Θέλετε να εγγραφείτε στο "ταχύτερο VPN στον κόσμο"; Αυτό δεν έχει νόημα; Σχεδόν όλοι ψωνίζουν για ένα νέο VPN.


Αυτός είναι και ο εξαιρετικά τολμηρός ισχυρισμός που κάνει το Hide.me, σαφές ως ημέρα, ακριβώς στην αρχική του σελίδα. Μπορεί όμως να είναι το ταχύτερο VPN στον κόσμο; Ή είναι μόνο αυτό το μάρκετινγκ?

Ήμασταν εξίσου ενδιαφέρουσα για να γνωρίζετε όπως είστε, γι 'αυτό αγοράσαμε μια συνδρομή στο Hide.me για να το διερευνήσουμε πλήρως. Δεν εξετάσαμε απλώς τις ταχύτητες σύνδεσης VPN, όμως. Ζητήσαμε επίσης:

 • Είναι το Hide.me VPN ασφαλές?
 • Πώς ρυθμίζετε το VPN στο Hide.me?
 • Είναι το Hide.me καλό για το Android?
 • Έχει το Hide.me επέκταση Chrome?

Ρίξτε μια ματιά στα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα παρακάτω, ακολουθούμενη από την πλήρη αναθεώρηση VPN Hide.me για όλες τις λεπτομέρειες.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Hide.me Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

 1. Γρήγορες ταχύτητες
 2. Επί του παρόντος λειτουργεί με Netflix
 3. Το P2P και το torrenting δουλεύουν σε πολλούς διακομιστές
 4. Εύχρηστες εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android
 5. Συνδέστε με ασφάλεια σε 56 τοποθεσίες σε 35 χώρες

Μειονεκτήματα

 1. Το σχέδιο Premium είναι αρκετά ακριβό
 2. Δεν λειτουργεί αξιόπιστα στην Κίνα
 3. Οι πραγματικοί πράκτορες συνομιλίας δεν διαθέτουν τεχνικές γνώσεις

Hide.me Περίληψη κλειδιών

Κορυφαία ταχύτητα λήψης

Πολιτική καταγραφής

IP, DNS ή διαρροές WebRTC

Δικαιοδοσία

Διακομιστές

Διευθύνσεις IP

Χώρες

ΗΠΑ Netflix

Torrenting

Έργα στην Κίνα

Υποστήριξη

Φθηνότερη τιμή

Επίσημη ιστοσελίδα

72Mbps
Ανώνυμα δεδομένα χρήσης διακομιστή
Οχι
Μαλαισία (ιδιωτικό απόρρητο)
1,400
1,500+
36
Ναί
Περιορισμένος
Αναξιόπιστος
Ζωντανή συζήτηση
$ 4.16 / mo για 24 μήνες
Κρύψε με

Σημειώστε ότι αυτή είναι μόνο η κριτική μας για την πληρωμένη έκδοση του Hide.me - μπορείτε να διαβάσετε το Hide.me Δωρεάν αναθεώρηση εδώ.

Εάν είστε στο σωστό μέρος, τότε ας ξεκινήσουμε εξετάζοντας την εταιρεία πίσω από το Hide.me και την πολιτική καταγραφής.

Σχετικά με & Πολιτική καταγραφής

Ποιος είναι Hide.me?

Hide.me είναι μια μικρή εταιρεία VPN που ιδρύθηκε το 2012.

Δεν ήταν εξαιρετικά εύκολο να λάβετε λεπτομέρειες σχετικά με την εταιρική δομή και ιδιοκτησία του Hide.me, το οποίο είναι περίεργο από μια υπηρεσία παροχής που υπερηφανεύεται για τη διαφάνεια, αλλά φαίνεται να υπάρχει εκτός της μεγάλης εταιρικής ιδιοκτησίας.

Στο κάτω μέρος της πολιτικής απορρήτου, δηλώνει ότι το Hide.me ανήκει στο eVenture Limited και φαίνεται να υπάρχει αποκλειστικά για να λειτουργήσει το Hide.me.

Το eVenture Limited και το Hide.me ενσωματώνονται και εδρεύουν στη Μαλαισία, θέτοντάς το πέραν των αρχών των ΗΠΑ και των κανονισμών διατήρησης δεδομένων της ΕΕ. 

Ο νόμος της Μαλαισίας δεν απαιτεί από τους παρόχους VPN να διατηρούν επίμονα αρχεία καταγραφής των συνδέσεων πελατών ή της δραστηριότητας δικτύου και, επιπλέον, η Hide.me διαβεβαίωσε τους χρήστες της ότι αν αλλάξουν κάτι τέτοιο, θα μεταφέρουν δικαιοδοσίες ή θα κλείσουν την υπηρεσία.

Ακόμα και με έγκυρη δικαστική εντολή από νομική αρχή, το Hide.me δεν μπορεί να παράσχει ταυτότητα πελάτη, καθώς δεν υπάρχουν αποθηκευμένες πληροφορίες για παράδοση. Αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το Hide.me, δεν νομίζουμε ότι έχετε να ανησυχείτε.

Πολιτική καταγραφής

Στιγμιότυπο οθόνης με πληροφορίες σχετικά με κανένα αρχείο καταγραφής στον ιστότοπο Hide.meΤο Hide.me εφαρμόζει μια ελάχιστη πολιτική αρχείων καταγραφής, διατηρώντας μόνο μη συνεχή αρχεία καταγραφής των δεδομένων σύνδεσης για σκοπούς αντιμετώπισης προβλημάτων που διαγράφονται κάθε λίγες ώρες και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας. 

Αυτά τα δεδομένα περιλαμβάνουν:

 • Όνομα χρήστη VPN που δημιουργήθηκε τυχαία
 • Διεύθυνση IP που έχει εκχωρηθεί εσωτερικά
 • Συνολικό ποσό μηνιαίας κυκλοφορίας δεδομένων

Ωστόσο, τα δεδομένα αυτά δεν συνδέονται με εσάς με κανέναν τρόπο και μπορούν να διαγραφούν κατόπιν αιτήματος.

Η πολιτική απορρήτου του Hide.me αναφέρει ότι η παρακολούθηση ή η καταγραφή της συμπεριφοράς περιήγησης γίνεται «αδύνατη» από το τεχνικό backend, κάτι που είναι πολύ καθησυχαστικό.

Hide.me παρέχουν επίσης εκθέσεις διαφάνειας στον ιστότοπό της για να κερδίσετε περαιτέρω την εμπιστοσύνη σας.

Ταχύτητα & Αξιοπιστία

Αξιόπιστο και γρήγορο VPN

Η ταχύτητα είναι αποτέλεσμα της φυσικής μας θέσης στο Λονδίνο (σύνδεση οπτικών ινών 100Mbps) σε έναν διακομιστή δοκιμών στο Λονδίνο.

Πριν χρησιμοποιήσετε το Hide.me:

 1. ΚατεβάστεMbps

  80

 2. ΑνεβάστεMbps

  98

 3. Hide.me ΕπανεξέτασηPingΚυρία

  2

Όταν συνδεθείτε στο Hide.me:

 1. ΚατεβάστεMbps

  72

 2. ΑνεβάστεMbps

  58

 3. Hide.me ΕπανεξέτασηPingΚυρία

  14

Ταχύτητα μεταφόρτωσης χωρίς Κρύψε με: 80Mbps

Ταχύτητα μεταφόρτωσης με Κρύψε με: 72Mbps

Η απώλεια ταχύτητας κατεβάσματος όταν εκτελείται το HideMe 10%

Το Hide.me είναι ένα πολύ γρήγορο VPN. Όταν πρόκειται για ταχύτητες σε μικρές αποστάσεις, το Hide.me είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους εκεί έξω. 

Μεσολαβεί σε πολύ γρήγορες και αξιόπιστες ταχύτητες κατά τη σύνδεση με το εξωτερικό. 

Οι παίκτες και οι κακοποιοί μπορεί επίσης να θέλουν να δώσουν προσοχή στο Hide.me για την εξαιρετικά χαμηλή λανθάνουσα κατάσταση, ακόμα και αν οι μεγαλύτερες αποστάσεις συνδέονται με μια πιο επαφή. 

Όσο έχετε σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο, το Hide.me είναι ένα VPN με λίγες αν οποιαδήποτε σύνδεση πέσει - είναι πολύ αξιόπιστη.

Δεν είναι αρκετά ο ταχύτερος συνολικά VPN, αλλά το Hide.me δεν θα απογοητεύσει.

Τοποθετούμε όλα τα VPN στην τοποθεσία μέσω μιας αυστηρής επιστημονικής διαδικασίας ελέγχου ταχύτητας, καθορίζοντας τις μέσες ταχύτητες από πολλές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Αυτές είναι οι μέσες ταχύτητες που μπορείτε να περιμένετε από αυτές τις θέσεις:

 • ΗΠΑ: 33Mpbs (Κατεβάστε) & 17Mbps (μεταφόρτωση)
 • Γερμανία: 71Mbps (Κατεβάστε) & 79Mbps (μεταφόρτωση)
 • Αυστραλία: 35Mbps (Κατεβάστε) & 12Mbps (μεταφόρτωση)

Τοποθεσίες διακομιστή

Περιορισμένη ποσότητα διακομιστών, αλλά καλύπτονται δημοφιλείς τοποθεσίες

Σφαίρα με γαλάζια σημαία36Κοινές χώρεςΕικόνα ενός τοπίου της πόλης57Πολλές πόλειςΕικόνα ενός ροζ σημειωτή1,500 διευθύνσεις IP

Το Hide.me είναι περιορισμένο όταν πρόκειται για τοποθεσίες διακομιστή VPN. 

Υπάρχουν 1.400 VPN εξυπηρετητές, οι οποίοι ακούγονται πολύ, αλλά βρίσκονται σε 35 χώρες παγκοσμίως, κάτι που είναι έτσι κάτω από το μέσο όρο ποσό που θα περίμενε κανείς. Θα χρειαστεί να εξετάσετε μια άλλη υπηρεσία VPN εάν χρειάζεστε περισσότερες επιλογές.

Για παράδειγμα, υπάρχει μόνο μία πόλη για σύνδεση σε ολόκληρη τη Νότια Αμερική - Σάο Πάολο στη Βραζιλία. Το ίδιο ισχύει και για την Αφρική, με το Μαρακές στο Μαρόκο τη μόνη επιλογή.

Η ευρωπαϊκή κάλυψη είναι καλή, όπως θα περίμενε κανείς, με κάποιες επιλογές σε επίπεδο πόλης σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ισπανία και τις Κάτω Χώρες, αλλά πηγαίνετε πιο μακριά και είστε τυχεροί.

Θα θέλαμε, ωστόσο, να δούμε περισσότερες επιλογές διακομιστή σε επίπεδο πόλης.

Ακόμα, οι διευθύνσεις IP του Hide.me πρέπει να συμβάλλουν στη μείωση της συμφόρησης σε περιστασιακούς χώρους. Ο λόγος για τον μικρό αριθμό διακομιστών μπορεί επίσης να οφείλεται στο γεγονός ότι το Hide.me διαθέτει και ελέγχει το δικό του δίκτυο VPN server, το οποίο είναι καλή είδηση ​​για τα διαπιστευτήρια απορρήτου των διακομιστών.

Hide.me Επανεξέταση

Streaming & Torrenting

Μεγάλο VPN για torrenting

Το Hide.me δεν είναι πλέον αξιόπιστο όταν πρόκειται για το Netflix και το BBC iPlayer.

Το Hide.me δεν προσφέρει αποκλειστικούς διακομιστές για streaming και δεν είναι σε θέση να ξεμπλοκάρει το BBC iPlayer σε οποιονδήποτε από τους δύο servers του Ηνωμένου Βασιλείου.

Δοκιμάσαμε όλους τους αμερικανικούς διακομιστές του Hide.me για να μάθουμε αν μπορεί να έχει πρόσβαση στο Netflix. Εδώ βρήκαμε:

Όπως βλέπετε, μπορούμε να παρακολουθήσουμε το US Netflix στις πιο πρόσφατες δοκιμές μας, αλλά μόνο σε ένα διακομιστή (Γιούτα - Σαλτ Λέικ Σίτι).

Ως αποτέλεσμα, είναι απίθανο ότι το Hide.me θα συνεργαστεί με άλλες υπηρεσίες συνεχούς ροής, όπως το Amazon Prime Video, το Hulu, το Sky TV και πολλά άλλα.

Άλλοι παροχείς όπως το CyberGhost προσφέρουν αποκλειστικούς διακομιστές συνεχούς ροής και πολύ πιο συνεπή πρόσβαση. Αξίζει επίσης να δείτε ολόκληρες λίστες με τα καλύτερα VPN για το BBC iPlayer, το Netflix ή το all-round streaming.

Torrenting

Το Hide.me είναι ένα καλό VPN για το Kodi και το torrenting εξαιτίας σταθερής ταχύτητας λήψης και φόρτωσης. 

Ωστόσο, δεν είναι όλοι οι διακομιστές VPN Hide.me συμβατοί με το torrenting. Μην ανησυχείτε, η μεγάλη πλειοψηφία είναι, όμως, και η εφαρμογή περιλαμβάνει χρήσιμους δείκτες εκείνων που δεν είναι.

Η προσθήκη ενός διακόπτη kill αποτιμάται εδώ, γιατί αποτρέπει την πραγματική διεύθυνση IP σας από την έκθεση σε περίπτωση που η σύνδεση VPN πέσει για οποιοδήποτε λόγο. Για να μην αναφέρουμε, είναι καθησυχαστικό να έχουμε μια πολιτική καταγραφής που είναι ελάχιστη και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό χρηστών.

Παράκαμψη λογοκρισίας

Αναξιόπιστο στην Κίνα

Hide.me χρησιμοποιείται για να λειτουργήσει καλά στην Κίνα, αλλά είναι όλο και λιγότερο αξιόπιστη, δεδομένου ότι η κυβέρνηση άρχισε να ραγίσει κάτω από VPNs. Υπάρχει ακόμα πιθανότητα οι συνδέσεις SoftEther να παρακάμψουν το Great Firewall, όμως. 

Το Hide.me ενθαρρύνει τους χρήστες του να επικοινωνούν με την τεχνική υποστήριξή τους πριν χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία VPN στην Κίνα. Η κινεζική κυβέρνηση έχει αποκλείσει τον ιστότοπο του Hide.me, το iOS App Store και τις καταχωρίσεις του Google Play Store, οπότε ο μόνος τρόπος λήψης του λογισμικού είναι εκτός της χώρας ή χρησιμοποιώντας έναν άλλο πάροχο VPN που λειτουργεί στη χώρα. 

Το Hide.me θα πρέπει να λειτουργεί ακόμα σε χώρες υψηλής λογοκρισίας που δεν είναι τόσο αποτελεσματικές στην παρεμπόδιση όπως η Κίνα, όπως η Τουρκία. Το Hide.me χρησιμοποιεί το αυτοδιαχειριζόμενο DNS που κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας και αποτρέπει τους κακόβουλους ξένους από την πρόσβαση στα αιτήματά σας DNS. 

Υπάρχει ακόμα το πρόβλημα ότι ακόμη και με επιτυχία στην παρακάμπτονση της λογοκρισίας, η περιορισμένη λίστα εξυπηρετητών του Hide.me μπορεί να σημαίνει ότι η πλησιέστερη χώρα ελεύθερου λόγου θα είναι μακριά, αφήνοντάς σας με κακή σύνδεση, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τη Μέση Ανατολή.

Εάν χρειάζεστε ένα VPN για την Κίνα, είναι καλύτερο να ρίξετε μια ματιά στη λίστα με τα καλύτερα VPN για την Κίνα.

Πλατφόρμες & συσκευές

Χειροκίνητες ρυθμίσεις για δρομολογητές και κονσόλες παιχνιδιών

Εφαρμογές

Λογότυπο των WindowsWindowsΛογότυπο MacΜακΛογότυπο iOSiOSΛογότυπο AndroidAndroidΛογότυπο LinuxLinuxΛογότυπο δρομολογητήRouter

Το Hide.me προσφέρει τη συνηθισμένη σειρά εφαρμογών για διάφορες δημοφιλείς συσκευές. Έχετε τη δυνατότητα να το εγκαταστήσετε σε έως και 10 συσκευές, το οποίο είναι πολύ γενναιόδωρο. 

Υπάρχουν μηχανικοί οδηγοί εγκατάστασης βήμα προς βήμα στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης συμβατών δρομολογητών και οδηγών χειροκίνητης ρύθμισης για συσκευές όπως η Apple TV, το Sony PlayStation και το Kodi.

Εντούτοις, αυτές είναι οι επεκτάσεις διακομιστή μεσολάβησης Hide.me SOCKS και όχι οι πραγματικές συνδέσεις VPN, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα κρυπτογραφούν την κυκλοφορία - απλά παραβιάζουν τη διεύθυνση IP σας. Συνιστούμε να τα χρησιμοποιείτε μαζί με τις πλήρεις εφαρμογές για υπολογιστές ώστε να κρυπτογραφείτε όλη την επισκεψιμότητα στο Internet της συσκευής σας.

Κονσόλες παιχνιδιών & Συσκευές ροής

Λογότυπο AppleTVAppleTVAmazon Fire Logo ΛογότυποAmazon Fire TVΛογότυπο ChromecastChromecastΛογότυπο της NintendoNintendoΛογότυπο PlayStationPlayStationRoku LogoRokuΛογότυπο του XboxXbox

Το Hide.me έχει εγγενείς εφαρμογές για την τηλεόραση Amazon Fire, Android TV και Roku. Υπάρχει επίσης ένα πλήθος εύχρηστων οδηγών ρύθμισης για συσκευές όπως η Apple TV, PlayStation 3 και 4 και το Kodi.

Για να χρησιμοποιήσετε κονσόλες παιχνιδιών ή άλλες συσκευές συνεχούς ροής, θα πρέπει να συνδεθείτε ασύρματα μέσω ενός διαμορφωμένου δρομολογητή ή να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο crossover σε έναν υπολογιστή ή Mac με το εγκατεστημένο λογισμικό VPN. Ωστόσο, αυτό δεν είναι πολύ δύσκολο, και σημαίνει ότι μπορείτε να προστατεύσετε ταυτόχρονα πολλές συσκευές.

Διάγραμμα που εξηγεί πώς λειτουργεί ένας δρομολογητής VPN.

Ένας δρομολογητής VPN κρυπτογραφεί την κίνηση κάθε συσκευής στο δίκτυό σας WiFi.

Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

Λογότυπο ChromeΧρώμιοΛογότυπο του FirefoxFirefox

Το Hide.me διαθέτει επέκταση προγράμματος περιήγησης για το Google Chrome και το Mozilla Firefox, το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί γρήγορα στο πρόγραμμα περιήγησής σας για μια ελαφριά εμπειρία VPN παράλληλα με την προσθήκη προστασίας από διαρροές WebRTC.

Ωστόσο, οι επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης δεν παρέχουν κρυπτογράφηση, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να χρησιμοποιούνται παράλληλα με την κύρια εφαρμογή Hide.me για την καλύτερη προστασία.Hide.me Δωρεάν επέκταση προγράμματος περιήγησης

Κρυπτογράφηση & Ασφάλεια

Εξαιρετική επιλογή για πλήρη προστασία της ιδιωτικής ζωής

Πρωτόκολλα

Κρυπτογράφηση

Ασφάλεια

Προηγμένες λειτουργίες

IKEv2 / IPSec

L2TP / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

PPTP

SSTP

AES-256

DNS Blocking Blocking

DNS πρώτου μέρους

IPB6 μπλοκαρίσματος διαρροών

Υποστηρίζει τη θύρα TCP 443

VPN Kill Switch

ΚΑΛΤΣΕΣ

Διαίρεση σήραγγας

Ανατρέξτε στο Γλωσσάρι VPN εάν αυτοί οι όροι σας μπερδεύουν και θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Στιγμιότυπο οθόνης του Security Graphic στον ιστότοπο Hide.meHide.me είναι μια εξαιρετική επιλογή, εάν η πλήρης προστασία της ιδιωτικής ζωής είναι η προτεραιότητά σας. Έχει το OpenVPN, το πιο ασφαλές πρωτόκολλο και η κρυπτογράφηση γίνεται μέσω του "άθραυστου" AES-256 κρυπτογράφου.

Υπάρχουν επίσης πολλές προηγμένες λειτουργίες απορρήτου - ένας διακόπτης εντοπισμού VPN που εμποδίζει την εμφάνιση πραγματικών διευθύνσεων IP, διακομιστές DNS μηδενικού αρχείου που αποφεύγουν διακομιστές τρίτων και ενσωματωμένη προστασία από διαρροές DNS για να παραμείνει η δραστηριότητά σας κρυμμένη από τον ISP.

Το Hide.me διαθέτει επίσης τυχαιοποίηση θύρας και λειτουργία διαίρεσης σήραγγας, η οποία σας επιτρέπει να επιλέξετε ποιες εφαρμογές είναι και δεν δρομολογούνται μέσω της σύνδεσης VPN.

Συνδυάστε αυτά τα χαρακτηριστικά με ισχυρή πολιτική απορρήτου και το Hide.me είναι ένας πραγματικός υποψήφιος για την πιο ιδιωτική υπηρεσία VPN στην αγορά σήμερα.

Ευκολία στη χρήση

Θα ικανοποιήσει τον αρχάριο VPN και τον έμπειρο χρήστη

Πώς να εγκαταστήσω & Ρύθμιση Hide.me

 • Hide.me Windows screenshot κατεβάσετε στην αναθεώρηση Hide.me VPN μας

  Απλά πηγαίνετε στον ιστότοπο Hide.me και κάντε κλικ στο στοιχείο λήψης στο σχετικό λογισμικό για να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης.

 • Hide.me εγκατάσταση του οδηγού screenshot στην αναθεώρηση Hide.me VPN

  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στην εγκατάσταση και να ακολουθήσετε τις υποδείξεις.

 • Hide.me screenshot οθόνης καλωσορίσματος στην αναθεώρηση Hide.me VPN

  Μόλις εγκατασταθεί το λογισμικό, η εφαρμογή ξεκινά αυτόματα και είστε έτοιμοι να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το VPN.

 • Hide.me προβολή κύριας οθόνης στην αναθεώρηση Hide.me VPN

  Η κύρια οθόνη Hide.me το κρατά απλό με βασικές πληροφορίες και κουμπί σύνδεσης.

 • Hide.me συνδεδεμένη εικόνα προβολής στην αναθεώρηση Hide.me VPN

  Η συνδεδεμένη οθόνη Hide.me καθιστά σαφές ότι είστε συνδεδεμένοι και εμφανίζει τη διεύθυνση IP καθώς και την τοποθεσία σας.

 • Hide.me επιλογή πρωτόκολλο επιλογής πρωτοκόλλου στην αναθεώρηση Hide.me VPN

  Hide.me Η επιλογή πρωτοκόλλου VPN είναι απλή - αγαπάμε την εικονική βοήθεια.

 • Hide.me προχωρημένες ρυθμίσεις screenshot στο Hide.me VPN αναθεώρηση

  Οι επιλογές Hide.me οργανώνονται σαφώς από τις καρτέλες, αλλά θα επωφεληθούν από ορισμένες χρήσιμες συμβουλές.

Το Hide.me προσφέρει ένα καλά σχεδιασμένο, λειτουργικό σύνολο εύχρηστων εφαρμογών και με πολλές πρόσθετες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένου ενός διακόπτη θανάτου VPN.

Η κύρια οθόνη είναι ένα απλό κουμπί ενεργοποίησης / απενεργοποίησης, με την τοποθεσία που επιλέξατε και τη νέα διεύθυνση IP. Μας αρέσει επίσης η εύχρηστη επιλογή "αλλαγή θέσης".

Οι ρυθμίσεις είναι πολυάριθμες και καλά οργανωμένες, χωρίζονται σε καρτέλες όπως 'πρωτόκολλο' και 'kill switch', γεγονός που καθιστά εύκολη την πλοήγηση.

Υποστήριξη πελατών

Η υποστήριξη θα μπορούσε να κάνει με τη βελτίωση

Υποστήριξη live chat

Online Πόροι

Ναί
Ναί

Το Hide.me προσφέρει αξιοπρεπή εξυπηρέτηση πελατών μέσω μιας σειράς ηλεκτρονικών υπηρεσιών και μια ζωντανή συνομιλία στον ιστότοπο.

Η απόκριση από την υποστήριξη είναι συνήθως γρήγορη, αν και απογοητευτικά τείνει να σας συνδέει απλά σε μια σελίδα υποστήριξης, χωρίς να γνωρίζει τεχνικά θέματα και απλά να σας συμβουλεύει να στείλετε email και να περιμένετε.

Η ενότητα υποστήριξης προσφέρει χρήσιμες απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις, οι οποίες αντιμετωπίζουν πιο περίπλοκα ζητήματα με στιγμιότυπα οθόνης και βίντεο.

Στιγμιότυπο οθόνης της σελίδας υποστήριξης Hide.me στον ιστότοπο Hide.me

Τιμολόγηση & Συμφωνίες

Πολύ ακριβό, ειδικά σε μηνιαία βάση

Hide.me Κουπόνι

Hide.me Σχέδιο Τιμολόγησης

Το Hide.me προσφέρει ένα Premium και ένα δωρεάν σχέδιο. Μπορείτε να διαβάσετε την κριτική μας για το Hide.me Δωρεάν εδώ.

Όπως και οι περισσότερες υπηρεσίες VPN, όσο περισσότερο είναι η συνδρομή που επιλέγετε, τόσο λιγότερο πληρώνετε σε μηνιαία βάση. Ένας μήνας είναι η πιο ακριβή επιλογή στα 12,95 δολάρια, αλλά είναι πολύ φθηνότερη στα 4,99 δολάρια το μήνα για το διετές σχέδιο (χρεώνεται 129,95 δολάρια κάθε δύο χρόνια). 

Ένα χρόνο με το Hide.me θα σας κοστίσει 8,32 δολάρια το μήνα, καταβάλλονται σε ένα μεγάλο κατ 'αποκοπή ποσό των 99,95 δολαρίων.

Αυτές οι τιμές έχουν αυξηθεί και είναι σίγουρα πιο ακριβές από πολλά από τα κορυφαία VPN μας, όπως το CyberGhost, το NordVPN και το PrivateVPN, αλλά θα μπορούσαμε ακόμα να πούμε ότι είναι χρήσιμη για το συγκεκριμένο VPN. 

Μπορείτε να συγκρίνετε τα παρακάτω σχέδια τιμολόγησης:

 1. Μηνιαίο

  US $ 12,95 / mo

  Χρεώνεται 12,95 δολάρια κάθε μήνα

 2. 12 μήνες

  US $ 8.32 / mo

  Χρεώνονται 99,95 δολάρια κάθε 12 μήνεςΑποθηκεύστε το 36%

 3. 2 χρόνια

  US $ 4,99 / mo

  Χρεώνεται $ 129,95 ανά διετία Εξοικονομήστε 61%

Όλα τα σχέδια έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Πληρωμή & Επιλογές επιστροφής χρημάτων

Πιστωτική κάρτα

PayPal

Bitcoin

Ναί
Ναί
Ναί

Το Hide.me είναι διαθέσιμο μέσω των συνήθων επιλογών πληρωμής σας, συμπεριλαμβανομένης της χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας και του PayPal. Αλλά προσφέρει επίσης πάνω από μια τεράστια 80 ανώνυμες επιλογές πληρωμής. Ορισμένα από αυτά περιλαμβάνουν:

 • Bitcoin (BTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Dash (DASH)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Ethereum (ETH)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Litecoin (LTC)
 • Monero (XMR)
 • NEO (NEO)
 • Peercoin (PPC)
 • PIVX (PIVX)
 • Χείλος (XVG)
 • Zcash (ZEC)
 • ZenCash (ZEN)

Αυτή είναι μια μεγάλη επιλογή για τους ανθρώπους που αναζητούν τους πιο φιλικούς προς την ιδιωτικότητα τρόπους εγγραφής στο Hide.me.

Το Hide.me προσφέρει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, αλλά οι όροι της υπηρεσίας δηλώνουν ότι μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας μόνο αν έχετε "δεν καταναλώσει σημαντικό ποσό των δεδομένων μεταφοράς".

Ζητήσαμε από το Hide.me να ενημερωθεί για τις συγκεκριμένες λεπτομέρειες και μας είπαν: "Διατηρούμε το δικαίωμα να αξιολογούμε περιπτώσεις αιχμής όπου βλέπουμε ότι ο χρήστης έχει καταναλώσει ένα απίστευτα τεράστιο όγκο δεδομένων (αρκετές εκατοντάδες gigabytes) σε σύντομο χρονικό διάστημα". Δεν είναι σούπερ συγκεκριμένο - πόσες ακριβώς gigabytes; Και τι θεωρείται "σύντομο χρονικό διάστημα"; Hide.me δεν μπόρεσε να απαντήσει.

Μας διαβεβαίωσαν, ωστόσο, ότι αυτό συνέβη μόνο μία φορά το χρόνο. Ακόμα, αυτό δεν είναι το ίδιο με το "χωρίς ερωτήσεις" που βλέπουμε σε άλλους κορυφαίους παρόχους VPN όπως το ExpressVPN.

Hide.me προσφέρει επίσης ένα δωρεάν σχέδιο, δεν απαιτούνται λεπτομέρειες πληρωμής, έτσι ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε το λογισμικό πριν από την αγορά. Ωστόσο, περιορίζεστε σε τέσσερις χώρες.

Η κατώτατη γραμμή

Συνιστούμε Hide.me?

Μπορεί να είναι ακριβό, αλλά εξακολουθούμε να συνιστούμε Hide.me - παίρνει σχεδόν όλα τα βασικά στοιχεία σωστά.

Δεν θα λειτουργήσει στην Κίνα (όπως πολλά δίκτυα VPN) και η ζωντανή συνομιλία χρειάζεται πολλές βελτιώσεις, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα καλό VPN που είναι εύκολο στη χρήση, ξεκλειδώνει Netflix και ορισμένες άλλες υπηρεσίες streaming και το πιο σημαντικό θα σας κρατήσει ασφαλές Σε σύνδεση.

Εναλλακτικές λύσεις για το Hide.me

Λογότυπο CyberGhost

CyberGhost

Εάν είστε εκφοβισμένοι από την τιμή του Hide.me τότε θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο CyberGhost - είναι το καλύτερο VPN προϋπολογισμού εκεί έξω, ζητώντας ένα πολύ φτηνό μηνιαίο τέλος χωρίς να θυσιάζετε την ποιότητα. Διαβάστε την αναθεώρηση του CyberGhost

Λογότυπο τοπίου AstrillVPN

Astrill

Εναλλακτικά, αν χρειάζεστε ένα VPN που λειτουργεί στην Κίνα, τότε η κορυφαία σύσταση είναι η Astrill. Είναι δύσκολο να βρεθεί ένα VPN που μπορεί να νικήσει τη λογοκρισία της κυβέρνησης και πιστεύουμε ότι ο Astrill είναι ο καλύτερος σε αυτό. Διαβάστε την αναθεώρηση Astrill

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me