Ένα μικρό, ανεξάρτητο και καθιερωμένο VPN, το ibVPN (που σημαίνει "Invisible Browsing VPN") είναι ένα όνομα που πιθανότατα θα είναι γνωστό μόνο σε όσους είναι πραγματικά συνδεδεμένοι με τα δίκτυα VPN.

Αλλά το ibVPN είναι ένα κρυμμένο στολίδι που παραβλέπεται λανθασμένα; Θα πρέπει να το εξετάζετε παράλληλα με βιομηχανίες όπως το NordVPN και το IPVanish?

Με μια ματιά η πολιτική απορρήτου του ibVPN φαίνεται καλή, όπως και η εκτεταμένη λίστα των χαρακτηριστικών του. Πηγαίνουμε σε αμφότερες αυτές με πολύ περισσότερες λεπτομέρειες στην πλήρη ανασκόπηση μας, καθώς και απαντώντας σε μεγάλες ερωτήσεις όπως:

 • Είναι ασφαλές το ibVPN?
 • Πόσο καλή είναι η επέκταση του ibVPN για το Chrome?
 • Τι είναι το DoubleVPN?
 • Μήπως το ibVPN επιβραδύνει το διαδίκτυο σας?

Πλέον οτιδήποτε άλλο θέλετε να ξέρετε για το ibVPN, συμπεριλαμβανομένου του πόσο εύκολο είναι να το χρησιμοποιήσετε, ανεξάρτητα από το εάν αποκλείει ή όχι το Netflix και μόνο ποιος είναι πίσω του.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

ibVPN υπέρ & Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

 1. Αξιόπιστη πολιτική μηδενικών αρχείων καταγραφής
 2. Τόνοι χαρακτηριστικών ασφαλείας
 3. Servers σε 82 πόλεις παγκοσμίως
 4. Πρωτόκολλο stealth για τις χώρες υψηλής λογοκρισίας
 5. Οι περισσότερες συσκευές που καλύπτονται, καθώς και χρήσιμες επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης
 6. Εξυπηρέτηση πελατών Excellend 24/7

Μειονεκτήματα

 1. Εναλλακτική εφαρμογή των Windows
 2. Αναξιόπιστο για streaming και Netflix
 3. Οι ταχύτητες στις συνδέσεις μεγάλων αποστάσεων δεν είναι μεγάλες

Σύνοψη κλειδιού ibVPN

Κορυφαία ταχύτητα λήψης

Πολιτική καταγραφής

IP, DNS ή διαρροές WebRTC

Δικαιοδοσία

Διακομιστές

Διευθύνσεις IP

Χώρες

ΗΠΑ Netflix

Torrenting

Έργα στην Κίνα

Υποστήριξη

Φθηνότερη τιμή

Επίσημη ιστοσελίδα

56Mbps
Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής
Οχι
Ρουμανία (μέλος της ΕΕ)
180
2.000+
50
Ναί
Περιορισμένος
Αναξιόπιστος
24/7 ζωντανή συνομιλία
$ 4.83 / mo πάνω από 12 μήνες
IbVPN.com

Πάνω, θα βρείτε τα βασικά μας πιάτα στο ibVPN. Υπάρχουν κάποιες εντυπωσιακές φιγούρες εκεί, αλλά δεν έχουν νόημα αν δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε το ίδιο το VPN.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο ποιος τρέχει ibVPN.

Σχετικά με & Πολιτική καταγραφής

Ποιος είναι ο ibVPN?

Το ibVPN διαθέτει ένα όμορφο, διαφανές τμήμα Σχετικά με εμάς στην ιστοσελίδα του, για να σας βοηθήσει να γνωρίσετε καλύτερα την εταιρεία και να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη.

Είναι σημαντικό το VPN να μην προσπαθεί να κρύψει τίποτα από εσάς και σίγουρα μας αρέσει να υπάρχει μια εικόνα της ομάδας του ibVPN front-and-center.

Μια φιγούρα που μας έδειξε είναι αυτή Το ibVPN υπήρξε από το 2003, το οποίο είναι αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα σε όρους VPN. Ακόμη και αν το προϊόν VPN δεν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά μέχρι το 2010, αυτό είναι ακόμα ένας καλός χρόνος σε μια βιομηχανία που είναι γενικά αρκετά νέα.

Το Amplusnet είναι το όνομα της εταιρείας που κατέχει το ibVPN. Ο ιστότοπός του είναι αρκετά αραιός (στην πραγματικότητα είναι απλά μια σελίδα προορισμού με ένα χωρίς νόημα γραφικό και μερικές πληροφορίες επικοινωνίας), αλλά αυτό είναι πιθανότερο επειδή υπάρχει απλώς ως εταιρεία χαρτοφυλακίου για το σήμα VPN.

Η σελίδα LinkedIn για την Amplusnet λέει ότι διαθέτει ένα ποικίλο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και λύσεων πληροφορικής, αν και ειλικρινά δεν μπορούμε να βρούμε αποδείξεις ότι υπάρχουν όντως έξω από το ibVPN.

Ο Dan Gurghian είναι συνιδρυτής, ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος του Amplusnet / ibVPN, ο οποίος μάλιστα κατείχε ένα AMA (Ask Me Anything) Q&Μια σύσκεψη για το Reddit το 2015 για όσους ενδιαφέρονται για τα VPN και το ιδιωτικό απόρρητο στο διαδίκτυο.

Ο Gurghian, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα ibVPN, είναι η ρουμανική, η οποία είναι επίσης εκεί όπου βασίζεται το ibVPN.

Η Ρουμανία είναι μέλος της ΕΕ έτσι, ενώ δεν μπορεί να είναι η χειρότερη χώρα στον κόσμο για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, αυτή η σύνδεση είναι πάντα κάτι που πρέπει να γνωρίζετε.

Πολιτική καταγραφής

Το ibVPN διατηρεί πολιτική μη καταγραφής. Είμαστε άνετοι να το ονομάσουμε αυτό, καθώς διευκρινίζει τι δεν συνδέεται με την πολιτική απορρήτου του.

Δεν υπάρχει καταγεγραμμένη επισκεψιμότητα, ούτε πώς χρησιμοποιείται το VPN ή κάποια από τις υπηρεσίες του. Το ibVPN υπόσχεται ότι δεν μπορεί να συνδέσει καμία συγκεκριμένη δραστηριότητα με κάποιον συγκεκριμένο χρήστη και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν αποθηκεύει κανένα είδος πληροφοριών πληρωμής, δεδομένου ότι όλα τα χειρίζονται από μια υπηρεσία τρίτου μέρους - κάτι πολύ σπάνιο για ένα VPN.

Έχουμε δύο μόνο μικρά προβλήματα με την πολιτική καταγραφής ibVPN.

Το πρώτο ζήτημα είναι ότι είναι πολύ σύντομο. Παρόλο που οι γενικοί όροι και οι όροι και η συνομωσία νομικής ομιλίας μπορεί να είναι αρκετά μακρύς, όλα όσα λένε πραγματικά για το θέμα της υλοτομίας είναι τα εξής:

Πολιτική καταγραφής ibVPN

Στην ιδανική περίπτωση θα θέλαμε να δούμε λίγο περισσότερο από αυτό, ακριβώς για να βάλουμε το μυαλό μας άνετα.

Δεύτερον, υπάρχει το θέμα της ρουμανικής δικαιοδοσίας του ibVPN.

Το ibVPN δηλώνει με βεβαιότητα ότι, εάν οι διακομιστές θεωρηθούν από τις αρχές, θα είναι κενές. Παρόλο που αυτό μπορεί να είναι αληθινό, θα ήταν ακόμη καλύτερο αν το ibVPN βρισκόταν κάπου όπου οι εξουσίες της ΕΕ δεν μπορούσαν να πάρουν τα χέρια τους σε servers.

Ταχύτητα & Αξιοπιστία

Συνολικά μέσος όρος ταχύτητας

Όταν πρόκειται για ταχύτητες, είτε πρόκειται για upload ή downloads, το ibVPN είναι εντελώς ανεξάντλητο, που κάθεται ακριβώς στο κέντρο της αγοράς.

Φυσικά θα μπορούσατε να κάνετε χειρότερα, αλλά μπορείτε επίσης να κάνετε πολύ καλύτερα από το ibVPN.

Η ταχύτητα είναι αποτέλεσμα της φυσικής μας θέσης στο Λονδίνο (σύνδεση οπτικών ινών 100Mbps) σε έναν διακομιστή δοκιμών στο Λονδίνο.

Πριν από τη χρήση του ibVPN:

 1. ΚατεβάστεMbps

  89.83

 2. ΑνεβάστεMbps

  98.67

 3. Επισκόπηση ibVPNPingΚυρία

  7

Όταν συνδέεστε στο ibVPN:

 1. ΚατεβάστεMbps

  56.21

 2. ΑνεβάστεMbps

  79.66

 3. Επισκόπηση ibVPNPingΚυρία

  26

Αυτό που είναι πολύ πιο αξιοσημείωτο από τους ακατέργαστους αριθμούς που καταγράφηκαν στις δοκιμές του ibVPN είναι η δυσκολία που προσπαθούσαμε να βρούμε τους πιο γρήγορους διακομιστές για δοκιμή από.

Η επιλογή της επιλογής 'Ταχύτερος διακομιστής' του ibVPN (όπως συμβαίνει συνήθως κατά τη δοκιμή ενός VPN) μας συνέδεσε με έναν διακομιστή Tor Over VPN στην Ολλανδία. Όχι μόνο δοκιμάζουμε από το Λονδίνο, το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά ακόμα κι αν είχαμε έδρα στις Κάτω Χώρες δεν υπάρχει τρόπος να είναι ο ταχύτερος διαθέσιμος εξυπηρετητής Tor Over VPN.

Ο αριθμός που βλέπετε παραπάνω είναι μετά από κάποιους χειρονακτικούς πειραματισμούς και συνδέθηκε με ένα βρετανικό διακομιστή - και ακόμη και τότε, οι ταχύτητες λήψης ήταν μάλλον ακανόνιστες. Είναι ακόμα περισσότερο από αρκετά καλό για σχεδόν οτιδήποτε σχεδιάζετε να κάνετε online, όμως.

Οι διεθνείς ταχύτητες που συνδέονται με διακομιστές μέχρι περίπου 600 μίλια είναι αρκετά καλές, αλλά υπήρξε μια σοβαρή απόρριψη όταν συνδεθήκαμε με την Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ - το ibVPN απογοήτευσε πραγματικά, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι μια τόσο σημαντική και δημοφιλής τοποθεσία για να συνδεθείτε.

Τοποθεσίες διακομιστή

Μια σταθερή παγκόσμια εξάπλωση με πολλές επιλογές P2P, Tor και DoubleVPN

Σφαίρα με γαλάζια σημαία50Κοινές χώρεςΕικόνα ενός τοπίου της πόλης82Το χωριόΕικόνα ενός ροζ σημειωτήΔιευθύνσεις IP 2.000 +

Εκτός από τα προβλήματα με το κατεστραμμένο "πιο γρήγορο διακομιστή" του εργαλείου ibVPN, είμαστε εντυπωσιασμένοι από την ποικιλία των διακομιστών και των τοποθεσιών.

Όπως συμβαίνει συχνά, το ibVPN λείπει πάρα πολύ στους διακομιστές στην Αφρική (με τη Νότια Αφρική να είναι η μόνη επιλογή). Καταφέρνει όμως να καλύψει όμορφα τον υπόλοιπο πλανήτη, όχι μόνο σε δημοφιλείς τοπικές τοποθεσίες, αλλά και σε περιοχές που συχνά παραμελούνται, όπως η Κεντρική Αμερική (Παναμάς) και η Νοτιοανατολική Ασία (Ινδονησία, Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Βιετνάμ).

Το ibVPN προσφέρει επίσης επιλογή διακομιστή VPN σε επίπεδο πόλης σε:

 • Αυστραλία
 • Καναδάς
 • Γαλλία
 • Γερμανία
 • Ινδία
 • Ισραήλ
 • Ιταλία
 • Ολλανδία
 • Ρωσία
 • Ισπανία
 • Ελβετία
 • Τουρκία
 • Ηνωμένο Βασίλειο
 • Ουκρανία
 • ΜΑΣ

Εάν αυτό φαίνεται σαν μια μακρά λίστα, αυτό συμβαίνει επειδή είναι - οι 180 εξυπηρετητές ibVPN και οι 2.000+ διευθύνσεις IP που το συνοδεύουν είναι λίγο πιο κοντά στον κανόνα, αλλά δεν πρέπει να υπάρχει κανένας τρόπος για να μην σας αρέσουν οι επιλογές.

Streaming & Torrenting

Απογοητευτικό για streaming & περιοριστική για τη δημιουργία torrenting

Είχαμε μεγάλες προσδοκίες για streaming μέσω του ibVPN όταν ανοίξαμε την εφαρμογή για πρώτη φορά. Όχι μόνο ο ιστότοπος ibVPN διαθέτει ανοιχτά την δυνατότητα της υπηρεσίας να ξεμπλοκάρει τις υπηρεσίες ροής, αλλά και μια έξυπνη λειτουργία "Οδηγός σύνδεσης", η οποία ρυθμίζει αυτόματα ένα φορτίο διαφορετικών ρυθμίσεων για γρήγορο και εύκολο αποτέλεσμα.

Δυστυχώς, τα αποτελέσματα αυτά δεν φθάνουν ποτέ. Τόσο οι αμερικανικές όσο και οι βρετανικές επιλογές συνεχούς ροής απέτυχαν εντελώς να ξεκλειδώσουν οποιοδήποτε είδος υπηρεσίας συνεχούς ροής.

Το BBC iPlayer και το UK Netflix πήραν το καλύτερο από το ibVPN (δεν λειτούργησε κανένας από τους τρεις διακομιστές streaming του Ηνωμένου Βασιλείου), αλλά τουλάχιστον είχαμε πρόσβαση στην αμερικανική Netflix μέσω του διακομιστή 'DoubleVPN - NL2US'.

Ακριβώς προσέξτε, ωστόσο, ότι το DoubleVPN μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στις ταχύτητες του Διαδικτύου σας. Θα μπορούσαμε να συνεχίζουμε ομαλά σε αυτό με την σύνδεση 100Mbps ινών μας, αλλά αν το διαδίκτυο σας είναι λιγότερο ικανό θα μπορούσε να αγωνιστεί.

Torrenting

Τα καλά νέα είναι ότι το ibVPN έχει έναν αριθμό από σαφώς επισημασμένους διακομιστές βελτιστοποιημένους με P2P για το torrenting.

Τα κακά νέα είναι ότι ίσως να μην υπάρχει ένα στη χώρα σας. Το ibVPN έχει διακομιστές P2P σε:

 • Βουλγαρία
 • Καναδάς
 • Φινλανδία
 • Χονγκ Κονγκ
 • Λιθουανία
 • Ολλανδία
 • Ρωσία
 • Ελβετία
 • Ουκρανία

Είναι μια περίεργη επιλογή και αυτό σημαίνει ότι εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ibVPN για torrenting στην Αυστραλία ή τη Νότια Αμερική θα πρέπει να συνδεθείτε σε μεγάλη απόσταση, θυσιάζοντας ταχύτητα στη διαδικασία.

Ρωτήσαμε έναν πράκτορα υποστήριξης ibVPN για περισσότερες πληροφορίες και μας βοήθησαν να μας το ενημερώσουν το torrenting επιτρέπεται σε όλους τους διακομιστές ibVPN, αλλά πιθανότατα θα ζήσετε τρομερή απόδοση σε διακομιστές που δεν είναι εξειδικευμένοι για αυτό.

Παράκαμψη λογοκρισίας

Έχει όλη την τεχνολογία για να λειτουργήσει εφικτά στην Κίνα

Το διαδίκτυο της Κίνας είναι το πιο λογοκριμένο στον κόσμο και είναι δύσκολο να βρεθεί ένα VPN που λειτουργεί εντός των συνόρων του.

ibVPN θα μπορούσε εργασία στην Κίνα, αλλά δεν είναι εγγυημένη.

Το ibVPN έχει πρωτόκολλα ShadowSocks και StealthVPN - τα δύο πιο αξιόπιστα (και απαραίτητα) εργαλεία που απαιτούνται για την επιτυχή πρόσβαση στο εξωτερικό από την Κίνα. Έχει επίσης έναν οδηγό ρύθμισης για την παράκαμψη της λογοκρισίας (στα Windows), η οποία κάνει όλες τις ρυθμίσεις για εσάς.

Το ibVPN χρησιμοποιείται για να έχει διακομιστές που βασίζονται στην Κίνα, συμπεριλαμβανομένου του DoubleVPN China to Europe και της Κίνας για τις ΗΠΑ επιλογές, αλλά αυτές έχουν πρόσφατα αφαιρεθεί - κάτι που θα επηρεάσει σίγουρα την ικανότητά του να νικήσει το Great Firewall.

Πλατφόρμες & συσκευές

Εφαρμογές για φορτία συσκευών, καθώς και τρεις επεκτάσεις προγραμμάτων περιήγησης

Εφαρμογές

Λογότυπο των WindowsWindowsΛογότυπο MacΜακΛογότυπο iOSiOSΛογότυπο AndroidAndroidΛογότυπο LinuxLinuxΛογότυπο δρομολογητήRouter

Το ibVPN προσφέρει το συνηθισμένο φάσμα προσαρμοσμένων εφαρμογών για διάφορες συσκευές, όπως τα Microsoft Windows, MacOS, iOS και Android.

Η ενότητα εγκατάστασης του ιστότοπου ibVPN είναι πολύ χρήσιμη, παρέχοντας λεπτομερείς οδηγίες (συμπεριλαμβανομένων των παρουσιάσεων βίντεο) σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης των εφαρμογών.

Μια λέξη προειδοποίησης σε χρήστες που δεν θα κατεβάσουν την έκδοση των εφαρμογών των Windows, αν και το ibVPN για Windows είναι μακράν η πιο ολοκληρωμένη έκδοση του VPN. Μπορεί να μην φαίνεται τόσο μεγάλη, αλλά έχει περισσότερες δυνατότητες και πρωτόκολλα από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα.

Η έκδοση του MacOS, για παράδειγμα, δεν διαθέτει τον οδηγό σύνδεσης ούτε πολλές από τις επιλογές πρωτοκόλλου.

Κονσόλες παιχνιδιών & Συσκευές ροής

Λογότυπο AppleTVAppleTVAmazon Fire Logo ΛογότυποAmazon Fire TVΛογότυπο ChromecastChromecastΛογότυπο της NintendoNintendoΛογότυπο PlayStationPlayStationRoku LogoRokuΛογότυπο του XboxXbox

Μην ξεγελιέστε - το ibVPN δεν διαθέτει μια ειδική εφαρμογή για το Amazon Fire TV Stick. Επίσης, δεν έχει εφαρμογή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή ροής ή κονσόλα παιχνιδιών, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό - δεν υπάρχει VPN.

Τι ibVPN έχει, όμως, είναι η ικανότητα να είναι διαμόρφωση μέσω του δρομολογητή. Εάν το κάνετε αυτό, θα καλύψει και θα προστατεύσει όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες με το οικιακό σας δίκτυο ταυτόχρονα.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την ibDNS, την υπηρεσία DNS του ίδιου του ibVPN, για να ξεκλειδώσετε διαφορετικό περιεχόμενο συνεχούς ροής σε συσκευές όπως η Apple TV σας. Προειδοποιήστε, ωστόσο: Το ibDNS δεν είναι VPN. Δεν θα κρυπτογραφεί και δεν προστατεύει τη συσκευή σας και θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο όταν απλά θέλετε να ξεμπλοκάρετε περιεχόμενο.

Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

Λογότυπο ChromeΧρώμιοΛογότυπο του FirefoxFirefoxΛογότυπο της ΌπεραςΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Το ibVPN προσφέρει επεκτάσεις διακομιστή μεσολάβησης για προγράμματα περιήγησης Google Chrome, Mozilla Firefox και Opera, τα οποία μπορούν να ληφθούν και να προστεθούν στο πρόγραμμα περιήγησης σε δευτερόλεπτα.

Οι επεκτάσεις ibVPN σάς επιτρέπουν να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκλεισμένο περιεχόμενο, να σας κρατήσουμε ασφαλείς από τα cookie παρακολούθησης τρίτου μέρους και να σας προστατεύσουμε από διαρροές WebRTC, κάτι που δεν προσφέρεται από πολλούς άλλους παρόχους VPN.

Μια άλλη προειδοποίηση, ωστόσο: αυτά είναι πληρεξούσια παρά πλήρη VPN. Αυτό σημαίνει ότι ενώ κρυπτογραφούν την επισκεψιμότητα του προγράμματος περιήγησής σας, δεν προσφέρουν το ίδιο επίπεδο ασφάλειας με τις εφαρμογές γραφείου, επομένως θα πρέπει να θεωρούνται ως χρήσιμα χαρακτηριστικά μπόνους αντί για πλήρη υποκατάστατα.

Κρυπτογράφηση & Ασφάλεια

Ένας εντυπωσιακός αριθμός πρόσθετων στοιχείων ασφαλείας

Πρωτόκολλα

Κρυπτογράφηση

Ασφάλεια

Προηγμένες λειτουργίες

IKEv2 / IPSec

L2TP / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

PPTP

SSTP

AES-256

DNS Blocking Blocking

DNS πρώτου μέρους

IPB6 μπλοκαρίσματος διαρροών

VPN Kill Switch

Αποκλεισμός διαρροών WebRTC

Ad Blocker

Διπλό VPN

Έξυπνο DNS

ΚΑΛΤΣΕΣ

TOR μέσω διακομιστή VPN

Ανατρέξτε στο Γλωσσάρι VPN εάν αυτοί οι όροι σας μπερδεύουν και θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Το ibVPN πραγματικά μας εξέπληξε με πόσα προχωρημένες επιλογές έχει.

Για αρχάριους έχει όλα τα πρωτόκολλα που αναζητούμε, ειδικά το IKEv2 και το OpenVPN (TCP και UDP), καθώς και μερικά άλλα που δεν θα συνιστούσαμε να χρησιμοποιείτε (αν και αν είστε χρήστης Mac παίρνετε μόνο το επιλογή IKEv2 ή IPSec).

Στη συνέχεια, υπάρχουν Shadowsocks και StealthVPN για να βοηθήσουν να νικήσουν ιδιαίτερα δυσνόητη λογοκρισία και web μπλοκ. Αυτά είναι απαραίτητα αν θέλετε να έχετε πιθανότητες να αποκτήσετε VPN για να εργαστείτε σε μια χώρα όπως η Κίνα.

Όλο το καιρό, το ibVPN κρυπτογραφεί τα πάντα μέσω του AES-256, το οποίο είναι το βιομηχανικό πρότυπο και είναι τόσο ασφαλές όσο μπορείτε να πάρετε.

Υπάρχουν πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά, επίσης. Έχουμε ήδη αναφέρει το ibDNS, τη ρύθμιση Smart DNS, που σας δίνει πολύ πιο συνεπή πρόσβαση σε περιεχόμενο ξένου συνεχούς ροής (χρήσιμο, ακόμη και αν δεν κρυπτογραφεί όλα τα δεδομένα σας) και υπάρχει επίσης ενσωματωμένος blocker ad.

Αναφέραμε επίσης εν συντομία τους διακομιστές DoubleVPN. Ο τρόπος με τον οποίο δουλεύετε είναι η δρομολόγηση ολόκληρης της κίνησης σας σε ένα διακομιστή VPN σε μια ενδιάμεση χώρα πριν την μεταβίβασή του στον επιλεγμένο προορισμό σας.

Όλοι αυτοί οι διακομιστές είναι σαφώς σημειωμένοι, αν και τα ονόματά τους δεν είναι απολύτως σαφή. Το "DoubleVPN - SG2NL", για παράδειγμα, δρομολογεί την κυκλοφορία σας προς την Ολλανδία μέσω της Σιγκαπούρης.

Σας καθιστά πιο δύσκολο να εντοπιστεί, αλλά φέρνει και τις ταχύτητες σας κάτω.

Τέλος, υπάρχει το Tor Over VPN. Το ibVPN έχει τρεις από αυτούς τους διακομιστές (στις Κάτω Χώρες, τη Σιγκαπούρη και τις ΗΠΑ), οι οποίοι θα χειριστούν όλη την επισκεψιμότητά σας μέσω του Tor. Αυτό σας δίνει ένα ακόμα επίπεδο ασφάλειας, αλλά θα έχει επίσης τεράστιο φόρτο στις ταχύτητές σας.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πολύ περίπλοκο θέμα, έχουμε βάλει μαζί έναν απλό εξηγητή για το VPN και τον Tor εδώ.

Ευκολία στη χρήση

Συγκεντρωμένες εφαρμογές που θα μπορούσαν να τρομάξουν τους αρχάριους

Πώς να εγκαταστήσω & Ρυθμίστε το ibVPN

 • Στιγμιότυπο οθόνης του οδηγού εγκατάστασης για την εφαρμογή Windows ibVPN

  Ο οδηγός εγκατάστασης ibVPN θα εμφανιστεί μετά την ολοκλήρωση της λήψης του λογισμικού.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της γραμμής προόδου στη λήψη των Windows ibVPN

  Η όλη διαδικασία πήρε λιγότερο από ένα λεπτό από την αρχή μέχρι το τέλος.

 • Στιγμιότυπο οθόνης σύνδεσης ibVPN

  Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, θα εμφανιστεί η οθόνη σύνδεσης ibVPN.

 • Στιγμιότυπο οθόνης του κύριου ταμπλό της εφαρμογής Windows ibVPN

  Ο βασικός πίνακας εργαλείων iBVPN είναι μάλλον ακατέργαστος και ενώ το χαρακτηριστικό πλούσιο θα μπορούσε να είναι καλύτερα οργανωμένο.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της λίστας διακομιστών VPN που είναι διαθέσιμος στην εφαρμογή Windows ibVPN

  Η λίστα διακομιστών μπορεί να αναζητηθεί και χρησιμοποιεί ένα σύστημα φωτεινού σηματοδότη για απόδοση με το χρόνο ping που εμφανίζεται, το οποίο είναι ωραίο.

 • Στιγμιότυπο οθόνης από το μενού ρυθμίσεων στην εφαρμογή Windows ibVPN

  Οι ρυθμίσεις ibVPN είναι πλούσιες και αρκετά καλά οργανωμένες, αλλά εξακολουθούν να τείνουν στην υπερφόρτωση πληροφοριών.

 • Στιγμιότυπο οθόνης των διαφόρων πρωτοκόλλων που είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή Windows ibVPN

  Μας αρέσει η οθόνη επιλογής πρωτοκόλλου ibVPN, καθώς παρέχει χρήσιμη συνθετική βοήθεια.

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιθανότατα θα βρουν την εφαρμογή Windows του ibVPN λίγο πιο χρονολογημένη και πολύ γεμάτη - είναι σίγουρα λίγο συγκεχυμένη η εμφάνιση.

Οι έμπειροι χρήστες VPN ή οι κατάλληλοι τεχνικοί τεχνικοί, από την άλλη πλευρά, θα μπορούσαν να έχουν ένα μαλακό σημείο για τους τρελούς, υπερπλήρεις πίνακες ελέγχου, καθώς έχουν αρκετούς ρυθμούς για να κυνηγήσουν και περισσότερες πληροφορίες σύνδεσης από ό, τι σχεδόν οποιοσδήποτε άλλος πάροχος που έχουμε δει.

Μπορείτε να βρείτε το μενού ρυθμίσεων στην αριστερή πλευρά της εφαρμογής. Είναι αρκετά καλά οργανωμένη, αλλά θα επωφελείτο από το να χωρίζεις σε μεμονωμένες καρτέλες, καθώς τώρα αισθάνεσαι σαν μια μικρή υπερφόρτωση πληροφοριών. Ωστόσο, μας αρέσει πραγματικά να έχουμε όλες τις επιλογές που μπορούμε να παίξουμε και να έχουμε την ευελιξία να επιλέγουμε πρωτόκολλα, να συνδεθούμε με servers με επιπλέον κρυπτογράφηση ή πρόσβαση σε υπηρεσίες streaming ή να ρυθμίσουμε το switch kill.

Αγαπάμε το σύστημα φωτεινής σηματοδότησης στη θέση του στη λίστα διακομιστών, που σας επιτρέπει να γνωρίζετε ποιες τοποθεσίες έχουν σχεδόν την ικανότητα. Η λειτουργία αναζήτησης είναι επίσης πολύ χρήσιμη, καθώς σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε σε ολόκληρη τη λίστα για να βρείτε τη χώρα που αναζητάτε.

Το μόνο σημαντικό μειονέκτημα είναι ο σχεδιασμός, ο οποίος (τουλάχιστον στα Windows) θα επωφεληθεί εξαιρετικά από μια πλήρη αναθεώρηση για να γίνει πιο απλοποιημένη και προσβάσιμη σε αρχάριους VPN.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εφαρμογές MacOS, iOS και Android είναι πολύ πιο κομψές, αλλά ως αποτέλεσμα δεν έχουν τα διαμορφώσιμα στοιχεία της εφαρμογής των Windows. Στην πραγματικότητα, η εφαρμογή MacOS κουνιέται πολύ μακριά από την άλλη - είναι εξαιρετικά απλή στη χρήση, αλλά λείπει πολλά από τα χαρακτηριστικά που εκτιμούμε τόσο πολύ από την έκδοση των Windows.

Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

επέκταση προγράμματος περιήγησης ibVPN για το Chrome

Οι επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης του ibVPN είναι εξίσου εύχρηστες με αυτές που ελπίζατε.

Χρειάζεται ένα κλικ για να τα προσθέσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας (Chrome, Firefox ή Opera) και στη συνέχεια κάντε ένα κλικ για να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε από τις 46 χώρες (ή μπορείτε να επιλέξετε έναν μεμονωμένο διακομιστή αν προτιμάτε).

Όπως πάντα, όμως, είμαστε υποχρεωμένοι να σας υπενθυμίσουμε ότι οι επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης του ibVPN είναι όχι πλήρη VPN. Είναι απλώς πληρεξούσιοι, οπότε θα αποτύχει μόνο η τοποθεσία σας - χρησιμοποιήστε τις μαζί με την πλήρη εφαρμογή VPN για πλήρη προστασία.

Υποστήριξη πελατών

Μεγάλη υποστήριξη όλο το εικοσιτετράωρο & χρήσιμους σε απευθείας σύνδεση οδηγούς

Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Online Πόροι

Ναί
Ναί
Ναί

Το ibVPN υποστηρίζει ζωντανή συνομιλία 24/7 για να σας βοηθήσει με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ερωτήσεις που μπορεί να έχετε. Όποτε φτάσαμε για βοήθεια, διαπιστώσαμε ότι οι απαντήσεις είναι γρήγορες, φιλικές και χρήσιμες.

ibVPN παράθυρο υποστήριξης συνομιλίας

Ένα πρόσφατο makeover στο διαδίκτυο έχει βελτιώσει την ποιότητα των ερωτήσεων και των σελίδων υποστήριξης, ενώ τώρα υπάρχει μια πολύ απαραίτητη λειτουργία αναζήτησης για να σας βοηθήσει να βρείτε γρήγορα αυτό που χρειάζεστε. Αγαπάμε την πρόσφατη έκδοση των εκπαιδευτικών βίντεο επίσης.

Η υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι γρήγορη, αλλά αποτελείται κυρίως από αντιγραφή και επικόλληση απαντήσεων που μπορεί να είναι απογοητευτική εάν έχετε ήδη προσπαθήσει να λύσετε το πρόβλημα μόνοι σας.

Δεν είναι τελείως τέλειο, αλλά δεν θα βρείτε πολύ καλύτερη υποστήριξη στον κλάδο VPN από ό, τι λαμβάνετε με το ibVPN.

Τιμολόγηση & Συμφωνίες

Τέσσερα διαφορετικά σχέδια σε πολλαπλά σημεία τιμών

ibVPN Κουπόνι

Σχέδιο τιμολόγησης ibVPN

Υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά σχέδια που μπορείτε να πάρετε με το ibVPN. Αυτή η αναθεώρηση βασίζεται στο Ultimate VPN πακέτο.

Είναι η πιο ακριβή επιλογή, αλλά είναι και το μοναδικό σχέδιο που σας δίνει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του ibVPN, καθώς και πέντε όρια ταυτόχρονης σύνδεσης.

Είναι επίσης μόνο το ισοδύναμο των 1,75 δολάρια περισσότερο το μήνα, όταν βγάζετε ένα σχέδιο 12 μηνών, το οποίο είναι αρκετά αμελητέο.

 1. Μηνιαίο

  US $ 10,95 / mo

  Ultimate VPN: Χρεώνεται 10,95 δολάρια κάθε μήνα

 2. 6 μήνες

  US $ 7.16 / mo

  Ultimate VPN: Χρεώνεται 42,95 δολ. Ανά 6 μήνεςΑποθήκευση 35%

 3. 12 μήνες

  US $ 2,42 / mo

  Ultimate VPN: Χρεώνεται 58,06 δολάρια κάθε 12 μήνεςΑποθηκεύστε το 56%

Όλα τα σχέδια έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 15 ημερών

Πληρωμή & Επιλογές επιστροφής χρημάτων

Το ibVPN προσφέρει δωρεάν δοκιμή 24 ωρών και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 15 ημερών.

Η δωρεάν δοκιμή σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε την πλήρη λειτουργικότητα της υπηρεσίας για 24 ώρες. Πρέπει να εγγραφείτε και να δώσετε ένα όνομα, μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν κωδικό πρόσβασης για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία, ωστόσο μας αρέσει να μην παρέχετε λεπτομέρειες σχετικά με την πληρωμή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αναβαθμίσετε αυτόματα μια συνδρομητική συνδρομή.

Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων είναι πραγματικά χωρίς ερωτήσεις που δεν ζητήθηκαν με ανώτατα όρια ή περιορισμούς δεδομένων, απλά επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης εντός 15 ημερών εάν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με την υπηρεσία.

Εκτός από αυτή την περίοδο, αν έχετε τεχνικά προβλήματα που δεν μπορούν να επιλυθούν από την τεχνική ομάδα εντός επτά ημερών, το ibVPN θα επεξεργαστεί μια πλήρη ή μερική επιστροφή, κάτι που δεν βλέπετε από πολλούς άλλους παρόχους.

Το ibVPN δέχεται ένα ευρύ φάσμα μεθόδων πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων μεγάλων πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, καθώς και πολλών διαφορετικών κρυπτοσυστημάτων:

 • Bitcoin
 • Blackcoin
 • Παύλα
 • Dogecoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • MaidSafeCoin
 • Namecoin
 • Peercoin
 • Κυματισμός
 • Τριχιά
 • Vertcoin

Υπάρχουν επίσης πολλές διεθνείς επιλογές όπως το Webmoney, το Alipay και το Qiwi Wallet μέσω του Paymentwall.

Η κατώτατη γραμμή

Συνιστούμε το ibVPN?

Το ibVPN έχει πραγματική δυνατότητα να αμφισβητήσει τα καλύτερα δίκτυα VPN στην αγορά, χάρη σε μια σταθερή ραχοκοκαλιά ασφάλειας και μια πρώτη νοοτροπία που βασίζεται στην προστασία της ιδιωτικής ζωής, γεγονός που μας διευκολύνει να συστήσουμε.

Είναι αναμφισβήτητο να απογοητεύεται από τις μέσες ταχύτητες σύνδεσης και την κακή αξιοπιστία για streaming και torrenting, αν και. Το ibVPN είναι καλό, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσυπογράφετε σε αυτό όταν υπάρχουν πολλές άλλες μεγάλες επιλογές.

Εναλλακτικές λύσεις για το ibVPN

Λογότυπο PrivateVPN

PrivateVPN

Το PrivateVPN είναι ένα από τα καλύτερα δίκτυα VPN για streaming αυτή τη στιγμή. Είναι επίσης σημαντικά φθηνότερο από το ibVPN. Διαβάστε την αναθεώρηση PrivateVPN

Λογότυπο ExpressVPN

ExpressVPN

Είναι το VPN νούμερο ένα για πολλούς λόγους, αλλά αν θέλετε ασυναγώνιστες, αξιόπιστες ταχύτητες σε όλο τον κόσμο, τότε το ExpressVPN βρίσκεται σε ένα δικό του πρωτάθλημα. Διαβάστε την αναθεώρηση ExpressVPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me