Είναι δυνατό να βουτήξετε το toe σας σε ηλεκτρονική απάτη για λιγότερο από την τιμή ενός καφέ, σύμφωνα με νέα έρευνα για την παράνομη πώληση εργαλείων hacking στον σκοτεινό ιστό. Μεταξύ των φθηνότερων στοιχείων που διαπραγματεύονται είναι ψεύτικες σελίδες και εργαλεία hacking με κωδικό πρόσβασης για μια τεράστια σειρά από μάρκες από μήλο και Facebook προς το Walmart και Αμαζόνα, που πωλούν για περίπου $ 2.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους ιστότοπους και τις εφαρμογές που επηρεάζονται, ανατρέξτε στην ενότητα των σημάτων των ευρημάτων μας. Για τα δεδομένα που επικεντρώνονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανατρέξτε στην έκδοση του Δείκτη τιμών Dark Web Market της Βρετανίας.

Ανακαλύψαμε επίσης ότι για τόσο λίγο όσο γύρω $ 125 μπορείτε να αγοράσετε ένα εντυπωσιακό σύνολο εργαλείων hacking που θα επέτρεπαν ένα ξέσπασμα εγκλήματος στον κυβερνοχώρο, από τη μόλυνση των ατόμων με κακόβουλο λογισμικό σε πειρατικά δίκτυα WiFi, όλα με σκοπό να κλέψουν προσωπικές πληροφορίες για να διαπράξουν κλοπή ταυτότητας.

Άλλα εργαλεία hacking με αλλαγή τσέπης περιλαμβάνουν keyloggers ($ 2.07 κατά μέσο όρο), WiFi λογισμικό hacking ($ 3), Εργαλεία hacking Bluetooth ($ 3,48) και ακόμα ισχυρό κακόβουλο λογισμικό για όχι πολύ περισσότερο από ό, τι οι περισσότεροι άνθρωποι ξοδεύουν στο γεύμα τους (Trojans απομακρυσμένης πρόσβασης, 9,74 δολάρια).


Στο άλλο άκρο της κλίμακας, βρήκαμε ισχυρές συσκευές που χρησιμοποιούνται συνήθως από την αστυνομία για να παραβιάζουν πύργους κυψελών και δοχεία συλλαμβάνει δεδομένα κυττάρων, με τις μεγαλύτερες εκδόσεις εύρους ζώνης να εμφανίζονται στο 50.000 δολάρια.

Το ανησυχητικά χαμηλό εμπόδιο για την είσοδο στην ηλεκτρονική απάτη μειώνεται ακόμη περισσότερο λόγω της διάδοσης του hacking εγχειρίδια που τυπικά πωλούν για $ 9 ή λιγότερο ή ακόμα και ρίχνονται δωρεάν ως γλυκαντικό με την πώληση εργαλείων hacking.

Οι περισσότεροι από εμάς έχουν δεκάδες ηλεκτρονικούς λογαριασμούς που μπορούν να χαραχτούν με τα σωστά εργαλεία και τεχνικές. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας για την ασφάλεια εξέτασε δεκάδες χιλιάδες καταχωρίσεις σε πέντε από τις πιο δημοφιλείς αγορές σκοτεινού ιστού. Ονειρο; Σημείο; Wall Street Market? Berlusconi Market? και την αυτοκρατορία. Αυτοί οι κρυπτογραφημένοι ιστότοποι, στους οποίους είναι δυνατή η πρόσβαση μόνο μέσω του προγράμματος περιήγησης Tor, επιτρέπουν στους εγκληματίες να πωλούν ανώνυμα εργαλεία hacking, μαζί με όλα τα είδη άλλων λαθραίων, όπως παράνομα ναρκωτικά, κλεμμένα στοιχεία και όπλα.

Έχουμε επικεντρωθεί σε καταχωρίσεις που περιλαμβάνουν λογισμικό και υλικό πειρατείας, ψηφιακά αρχεία που χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις απάτης, οδηγούς για ηλεκτρονικές απάτες και δόλιους λογαριασμούς για να δημιουργηθεί αυτή η έκδοση του Δείκτης τιμών σκοτεινού ιστότοπου αγοράς. Αναλύσαμε κάθε λίστα και υπολογίσαμε τις μέσες τιμές πώλησης για τις κατηγορίες ειδών που πωλήθηκαν για να βοηθήσουμε το κοινό του Ηνωμένου Βασιλείου να καταλάβει πόσο εύκολο είναι να ξεκινήσει κάποιος απατεώνας πρωτοπόρος.

Δείκτης τιμών σκοτεινού ιστότοπου αγοράς - Εργαλεία hacking (Ιούλιος 2018 - Έκδοση ΗΠΑ)

Στοιχείο προς πώληση Μέση τιμή πώλησης
Εργαλεία Κωδικός πρόσβασης εργαλείο χάκερ προσαρμοσμένα αρχεία $ 1,96
Keylogger $ 2.07
Σελίδα Phishing 2,28 δολάρια
Λογισμικό WiFi Hacking 3,00 δολάρια
Λογισμικό Bluetooth Hacking $ 3.48
Εργαλεία πειρατείας FBI / NSA $ 5.64
Λογισμικό κακόβουλης εξαπάτησης κρυπτογράφησης 6,07 δολάρια
Λογισμικό hacking 8,77 δολάρια
Απομακρυσμένη πρόσβαση Trojan 9,74 δολάρια
Εργαλεία ανωνυμίας 13,19 δολάρια
Πρότυπα πλαστογραφίας 13,97 δολάρια
Λογισμικό καρτών 44,37 δολάρια
Κακόβουλο λογισμικό 44,99 δολάρια
Λογισμικό λογισμικού hacking με κωδικό πρόσβασης 50,64 δολάρια
Κρυπτοεπιθύμητο κακόβουλο λογισμικό 73,74 δολάρια
Παράνομος λογαριασμός $ 145,05
Κιτ προσομοιωτή πύργων κυττάρων $ 28.333,33
Οδηγοί Κακόβουλο λογισμικό $ 0.99
Phishing $ 2.49
Ταχυδρομικό σύστημα Stealth $ 3.35
Λογαριασμός Hacking $ 3.91
WiFi Hacking $ 6.35
Εξαργυρώσετε $ 7.76
Λανάρισμα μαλλιών $ 10.61
Παράκαμψη ασφαλείας 17,54 δολάρια
Dark Web 31,20 δολάρια
Εκμεταλλεύομαι $ 2,536.56

Πηγή: Σκοτεινές καταχωρήσεις στην αγορά ιστού που συλλέχθηκαν από τις 2 έως τις 25 Ιουλίου 2018. Οι αγορές που παρακολουθήθηκαν ήταν Dream, Point, Wall Street Market, Berlusconi Market και Empire Market. Οι τιμές που εισπράττονται σε δολάρια ΗΠΑ και μετατρέπονται σε GBP χρησιμοποιώντας τη συναλλαγματική ισοτιμία κατά την εισαγωγή τους.

Οι τιμές πώλησης εξηγούνται

Κωδικός πρόσβασης εργαλείο χάκερ προσαρμοσμένα αρχεία

Πολλά προγράμματα διάσπασης κωδικών πρόσβασης είναι μόνο μια αναζήτηση Google μακριά ακόμα και στον κανονικό ιστό. Δικαιολογημένα χρήσιμα για τη βελτίωση της ασφάλειας του διακομιστή με την ανακάλυψη αδύναμων κωδικών πρόσβασης, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν κακόβουλα.

Απαιρώντας τη σωστή διαμόρφωση για κάθε στόχο, οι επιχειρηματίες χάκερ πωλούν αρχεία που περιέχουν εξατομικευμένες ρυθμίσεις για σχεδόν οποιαδήποτε εφαρμογή ή ιστότοπο που μπορείτε να σκεφτείτε, από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έως τα τυχερά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αγορές. Καθένας θα σας επιστρέψει συνήθως μόλις 1,96 δολάρια. Συγκεντρώσαμε μια λίστα με τα εμπορικά σήματα που βρήκαμε με τέτοια διαφημιστικά αρχεία, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα που εμφανίζονται καθημερινά.

Keylogger

Απλό αλλά αποτελεσματικό λογισμικό που καταγράφει κάθε πληκτρολόγηση στον υπολογιστή σας. Μπορεί να εγκατασταθεί με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένων των εξ αποστάσεως, και χρησιμοποιείται από τους απατεώνες για να αρπάξει τα διαπιστευτήρια σύνδεσης και να αποκτήσει πρόσβαση σε λογαριασμούς με δόλο. Η μέση τιμή στο σκοτεινό ιστό ήταν μόνο 2.07 δολάρια.

Σελίδα Phishing

Το ηλεκτρονικό "ψάρεμα" - ή η δόλια προσπάθεια για την απόκτηση προσωπικών πληροφοριών προσποιώντας ότι είναι αξιόπιστη οντότητα, όπως ένας δημοφιλής ιστότοπος ή ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα - είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους με τους οποίους οι κυβερνοεγκληματίες κλέβουν όχι μόνο logins αλλά και τους hackers της πιστωτικής κάρτας που καλούν "fullz" το πλήρες πακέτο πληροφοριών αναγνώρισης που επιτρέπει την κλοπή ταυτότητας.

Διαπιστώσαμε ότι οι έτοιμες σελίδες ηλεκτρονικού "ψαρέματος" για τις πιο δημοφιλείς μάρκες καταναλωτών παγκοσμίως πολλαπλασιάζονται στο σκοτεινό ιστό, οδηγώντας την τιμή κάτω σε μια ομοιόμορφη τιμή 2.07 δολάρια. Σημειώσαμε ότι οι μοναδικές μάρκες που κοστίζουν περισσότερο από αυτό ήταν μήλο, περισσότερο από το διπλάσιο της τιμής στα 5,11 δολάρια και Netflix σε 3,54 δολάρια, γεγονός που υποδηλώνει τη μεγαλύτερη αξία των πελατών τους στους απατεώνες.

Λογισμικό WiFi Hacking

Αυτός ο τύπος λογισμικού προορίζεται για τη δοκιμή και τη βελτίωση της ασφάλειας του ασύρματου δικτύου σας με την εξαναγκαστική εξαναγκασμό κωδικών πρόσβασης και την εισπνοή των δεδομένων που μεταδίδονται. Μπορεί να είναι παράνομο να το χρησιμοποιήσετε σε ένα δίκτυο χωρίς άδεια από τον ιδιοκτήτη του, αλλά αυτό δεν θα σταματήσει τους χάκερς να αποφασίσουν να κλέψουν τα δεδομένα σας.

Είναι δυνατό να έχετε πρόσβαση σε αυτόν τον τύπο λογισμικού δωρεάν στον κανονικό ιστό, έτσι οι σκοτεινές πωλητές ιστού πωλούν φθηνά ($ 3) και τείνουν να προσφέρουν δέσμες που περιλαμβάνουν πρόσθετους πόρους και ακόμη και υποστήριξη πελατών για να προσελκύσουν αγοραστές.

Λογισμικό Bluetooth Hacking

Το λογισμικό hacking Bluetooth που ανακαλύψαμε είχε έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό: να σπάσει τα smartphones και να καλεί τους αριθμούς premium, αυξάνοντας το κόστος στους λογαριασμούς των θυμάτων. Το μέσο κόστος ήταν 3,48 δολάρια.

Σημειώστε ότι ο πιο τυπικός τύπος Bluetooth hacking τείνει να γίνει μέσω συσκευών υλικού που πωλούνται στον κανονικό ιστό.

Εργαλεία πειρατείας FBI / NSA

Η σειρά διαρροών των αμερικανικών πρακτορείων πληροφοριών Cybertools τα τελευταία χρόνια έχει θέσει ορισμένα εξαιρετικά ισχυρά εργαλεία hacking στο δημόσιο τομέα και οδήγησε αναμφισβήτητα σε αύξηση του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο. Οι τεράστιες δέσμες αυτού του λογισμικού επαγγελματικής ποιότητας διακινούνται για την τιμή μίας μπύρας ($ 5,64), παρά το γεγονός ότι αξίζει χιλιάδες δολάρια.

Ανακαλύψαμε λίστες που προσφέρουν εργαλεία που θα μπορούσαν να ανακτήσουν διαγραμμένα κείμενα από smartphones. παρακάμπτοντας τις κλειδαριές οθόνης. βρείτε κωδικούς πρόσβασης σε κρυπτογραφημένα αντίγραφα ασφαλείας. Εξαγωγή δεδομένων από υπηρεσίες cloud αποκρυπτογράφηση αντικειμένων που προστατεύονται από BitLocker, TrueCrypt και άλλες υπηρεσίες κρυπτογράφησης. Ανάκτηση κωδικών πρόσβασης από πολλές εφαρμογές. και πολύ περισσότερο από αυτό.

Απάτη κρυπτοαξιολόγησης & Κακόβουλο λογισμικό

Η κρυπτογράφηση, όπως το Bitcoin ή το Monero, είναι πολύ ελκυστική για τους κυβερνοεγκληματίες λόγω των δυνατοτήτων της για ανώνυμες συναλλαγές και αυξανόμενη αξία. Βρήκαμε δύο είδη κακόβουλου λογισμικού που σχετίζονται με κρυπτογράφηση: εργαλεία είτε για να το κλέψουν είτε για να το δημιουργήσουν.

Το κακόβουλο λογισμικό ή το κακόβουλο λογισμικό τείνουν να εμφυτεύονται στους υπολογιστές των θυμάτων για να προκαλέσουν κάποιες βλάβες. Το κακόβουλο λογισμικό απάτης κρυπτογράφησης που βρήκαμε πωλεί για $ 6,07 και υπόσχεται να κλέψει το Bitcoin ενός στόχου, το οποίο διαπραγματεύεται αυτήν την περίοδο με πάνω από $ 7.800 τη στιγμή της γραφής.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει κεντρική τράπεζα που να εκδίδει νέες νότες, τα κρυπτοσυμβολεία δημιουργούνται αντί "εξόρυξης", δηλαδή η εκτέλεση των υπολογισμών που απαιτούνται για την επαλήθευση των συναλλαγών. Με απλά λόγια, δεδομένου ότι γίνεται πιο δύσκολο να το πετύχετε με επιτυχία, καθώς οι μεταλλωρύχοι ανταγωνίζονται για να ολοκληρώσουν τους υπολογισμούς, τόσο περισσότερη δύναμη επεξεργασίας έχετε, τόσο περισσότερο νόμισμα μπορείτε να δημιουργήσετε. Ένας τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να μολύνσετε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους με κακόβουλο λογισμικό εξόρυξης και να εκτελέσετε τη διαδικασία στο παρασκήνιο σε πολλαπλές μηχανές.

Το κακόβουλο λογισμικό που βρήκαμε ήταν για το Monero και όχι για το Bitcoin, καθώς είναι λιγότερο πολύτιμο - διαπραγματεύεται στα $ 141 τη στιγμή της γραφής - και επομένως ευκολότερο να πετύχει ορυχείο. Παρ 'όλα αυτά, αυτό το κακόβουλο λογισμικό εντοπίζει κατά μέσο όρο $ 73.74 στο σκοτεινό ιστό, και μερικές φορές πολύ περισσότερο από αυτό.

Λογισμικό hacking

Αυτή είναι μια κατηγορία που περιλαμβάνει όλα τα είδη εργαλείων hacking που δεν καλύπτονται αλλού στο ευρετήριό μας. Περιλαμβάνει εργαλεία για τον έλεγχο των ισορροπιών πιστωτικών καρτών, των παράκαμψης κωδικών πρόσβασης μέσω τηλεφώνου και ενός εργαλείου για την ανίχνευση υπολογιστών μέσω του πρωτοκόλλου απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας.

Απομακρυσμένη πρόσβαση Trojan

Αυτό το ιδιαίτερα δυσάρεστο στέλεχος κακόβουλου λογισμικού επιτρέπει σε έναν χάκερ να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο του υπολογιστή σας. Όχι μόνο μπορούν να καταγράψουν όλες τις πληκτρολογήσεις σας και να αποκτήσουν πρόσβαση σε ιδιωτικά αρχεία για να διαπράξουν κλοπή ταυτότητας και να σας εξαπατήσουν, αλλά δυστυχώς είναι επίσης κοινό για τους voyeurs να χρησιμοποιούν αυτά τα λεγόμενα RATs για κατασκοπεία webcam.

Βρήκαμε αρκετές καταχωρίσεις για το διαβόητο και εξαιρετικά ισχυρό RAT Blackshades που πιστεύεται ότι έχει μολύνει πάνω από μισό εκατομμύριο συσκευές. Αυτό το trojan επιτρέπει επίσης στους hackers να συμπεριλάβουν μολυσμένους υπολογιστές σε ένα botnet. Βρήκαμε επίσης RATs για χρήση στο λειτουργικό σύστημα Android. Το μέσο κόστος για αυτά τα ισχυρά εργαλεία ήταν μόνο 9,74 δολάρια.

Εργαλεία ανωνυμίας

Οι hackers Rookie μπορούν να πληρώσουν για να καλύψουν τις διαδρομές τους με μια σειρά εργαλείων ανωνυμίας που εμπορεύονται για μέσο όρο 13,19 δολάρια. Αυτά περιλαμβάνουν προσαρμοσμένα προγράμματα περιήγησης ιστού, όπως η βαριά τροποποιημένη έκδοση του Firefox που ονομάζεται FraudFox VM και κρυπτογράφηση, εργαλεία που μεταμφιέζουν το κακόβουλο λογισμικό ως καλοπροαίρετα αρχεία. Βρήκαμε επίσης ανώνυμα ψεύτικα SMS και phonecall για χρήση σε απάτες, καθένα κοστίζει λιγότερο από $ 1.

Πρότυπα πλαστογραφίας

Βρήκαμε ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών προτύπων για τραπεζικές δηλώσεις, υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, διαβατήρια, αμοιβές και άδειες οδήγησης με λεπτομερείς οδηγούς για τον τρόπο αποτελεσματικής χρήσης τους. Η τυπική τιμή για αυτά τα αρχεία ήταν 13,97 δολάρια, αντανακλώντας την αξία τους όταν χρησιμοποιήθηκαν σε συνδυασμό με κλεμμένες πληροφορίες για να ανοίξουν γραμμές πίστωσης.

Λογισμικό καρτών

Όταν χρησιμοποιείται με φθηνό και άμεσα διαθέσιμο υλικό, αυτό το πολύ ισχυρό λογισμικό επιτρέπει στους καλλιτέχνες να κλωνοποιούν πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες και να αλλάζουν χέρια για μέσο όρο $ 44,37. Πωλεί πάνω από 2.600 δολάρια μέσω επίσημων καναλιών.

Λογισμικό λογισμικού hacking με κωδικό πρόσβασης

Βρήκαμε ένα ευρύ φάσμα τιμών για τις κροτίδες κωδικού πρόσβασης. Το πιο ακριβό ήταν πάνω από $ 750 για ένα πρόγραμμα που σχεδιάστηκε για να σπάσει τους λογαριασμούς σε ένα δημοφιλές καναδικό πρόγραμμα πίστης που έχει ήδη αποτελέσει αντικείμενο μιας επίθεσης υψηλού προφίλ. Πιο συνηθισμένα ήταν τα προγράμματα που σχεδιάστηκαν για τους βίαιους κωδικούς δύναμης για τα κοινωνικά μέσα, με το Facebook και το Instagram να στοχεύουν σε μεγάλο βαθμό, και γενικότερα οι κροτίδες για λογαριασμούς που υπόσχονται πρόσβαση σε Netflix, Spotify και Amazon μεταξύ άλλων, κοστίζοντας πολύ κάτω από $ 10.r

Κακόβουλο λογισμικό

Μεταξύ του κακόβουλου λογισμικού που βρήκαμε (με κόστος 44,99 δολάρια κατά μέσο όρο) ήταν προσαρμοσμένες περιπτώσεις ransomware που θα κλειδώσουν τον υπολογιστή σας, κρυπτογράφοντας μόνιμα τα περιεχόμενά του, εκτός και αν πληρώθηκε λύτρα. Οι πωλητές φρόντισαν ότι το κακόβουλο λογισμικό τους ήταν ανιχνεύσιμο από antivirus και θα μπορούσε να προσαρμοστεί με βάση τις δικές σας προτιμήσεις. Βρήκαμε επίσης το Σετ εκμετάλλευσης Blackhole για την πώληση, μια μέθοδο εξαπλώσεως κακόβουλου λογισμικού και κάποτε περιγράφεται ως το πιο περίφημο κακόβουλο λογισμικό του είδους του.

Παράνομος λογαριασμός

Ένα σημαντικό μέρος μιας επιτυχημένης απάτης θα είναι συχνά ένας ασφαλής προορισμός για τα κακώς αποκτηθέντα κέρδη, είτε πρόκειται για ένα ανυποψίαστο λογαριασμό είτε για μια ταχυδρομική διεύθυνση χωρίς σύνδεση με τον απατεώνα. Αυτό αντανακλάται στο σχετικά υψηλό κόστος τέτοιων αντικειμένων στο σκοτεινό ιστό στα 145,05 δολάρια για το δείκτη μας.

Βρήκαμε καταχωρίσεις για τους λογαριασμούς της Swiss Post που ισχυρίζονται ότι έχουν πλήρως επαληθευτεί και δεν "έχουν πειραχτεί - κανείς δεν ξέρει για την ύπαρξή τους, έτσι μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια". Βρήκαμε επίσης ηλικιωμένους και επαληθευμένους λογαριασμούς λογαριασμών Paypal και άλλους παρόμοιους λογαριασμούς.

Κιτ προσομοίωσης πύργου κυττάρων

Αυτά τα κιτ μπορεί να σας επιστρέψουν μέχρι και $ 50.000, αλλά είναι απίστευτα ισχυρές συσκευές, γνωστές ως IMSI-catchers ή πιο επιδέξια ως "stingrays" και χρησιμοποιούνται συνήθως από την αστυνομία και τις υπηρεσίες πληροφοριών για να παρακολουθήσουν κρυφά την κίνηση των κινητών τηλεφώνων. Ένας χάκερ που κατέχει ένα από αυτά μπορεί να spoof ένα πύργο κινητής τηλεφωνίας στέλνει σήματα που αναγκάζουν τις κοντινές συσκευές να συνδεθούν, να ταυτοποιήσουν και να στείλουν κείμενα και κλήσεις μέσω του ψεύτικου πύργου. Αυτό το dragnet συλλέγει ένα απίστευτο ποσό δεδομένων για έναν χάκερ για να εκμεταλλευτεί.

Οδηγοί

Χάρη στον σκοτεινό ιστό, η έλλειψη γνώσεων ή τεχνικής εμπειρίας δεν αποτελεί εμπόδιο για την επιτυχή διάπραξη εγκλημάτων στον κυβερνοχώρο. Όχι μόνο τα εργαλεία που διατίθενται για την αλλαγή τσέπης, αλλά τα εγχειρίδια για τη διάπραξη αυτών των πράξεων είναι επίσης παρόμοια φθηνά και εύκολα προσβάσιμα.

Εκτός από τους οδηγούς βήμα προς βήμα για το πώς να χάσουν λογαριασμούς ή να μολύνουν τα άτομα με κακόβουλο λογισμικό, ανακάλυψα επίσης εκμεταλλεύσεις προς πώληση. Αυτές οι καταχωρίσεις ήταν μερικές φορές πολύ ακριβές (πάνω από 9.000 δολάρια σε μία περίπτωση) και υποσχέθηκαν να μοιραστούν τις λεπτομέρειες των τρωτών σημείων που θα καθιστούσαν καθαρό τον αγοραστή πολλά χιλιάδες λίρες κέρδος.

Άλλοι πιο ενοχλητικοί οδηγοί διαφημίζουν μεθόδους για τη στόχευση του νεαρού χρήστη του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού Minecraft για λοίμωξη με τους trojans της απομακρυσμένης πρόσβασης που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Hackers Toolkit

Επιλέξαμε την ακόλουθη σειρά εργαλείων που θα επέτρεπαν σε έναν wannabe hacker να διαπράξει ηλεκτρονική απάτη με τους πιο συνηθισμένους τρόπους, αποφεύγοντας ταυτόχρονα την ανίχνευση, προκειμένου να προσδιοριστεί ο οικονομικός φραγμός εισόδου σε αυτό το είδος εγκλήματος στον κυβερνοχώρο. Το συνολικό μέσο κόστος ήταν 125,71 δολάρια.

Είδος Μέση τιμή πώλησης
Εργαλεία ανωνυμίας 13,19 δολάρια
Λογισμικό καρτών 44,37 δολάρια
Λογισμικό κακόβουλης εξαπάτησης κρυπτογράφησης 6,07 δολάρια
Keylogger $ 2.07
Κακόβουλο λογισμικό 44,99 δολάρια
Σελίδα Phishing 2,28 δολάρια
Απομακρυσμένη πρόσβαση Trojan 9,74 δολάρια
Λογισμικό WiFi Hacking 3,00 δολάρια
ΣΥΝΟΛΟ 125,71 δολάρια

Στοχοθετημένες Μάρκες

Βρήκαμε προσαρμοσμένα αρχεία σελίδων ηλεκτρονικού "ψαρέματος" (phishing) και κωδικό πρόσβασης (hacking) για πάνω από 60 σημαντικές εφαρμογές και ιστότοπους. Για περίπου 2 δολάρια, αυτά τα στοιχεία έχουν σχεδιαστεί ώστε όχι μόνο να δίνουν απατεώνες σε αυτούς τους συγκεκριμένους λογαριασμούς αλλά και να έχουν αρκετή θέση στα προσωπικά σας δεδομένα για να διαπράξουν κλοπή ταυτότητας. Μόλις ένας χάκερ έχει συναρμολογήσει αρκετές από τις προσωπικές πληροφορίες σας, μπορούν να ανοίξουν γραμμές πίστωσης στο όνομά σας και να σας προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή και χρονοβόρα για την επίλυση.

Αυτά είναι μερικά από τα μεγαλύτερα εμπορικά σήματα που βρήκαμε, για τον πλήρη κατάλογο βλέπετε το σύνολο των εμπορικών σημάτων για τα εμπορικά σήματα σκοτεινού ιστού.

Μάρκα Μέση τιμή πώλησης
μήλο 5,11 δολάρια
Netflix 3,54 δολάρια
Facebook $ 2.07
Uber $ 2.07
Yahoo $ 2.07
Walmart $ 2.07
Comcast $ 2.07
Taco Bell $ 2.07
Αμαζόνα $ 1.71
Spotify 1,62 δολάρια

Μεθοδολογία

Η ομάδα μας εξέτασε όλες τις καταχωρίσεις που σχετίζονται με την απάτη σε πέντε από τις μεγαλύτερες αγορές σκοτεινού ιστού, Dream, Point, Wall Street Market, Berlusconi Market και Empire Market στις 2-25 Ιουλίου 2018. Οι σχετικές καταχωρίσεις συγκεντρώθηκαν και κατηγοριοποιήθηκαν για τον υπολογισμό της μέσης τιμές. Οι τιμές συγκεντρώθηκαν σε USD και μετατράπηκαν σε GBP με τη συναλλαγματική ισοτιμία τη στιγμή της εγγραφής τους (ποσοστό 1,31 δολάρια).

Δείκτης τιμών σκουρόχρωμης αγοράς Ιστού: Εργαλεία hacking (Ιούλιος 2018)

Ανατρέξτε στην κύρια έκδοση του Δείκτη τιμών σκουρόχρωμου ιστού για κλαπεί τιμολόγηση δεδομένων καταναλωτών.

Σχετικά με εμάς

Το Top10VPN.com είναι ο μεγαλύτερος ιστότοπος αναθεώρησης VPN στον κόσμο. Συνιστούμε τις καλύτερες υπηρεσίες VPN για την προστασία της ιδιωτικής ζωής των καταναλωτών στο διαδίκτυο. Στόχος μας είναι επίσης να εκπαιδεύσουμε το ευρύ κοινό σχετικά με τους κινδύνους ψηφιακής ιδιωτικότητας και ασφάλειας στον κυβερνοχώρο μέσω των δωρεάν ηλεκτρονικών πόρων και της έρευνας μας.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο, ρίξτε μια ματιά στον αρχικό μας Δείκτη Ανεξάρτητου Κινδύνου Android VPN, στην Έρευνα Ιδιοκτησίας VPN ή στην πιο πρόσφατη έκδοση του Αμερικανικού μας Δείκτη Τιμών Ιστού.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me