите всички изтегляния за различни устройства в секцията за поддръжка на уебсайта на Ivacy.

 • Снимка на съветника за инсталиране на Ivacy

  Съветникът за инсталиране ще ви даде добра представа колко време ще отнеме процеса.

 • Снимка на екрана за влизане в приложението на Ivacy

  След като софтуерът е инсталиран, всичко, което ви остава, е да влезете в приложението и сте готови да започнете.

 • Екранна снимка на функцията „Smart Connect“ на приложението Ivacy VPN

  Опцията за интелигентно свързване е най-бързият и най-оптималният начин да се свържете.

 • Екранна снимка, изобразяваща раздела за местоположенията в приложението Ivacy

  За да се свържете с желаната от вас държава, просто кликнете върху раздела „Деблокиране“ отляво на приложението Ivacy.

 • Екранна снимка на правилно конфигурирани VPN настройки, показващи, че OpenVPN и ключът за убиване са активирани

  Уверете се, че TCP или UDP са активирани в менюто с настройки, както и „превключвател за убийство в Интернет“.

Инсталирането на Ivacy е невероятно просто, дори и за начинаещи VPN.

Накратко, просто трябва да се насочите към страницата за изтегляне на уебсайта на Ivacy и да кликнете върху „Първи стъпки“ за предпочитаната от вас платформа, след което следвайте стъпките на екрана.

Веднъж инсталирано, приложението Ivacy е добре, но със сигурност не е страхотно.

Различните раздели на приложението са нееднозначно етикетирани и може да бъде трудно да се определи конкретната цел на всяка опция.

За да стане още по-лошо, бутонът „повече информация“, който по презумпция обяснява ролята на всеки раздел, не работи.

Но не се притеснявайте, ние ви покрихме.

 • „Smart Connect“ просто ви свързва с най-близкия ви VPN сървър на Ivacy
 • „Сигурно изтегляне“ е за торент и P2P трафик
 • "Поток" е за деблокиране на гео ограничени поточни услуги
 • "Отблокиращ" е за свързване към VPN сървър в избрана от вас страна

Конфигурирането на някои от възможностите за защита на Ivacy също може да бъде скучно. Странно, превключвателят за убийство е скрит зад падащо меню в раздела „Настройка“ на настройките. IP и DNS защита от теч също е от по подразбиране.

Някои настройки са скрити и от техническия жаргон. Би било полезно, ако опциите за VPN протокол на UDP и TCP бяха обяснени като опциите на OpenVPN, например.

Разширения на браузъра

Екранна снимка на разширението на Ivacy Chrome

Изтеглянето на разширението на браузъра Ivacy за Google Chrome и Mozilla Firefox е лесно.

За целта трябва само да отидете на уебсайта на Ivacy и да кликнете върху „Първи стъпки“ за предпочитания от вас браузър.

Подобно на пълноценното приложение, разширението на браузъра Ivacy е разделено на няколко секции.

Специализирани сървъри за поточно предаване могат да бъдат намерени в раздела „Цели“, както и „Бърза връзка“ с локален VPN сървър и списък с местоположения по целия свят, с които да се свържете..

Поддръжка на клиенти

Lackluster чат на живо, подкрепен от обширни онлайн ресурси

24/7 Поддръжка за чат на живо

24/7 Поддръжка по имейл

да
да

Въпреки че винаги е налична, поддръжката на клиентите на Ivacy не е толкова добра, колкото бихме искали.

Функцията за чат на живо на Ivacy 24/7 е чудесна, ако бързате, но през повечето време се разпада.

Установихме, че работи най-вече като канал за своите онлайн ресурси, тъй като почти всичките ни запитвания бяха отговорили с линк.

Това обаче не е задължително лошо, тъй като Иваси се гордее с прилична база от знания, която би трябвало да отговори на повечето въпроси.

Разделът за поддръжка на уебсайта е мястото, където ще намерите често задавани въпроси, съвети за отстраняване на проблеми и ръководства за ръчна настройка за много устройства.

С повече технически въпроси бяхме насочени към екипа за поддръжка по имейл на Ivacy. Разочароващо, те не бяха най-бързите реплики и често не успяха да отговорят адекватно на нашите въпроси.

По-разочароващо, екипът за поддръжка на Ivacy отказа да отговори на някои от въпросите, които поставихме.

Например, Иваси отказа да ни каже как определя държавата на източника на своите потребители и пренебрегна цялата кореспонденция относно структурата на собственост на компанията..

Ценообразуване & сделки

Превъзходна стойност на парите при по-дълги планове

План за ценообразуване на Ivacy

Ако сте готови да използвате Ivacy като доставчик на VPN, си струва да се ангажирате с по-дългосрочните планове.

Ако плащате месечно, Ivacy е сравнително скъпа VPN опция при $ 9.95 всеки месец.

Но ако сте в състояние да платите 60 долара предварително за петгодишния план, месечната цена за Ivacy пада с огромните 90% до едва 99 ¢.

Това е една от най-ниските цени, които сме виждали за VPN абонамент. Така че, ако съотношението качество / цена е вашият абсолютен приоритет, Иваси е превъзходен избор.

 1. Месечно

  US $ 9.95 / месец

  Фактурирани $ 9.95 всеки месец

 2. 12 месеца

  US $ 3.33 / месец

  Сметка $ 40 всяка година Спестете 66%

 3. 5 години

  US $ 0.99 / месец

  Сметка $ 60 на всеки 5 години Спестете 90%

Всички планове имат 30-дневна гаранция за връщане на парите

плащане & Опции за възстановяване

Кредитна карта

PayPal

Bitcoin

Alipay

UnionPay

да
да
да
да
да

Иваси не предоставя безплатна пробна версия, но има 30-дневна гаранция за връщане на парите. Тази гаранция наистина не задава въпроси и не подлежи на никакви ограничения или ограничения за използване на данни.

Установихме, че искаме възстановяване на сумата чрез 24/7 чата на живо на Ivacy да бъде бързо и безболезнено.

Тази 30-дневна гаранция обаче е не е наличен в месечния план. Абонатите, които плащат месечно, могат да поискат възстановяване в рамките на само седем дни. Още повече причина да изберете по-дългия абонамент.

Лоши новини също, ако сте криптовалут, тъй като плащанията, направени чрез Bitcoin и BitPay, не отговарят на условията за възстановяване..

Ако разходването на някакви пари предварително е прекалено много, за да погълнете, защо да не проверите нашето предаване на най-добрите наистина безплатни VPN изпитания.

Долния ред

Препоръчваме ли Иваци?

Накратко, трябва да избягвате използването на Ivacy поради нарочно скритата структура на собственост и схематичните му бизнес методи.

Това е жалко, като се има предвид колко последователно Ivacy деблокира основните поточни услуги, колко похвална е нейната политика за поверителност и здравите техники за защита, които използва.

Но бихте ли депозирали парите си в банка, която затваря затвора, когато питате за неговия мениджър? Купете автомобил от дилър, който отказва да ви предостави историята на превозното средство? Купете телефон от компания, която тайно оперира сайтове за фалшиви прегледи?

Със сигурност не. Докато Иваци умишлено избере да остане в сянка, тя не заслужава парите ви.

Алтернативи на Иваси

ExpressVPN лого

ExpressVPN

Има ли упорита тайна на Иваси, копнеете ли за доставчик на VPN, на който всъщност можете да се доверите? Погледнете не повече от ExpressVPN. ExpressVPN е най-надеждният VPN доставчик наоколо, като неговата политика за без регистрация се проверява чрез сървърни припадъци и независими одити за сигурност. Прочетете ревюто ExpressVPN

PrivateVPN лого

PrivateVPN

Липсата на безплатен пробен период на Иваци е жалко, но PrivateVPN взима слабостта тук. PrivateVPN има превъзходни без зададени въпроси 7-дневна безплатна пробна версия. Всъщност е толкова чудесно, че дори не е нужно да добавяте информация за плащане при регистрация. Можете също така да получите достъп до един от най-добрите VPN доставчици наоколо - с пламтящи високи скорости, редовно деблокиране на US Netflix и стриктна политика за нулева регистрация. Прочетете ревюто на PrivateVPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me