Εάν έχετε ακούσει για το Bitdefender, πιθανότατα αυτό δεν οφείλεται στο VPN του.


Η εταιρεία είναι πιο διάσημη για το λογισμικό προστασίας από ιούς, και το VPN είναι μόνο ένα πλήρες πακέτο προϊόντων.

Επίσης, η εμπειρία του Bitdefender στο λογισμικό βοηθάει στην παραγωγή ενός κορυφαίου VPN; Ή μήπως απλώς δεν έχει συγκεντρωθεί αρκετά ώστε να ανταγωνιστεί με πιο εξειδικευμένο ανταγωνισμό?

Θέλαμε να φτάσουμε στο κάτω μέρος του Bitdefender VPN, ώστε να μπορείτε να ξέρετε τι θα πάρετε πριν αγοράσετε.

Έχουμε δοκιμάσει αυστηρά το VPN, απαντώντας σε ερωτήσεις κλειδιού όπως:

 • Είναι καλό το Bitdefender VPN?
 • Είναι ένα πραγματικό VPN?
 • Πόσο κοστίζει το κόστος VPN του Bitdefender?
 • Θα επιβραδύνει το διαδίκτυο σας?
 • Μπορεί το Bitdefender VPN να είναι αξιόπιστο?

Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε τι βρήκαμε.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Επαγγελματίες VPN του Bitdefender & Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

 1. Σούπερ γρήγορες ταχύτητες
 2. Φθηνότερο από ορισμένες εναλλακτικές λύσεις
 3. Πρόσβαση στο BBC iPlayer
 4. Επιτρέπει το torrenting
 5. Απλός σχεδιασμός

Μειονεκτήματα

 1. Διαρροές DNS σε όλο το δίκτυο
 2. Δεν υπάρχει επιλογή διακομιστή σε επίπεδο πόλης
 3. Δεν λειτουργεί στην Κίνα
 4. Δεν υπάρχουν προηγμένες λειτουργίες
 5. Δεν είναι ένα αυτόνομο προϊόν

Σύνοψη κλειδιού VPN του Bitdefender

Κορυφαία ταχύτητα λήψης

Πολιτική καταγραφής

IP, DNS ή διαρροές WebRTC

Δικαιοδοσία

Διακομιστές

Διευθύνσεις IP

Χώρες

ΗΠΑ Netflix

Torrenting

Έργα στην Κίνα

Υποστήριξη

Φθηνότερη τιμή

Επίσημη ιστοσελίδα

87Mbps
Ορισμένα αρχεία καταγραφής χρηστών
Ναί
Ρουμανία (μέλος της ΕΕ)
Δεν αποκαλύπτεται
Δεν αποκαλύπτεται
27
Οχι
Απεριόριστος
Οχι
Live Chat, Email & Online Πόροι
$ 3.33 / mo πάνω από 12 μήνες
Bitdefender.com

Σχετικά με & Πολιτική καταγραφής

Ποιος είναι το Bitdefender VPN?

Το Bitdefender VPN δεν είναι αυτόνομο VPN, είναι μέρος του ευρύτερου λογισμικού Bitdefender Security. Κυριολεκτικά δεν μπορώ χρησιμοποιήστε το VPN χωρίς να εγκαταστήσετε επίσης το λογισμικό προστασίας από ιούς.

Με το σημερινό της όνομα, η σουίτα λογισμικού Bitdefender αναπτύχθηκε στη Ρουμανία το 2001, αλλά ο προκάτοχός της - ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Antivirus Expert - αναπτύχθηκε με το όνομα Softwin το 1996.

Η ίδια η Softwin ξεκίνησε το 1990, εν μέσω της ρουμανικής αντι-κομμουνιστικής επανάστασης.

Μια φωτογραφία των ιδρυτών του Bitdefender Florin και Măriuca Talpeş

Οι ιδρυτές Florin και Măriuca Talpeş εργάστηκαν στο παρελθόν για την ερευνητική μονάδα της κυβέρνησης της κυβέρνησης της Ρουμανίας, αλλά σταμάτησαν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση όταν το μέλλον του τμήματος έγινε λιγότερο ασφαλές.

Σήμερα, η Bitdefender είναι ένας μεγάλος πολυεθνικός οργανισμός με περίπου 1.600 υπαλλήλους και γραφεία στην Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστραλία.

Η εταιρεία εξακολουθεί να εδρεύει στη Ρουμανία, η οποία ευτυχώς δεν είναι μέλος των συμφωνιών ανταλλαγής δεδομένων Five, Nine ή 14 Eyes. Ωστόσο, η Ρουμανία είναι μέλος της ΕΕ, οπότε δεν μπορεί να θεωρηθεί καταφύγιο ιδιωτικής ζωής.

Η δικαιοδοσία του Bitdefender καθιστά ακόμα πιο σημαντική την ποιότητα της πολιτικής της για την υλοτομία - κάθε κυβέρνηση της ΕΕ ενδέχεται να έχει τη δυνατότητα να πάρει τα χέρια της στους διακομιστές της Bitdefender.

Στην ιδανική περίπτωση, η εταιρεία ήταν υποχρεωμένη να εγκαταλείψει τα αρχεία καταγραφής του διακομιστή, θα ήταν εντελώς άδειο ...

Πολιτική καταγραφής

... Αλλά η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του Bitdefender VPN δεν είναι πολύ ιδανική.

Είναι κακό.

Η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της Bitdefender καλύπτει όλα τα προϊόντα οικιακών λύσεων και περιλαμβάνει μόνο δύο σύντομες παραγράφους σχετικά με την υπηρεσία VPN:Στιγμιότυπο οθόνης της πολιτικής απορρήτου VPN του Bitdefender

Το Pango (πρώην AnchorFree) λειτουργεί ως επεξεργαστής δεδομένων για το Bitdefender. Αυτό σημαίνει ότι ενώ η Bitdefender συλλέγει και έχει εξουσία για τις πληροφορίες σας, η Pango επεξεργάζεται ορισμένες από αυτές για λογαριασμό του Bitdefender - μπορείτε να δείτε την πολιτική απορρήτου του Pango εδώ.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης από την πολιτική απορρήτου του Pango που περιγράφει το ρόλο τους ως επεξεργαστή δεδομένων

Το Pango αποτέλεσε αντικείμενο διαμάχης στο παρελθόν (όταν ήταν γνωστό ως AnchorFree), παρόλο που από τότε έχει καταβάλει προσπάθειες να εξαργυρωθεί. Οι καταγγελίες αφορούσαν τη χρήση από την εταιρεία δεδομένων από την δωρεάν έκδοση της εφαρμογής Hotspot Shield.

Ενώ τα ζητήματα αυτά έχουν επιλυθεί, πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό οι χρήστες να το γνωρίζουν πριν δεσμευτούν για ένα προϊόν VPN που διαχειρίζεται με κάποια ιδιότητα το Pango.

Επειδή η Bitdefender έχει μια πολύ αόριστη πολιτική απορρήτου, η Pango's μπορεί να δώσει κάποια ιδέα για το πώς θα χειριστούν τα δεδομένα σας.

Ευτυχώς, η εταιρεία δεν λογοποιεί οποιαδήποτε δραστηριότητα χρήστη:

Ένα στιγμιότυπο οθόνης της πολιτικής απορρήτου του Pango δηλώνοντας ότι δεν τηρεί αρχεία καταγραφής χρηστών

Αλλά αυτό δεν κάνει πραγματικά κανένα αρχείο καταγραφής.

Το Pango κρατά πολύ περισσότερο από ό, τι θεωρούμε απαραίτητο για τη διατήρηση μιας υπηρεσίας VPN. Παρακολουθεί:

 • Η διεύθυνση IP σας - αν και κρυπτογραφημένα, και αποθηκεύονται μόνο για τη διάρκεια της σύνδεσής σας
 • Σύνδεση timestamps - τα οποία αποθηκεύονται μέχρι τρία χρόνια
 • Το εύρος ζώνης που χρησιμοποιείται σε κάθε σύνοδο - και πάλι, αποθηκεύονται μέχρι τρία χρόνια
 • Πληροφορίες συσκευής - συμπεριλαμβανομένων των μοναδικών αναγνωριστικών συσκευών, του τύπου προγράμματος περιήγησης, του λειτουργικού συστήματος και των πληροφοριών ασύρματου δικτύου
 • Συγκεντρωμένα αρχεία καταγραφής ιστότοπων - στο επίπεδο τομέα (δηλαδή δεν είναι πλήρεις διευθύνσεις URL) και δεν σχετίζονται με το άτομο
 • Κατά προσέγγιση γεωγραφική τοποθεσία - που προέρχονται από πληροφορίες IP (όχι GPS) και χρησιμοποιούνται για την εύρεση του πλησιέστερου διακομιστή VPN

Το μόνο που εγγυάται η Pango είναι ότι δεν συλλέγει δεδομένα που σας συνδέουν με τη δραστηριότητα περιήγησης VPN.

Δεδομένου ότι η Pango είναι επεξεργαστής δεδομένων και όχι ελεγκτής δεδομένων, θα πρέπει να αποθηκεύει μόνο πληροφορίες σχετικά με τα αιτήματα του Bitdefender. Ωστόσο, ελλείψει μιας πολιτικής επεξεργασίας δεδομένων από το Bitdefender, είναι δύσκολο να πούμε με βεβαιότητα τι κάνει ή δεν καταγράφει.

Τα δεδομένα σας θα πρέπει να αντιμετωπίζονται από όσο το δυνατόν λιγότερους ανθρώπους - η συμμετοχή μιας δεύτερης εταιρείας είναι ένα περιττά βήμα (για να μην αναφέρουμε συγχέοντας).

Ταχύτητα & Αξιοπιστία

Εξαιρετικά γρήγορη τοπική & παγκόσμιες ταχύτητες

Το Bitdefender είναι ένα από τα λίγα VPN που λειτουργούν στο ιδιόκτητο πρωτόκολλο VPN Catapult Hydra VPN του Hotspot Shield.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Bitdefender έχει αναθέσει σε εξωτερικούς συνεργάτες την υποδομή VPN της στην Pango, την εταιρεία που διαθέτει το Hotspot Shield.

Η Bitdefender δεν είναι η μόνη εταιρεία τεχνολογίας για να το κάνει αυτό. Η McAfee χρησιμοποιεί επίσης μια λευκή έκδοση του Hotspot Shield.

Όπως και τα περισσότερα παραδείγματα αυτού που έχουμε δει, το Bitdefender VPN είναι τόσο γρήγορο όσο και βασικό. Επιτυγχάνει μερικές εντυπωσιακές ταχύτητες, αλλά δεν περιλαμβάνει πρόσθετα χαρακτηριστικά ή μέτρα ασφαλείας.

Είχαμε μερικά προβλήματα να διατηρήσουμε τη σύνδεσή μας σε μεγαλύτερες αποστάσεις, κάτι που μπορεί να είναι ένα μεγάλο πρόβλημα χωρίς ένα χαρακτηριστικό διακόπτη αποκλεισμού.

Η ταχύτητα είναι αποτέλεσμα της φυσικής μας θέσης στο Λονδίνο (σύνδεση οπτικών ινών 100Mbps) σε έναν διακομιστή δοκιμών στο Λονδίνο.

Πριν χρησιμοποιήσετε το Bitdefender VPN:

 1. ΚατεβάστεMbps

  93,27

 2. ΑνεβάστεMbps

  98,71

 3. Επισκόπηση του Bitdefender VPNPingΚυρία

  7

Όταν συνδέεστε στο Bitdefender VPN:

 1. ΚατεβάστεMbps

  87.09

 2. ΑνεβάστεMbps

  86.9

 3. Επισκόπηση του Bitdefender VPNPingΚυρία

  10

Αυτές είναι μεγάλες ταχύτητες από το Bitdefender. Παρόλο που είδαμε άλλα λευκά ετικέτα VPN του Hotspot Shield να έχουν καλύτερη απόδοση.

Υπήρξε κάποια πολύ κακή λανθάνουσα κατάσταση στο πλάι. Το ping στο διακομιστή του Ηνωμένου Βασιλείου ήταν 10ms, το οποίο είναι αρκετά γρήγορο για το online gaming. Ο γαλλικός διακομιστής είχε ένα ping των 19ms, το οποίο θα έπρεπε να είναι εντάξει για τυχερά παιχνίδια.

Κάθε άλλος διακομιστής είχε τουλάχιστον ένα ping 30ms, αν και. Αυτό είναι απλά πολύ αργό για online gaming χωρίς καθυστέρηση.

Στην Ευρώπη δημιουργήσαμε καλές συνδέσεις με τους διακομιστές της Ολλανδίας και της Γαλλίας, αλλά μια πολύ κακή σύνδεση με το διακομιστή στη Γερμανία, η οποία είχε ένα 90% πτώση στην ταχύτητα λήψης.

Οι συνδέσεις με τη Βόρεια Αμερική και την Ασία ήταν και οι δύο αξιοσέβαστες, με εξαίρεση την Ιαπωνία που είδε ένα 70% πτώση τόσο σε ταχύτητες λήψης όσο και σε upload.

Αυτά ήταν τα πιο γρήγορα αποτελέσματα για το Bitdefender VPN σε όλο τον κόσμο:

 • ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: 87,09 Mbps (Κατεβάστε) & 86.9Mbps (μεταφόρτωση)
 • ΗΠΑ: 48,65Mbps (Κατεβάστε) & 65.02Mbps (μεταφόρτωση)
 • Γερμανία: 8,67 Mbps (Κατεβάστε) & 19,31Mbps (μεταφόρτωση)
 • Σιγκαπούρη: 42,84Mbps (Κατεβάστε) & 49,31Mbps (μεταφόρτωση)

Τοποθεσίες διακομιστή

Αξιοπρεπής κάλυψη, αλλά δεν υπάρχουν τοποθεσίες σε επίπεδο πόλης

Σφαίρα με γαλάζια σημαία27Κοινές χώρεςΕικόνα ενός τοπίου της πόλης27Οι πόλειςΕικόνα ενός ροζ σημειωτήΜη γνωστοποιημένος αριθμός διευθύνσεων IP

Η λίστα διακομιστών Bitdefender περιλαμβάνει μια λογική 27 χώρες, αλλά επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στην Ευρώπη.

Υπάρχουν πέντε τοποθεσίες διακομιστών στην Ασία:

 • Χονγκ Κονγκ
 • Ινδία
 • Ινδονησία
 • Ιαπωνία
 • Σιγκαπούρη

Αυτό είναι σίγουρα καλύτερο από κάποια άλλα VPN, αλλά και τίποτα το ιδιαίτερο.

Υπάρχουν δύο διαθέσιμες τοποθεσίες διακομιστή της Νότιας Αμερικής, μία στην Αργεντινή και η άλλη στη Βραζιλία. Αυτό είναι πολύ φτωχό εάν σχεδιάζετε να συνδεθείτε από την περιοχή, αλλά δυστυχώς εξακολουθεί να είναι μια καλύτερη προσπάθεια από ό, τι πολλοί άλλοι παροχείς προσφέρουν.

Η κάλυψη της ηπειρωτικής Βόρειας Αμερικής είναι καλή. Το Μεξικό, οι ΗΠΑ και ο Καναδάς διαθέτουν όλα τα δικά τους servers. Η έλλειψη τυχόν επιλογών σε επίπεδο πόλης θα μπορούσε να σας αφήσει να κολλήσετε με αργές ταχύτητες σε αυτές τις μεγάλες χώρες.

Οι υπόλοιπες 15 τοποθεσίες είναι όλες στην Ευρώπη, προσφέροντας πολύ πλήρη κάλυψη εάν συνδέεστε από την περιοχή. Υπάρχει μια βρετανική τοποθεσία διακομιστή που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο BBC iPlayer.

Υπάρχουν δεν υπάρχουν διακομιστές VPN Bitdefender στην Αφρική, στην Καραϊβική ή στη Μέση Ανατολή. Αν συνδέεστε από (ή θέλετε να συνδεθείτε) σε οποιαδήποτε από αυτές τις περιοχές, μπορείτε να περιμένετε αρκετά χαμηλή απόδοση.

Το Bitdefender δεν έχει δημοσιεύσει τον αριθμό των διακομιστών ή των διευθύνσεων IP που διατηρεί. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι λειτουργεί τουλάχιστον 27, αλλά θα ήταν δύσκολο να υποθέσουμε πέρα ​​από αυτό.

Έχουμε επικοινωνήσει με τη Bitdefender για να ρωτήσουμε πόσα διακομιστές έχει, αλλά δεν ήταν σε θέση να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Streaming & Torrenting

Μεγάλες ταχύτητες, πρόσβαση στο iPlayer, αλλά διαρροές που καταστρέφονται

Η Bitdefender ισχυρίζεται γρήγορα ότι το VPN της μπορεί να "ξεκλειδώσει μέσα ενημέρωσης από όλο τον κόσμο." Αυτό είναι ένα ψέμα.

Δεν είχαμε πρόσβαση στο Netflix από οποιονδήποτε διακομιστή, συμπεριλαμβανομένων των διακομιστών του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ.

Από την άλλη πλευρά, μπορέσαμε να αποκτήσουμε πρόσβαση στο BBC iPlayer μέσω του διακομιστή του Ηνωμένου Βασιλείου, ο οποίος είναι κάτι που πολλοί αγώνες VPN παλεύουν με.

Το Bitdefender σας επιτρέπει επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο που είναι αποκλεισμένο στο YouTube στο YouTube, το οποίο είναι πολύ συνηθέστερο, αλλά ακόμα πολύτιμο αν είναι αποκλεισμένο στη χώρα, το σχολείο ή τον τόπο εργασίας σας.

Torrenting

Το Torrenting επιτρέπεται στο δίκτυο VPN του Bitdefender - εξαιρετικά νέα αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για κοινή χρήση αρχείων P2P.

Ακόμη καλύτερα, οι ισχυρές ταχύτητες του Bitdefender είναι ιδανικές για γρήγορη λήψη μεγάλων αρχείων.

Αλλά εμείς δεν συνιστώνται torrenting μέσω του Bitdefender VPN.

Γιατί είναι αυτό?

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας το ανακαλύψαμε Το Bitdefender VPN διαρροές σας πληροφορίες DNS. Παρόλο που αυτές οι πληροφορίες δεν προσδιορίζουν τη δραστηριότητά σας από μόνη της, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.

Ο ISP σας δεν θα γνωρίζει τι Θα χτυπάτε, αλλά θα το ξέρετε πότε και που εσύ χτυπάς.

Επειδή η επισκεψιμότητά σας στο DNS θα είναι μη κρυπτογραφημένη, θα παραμείνετε επίσης ευάλωτες στις επιθέσεις από τους κακόβουλους διακομιστές, οι οποίες θα μπορούσαν να σας απονομώνουν ή και χειρότερα. Πιστεύουμε ότι απλά δεν αξίζει τον κίνδυνο.

Παράκαμψη λογοκρισίας

Μια πολύ κακή επιλογή για να αποφύγει τη λογοκρισία

Το Bitdefender VPN δεν εκμεταλλεύεται καμία τεχνολογία αποκρυπτογράφησης, οπότε δεν υπάρχει λόγος να υποψιαστεί ότι μπορεί να σπάσει το Μεγάλο Τείχος προστασίας της Κίνας ή τα λιγότερο εκτεταμένα καθεστώτα λογοκρισίας χωρών όπως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Τουρκία.

Στην πραγματικότητα, η Bitdefender δηλώνει στην ιστοσελίδα της ότι περιορίζει τη χρήση του VPN σε αυτές τις χώρες:

 • Λευκορωσία
 • Κίνα
 • Ιράν
 • Ιράκ
 • Ομάν
 • Ρωσία
 • Τουρκία
 • ΗΑΕ

Δεν σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Bitdefender VPN αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε σε οποιαδήποτε από αυτές τις χώρες, επειδή πιθανότατα απλά δεν θα λειτουργήσει.

Για καλύτερες πιθανότητες να αποφύγετε τη λογοκρισία, συνιστούμε να διαβάσετε τους καταλόγους μας για το καλύτερο VPN για την Κίνα, τη Ρωσία, την Τουρκία ή τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Πλατφόρμες & συσκευές

Όλα τα βασικά, τίποτα άλλο

Εφαρμογές

Λογότυπο των WindowsWindowsΛογότυπο MacΜακΛογότυπο iOSiOSΛογότυπο AndroidAndroid

Το Bitdefender καλύπτει σχεδόν τα βασικά στοιχεία όταν πρόκειται για συμβατότητα συσκευών. Διαθέτει συγκεκριμένες εφαρμογές για Windows, Android, MacOS και iOS.

Δεν υπάρχει μια αυτόνομη εφαρμογή VPN για κανένα από αυτά τα συστήματα, επομένως θα χρειαστεί να κάνετε λήψη του Bitdefender Mobile Security & Εφαρμογή antivirus για Android, εφαρμογή Bitdefender Mobile Security για iOS ή πακέτο ασφαλείας Bitdefender για MacOS ή Windows.

Αυτό δεν είναι ένα τεράστιο πρόβλημα εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ολόκληρη τη σουίτα προστασίας από ιούς, αλλά μπορεί να είναι απογοητευτικό εάν θέλετε μια ελαφριά εφαρμογή VPN.

Πέρα από αυτά, όμως, προσφέρει πολύ λίγα.

Δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε το VPN σε δρομολογητή, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ξεχάσετε να προστατεύσετε τις κονσόλες παιχνιδιών σας ή οποιαδήποτε συσκευή διαδικτύου από συσκευές.

Επίσης, δεν θα μπορείτε να κάνετε σήραγγα του AppleTV ή του Fire Stick σας. μπορείτε να δείτε τον οδηγό μας για την προστασία των συσκευών σας Amazon Fire με ένα VPN εδώ.

Επίσης, δεν υπάρχουν επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης.

Κρυπτογράφηση & Ασφάλεια

DNS διαρροές και καμία προηγμένη προστασία

Πρωτόκολλα

Κρυπτογράφηση

Ασφάλεια

Προηγμένες λειτουργίες

OpenVPN (TCP / UDP)

Ιδιόκτητος

AES-256

IPB6 μπλοκαρίσματος διαρροών

Ανατρέξτε στο Γλωσσάρι VPN εάν αυτοί οι όροι σας μπερδεύουν και θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Στις συνήθεις ερωτήσεις, το Bitdefender περιγράφει το VPN του ως υπηρεσία που "εξασφαλίζει την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα":

Ένα στιγμιότυπο οθόνης των ερωτημάτων VPN του Bitdefender

Αλλά είναι πραγματικά ασφαλές?

Όχι όσο μας αφορά.

Όταν εξετάσαμε το Bitdefender VPN δεν εντοπίσαμε διαρροές IPv4 ή IPv6 ή διαρροές WebRTC. Αυτό που διαπιστώσαμε ήταν διαρροές DNS σε κάθε διακομιστή στον οποίο συνδέσαμε.

Ακολουθεί το παράδειγμα της δοκιμής διαρροής:Στιγμιότυπο οθόνης της δοκιμής διαρροής Bitdefender

Η IP μας εμφανίστηκε όπως στη Δανία, αλλά μπορείτε να δείτε καθαρά τους διακομιστές DNS του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αυτό σημαίνει ότι ενώ ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου δεν θα μπορεί να δει τι κάνετε, θα μπορεί να βλέπει και να καταγράφει το όνομα κάθε ιστότοπου που επισκέπτεστε ενώ είναι ενεργό το Bitdefender VPN και σας εμποδίζει να έχετε πρόσβαση σε τυχόν λογοκρισμένους ιστότοπους.

Οι διαρροές DNS αυξάνουν επίσης τον κίνδυνο να πέσετε θύμα των επιθέσεων με τον άνθρωπο στη μέση.

Οι διαρροές DNS είναι ένα θανατηφόρο ελάττωμα για ένα σύγχρονο VPN - ειδικά αφού η γενική υιοθέτηση του HTTPS σημαίνει ότι το μη DNS σας είναι ήδη κρυπτογραφημένο μεταξύ σας και του ιστότοπου που επισκέπτεστε.

Χρησιμοποιώντας την κρυπτογράφηση AES-256 είναι ένα καλό σημάδι. το πρωτόκολλο είναι αδιάσπαστο έτσι ώστε το VPN να λειτουργεί σωστά, δεν πρέπει να υπάρχει κανένας τρόπος για κάποιον να βλάπτει τη δύναμη μέσω της σύνδεσης.

Το πρωτόκολλο VPN πίσω από το Bitdefender VPN είναι το ιδιόκτητο καταπέλτης Ύδρας του Hotspot Shield. Το πρωτόκολλο αυτό είναι ικανό για μερικές σοβαρές ταχύτητες, αλλά δεν είχε τόσο πολύ χρόνο για να αποδείξει ότι είναι άλλα πρωτόκολλα πιο γενικής χρήσης, όπως το OpenVPN ανοιχτού κώδικα και το πρότυπο του κλάδου.

Το 2018 η Καταπέλτης Ύδρα υπέστη σημαντική αδυναμία ασφάλειας, η οποία επέτρεψε στους κακούς ηθοποιούς να δουν την πραγματική τοποθεσία των χρηστών μέσω του ονόματος δικτύου WiFi. Αυτό από τότε έχει αντιμετωπιστεί και διορθωθεί, αλλά δείχνει προβλήματα οδοντοφυΐας για το μυστικοποιημένο ιδιόκτητο πρωτόκολλο.

Ευκολία στη χρήση

Είναι αρκετά εύκολο να χρησιμοποιηθεί, αλλά όχι μια αυτόνομη εφαρμογή

Πώς να εγκαταστήσω & Ρύθμιση του Bitdefender VPN

 • Στιγμιότυπο οθόνης του κωδικού ενεργοποίησης του Bitdefender πριν από τη διαδικασία εγκατάστασης

  Θα χρειαστεί να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Bitdefender για να αποκτήσετε πρόσβαση στον κωδικό ενεργοποίησης

 • Στιγμιότυπο οθόνης της ενότητας της ιστοσελίδας του Bitdefender, όπου μπορείτε να προσθέσετε μια νέα συσκευή

  Κάντε κλικ στο 'Install Protection' για να κατεβάσετε το Bitdefender VPN στην επιλεγμένη συσκευή σας

 • Στιγμιότυπο οθόνης της διαδικασίας εγκατάστασης του Bitdefender που δείχνει ποιο ποσοστό του λογισμικού έχει κατεβάσει

  Μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδο λήψης του Bitdefender σε αυτό το εύχρηστο αναδυόμενο παράθυρο

 • Στιγμιότυπο οθόνης της οθόνης εγκατάστασης του Bitdefender VPN

  Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, το λογισμικό Bitdefender θα εγκατασταθεί στη συσκευή σας

 • Στιγμιότυπο του ηλεκτρονικού ταμπλό του Bitdefender στα Windows

  Μόλις εγκατασταθεί το Bitdefender στη συσκευή σας, μπορείτε να έχετε μια εικονική περιήγηση που σας δείχνει πώς λειτουργούν τα πάντα

 • Στιγμιότυπο οθόνης της αρχικής οθόνης του Bitdefender VPN στα Windows

  Όταν ανοίξετε για πρώτη φορά το Bitdefender VPN, η κατάσταση της τοποθεσίας θα οριστεί σε 'Αυτόματη'

 • Στιγμιότυπο οθόνης των τοποθεσιών του διακομιστή VPN του Bitdefender στην εφαρμογή των Windows

  Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη λίστα πλήρους εξυπηρετητή κάνοντας κλικ στο κάτω βέλος δίπλα στην τρέχουσα θέση του διακομιστή VPN

 • Στιγμιότυπο οθόνης της εμφάνισης της εφαρμογής Bitdefender των Windows όταν είστε συνδεδεμένοι σε διακομιστή των Η.Π.Α.

  Είναι βολικό για να μπορείτε να δείτε πόσο καιρό έχετε συνδεθεί με το VPN

 • Στιγμιότυπο οθόνης του μενού ρυθμίσεων του VPN του Bitdefender στην εφαρμογή των Windows

  Οι ρυθμίσεις είναι απίστευτα περιορισμένες σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες VPN

Ορισμένες εφαρμογές VPN είναι εύχρηστες λόγω του εξαιρετικού σχεδιασμού και άλλοι είναι εύκολες στη χρήση, επειδή δεν έχουν σχεδόν καθόλου χαρακτηριστικά και θα ήταν δύσκολο να τους κάνουν δύσκολο να χρησιμοποιήσουν.

Το Bitdefender VPN ταιριάζει απόλυτα στη δεύτερη κατηγορία.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο σχεδιασμός της εφαρμογής είναι κακός - αντίθετα είναι πολύ εύκολος στη χρήση - αλλά η περιορισμένη λειτουργικότητά του δεν θα πάρει πάρα πολύ έπαινο από εμάς.

Οι εφαρμογές για κινητά έχουν και μια απλή διάταξη. Το VPN είναι εύκολο να βρεθεί, τοποθετημένο σε μία από τις πέντε καρτέλες στο κάτω μέρος της οθόνης.

Στιγμιότυπο οθόνης της εφαρμογής για κινητά VPN του Bitdefender

Υπάρχει ένα κεντρικό κουμπί "connect" και ένα εύκολο στη χρήση κουμπί επιλογής διακομιστή.

Οι διακομιστές είναι ταξινομημένοι αλφαβητικά ανά χώρα. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν πάρα πολλές τοποθεσίες, είναι εύκολο να βρείτε την τοποθεσία που θέλετε.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης της οθόνης επιλογής χώρας εφαρμογής της εφαρμογής Bitdefender Mobile

Υπάρχει επίσης ένας χρονομετρητής σύνδεσης και ένας μετρητής για να παρακολουθείτε πόσα δεδομένα έχετε αφήσει αν χρησιμοποιείτε την δωρεάν έκδοση της εφαρμογής.

Αυτή είναι η πλήρης έκταση της λειτουργικότητας του VPN. Εάν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες προστασίας από ιούς και τις λοιπές καρτέλες, αλλά δεν θα βρείτε επιπλέον ρυθμίσεις VPN.

Οι εκδόσεις Mac και PC του VPN απαιτούν την εγκατάσταση του Bitdefender Total Security. Μπορείτε να ξεκινήσετε το VPN από μόνο του, οπότε αν δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε άλλες λειτουργίες του Bitdefender, η εφαρμογή Total Security είναι λίγο περισσότερο από το bloatware.Ένα στιγμιότυπο οθόνης του Bitdefender Total Security

Η ίδια η εφαρμογή VPN είναι ακόμα πιο απλή από την έκδοση για κινητά.Ένα στιγμιότυπο οθόνης της εφαρμογής Bitdefender VPN για υπολογιστή

Έχει μια λίστα πλοήγησης με εύκολη πλοήγηση, η οποία μας αρέσει.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης της χώρας Bitdefender επιλέξτε σε υπολογιστή

Το μενού ρυθμίσεων είναι εύκολο να βρεθεί, αλλά δεν υπάρχουν πολλά. Η λειτουργία αυτόματης εκκίνησης του VPN κατά τη σύνδεση με ασύρματο WiFi είναι ωραία.

Πολλά από τα βασικά χαρακτηριστικά που θα περιμέναμε από ένα κορυφαίο VPN απλά δεν είναι εδώ, όμως. Θα θέλαμε πραγματικά να δούμε μια επιλογή διακόπτη kill, για παράδειγμα.

Υποστήριξη πελατών

Γρήγορες, χρήσιμες απαντήσεις

Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7

Υποστήριξη live chat

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Online Πόροι

Ναί
Ναί
Ναί
Ναί

Όταν εξετάσαμε για πρώτη φορά το Bitdefender VPN, διαπιστώσαμε ότι η εξυπηρέτηση πελατών είναι απογοητευτική, αλλά από τότε έχουν σημειωθεί κάποιες σαφείς βελτιώσεις.

Το Livechat είναι γρήγορο και εξυπηρετικό (αν και όχι αρκετά διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο από την εμπειρία μας): ιδανικό για πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Το Bitdefender παρέχει επίσης οδηγούς ρύθμισης και οδηγίες αντιμετώπισης προβλημάτων για τα πιο κοινά προβλήματα, τα οποία είναι καλά καθορισμένα και θα πρέπει να επιλύσουν τα περισσότερα προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε. Τα φόρουμ είναι επίσης πολύ χρήσιμα, αν και αυτά είναι ως επί το πλείστον χρηστών που λειτουργούν έτσι δεν είναι η πιο αξιόπιστη πηγή έξω εκεί.

Τιμολόγηση & Συμφωνίες

Καλή τιμή αλλά απαιτεί μια πρόσθετη συνδρομή Bitdefender

Το κουπόνι VPN του Bitdefender

Σχέδιο τιμολόγησης VPN του Bitdefender

Όπως το ίδιο το VPN, η Bitdefender διατηρεί τα σχέδια πληρωμών όσο το δυνατόν απλούστερα.

Έχετε δύο επιλογές: μηνιαία ή ετήσια.

Η πληρωμή για ένα μήνα του Bitdefender VPN είναι η πιο ακριβή επιλογή, έρχεται σε $ 6.99, αλλά αυτό είναι ακόμα αρκετά φθηνό σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες VPN.

Αν εγγραφείτε για δωδεκάμηνη συνδρομή, ωστόσο, θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε 37%, μειώνοντας την τιμή σε πολύ λογικό $ 4,17 το μήνα.

Θα χρειαστεί επίσης να πληρώσετε για ένα χρόνο Bitdefender Total Security, το οποίο κοστίζει 49,99 δολάρια - αυξάνοντας το συνολικό κόστος.

Αυτό είναι απογοητευτικό, αλλά ακόμα και με το αρχικό κόστος Bitdefender Total Security, το ετήσιο πακέτο είναι πολύ καλή αξία.

 1. Μηνιαίο

  US $ 6.99 / mo

  Χρεώνεται 6,99 δολάρια κάθε μήνα συν μία προκαταβολή ύψους 39,99 δολαρίων

 2. 12 μήνες

  US $ 4,17 / mo

  Χρεώνεται 49,99 δολάρια κάθε 12 μήνες συν μία προκαταβολή 49,99 δολάριαΚαθαίνετε 37%

Όλα τα σχέδια έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Πληρωμή & Επιλογές επιστροφής χρημάτων

Πιστωτική κάρτα

PayPal

Ναί
Ναί

Η Bitdefender έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, η οποία μας αρέσει πολύ. Η διαδικασία είναι επίσης εύκολη, απλά πρέπει να συμπληρώσετε ένα εισιτήριο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δηλώνοντας ότι θέλετε επιστροφή χρημάτων.

Αυτό είναι τέλειο αν θέλετε να δοκιμάσετε την υπηρεσία πριν από τη σωστή δέσμευση.

Υπάρχει επίσης μια δωρεάν υπηρεσία VPN η οποία συνοδεύεται από οποιαδήποτε αγορά προϊόντος Bitdefender. Περιορισμένη - έχετε ένα όριο δεδομένων 200MB και δεν μπορείτε να επιλέξετε τοποθεσίες διακομιστών - αλλά σας δίνει μια καλή ιδέα για την υπηρεσία.

Το Bitdefender ήταν γύρω από τη δεκαετία του '90. Δυστυχώς, έχετε όλες τις επιλογές πληρωμής.

Μπορείτε να πληρώσετε με τις μεγαλύτερες πιστωτικές κάρτες όπως Visa, Mastercard, American Express και Discover. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε με απευθείας τραπεζική μεταφορά.

Το PayPal είναι εξίσου σύγχρονο με τις επιλογές πληρωμής, αλλά δεν θα μπορείτε να βρείτε μεθόδους πληρωμής υπερφόρτωσης ή ανώνυμης πληρωμής. Στην ιδανική περίπτωση θα θέλαμε να δούμε την επιλογή να πληρώσετε με κρυπτογράφηση ή μια προπληρωμένη πιστωτική κάρτα ή ακόμα και με μετρητά.

Η κατώτατη γραμμή

Συνιστούμε το Bitdefender VPN?

Απολύτως δεν συνιστούμε να επιλέγετε το Bitdefender VPN αν δεν είστε ήδη πελάτης του Bitdefender. Ακόμα κι αν είστε, σας συνιστούμε να ψάχνετε αλλού.

Για τους υπάρχοντες πελάτες του Bitdefender, το Bitdefender VPN προσφέρει κάποια μεγάλη αξία για τις ταχύτητες που επιτυγχάνει. Τούτου λεχθέντος, είναι απίστευτα βασικό και δεν αισθανόμαστε άνετα να προτείνουμε ένα VPN το οποίο διαρρέει πληροφορίες, ακόμα και αν είναι μόνο οι πραγματικοί διακομιστές DNS.

Εναλλακτικές λύσεις για το VPN του Bitdefender

Λογότυπο Ασφαλείας Hotspot Shield

Hotspot Ασπίδα

Το πρωτόκολλο ιδιοκτησίας του Hotspot Shield - Catapult Hydra - είναι αυτό που βοηθά το Bitdefender να τρέχει τόσο γρήγορα. Αυτό το VPN περιλαμβάνει τα πάντα στο Bitdefender VPN καθώς και πολύ περισσότερες επιλογές και δυνατότητες διακομιστή. Το πιο σημαντικό δεν διαρρέει. Διαβάστε την αναθεώρηση του Hotspot Shield

Λογότυπο Surfshark

Surfshark

Ένα εξαιρετικά αξιόπιστο VPN, το Surfshark προσφέρει μια σταθερά ασφαλής σύνδεση η οποία δεν διαχέει τυχόν αναγνωρίσιμες πληροφορίες. Περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από προηγμένες λειτουργίες ασφαλείας, όπως διακόπτη kill-kill, για να σας κρατήσει ασφαλείς αν η σύνδεσή σας αποτύχει. Διαβάστε την ανασκόπηση Surfshark

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me