Το F-Secure Freedome VPN κάνει μεγάλες υποσχέσεις για την ποιότητα, υποστηρίζοντας "30 χρόνια εμπειρίας", "απλό, κομψό περιβάλλον" και "γρήγορους διακομιστές" - αλλά μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του?

Η F-Secure δηλώνει με θάρρος ότι το VPN της είναι "συνεχώς καταταγμένο μεταξύ των κορυφαίων εφαρμογών ιδιωτικού απορρήτου VPN από εμπειρογνώμονες", οπότε ας δούμε πώς φτάνει στη δική μας ανεξάρτητη κριτική.

Ελέγξαμε λεπτομερώς το F-Secure Freedome VPN για να μάθετε πόσο αποτελεσματική είναι αυτή η υπηρεσία VPN και για να απαντήσετε στις παρακάτω ερωτήσεις:

 • Είναι καλό το F-Secure Freedome VPN?
 • Το F-Secure Freedome VPN διατηρεί όλα τα αρχεία καταγραφής?
 • Είναι ασφαλές το F-Secure Freedome VPN?
 • Μπορείτε να κάνετε torrent χρησιμοποιώντας το F-Secure Freedome?
 • Είναι το Freedome ένα γρήγορο VPN?
 • Το VPN της F-Secure συνεργάζεται με το Netflix?

Θα πάμε σε περισσότερες λεπτομέρειες για να απαντήσουμε σε όλα τα παραπάνω σύντομα, αλλά πρώτα, να ρίξετε μια ματιά στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του F-Secure Freedome:

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

F-Secure Freedome υπέρ & Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

 1. Γρήγορες ταχύτητες VPN
 2. Ισχυρή κρυπτογράφηση
 3. Διακόπτης θανάτου VPN & καμία διαρροή IP / DNS / WebRTC
 4. Απλές προσαρμοσμένες εφαρμογές VPN για τέσσερις δημοφιλείς πλατφόρμες

Μειονεκτήματα

 1. Διατηρεί λεπτομερή αρχεία καταγραφής χρηστών συμπεριλαμβανομένων των διευθύνσεων IP
 2. Αναξιόπιστη πρόσβαση στο Netflix & iPlayer
 3. Δεν υπάρχει δρομολογητής ή υποστήριξη Linux
 4. Πολύ μικρό δίκτυο διακομιστών (23 χώρες)
 5. Δεν λειτουργεί στην Κίνα

Σύνοψη κλειδιού F-Secure Freedome

Κορυφαία ταχύτητα λήψης

Πολιτική καταγραφής

IP, DNS ή διαρροές WebRTC

Δικαιοδοσία

Διακομιστές

Διευθύνσεις IP

Χώρες

ΗΠΑ Netflix

Torrenting

Έργα στην Κίνα

Υποστήριξη

Φθηνότερη τιμή

Επίσημη ιστοσελίδα

73Mbps
Εμπιστευτική καταγραφή
Οχι
Φινλανδία (μέλος της ΕΕ)
Δεν αποκαλύπτεται
Δεν αποκαλύπτεται
23
Ναί
Περιορισμένος
Οχι
Ζωντανή συζήτηση
$ 4.24 / mo για 24 μήνες
F-secure.com

Τώρα που ξέρετε ποια είναι τα θετικά και τα αρνητικά, θα πάμε σε βάθος για κάθε πτυχή του F-Secure Freedome VPN, ξεκινώντας από την ταχύτητά του.

Σχετικά με & Πολιτική καταγραφής

Ποιος είναι ο F-Secure Freedome?

Το F-Secure Freedome είναι μέρος της F-Secure Corporation, με την υπηρεσία VPN που κυκλοφόρησε αρχικά το 2013.

Η F-Secure εδρεύει στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, υποδηλώνοντας ότι υπόκειται σε ενοχλητικούς νόμους περί διατήρησης δεδομένων της ΕΕ.

Το χειρότερο είναι ότι η πολιτική απορρήτου της F-Secure Freedome αναφέρει ότι θα μοιράζεται δεδομένα χρήστη αν είναι απαραίτητο για να συμμορφωθεί με τα "νόμιμα εντάλματα και τις δικαστικές διαταγές των δικαιοδοσιών που ισχύουν για αυτήν" και έχει αρκετά δεδομένα για να εντοπίσει έναν μεμονωμένο χρήστη.

Πολιτική καταγραφής

Η πολιτική καταγραφής F-Secure Freedome είναι παρεμβατική και μακριά από την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Η υπηρεσία VPN συλλέγει λεπτομερή αρχεία καταγραφής σύνδεσης VPN, τα οποία περιλαμβάνουν:

 • Η χώρα προέλευσης και η διεύθυνση IP
 • Διάρκεια της σύνδεσης VPN
 • Συνολικός όγκος δεδομένων που μεταφέρονται ανά συνεδρία VPN
 • Το αναγνωριστικό της συσκευής σας
 • Όνομα κεντρικού υπολογιστή (πύλη VPN) από όπου συνδέεται ο πελάτης VPN με την υπηρεσία του

Η διεύθυνση IP σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναγνώρισή σας, πράγμα που καθιστά την υπηρεσία VPN μια κακή επιλογή για όσους έχουν αυστηρές ανάγκες απορρήτου.

Ακόμη χειρότερα, όλες αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονται για 90 ημέρες ή χρόνο πριν διαγραφούν μόνιμα, ανάλογα με το σκοπό των ημερολογίων.

Το F-Secure Freedome δηλώνει ότι αυτές οι πληροφορίες είναι απαραίτητες για σκοπούς αντιμετώπισης προβλημάτων, καθώς και για την παρακολούθηση της υπηρεσίας για κακή χρήση, αλλά πολλά άλλα δίκτυα VPN καταφέρνουν να διατηρούν μια ποιοτική υπηρεσία χωρίς τέτοια ενοχλητική καταγραφή δεδομένων.

Και γίνεται ακόμα χειρότερο.

Παρόλο που το F-Secure Freedome δεν αποθηκεύει τα αιτήματα DNS για χρήστες μόνο VPN, αν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία Tracker Mapper - η οποία ενεργοποιείται αυτόματα όταν χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά το VPN - καταγράφει όλες τις διευθύνσεις URL που επισκέπτεστε κατά τη σύνδεση.

Αυτά τα αρχεία καταγραφής διαγράφονται οριστικά μετά από τρεις ημέρες. Όμως, οι κίνδυνοι απορρήτου που έρχονται με το Tracker Mapper ξεπερνούν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το χαρακτηριστικό.

Πρέπει να απενεργοποιήσετε το Tracker Mapper προτού αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το F-Secure Freedome και επίσης να εξαιρεθείτε από την αποστολή «μη εξατομικευμένων δεδομένων χρήσης» κατά την εγκατάσταση του λογισμικού.

Ταχύτητα & Αξιοπιστία

Αρκετά γρήγορη στους κοντινούς διακομιστές

Το F-Secure Freedome VPN δεν είναι τόσο γρήγορο όσο τα δημοφιλέστερα δίκτυα VPN, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά γρήγορος στους κοντινούς διακομιστές.

Στις συνδέσεις ίδιας χώρας μπορείτε να περιμένετε από το F-Secure να μειώσει τη σύνδεσή σας στο Internet κατά περίπου 20% (το ταχύτερο ρεκόρ VPNs μειώνεται λιγότερο από 10%).

Αυτό θα πρέπει να είναι αρκετά γρήγορο για HD streaming με πολύ λίγες buffering. Πραγματοποιήσαμε ταχύτητες 74Mbps κάτω χρησιμοποιώντας το διακομιστή VPN του F-Secure Freedome UK (που δοκιμάζουμε από το Ηνωμένο Βασίλειο) ξεκινώντας από μια σύνδεση 100Mb.

Η ταχύτητα είναι αποτέλεσμα της φυσικής μας θέσης στο Λονδίνο (σύνδεση οπτικών ινών 100Mbps) σε έναν διακομιστή δοκιμών στο Λονδίνο.

Πριν χρησιμοποιήσετε το F-Secure Freedome:

 1. ΚατεβάστεMbps

  91.59

 2. ΑνεβάστεMbps

  96,62

 3. F-Secure Αναθεώρηση FreedomePingΚυρία

  3

Όταν συνδέεστε στο F-Secure Freedome:

 1. ΚατεβάστεMbps

  73.91

 2. ΑνεβάστεMbps

  64,58

 3. F-Secure Αναθεώρηση FreedomePingΚυρία

  14

Ταχύτητα μεταφόρτωσης χωρίς F-Secure Freedom: 91.59Mbps

Ταχύτητα μεταφόρτωσης με F-Secure Freedom: 73,91Mbps

Η απώλεια ταχύτητας κατεβάσματος κατά την εκτέλεση του F-Secure Freedome: 19%

Σε συνδέσεις VPN μεγάλων αποστάσεων Το F-Secure Freedome μειώνει τις ταχύτητες λήψης κατά περίπου 60% (το Ηνωμένο Βασίλειο συνδέεται με τις ΗΠΑ), πολύ μακριά από τις ταχύτητες των ταχύτερων υπηρεσιών VPN.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα των δοκιμών ταχύτητας που συνδέονται από το Ηνωμένο Βασίλειο με διάφορους διακομιστές VPN F-Secure Freedome:

 • ΗΠΑ: 38Mbps (Κατεβάστε) & 57Mbps (μεταφόρτωση)
 • Γερμανία: 71Mbps (Κατεβάστε) & 69Mbps (μεταφόρτωση)
 • Σιγκαπούρη: 38Mbps (Κατεβάστε) & 47Mbps (μεταφόρτωση)
 • Αυστραλία: 37Mbps (Κατεβάστε) & 11Mbps (μεταφόρτωση)

Οι ταχύτητες φόρτωσης του F-Secure είναι αρκετά καλές (μείωση κατά 33% στις συνδέσεις ίδιας χώρας), αλλά η παρεμβατική πολιτική καταγραφής του θα πρέπει να είναι περισσότερο από αρκετή για να αποβάλει τους κακοποιούς.

Οι χρόνοι ping του F-Secure Freedome είναι λίγο μεγαλύτεροι από τους παίκτες που θέλουν. Έχουμε αναφέρει τα κορυφαία VPN για τυχερά παιχνίδια εδώ.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς δοκιμάζουμε τις ταχύτητες VPN, διαβάστε την σελίδα "Πώς εξετάζουμε VPN".

Τοποθεσίες διακομιστή

Πολύ μικρό δίκτυο εξυπηρετητών που καλύπτει 23 χώρες

Σφαίρα με γαλάζια σημαία23Κοινές χώρεςΕικόνα ενός τοπίου της πόλης29Οι πόλειςΕικόνα ενός ροζ σημειωτήΜη γνωστοποιημένος αριθμός διευθύνσεων IP

Το F-Secure Freedome διαθέτει ένα πολύ μικρό δίκτυο εξυπηρετητών, με μόνο 23 χώρες να επιλέξουν από όλο τον κόσμο.

Η πλειοψηφία των διακομιστών VPN της F-Secure βρίσκεται στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική - καλύπτονται δημοφιλείς τοποθεσίες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Αυστραλία.

Στιγμιότυπο οθόνης της εφαρμογής Windows F-Secure Freedome VPN που εμφανίζει τη λίστα τοποθεσιών διακομιστή VPN

Το F-Secure Freedome παρέχει τρεις επιλογές διακομιστή VPN στην Ασία:

 • Χονγκ Κονγκ
 • Ιαπωνία
 • Σιγκαπούρη

Ωστόσο, δεν υπάρχουν διακομιστές VPN καθόλου στην Κεντρική και Νότια Αμερική και την Αφρική.

Εάν ζείτε μακριά από μια από τις χώρες που παρέχονται, προτιμάτε καλύτερα να επιλέξετε άλλη υπηρεσία VPN που παρέχει περισσότερες επιλογές, όπως το NordVPN.

Δεν ελπίζαμε ότι θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε σε επίπεδο πόλης σε οποιαδήποτε χώρα, δεδομένου ότι το δίκτυο εξυπηρετητών του F-Secure Freedome είναι μικροσκοπικό, αλλά μπορείτε στον Καναδά, ο οποίος έχει τρεις επιλογές πόλης (Μόντρεαλ, Τορόντο και Βανκούβερ).

Το F-Secure Freedome παρέχει επίσης περιφερειακές επιλογές στις ΗΠΑ, οι οποίες χωρίζονται σε πέντε περιφερειακούς εξυπηρετητές με ετικέτες όπως East Coast, West Coast, South και ούτω καθεξής.

Η σύνδεση με την κοντινότερη περιοχή θα σας βοηθήσει να ζήσετε τις ταχύτερες ταχύτητες.

Παρόλο που το F-Secure Freedome δεν αποκαλύπτει τον αριθμό μεμονωμένων διακομιστών VPN στο δίκτυό του, η ομάδα υποστήριξης πελατών επιβεβαίωσε ότι το δίκτυο αποτελείται από φυσικούς και εικονικούς διακομιστές VPN.

Μερικοί από τους διακομιστές ανήκουν στο F-Secure Freedome, μερικοί μισθώνονται, κάτι που αποτελεί κοινή πρακτική μεταξύ των υπηρεσιών VPN.

Streaming & Torrenting

Αναξιόπιστο για streaming & το torrenting είναι περιορισμένο

Δεν συνιστούμε το F-Secure Freedome VPN για ροή δεδομένων λόγω του πολύ μικρού δικτύου εξυπηρετητών.

Κατά τη διάρκεια των πιο πρόσφατων δοκιμών μας, μπορούμε να παρακολουθήσουμε το BBC iPlayer ενώ είναι συνδεδεμένο με το διακομιστή VPN της Freedome στο Ηνωμένο Βασίλειο και το US Netflix μέσω της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ. Ωστόσο, η πρόσβαση έχει χτυπήσει και χάσει τους τελευταίους μήνες.

Η έλλειψη dedicated streaming servers σημαίνει ότι η F-Secure θα μπορούσε να μπλοκαριστεί όταν οι δημοφιλείς υπηρεσίες streaming υποχωρούν στα VPN - κάτι που συμβαίνει αρκετά συχνά.

Αν πρόκειται να παρακολουθήσετε κυρίως το Netflix και το likes ενώ είστε συνδεδεμένοι στο VPN, τότε ελέγξτε τις κορυφαίες επιλογές VPN για streaming εδώ.

Torrenting

Το F-Secure VPN δεν είναι μια καλή (ή ασφαλής) επιλογή VPN για κακοποιούς, καθώς απαγορεύει τη δραστηριότητα P2P σε περισσότερους από τους μισούς διακομιστές VPN, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης.

Ακολουθεί μια λίστα με όλους τους διακομιστές που βρίσκεστε δεν επιτρέπεται στο torrent:

 • Αυστραλία
 • Βέλγιο
 • Καναδάς
 • Γαλλία
 • Γερμανία
 • Χονγκ Κονγκ
 • Ιταλία
 • Ιαπωνία
 • Μεξικό
 • Ολλανδία
 • Πολωνία
 • Σιγκαπούρη
 • Ηνωμένο Βασίλειο
 • Ηνωμένες Πολιτείες

Εάν επιχειρήσετε να κάνετε torrent σε οποιαδήποτε από αυτές τις θέσεις, το F-Secure θα εμποδίσει προσωρινά τη σύνδεση δικτύου του χρήστη για μερικές ώρες.

Εάν αυτό δεν αρκεί για να σας απομακρύνουμε από το F-Secure Freedome VPN για torrenting, είναι παρεμβατική πολιτική καταγραφής θα.

Χρησιμοποιήστε μία από αυτές τις υπηρεσίες VPN για torrenting αντ 'αυτού.

Παράκαμψη λογοκρισίας

Δεν είναι ένα αξιόπιστο VPN για την Κίνα

Το F-Secure Freedome VPN δεν είναι αξιόπιστο για την Κίνα ή άλλες χώρες υψηλής λογοκρισίας όπως το Ιράν ή τη Σαουδική Αραβία.

Όχι μόνο το F-Secure διαθέτει ένα μικρό δίκτυο εξυπηρετητών VPN, αλλά στερείται επίσης πρόσθετα εργαλεία κατακράτησης ή πρωτόκολλα «μυστικότητας» τα οποία αποκρύπτουν την κυκλοφορία VPN για να κατακτήσει τα λογοκρισία, επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκλεισμένο περιεχόμενο.

Μπορείτε να βρείτε τις κορυφαίες συστάσεις VPN για την Κίνα εδώ.

Πλατφόρμες & συσκευές

Προσαρμοσμένες εφαρμογές για τέσσερις δημοφιλείς πλατφόρμες, χωρίς υποστήριξη του δρομολογητή

Εφαρμογές

Λογότυπο των WindowsWindowsΛογότυπο MacΜακΛογότυπο iOSiOSΛογότυπο AndroidAndroid

Το F-Secure Freedome παρέχει προσαρμοσμένες εφαρμογές VPN μόνο για τέσσερις πλατφόρμες:

 • Microsoft Windows
 • Apple MacOS
 • iOS
 • Android

Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να διαμορφώσετε με μη αυτόματο τρόπο το λογισμικό F-Secure Freedome VPN για να εργαστείτε με οποιαδήποτε άλλη συσκευή, όπως το Linux.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το F-Secure Freedome VPN σε έως τρεις ή επτά συσκευές την ίδια στιγμή, ανάλογα με το σχέδιο τιμών που έχετε επιλέξει.

Κονσόλες παιχνιδιών & Συσκευές ροής

Το F-Secure Freedome δεν παρέχει καμία εγγενή εφαρμογή για κονσόλες παιχνιδιών όπως το Xbox ή συσκευές συνεχούς ροής, όπως το Amazon Fire TV Stick.

Δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε το F-Secure Freedome VPN ακόμη και σε επίπεδο δρομολογητή, οπότε δεν υπάρχει τρόπος να προστατεύσετε συσκευές εκτός των τεσσάρων κύριων πλατφορμών που φαίνονται παραπάνω.

Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

Το F-Secure Freedome δεν διαθέτει επεκτάσεις ή πρόσθετα για προγράμματα περιήγησης για το Google Chrome, το Mozilla Firefox, το Opera ή το Safari.

Ρίξτε μια ματιά στους παρακάτω οδηγούς για να μάθετε ποια δίκτυα VPN συνοδεύουν τις επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης:

 • Google Chrome
 • Mozilla Firefox

Κρυπτογράφηση & Ασφάλεια

Τα βασικά στοιχεία είναι καλά αλλά δεν διαθέτουν διαμορφώσιμες επιλογές

Πρωτόκολλα

Κρυπτογράφηση

Ασφάλεια

Προηγμένες λειτουργίες

IKEv2 / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

AES-256

DNS Blocking Blocking

DNS πρώτου μέρους

IPB6 μπλοκαρίσματος διαρροών

VPN Kill Switch

Ad Blocker

Ανατρέξτε στο Γλωσσάρι VPN εάν αυτοί οι όροι σας μπερδεύουν και θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Το F-Secure Freedome θα είναι αρκετά ασφαλές για τους περισσότερους καθημερινούς χρήστες, αλλά δεν διαθέτει πολλές διαμορφώσιμες επιλογές.

Οι προσαρμοσμένες εφαρμογές VPN για Windows, MacOS και Android λειτουργούν αποκλειστικά με το προτιμώμενο πρωτόκολλο VPN OpenVPN, το οποίο παρέχει την καλύτερη ισορροπία μεταξύ απόδοσης και ιδιωτικότητας.

Η εφαρμογή iOS λειτουργεί με IKEv1 / IKEv2 (επιλέξιμη από τον χρήστη), η δεύτερη από τις οποίες είναι η καλύτερη για το OpenVPN, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ ασφαλής.

Η κρυπτογράφηση πραγματοποιείται μέσω του AES-256, ενός κορυφαίου κρυπτογράφου που θεωρείται ότι είναι 'unhackable'.

Στιγμιότυπο οθόνης των ρυθμίσεων VPN F-Secure Freedome στην εφαρμογή Windows

Το F-Secure Freedom συνοδεύεται από τη βασική λειτουργία διακοπής VPN, η οποία διακόπτει όλη την κυκλοφορία ιστού σε περίπτωση που πέσει σύνδεση VPN για να αποφευχθεί η διαρροή της πραγματικής διεύθυνσης IP σας.

Η υπηρεσία VPN διαχειρίζεται επίσης τους δικούς της διακομιστές DNS, προστατεύοντας περαιτέρω τις προσωπικές πληροφορίες σας και δεν βρήκαμε ότι διαρρέουν τα αιτήματα DNS ή WebRTC είτε.

Στιγμιότυπο από τα αποτελέσματα των δοκιμών διαρροής του F-Secure Freedome VPN στο browserleaks.com

F-Secure Freedome VPN αποτελέσματα δοκιμών διαρροής στο browserleaks.com. Δοκιμάζουμε από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ωστόσο, το F-Secure Freedome VPN δεν διαθέτει άλλες διαμορφώσιμες επιλογές, οπότε δεν υπάρχει split tunneling, έλεγχος θυρών ή διακομιστές VPN βελτιστοποιημένοι για Tor.

Ευκολία στη χρήση

Γρήγορη και εύκολη ρύθμιση με απλές προσαρμοσμένες εφαρμογές

Πώς να εγκαταστήσω & Ρυθμίστε το F-Secure Freedome

 • Στιγμιότυπο οθόνης της σελίδας λήψεων F-Secure

  Μπορείτε να κατεβάσετε το λογισμικό VPN από την αντίστοιχη ενότητα της ιστοσελίδας της F-Secure - θα λάβετε επίσης ένα σύνδεσμο στο e-mail επιβεβαίωσης.

 • Στιγμιότυπο οθόνης των Όρων και Προϋποθέσεων F-Secure

  Θα πρέπει να συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις, αν και σημειώνοντας το πλαίσιο για την καταγραφή σύνδεσης είναι προαιρετικό.

 • Στιγμιότυπο οθόνης του οδηγού εγκατάστασης F-Secure

  Η διαδικασία εγκατάστασης VPN είναι πραγματικά γρήγορη - δεν θα πρέπει να διαρκέσει περισσότερο από μερικά λεπτά.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της κύριας οθόνης της εφαρμογής F-Secure Desktop App

  Η κύρια οθόνη της εφαρμογής VPN είναι πολύ απλή με ένα μεγάλο κουμπί on / off και μερικές πληροφορίες σχετικά με τη συνδρομή σας.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της σύνδεσης F-Secure Desktop Connected

  Μόλις συνδεθείτε, μπορείτε να δείτε τη νέα εικονική τοποθεσία σας και το ποσό της κυκλοφορίας που προστατεύεται.

 • Στιγμιότυπο οθόνης F-Secure Server List

  Η λίστα διακομιστών VPN είναι οργανωμένη από την ήπειρο, αλλά ενοχλητικά δεν υπάρχει δυνατότητα αναζήτησης.

 • Στιγμιότυπο οθόνης μενού ρυθμίσεων F-Secure

  Οι ρυθμίσεις VPN του F-Secure Freedome περιορίζονται στον διακόπτη kill - μπορείτε επίσης να επιλέξετε να αποστέλλετε ή να αποστέλλετε ανώνυμα αρχεία καταγραφής χρήσης F-Secure.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της ρύθμισης προστασίας F-Secure Tracking

  Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες σχετικά με την προστασία εντοπισμού, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε πόσο ακριβείς είναι αυτοί οι αριθμοί και πράγματι επιτρέπουν την περαιτέρω καταγραφή χρήσης.

Το F-Secure Freedome VPN είναι πραγματικά εύκολο στη λήψη και εγκατάσταση στη συσκευή σας, χωρίς να απαιτείται χειροκίνητη διαμόρφωση ή προηγούμενη γνώση VPN.

Μόλις ρυθμιστεί, οι προσαρμοσμένες εφαρμογές VPN του F-Secure Freedome είναι ιδανικές για άπειρους χρήστες VPN ή για χρήστες που θέλουν να «κάνουν κλικ και να ξεχάσουν»,.

Η αρχική οθόνη είναι απίστευτα απλή και υπάρχει μια προτροπή 'Πώς λειτουργεί αυτό;' στην πάνω δεξιά γωνία που εξηγεί πώς λειτουργούν οι εικονικές τοποθεσίες και πού πρέπει να συνδεθείτε για την καλύτερη δυνατή απόδοση, πράγμα που είναι ωραίο άγγιγμα για αρχάριους VPN.

Περισσότεροι χρήστες τεχνολογίας θα είναι απογοητευμένοι από την έλλειψη χειροκίνητης διαμόρφωσης στην προσφορά, όμως.

Υποστήριξη πελατών

Υποστήριξη live chat και φόρουμ κοινότητας

Υποστήριξη live chat

Online Πόροι

Ναί
Ναί

Η υποστήριξη πελατών της F-Secure είναι καλή, αν είναι λίγο δύσκολο να πλοηγηθείς. Επειδή η εταιρεία έχει τόσα πολλά διαφορετικά προϊόντα, ακόμα και διαφορετικά πακέτα VPN, πρέπει να κάνετε λίγη εκσκαφή για να αποφύγετε να χάσετε σε άσχετο περιεχόμενο.

Εκτός από κάποιους χρήσιμους πόρους στο διαδίκτυο και ένα φόρουμ κοινότητας, υπάρχει επίσης μια δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας που είναι διαθέσιμη κατά τη διάρκεια των κανονικών ωρών εργασίας (οι ώρες λειτουργίας παρατίθενται στην ιστοσελίδα) με φιλικούς και εξυπηρετικούς πράκτορες που ήταν πρόθυμοι να απαντήσουν λεπτομερώς σε όλες τις ερωτήσεις μας.

Είναι αναζωογονητικό το γεγονός ότι η F-Secure περιλαμβάνει επίσης αριθμούς τηλεφώνου επαφής για όσους προτιμούν να μιλάνε με έναν άνθρωπο - αυτό δεν είναι πολύ συνηθισμένο με τους παρόχους VPN, αλλά πιστεύουμε ότι είναι ένα πραγματικά πολύτιμο χαρακτηριστικό που θα εκτιμηθεί από πολλά Ανθρωποι.

Τιμολόγηση & Συμφωνίες

Λογικές τιμές & 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων

F-Secure Freedome Σχέδιο Τιμολόγησης

Το F-Secure Freedome έχει συνδρομές VPN που διαφέρουν στον διαφορετικό αριθμό συσκευών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα το VPN. Όσο περισσότερες συσκευές επιλέγετε να προστατεύετε, τόσο πιο αποδοτικό είναι.

Η μεγαλύτερη εξοικονόμηση μπορεί να βρεθεί στη συνδρομή 7 συσκευών, η οποία θα σας καθοδηγήσει 7,25 δολάρια κάθε μήνα για το δωδεκάμηνο σχέδιο και 4,66 δολάρια το μήνα για το διετές σχέδιο. Ακόμα και τότε, είναι αρκετά ακριβό.

 1. 12 μήνες

  US $ 3,03 / mo

  3 συσκευές - χρεώνονται $ 49,66 κάθε 12 μήνες

 2. 12 μήνες

  US $ 7,25 / mo

  7 συσκευές - χρεώνονται 87,00 δολάρια κάθε 12 μήνες

 3. 2 χρόνια

  ΗΠΑ $ 4.66 / mo

  7 συσκευές - χρεώνονται 111,89 δολάρια ανά 2 χρόνιαΑποθήκευση 30%

Όλα τα σχέδια έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Πληρωμή & Επιλογές επιστροφής χρημάτων

Το F-Secure Freedome δέχεται περιορισμένο φάσμα μεθόδων πληρωμής:

 • Μεγάλες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες
 • PayPal
 • Μεταφορά καλωδίων

Σε αντίθεση με πολλές υπηρεσίες VPN, δεν μπορείτε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας cryptocurrencies όπως Bitcoin για περισσότερη ιδιωτικότητα, ούτε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διεθνείς μεθόδους όπως το AliPay.

Η F-Secure έρχεται με δωρεάν δοκιμή πέντε ημερών - δεν χρειάζεται να παρέχετε προσωπικά στοιχεία ή πληροφορίες πληρωμής, επομένως δεν υπάρχει κίνδυνος αυτόματης ανανέωσης. Η δωρεάν δοκιμή σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε το πλήρως εξοπλισμένο λογισμικό χωρίς περιορισμούς δεδομένων ή ταχύτητας.

Η F-Secure διαθέτει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, η οποία δεν είναι καθόλου ερωτηματική. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε έναν συγκεκριμένο λόγο για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων - απλώς επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης για τα χρήματά σας, ακόμη και αν αλλάξετε τη γνώμη σας.

Η κατώτατη γραμμή

Συστήνουμε το F-Secure Freedome?

Ενώ το F-Secure Freedome είναι εύκολο στη χρήση, καθιστώντας το ελκυστικό για όσους έχουν λίγες τεχνικές γνώσεις, δεν το συνιστούμε λόγω της παρεμβατικής πολιτικής υλοτομίας.

Το F-Secure Freedome καταγράφει την πραγματική σας διεύθυνση IP για 90 ημέρες, εκτός από μια δέσμη άλλων αρχείων καταγραφής σύνδεσης και δεν λειτουργεί ακόμη αξιόπιστα με δημοφιλείς υπηρεσίες streaming όπως το Netflix. Υπάρχουν πολύ καλύτερα, φθηνότερα και ασφαλέστερα δίκτυα VPN που διατίθενται στο ίδιο (ή ακόμα και χαμηλότερο) σημείο τιμών.

Εναλλακτικές λύσεις για το F-Secure Freedome

Λογότυπο CyberGhost

CyberGhost

Το CyberGhost είναι ένα φτηνό VPN που είναι απλό στη χρήση για αρχάριους. Λειτουργεί με Netflix, BBC iPlayer, torrenting και πολλά άλλα. Το καλύτερο από όλα, είναι αξιόπιστο και ασφαλές στη χρήση. Διαβάστε την αναθεώρηση του CyberGhost

Λογότυπο ExpressVPN

ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι λίγο πιο ακριβό από το F-Secure, αλλά παρέχει μια πολύ καλύτερη υπηρεσία VPN. Όχι μόνο μπορείτε να συνδεθείτε με τριπλάσιο αριθμό χωρών (94), αλλά μπορείτε επίσης να το εγκαταστήσετε σε συσκευές ροής και Linux, κάτι που δεν είναι δυνατό για το F-Secure. Λειτουργεί με streaming, torrenting, και στην Κίνα επίσης. Διαβάστε την αναθεώρηση ExpressVPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me