Το Encrypt.me αποκαλεί το "super απλό VPN που μπορείτε να εμπιστευτείτε". Τουλάχιστον ένα μέρος αυτής της δήλωσης είναι σωστό. Αλλά ποια είναι?


Θα ανακαλύψετε εδώ, στην εμπεριστατωμένη και αμερόληπτη ανασκόπηση του Encrypt.me VPN. Δεν αφήνουμε καμία καμπή για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις που μας ρωτήσαμε, όπως:

 • Πώς λειτουργεί το Encrypt.me?
 • Είναι το Encrypt.me καλό?
 • Ποιος κατέχει το Encrypt.me?
 • Είναι ασφαλές?

Αυτά είναι όλα πολύ σημαντικά ερωτήματα που φτάνουν στη ρίζα του θέματος: θα πρέπει να πληρώσετε για να κατεβάσετε το Encrypt.me ή όχι?

Πριν ξεκινήσετε σε βάθος, ακολουθεί μια σύντομη περίληψη αυτών που πιστεύουμε ότι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους είναι:

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Encrypt.me Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

 1. Τίμιος & διαφανή υπηρεσία
 2. Γρήγορες ταχύτητες
 3. Αξιοπρεπής εξάπλωση των διακομιστών
 4. Καλό για streaming

Μειονεκτήματα

 1. Φρικιαστική πολιτική απορρήτου
 2. Το Torrenting δεν επιτρέπεται
 3. Δεν θα λειτουργήσει κατά της λογοκρισίας
 4. Βασικό επίπεδο ασφάλειας
 5. Πάρα πολλά σχέδια τιμολόγησης & πολύ ακριβό
 6. Μπορεί να πληρώσει μόνο μέσω χρέωσης & πιστωτική κάρτα

Encrypt.me Περίληψη κλειδιών

Κορυφαία ταχύτητα λήψης

Πολιτική καταγραφής

IP, DNS ή διαρροές WebRTC

Δικαιοδοσία

Διακομιστές

Διευθύνσεις IP

Χώρες

ΗΠΑ Netflix

Torrenting

Έργα στην Κίνα

Υποστήριξη

Φθηνότερη τιμή

Επίσημη ιστοσελίδα

82Mbps
Εμπιστευτική καταγραφή
Οχι
ΗΠΑ (μέλος με πέντε μάτια)
132
132
31
Ναί
Οχι
Οχι
Online Πόροι & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
$ 8.33
Encrypt.me

Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για να μπείτε στο σκληρό δίσκο του Encrypt.me, ρίξτε μια ματιά παρακάτω στους ανθρώπους και στην ιστορία πίσω από το Encrypt.me, καθώς ρωτάμε: μπορεί αυτή η υπηρεσία VPN να εμπιστευτεί?

Σχετικά με & Πολιτική καταγραφής

Ποιος είναι το Encrypt.me?

Το Encrypt.me ιδρύθηκε το 2011 ως Cloak VPN από τους βετεράνους της Microsoft Dave Peck, Nick Robinson και Peter Sagerson. Εργάστηκαν στις εφαρμογές Mac της Microsoft πριν μεταβούν στην επιχείρηση VPN.

Ο Dave Peck έχει ένα προφίλ twitter και ένα blog και έχει κάνει συνεντεύξεις για την εταιρεία του, οπότε υπάρχει αφθονία διαφάνειας και πληροφοριών.

Encrypt.me Συνιδρυτής Dave Peck

Encrypt.me Συνιδρυτής Dave Peck

Ο Νίκο Ρόμπινσον εγκατέλειψε την εταιρεία αφού το Cloak VPN αγοράστηκε από το StackPath το 2017 και μετονομάστηκε σε Encrypt.me. Το StackPath είναι ένα μεγάλο όνομα στην ασφάλεια δικτύων, αλλά τον Απρίλιο του 2019 ο τεχνολογικός γίγαντας j2 Global απέκτησε σήματα VPN της StackPath, συμπεριλαμβανομένων των IPVanish και StrongVPN. Το j2 διαθέτει επίσης έναν αριθμό τεχνολογικών ιστότοπων που μπορεί να γνωρίζετε, συμπεριλαμβανομένων των IGN, Mashable και PCMag.

Περιέργως για μια ομάδα VPN, η εταιρία bios στην ιστοσελίδα του Encrypt.me διαφημίζει μέλη του προσωπικού που έχουν «μεγάλο θαυμασμό για μια καλά στοχευμένη διαφήμιση» και έναν επιχειρηματικό στρατηγό που πρέπει να προσέξουμε. Δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική από μια εταιρεία που υποτίθεται ότι προστατεύει το απόρρητο και τα δεδομένα σας. 

Έχει τώρα γραφεία στο Ντάλας, Γκουανταλαχάρα, Ορλάντο και Σιάτλ. Είναι καλό να έχουμε μια διαφανή βάση λειτουργιών, αλλά οι ΗΠΑ είναι ένα από τα χειρότερα μέρη που επιλέγουν για ένα VPN, λαμβάνοντας υπόψη τους παρεμβατικούς νόμους κατά της ιδιωτικής ζωής και τις δυνατότητες snooping. 

Όπως θα δείτε σε λίγο, το Encrypt.me δεν δείχνει απολύτως καμία ένδειξη αντίστασης στη συνεργασία με την αμερικανική κυβέρνηση. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε γιατί η χρήση του Encrypt.me είναι επικίνδυνη για το απόρρητό σας

Πολιτική καταγραφής

Το Encrypt.me είναι σαφές και ανοιχτό για το γεγονός ότι «διατηρεί ελάχιστα αρχεία καταγραφής, για 16 ημέρες το πολύ, μετά από τα οποία είναι ασφαλώς διαγραμμένα». 

Είμαστε κουρασμένοι από τα VPN που ισχυρίζονται ότι δεν είναι «αρχεία καταγραφής» όταν δεν χρειάζονται πολλά για να ανακαλύψουν το αντίθετο, οπότε τουλάχιστον το Encrypt.me είναι ανοικτό και ειλικρινές για το θέμα. 

Αλλά αυτό δεν είναι πολύ καλό όταν η ίδια η πολιτική απορρήτου του Encrypt.me είναι τόσο φρικτή. Διευκρινίζει τι εγγράφεται στη σελίδα "Πολιτικές" μαζί με μια λογική στην πολιτική απορρήτου (η οποία δεν έχει ενημερωθεί από το 2013). 

Γνωρίζουμε ότι τα αρχεία καταγραφής Encrypt.me:

 • Ο αριθμός των αποσταθέντων και ληφθέντων ψηφίων
 • Το χρονικό διάστημα σύνδεσης
 • Η διεύθυνση IP που συνδέεται από και το (εικονικό) IP που εκχωρεί
 • Η θύρα προέλευσης της εξερχόμενης σύνδεσης με τους χρόνους έναρξης και λήξης
 • "Γενικές συμπεριφορές" κατά τη χρήση της εφαρμογής Android

Δεν μας αρέσει η ασάφεια και ο τόνος της φράσης «γενικές συμπεριφορές». Αυτό που είναι ακόμη και η "γενική συμπεριφορά"?

Τίποτα σχετικά με μια πολιτική απορρήτου VPN δεν πρέπει να είναι γενική. Το Encrypt.me θα πρέπει να είναι συγκεκριμένο και να αποφεύγεται αυτό το είδος γλώσσας. 

Ενώ το Encrypt.me λέει ότι διαγράφει πληροφορίες μετά από 16 ημέρες, επίσης αποθηκεύει ορισμένα δεδομένα επ 'αόριστον.

Αυτό περιλαμβάνει:

 • Καταγραφή των αποσταθέντων και ληφθέντων bytes και του χρόνου σύνδεσης
 • Συγκεντρωτικές μετρήσεις χρήσης για παρακολούθηση και ανάλυση
 • Συγκεντρωτικά στατιστικά στοιχεία για τα περιφερειακά μπλοκ διευθύνσεων IP

Αυτό είναι μια συγκλονιστική πολιτική απορρήτου. Το μόνο πράγμα που δεν καταγράφει είναι ποιες είναι οι πραγματικές τοποθεσίες που επισκέπτεστε. 

Ειλικρινά, η στάση του Encrypt.me βρωμάει. Δεν φαίνεται αφιερωμένο στην προστασία της ιδιωτικής ζωής των χρηστών και φαίνεται ενθουσιώδης για τη συνεργασία όσον αφορά την παροχή δεδομένων.

Ταχύτητα & Αξιοπιστία

Μέγιστες ταχύτητες

Πιάσαμε γρήγορες ταχύτητες χρησιμοποιώντας το Encrypt.me. Τσέκαρέ το:

Ταχύτητα μεταφόρτωσης χωρίς Encrypt.me: 98,45Mbps

Ταχύτητα μεταφόρτωσης με Encrypt.me: 81,85Mbps

Λήψη ταχύτητας λήψης όταν εκτελείται το Encrypt.me: 6%

Η ταχύτητα είναι αποτέλεσμα της φυσικής μας θέσης στο Λονδίνο (σύνδεση οπτικών ινών 100Mbps) σε έναν διακομιστή δοκιμών στο Λονδίνο.

Πριν χρησιμοποιήσετε το Encrypt.me:

 1. ΚατεβάστεMbps

  98,45

 2. ΑνεβάστεMbps

  97.07

 3. Encrypt.me ΕπανεξέτασηPingΚυρία

  8

Όταν είστε συνδεδεμένοι στο Encrypt.me:

 1. ΚατεβάστεMbps

  81.85

 2. ΑνεβάστεMbps

  81.99

 3. Encrypt.me ΕπανεξέτασηPingΚυρία

  24

Αυτή είναι μια ελάχιστη απώλεια ταχύτητας στις τοπικές συνδέσεις και τις υψηλές ταχύτητες λήψης. 

Οι ίδιες συνδέσεις με τις χώρες δεν θα επηρεάσουν καθόλου τις επιδόσεις σας.

Τι γίνεται με τη σύνδεση σε μεγαλύτερες αποστάσεις?

Το θεωρούμε επίσης και υπολογίζουμε τις μέσες ταχύτητες που μπορείτε να περιμένετε όταν συνδέεστε σε αυτές τις θέσεις μέσω μιας επιστημονικής διαδικασίας ελέγχου ταχύτητας. Ακολουθούν τα αποτελέσματα του Encrypt.me:

 • ΜΑΣ: 54,94Mbps (Κατεβάστε) & 17,47Mbps (μεταφόρτωση)
 • Γερμανία: 64,19 Mbps (Κατεβάστε) & 57.12Mbps (μεταφόρτωση)
 • Αυστραλία: 33,35Mbps (Κατεβάστε) & 16,27Mbps (μεταφόρτωση)

Αυτές είναι και οι ισχυρές ταχύτητες. Το Encrypt.me δεν είναι κακή επιλογή για ένα διεθνές VPN, αν οι ταχύτητες λήψης είναι η κύρια προτεραιότητά σας. 

Τοποθεσίες διακομιστή

Εύκολη λίστα τοποθεσιών, αλλά θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει περισσότερα

Σφαίρα με γαλάζια σημαία31Κοινές χώρεςΕικόνα ενός τοπίου της πόλης55ΜέσαΕικόνα ενός ροζ σημειωτή132IP διευθύνσεις

Παίρνετε μια αξιοπρεπή εξάπλωση θέσεων με το Encrypt.me. 

Δεν ανταγωνίζεται την κορυφή - πουθενά κοντά - αλλά είναι πιθανό να βρείτε και να συνδεθείτε με ένα διακομιστή κοντά σας. 

Υπάρχουν αρκετοί διακομιστές σε επίπεδο πόλης για όσους αρέσουν στην Αυστραλία, τον Καναδά, τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο (55 συνολικά) και τουλάχιστον ένα διακομιστή σε κάθε ήπειρο.

Θέσεις διακομιστή Encrypt.me

Θέσεις διακομιστή Encrypt.me

Οι χρήστες της Αφρικής και της Νότιας Αμερικής θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι με τη μόνη επιλογή στη Νότιο Αφρική και τη Βραζιλία αντίστοιχα.

Ο ιστότοπος του Encrypt.me διευκρινίζει ότι διατηρεί 132 διακομιστές, αλλά δεν έχει καμία αναφορά σε μεμονωμένες διευθύνσεις IP - μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι είναι ένας ανά διακομιστή.

Streaming & Torrenting

Αποτελεσματική κατά την απεμπλοκή υπηρεσιών ροής

Το Encrypt.me λειτουργεί με το BBC iPlayer. Δεν είχαμε καθόλου προβλήματα χρησιμοποιώντας τους διακομιστές του Λονδίνου και του Μάντσεστερ για να ξεμπλοκάρουμε τη δημοφιλή βρετανική υπηρεσία ροής.

Καταφέραμε επίσης να αποκλείσουμε το US Netflix με το Νάσβιλ, Τενεσί υπηρέτης. Το Netflix δεν λειτουργεί σε όλους τους διακομιστές του Encrypt.me, επομένως ίσως χρειαστεί να περάσετε λίγο χρόνο για να τα δοκιμάσετε.

Η κατάσταση δεν ήταν καλή με τη Disney +, όμως, η οποία δεν λειτούργησε σε κανένα διακομιστή της περιοχής των ΗΠΑ, της Αυστραλίας ή άλλου Disney +. 

Torrenting

Το Encrypt.me υπογραμμίζει το γεγονός ότι δεν πρόκειται για VPN που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύσει τη δραστηριότητα «παράγουν» και ότι «υπόκειται σε ομοσπονδιακούς, κρατικούς και τοπικούς νόμους και θα τα υποστηρίξουμε απολύτως».

Επαναλαμβάνει αυτό πολλές φορές, ακούγοντας λίγο σαν τον δικαστή Dredd: 

"Σε περίπτωση που καθίσταται αναγκαία η ανταπόκριση σε ένα νόμιμο αίτημα, θα το πράξουμε. Θα προσπαθούμε πάντα να προστατεύουμε τους χρήστες μας και να τηρούμε το νόμο της γης. "

Αυτή η στάση είναι πιθανόν να αποθαρρύνει οποιονδήποτε από τη χρήση του Encrypt.me στο torrent παράνομα. Αλλά φαίνεται απολύτως νόμιμη η δραστηριότητα P2P αποθαρρύνεται επίσης - είμασταν θλιβεροί στο σημείο να είναι άχρηστο.

Παράκαμψη λογοκρισίας

Δεν πρόκειται να νικήσει τη λογοκρισία

Ως μέρος του ελέγχου του Encrypt.me από την ουδέτερη εταιρεία Security Innovation, ανακαλύφθηκε ότι η εφαρμογή Android της δεν ήρθε με καμιά αμφιβολία και ως εκ τούτου "αυξάνει τον κίνδυνο ενός χρήστη να αναγνωρίζεται ως πελάτης VPN σε χώρες όπου ένα VPN μπορεί να απαγορευτεί". Η καινοτομία ασφάλειας αναλύει λεπτομερώς τον κίνδυνο ως έχει:

Στιγμιότυπο από το Encrypt.me Audit by Security Innovation

Στιγμιότυπο από τον έλεγχο Encrypt.me από την Security Innovation

Αυτό κάνει την εφαρμογή Encrypt.me Android να παραβιάζεται όταν προσπαθεί να παρακάμψει τη λογοκρισία στην Κίνα, τη Ρωσία, τα ΗΑΕ, την Τουρκία και άλλα. 

Το Encrypt.me είναι ανοικτό σχετικά με αυτό, δηλώνοντας: «γνωρίζουμε προβλήματα σύνδεσης στην ηπειρωτική Κίνα». 

Το Encrypt.me είναι επίσης αποκλεισμένο εντελώς στο Ιράν. 

Πλατφόρμες & συσκευές

Διατίθεται σε τυποποιημένες πλατφόρμες

Εφαρμογές

Λογότυπο των WindowsWindowsΛογότυπο MacΜακΛογότυπο iOSiOSΛογότυπο AndroidAndroid

Το Encrypt.me VPN διαθέτει εφαρμογές για Windows, MacOS, iOS και Android. 

Το Encrypt.me είναι επίσης διαθέσιμο στο Amazon Fire TV Stick, το οποίο δεν είναι τόσο συνηθισμένο όσο θα σκέφτεστε - πολύ χρήσιμο εάν είστε ένα από τα εκατομμύρια που χρησιμοποιεί την οικογένεια συσκευών της Amazon Fire TV για τη ροή των αγαπημένων σας εκπομπών και ταινιών.

Ωστόσο, δεν υπάρχει υποστήριξη για το Linux, οπότε αν δεν είστε χρήστης ενός από τα δύο μεγάλα λειτουργικά συστήματα για επιτραπέζιους υπολογιστές, συνιστούμε να δοκιμάσετε ένα άλλο VPN όπως το Mullvad, το οποίο διαθέτει μια πλήρως εξοπλισμένη εφαρμογή Linux.

Το Encrypt.me σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή VPN σε "όσες συσκευές θέλετε". Αυτό είναι υπέροχο, αλλά ζητάει να το κρατάτε σε ένα λογαριασμό ανά άτομο, ώστε να μην το μοιράζεστε με την οικογένεια ή τους συγκατοίκους. Όχι μόνο αυτό, αλλά υποψιάζουμε επίσης ότι δεν σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε σε περισσότερες από μία από τις συσκευές σας κάθε φορά.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Encrypt.me επίσης πωλεί συνδρομές στο πλαίσιο της συμφωνίας "Οικογένειες", η οποία επιτρέπει τη χρήση έως και πέντε συσκευών ταυτόχρονα - και κοστίζει επιπλέον 50 δολάρια ετησίως, γεγονός που είναι πολύ μεγάλο για μια τέτοια βασική έξτρα.

Κρυπτογράφηση & Ασφάλεια

Βασική ασφάλεια με ελαττώματα

Πρωτόκολλα

Κρυπτογράφηση

Ασφάλεια

Προηγμένες λειτουργίες

IKEv2 / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

Μυστικός

DNS Blocking Blocking

Αποκλεισμός διαρροών WebRTC

Ανατρέξτε στο Γλωσσάρι VPN εάν αυτοί οι όροι σας μπερδεύουν και θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Το Encrypt.me είναι ασφαλές, αλλά είναι οι γυμνές ανάγκες. 

Είχε πραγματοποιήσει ανεξάρτητο έλεγχο το 2017 από τρίτη εταιρεία με την επωνυμία Security Innovation. Διενήργησε "μια δοκιμή διείσδυσης με κωδικό ανοιχτού κώδικα σε ολόκληρη την υπηρεσία" και έπειτα διενήργησε έναν έλεγχο παρακολούθησης το 2019 που «διαπίστωσε μηδενικό ευαίσθητο κίνδυνο διαρροής πληροφοριών πελατών».

Ωστόσο, ανακύπτουν ορισμένα ζητήματα.

Ο ανεξάρτητος έλεγχος του Encrypt.me δηλώνει ότι η εφαρμογή είναι ευάλωτη σε επιθέσεις κατάχρησης DLL, πράγμα που σημαίνει ότι "ένας εισβολέας μπορεί να δημιουργήσει, να τροποποιήσει ή να διαγράψει οποιαδήποτε δεδομένα μπορεί να έχει πρόσβαση η εφαρμογή".

Αυτό είναι μακριά από το μεγάλο, αλλά απαιτεί έναν εξειδικευμένο χάκερ για να εκτελέσει. 

Το μόνο πρόσθετο χαρακτηριστικό που περιλαμβάνει το Encrypt.me είναι η προστασία διαρροής DNS, ενεργοποιείται αυτόματα από την εκκίνηση και απενεργοποιείται εύκολα. 

Δεν υπάρχουν καθόλου άλλες δυνατότητες ασφαλείας για να ανακαλύψετε και να επιλέξετε από τη χρήση της εφαρμογής Encrypt.me. 

Το Encrypt.me έχει ένα διακόπτη σκουπίσματος VPN που ονομάζεται OverCloak, το οποίο είναι σημαντικό και πάντα ευπρόσδεκτο.

Γνωρίζουμε ότι χρησιμοποιεί και ένα σταθερό πρωτόκολλο - το OpenVPN, το καλύτερο. Σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε παραλλαγές UDP και TCP, η διαφορά εξηγείται επίσης σύντομα, κάτι που είναι χρήσιμο.

Ευκολία στη χρήση

Χρειάζεται περισσότερα χαρακτηριστικά

Πώς να εγκαταστήσω & Ρύθμιση Encrypt.me

 • Αρχείο εγκατάστασης Encrypt.me

  Δοκιμάσαμε κυρίως το Encrypt.me στο MacOS. Για να το εγκαταστήσετε, απλώς κατεβάστε το αρχείο εικόνας δίσκου από την ιστοσελίδα Encrypt.me και, στη συνέχεια, σύρετέ το στο φάκελο Applications, όπως θα κάνατε και οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα.

 • Encrypt.me προτροπή εγκατάστασης

  Μόλις σύρετε και αποθέσετε όλα όσα πρέπει να κάνετε είναι να συμφωνήσετε με το παράθυρο διαλόγου και το Encrypt.me θα ξεκινήσει αμέσως.

 • Encrypt.me Αρχική οθόνη MacOS

  Αυτή είναι η αρχική οθόνη Encrypt.me. Κάπως συγκεχυμένη, αυτό είναι αυτό που μοιάζει πριν εξασφαλίσετε τη σύνδεσή σας - μην πιάσετε.

 • Ασφαλής οθόνη σύνδεσης Encrypt.me

  Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί σύνδεσης, αυτή είναι η οθόνη που θα δείτε. Τώρα μπορείτε να περιηγηθείτε με ασφάλεια, γνωρίζοντας ότι είστε προστατευμένοι.

 • Οθόνη επιλογής διακομιστή Encrypt.me

  Μπορείτε να επιλέξετε ποιο διακομιστή θα συνδεθείτε από αυτή την οθόνη ή εναλλακτικά να επιλέξετε "Ταχύτερη διαθεσιμότητα" εάν το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η ταχύτητα.

 • Οθόνη προτιμήσεων Encrypt.me

  Αυτό μοιάζει με το μενού προτιμήσεων στο MacOS. Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, αλλά όλες οι διαθέσιμες ρυθμίσεις παρατίθενται εδώ.

Δεν υπάρχει τίποτα στην εφαρμογή Encrypt.me όσον αφορά το σχεδιασμό και την οπτική έκκληση. 

Είναι ουσιαστικά ένα παράθυρο με την επιλογή «Κρυπτογράφηση». Για να αλλάξετε διακομιστές, κάντε κλικ στην ένδειξη τοποθεσίας στην επάνω δεξιά γωνία και εμφανίζεται μια λίστα. Αυτά είναι οργανωμένα αλφαβητικά, συμπεριλαμβανομένων διακομιστών πόλεων. Αυτό είναι ενοχλητικό καθώς οι πόλεις της ίδιας χώρας μπορεί να βρίσκονται πολύ μακριά από τον άλλο.

Encrypt.me Αρχική οθόνη παραθύρου

Εκτός από αυτό, μπορείτε να επιλέξετε τον κωδικό ρύθμισης που ανοίγει ένα νέο παράθυρο για πληροφορίες και επιλογές σχετικά με τους λογαριασμούς 'Λογαριασμός', 'Μεταφορά δικτύου', 'Υποστήριξη' και πολλά άλλα. 

Στο 'Προηγμένο' μπορείτε να βρείτε μια εναλλακτική επιλογή με την επιλογή 'Ενεργοποίηση της Προστασίας Διαρροής DNS'. 

Όλα αυτά είναι πολύ αραιά και αναρωτιέστε τι ακριβώς πληρώνετε για άλλα εκτός από τα πιο βασικά πράγματα, αν και αυτό πιθανότατα θα ταιριάξει τον μέσο χρήστη και τον νεοφερμένο.

Είναι επίσης περίεργο ότι το παράθυρο είναι πράσινο όταν βρίσκεστε μη συνδεδεμένο σε διακομιστή VPN και μπλε όταν βρίσκεστε. Αυτό είναι πολύ συγκεχυμένο και δεν είναι καθόλου διαισθητικό.

Υποστήριξη πελατών

24/7 ζωντανή συνομιλία θα πάει πολύ μακριά

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Online Πόροι

Ναί
Ναί

Για να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη, μπορείτε να συμπληρώσετε μια φόρμα μηνυμάτων που σας ζητά να αναφέρετε τον τύπο του προβλήματος και μια περιγραφή του προβλήματος. 

Αυτό βρίσκεται στο παράθυρο ρυθμίσεων της εφαρμογής. 

Υπάρχει επίσης ένας σύνδεσμος εδώ που σας συνδέει με τη σελίδα βοήθειας της ιστοσελίδας της. Υπάρχουν κάποιες χρήσιμες πηγές εδώ, συμπεριλαμβανομένων οδηγών γρήγορης εκκίνησης, υποστήριξης για συγκεκριμένες εφαρμογές και πληροφοριών σχετικά με την τεχνολογία της. 

Υπάρχει μια δυνατότητα συζήτησης στην ιστοσελίδα Encrypt.me, η οποία είναι μια καλή δυνατότητα για να δείτε. Αν πληκτρολογείτε, ένα bot απαντά με προτεινόμενα άρθρα βοήθειας. Εάν δεν μπορεί να σας βοηθήσει, μπορείτε να το πείτε ότι εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια και τελικά να φτάσετε σε έναν πραγματικό ανθρώπινο πράκτορα συνομιλίας.

Το πρόβλημα είναι ότι η ζωντανή συνομιλία Encrypt.me είναι όχι 24/7. Όταν προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί του (κατά τη διάρκεια της βρετανικής εργάσιμης ημέρας) όλες οι υπηρεσίες της ήταν εκτός σύνδεσης.

Παράθυρο υποστήριξης πελατών Encrypt.me

Τιμολόγηση & Συμφωνίες

Διατίθεται μόνο με πληρωμή με κάρτα

Σχέδιο τιμολόγησης Encrypt.me

Το Encrypt.me είναι διαθέσιμο σε δύο σχέδια τιμολόγησης - ένα για ένα μήνα και ένα για ένα χρόνο. 

Μπορείτε να εξοικονομήσετε 17% από το μηνιαίο κόστος αν πάτε για την πιο μακροπρόθεσμη προσφορά, η οποία καταβάλλεται σε ένα μεγάλο $ 99.99 τέλος (8,33 δολάρια το μήνα). 

Η υπηρεσία ενός μηνός κοστίζει στα 9,99 δολάρια. Οι περισσότερες υπηρεσίες VPN πριμοδότησης πέφτουν λίγο κάτω από τα 10 δολάρια στις βραχυπρόθεσμες συνδρομές τους, οπότε πρόκειται για πρότυπο.

Ωστόσο, νομίζουμε ότι το Encrypt.me είναι πολύ ακριβό όταν εξετάζετε το πρότυπο VPN που προσφέρεται.

Το Encrypt.me έχει επίσης ένα «Σχέδιο Μίνι» αξίας 2,99 δολαρίων το μήνα - με το catch ότι σας δίνει μόνο 5GB δεδομένων ανά μήνα. Θα το συνιστούσαμε σε καμία περίπτωση πληρώνετε για αυτό. 5GB δεν θα σας κρατήσει ακόμη και μια μέρα, ανάλογα με το πόσο βαριά είναι η χρήση του διαδικτύου σας.

Θέλετε μια καλύτερη εναλλακτική λύση; Ελέγξτε τη λίστα με τα καλύτερα φτηνά VPNs.

Το Encrypt.me σας επιτρέπει επίσης να αγοράσετε ένα 'Pass' για μία εβδομάδα ($ 3,99), ένα μήνα ($ 9,99) ή ένα έτος ($ 99,99). Αυτά είναι ακριβώς όπως οι κανονικές συνδρομές, εκτός από το ότι δεν ανανεώνονται αυτόματα.

Υπάρχουν επίσης "Οικογένειες", για πολλές συσκευές. Αυτό κοστίζει 12,99 δολάρια το μήνα ή 149,99 δολάρια ετησίως - ακόμα πιο ακριβό. 

Πολλά δίκτυα VPN επιτρέπουν τη χρήση ταυτόχρονης ατομικής συνδρομής σε έναν αριθμό συσκευών χωρίς να πληρώνετε επιπλέον, οπότε είναι κρίμα να βλέπετε μια χρέωση VPN περισσότερο για ένα χαρακτηριστικό που συνήθως είναι σύνηθες.

Το Encrypt.me θα πρέπει να σκεφτεί να απλοποιήσει όλα αυτά. 

Υπάρχει, ωστόσο, μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών για να επωφεληθείτε. Σας συνιστούμε να το δοκιμάσετε αν συνεχίζετε να ενδιαφέρεστε. 

 1. Μηνιαίο

  US $ 9.99 / mo

  Χρεώνεται 9,99 δολάρια κάθε μήνα

 2. 12 μήνες

  US $ 8.33 / mo

  Χρεώνονται 99,99 δολάρια κάθε 12 μήνεςΑποθηκεύστε το 17%

Όλα τα σχέδια έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Πληρωμή & Επιλογές επιστροφής χρημάτων

Πιστωτική κάρτα

Ναί

Το Encrypt.me είναι περίεργο όταν πρόκειται για μεθόδους πληρωμής, καθώς δεν σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το PayPal.

Encrypt.me VPN δέχεται μόνο πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες και μπορείτε να ξεχάσετε να πληρώσετε με cryptocurrencies. 

Οι Cryptocurrencies είναι ο πιο ιδιωτικός τρόπος πληρωμής (μετά από μετρητά), έτσι φυσικά απευθύνεται σε πολλούς χρήστες VPN - ίσως είστε ένας από αυτούς. Εάν δεν έχετε αυτή την επιλογή είναι ένα μειονέκτημα, αλλά αν ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για την ιδιωτική σας ζωή τότε είναι προφανές σε αυτό το σημείο ότι το Encrypt.me δεν είναι για σας, ούτως ή άλλως. 

Προσφέρει μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, αλλά μόνο εάν έχετε αγοράσει μέσω του ιστότοπου. Δηλώνει:

Αν έχετε αγοράσει υπηρεσία απευθείας μέσω μιας από τις εφαρμογές Encrypt.me, δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να επιστρέψουμε άμεσα την αγορά σας. 

Εάν αγοράζετε το Encrypt.me μέσω του iTunes, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί του για την επιστροφή αυτή και όχι το Encrypt.me. 

Η κατώτατη γραμμή

Συνιστούμε να Encrypt.me?

Όχι - όχι με αυτήν την πολιτική απορρήτου. 

Παρόλο που ίσως μας αρέσει η ειλικρίνεια και η διαφάνεια του Encrypt.me για τα περισσότερα πράγματα, δεν μας αρέσει αυτό που βλέπουμε. Αυτό το VPN αποθηκεύει πάρα πολλά δεδομένα για πολύ καιρό και μόνιμα. Έχει επίσης κάποια προβλήματα ασφάλειας και μια κακή δικαιοδοσία.

Γνωρίζουμε για ένα γεγονός ότι μπορείτε να βρείτε καλύτερα από αυτό.

Εναλλακτικές λύσεις για το Encrypt.me

Λογότυπο ExpressVPN

ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι στην πραγματικότητα πολύ φθηνότερο από το Encrypt.me και αποτελεί τη συνιστώμενη υπηρεσία μας. Δεν έχουμε δει τίποτε άλλο παρά στερεά στοιχεία ότι το ExpressVPN λειτουργεί για να προστατεύσει εσάς και το ιδιωτικό σας απόρρητο, οπότε αξίζει τον κόπο να το ελέγξετε.
Διαβάστε την αναθεώρηση ExpressVPN

Λογότυπο NordVPN

NordVPN

Εάν δεν θέλετε να πληρώσετε τι κοστίζει για να πάρετε το ExpressVPN, το NordVPN είναι πολύ φθηνότερο και σχεδόν εξίσου υψηλό. Είναι το συνολικό VPN του αριθμού δύο, έτσι σίγουρα αξίζει να μελετηθεί.

Διαβάστε την αναθεώρηση NordVPN

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me