Το FastestVPN είναι μια αρκετά νέα προσθήκη στην αγορά VPN και μόνο το όνομά του θέτει υψηλές προσδοκίες.


Είναι ένα από τα φθηνότερα δίκτυα VPN, τα οποία φυσικά μας έδιναν ερωτήσεις. Σε αυτή την τιμή, θα μπορούσε το FastestVPN να είναι καλό; Πραγματοποιήσαμε αυστηρούς ελέγχους για να απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα, καθώς και άλλοι όπως:

 • Είναι το FastestVPN πραγματικά τόσο γρήγορο?
 • Είναι ασφαλές στη χρήση?
 • Το FastestVPN εργάζεται στην Κίνα?
 • Είναι εύκολο στη χρήση?
 • Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Netflix και το torrent με το FastestVPN?

Θα βρείτε όλες τις απαντήσεις παρακάτω στη σελίδα αυτή. Ας ξεκινήσουμε με μια γρήγορη ματιά στα πιο σημαντικά γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε για το FastestVPN.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

FastestVPN Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

 1. Πολύ γρήγορες ταχύτητες
 2. Αυστηρή πολιτική μη καταγραφών & φιλική προς την ιδιωτικότητα δικαιοδοσία
 3. Αφιερωμένο διακομιστή VPN για το US Netflix
 4. Διακόπτης θανάτου VPN & καμία διαρροή IP, DNS ή WebRTC
 5. Προσαρμοσμένες εφαρμογές VPN για ένα ευρύ φάσμα συσκευών
 6. Το Torrenting επιτρέπεται σε όλους τους διακομιστές VPN

Μειονεκτήματα

 1. Πολύ μικρό δίκτυο διακομιστών VPN (28 χώρες)
 2. Χρειάζεται πολύς χρόνος για να συνδεθείτε με διακομιστές VPN

Σύνοψη κλειδιού FastestVPN

Κορυφαία ταχύτητα λήψης

Πολιτική καταγραφής

IP, DNS ή διαρροές WebRTC

Δικαιοδοσία

Διακομιστές

Διευθύνσεις IP

Χώρες

ΗΠΑ Netflix

Torrenting

Έργα στην Κίνα

Υποστήριξη

Φθηνότερη τιμή

Επίσημη ιστοσελίδα

90Mbps
Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής
Οχι
Νησιά Καϊμάν (ιδιωτικό απόθεμα)
250+
250+
28
Ναί
Απεριόριστος
Αναξιόπιστος
Υποστήριξη Live Chat 24/7
$ 0.83 / mo πάνω από 5 χρόνια
FastestVPN.com

Θα καλύψουμε όλα αυτά τα σημεία λεπτομερέστερα καθ 'όλη τη διάρκεια αυτής της αναθεώρησης, αλλά πριν από αυτό πιθανώς θέλετε να μάθετε ποιος είναι πίσω από το FastestVPN και πόσα στοιχεία συλλέγει για τους χρήστες.

Σχετικά με & Πολιτική καταγραφής

Ποιος είναι ο FastestVPN?

Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία ή τους ιδρυτές της στην ιστοσελίδα του FastestVPN, εκτός από το ότι οι άνθρωποι πίσω από το FastestVPN είναι "μια ομάδα εξειδικευμένων ειδικών ΤΠ".

Αυτό δεν ήταν αρκετό για να μας ικανοποιήσει, γι 'αυτό ζητήσαμε από την ομάδα υποστήριξης πελατών περισσότερες πληροφορίες.

Ένας πράκτορας μας είπε ότι η FastestVPN ανήκει στην εταιρεία Fast Technology Ltd. - δεν μπορούσαμε να βρούμε καμία πληροφορία σχετικά με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο - και ιδρύθηκε από τον Azneem Bilwani τον Σεπτέμβριο του 2017, γεγονός που την καθιστά αρκετά πρόσφατη προσθήκη στην αγορά VPN.

Η Bilwani είναι επιχειρηματίας του Πακιστάν που εργάζεται στον κλάδο των κεφαλαιαγορών και είναι σήμερα πρόεδρος του Ομίλου Intermarket, ο οποίος περιλαμβάνει την εταιρεία πληροφορικής Abtach που προσφέρει ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά, ψηφιακό μάρκετινγκ και γραφιστική.

Το FastestVPN ενσωματώνεται στις Νήσους Κέιμαν, το οποίο είναι ένα πλεονέκτημα τουλάχιστον για την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Τα νησιά Cayman δεν έχουν υποχρεωτικούς νόμους για τη διατήρηση δεδομένων και έχει θεσπίσει πρόσφατα τον περί προστασίας δεδομένων νόμο. Δεν είναι μέρος συμμαχιών ανταλλαγής πληροφοριών, όπως τα Five-Eyes, είτε.

Πολιτική καταγραφής

Η πολιτική καταγραφής FastestVPN είναι αρκετά σύντομη και μέχρι το σημείο:

"Το FastestVPN δεν αποθηκεύει κανένα ημερολόγιο, περίοδο!"

Αυτή η φράση από μόνη της δεν αρκεί για να μας πείσει.

Ευτυχώς, η πολιτική απορρήτου του FastestVPN διευκρινίζει περαιτέρω ότι δεν αποθηκεύει κανένα αρχείο καταγραφής που σχετίζεται με το ιστορικό περιήγησής σας, συμπεριλαμβανομένων των αιτημάτων DNS.

Λέει ότι το μόνο πράγμα που αποθηκεύει το FastestVPN είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του χρήστη, η οποία διαγράφεται μετά την απενεργοποίηση του λογαριασμού.

Στιγμιότυπο οθόνης της πολιτικής απορρήτου του FastestVPN

Παρόλο που η πολιτική απορρήτου είναι αρκετά αβλαβής, η ομάδα υποστήριξης πελατών της FastestVPN επιβεβαίωσε περαιτέρω ότι είναι δεν το κάνει καταγράψτε τις ακόλουθες πληροφορίες:

 • Προέλευση διευθύνσεων IP
 • Σύνδεση timestamps
 • Χρήση εύρους ζώνης
 • Επιλεγμένοι διακομιστές VPN ή τοποθεσίες διακομιστών

Αυτή η πολιτική καταγραφής σε συνδυασμό με τη δικαιοδοσία των Νήσων Κέιμαν αρκεί για να μας πείσει ότι το FastestVPN είναι πραγματικά ασφαλές και ιδιωτικό.

Ταχύτητα & Αξιοπιστία

Δεν ανταποκρίνεται πλήρως στο όνομά του, αλλά είναι ακόμα γρήγορη

Σε αντίθεση με το όνομά του, το FastestVPN δεν είναι αρκετά το ταχύτερο VPN, αλλά είναι ακόμα πολύ γρήγορο.

Δεν επιβράδυνε τις ταχύτητες λήψης του διαδικτύου που συνδέονταν με κοντινούς διακομιστές και ήταν αρκετά γρήγορος σε μεγαλύτερες αποστάσεις.

Η ταχύτητα είναι αποτέλεσμα της φυσικής μας θέσης στο Λονδίνο (σύνδεση οπτικών ινών 100Mbps) σε έναν διακομιστή δοκιμών στο Λονδίνο.

Πριν χρησιμοποιήσετε το FastestVPN:

 1. ΚατεβάστεMbps

  89.83

 2. ΑνεβάστεMbps

  91.7

 3. Ανασκόπηση FastestVPNPingΚυρία

  5

Όταν συνδέεστε στο FastestVPN:

 1. ΚατεβάστεMbps

  89.95

 2. ΑνεβάστεMbps

  92.71

 3. Ανασκόπηση FastestVPNPingΚυρία

  5

Όπως μπορείτε να δείτε, οι ταχύτητες λήψης, οι ταχύτητες αποστολής και οι χρόνοι ping στις συνδέσεις της ίδιας χώρας δεν επηρεάστηκαν από τη σύνδεση VPN, η οποία είναι πολύ εντυπωσιακή.

Ακολουθούν οι ταχύτητες που παράγει σε μεγαλύτερες αποστάσεις:

 • ΗΠΑ: 78Mbps (Κατεβάστε) & 20Mbps (μεταφόρτωση)
 • Γερμανία: 65Mbps (Κατεβάστε) & 17Mbps (μεταφόρτωση)
 • Αυστραλία: 26Mbps (Κατεβάστε) & 7Mbps (μεταφόρτωση)

Οι ταχύτητες αποστολής έλαβαν ένα χτύπημα σε μεγάλες αποστάσεις, αλλά αυτό δεν πρέπει να επηρεάζει τους περισσότερους χρήστες.

Το μεγαλύτερο hangup με την απόδοση του FastestVPN ήταν ότι μερικές φορές χρειάστηκε πολύς χρόνος για να συνδεθεί, αλλά εκτός από ότι η απόδοση είναι σταθερή.

Τοποθεσίες διακομιστή

Μικρό δίκτυο εξυπηρετητών που καλύπτει 28 χώρες

Σφαίρα με γαλάζια σημαία28Κοινές χώρεςΕικόνα ενός τοπίου της πόλης37ΜέσαΕικόνα ενός ροζ σημειωτή250 + διευθύνσεις IP

Το FastestVPN διαθέτει ένα πολύ περιορισμένο δίκτυο διακομιστών VPN με μόλις 250 επιμέρους εξυπηρετητές σε 28 χώρες - σε αντίθεση με ό, τι λέει ο ιστότοπός του.

Στιγμιότυπο οθόνης των τοποθεσιών του διακομιστή FastestVPN στον ιστότοπο

Ενώ εκείνοι στην Αφρική και τη Νότια Αμερική έχουν αφεθεί να θέλουν (υπάρχει ένας διακομιστής στην Αίγυπτο και αυτό είναι) αν βρίσκεστε στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ασία-Ειρηνικό έχετε διάφορες επιλογές.

Μπορείτε να πετάξετε σε επίπεδο πόλης σε οκτώ τοποθεσίες των ΗΠΑ, κάτι που δεν είναι μόνο μεγάλο για να αντιμετωπίσετε τις καλύτερες ταχύτητες στην ακτή προς την ακτή, αλλά και να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο συγκεκριμένου κράτους.

Όλοι οι διακομιστές του FastestVPN είναι «γυμνό μέταλλο», πράγμα που σημαίνει ότι η υπηρεσία VPN δεν χρησιμοποιεί εικονικούς διακομιστές.

Ωστόσο, η FastestVPN δεν θέλησε να μας πει αν κατέχει ή ενοικιάζει όλους τους διακομιστές, καθώς αυτές οι πληροφορίες είναι "εμπιστευτικές".

Εάν χρειάζεστε διακομιστές σε τοποθεσίες διαφορετικές από τις 36 που παρέχονται από το FastestVPN, το ExpressVPN είναι μια καλή εναλλακτική λύση. Διαθέτει χιλιάδες διακομιστές VPN σε 94 χώρες και πάνω από 160 πόλεις παγκοσμίως.

Streaming & Torrenting

Streaming Netflix έγινε εύκολη με dedicated server, επιτρέποντας torrenting

Οι νέες εφαρμογές του FastestVPN έρχονται με ένα διακομιστή ειδικά σχεδιασμένο για πρόσβαση στο US Netflix - είναι σαφώς ετικετοποιημένο και εργάστηκε για πρώτη φορά.

Παραδόξως, ο διακομιστής συνεχούς ροής μας έδωσε μια γαλλική διεύθυνση IP, η οποία πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να μας σταματήσει από την πρόσβαση σε περιεχόμενο που αφορά μόνο την Αμερική, αλλά δεν το έκανε. Ένα μέλος της ομάδας FastestVPN μας είπε ότι αυτό είναι ένα σκόπιμο χαρακτηριστικό που βοηθά στην υπέρβαση του αποκλεισμού VPN του Netflix.

Θα μπορούσαμε επίσης να παρακολουθήσουμε το Netflix μέσω του διακομιστή US Miami και της Disney + μέσω του αμερικανικού διακομιστή Denver.

Μέχρι πρόσφατα, το FastestVPN δεν μπόρεσε να πάρει τα μπλοκ VPN του BBC, αλλά στις πιο πρόσφατες δοκιμές μας μπορούμε να παρακολουθήσουμε βρετανικές εκπομπές στο iPlayer μέσω του UK 2 server.

Torrenting

Το FastestVPN δεν θέτει περιορισμούς στην κυκλοφορία P2P, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να torrent σε οποιονδήποτε από τους διακομιστές του.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το FastestVPN θα διασφαλίσει ότι οι δραστηριότητες κοινής χρήσης αρχείων θα παραμείνουν ασφαλείς και ιδιωτικές με ένα διακόπτη καταστροφής VPN και μια πολιτική μη καταγραφής.

Ωστόσο, το FastestVPN αποθαρρύνει τη δραστηριότητα P2P στους ασιατικούς διακομιστές του λόγω των "προβλημάτων ταχύτητας" που σχετίζονται με τη βαριά κυκλοφορία, γεγονός που απογοητεύει τον καθένα που συνδέει την περιοχή.

Για την καλύτερη εμπειρία torrenting ελέγξτε τα κορυφαία VPN για το P2P εδώ.

Παράκαμψη λογοκρισίας

Δεν συνιστάται για την Κίνα

Το FastestVPN είναι κακή επιλογή εάν χρειάζεστε ένα VPN για την Κίνα.

Σύμφωνα με την ομάδα υποστήριξης πελατών, το Great Firewall έχει αποκλείσει όλες τις προσαρμοσμένες εφαρμογές του FastestVPN.

Είναι δυνατό να ρυθμίσετε με μη αυτόματο τρόπο το VPN χρησιμοποιώντας εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών, όπως το OpenConnect ή το Cisco AnyConnect, αλλά αυτό μπορεί να είναι άσκοπα δυσνόητο.

Ακόμα και τότε, η έλλειψη εργαλείων παρατήρησης σημαίνει ότι το FastestVPN είναι ανίσχυρο εναντίον των κινεζικών λογοκριτών κατά τη διάρκεια σκληρών καταστολών, οι οποίες συμβαίνουν συχνά.

Δεν υπάρχουν πολλά VPN που λειτουργούν αξιόπιστα πίσω από το Great Firewall, οπότε έχουμε δημιουργήσει μια λίστα με τα καλύτερα VPN για την Κίνα για να κάνει πιο εύκολη την επιλογή.

Ίσως αναρωτιέστε εάν το FastestVPN είναι μια καλή επιλογή για άλλες χώρες υψηλής λογοκρισίας όπως το Ιράν, η Τουρκία ή η Ρωσία.

Θα πρέπει να ταιριάζει, αλλά δεν είναι ακόμα η καλύτερη επιλογή.

Και πάλι, η έλλειψη εργαλείων συσκότισης σημαίνει ότι το FastestVPN μπορεί να μπλοκαριστεί σε αυτές τις χώρες εάν οι κανονισμοί VPN γίνουν αυστηρότεροι. Το μικρό δίκτυο εξυπηρετητών μπορεί επίσης να επηρεάσει ανεπαρκώς τις ταχύτητες από χώρες υψηλής λογοκρισίας.

Είναι καλύτερο να κολλήσετε με ένα από τα VPN που προτείνουμε στην Κίνα.

Πλατφόρμες & συσκευές

Προσαρμοσμένες εφαρμογές για ένα ευρύ φάσμα συσκευών

Εφαρμογές

Λογότυπο των WindowsWindowsΛογότυπο MacΜακΛογότυπο iOSiOSΛογότυπο AndroidAndroidΛογότυπο LinuxLinuxΛογότυπο δρομολογητήRouter

Το FastestVPN περιλαμβάνει προσαρμοσμένες εφαρμογές VPN για:

 • Microsoft Windows
 • Apple MacOS
 • iOS
 • Android

Είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό VPN και σε συσκευές Linux, αλλά μόνο μετά από κάποια χειροκίνητη ρύθμιση, η οποία μπορεί να είναι λίγο δύσκολη για αρχάριους.

Σε αντίθεση με τις περισσότερες υπηρεσίες VPN που περιορίζουν τις ταυτόχρονες συνδέσεις σε πέντε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το FastestVPN σε έως και 10 συσκευές ταυτόχρονα.

Κονσόλες παιχνιδιών & Συσκευές ροής

Λογότυπο AppleTVAppleTVAmazon Fire Logo ΛογότυποAmazon Fire TVΛογότυπο ChromecastChromecastΛογότυπο της NintendoNintendoΛογότυπο PlayStationPlayStationRoku LogoRokuΛογότυπο του XboxXbox

Η FastestVPN όχι μόνο παρέχει εύκολες λύσεις για επιτραπέζιες και κινητές συσκευές, αλλά διαθέτει επίσης μια εγγενή εφαρμογή για Android TV και Amazon Fire TV Stick.

Απλά κατευθυνθείτε στο κατάστημα εφαρμογών της συσκευής σας, κάντε λήψη και συνδεθείτε.

Το FastestVPN κυκλοφόρησε επίσης το δικό του φορητό WiFi δρομολογητή, ο οποίος έρχεται προεπιλεγμένος με το VPN. Είναι όμως αρκετά δαπανηρό - 170 δολάρια για το δρομολογητή και μία συνδρομή VPN ενός έτους μαζί.

Ο φορητός δρομολογητής λειτουργεί με το OpenVPN και μπορείτε εύκολα να μεταβείτε μεταξύ διακομιστών VPN μέσω του απλού χρήστη του FastestVPN.

Όταν συνδέετε μια συσκευή στο δίκτυο WiFi του δρομολογητή, κρυπτογραφεί την κίνηση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προστατεύσετε συσκευές που δεν υποστηρίζουν εγγενώς VPN, όπως κονσόλες παιχνιδιών και έξυπνες συσκευές.

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τον τρέχοντα δρομολογητή σας εάν είναι συμβατό με το λογισμικό του FastestVPN.

Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

Λογότυπο ChromeΧρώμιοΛογότυπο του FirefoxFirefox

Το FastestVPN παρέχει επίσης επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης για το Google Chrome και το Mozilla Firefox, οι οποίες συνοδεύονται από ορισμένα πρόσθετα ασφαλείας, όπως το μπλοκάρισμα διαρροών WebRTC, για την αποφυγή διαρροών IP που σχετίζονται με το πρόγραμμα περιήγησης και ενός προγράμματος αποκλεισμού διαφημίσεων.

Δεν μπορείτε να συνδεθείτε και στις 30 χώρες μέσω των επεκτάσεων του προγράμματος περιήγησης, ωστόσο, καθώς παρέχονται μόνο 17.

Τα πρόσθετα του προγράμματος περιήγησης FastestVPN είναι διακομιστές μεσολάβησης HTTPS, οι οποίοι σημαίνουν ότι κρυπτογραφούν την επισκεψιμότητα του προγράμματος περιήγησης, αλλά αφήνουν απροστάτευτη όλη την κίνηση εκτός του προγράμματος περιήγησης ιστού. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των VPN και των πληρεξουσίων εδώ.

Ενώ οι επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης VPN είναι ένα εύχρηστο, ελαφρύ έξτρα αν θέλετε απλώς να προστατεύσετε την κίνηση του προγράμματος περιήγησης, δεν θα πρέπει να αντικαταστήσει την πλήρη εφαρμογή επιφάνειας εργασίας VPN, η οποία προστατεύει όλες τις άλλες εφαρμογές όπως τα torrenting clients και email.

Κρυπτογράφηση & Ασφάλεια

Ισχυρή κρυπτογράφηση, χωρίς διαρροές, & ένα διακόπτη καταστροφής VPN

Πρωτόκολλα

Κρυπτογράφηση

Ασφάλεια

Προηγμένες λειτουργίες

IKEv2 / IPSec

L2TP / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

PPTP

AES-256

DNS πρώτου μέρους

VPN Kill Switch

Ad Blocker

Διαίρεση σήραγγας

Ανατρέξτε στο Γλωσσάρι VPN εάν αυτοί οι όροι σας μπερδεύουν και θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Το FastestVPN παρέχει όλα τα βασικά στοιχεία ασφάλειας που χρειάζεστε για να παραμείνετε ασφαλείς στο διαδίκτυο με ένα VPN. Δεν υπάρχουν φανταχτερες επιλογές ή πολλές δυνατότητες ρύθμισης, αλλά όλα τα βασικά στοιχεία υπολογίζονται.

Πρώτα απ 'όλα, το FastestVPN χρησιμοποιεί τον ισχυρότερο και πιο συνιστώμενο κρυπτογράφο για την κρυπτογράφηση της κυκλοφορίας σας: AES-256. Θεωρείται άθραυστο.

Ποια πρωτόκολλα χρησιμοποιεί το FastestVPN?

Λοιπόν, εξαρτάται από την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε.

Η εφαρμογή FastestVPN Windows επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν μεταξύ τεσσάρων διαφορετικών πρωτοκόλλων VPN:

 • OpenVPN (TCP & UDP): Το προτιμώμενο πρωτόκολλο VPN, το OpenVPN είναι ανοικτού κώδικα, γρήγορο και εξαιρετικά ασφαλές.
 • IKEv2 / IPSec: Αυτή είναι η επόμενη καλύτερη επιλογή. Το IKEv2 είναι ακόμη πιο γρήγορο από το OpenVPN και ενώ θεωρείται πολύ ασφαλές, δεν είναι κλειστή πηγή.
 • L2TP / IPSec: Έχει κάποια προβλήματα ασφαλείας και θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο εάν δεν είναι διαθέσιμα τα OpenVPN και IKEv2.
 • PPTP: Αποφύγετε πλήρως αυτό το πρωτόκολλο. Δεν είναι ασφαλές και μπορεί να πειραματιστεί μέσα σε λίγα λεπτά.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τα πρωτόκολλα VPN στον οδηγό μας για την κρυπτογράφηση.

Η εφαρμογή των Windows δίνει στους χρήστες την επιλογή μεταξύ IKEv2 και OpenVPN, ενώ η εφαρμογή Android τρέχει μόνο μέσω του OpenVPN. Έχουμε βιώσει κάποια προβλήματα με τη σύνδεση μέσω του OpenVPN στο παρελθόν, αλλά αυτό φαίνεται να έχει επιλυθεί τώρα.

Οι εφαρμογές iOS και MacOS εκτελούνται σε IKEv2 ή L2TP - μπορείτε να τις αλλάξετε μεταξύ των ρυθμίσεων.

Το FastestVPN έρχεται επίσης με διαθέσιμο διακόπτη VPN για Windows, MacOS και iOS, ο οποίος αποτρέπει τις διαρροές IP σε περίπτωση απότομης αποσύνδεσης VPN.

Ο διακόπτης kill είναι ενεργοποιημένος αυτόματα τόσο για MacOS όσο και για iOS, αλλά θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε στις ρυθμίσεις για τα Windows.

Στιγμιότυπο οθόνης του μενού ρυθμίσεων εφαρμογής FastestVPN των Windows

Παρόλο που δεν υπάρχει ενσωματωμένος διακόπτης kill για το Android, υπάρχει μια απλή χειροκίνητη λύση στις ρυθμίσεις της συσκευής Android. Υπάρχει επίσης μια επιλογή διαίρεσης σήραγγας για Android, η οποία είναι χρήσιμη εάν θέλετε να δρομολογήσετε κάποια κίνηση στο διαδίκτυο εκτός της σήραγγας VPN.

Εκτός από την παροχή των δικών του διακομιστών DNS πρώτου μέρους, το FastestVPN πέρασε τη δοκιμή διαρροής IP, DNS και WebRTC:

Στιγμιότυπο από τα αποτελέσματα των δοκιμών διαρροής για το FastestVPN

Δοκιμάζουμε από το Ηνωμένο Βασίλειο. Μπορείτε να δείτε από το στιγμιότυπο ότι δεν υπήρχαν διαρροές IP, DNS ή WebRTC.

Δεν υπάρχουν άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας για να αναφέρουμε, όμως. Δεν υπάρχουν διακομιστές VPN βελτιστοποιημένοι για το Tor, χωρίς διαχωρισμό σήραγγας (εκτός από το Android) και χωρίς χειροκίνητη επιλογή θύρας.

Αν ψάχνετε για configurability, IPVanish έχει πολλές προηγμένες επιλογές.

Ευκολία στη χρήση

Οι νέες προσαρμοσμένες εφαρμογές είναι μια μεγάλη βελτίωση στα παλιά

Πώς να εγκαταστήσω & Ρυθμίστε το FastestVPN

 • Στιγμιότυπο από τη σελίδα λήψεων του FastestVPN

  Είναι πολύ εύκολο να βρείτε το σχετικό λογισμικό για τη συσκευή σας στην ενότητα "εφαρμογές" του ιστότοπου.

 • Στιγμιότυπο οθόνης του οδηγού εγκατάστασης FastestVPN

  Ο οδηγός εγκατάστασης θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος.

 • Στιγμιότυπο οθόνης εγκατάστασης προγραμμάτων οδήγησης FastestVPN TAP

  Θα χρειαστεί να συμφωνήσετε να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης TAP για να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της κύριας οθόνης εφαρμογής FastestVPN των Windows

  Μόλις συνδεθείτε στην εφαρμογή με τα διαπιστευτήρια σας, θα δείτε την κύρια οθόνη. Περιέχει μια λίστα τοποθεσιών διακομιστή και ένα κουμπί σύνδεσης.

 • Στιγμιότυπο οθόνης του μενού ρυθμίσεων εφαρμογής FastestVPN των Windows

  Πριν συνδέσετε, φροντίστε να μεταβείτε στο μενού ρυθμίσεων (σύμβολο οδοντογλυφίδας στην επάνω δεξιά γωνία) και να επιλέξετε το πρωτόκολλο VPN που έχετε επιλέξει. Θα πρέπει επίσης να ενεργοποιήσετε το διακόπτη θανάτου VPN.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της εφαρμογής FastestVPN των Windows όταν είναι συνδεδεμένο

  Τώρα επιλέξτε την προτιμώμενη θέση του διακομιστή VPN και κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση.

Το FastestVPN ενημέρωσε πρόσφατα όλες τις προσαρμοσμένες εφαρμογές VPN και ενώ έχουν αντιμετωπίσει τα περισσότερα από τα ζητήματα χρηστικότητας που προκάλεσαν οι προηγούμενοι φάκελοι εφαρμογών, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικά niggles που τους εμποδίζουν από την κορυφαία εφαρμογή.

Οι εφαρμογές για υπολογιστές παραμένουν αρκετά ανεπτυγμένες - μία από τις μεγαλύτερες επιθέσεις μας είναι η λίστα θέσεων διακομιστών που δεν διαθέτει γραμμή κύλισης, καθιστώντας αρκετά δύσκολο να κοιτάξει κανείς μέσα από τους διαθέσιμους διακομιστές. Υπάρχουν επίσης μερικές περιττές καρτέλες στις εφαρμογές, οι οποίες δείχνουν ότι είναι λίγο γεμάτες.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο χρόνος σύνδεσης διακομιστή. Μπορούν να είναι πραγματικά, πολύ αργά. Τόσο αργή, στην πραγματικότητα, ότι μερικές φορές δεν νομίζαμε ότι θα συνδεόταν καθόλου. Ευτυχώς, τελικά. Αυτό είναι περισσότερο ένα ζήτημα για τις εφαρμογές γραφείου και όχι για τις εφαρμογές για κινητά.

Εκτός από αυτό, είναι εύκολο στη χρήση και θα ταιριάζει καλύτερα στους αρχάριους.

Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

Στιγμιότυπο οθόνης της επέκτασης προγράμματος περιήγησης Google Chrome του FastestVPN

Οι επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης FastestVPN για το Google Chrome και το Mozilla Firefox είναι πολύ απλές στην εγκατάσταση - περισσότερο από τις άλλες εφαρμογές.

Απλώς κάντε κλικ στη σελίδα του Chrome Web Store ή στο πρόσθετο του Firefox μέσω του ιστότοπου του FastestVPN και κάντε κλικ στην επιλογή "Προσθήκη στο Chrome" ή "Προσθήκη στο Firefox" και αποδεχτείτε τα δικαιώματα.

Θα πρέπει να συνδεθείτε στην επέκταση χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήριά σας FastestVPN και στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε μια τοποθεσία διακομιστή και να κάνετε κλικ στο κουμπί σύνδεσης.

Το αποκλεισμό διαρροών WebRTC και ο αποκλεισμός διαφημίσεων είναι ενεργοποιημένοι από προεπιλογή και σας συνιστούμε να διατηρείτε αυτόν τον τρόπο για την προστασία σας.

Οι χρήστες του Firefox μπορεί να χρειαστεί να μπουν στις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης στο Web, προκειμένου να λειτουργήσει η επέκταση. Μέσα στις ρυθμίσεις επεκτάσεων βρείτε το FastestVPN και επιλέξτε 'Allow' δίπλα στο 'Run in Private Windows'.

Υποστήριξη πελατών

Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7 & σε απευθείας σύνδεση πόρους

Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7

Online Πόροι

Ναί
Ναί

Η υποστήριξη πελατών της FastestVPN είναι αρκετά καλή, με χρήσιμη και ευαίσθητη υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας όλο το 24ωρο και με κάποιους αξιοπρεπούς διαδικτυακούς πόρους.

Οι φορείς υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας είναι ενημερωμένοι και φιλικοί και απαντώνται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Στιγμιότυπο οθόνης της υποστήριξης live chat της FastestVPN

Οι πόροι στην ιστοσελίδα του FastestVPN είναι λίγο λιγότερο εντυπωσιακοί. Υπάρχει μια σελίδα Συχνές ερωτήσεις με κάποιες πολύ βασικές ερωτήσεις και απαντήσεις και οδηγίες εγκατάστασης για μια σειρά συμβατών συσκευών.

Στη Γνωσιακή Βάση λείπουν περισσότερες τεχνικές συμβουλές και συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων, αλλά η υποστήριξη για ζωντανή συνομιλία είναι πάντα διαθέσιμη για να σας βοηθήσει με οποιαδήποτε ζητήματα.

Τιμολόγηση & Συμφωνίες

Φτηνές VPN, ειδικά σε πενταετές πρόγραμμα

FastestVPN Κουπόνι

Σχέδιο τιμολόγησης FastestVPN

Το FastestVPN δεν είναι μόνο γρήγορο, αλλά και πολύ φθηνό.

Υπάρχουν τεράστιες οικονομίες που πρέπει να έχετε εάν εγγραφείτε σε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο. Η μηνιαία τιμή είναι $ 10, αλλά αν πάτε για το ετήσιο πρόγραμμα, θα έχετε 75% έκπτωση, γεγονός που μειώνει τη μηνιαία τιμή σε μόλις $ 2,49.

Υπάρχει επίσης ένα τριετές σχέδιο για 1,11 δολάρια το μήνα και ένα πενταετές πρόγραμμα για λιγότερο από ένα δολάριο το μήνα.

Θα πρέπει να πληρώσετε την πλήρη τιμή του σχεδίου μπροστά, αλλά ακόμα και τότε τα 50 δολάρια για πέντε χρόνια χρήσης είναι πολύ φθηνή.

 1. Μηνιαίο

  US $ 10 / mo

  Χρεώνεται 10,00 δολάρια κάθε μήνα

 2. Μηνιαίο

  US $ 2,49 / mo

  Χρεώνονται 29,95 δολάρια κάθε 12 μήνεςΑποθηκεύστε το 75%

 3. 3 χρόνια

  US $ 1,11 / mo

  Χρεώνεται 39,95 δολάρια κάθε 3 χρόνιαΑποθηκεύστε το 89%

 4. 5 χρόνια

  US $ 0,83 / mo

  Χρεώνεται 49,95 δολάρια κάθε 5 χρόνιαΑπομείνει το 92%

Όλα τα σχέδια έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 15 ημερών

Πληρωμή & Επιλογές επιστροφής χρημάτων

Πιστωτική κάρτα

PayPal

Ναί
Ναί

Οι μόνοι τρόποι πληρωμής που δέχεται το FastestVPN είναι η πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και το PayPal.

Δεν υπάρχει καμία επιλογή να πληρώσετε με κρυπτοσυχνότητες για περισσότερη ιδιωτικότητα ή διεθνείς μεθόδους όπως η Alipay ή η UnionPay.

Το FastedVPN δεν διαθέτει δωρεάν δοκιμή αλλά συνοδεύεται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 15 ημερών. Μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 15 ημερών από την αγορά "εάν δεν είστε πλήρως ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες [της] ή πιστεύετε ότι το FastestVPN δεν ταιριάζει με τις τυπικές ανάγκες ενός VPN."

Μπορεί να χρειαστούν έως και 15 ημέρες για να διεκπεραιωθεί η επιστροφή χρημάτων και να επιστραφούν τα χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Η κατώτατη γραμμή

Συνιστούμε το FastestVPN?

Το FastestVPN είναι πραγματικά γρήγορο και ασφαλές.

Έχει όλα τα θεμέλια ενός μεγάλου VPN - χωρίς καταγραφή, γρήγορη απόδοση, κορυφαία κρυπτογράφηση και πρόσβαση Netflix - αλλά υπάρχουν ορισμένα ζητήματα χρηστικότητας που χρειάζονται σιδερώσεις για να μπορέσουμε να προτείνουμε ολόψυχα αυτή την υπηρεσία.

Ενώ οι νέες προσαρμοσμένες εφαρμογές είναι μια τεράστια βελτίωση σε σχέση με τα παλιά, οι χρόνοι σύνδεσης του διακομιστή με το FastestVPN εξακολουθούν να είναι οδυνηρά αργές. Εάν μπορείτε να ζήσετε με αυτό, είναι ένα καλό VPN για αρχάριους που δεν χρειάζονται πολλά φανταχτερά διαμορφώσιμες επιλογές.

Εναλλακτικές λύσεις για το FastestVPN

Λογότυπο PrivateVPN

PrivateVPN

Το PrivateVPN είναι ένα πραγματικά αξιόπιστο VPN με γρήγορες ταχύτητες, διακομιστές βελτιστοποιημένους για streaming και torrenting και απλές προσαρμοσμένες εφαρμογές. Είναι αρκετά φθηνό επίσης. Διαβάστε την αναθεώρηση PrivateVPN

IPVanish Logo

IPVanish

Το IPVanish είναι λίγο πιο προηγμένο από το PrivateVPN, αλλά είναι ακόμα αρκετά απλό για χρήση. Λειτουργεί με Netflix και torrenting, και θα ικανοποιήσει και πιο έμπειρους χρήστες. Διαβάστε την αναθεώρηση IPVanish

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me