Το HideMyAss (HMA) είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο αναγνωρίσιμους παρόχους VPN εκεί έξω, έχοντας δημιουργήσει μια μεγάλη και πιστή βάση χρηστών από την εισαγωγή του ως διαμεσολαβητή ιστού το 2005.


Παρά ταύτα, η HMA κατέχει μια δεύτερη φήμη μεταξύ της βιομηχανίας VPN. Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί; Στη συνέχεια, δεν εξετάσουμε περαιτέρω από αυτή την κριτική HideMyAss εμπειρογνώμονα.

Είναι σίγουρα περίεργο και διαφορετικό, αλλά εμείς βυθίσαμε πίσω από τα τεχνάσματα μάρκετινγκ για να μάθουμε αν το HideMyAss πραγματικά κρύβει τον κώλο σου.

Μέχρι το τέλος αυτής της ανασκόπησης, θα γνωρίζετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το VPN HideMyAss. Αυτό περιλαμβάνει:

 • Είναι ασφαλές το HMA?
 • Πόσο γρήγορα είναι το HideMyAss?
 • Το HideMyAss συνεργάζεται με το Netflix?
 • Πόσο κοστίζει?
 • Πόσα διακομιστές διαθέτει η HMA?
 • Μήπως HideMyAss επιτρέπουν torrenting?

Αλλά αυτό είναι μόνο για εκκινητές - μέχρι το τέλος της συνολικής μας ανασκόπησης HMA θα είστε στην γνώση για τις ταχύτητες VPN του HideMyAss, την ιδιοκτησία του, την πολιτική καταγραφής και πολλά άλλα.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

HideMyAss! Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

 1. Πολύ γρήγορες ταχύτητες
 2. Λειτουργεί με Netflix, BBC iPlayer και Prime Video
 3. Το Torrenting επιτρέπεται σε πολλούς διακομιστές
 4. Εύχρηστες εφαρμογές με απλή ρύθμιση στις περισσότερες συσκευές
 5. Συνδέστε με ασφάλεια σε διακομιστές VPN σε περισσότερες από 190 χώρες

Μειονεκτήματα

 1. Βασισμένο στο φιλικό προς το ιδιωτικό απόρρητο Ηνωμένο Βασίλειο
 2. Συλλέγει λεπτομερή αρχεία καταγραφής σύνδεσης και τα αποθηκεύει για 30 ημέρες
 3. Περιορίζεται στο πρωτόκολλο OpenVPN στην εφαρμογή επιφάνειας εργασίας
 4. Δεν είναι συμβατό με πολλές συσκευές εκτός των κύριων πλατφορμών

HideMyAss! Περίληψη κλειδιών

Κορυφαία ταχύτητα λήψης

Πολιτική καταγραφής

IP, DNS ή διαρροές WebRTC

Δικαιοδοσία

Διακομιστές

Διευθύνσεις IP

Χώρες

ΗΠΑ Netflix

Torrenting

Έργα στην Κίνα

Υποστήριξη

Φθηνότερη τιμή

Επίσημη ιστοσελίδα

75Mbps
Ορισμένα αρχεία καταγραφής χρηστών
Οχι
Ηνωμένο Βασίλειο (μέλος με πέντε μάτια)
1,000+
5.000+
190
Ναί
Απεριόριστος
Οχι
Ζωντανή συζήτηση
$ 3.99 / mo πάνω από 36 μήνες
Hidemyass.com

Η έρευνά μας έχει βρει ότι το HideMyAss δεν είναι τόσο ιδιωτικό όσο οι ανταγωνιστές του και δεν επιτρέπει στους ειδικούς χρήστες να τσακίζουν με πάρα πολλά περιβάλλοντα, είτε.

Τούτου λεχθέντος, είναι ακόμα ένα από τα καλύτερα δίκτυα VPN. Ένα από τα ισχυρότερα χαρακτηριστικά του είναι οι ταχύτητες λήψης του, τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω παρακάτω.

Αλλά πρώτα, ας ρίξουμε μια ματιά στο ποιος είναι πίσω από την υπηρεσία VPN.

Σχετικά με & Πολιτική καταγραφής

Ποιος είναι ο HideMyAss!?

Ο Jack Cator, ο τότε 16χρονος, δημιούργησε το 2005 το HideMyAss ως διακομιστή μεσολάβησης για τον αποκλεισμό ιστοτόπων στο σχολείο.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, η Privax Ltd, η βρετανική εταιρεία Jack που δημιουργήθηκε για να λειτουργήσει η HMA - ξεκίνησε την πρώτη υπηρεσία συνδρομητικής βάσης VPN.

Η δημοτικότητα του HideMyAss οδήγησε την AVG, μια τσεχική εταιρεία προστασίας από ιούς, να την αποκτήσει μέχρι και τα 60 εκατομμύρια δολάρια το 2015. Η AVG αγοράστηκε με τη σειρά της από το Avast, άλλη τσεχική εταιρεία προστασίας από ιούς, το 2016.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η μητρική της εταιρεία εδρεύει στην Τσεχική Δημοκρατία, Η Privax Ltd βρίσκεται ακόμη στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτό καλεί τα άμεσα κουδούνια συναγερμού. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι μια πραγματικά τρομερή βάση για έναν παροχέα VPN, με νόμους περί ενοχλητικών δεδομένων που κωδικοποιούνται τώρα μέσω του νόμου περί διερευνητικών δυνάμεων του Ηνωμένου Βασιλείου ή του «Χάρτη Snoopers» όπως είναι ευρέως γνωστός.

Στιγμιότυπο οθόνης του εξεταστικού νόμου 2016

Ερευνητικό Δυναμικό Νόμου 2016

Το HideMyAss υπόκειται σε όλες τις συμφωνίες ανταλλαγής πληροφοριών που περιλαμβάνονται στον Χάρτη Snoopers και αναγνωρίζει ότι θα παρέχει πληροφορίες στις αρχές επιβολής του νόμου, αν είναι απαραίτητο.

Σε μια περίπτωση, ένα μέλος της ομάδας hacktivist Anonymous συνελήφθη με επιτυχία μετά την HMA, υπό την προϋπόθεση ότι η πρόσβαση του FBI στα αρχεία καταγραφής σύνδεσης, μετά από απόφαση του δικαστηρίου του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το HideMyAss δεν κάνει τίποτα για να κρύψει τον κώλο σου, τελικά.

Αν αυτό σας αφορά, σας προτείνουμε να μην κάνετε κόπο να διαβάσετε περαιτέρω και να χρησιμοποιήσετε έναν πιο ιδιωτικό πάροχο VPN.

Πολιτική καταγραφής

HideMyAss! Πολιτική Απορρήτου

Απόσπασμα του HideMyAss! Πολιτική Απορρήτου

Το HideMyAss διατηρεί τα αρχεία καταγραφής?

ναι είναι.

Το HideMyAss συλλέγει τις ακόλουθες πληροφορίες:

 • Μια χρονική σήμανση όταν συνδέετε και αποσυνδέετε το VPN
 • Ποσότητα δεδομένων που μεταδίδονται κατά τη διάρκεια της συνεδρίας σας
 • Το υποδίκτυο της αρχικής διεύθυνσης IP (αν και η τελευταία οκτάτη είναι ανώνυμη)
 • Διεύθυνση IP του διακομιστή VPN που έχετε επιλέξει

Για να το πούμε ομαλά, η HMA συλλέγει περισσότερα αρχεία δεδομένων από ό, τι χρειάζεται και σίγουρα περισσότερο από ό, τι είμαστε άνετοι.

Ακολουθούν οι πληροφορίες που περιέχονται στην πολιτική απορρήτου του HideMyAss:

Απόσπασμα πολιτικής απορρήτου HMA

HideMyAss υποστηρίζει ότι πρόκειται για τη βελτίωση της τεχνικής αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών της και την αποτροπή της παράνομης δραστηριότητας των χρηστών.

Ωστόσο, πολλές άλλες υπηρεσίες VPN διαχειρίζονται όλο αυτό χωρίς να συλλέγουν και να αποθηκεύουν αυτό το ποσό πληροφοριών.

Για υπηρεσίες VPN που διατηρούν απολύτως κανένα αρχείο καταγραφής, τότε σας συνιστούμε να ρίξετε μια ματιά στις κριτικές μας για IPvanish ή Private Internet Access.

Ταχύτητα & Αξιοπιστία

Πολύ γρήγορες ταχύτητες, κοντά στο καλύτερο

Το HideMyAss παρουσίασε πολύ γρήγορες ταχύτητες στις δοκιμές μας, τοποθετώντας το εκεί με τις κορυφαίες υπηρεσίες VPN.

Η καθυστέρηση κατά τη χρήση του HMA ήταν επίσης εντυπωσιακή, με μέσο όρο στα 5ms για την πλειονότητα των τοποθεσιών - καθιστώντας το ιδανικό VPN για gamers.

Συνήθως θα πρότεινα ότι ένα VPN που εμφανίζει αυτό το επίπεδο ταχύτητας θα έκανε μια μεγάλη επιλογή για το torrenting. Ωστόσο, λόγω της παρενοχλητικής πολιτικής καταγραφής του HideMyAss, οι κακοποιοί θα πρέπει να κατευθύνονται καλά.

Η ταχύτητα είναι αποτέλεσμα της φυσικής μας θέσης στο Λονδίνο (σύνδεση οπτικών ινών 100Mbps) σε έναν διακομιστή δοκιμών στο Λονδίνο.

Πριν χρησιμοποιήσετε το HideMyAss !:

 1. ΚατεβάστεMbps

  99

 2. ΑνεβάστεMbps

  92

 3. HideMyAss! ΑνασκόπησηPingΚυρία

  2

Όταν συνδεθείτε στο HideMyAss !:

 1. ΚατεβάστεMbps

  87

 2. ΑνεβάστεMbps

  86

 3. HideMyAss! ΑνασκόπησηPingΚυρία

  16

Ταχύτητα μεταφόρτωσης χωρίς HideMyAss: 99Mbps

Ταχύτητα μεταφόρτωσης με HideMyAss: 87Mbps

Η απώλεια ταχύτητας κατεβάσματος όταν εκτελείται το HideMyAss 5%

Δοκιμάζουμε τις ταχύτητες VPN χρησιμοποιώντας μια επιμελή μεθοδολογία ελέγχου ταχύτητας, η οποία μας δίνει ακριβείς μέσες ταχύτητες από πολλές τοποθεσίες παγκοσμίως. Παρακάτω είναι οι μέσες ταχύτητες που μπορείτε να περιμένετε από αυτές τις τοποθεσίες:

 • ΗΠΑ: 38Mbps (Κατεβάστε) & 40Mbps (μεταφόρτωση)
 • Γερμανία: 80Mbps (Κατεβάστε) & 78Mbps (μεταφόρτωση)
 • Σιγκαπούρη: 35Mbps (Κατεβάστε) & 40Mbps (μεταφόρτωση)
 • Αυστραλία: 27Mbps (Κατεβάστε) & 11Mbps (μεταφόρτωση)

Τοποθεσίες διακομιστή

Το μεγαλύτερο δίκτυο διακομιστών

Σφαίρα με γαλάζια σημαία190Κοινές χώρεςΕικόνα ενός τοπίου της πόλης280ΜέσαΕικόνα ενός ροζ σημειωτήΔιευθύνσεις IP 5.000 +

Το HideMyAss είναι το κορυφαίο VPN για την επιλογή τοποθεσιών διακομιστών - δεν έχει καλύτερη σχέση με αυτό: πάνω από 960 διακομιστές VPN σε 190 χώρες.

HMA καλύπτει σχεδόν όλες τις χώρες του πλανήτη, καθιστώντας την μια ιδιαίτερα καλή επιλογή αν βρίσκεστε μακριά από τις τυπικές τοποθεσίες διακομιστή VPN. Η κάλυψη του διακομιστή HideMyAss στην Αφρική είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, για παράδειγμα.

Το HideMyAss έχει επίσης ένα αξιοσημείωτο ποσοστό τοποθεσιών διακομιστών σε επίπεδο πόλης, όπως:

 • Αυστραλία (2)
 • Καναδάς (3)
 • Γαλλία (2)
 • Γερμανία (2)
 • Ρωσία (2)
 • Ισπανία (2)
 • Ηνωμένο Βασίλειο (2)
 • ΗΠΑ (65)

Το πλεονέκτημα των εξυπηρετητών σε επίπεδο πόλης είναι η μικρότερη συμφόρηση και οι ταχύτερες ταχύτητες, έτσι ώστε να παρατηρηθεί μια τέτοια μεγάλη διασπορά από αυτά είναι ενθαρρυντική. Ωστόσο, είναι κρίμα που η HMA έχει κολλήσει με τις συνήθεις χώρες για την ανάπτυξη διακομιστή σε επίπεδο πόλης.

Streaming & Torrenting

Συνεπές VPN για ροή

Το HideMyAss είναι ένα από τα καλύτερα VPN για streaming. Οι τακτικές μας δοκιμές εντοπίζουν το HMA να είναι μία από τις πιο συνεπείς υπηρεσίες VPN στην παράκαμψη των ελέγχων τοποθεσίας για Netflix, BBC iPlayer και Amazon Prime Video.

HideMyAss! Προωθητική εικόνα ροής

HideMyAss έχει αποκλειστικούς διακομιστές αποκλειστικά για τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ροής, καθιστώντας όσο το δυνατόν απλούστερη την πρόσβαση στο US Netflix και στο BBC iPlayer.

Αυτές οι αφιερωμένες ραδιοσυχνότητες δεν είναι οι πιο εύκολες στην εύρεση, όμως, γι 'αυτό το έχουμε εντοπίσει για εσάς.

 • Νήσος Liberty σας επιτρέπει να ξεμπλοκάρετε ΗΠΑ Netflix
 • Γαμήλια πόλη αποδεσμεύει με επιτυχία BBC iPlayer

Αυτοί οι διακομιστές συνεχούς ροής είναι μερικοί από τους πιο αξιόπιστους που δοκιμάσαμε, έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση στους αγαπημένους σας δικτυακούς τόπους ροής χωρίς προβλήματα.

Οι γρήγορες ταχύτητες λήψεων της HMA σημαίνουν ότι το Netflix που παρακολουθείτε θα είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο.

Ωστόσο, επιθυμούμε το HideMyAss να μπορέσει να ξεμπλοκάρει τη Disney +, καθώς πολλοί άλλοι πάροχοι VPN μπορούν να το κάνουν χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Torrenting

Δεν συνιστούμε το HideMyAss για torrenting, και πάλι λόγω της σκανδαλώδους πολιτικής καταγραφής.

Εντούτοις, επιτρέπεται όλοι οι διακομιστές HideMyAss, με βελτιστοποιημένες επιλογές για την καλύτερη δυνατή απόδοση. Αλλά οι κυνηγοί θα πρέπει να επιλέξουν απολύτως ένα όχι-logs προμηθευτής VPN αντ 'αυτού.

Βεβαίως, η HMA δεν διατηρεί ρητά αναγνωρίσιμες πληροφορίες όπως το ιστορικό περιήγησης ή τη διεύθυνση IP σας. Αλλά τα αρχεία καταγραφής σύνδεσης που διατηρεί μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες για να αποκαλύψουν την ταυτότητά σας.

Αυτό επέτρεψε στο FBI να αναγνωρίσει τον Ανώνυμο χάκερ ως Cody Kretsinger, για παράδειγμα.

Αντ 'αυτού, οι κακοποιούς θα πρέπει να χρησιμοποιούν το ExpressVPN. Η αυστηρή πολιτική μη λογαρίθμων διασφαλίζει ότι δεν διατηρούνται πληροφορίες, εξαλείφοντας κάθε πιθανότητα εμφάνισης της ταυτότητάς σας. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό στην πλήρη επισκόπηση του ExpressVPN.

Αλλά μην πάρετε μόνο τη δική μας λέξη - Το 2017, ένας τουρκικός διακομιστής ExpressVPN κατασχέθηκε από τις τοπικές αρχές και αποδείχτηκε ότι περιείχε χωρίς προσδιορισμένες πληροφορίες.

Παράκαμψη λογοκρισίας

Δεν θα δουλέψει στην Κίνα

Το HideMyAss δεν λειτουργεί με συνέπεια στην Κίνα, πράγμα που σημαίνει ότι η πρόσβαση σε δημοφιλείς εφαρμογές, όπως το Instagram και το WhatsApp, δεν είναι πάντοτε εφικτό.

Είναι αναξιόπιστο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούμε να το προτείνουμε.

HideMyAss! Ανασκόπηση

Αυτό επιδεινώνεται από το γεγονός ότι ο ιστότοπος της HMA είναι σήμερα αποκλεισμένος στην Κίνα. Ως αποτέλεσμα, είστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο πάροχο VPN μόνο για να το κατεβάσετε.

Το HideMyAss παρέχει εξειδικευμένες διευθύνσεις URL εγγραφής που επιδιώκουν να παρακάμψουν το αποκαλούμενο Great Firewall, αλλά ακόμη και αποδείχθηκαν ασυνεπείς και αναξιόπιστες.

Το HideMyAss είναι επίσης απίθανο να δουλέψει σε έντονα λογοκριμένες περιοχές όπως τα ΗΑΕ, τη Ρωσία ή το Ιράν.

Εάν θέλετε να μάθετε ποια VPNs συνιστούμε για όσους ζουν ή ταξιδεύουν σε μια χώρα υψηλής λογοκρισίας, ελέγξτε την περίληψη των καλύτερων VPN για αποφυγή λογοκρισίας.

Πλατφόρμες & συσκευές

Λειτουργεί σε πολλές συσκευές, είναι διαθέσιμη και η ρύθμιση δρομολογητή

Εφαρμογές

Λογότυπο των WindowsWindowsΛογότυπο MacΜακΛογότυπο iOSiOSΛογότυπο AndroidAndroidΛογότυπο LinuxLinuxΛογότυπο δρομολογητήRouter

HideMyAss έχει αφιερωμένες εφαρμογές για όλες τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες: Microsoft Windows, Apple MacOS, iOS και Android. 

Υπάρχουν επίσης λεπτομερείς οδηγίες για την εγκατάσταση και χρήση του HideMyAss VPN και σε άλλες συσκευές, όπως κονσόλες παιχνιδιών. 

Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε το HMA σε επίπεδο δρομολογητή ή ακόμα και να αγοράσετε ένα νέο δρομολογητή με το οποίο έχει ήδη ρυθμιστεί και προεγκατασταθεί. Μπορείτε να διαβάσετε τον οδηγό μας για να μάθετε πώς να ρυθμίσετε το HideMyAss VPN στον δρομολογητή.

Κονσόλες παιχνιδιών & Συσκευές ροής

Λογότυπο AppleTVAppleTVAmazon Fire Logo ΛογότυποAmazon Fire TVΛογότυπο ChromecastChromecastΛογότυπο της NintendoNintendoΛογότυπο PlayStationPlayStationRoku LogoRokuΛογότυπο του XboxXbox

Το HideMyAss δεν διαθέτει ειδικές εφαρμογές VPN για δημοφιλείς συσκευές ροής όπως το Amazon Fire TV Stick.

Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VPN HMA σε όλες τις συσκευές, είτε ρυθμίζοντας το VPN στον δρομολογητή σας είτε συνδέοντας τις συσκευές σας σε έναν υπολογιστή που εκτελεί το VPN.

Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

Το HideMyAss δεν έχει επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης, κάτι που είναι πολύ απογοητευτικό, λαμβάνοντας υπόψη τις περισσότερες υπηρεσίες VPN κορυφαίου επιπέδου που έχουν.

Εάν χρειάζεστε επέκταση του προγράμματος περιήγησης VPN, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Βρείτε τις καλύτερες επεκτάσεις VPN για το Chrome και τα καλύτερα πρόσθετα VPN για τον Firefox στους ειδικούς οδηγούς μας.

Κρυπτογράφηση & Ασφάλεια

Δεν είναι τόσο ιδιωτική όσο άλλες σημαντικές υπηρεσίες VPN

Πρωτόκολλα

Κρυπτογράφηση

Ασφάλεια

Προηγμένες λειτουργίες

L2TP / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

PPTP

AES-256

DNS Blocking Blocking

DNS πρώτου μέρους

IPB6 μπλοκαρίσματος διαρροών

VPN Kill Switch

Ανατρέξτε στο Γλωσσάρι VPN εάν αυτοί οι όροι σας μπερδεύουν και θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Μεταξύ των δημοφιλέστερων υπηρεσιών VPN, το HideMyAss είναι ένα από τα ελάχιστα ιδιωτικό και ασφαλές.

Η HMA έχει μια ιδιαίτερα ανησυχητική ιστορία των αδυναμιών ασφαλείας και των ελλειπόμενων χαρακτηριστικών όταν πρόκειται για την Apple iOS και MacOS.

Το 2017, εντοπίστηκαν αρκετά προβλήματα ευπάθειας στην εφαρμογή HideMyAss Mac. Αυτά τα τρωτά σημεία επέτρεψαν την εγκατάσταση κακόβουλου λογισμικού στη ρίζα της συσκευής, εάν ένας hacker είχε φυσική πρόσβαση.

Επιπλέον, ο διακόπτης θανάτου VPN της HMA δεν λειτουργεί σε συσκευές Mac που εκτελούν το MacOS Catalina. Αυτό ήταν ένα γνωστό πρόβλημα από τις 8 Δεκεμβρίου 2019, αλλά δεν έχει ακόμη καθοριστεί.

Πίνακας των πρωτοκόλλων κρυπτογράφησης VPN και των κινδύνων ασφαλείας τους.

Τόσο η εφαρμογή iOS όσο και η εφαρμογή Mac είναι διαθέσιμες μόνο με το πρωτόκολλο IPSec. Το IPSec είναι ένα παλαιότερο πρωτόκολλο VPN το οποίο είναι γενικά λιγότερο ασφαλές και πιο επιρρεπές σε ευπάθειες από το OpenVPN, το οποίο παραμένει το αγαπημένο μας.

Ανησυχώντας, οι εφαρμογές HMA Android και iOS δεν διαθέτουν διακόπτη θανάτου VPN. Εάν η σύνδεσή σας VPN πέσει για οποιονδήποτε λόγο, όταν βρίσκεστε σε κινητά, κινδυνεύετε να εκθέσετε τα δεδομένα σας και να εγκαταλείψετε την πραγματική διεύθυνση IP σας - δεν είναι καλή.

Πιο ευχάριστα, οι εφαρμογές Windows και Android της HMA χρησιμοποιούν το προτιμώμενο πρωτόκολλο OpenVPN και όλες οι εφαρμογές κρυπτογραφούν την κυκλοφορία δεδομένων με την κρυπτογράφηση AES-256 «στρατιωτικής ποιότητας».

Όλες οι εφαρμογές HideMyAss έρχονται με διακομιστές DNS πρώτης πλευράς παράλληλα με την ενσωματωμένη προστασία διαρροών DNS και IPv6 - τα οποία είναι όλα απαραίτητα για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Ευκολία στη χρήση

Όμορφα σχεδιαστεί με μια αξιοπρεπή εφαρμογή για κινητά

Πώς να εγκαταστήσω & Ρύθμιση του HideMyAss!

 • HideMyAss! κατεβάστε το στιγμιότυπο οθόνης στο HMA! Επανεξέταση VPN

  Η λήψη του λογισμικού είναι τόσο απλή όσο το πάτημα του κατάλληλου κουμπιού στο HideMyAss! δικτυακός τόπος.

 • HideMyAss! το στιγμιότυπο του φακέλου προορισμού στο HMA! Επανεξέταση VPN

  Πριν από την εγκατάσταση, πρέπει να επιλέξετε ένα φάκελο προορισμού για όλα τα αρχεία που θα αποθηκευτούν.

 • HideMyAss! εγκατάσταση του οδηγού screenshot στο HMA! Επανεξέταση VPN

  Μπορείτε να ελέγξετε την πρόοδο της εγκατάστασης σε αυτό το παράθυρο και συνήθως διαρκεί μόνο μερικά λεπτά.

 • HideMyAss! εγκατάσταση πλήρους οθόνης στο HMA! Επανεξέταση VPN

  Μόλις εγκατασταθεί το λογισμικό, θα σας ζητηθεί να εκτελέσετε το HideMyAss! app.

 • HideMyAss! main view screenshot στο HMA! Επανεξέταση VPN

  Η κύρια προβολή σας στην εφαρμογή επιφάνειας εργασίας HMA. Απλά επιλέξτε τη λειτουργία σας και συνδεθείτε.

 • HideMyAss! συνδεδεμένο screenshot στο HMA! Επανεξέταση VPN

  Είναι ένα υπέροχο άγγιγμα που η εικόνα γεμίζει με χρώμα καθώς συνδέεστε.

 • HideMyAss! Αναζήτηση οθόνης οθόνης στο HMA μας! Επανεξέταση VPN

  Αναζήτηση ανά χώρα, πόλη, αγαπημένη τοποθεσία ή σκοπό. Λειτουργεί πολύ καλά.

 • HideMyAss! screenshot λίστα ρυθμίσεων στο HMA μας! Επανεξέταση VPN

  Οι ρυθμίσεις είναι καλά οργανωμένες και χωρίζονται σε χρήσιμες ετικέτες καρτέλες.

Η σειρά εφαρμογών και προγραμμάτων του HideMyAss είναι κομψή και απλή - τους αγαπάμε.

Ακόμη και αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ ένα VPN προτού να μην έχετε κανένα πρόβλημα με το HMA.

Η δυνατότητα αναζήτησης στη λίστα διακομιστών είναι μια μεγάλη βοήθεια, καθώς είναι σε θέση να προσθέσετε σελιδοδείκτες σε θέσεις και το μενού επιλογών είναι απλό.

Όσον αφορά τις εφαρμογές για κινητά της HMA, κάνουν σίγουρα μια βασική δουλειά, αλλά σε αντίθεση με τις εφαρμογές για υπολογιστές που δεν διαθέτουν κάποια από τα προηγμένα χαρακτηριστικά.

Υποστήριξη πελατών

Αξιοπρεπής υποστήριξη

Υποστήριξη live chat

Online Πόροι

Ναί
Ναί

Η υποστήριξη πελατών της HideMyAss δεν είναι πλέον μεταξύ των καλύτερων.

Το χαρακτηριστικό ζωντανής συνομιλίας είναι τώρα διαθέσιμο μόνο από την CET 9πμ έως τις 11μμ, αντί της χρυσής 24/7 υποστήριξης την οποία θα περίμενε κανείς από έναν πάροχο το μέγεθος του HideMyAss.

Ωστόσο, όταν είναι διαθέσιμη, η υποστήριξη της HMA είναι πολύ γρήγορη και πολύ χρήσιμη. Υποστηρίζεται επίσης από μια εκτεταμένη βάση γνώσεων.

Βρήκαμε επίσης την ομάδα ηλεκτρονικής υποστήριξης του HideMyAss να ανταποκριθεί άμεσα και ευγενικά.

Οι βιντεοκασέτες είναι πολύ ωραίο - θέλουμε απλώς να διευκολυνθεί η πλοήγηση ολόκληρου του τμήματος υποστήριξης της ιστοσελίδας.

Τιμολόγηση & Συμφωνίες

Ακριβά βραχυπρόθεσμα σχέδια

HideMyAss! Σχέδιο τιμολόγησης

Πόσο κοστίζει το HideMyAss;?

Αρκετά, στην πραγματικότητα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα βραχυπρόθεσμα σχέδια της HMA είναι αδικαιολόγητα.

Είναι επίσης ξεχωριστά από την κύρια σελίδα τιμολόγησης και είναι δύσκολο να βρεθούν. Μπορούν να έχουν πρόσβαση μέσω της ενότητας "εκτεταμένη" της ιστοσελίδας.

Προτείνουμε όμως να αποφύγετε το μηνιαίο πρόγραμμα αμοιβής, ωστόσο, καθώς το ποσό των 11,99 δολαρίων το μήνα είναι υπερβολικά μεγάλο για να καταπιεί κάποιος πάροχος VPN μεσαίας ταχύτητας.

Ωστόσο, αν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά την αρχική δαπάνη, οι μακροπρόθεσμες τιμές της HMA είναι λογικές.

Η καλύτερη τιμή του HideMyAss έρχεται με την τριετή συνδρομή του, δίνοντάς σας μια τεράστια εξοικονόμηση 67% και μειώνοντας το μηνιαίο κόστος σε $ 3,99.

Εάν αυτό εξακολουθεί να σας πονάει, η HMA προσφέρει μια μεγάλη επταήμερη δωρεάν δοκιμή. Τόσο καλό, στην πραγματικότητα, έκανε τη λίστα μας με τις πέντε καλύτερες δωρεάν δοκιμές VPN.

Εναλλακτικά, εάν είστε σε θέση να βάλουν χρήματα εκ των προτέρων, το HideMyAss έχει μια μη-ερωτήσεις ζητούμενη εγγύηση επιστροφής 30 ημερών, επιτρέποντάς σας να δοκιμάσετε τα διαπιστευτήρια της HMA για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 1. Μηνιαίο

  US $ 11.99 / mo

  Χρεώνεται 11,99 δολάρια κάθε μήνα

 2. 12 μήνες

  US $ 5,99 / mo

  Χρεώνεται 71,88 δολάρια κάθε 12 μήνεςΑποθήκευση 50%

 3. 3 χρόνια

  US $ 3,99 / mo

  Χρεώνεται 143,64 δολάρια ανά 3 χρόνιαΑποθηκεύστε το 67%

Όλα τα σχέδια έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Πληρωμή & Επιλογές επιστροφής χρημάτων

Πιστωτική κάρτα

PayPal

Bitcoin

UnionPay

Ναί
Ναί
Ναί
Ναί

Το HideMyAss δέχεται ένα ευρύ φάσμα επιλογών πληρωμής, όπως:

 • Μεγαλύτερες πιστωτικές κάρτες (συμπεριλαμβανομένων των Visa, Mastercard, American Express, Eurocard, JCB, Discover / Novus, Diners, Solo, Carte Bleue)
 • UnionPay
 • PayPal
 • Πορτοφόλι Qiwi
 • UnionPay
 • Alipay (支付 宝)

Υπάρχουν εναλλακτικές μέθοδοι πληρωμής ανάλογα με την τοποθεσία σας, όπως το iDeal στις Κάτω Χώρες και το Dankort στη Δανία.

Η κατώτατη γραμμή

Συνιστούμε HideMyAss!?

Συνοπτικά, δεν μπορούμε να προτείνουμε το HideMyAss λόγω της παρεμβατικής πολιτικής καταγραφής.

Αυτό είναι ιδιαίτερα απογοητευτικό γιατί με πολλούς τρόπους το HideMyAss είναι ένα καλό VPN - είναι γρήγορο, ξεκλειδώνει υπηρεσίες ροής και έχει ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών σε όλο τον κόσμο.

Αλλά χωρίς μια τεράστια αναθεώρηση της πολιτικής της υλοτομίας και ίσως ακόμη και με μια αλλαγή δικαιοδοσίας, δεν προτείνουμε να εγγραφείτε στο HideMyAss.

Εναλλακτικές λύσεις για το HideMyAss!

Λογότυπο NordVPN

NordVPN

Θέλετε ένα VPN που μπορείτε να εμπιστευτείτε να μην διατηρείτε κανένα προσωπικό ημερολόγιο; Το NordVPN είναι το VPN για εσάς. Είναι επίσης γρήγορο, ασφαλές και πολύ εύκολο στη χρήση. Διαβάστε την αναθεώρηση NordVPN

IPVanish Logo

IPVanish

Αν θέλετε να καλύψετε ένα ευρύ φάσμα συσκευών ή να εγκαταστήσετε το VPN σε λιγότερο συνηθισμένα λειτουργικά συστήματα, τότε θα πρέπει να εξετάσετε το IPVanish - έχει επίσης αυτό που πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη εφαρμογή Amazon Fire TV Stick στην αγορά. Διαβάστε την αναθεώρηση IPVanish

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me