Το DotVPN ισχυρίζεται ότι προσφέρει έναν "καλύτερο τρόπο VPN", αλλά τι σημαίνει αυτό; Με εκατομμύρια χρήστες που επιλέγουν πιο δημοφιλή και καθιερωμένα σήματα VPN, θα μπορούσε ο ισχυρισμός αυτός να είναι αλήθεια? 

Παρατηρούμε ένα κρυφό κόσμημα στην αγορά VPN; Θέλαμε να μάθουμε και να αντιμετωπίσουμε τις σκέψεις και τις ερωτήσεις που ζητούν οι μελλοντικοί χρήστες, όπως:

 • Πόσο καλό είναι το DotVPN?
 • Τι κάνει το DotVPN?
 • Έχει επέκταση προγράμματος περιήγησης?
 • Πώς χρησιμοποιείτε το DotVPN?

Θα απαντήσουμε σε αυτές τις ερωτήσεις και πολλά άλλα. Αλλά πρώτα να ρίξουμε μια γρήγορη ματιά σε μια περίληψη των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων του DotVPN:

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

DotVPN Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

 1. Καλή πολιτική απορρήτου
 2. Πολύ γρήγορες ταχύτητες
 3. Απλά σχέδια τιμολόγησης
 4. Μερικά αξιοπρεπή χαρακτηριστικά ασφαλείας

Μειονεκτήματα

 1. Πολύ μικρή λίστα διακομιστών
 2. Δεν υπάρχει πρόσβαση συνεχούς ροής
 3. Το Torrenting δεν επιτρέπεται
 4. Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τη λογοκρισία
 5. Κάποια αμφισβητήσιμη ασφάλεια
 6. Απαιτείται καλύτερη υποστήριξη πελατών

Περίληψη κλειδιού DotVPN

Κορυφαία ταχύτητα λήψης

Πολιτική καταγραφής

IP, DNS ή διαρροές WebRTC

Δικαιοδοσία

Διακομιστές

Διευθύνσεις IP

Χώρες

ΗΠΑ Netflix

Torrenting

Έργα στην Κίνα

Υποστήριξη

Φθηνότερη τιμή

Επίσημη ιστοσελίδα

47Mbps
Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής
Οχι
Χονγκ Κονγκ (Σύνδεσμοι με την Κίνα)
Δεν αποκαλύπτεται
?
12
Οχι
Οχι
Οχι
Υπηρεσία μηνυμάτων
2,90 δολάρια για 12 μήνες
DotVPN.com

Τώρα, ας πάμε σε βάθος και να συζητήσουμε ποιον πίσω από το DotVPN και αν μπορούν να εμπιστευτούν.

Σχετικά με & Πολιτική καταγραφής

Ποιος είναι ο DotVPN?

Το DotVPN προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα από την Smart Security Limited. 

Η διεύθυνση στον ιστότοπό της παρατίθεται ως Μονάδα 19, 7 / F., One Midtown, No.11 Hoi Shing Road, Νέα Εδάφη, Tsuen Wan, Χονγκ Κονγκ.

Αν και το Χονγκ Κονγκ διαθέτει ανεξάρτητη δικαιοδοσία και δεν υπόκειται σε νόμους διατήρησης δεδομένων, σε πραγματικούς όρους έχει πολύ στενή σχέση με τη χειρότερη χώρα στον κόσμο για την προστασία της ιδιωτικής ζωής: Κίνα.

Είναι απίθανο το DotVPN να μην ανταποκρίνεται σε αιτήματα ανταλλαγής δεδομένων που προέρχονται από την κινεζική κυβέρνηση, αν και από νομική άποψη δεν υπάρχει επίσημη υποχρέωση να το πράξουν.

Αυτό κάνει το Χονγκ Κονγκ ένα δύσκολο μέρος για να βάλετε ένα VPN. Προσπαθήθηκε ακόμη να απαγορεύσει ορισμένα VPN βάσει εκτελεστικής εντολής. Με τόσες πολλές χώρες στον κόσμο και τόσες πολλές VPN για να διαλέξετε, δεν υπάρχει ανάγκη να εγκατασταθεί για μια τοποθεσία που δεν αισθάνεστε άνετα με.

Πολιτική καταγραφής

Η πολιτική απορρήτου του DotVPN είναι ευανάγνωστη μέσα στην εφαρμογή, κάτι που είναι καλό να το δούμε. Δεν υπάρχουν πολλά VPN. 

Τράβηξα πάνω του και θα το πω αυτό: είναι σε μεγάλο βαθμό μια καλή πολιτική απορρήτου. Εδώ είναι όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται εάν χρησιμοποιείτε το DotVPN:

 • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου & Κωδικός πρόσβασης
 • Διεύθυνση IP (διατηρήθηκε για 24 ώρες)
 • Πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες πληρωμής
 • Στοιχεία από τεχνική υποστήριξη ή σχόλια στην ιστοσελίδα για διάστημα έως δύο ετών

Τώρα γνωρίζουμε τι σκέφτεστε και φυσικά ανησυχούσαμε όταν διαβάσαμε ότι το DotVPN συλλέγει επίσης τη διεύθυνση IP σας. Αλλά γενικά αυτή είναι μια πολύ λογική και λογική πολιτική απορρήτου που δεν αποτελεί απειλή για την ιδιωτικότητά σας.

Πολιτική Απορρήτου

Απόσπασμα από την Πολιτική απορρήτου DotVPN

Είναι πολύ ελάχιστο και η προσωρινή αποθήκευση διευθύνσεων IP είναι "για την αποτροπή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, απάτης ή άλλης κατάχρησης του ιστότοπου και των υπηρεσιών του". Αυτό είναι αρκετά δίκαιο και παρόλο που προφανώς δεν θέλαμε να δούμε καμία καταγραφή διεύθυνσης IP εν πάση περιπτώσει, δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με την αναγνώρισή σας. 

Ταχύτητα & Αξιοπιστία

Πραγματικά γρήγορες ταχύτητες

Έχουμε λίγα εντυπωσιακές ταχύτητες όταν χρησιμοποιείτε το DotVPN. Τσέκαρέ το:

Η ταχύτητα είναι αποτέλεσμα της φυσικής μας θέσης στο Λονδίνο (σύνδεση οπτικών ινών 100Mbps) σε έναν διακομιστή δοκιμών στο Λονδίνο.

Πριν χρησιμοποιήσετε το DotVPN:

 1. ΚατεβάστεMbps

  52

 2. ΑνεβάστεMbps

  55

 3. Ανασκόπηση DotVPNPingΚυρία

  3

Όταν συνδέεστε στο DotVPN:

 1. ΚατεβάστεMbps

  47

 2. ΑνεβάστεMbps

  46

 3. Ανασκόπηση DotVPNPingΚυρία

  46

Μια απώλεια ταχύτητας 10% στις τοπικές συνδέσεις είναι πολύ καλά. Ίσως δεν θα παρατηρήσετε καν τη διαφορά, όταν το DotVPN εκτελείται σε σύγκριση με το κανονικό διαδίκτυο. 

Πήγαμε πιο πολύ για να δοκιμάσουμε την ταχύτητά της για διεθνείς συνδέσεις. Θα μπορούσε να λειτουργήσει εξίσου καλά?

Από το εργαστήριο δοκιμών μας στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετρήσαμε τις μέσες ταχύτητες του DotVPN που συνδέονται με διάφορες τοποθεσίες παγκοσμίως. Αυτά ήταν τα αποτελέσματα:

 • ΗΠΑ: 42,29Mbps (Κατεβάστε) & 28,33 Mbps (μεταφόρτωση)
 • Γερμανία: 42.56Mbps (Κατεβάστε) & 45,36Mbps (μεταφόρτωση)
 • Σιγκαπούρη: 5.1Mbps (Κατεβάστε) & 9.17Mbps (μεταφόρτωση)

Είμαστε εντυπωσιασμένοι: αυτά τα αποτελέσματα είναι αρκετά καλά. Ιδιαίτερα όταν συνδέεστε με τις ΗΠΑ, οι οποίες παίρνουν ταχύτητες τόσο γρήγορα όσο η σύνδεση με τη Γερμανία παρά την επιπλέον απόσταση. 

Η Σιγκαπούρη είναι απογοητευτική, αλλά δεν προκαλεί έκπληξη, λαμβάνοντας υπόψη πόσο μακριά είναι - οι καθυστερήσεις είναι κοινές. 

Συνολικά, το DotVPN είναι ένα εκπληκτικά γρήγορο VPN, όχι πολύ πίσω από μερικά από τα καλύτερα. 

Εάν θέλετε να μάθετε πώς φτάσαμε σε αυτές τις βαθμολογίες, μιλάμε για το πώς δοκιμάζουμε τα VPN εδώ.

Τοποθεσίες διακομιστή

Μικρή λίστα διακομιστών για ένα πληρωμένο VPN

Σφαίρα με γαλάζια σημαία12Κοινές χώρεςΕικόνα ενός τοπίου της πόλης12Οι πόλειςΕικόνα ενός ροζ σημειωτή?Διευθύνσεις IP

Το DotVPN ισχυρίζεται ότι έχει 700 διακομιστές στην ιστοσελίδα του, αλλά μόλις κατεβάσετε την εφαρμογή θα δείτε ότι έχει διακομιστές σε 12 μόνο διαφορετικές χώρες, δίπλα σε καμία επιλογή για οπουδήποτε εκτός της Βόρειας Αμερικής ή της Ευρώπης.

Οι μοναδικοί εξυπηρετητές έξω από αυτές τις ηπείρους βρίσκονται στη Σιγκαπούρη και την Ιαπωνία - ήμασταν απίστευτα έκπληκτοι για να δούμε δεν υπάρχουν διακομιστές DotVPN στην Αυστραλία ή τη Νότια Αμερική. Η Αφρική επίσης στερείται οποιασδήποτε κάλυψης.

Τοποθεσίες τοποθεσίας διακομιστή DotVPN Ad

Δεν υπάρχουν διακομιστές σε επίπεδο πόλης, οι οποίοι θα είναι απογοητευτικοί αν ζείτε σε μια μεγαλύτερη χώρα όπως οι ΗΠΑ, καθώς σημαίνει ότι θα μπορούσατε να συνδεθείτε με ένα διακομιστή σε απόσταση χιλίων χιλιομέτρων. Θα ήταν θαυμάσιο να βλέπεις κάποια στιγμή την επιλογή μεταξύ Ανατολικής και Δυτικής ακτής.

Οι επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης προσφέρουν περισσότερες τοποθεσίες διακομιστών (30 χώρες), αλλά αυτά είναι μόνο πληρεξούσιοι και δεν είναι τόσο ασφαλής όσο οι εφαρμογές για κινητά. 

Streaming & Torrenting

Δεν υπάρχει τίποτα εδώ για streaming fans

Είναι ατυχές το γεγονός ότι το DotVPN είναι απολύτως άχρηστο για streaming

Το δοκιμάσαμε για το Netflix και το BBC iPlayer και είχαμε μηδενική επιτυχία. Αυτός είναι ο τρόπος αυτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε μείνετε μακριά εάν θέλετε ένα VPN για streaming. 

Θα θέλαμε να δούμε το DotVPN να κάνει κινήσεις για να συνεργαστεί με αυτές τις υπηρεσίες streaming καθώς και τα Amazon Prime Video, Disney + και BritBox.

Όπως συμβαίνει, αυτό δεν συμβαίνει και φαίνεται ότι υπάρχουν ελάχιστες ενδείξεις ότι το DotVPN εργάζεται με επιμέλεια.

Εάν χρειάζεστε ένα VPN για streaming purposes τότε η πρώτη μας λίστα με τα καλύτερα VPN για streaming εσείς καλύπτετε. Θέλετε να γίνετε πιο συγκεκριμένοι; Έχουμε, επίσης, συλλέξει τα καλύτερα αναγνωρισμένα VPN για:

 • BBC iPlayer
 • Disney+
 • Netflix

Torrenting

Το Torrenting δεν είναι διαθέσιμο ή απαγορεύεται σε όλους τους διακομιστές DotVPNs, η υπηρεσία δηλώνοντας: "Το DotVPN δεν υποστηρίζει torrents και συνδέσεις P2P."

Το DotVPN συνεχίζει να λέει ότι "αυτό το χαρακτηριστικό θα προστεθεί σίγουρα, αν και δεν μπορούμε να παράσχουμε την ακριβή ημερομηνία".

Λέει αυτό εδώ και πολύ καιρό τώρα, οπότε αν εγγραφείτε στο DotVPN ελπίζοντας ότι θα εισαγάγει torrenting σύντομα λέμε μην κρατάτε την αναπνοή σας.

Παράκαμψη λογοκρισίας

Κοιτάξτε αλλού για την αντιμετώπιση της λογοκρισίας

Το γεγονός ότι το DotVPN δεν έχει κανένα είδος πρόσθετων εργαλείων συσκότισης σημαίνει ότι δεν είναι μια αξιόπιστη επιλογή για χρήση στην Κίνα ή άλλες χώρες υψηλής λογοκρισίας.

Το DotVPN δηλώνει στο τμήμα υποστήριξης ότι πάντα προσπαθεί να ξεπεράσει κάθε είδους ηλεκτρονικά μπλοκ, αλλά "δυστυχώς, σε ορισμένες περιπτώσεις, η υπέρβαση του μπλοκαρίσματος δεν είναι εφικτή".

Υπάρχουν πιο αξιόπιστες επιλογές εκεί έξω που κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά στην Κίνα - μας αρέσει η Astrill.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες επιλογές για τις χώρες που έχουν λογοκρισία, δείτε τις συστάσεις μας για:

 • Κίνα
 • Ρωσία
 • Τουρκία
 • ΗΑΕ

Πλατφόρμες & συσκευές

Mobile VPN με διαθέσιμες ορισμένες επεκτάσεις

Εφαρμογές

Λογότυπο iOSiOSΛογότυπο AndroidAndroid

Το DotVPN διατίθεται σε Android και iOS. Πρόκειται για ένα VPN για κινητά, αλλά ισχυρίζεται επίσης ότι αναπτύσσει μια εφαρμογή επιφάνειας εργασίας για Windows και MacOS. Μας είπε στα μέσα του 2019 για μια απελευθέρωση στην επιφάνεια εργασίας ... και ακόμα περιμένουμε. 

Όπως έχουμε ήδη δει, το DotVPN ρίχνει πολλές υποσχέσεις γύρω από τις μελλοντικές εξελίξεις, αλλά δεν έχουμε δει καμία πρόοδο από τότε που το παρακολουθούμε - κάτι που είναι τώρα.

Εφαρμογές και υπηρεσίες DotVPN

Κονσόλες παιχνιδιών & Συσκευές ροής

Δεν υπάρχει τρόπος διαμόρφωσης του DotVPN σε επίπεδο δρομολογητή. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είστε σε θέση να προστατέψετε ταυτόχρονα όλες τις συνδεδεμένες με WiFi συσκευές σας.

Επειδή δεν υπάρχουν native apps για κονσόλες παιχνιδιών, σημαίνει επίσης Το DotVPN δεν μπορεί να λειτουργήσει ως VPN για παιχνίδια

Επίσης, δεν υπάρχουν μητρικές εφαρμογές για υπηρεσίες streaming όπως AppleTV ή Amazon Fire TV. 

Ωστόσο, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις - θα πρέπει να συμβουλευτείτε τη λίστα των καλύτερων VPN για τυχερά παιχνίδια, αν αυτή είναι η πρώτη σας προτεραιότητα.

Εάν θέλετε να προστατευθείτε κατά τη χρήση μιας συσκευής συνεχούς ροής, αναφέρουμε τα καλύτερα δίκτυα VPN για τις πιο δημοφιλείς συσκευές στην αγορά:

 • AppleTV
 • Πυροσβεστική τηλεόραση
 • Kodi

Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

Λογότυπο ChromeΧρώμιοΛογότυπο του FirefoxFirefox

Το DotVPN διαθέτει επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για εγκατάσταση σε Google Chrome, Opera και Mozilla Firefox. 

Είναι σημαντικό να το θυμάστε αυτό αυτά δεν είναι πλήρη VPN, αλλά οι πληρεξούσιοι που δουλεύουν για να παραβιάσουν την IP χωρίς πρόσθετη ασφάλεια για να μιλήσουν. 

Οποιαδήποτε άλλα προγράμματα ή υπηρεσίες υποβάθρου (όπως το Netflix ή το Spotify) θα λειτουργούν εκτός της σήραγγας VPN.

Εικόνα που δείχνει τους πιθανούς κινδύνους από τη χρήση μιας επέκτασης του προγράμματος περιήγησης VPNΓια την καθημερινή περιήγηση στο web, μια επέκταση είναι πρακτική, και σίγουρα δεν βλάπτει να δούμε το DotVPN να περιλαμβάνει ένα.

Εάν χρειάζεστε ένα VPN για επιφάνεια εργασίας, ελέγξτε τις προτάσεις μας για Windows και Mac.

Κρυπτογράφηση & Ασφάλεια

Δεν είναι τέλειο, αλλά ως επί το πλείστον ασφαλές

Πρωτόκολλα

Κρυπτογράφηση

Ασφάλεια

Προηγμένες λειτουργίες

L2TP / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

SSL VPN

AES-256

Ad Blocker

TOR μέσω διακομιστή VPN

Ανατρέξτε στο Γλωσσάρι VPN εάν αυτοί οι όροι σας μπερδεύουν και θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Το επίπεδο ασφάλειας που προσφέρεται με το DotVPN εξαρτάται από την έκδοση του λογισμικού που χρησιμοποιείτε. 

ο Η εφαρμογή Android προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο προστασίας, χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο OpenVPN και την κρυπτογράφηση AES-256. Η εφαρμογή iOS έρχεται με το ίδιο επίπεδο κρυπτογράφησης, αλλά χρησιμοποιεί το λιγότερο ασφαλές πρωτόκολλο IPSec.

Το IPSec πρέπει να είναι ασφαλές όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την κρυπτογράφηση AES-256, αλλά είναι ευάλωτο σε επιθέσεις χάκερ και ενδέχεται να διακυβεύεται από την NSA. 

Για το λόγο αυτό, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε το DotVPN με Android, εάν έχετε την επιλογή. Εάν είστε χρήστης iPhone τότε υπάρχουν κάποιες πολύ καλύτερες επιλογές εκεί έξω (που είναι 100% δωρεάν).

Το DotVPN διαθέτει πολλές εναλλακτικές επιλογές στην εφαρμογή, όπως "Προστασία παρακολούθησης", "Αποκλεισμός Analytics", "Τείχος προστασίας" και "AdBlock". Είναι ωραίο να βλέπετε τέτοιες δυνατότητες, ειδικά όταν μπορούν εύκολα να ενεργοποιηθούν και να απενεργοποιηθούν. 

Το DotVPN ισχυρίζεται επίσης ότι χρησιμοποιεί τους δικούς του διακομιστές DNS, μια επένδυση που συμβάλλει στην προστασία της ιδιωτικής ζωής των χρηστών. Πιο συγκεκριμένα, το DotVPN σας επιτρέπει να περιηγείστε στις αγαπημένες σας ιστοσελίδες .onion με το Tor μέσω VPN server. 

Δεν εντοπίσαμε διαρροές DNS ή IPv6 όταν χρησιμοποιήσαμε DotVPN. 

Ωστόσο, δεν υπάρχει διακόπτης σκοτώματος. Αυτό παρουσιάζει μια μεγάλη κόκκινη σημαία από την άποψη της ασφάλειας, καθώς ο διακόπτης kill εμποδίζει την αποκάλυψη της πραγματικής IP σας σε περίπτωση που η σύνδεσή σας στο Internet παύσει να λειτουργεί για οποιονδήποτε τυχαίο λόγο (και όλοι γνωρίζουμε ότι συμβαίνει). 

Τι γίνεται με τις επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης του DotVPN; Είναι καλοί?

Λοιπόν, οι επεκτάσεις χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση RSA 4096-bit, η οποία έχει καταστραφεί πολλές φορές. Το DotVPN δεν φαίνεται να έχει αυτό το σημείωμα, καθώς προωθεί τον εαυτό του χρησιμοποιώντας "ισχυρότερη κρυπτογράφηση από τους ανταγωνιστές μας ή ακόμα και τις κυβερνήσεις που χρησιμοποιούν".

Δημιουργεί επίσης μια σήραγγα που χρησιμοποιεί το διακομιστή μεσολάβησης SSL, το οποίο είναι κάπως ξεπερασμένο. Αυτό το μίγμα είναι κακό για την ασφάλεια, αλλά είναι εξαιρετικό για την ταχύτητα. Απλά μην περιμένετε να ενισχύσει τη συσκευή σας. 

Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μια επέκταση εάν θέλετε απλώς να περιηγηθείτε στον ιστό λίγο πιο ιδιωτικά. Οτιδήποτε άλλο από αυτό και να χρησιμοποιήσετε την πλήρη εφαρμογή DotVPN. 

Συνολικά, το DotVPN είναι μια μικτή τσάντα. Έχει κάποιες ωραίες λειτουργίες αλλά θέλουμε να καλυφθούν τα βασικά στοιχεία εκτενέστερα με τη συμπερίληψη ενός διακόπτη kill και καλύτερη κρυπτογράφηση για την εφαρμογή iOS. 

Ευκολία στη χρήση

Αξιοπρεπείς εφαρμογές

Πώς να εγκαταστήσω & Ρύθμιση του DotVPN

 • Στιγμιότυπο της καταχώρισης του App Store του DotVPN

  Το DotVPN βρίσκεται στην κορυφή της λίστας όταν το αναζητάτε στο App Store.

 • Στιγμιότυπο από τα σχόλια του DotVPN στο App Store

  Αφού είδαμε αυτές τις τρομερές κριτικές, δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι δεν απολάβαμε καθόλου την εμπειρία.

 • Στιγμιότυπο οθόνης των δικαιωμάτων σύνδεσης του DotVPN στο κινητό

  Οι υπερβολικοί όροι με τους οποίους πρέπει να συμφωνείτε είναι λίγο σχετικοί.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της κύριας οθόνης του DotVPN στο κινητό

  Όταν περιηγείστε με ασφάλεια, η οθόνη γεμίζει με ένα ωραίο δροσερό μπλε χρώμα.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της λίστας διακομιστών VPN του DotVPN στο κινητό

  Η λίστα διακομιστών είναι διατεταγμένη αλφαβητικά και ταιριάζει πλήρως σε μία οθόνη.

 • Στιγμιότυπο οθόνης του μενού ρυθμίσεων του DotVPN στο κινητό

  Όπως μπορείτε να δείτε, το μενού ρυθμίσεων δεν κρύβει πραγματικά τίποτα συναρπαστικό.

Το DotVPN φαίνεται επαγγελματικό, με καλά τοποθετημένο site, άφθονες πληροφορίες και πολλές εταιρικές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. 

Η εφαρμογή της είναι εξίσου καλά μαζί, αν είναι ελαφρώς στην τεχνολογική πλευρά για τις προτιμήσεις μας. Θα διαρκέσει μόνο λίγα λεπτά για να το συνηθίσετε.

Το μενού ρυθμίσεων είναι περιορισμένο, επιτρέποντάς σας να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τις λειτουργίες ασφαλείας και τις συσκευές αποκλεισμού διαφημίσεων. 

Δεν υπάρχει μεγάλη προσαρμογή, αλλά με αυτό έρχεται μεγαλύτερη απλότητα. Είναι αρκετά προφανές πώς να συνδέετε και να αποσυνδέετε σε ασφαλείς διακομιστές - μια απίστευτη εμπειρία. 

Υποστήριξη πελατών

Χρειάζεται εργασία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Online Πόροι

Ναί
Ναί

Η επιλογή υποστήριξης πελατών στην εφαρμογή αποτελείται από ένα απλό θέμα και πλαίσιο μηνύματος. Πληκτρολογείτε το πρόβλημά σας και στέλνετε το μήνυμα - εύκολο.

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες συνήθεις ερωτήσεις στην εφαρμογή, αλλά μπορείτε να βρείτε μερικές στον ιστότοπο. Αυτά καλύπτουν τα βασικά ζητήματα και δεν υπάρχουν οδηγοί εγκατάστασης για αρχάριους. 

Υπάρχει δεν υπάρχει διαθέσιμη ζωντανή συνομιλία παρά την υπόσχεση μιας γραφείου υποστήριξης "24 ώρες το 24ωρο".

Περιμέναμε 24 ώρες πριν λάβουμε μια απάντηση στο μήνυμά μας. 

Οι καλύτεροι πάροχοι (όπως το IPVanish) κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά βοηθώντας τους πελάτες τους. Το DotVPN έχει κάποια δουλειά.

Τιμολόγηση & Συμφωνίες

Απλή, προσιτή τιμολόγηση

Κουπόνι DotVPN

Σχέδιο τιμολόγησης DotVPN

Το DotVPN έχει μια πολύ απλή δομή τιμολόγησης, η οποία είναι αναζωογονητική.

Μπορείτε να πληρώσετε είτε μηνιαία είτε ετησίως.

Ένας μήνας είναι πιο ακριβός σε 4,99 δολάρια το μήνα, αλλά αυτό είναι ακόμα εξαιρετικά φθηνό για ένα μήνα VPN. 

 1. Μηνιαίο

  US $ 4,99 / mo

  Χρεώνεται 4,99 δολάρια κάθε μήνα

 2. 12 μήνες

  US $ 2.90 / mo

  Χρεώνεται 34,99 δολάρια ανά 12 μήνεςΑποθήκευση 40%

Όλα τα σχέδια έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Πληρωμή & Επιλογές επιστροφής χρημάτων

Πιστωτική κάρτα

PayPal

Bitcoin

AliPay

Ναί
Ναί
Ναί
Ναί

Το DotVPN σας επιτρέπει να πληρώνετε με έναν αριθμό κρυπτοσυστημάτων, συμπεριλαμβανομένων:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • GiroPay
 • Litecoin

Αυτοί είναι μερικοί από τους πιο ιδιωτικούς τρόπους για να κάνετε οικονομικές συναλλαγές (μόνο ντροπαλός μετρητών), οι οποίες φυσικά θα απευθύνονται σε χρήστες VPN. 

Παρέχονται επίσης οι συνήθεις μέθοδοι πληρωμής, όπως η πιστωτική κάρτα, η χρεωστική κάρτα και το PayPal, συν το AliPay και το EasyPay.

Η κατώτατη γραμμή

Συνιστούμε το DotVPN?

Όχι πραγματικά.

Το DotVPN είναι μια αξιοπρεπή υπηρεσία VPN μεσαίας εμβέλειας που παίρνει πολύ σωστά, μερικά πράγματα λανθασμένα, αλλά σε γενικές γραμμές στερούνται τη γροθιά και τα οφέλη από τα καλύτερα δίκτυα VPN.

Είμαστε εντυπωσιασμένοι από την ταχύτητά του, αλλά λιγότερο από την ανικανότητά του να τρέχει ή να χτυπά. Τουλάχιστον όταν χρησιμοποιείτε το DotVPN θα γνωρίζετε ότι η περιήγησή σας στο διαδίκτυο είναι ασφαλής και ιδιωτική. 

Πρέπει να εξορθολογίσει την υπηρεσία του πριν να μπορέσουμε να το προτείνουμε πλήρως. Σε περίπτωση που θα έχει πρόσβαση στην Κίνα και υπηρεσίες ροής, θα προτιμούσαμε να μιλάμε θετικά. Αλλά αυτό είναι πιο εύκολο να αναφερθεί παρά να γίνει και, ως έχει, υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές εκεί έξω. 

Εναλλακτικές λύσεις για το DotVPN

Λογότυπο NordVPN

NordVPN

Το NordVPN είναι το δεύτερο καλύτερο VPN στην αγορά - και είναι σχεδόν εξίσου φθηνό με το DotVPN. Εάν ενδιαφέρεστε για το DotVPN, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να δαπανήσετε λίγα λεπτά περισσότερο ανά μήνα και να ανεβάσετε το παιχνίδι VPN σε ένα από τα καλύτερα.
Διαβάστε την αναθεώρηση NordVPN

Λογότυπο ExpressVPN

ExpressVPN

Ή μπορείτε απλά να πάτε all-out και να πάρετε το καλύτερο από τα καλύτερα. Το ExpressVPN είναι ακριβότερο από το DotVPN, αλλά θα κάνει ό, τι περίμενε ο DotVPN και στη συνέχεια κάποιες.
Διαβάστε την αναθεώρηση ExpressVPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me