Το IVPN παρουσιάζεται με τον τρόπο που θέλουμε να δούμε μια υπηρεσία VPN να είναι παρούσα: η ιδιωτικότητα πρώτα.

Ισχυρίζεται ότι πρόκειται για την ασφάλεια και την ανωνυμία σας με μια υπηρεσία VPN "χωρίς καταγραφές, χωρίς διαρροές".

Τα καλά νέα? Οι έλεγχοι μας διαπίστωσαν ότι το IVPN είναι ακριβώς αυτό. Είναι μια αξιόπιστη και ασφαλής υπηρεσία με πολύ ισχυρή πολιτική υλοτομίας.

Αλλά δεν σταματήσαμε εκεί - είχαμε και άλλες ερωτήσεις σχετικά με το IVPN. Ερωτήσεις όπως:

 • Πού βασίζεται το IVPN?
 • Πώς χρησιμοποιείτε το IVPN?
 • Το IVPN εργάζεται στην Κίνα?

Συν ένα πλήρες φορτίο περισσότερο. Ανακαλύψαμε επίσης ότι, ενώ το IVPN είναι μια ισχυρή επιλογή για ασφάλεια, δεν είναι τελείως τέλεια.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

IVPN υπέρ & Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

 1. Διαφανής πολιτική μη λογαρίθμων
 2. Φορτία πρόσθετων χαρακτηριστικών ασφαλείας
 3. Τοπικές ταχύτητες λήψης έως 59Mbps
 4. Επί του παρόντος, ξεκλειδώνει το US Netflix
 5. Εύχρηστες εφαρμογές για τις περισσότερες συσκευές
 6. Χρήσιμη ζωντανή συνομιλία & μεγάλους πόρους

Μειονεκτήματα

 1. Αργές διεθνείς ταχύτητες λήψης
 2. Μικρή λίστα διακομιστών & ατομικά IP
 3. Κακή για άλλες υπηρεσίες ροής
 4. Δεν υπάρχουν επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

Σύνοψη κλειδιού IVPN

Κορυφαία ταχύτητα λήψης

Πολιτική καταγραφής


IP, DNS ή διαρροές WebRTC

Δικαιοδοσία

Διακομιστές

Διευθύνσεις IP

Χώρες

ΗΠΑ Netflix

Torrenting

Έργα στην Κίνα

Υποστήριξη

Φθηνότερη τιμή

Επίσημη ιστοσελίδα

59Mbps
Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής
Οχι
Γιβραλτάρ (μέλος της ΕΕ)
76
225+
29
Ναί
Περιορισμένος
Αναξιόπιστος
Ζωντανή συζήτηση
$ 8.33 / mo πάνω από 12 μήνες
IVPN.net

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε γιατί εξακολουθεί να έχει κάποια δουλειά στην αναθεώρηση του IVPN. Ας ξεκινήσουμε με το να γνωρίσουμε την εταιρεία πίσω από το VPN και αν είναι ή όχι αξιόπιστη.

Σχετικά με & Πολιτική καταγραφής

Ποιος είναι IVPN?

Πληροφορίες σχετικά με τη δομή του IVPN από την επίσημη ιστοσελίδα του

Το IVPN είναι μια σχετικά μικρή, αλλά αρκετά διαφανής επιχείρηση, ενσωματωμένη στο Γιβραλτάρ.

Το Γιβραλτάρ είναι τεχνικά ένα «βρετανικό υπερπόντιο έδαφος», αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάγεται στο Ηνωμένο Βασίλειο - είναι, ωστόσο, μέλος της ΕΕ.

Ενώ το IVPN μπορεί να ενσωματωθεί στη λωρίδα 5 του Γραμματέα, το Γιβραλτάρ, το GX11 1AA, το Γιβραλτάρ, αυτό δεν είναι στην πραγματικότητα όπου η ομάδα του εργάζεται από.

Ο ιστότοπος της IVPN λέει ότι η ομάδα των 13 ατόμων είναι «διανεμημένη σε όλο τον κόσμο» - ο Διευθύνων Σύμβουλος και ο μοναδικός ιδιοκτήτης Nick Pestell, για παράδειγμα, εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η IVPN διαθέτει επίσης μια εταιρεία που λειτουργεί: Privatus Limited. Δεν υπάρχει κανένας γονέας ή εταιρίες χαρτοφυλακίου, όμως - το Privatus Limited φαίνεται απλά ότι είναι το όνομα στο οποίο ενσωματώνεται το IVPN.

Πολιτική καταγραφής

Αισθανόμαστε σίγουροι ότι το λέμε αυτό Το IVPN είναι ένα VPN χωρίς logs.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την πολιτική απορρήτου του IVPN εδώ. Εδώ είναι τα κομμάτια που πιστεύουμε ότι είναι τα πιο σημαντικά.

IVPN δεν καταγράφει:

 • ΚΙΝΗΣΗ στους ΔΡΟΜΟΥΣ
 • Αιτήματα DNS
 • Σύνδεση χρονικών σημείων σύνδεσης ή διάρκεια σύνδεσης
 • Εύρος ζώνης χρηστών
 • Διευθύνσεις IP
 • Οποιαδήποτε δραστηριότητα λογαριασμού, εκτός από τις συνολικές ταυτόχρονες συνδέσεις

Δεν μπορούμε να ζητήσουμε πολλά περισσότερα από ένα VPN. Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που συλλέγεται καθόλου, και σίγουρα τίποτα που δεν θα μπορούσε να οδηγήσει σε έναν χρήστη να αναγνωρίζεται προσωπικά.

Το IVPN διευκρινίζει ότι θα συμμορφώνεται με τις αρχές εάν το ζητήσουν, αλλά ακόμη και αν οι διακομιστές του θα έπρεπε να κατασχεθούν, δεν θα υπήρχε τίποτα για να βρεθεί σε αυτούς. Αυτό, κατά την άποψή μας, είναι πολύ σημαντικό για να μετριαστεί η δικαιοδοσία της στην ΕΕ.

Η ακεραιότητα αυτής της πολιτικής υλοτόμησης επαληθεύτηκε και τον Μάρτιο του 2019 από ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία.

Ταχύτητα & Αξιοπιστία

Μέση ταχύτητα λήψης, αλλά μεγάλη για μεταφορτώσεις

Το IVPN κάθεται προς τα μέσα της συσκευασίας για ταχύτητες, ακολουθώντας τις δοκιμές μας από πρώτο χέρι.

Εάν δεν προσπαθείτε να συνδεθείτε σε οποιοδήποτε μέρος πολύ μακριά τότε το IVPN δεν θα πρέπει να επηρεάσει τις ταχύτητες του Διαδικτύου σας πολύ άσχημα, αλλά είναι πολύ μακριά από το γρηγορότερο που έχουμε δει.

Θα πρέπει να τονίσουμε τις εξαιρετικές ταχύτητες αποστολής του IVPN, οι οποίες καταγράψαμε πολύ πιο ισχυρές από τις ταχύτητες λήψης.

Η ταχύτητα είναι αποτέλεσμα της φυσικής μας θέσης στο Λονδίνο (σύνδεση οπτικών ινών 100Mbps) σε έναν διακομιστή δοκιμών στο Λονδίνο.

Πριν από τη χρήση του IVPN:

 1. ΚατεβάστεMbps

  93,45

 2. ΑνεβάστεMbps

  99,17

 3. IVPN ΑνασκόπησηPingΚυρία

  5

Όταν συνδέεστε με το IVPN:

 1. ΚατεβάστεMbps

  59.61

 2. ΑνεβάστεMbps

  85,54

 3. IVPN ΑνασκόπησηPingΚυρία

  11

Ταχύτητα μεταφόρτωσης χωρίς IVPN: 93,45Mbps

Ταχύτητα μεταφόρτωσης με IVPN: 59.61Mbps

Η απώλεια ταχύτητας κατεβάσματος μας κατά την εκτέλεση του IVPN: 36%

Υπάρχουν αναμφισβήτητα ταχύτερα διαθέσιμα VPN από το IVPN (η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο θα είναι μια από τις καλύτερες, για παράδειγμα), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το IVPN είναι αργό.

Δεν είναι εκπληκτικά ισχυρότερη στις τοπικές συνδέσεις, αλλά το IVPN βάζει και αρκετές αξιοπρεπείς ταχύτητες στο εξωτερικό.

Ακολουθούν οι μέσες ταχύτητες λήψης και φόρτωσης που συνδέονται από το Ηνωμένο Βασίλειο σε μερικούς από τους άλλους διακομιστές του IVPN:

 • ΗΠΑ: 22Mbps (Κατεβάστε) & 46Mbps (μεταφόρτωση)
 • Γερμανία: 47Mbps (Κατεβάστε) & 87Mbps (μεταφόρτωση)
 • Σιγκαπούρη: 8Mbps (Κατεβάστε) & 21Mbps (μεταφόρτωση)
 • Αυστραλία: 11Mbps (Κατεβάστε) & 20Mbps (μεταφόρτωση)

Τοποθεσίες διακομιστή

Μικρός αριθμός διακομιστών που βρίσκεται στο βόρειο ημισφαίριο

Σφαίρα με γαλάζια σημαία29Κοινές χώρεςΕικόνα ενός τοπίου της πόλης40ΜεώνΕικόνα ενός ροζ σημειωτή225 + διευθύνσεις IP

Ένας χάρτης του κόσμου που απεικονίζει όλους τους διακομιστές VPN της IVPN

Εάν ζείτε στην Αφρική, τη Νότια Αμερική, ή το μεγαλύτερο μέρος της Αυστραλίας ή της Ασίας, το IVPN είναι δεν είναι καλό για σενα.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι 40 τοποθεσίες διακομιστών της είναι πολύ συγκεντρωμένες στο βόρειο μισό του πλανήτη, ιδίως στη Δυτική Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Το IVPN προσφέρει απλά ένας διακομιστή στη Νότια Αμερική (Βραζιλία), ένας διακομιστή στην Αυστραλία (Σίδνεϊ) και τρία διακομιστές στην Ανατολική Ασία (Ιαπωνία, Σιγκαπούρη, Χονγκ Κονγκ).

Εάν ζείτε στις ΗΠΑ, από την άλλη πλευρά, υπάρχουν πολλές επιλογές, καθώς το IVPN διαθέτει 12 τοποθεσίες διακομιστών VPN σε επίπεδο πόλης, απλωμένες από την ακτή προς την ακτή.

Ακόμα και τότε, ο αριθμός των επιμέρους εξυπηρετητών που διασκορπίζονται στο δίκτυο είναι τόσο μικρός ώστε μπορεί να εμφανιστούν διακυμάνσεις της ταχύτητας στις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες.

Ένας πράκτορας υποστήριξης IVPN μας ενημέρωσε ότι υπάρχουν μεταξύ τριών και πέντε διευθύνσεων IP ανά διακομιστή - άλλος πολύ μικρός αριθμός.

Streaming & Torrenting

Ξεκλειδώνει το αμερικανικό Netflix, αλλά όχι πολύ άλλο

Ας πάρουμε ακριβώς κάτω σε αυτό: IVPN δεν είναι ένα πολύ καλό VPN για streaming.

Στις δοκιμές μας διαπιστώσαμε ότι το ΗΠΑ (Νέα Υόρκη) εργάστηκε για την αποδέσμευση του Netflix, αλλά αυτό ήταν.

Δοκιμάσαμε και ήταν δεν έχει πρόσβαση στο Netflix για το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ιαπωνία και άλλους αμερικανικούς διακομιστές.

Το US Netflix είναι μακράν η πιο δημοφιλής υπηρεσία συνεχούς ροής, οπότε τουλάχιστον το IVPN παίρνει το πιο σημαντικό δεξί κομμάτι, αλλά αν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε κάτι άλλο τότε θα πρέπει να κοιτάξετε ένα άλλο VPN.

Έχουμε έναν απλό, ειλικρινή κατάλογο που έχει συγκεντρωθεί μόνο για καταστάσεις όπως αυτό: τα κορυφαία μας πέντε VPN για streaming.

Torrenting

Το IVPN είναι πολύ καλύτερο για torrenting από ό, τι για streaming - μπορείτε να torrent ελεύθερα, με μόνο μια εξαίρεση.

Το IVPN κάνει δεν επιτρέπουν τη δραστηριότητα torrenting ή P2P στους διακομιστές των ΗΠΑ.

Ο λόγος για αυτό είναι ότι το IVPN λέει ότι έλαβε ένα μεγάλο αριθμό ειδοποιήσεων DMCA. Ζητεί από τους χρήστες να αποφεύγουν να χρεώνουν τους αμερικανικούς διακομιστές, συμπεριλαμβανομένων των διπλών συνδέσεων που χρησιμοποιούν έναν κόμβο εξόδου των ΗΠΑ.

Παράκαμψη λογοκρισίας

Μια πιθανή λύση σε χώρες υψηλής λογοκρισίας

Παρά την καταστολή της Κίνας από παρόχους VPN, το IVPN μπορεί να είναι μια αξιοπρεπής επιλογή για χρήση στη χώρα.

Η υποστήριξη πελατών μας ενημέρωσε ότι πολλοί έχουν επιτυχία χρησιμοποιώντας το εργαλείο Obfsproxy, το οποίο καλύπτει την επισκεψιμότητα VPN, καθιστώντας το "φυσιολογικό" ως προς τους λογοκριτές και συνεπώς επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκλεισμένο περιεχόμενο.

Ο ιστότοπος IVPN δεν αποκλείεται ούτε στην Κίνα, που είναι ένα μπόνους. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις, ωστόσο, το IVPN θα λειτουργήσει και το εργαλείο Obfsproxy δεν είναι διαθέσιμο σε συσκευές Android ή iOS. Υπάρχουν άλλοι πάροχοι εκεί έξω που παρέχουν μια πιο αξιόπιστη και ολοκληρωμένη λύση - το Astrill είναι ένα από τα αγαπημένα μας.

Δεν μπορούμε να προτείνουμε πλήρως τη χρήση του IVPN σε άλλες χώρες υψηλής λογοκρισίας, όπως το Ιράν, την Τουρκία και τη Σαουδική Αραβία, λόγω της έλλειψης κάλυψης διακομιστών στις περιοχές αυτές, γεγονός που θα οδηγήσει σε κακή απόδοση. Αντ 'αυτού, αναζητήστε παρόχους που προσφέρουν διακομιστές που βρίσκονται σε κοντινές χώρες ελεύθερης ομιλίας.

Πλατφόρμες & συσκευές

Λειτουργεί σχεδόν με οτιδήποτε, αλλά χωρίς επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

Εφαρμογές

Λογότυπο των WindowsWindowsΛογότυπο MacΜακΛογότυπο iOSiOSΛογότυπο AndroidAndroidΛογότυπο LinuxLinuxΛογότυπο δρομολογητήRouter

Το IVPN προσφέρει προσαρμοσμένες προσαρμοσμένες εφαρμογές για τα Microsoft Windows, MacOS, Linux, iOS και Android, το οποίο είναι ιδανικό για αρχάριους VPN. Το γενναιόδωρο όριο των πέντε ταυτόχρονων συνδέσεων του παρόχου σημαίνει ότι μπορείτε να προστατέψετε τις συσκευές της οικογένειάς σας καθώς και τις δικές σας.

Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε το VPN σε μερικούς διαφορετικούς συμβατούς δρομολογητές, συμπεριλαμβανομένων των DD-WRT, pfSense και Tomato, χρησιμοποιώντας τους φιλικούς οδηγούς εγκατάστασης του παρόχου.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με ένα στοιχείο χειροκίνητης διαμόρφωσης, μπορείτε επίσης να αγοράσετε προρυθμισμένους δρομολογητές μέσω των συνεργασιών της IVPN με τους Flashrouters και Vilfo.

Κονσόλες παιχνιδιών & Συσκευές ροής

Λογότυπο AppleTVAppleTVAmazon Fire Logo ΛογότυποAmazon Fire TVΛογότυπο ChromecastChromecastΛογότυπο της NintendoNintendoΛογότυπο PlayStationPlayStationRoku LogoRokuΛογότυπο του XboxXbox

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το IVPN με τις κονσόλες παιχνιδιών και τις συσκευές streaming, όπως το Amazon Fire TV Stick ή το Xbox, έχετε μερικές επιλογές.

Το πιο απλό είναι να ρυθμίσετε με μη αυτόματο τρόπο έναν υποστηριζόμενο δρομολογητή ή να το αγοράσετε με το ήδη εγκατεστημένο λογισμικό VPN, καθώς αυτό θα προστατεύσει όλες τις συνδεδεμένες συσκευές στο σπίτι σας. Υπάρχει ένας πλήρης οδηγός εγκατάστασης στην ιστοσελίδα του IVPN.

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε με μη αυτόματο τρόπο κάποιες συσκευές με το λογισμικό OpenVPN, αλλά προς το παρόν η IVPN προσφέρει μόνο οδηγούς για το Kodi και το Amazon Fire TV Stick.

Η τελική επιλογή είναι η απομάκρυνση της σύνδεσης VPN από μια άλλη συσκευή που εκτελεί το λογισμικό, όπως ένα φορητό υπολογιστή, ωστόσο αυτό δεν εγγυάται ότι θα λειτουργήσει για όλες τις συσκευές.

Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

Σε αντίθεση με ορισμένους από τους κορυφαίους παροχείς, το IVPN δεν προσφέρει καμία επέκταση προγράμματος περιήγησης.

Αυτό δεν θα επηρεάσει την πλειοψηφία των ανθρώπων, αλλά αν είστε ένας βαρύς χρήστης του προγράμματος περιήγησης που θέλει μια πιο ελαφριά εμπειρία, θα πρέπει να αναζητήσετε έναν παροχέα που προσφέρει είτε VPN είτε επέκταση μεσολάβησης για το προτιμώμενο πρόγραμμα περιήγησης.

Σας συνιστούμε το ExpressVPN ως το καλύτερο VPN για τις επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης, αν αυτό είναι κάτι που χρειάζεστε - τα έχει για το Google Chrome και το Mozilla Firefox.

Κρυπτογράφηση & Ασφάλεια

Καλή επιλογή των πρωτοκόλλων & πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά

Πρωτόκολλα

Κρυπτογράφηση

Ασφάλεια

Προηγμένες λειτουργίες

IKEv2 / IPSec

L2TP / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

WireGuard

AES-256

DNS Blocking Blocking

DNS πρώτου μέρους

IPB6 μπλοκαρίσματος διαρροών

Υποστηρίζει τη θύρα TCP 443

VPN Kill Switch

Ad Blocker

Διπλό VPN

ΚΑΛΤΣΕΣ

Διαίρεση σήραγγας

Ανατρέξτε στο Γλωσσάρι VPN εάν αυτοί οι όροι σας μπερδεύουν και θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Το IVPN είναι πολύ καλό για την ασφάλεια, προσφέροντας ισχυρή κρυπτογράφηση και πολλά πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Υπάρχει μια επιλογή από τέσσερα πρωτόκολλα: OpenVPN, WireGuard, IPSec και IKEv2. Τα τελευταία δύο απαιτούν κάποια χειροκίνητη διαμόρφωση, αλλά δεν χρειάζεται να ενοχλείτε με αυτό - το OpenVPN είναι το προτιμώμενο πρωτόκολλο ούτως ή άλλως.

Το WireGuard είναι ένα νέο πρωτόκολλο που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και έτσι το IVPN "συστήνει μόνο να το χρησιμοποιήσει για σκοπούς δοκιμών και σε περιπτώσεις όπου η ασφάλεια δεν είναι κρίσιμη". Είναι διαθέσιμο για χρήση με εφαρμογές MacOS, Android, iOS και Windows του IVPN.

Οποιοδήποτε πρωτόκολλο χρησιμοποιείτε, το IVPN διεξάγει κρυπτογράφηση μέσω ασύμβατου κρυπτογράφου AES-256.

Μας αρέσει η λειτουργία 'firewall' (kill switch) του IVPN, ένα εργαλείο που πρέπει να έχει το λογισμικό που εμποδίζει την κίνηση του web σας σε περίπτωση διακοπής της σύνδεσης VPN για οποιονδήποτε λόγο.

Εκτός από τους διακομιστές DNS πρώτου μέρους, οι οποίοι εμποδίζουν την εμφάνιση της διεύθυνσης IP σε τρίτους, το IVPN παρέχει επίσης προστασία από τις διαρροές DNS και IPv6, καθώς και την παρεμπόδιση των διαφημίσεων μέσω διαδικτύου και tracker.

Η λειτουργία Multihop του IVPN προσφέρει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας μεταφέροντας τη σύνδεσή σας μέσω πολλών διακομιστών σε διαφορετικές χώρες. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και αν ο διακομιστής εξόδου πρόκειται να τεθεί σε κίνδυνο, η ηλεκτρονική σας δραστηριότητα παραμένει ιδιωτική.

Είναι επίσης μια ωραία προσθήκη ότι η εφαρμογή Android επιτρέπει τη διαίρεση σήραγγας, ώστε να μπορείτε να δρομολογείτε εφαρμογές ευαίσθητες στην ιδιωτικότητα μέσω του VPN και άλλων μέσω της γενικής σύνδεσης στο διαδίκτυο, διατηρώντας την απόδοση.

Ευκολία στη χρήση

Εύχρηστη εφαρμογή με πολλές προηγμένες λειτουργίες

Πώς να εγκαταστήσω & Ρύθμιση του IVPN

 • IVPN κουμπί λήψης στην επανεξέταση IVPN VPN

  Κατεβάστε το σχετικό λογισμικό από τον ιστότοπο.

 • Οδηγός εγκατάστασης IVPN στην αναθεώρηση IVPN VPN

  Πηγαίνετε από τις υποδείξεις στον οδηγό εγκατάστασης.

 • IVPN στην άδεια IVPN VPN

  Συμφωνείτε με την άδεια χρήσης και κάντε κλικ στο 'install'.

 • Το IVPN ολοκλήρωσε την εγκατάσταση στην αναθεώρηση IVPN VPN

  Ολοκληρώστε τη ρύθμιση κάνοντας κλικ στο 'τερματισμό'.

 • IVPN σύνδεση στην αναθεώρηση IVPN VPN

  Τέλος, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη στο email επιβεβαίωσης.

 • Η κύρια οθόνη IVPN αποσυνδέθηκε στην αναθεώρηση του VPN VPN

  Αυτή είναι η κύρια οθόνη της εφαρμογής, συμπεριλαμβανομένου του κουμπιού "connect", της τοποθεσίας του διακομιστή και του killswitch.

 • IVPN κύρια οθόνη συνδεδεμένη στην αναθεώρηση IVPN VPN

  Κάντε κλικ στον κύκλο στη μέση για να συνδεθείτε. Θα αναβοσβήνει με μπλε χρώμα και θα "αποσυνδέσει".

 • IVPN λίστα διακομιστών στην αναθεώρηση IVPN VPN

  Όταν αποσυνδεθείτε, κάντε κλικ στη θέση του διακομιστή για να δείτε μια πλήρη λίστα διακομιστών.

 • IVPN γενικές ρυθμίσεις στην αναθεώρηση IVPN VPN

  Κάντε κλικ στο σύμβολο οδοντωτών τροχών κάτω αριστερά για να αποκτήσετε πρόσβαση στις γενικές ρυθμίσεις.

 • IVPN στη σύνδεση IVPN VPN

  Κάντε κλικ στην επιλογή "Connection" στο επάνω μέρος του μενού ρυθμίσεων για εναλλαγή μεταξύ UDP και TCP και επιλέξτε τη θύρα που προτιμάτε.

 • IVPN διακόπτης σκοτώσει στην επανεξέταση IVPN VPN μας

  Κάντε κλικ στο 'τείχος προστασίας' στο πάνω μέρος του μενού ρυθμίσεων για να επιλέξετε τις προτιμήσεις του firewall (kill switch).

Χρειάζεται λίγα λεπτά από την αγορά του VPN για την ασφαλή σύνδεση με έναν από τους διακομιστές του IVPN, που απαιτούν ελάχιστη προσπάθεια και ελάχιστη τεχνική τεχνογνωσία για να το κάνει.

Εάν εγκατασταθεί το IVPN σε συσκευές που δεν διαθέτουν εγγενή εφαρμογή, ο ιστότοπός του προσφέρει απλούς οδηγούς βήμα προς βήμα για να σας βοηθήσει.

Η κεντρική οθόνη IVPN χωρίς προβλήματα περιλαμβάνει ένα μεγάλο κουμπί σύνδεσης και την τοποθεσία διακομιστή που επιλέξατε από κάτω.

Είναι ενοχλητικό ότι πρέπει να αποσυνδέετε κάθε φορά που θέλετε να αλλάξετε διακομιστές, αλλά αυτό είναι απίθανο να αποτελεί πρόβλημα για τους περισσότερους καθημερινούς χρήστες. Μας αρέσει ότι ο διακόπτης kill ('Firewall') μπορεί να ενεργοποιηθεί στην κύρια οθόνη με ένα απλό ρυθμιστικό.

Μέσα στο μενού ρυθμίσεων μπορείτε να επιλέξετε τις προτιμήσεις σας για το switch kill, εναλλαγή μεταξύ UDP και TCP και να επιλέξετε τη θύρα που προτιμάτε. Υπάρχει επίσης ένα εύχρηστο τμήμα για τη διαμόρφωση παραμέτρων OpenVPN, ιδανικό για τον πιο κατανοητό χρήστη.

Οι εφαρμογές Android και iOS είναι πολύ φιλικές προς το χρήστη και μοντέρνα, και οι δύο συνδέονται γρήγορα.

Υποστήριξη πελατών

Χρήσιμη ζωντανή συνομιλία & εξαιρετικούς πόρους

Υποστήριξη live chat

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Online Πόροι

Ναί
Ναί
Ναί

Ο μόνος τρόπος με τον οποίο το IVPN θα μπορούσε να κάνει καλύτερη την υποστήριξή του θα ήταν αν η ζωντανή συνομιλία ήταν διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο - εκτός από το ότι δεν έχουμε παράπονα.

Οι υπάλληλοι υποστήριξης της IVPN ανταποκρίνονται άμεσα και ευχάριστα, προσφέροντας εθελοντικά χρήσιμες πληροφορίες όπου μπορούν - όσο η υπηρεσία είναι online όταν τη χρειάζεστε.

Στο γεγονός ότι η υποστήριξη δεν έχει τις απαντήσεις, μπορείτε να βρείτε πληθώρα χρήσιμων και καλά παρουσιαζόμενων πληροφοριών σχετικά με τη βάση γνώσεων IVPN.

Τιμολόγηση & Συμφωνίες

Κουπόνι IVPN

Σχέδιο τιμολόγησης IVPN

Το IVPN ενημέρωσε πρόσφατα το πρόγραμμά του τιμολόγησης, καθιστώντας το μια πολύ πιο προσιτή και λογική επιλογή VPN.

Το IVPN έχει πλέον χωρίσει τις επιλογές VPN σε δύο ξεχωριστά επίπεδα - το IVPN Standard και το IVPN Pro.

Η μηνιαία διαφορά τιμής 4 δολαρίων σημαίνει ότι το πρότυπο επίπεδο δεν υποστηρίζει VPN πολλαπλών επιλογών ή προώθησης θυρών. Επιτρέπει επίσης μόνο μόνο δύο ταυτόχρονες συνδέσεις.

Ωστόσο, αν βυθίζετε μόνο το δάχτυλό σας στον κόσμο των VPN, μια μηνιαία τιμή μόλις $ 6 το μήνα για το πρότυπο επίπεδο είναι μια μεγάλη επιλογή.

Είναι επίσης ενθαρρυντικό να βλέπουμε ότι το IVPN έχει σκληρύνει τους χρήστες VPN που καλύπτονται από τις προηγμένες λειτουργίες που είναι διαθέσιμες στο Pro tier.

 1. Μηνιαίο

  US $ 6 / mo

  Πρότυπο σχέδιο: Χρεώνεται 6,00 δολάρια κάθε μήνα

 2. Μηνιαίο

  US $ 10 / mo

  Πρόγραμμα: Χρεώνεται 10,00 δολάρια κάθε μήνα

 3. 12 μήνες

  US $ 5 / mo

  Πρότυπο σχέδιο: Χρεώνεται 60,00 δολάρια κάθε 12 μήνεςΑποθηκεύστε το 17%

 4. 12 μήνες

  US $ 8.33 / mo

  Πρόγραμμα: Χρεώνεται 100,00 δολάρια κάθε 12 μήνεςΑποθηκεύστε το 17%

Όλα τα σχέδια έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών

Πληρωμή & Επιλογές επιστροφής χρημάτων

Πιστωτική κάρτα

PayPal

Bitcoin

Ναί
Ναί
Ναί

Το IVPN προσφέρει δωρεάν τριήμερη δοκιμή και επταήμερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων, που σημαίνει ότι μπορείτε να δοκιμάσετε προσεκτικά το VPN πριν από τη συνδρομή σε συνδρομητική συνδρομή.

Ωστόσο, μια προειδοποίηση: η δωρεάν δοκιμή IVPN απαιτεί να καταχωρίσετε τα στοιχεία πληρωμής σας και εσείς θα χρεωθεί αυτόματα αν δεν ακυρώσετε εντός τριών ημερών.

Η επταήμερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων είναι πραγματικά «χωρίς ερωτήσεις» και σας χορηγείται αυτόματα επιστροφή χρημάτων μόλις υποβάλετε ένα αίτημα ακύρωσης (εκτός αν πληρώσετε με μετρητά).

Το IVPN μπορεί επίσης να παρατείνει την περίοδο επιστροφής σε 30 ημέρες σε εξαιρετικές περιπτώσεις, για παράδειγμα εάν αντιμετωπίζετε τεχνικά προβλήματα, αλλά αυτό δεν είναι εγγυημένο.

Το IVPN δέχεται τις συνήθεις μεθόδους πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων πιστωτικών / χρεωστικών καρτών και του PayPal. Έχετε επίσης την επιλογή να πληρώσετε με το Bitcoin, αλλά αυτό είναι το μόνο κρυπτοχρονολόγιο που γίνεται αποδεκτό σήμερα.

Δεν υπάρχουν διεθνείς επιλογές όπως το Alipay ή το UnionPay.

Το IVPN είναι ένας από τους μοναδικούς παρόχους που σας δίνουν την επιλογή να πληρώσετε σε μετρητά για λόγους ανωνυμίας, τους οποίους αγαπάμε. Το IVPN δέχεται δολάρια ΗΠΑ, ευρώ και βρετανική λίρα στερλίνες, αλλά μπορεί να χρειαστούν έως και 10 ημέρες για επεξεργασία και θα πρέπει να υπογράψετε την ετήσια συνδρομή για να το κάνετε.

Η κατώτατη γραμμή

Συνιστούμε το IVPN?

Εάν η προστασία της ιδιωτικής ζωής και η ασφάλεια είναι το κύριο κίνητρό σας για τη χρήση ενός VPN, σας προτείνουμε απολύτως να δώσετε στο IVPN ένα πάθος.

Παρά το καθεστώς της κακοποίησης, το IVPN κάνει τα βασικά στοιχεία εξαιρετικά καλά - με τεχνικές κρυπτογράφησης και πολιτική καταγραφής που ανταγωνίζονται τους καλύτερους παρόχους VPN.

Το φάσμα προσαρμοσμένων εφαρμογών της IVPN είναι ιδανικό για αρχάριους VPN, αλλά προσφέρει και αρκετή δυνατότητα διαμορφώσεως για πιο έμπειρους χρήστες VPN.

Εντούτοις, το IVPN πάρα πολύ συχνά πέφτει στα πλεονεκτήματα της λειτουργίας ενός VPN. Για παράδειγμα, το IVPN απέτυχε να αποκλείσει συνεχώς οποιαδήποτε από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ροής στις δοκιμές μας και οι μέτριες ταχύτητές του είναι απογοητευτικές.

Αλλά αν δίνετε προτεραιότητα στην ανωνυμία σας πάνω από όλα, ή θέλετε απλώς μια σχετικά φτηνή πύλη στον κόσμο των VPN, το IVPN είναι μια καλή επιλογή.

Εναλλακτικές λύσεις για το IVPN

Λογότυπο VyprVPN

VyprVPN

Θέλετε περισσότερες διευθύνσεις IP; Στη συνέχεια, η VyprVPN είναι η επιλογή για εσάς - έχει απίστευτο 200.000 από αυτούς, εξαπλωθεί σε 73 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Διαβάστε την αναθεώρηση VyprVPN

Λογότυπο PrivateVPN

PrivateVPN

Το PrivateVPN υπερέχει όταν πρόκειται για δύο από τις σημαντικότερες ατέλειες του IVPN: είναι εξαιρετικά προσιτό και είναι ένα από τα καλύτερα VPN που δοκιμάσαμε για streaming. Διαβάστε την αναθεώρηση PrivateVPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me