Το My Expat Network είναι το είδος του VPN που ίσως έχετε ακούσει για όλη την ώρα στην πραγματική ζωή, όχι μόνο στο διαδίκτυο.

Η στενή εστίασή της στις ροές σε λίγες μόνο χώρες έχει καταστήσει εξαιρετικά δημοφιλές στους ευρωπαίους μετανάστες που ζουν στο εξωτερικό, ιδιαίτερα εκείνοι από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Μπορεί όμως να αντισταθεί στον ανταγωνισμό που επικεντρώνεται περισσότερο στην προστασία της ιδιωτικής ζωής?

Θέσαμε το My Expat Network μέσω της αυστηρής, τυποποιημένης διαδικασίας δοκιμής μας για να δούμε πόσο καλό είναι, απαντώντας σε αυτό και σε άλλες ερωτήσεις όπως:

 • Το δίκτυό μου είναι ένα καλό δίκτυο VPN για το Ηνωμένο Βασίλειο?
 • Πόσο καλό είναι για streaming?
 • Το δίκτυό μου είναι ένα νόμιμο VPN?
 • Είναι ασφαλές και νόμιμο να χρησιμοποιείτε το δίκτυο My Expat Network?
 • Το My Expat Network λειτουργεί πραγματικά?

Αυτό που βρήκαμε ήταν πολύ ενδιαφέρον. Το My Expat Network ίσως να μην είναι το καλύτερο VPN που έχουμε εξετάσει ποτέ, αλλά σίγουρα προσφέρει κάτι μοναδικό.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Πλεονεκτήματα του δικτύου μου & Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

 1. Δεν υπάρχουν διαρροές IP, DNS ή WebRTC
 2. Το ευρύτερο φάσμα των τοποθεσιών streaming που έχουμε δει
 3. Γρήγορη, φιλική εξυπηρέτηση πελατών
 4. Φθηνότερο από ορισμένους ανταγωνιστές
 5. Το πρωτόκολλο Stealth θα λειτουργήσει σε ορισμένες λογοκριμένες περιοχές

Μειονεκτήματα

 1. Δεν επικεντρώνεται στην προστασία της ιδιωτικής ζωής
 2. Μη απαραίτητη καταγραφή δεδομένων
 3. Αρκετά χαμηλές ταχύτητες
 4. Αρκετά περιορισμένο δίκτυο

Περίληψη κλειδιού δικτύου έκτασής μου

Κορυφαία ταχύτητα λήψης

Πολιτική καταγραφής

IP, DNS ή διαρροές WebRTC

Δικαιοδοσία

Διακομιστές

Διευθύνσεις IP

Χώρες

ΗΠΑ Netflix

Torrenting

Έργα στην Κίνα

Υποστήριξη

Φθηνότερη τιμή

Επίσημη ιστοσελίδα

44,19 Mbps
Ορισμένα αρχεία καταγραφής χρηστών
Οχι
Χονγκ Κονγκ (υπό πίεση από την Κίνα)
120
Δεν αποκαλύπτεται
12
Ναί
Απεριόριστος
Οχι
Email Εισιτήριο, Online Πόροι
$ 6,00 / mo για 24 μήνες
My-expat-network.com

Αυτοί είναι οι τίτλοι, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα για να μάθετε για το My Expat Network. Μάθετε παρακάτω.

Σχετικά με & Πολιτική καταγραφής

Ποιο είναι το δίκτυό μου;?

Πανόραμα του Χονγκ ΚονγκΤο δίκτυό μου εκτελείται από το My Expat Network Ltd., το οποίο είχε συσταθεί στο Χονγκ Κονγκ τον Μάρτιο του 2011.

Έχει επικεντρωθεί πάντοτε στην παροχή στους μετανάστες πρόσβασης σε υπηρεσίες συνεχούς ροής από τα έθνη τους - αυτό διαφέρει από τους περισσότερους εμπορικούς παρόχους VPN, που έθεσαν ίσες, αν και όχι περισσότερο, έμφαση στην προστασία της ιδιωτικής ζωής και την ασφάλεια.

Κάναμε να αξιολογήσουμε το Χονγκ Κονγκ ως ένα από τα καλύτερα μέρη στη γη για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα της κατάστασης είναι τώρα πιο περίπλοκη.

Το ίδιο το Χονγκ Κονγκ έχει πολύ φιλελεύθερους νόμους περί δεδομένων, οι οποίοι ιστορικά ήταν ιδανικοί για τη λειτουργία ενός VPN, αλλά η εγγύτητά του και η ευμετάβλητη σχέση με την ηπειρωτική Κίνα καθιστούν δύσκολη την πρόβλεψη του κατά πόσον αυτό θα συνεχίσει να συμβαίνει στο μέλλον.

Πρόσφατα, ο επικεφαλής της εκτελεστικής εξουσίας του Χονγκ Κονγκ, Carrie Lam, επέβλεψε την παρεμπόδιση τουλάχιστον μιας υπηρεσίας VPN στην περιοχή. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι το My Expat Network, ακόμη και με τις καλύτερες προθέσεις, δεν θα διακυβευτεί ή θα απαγορευτεί στο μέλλον.

Πολιτική καταγραφής

Μπορείτε πραγματικά να πείτε ότι η ιδιωτικότητα δεν είναι το επίκεντρο του My Expat Network. Δεν μπορούσαμε να βρούμε καμία πολιτική καταγραφής ή προστασίας προσωπικών δεδομένων για το VPN online - μόνο για την ιστοσελίδα.

Μετά από να μιλήσουμε με την εξυπηρέτηση πελατών, ανακαλύψαμε ότι το My Expat Network δεν καταγράφει τη δραστηριότητα των χρηστών, αλλά καταγράφει:

 • Η διεύθυνση IP σας
 • Η ώρα και η ημερομηνία σύνδεσης
 • Θέση διακομιστή για κάθε σύνδεση

Το My Expat Network διατηρεί αυτά τα δεδομένα για διάστημα έως και δύο ετών.

Αυτό είναι απλά πάρα πολύ συλλογή δεδομένων - χτίζει μια λεπτομερή εικόνα της δραστηριότητάς σας στο διαδίκτυο και θα απολύσει απόλυτα ανωνυμοποιήσατε ότι ήσαστε οποιοσδήποτε για να έχετε πρόσβαση σε αυτά τα αρχεία καταγραφής.

Θεωρούμε επίσης ότι τα δίκτυα VPN θα πρέπει να παρέχουν διαφανείς αναφορές σχετικά με το τι κάνουν με τα δεδομένα των πελατών τους ως θέμα πρακτικής, ακόμη και αν η κύρια εστίασή τους δεν είναι η προστασία της ιδιωτικής ζωής - όπως συμβαίνει εδώ.

Ταχύτητα & Αξιοπιστία

Υπερφυσική για έναν πάροχο που εστιάζει σε ροή

Ως VPN επικεντρωμένο στο streaming, ελπίζαμε ότι το My Expat Network θα έχει σταθερά καλές ταχύτητες, ειδικά όταν συνδέεται με κοντινούς διακομιστές.

Δυστυχώς, αυτό δεν συνέβη.

Η ταχύτητα είναι αποτέλεσμα της φυσικής μας θέσης στο Λονδίνο (σύνδεση οπτικών ινών 100Mbps) σε έναν διακομιστή δοκιμών στο Λονδίνο.

Πριν από τη χρήση του δικτύου My Expat:

 1. ΚατεβάστεMbps

  98,73

 2. ΑνεβάστεMbps

  98,37

 3. Αναθεώρηση του δικτύου εκθέσεων μουPingΚυρία

  7

Όταν συνδεθείτε στο My Expat Network:

 1. ΚατεβάστεMbps

  44.19

 2. ΑνεβάστεMbps

  87.94

 3. Αναθεώρηση του δικτύου εκθέσεων μουPingΚυρία

  55

Η απώλεια ταχύτητας κατεβάσματος κατά την εκτέλεση του δικτύου My Expat: 55%

Ο Ping ήταν εκπληκτικά κακός - 55ms σε μια ίδια σύνδεση πόλης - γι 'αυτό δεν θα συνιστούσαμε τα παιχνίδια όταν είστε συνδεδεμένοι με αυτόν τον παροχέα.

Ο μόνος διακομιστής με λανθάνουσα κατάσταση αρκετά χαμηλός στο παιχνίδι με κάτι σαν καλό ping ήταν η Ολλανδία στα 14ms.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι ταχύτητες ήταν αρκετά υποτονικές και συχνά δεν αρκούν για να μεταδώσουν βίντεο χωρίς τουλάχιστον κάποια παρεμβολή:

 • ΗΠΑ: 22,27 Mbps (Κατεβάστε) & 44,57 Mbps (μεταφόρτωση)
 • Γερμανία: 34,63Mbps (Κατεβάστε) & 90,96Mbps (μεταφόρτωση)
 • Νορβηγία: 28,7 Mbps (Κατεβάστε) & 68,1 Mbps (μεταφόρτωση)
 • Αυστραλία: 6,29 Mbps (Κατεβάστε) & 21,9 Mbps (μεταφόρτωση)

Οι καλύτερες ταχύτητες που είδαμε ήταν στην Ολλανδία, οι οποίες σημείωσαν πτώση της ταχύτητας λήψης κατά 34% και οι χειρότερες ήταν στην Αυστραλία, οι οποίες παρουσίασαν πτώση κατά 94%.

Συνολικά, αυτές οι ταχύτητες έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν μια αρκετά ικανοποιητική εμπειρία streaming, ειδικά εάν θέλετε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο 4K ή ακόμα και HD.

Τοποθεσίες διακομιστή

Περιορίζεται στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Austrailia

Σφαίρα με γαλάζια σημαία12Κοινές χώρεςΕικόνα ενός τοπίου της πόλης12Οι πόλειςΕικόνα ενός ροζ σημειωτήΜη γνωστοποιημένος αριθμός διευθύνσεων IP

Το δίκτυο διακομιστών My Expat Network επικεντρώνεται στην παροχή πρόσβασης σε υπηρεσίες συνεχούς ροής μόνο 12 χώρες.Το My Expat Network προσφέρεται σε 12 χώρες

Εξυπηρετεί τις χώρες αυτές καλά, αλλά προσφέρει τίποτα εκτός αυτών. Αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότερο απομακρύνεστε από αυτές τις περιοχές, τόσο πιο αργές ταχύτητες μπορείτε να περιμένετε.

Τούτου λεχθέντος, εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση μόνο σε ένα διακομιστή VPN, για παράδειγμα, στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο πάροχος VPN που έχει πολλούς διακομιστές κοντά σας δεν θα κάνει καμία διαφορά στην απόδοσή σας. Δεδομένου ότι η μοναδική εστίαση του My Expat Network σας επιτρέπει να μεταφέρετε περιεχόμενο από ορισμένες χώρες, είναι λογικό το δίκτυο εξυπηρετητών τους να είναι περιορισμένο.

Ωστόσο, θα ήταν ωραίο για το μέλλον του δικτύου να αναπτυχθεί στο μέλλον και δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει την προσθήκη επιπλέον διακομιστών σε αυτές τις 12 χώρες.

Αυτή τη στιγμή το My Expat Network ισχυρίζεται ότι έχει μόνο 120 διακομιστές σε αυτές τις 12 χώρες, χωρίς δημόσια δήλωση σχετικά με το πόσες διαφορετικές διευθύνσεις IP διατηρεί.

Streaming & Torrenting

Αρκετά κάθε υπηρεσία συνεχούς ροής που μπορείτε να φανταστείτε, αλλά δεν χτυπάει

Δεδομένης της ιδιαίτερης εστίασής της, αυτό που πραγματικά περιμέναμε το My Expat Network να λάμπει.

Και δεν απογοητεύσαμε καθόλου από αυτό που είδαμε.

Έχουμε πρόσβαση σε αγαπημένα όπως το BBC iPlayer και το US Netflix χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά το My Expat Network πηγαίνει πέρα ​​από αυτά τα βασικά.

Ο ιστότοπός του έχει έναν Οδηγό Τηλεόρασης με την πλήρη σουίτα υπηρεσιών ροής που μπορείτε να έχετε πρόσβαση από το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Σουηδία, τη Νορβηγία, τη Δανία, τις Κάτω Χώρες, την Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία.Ένα στιγμιότυπο οθόνης του τηλεοπτικού οδηγού My Expat Network

Η επιλογή είναι εξαιρετική.

Το μόνο πράγμα που επιτρέπει στο My Expat Network εδώ είναι οι ταχύτητές του, οι οποίες σας εμποδίζουν να παρακολουθείτε όλο αυτό το Full HD σε μεγάλο μέρος του χρόνου.

Torrenting

P2P κυκλοφορίας είναι επιτρέπεται στο Δίκτυο μου.

Ωστόσο, με τις περιττές πρακτικές καταγραφής, δεν το συνιστούμε.

Οι αργές ταχύτητες δεν είναι ιδανικές για λήψη ή σπορά μεγάλων αρχείων.

Παράκαμψη λογοκρισίας

Το πρωτόκολλο stealth δεν θα λειτουργεί πάντα στην Κίνα

Το My Expat Network περιλαμβάνει μια επιλογή stealth για όλους τους διακομιστές του - εξαιρετικά νέα εάν θέλετε να παρακολουθήσετε τηλεόραση ενώ ζείτε, εργάζεστε ή επισκέπτεστε μια περιοχή με περιορισμένο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες των πελατών, το πρωτόκολλο stealth λειτουργεί μερικοί περιοχές της Κίνας, μερικοί του χρόνου, αλλά όχι παντού.

Δεν μπορέσαμε να βρούμε πολλές καταθέσεις πελατών ότι εργάζονταν σε περιορισμένες περιοχές.

Αν έχετε ήδη το Δίκτυο My Expat, ίσως αξίζει να το πάρετε στην Κίνα, αλλά αν θέλετε να διασφαλίσετε την πρόσβαση στο δωρεάν διαδίκτυο, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα πιο αξιόπιστο VPN για τη χώρα.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να έχουμε κατά νου είναι ότι το My Expat Network's Το πρωτόκολλο stealth δεν είναι διαθέσιμο στο iOS.

Πλατφόρμες & συσκευές

Η υποστήριξη δρομολογητή είναι ένα μεγάλο επίδομα

Εφαρμογές

Λογότυπο των WindowsWindowsΛογότυπο MacΜακΛογότυπο iOSiOSΛογότυπο AndroidAndroidΛογότυπο LinuxLinuxΛογότυπο δρομολογητήRouter

Όλα τα βασικά καλύπτονται από το δίκτυο My Expat. Έχει προσαρμοσμένες εφαρμογές για Windows, Mac, iOS, Android και Linux.

Δεν θα βρείτε τυχόν επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης για το My Expat Network. Παρόλα αυτά, η σουίτα διαθέσιμων εφαρμογών εξυπηρετεί τη μεγάλη πλειοψηφία των τηλεφώνων και των υπολογιστών.

Το καλύτερο από όλα, το My Expat Network μπορεί να εγκατασταθεί στον οικιακό σας δρομολογητή - έχει ακόμη ολοκληρωμένους οδηγούς για να σας βοηθήσει να το κάνετε. Θα επιστρέψουμε στον λόγο για τον οποίο αυτό είναι τόσο μεγάλο σε μια στιγμή.

Κονσόλες παιχνιδιών & Συσκευές ροής

Λογότυπο AppleTVAppleTVAmazon Fire Logo ΛογότυποAmazon Fire TVΛογότυπο ChromecastChromecastΛογότυπο της NintendoNintendoΛογότυπο PlayStationPlayStationRoku LogoRokuΛογότυπο του XboxXbox

Υπάρχει μια ειδική εφαρμογή Amazon Fire TV, η οποία είναι ιδανική μόνη της ή για χρήση με εφαρμογές πολυμέσων όπως το Kodi ή Roku.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, το My Expat Network μπορεί επίσης να αγοραστεί σε έναν προρυθμισμένο δρομολογητή ή να εγκατασταθεί σε οποιονδήποτε συμβατό δρομολογητή DD-WRT.

Αυτό είναι μεγάλο καθώς σας επιτρέπει να τρέχετε ταυτόχρονα το VPN σε όλες τις συσκευές σας - δίνοντας έτσι στο κοινό σας τη δυνατότητα άμεσης σύνδεσης στο διαδίκτυο της χώρας σας.

Η χρήση δρομολογητή είναι επίσης ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα VPN σε πολλές συσκευές πολυμέσων που δεν υποστηρίζουν εφαρμογές VPN. Αυτό περιλαμβάνει την τηλεόραση Apple και κονσόλες παιχνιδιών όπως το Xbox One, το PlayStation 4 και το Nintendo Switch.

Ανάλογα με το πρόγραμμα πληρωμής που επιλέγετε, το My Expat Network σάς επιτρέπει να συνδέσετε μόνο μία ή πέντε συσκευές τη φορά, αλλά εάν το εγκαταστήσετε σε δρομολογητή, μπορείτε να συνδέσετε όσα θέλετε.

Κρυπτογράφηση & Ασφάλεια

Δεν υπάρχουν διαρροές IP, DNS ή WebRTC

Πρωτόκολλα

Κρυπτογράφηση

Ασφάλεια

Προηγμένες λειτουργίες

IKEv2 / IPSec

L2TP / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

AES-256

Ανατρέξτε στο Γλωσσάρι VPN εάν αυτοί οι όροι σας μπερδεύουν και θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Το δίκτυό μου Expat χρησιμοποιεί το AES-256, το οποίο αποτελεί μέρος της ισχυρότερης κρυπτογράφησης που είναι διαθέσιμος και σήμερα αδιάσπαστος, ένα μεγάλο σημάδι από την άποψη της ασφάλειας.

Το πρωτόκολλο που χρησιμοποιείται ποικίλλει ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Τα Windows και τα MacOS χρησιμοποιούν το OpenVPN - ένα καλά αξιόπιστο και ευπροσάρμοστο πρωτόκολλο. Το iOS είναι στο IKEv2 το οποίο είναι επίσης μεγάλο και το πρωτόκολλο που προτιμάμε για τις συνδέσεις μέσω κινητού τηλεφώνου.

Η εφαρμογή Android χρησιμοποιεί το L2TP, όμως, το οποίο είναι ένα απαρχαιωμένος πρότυπο. Υπάρχουν και χειρότερα πρωτόκολλα, αλλά θα θέλαμε να δούμε το My Expat Network να μεταβεί στο IKEv2 για το Android.

Δεν υπάρχει switch-kill, πράγμα που σημαίνει ότι εάν η σύνδεσή σας με το διακομιστή VPN πέσει την IP σας θα μείνει εντελώς εκτεθειμένη. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας εάν θέλετε να διατηρήσετε την ασφάλεια, την ιδιωτικότητα ή την ανωνυμία της σύνδεσης VPN σας.

Ωστόσο, δεν παρατηρήσαμε διαρροές DNS, IP ή WebRTC, κάτι που αποτελεί καλό σημάδι τόσο για την ιδιωτικότητα όσο και για την ασφάλεια.

Ευκολία στη χρήση

Η εφαρμογή κασέτας είναι ξεπερασμένη αλλά λειτουργική

Πώς να εγκαταστήσω & Ρύθμιση του δικτύου μου

 • Στιγμιότυπο οθόνης των προσαρμοσμένων εφαρμογών που είναι διαθέσιμες για λήψη από τον ιστότοπο του My Expat Network

  Απλά κάντε κλικ για να κατεβάσετε τη σχετική εφαρμογή για τη συσκευή σας.

 • Στιγμιότυπο οθόνης του οδηγού εγκατάστασης για την εφαρμογή Windows My Expat Network

  Θα πρέπει να συμφωνήσετε με τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν αρχίσει η εγκατάσταση.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της γραμμής προόδου για την εγκατάσταση της εφαρμογής Windows My Expat Network

  Η γραμμή προόδου είναι μια καλή ένδειξη για το πόσο καιρό έχετε αφήσει - στην περίπτωσή μας, χρειάστηκαν λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της οθόνης σύνδεσης My Expat Network στα Windows

  Μην προσπαθήσετε να συνδεθείτε με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, καθώς αυτό δεν θα λειτουργήσει - το όνομα χρήστη σας θα σας εκχωρηθεί κατά την εγγραφή σας.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της εμφάνισης της εφαρμογής My Expat Network όταν είστε συνδεδεμένοι στα Windows

  Η τοποθεσία που επιλέξατε γεμίζει γεμάτα με χρώμα για να σας ενημερώσουμε ότι είστε προστατευμένοι.

 • Στιγμιότυπο οθόνης των αρχείων καταγραφής σύνδεσης που είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή Windows My Expat Network

  Μπορείτε να δείτε την κατάσταση σύνδεσης και τα αρχεία καταγραφής σε ξεχωριστή οθόνη, εάν το επιθυμείτε.

 • Στιγμιότυπο οθόνης από το μενού ρυθμίσεων στην εφαρμογή Windows My Expat Network

  Οι ρυθμίσεις είναι απίστευτα περιορισμένες και οι περισσότεροι άνθρωποι είναι απίθανο να παίζουν με αυτούς.

Είναι το 2020: περιμένουμε περισσότερο από μια εφαρμογή δίσκου από μια πληρωμένη υπηρεσία VPN.

Δυστυχώς αυτό είναι όλο το My Expat Network που πρέπει να προσφέρουμε σε Mac και PC.

Η εφαρμογή δίσκου (εφαρμογή γραμμής μενού στο Mac) μπορεί να προκαλέσει σύγχυση σε χρήστες που δεν την περιμένουν και επίσης αυξάνει άσκοπα την καμπύλη μάθησης. Θεωρούμε ότι είναι μια ιδιαίτερα περίεργη επιλογή, δεδομένου του λιγότερο εξειδικευμένου κοινού του My Expat Network.

Μόλις πάρετε το κρέμα του πελάτη είναι αρκετά εύκολο να το χρησιμοποιήσετε, όμως. Σίγουρα έχουμε δει χειρότερες διεπαφές.

Τα μενού είναι αρκετά περιορισμένα, αλλά αυτό μειώνεται σε έλλειψη χαρακτηριστικών από το κακό σχεδιασμό.

Εάν διαθέτετε το πακέτο συνδρομής για μία χώρα, ο λογαριασμός σας θα περιορίζεται σε μία μόνο συσκευή, ενώ το πακέτο όλων των χωρών και συσκευών θα σας επιτρέψει να συνδέσετε μέχρι και πέντε συσκευές ταυτόχρονα.

Το πακέτο μιας χώρας θα σας περιορίσει σε Mac / PC / router ή σε tablet / κινητό, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει το σωστό πριν προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε.

Υποστήριξη πελατών

Περιορισμένοι πόροι, αλλά γρήγορες και χρήσιμες απαντήσεις από την υποστήριξη

Υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 24/7

Online Πόροι

Ναί
Ναί

Υπάρχουν διαθέσιμοι πόροι σε απευθείας σύνδεση, αλλά δεν καλύπτουν τα πάντα και μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση στην πλοήγηση, γεγονός που καθιστά ακόμα πιο πιθανή την άμεση αλληλεπίδραση με την υποστήριξη πελατών..

Το My Expat Network δεν προσφέρει ζωντανή συνομιλία, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να βασιστείτε σε ένα παλιό σχολικό σύστημα έκδοσης εισιτηρίων.Στιγμιότυπο οθόνης του εισιτηρίου υποστήριξης πελατών My Expat Network

Συνολικά, όμως, η εμπειρία μας από αυτό το σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ήταν αρκετά καλή. Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις μας ήρθαν πάντα εντός ωρών και συχνά ήρθαν μέσα σε λίγα λεπτά και γενικά τους βρήκαμε πολύ χρήσιμοι.

Η ζωντανή συνομιλία θα είναι ευκολότερη για όλους τους εμπλεκόμενους, αλλά η ομάδα υποστήριξης του My Expat Network κάνει πολύ καλά χωρίς αυτό.

Τιμολόγηση & Συμφωνίες

Πολλαπλές επιλογές πληρωμής, αξιοπρεπή αξία

Το κουπόνι μου για το δίκτυο εκπτώσεων

Το Σχέδιο Τιμολόγησης του δικτύου μου

 1. Μηνιαίο

  US $ 12 / mo

  Χρεώνεται 12,00 δολάρια κάθε μήνα

 2. 12 μήνες

  9,60 US $ / mo

  Χρεώνονται 115,20 δολάρια κάθε 12 μήνεςΑποθήκευση 20%

 3. 24 μήνες

  US $ 6 / mo

  Χρεώνονται 64,60 δολάρια κάθε έξι μήνεςΑπομείνει 50%

Όλα τα σχέδια έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Πληρωμή & Επιλογές επιστροφής χρημάτων

Πιστωτική κάρτα

PayPal

Ναί
Ναί

Όσον αφορά τις επιλογές πληρωμής, το My Expat Network δεν δέχεται τίποτα εξαιρετικό. μπορείτε να πληρώσετε με μεγάλες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες (χωρίς American Express), ή με το PayPal.

Δεν έχει καμία ερώτηση ζήτησε 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων, όμως, που μας αρέσει πραγματικά.

Η κατώτατη γραμμή

Συνιστούμε το Δίκτυο αποστολής μου?

Για τους περισσότερους χρήστες δεν συνιστούμε το Δίκτυο My Expat.

Μια συγκεκριμένη εξειδίκευση μπορεί να βρει το My Expat Network μια καλή (ή μερικές φορές και μοναδική) επιλογή.

Η εστίασή της στην πρόσβαση σε δικτυακούς τόπους συνεχούς ροής είναι ασύγκριτη, ιδιαίτερα εάν αναζητάτε πρόσβαση σε λιγότερο συνηθισμένους ιστότοπους ροής ή ιστότοπους που δεν διαθέτουν αγγλική γλώσσα σε οποιαδήποτε από τις 12 χώρες.

Ωστόσο, μπορείτε να πάρετε περισσότερους ιδιωτικούς παρόχους με καλύτερες ταχύτητες, μεγαλύτερο δίκτυο διακομιστών και καλές επιλογές ροής για πολύ φθηνότερες.

Εναλλακτικές λύσεις στο Δίκτυο μου

Λογότυπο PrivateVPN

PrivateVPN

Εκτός από την εξαιρετική αξία και τις αξιόπιστες ταχύτητες, το PrivateVPN είναι ένα από τα καλύτερα VPN που έχουμε δει για streaming. Λειτουργεί αξιόπιστα με τα BBC iPlayer, Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, ESPN και Sky, με αποκλειστικούς διακομιστές συνεχούς ροής για Netflix σε 19 διαφορετικές χώρες. Διαβάστε την αναθεώρηση PrivateVPN

Λογότυπο για το ταξίδι

Εγγραφείτε

Το Windscribe διαθέτει αποκλειστικούς διακομιστές για streaming από το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ και πολύ καλύτερες ταχύτητες από το My Expat Network. Η πλήρης σου σειρά χαρακτηριστικών - συμπεριλαμβανομένου ενός διακόπτη kill - και η πολιτική μη καταγραφής του καθιστούν τόσο ιδιωτικούς όσο και ασφαλείς. Δεν έχει αρκετά την ποικιλία ή τη συνέπεια των επιλογών συνεχούς ροής όπως το My Expat Network, όμως. Διαβάστε την αναθεώρηση κατάταξης

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me