Το TunnelBear είναι ένα ιδιόμορφο VPN το οποίο - σύμφωνα με την ιστοσελίδα του - "εκατομμύρια άνθρωποι εμπιστεύονται".

Αλλά έχουν δίκιο να εμπιστεύονται αυτό το VPN με θέμα τα αρκουδάκια?

Έχουμε θέσει το TunnelBear VPN μέσω των βημάτων του για να μάθουμε πόσο καλά είναι πραγματικά και να απαντήσουμε σε ερωτήσεις όπως αυτές:

 • Είναι ασφαλές το TunnelBear?
 • Κρατάει κούτσουρα?
 • Πόσο γρήγορα είναι το TunnelBear?
 • Λειτουργεί με το Netflix?
 • Μπορείτε να κάνετε torrent χρησιμοποιώντας το TunnelBear?

Φέρτε μαζί μας και θα απαντήσουμε σε όλες αυτές τις ερωτήσεις και περισσότερα στην ολοκληρωμένη ανασκόπηση VPN.

Μπορείτε να πάρετε το TunnelBear δωρεάν - έχουμε κάνει μια ξεχωριστή ανασκόπηση της δωρεάν έκδοσης εδώ.

Πριν ξεκινήσουμε, εδώ είναι μια γρήγορη ματιά στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της TunnelBear:

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

TunnelBear Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

 1. Πολύ γρήγορες ταχύτητες VPN
 2. Πολιτική καταγραφής φιλική προς το ιδιωτικό απόρρητο & καμία διαρροή IP / DNS
 3. Το Torrenting επιτρέπεται σε όλους τους διακομιστές VPN
 4. Το χαρακτηριστικό GhostBear λειτουργεί σε χώρες υψηλής λογοκρισίας
 5. Απλή ρύθμιση & Εφαρμογές VPN για τέσσερις δημοφιλείς πλατφόρμες
 6. Το δωρεάν σχέδιο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δοκιμάσετε το λογισμικό VPN

Μειονεκτήματα

 1. Πολύ μικρό δίκτυο διακομιστών VPN (23 χώρες)
 2. Δεν λειτουργεί με το Netflix ή το iPlayer
 3. Βασισμένο στον Καναδά που δεν είναι φιλικός προς την ιδιωτικότητα
 4. Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση σε δρομολογητές
 5. Δεν υπάρχει δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας
 6. Περιορισμένες επιλογές πληρωμής

Σύνοψη κλειδιού TunnelBear

Κορυφαία ταχύτητα λήψης


Πολιτική καταγραφής

IP, DNS ή διαρροές WebRTC

Δικαιοδοσία

Διακομιστές

Διευθύνσεις IP

Χώρες

ΗΠΑ Netflix

Torrenting

Έργα στην Κίνα

Υποστήριξη

Φθηνότερη τιμή

Επίσημη ιστοσελίδα

77 Mbps
Ανώνυμα δεδομένα χρήσης διακομιστή
Οχι
Καναδάς (μέλος με πέντε μάτια)
Δεν αποκαλύπτεται
Δεν αποκαλύπτεται
23
Οχι
Απεριόριστος
Αναξιόπιστος
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ & Μόνο σε απευθείας σύνδεση πόροι
$ 4.17 / mo πάνω από 12 μήνες
Tunnelbear.com

Τώρα που γνωρίζετε τα βασικά, θα πάμε σε βάθος για αυτή την υπηρεσία VPN, αρχίζοντας με το ιστορικό και την πολιτική καταγραφής του TunnelBear.

Σχετικά με & Πολιτική καταγραφής

Ποιος είναι το TunnelBear?

Το TunnelBear ιδρύθηκε το 2011 και ενσωματώνεται στον Καναδά, ένα έθνος που μοιράζεται δεδομένα πληροφοριών με τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο (Five Eyes).

Ενώ η TunnelBear υποχρεούται να συμμορφώνεται με τις καναδικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου, εάν παρασχεθεί με κλήσεις, εντάλματα ή άλλα νομικά έγγραφα, δεν συλλέγει πληροφορίες που θα μπορούσαν να εντοπιστούν ως άτομο.

Στις αρχές του 208 το TunnelBear αποκτήθηκε από την McAfee, η οποία εδρεύει στις ΗΠΑ, μια άλλη χώρα που ανήκει στη συμμαχία Five Eyes.

Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε - με το McAfee που τώρα κατέχει το TunnelBear, τίποτα δεν άλλαξε. Η υπηρεσία εξακολουθεί να είναι αξιόπιστη, ασφαλής και ασφαλής.

Η TunnelBear επιδεικνύει τη δέσμευσή της για διαφάνεια με την έκδοση ετήσιας έκθεσης διαφάνειας, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να γνωρίζουν εάν έχουν παραδώσει δεδομένα χρήστη στις αρχές.

Η έκθεση του 2019 αναφέρει ότι από την 1η Απριλίου 2018 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2019 η TunnelBear έλαβε 14 αιτήματα από τις αρχές. Επιβεβαίωσε ότι ένας χρήστης είχε λογαριασμό (μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του χρήστη), χωρίς όμως να παρέχει δεδομένα χρήσης σχετικά με το λογαριασμό ή άλλους λογαριασμούς.

Πολιτική καταγραφής

Το TunnelBear είναι πολύ κοντά στην ύπαρξη ενός VPN χωρίς σύνδεση και η πολιτική απορρήτου είναι μία από τις πιο διαφανείς και σαφείς που έχουμε δει.

Τα παρακάτω μεταδεδομένα βασικής σύνδεσης αποθηκεύονται και χρησιμοποιούνται για σκοπούς εξυπηρέτησης πελατών και αντιμετώπισης προβλημάτων της TunnelBear:

 • Η έκδοση του λειτουργικού σας συστήματος
 • Η έκδοση της εφαρμογής TunnelBear που χρησιμοποιείτε
 • Το συνολικό εύρος ζώνης που χρησιμοποιήθηκε αυτό το μήνα
 • Είτε συνδεθήκατε είτε όχι τον τελευταίο μήνα

Δυστυχώς, κανένα από αυτά τα αρχεία καταγραφής VPN δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσωπική σας αναγνώριση.

Το TunnelBear παρουσιάστηκε πρόσφατα σε μια έκθεση που πραγματοποιήθηκε από το CDT (Κέντρο για τη Δημοκρατία & Τεχνολογία) σχετικά με τα "σήματα αξιόπιστων VPN".

Η αναφορά αποκαλύπτει ότι κάθε διακομιστής είναι σκληρυνθεί με κρυπτογράφηση πλήρους δίσκου, κακόβουλο λογισμικό και διαρροές και τεχνικές προστασίας εισβολής. Αυτές προστατεύουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών για να σας κρατήσουν ασφαλείς στο διαδίκτυο.

Ταχύτητα & Αξιοπιστία

Αρκετά γρήγορες ταχύτητες σε κοντινούς διακομιστές, αργές σε συνδέσεις μεγάλων αποστάσεων

Το TunnelBear δεν θα σας δώσει εντυπωσιακά γρήγορες ταχύτητες, αλλά οι συνδέσεις VPN ίδιας χώρας θα είναι αρκετά γρήγορες για τους περισσότερους.

Με περίπου 13% drop-off για ταχύτητες λήψης όταν συνδέεστε με τον πλησιέστερο διακομιστή VPN, θα πρέπει να είστε σε θέση να κάνετε streaming σε HD χωρίς προβλήματα.

Η ταχύτητα είναι αποτέλεσμα της φυσικής μας θέσης στο Λονδίνο (σύνδεση οπτικών ινών 100Mbps) σε έναν διακομιστή δοκιμών στο Λονδίνο.

Πριν χρησιμοποιήσετε το TunnelBear:

 1. ΚατεβάστεMbps

  88.22

 2. ΑνεβάστεMbps

  98.6

 3. Ανασκόπηση της σήραγγαςPingΚυρία

  3

Όταν είστε συνδεδεμένοι στο TunnelBear:

 1. ΚατεβάστεMbps

  77.03

 2. ΑνεβάστεMbps

  71.99

 3. Ανασκόπηση της σήραγγαςPingΚυρία

  9

Ταχύτητα μεταφόρτωσης χωρίς TunnelBear: 88.22Mbps

Ταχύτητα μεταφόρτωσης με TunnelBear: 77.03Mbps

Η απώλεια ταχύτητας κατεβάσματος κατά τη λειτουργία του TunnelBear: 13%

Η σύνδεση από το Ηνωμένο Βασίλειο προς το διακομιστή VPN της East Coast της TunnelBear δεν παρέχει τις ταχύτερες ταχύτητες που έχουμε δει (61% drop-off), αλλά θα είναι αρκετά καλή για περιστασιακά προγράμματα περιήγησης.

Ρίξτε μια ματιά στις μέσες ταχύτητες λήψης και μεταφόρτωσης που πραγματοποιήσαμε από τη σύνδεση του Ηνωμένου Βασιλείου με τους διακομιστές VPN TunnelBear στο:

 • ΗΠΑ: 34 Mbps (Κατεβάστε) & 14Mbps (μεταφόρτωση)
 • Γερμανία: 66Mbps (Κατεβάστε) & 50Mbps (μεταφόρτωση)
 • Σιγκαπούρη: 16Mbps (Κατεβάστε) & 3Mbps (μεταφόρτωση)
 • Αυστραλία: 5Mbps (Κατεβάστε) & 1Mbps (μεταφόρτωση)

Οι μεταφορτώσεις του TunnelBear και οι χρόνοι ping - όταν συνδέονται με έναν κοντινό διακομιστή - είναι επίσης αρκετά γρήγοροι, όμως, γεγονός που το καθιστά μια αξιοπρεπή επιλογή για τους κυνηγούς και τους παίκτες.

Για να μάθετε πώς δοκιμάζουμε τις ταχύτητες VPN, διαβάστε τη σελίδα μας Πώς εξετάζουμε VPN εδώ.

Τοποθεσίες διακομιστή

Πολύ μικρό δίκτυο διακομιστών VPN με 23 χώρες

Σφαίρα με γαλάζια σημαία23Κοινές χώρεςΕικόνα ενός τοπίου της πόλης23Οι πόλειςΕικόνα ενός ροζ σημειωτήΜη γνωστοποιημένος αριθμός διευθύνσεων IP

Το TunnelBear παρέχει ένα πολύ μικρό δίκτυο διακομιστών VPN που αποτελείται από 23 χώρες.

Στιγμιότυπο οθόνης της λίστας διακομιστών TunnelBear στην εφαρμογή

Το TunnelBear δεν θα αποκαλύψει τον αριθμό των φυσικών εξυπηρετητών - δεν έχει εικονικούς διακομιστές - ή τις διευθύνσεις IP που διατηρεί, αλλά η εταιρεία κατέχει όλα αυτά, γεγονός που καθησυχάζει από την άποψη της ιδιωτικής ζωής.

Το TunnelBear καλύπτει τις πιο προφανείς τοποθεσίες όπως οι ΗΠΑ, η Αυστραλία και οι δημοφιλείς χώρες της Δυτικής Ευρώπης όπως η Γαλλία, η Γερμανία, οι Κάτω Χώρες και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Χονγκ Κονγκ, η Ινδία, η Ιαπωνία και η Σιγκαπούρη είναι διαθέσιμα για όσους βρίσκονται στην Ασία-Ειρηνικό, ενώ οι διακομιστές VPN στο Μεξικό και τη Βραζιλία παρέχουν (ελάχιστες) επιλογές στη γύρω περιοχή για όσους βρίσκονται στη Νότια και Κεντρική Αμερική.

Το TunnelBear δεν έχει καθόλου διακομιστές VPN σε όλη την Αφρική.

Εάν χρειάζεστε περισσότερη κάλυψη διακομιστή εκτός των παραπάνω περιοχών, προτιμάτε να προχωρήσετε με μια άλλη υπηρεσία VPN - πολλές υπηρεσίες VPN έχουν τουλάχιστον 60 διακομιστές χώρας, αν όχι περισσότεροι.

Δυστυχώς, το TunnelBear δεν προσφέρει διακομιστές VPN σε επίπεδο πόλης - εάν θέλετε να συνδεθείτε στις ΗΠΑ ίσως να μην μπορείτε να επιλέξετε μια συγκεκριμένη κατάσταση απογοητευτική.

Streaming & Torrenting

Δεν είναι καλό για streaming Netflix, αλλά υποστηρίζεται torrenting

Δεν συνιστούμε το TunnelBear για τους μεγάλους οπαδούς ροής.

Για αρκετούς μήνες τώρα, το TunnelBear δεν συνεργάστηκε ούτε με το Netflix ούτε με το BBC iPlayer, το οποίο είναι εξαιρετικά απογοητευτικό.

Η έλλειψη επιλογής διακομιστή VPN σε επίπεδο πόλης είναι ένα σημαντικό εμπόδιο εδώ, επομένως δεν υπάρχουν επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας όταν αποτυγχάνεται ένας διακομιστής.

Ενώ το BBC iPlayer και το Netflix σπρώχνουν ενεργά τις υπηρεσίες VPN, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά VPN που λειτουργούν για να ξεκλειδώσουν το περιεχόμενο των υπηρεσιών συνεχούς ροής. Μπορείτε να δείτε τις κορυφαίες προτάσεις μας εδώ.

Torrenting

Το TunnelBear είναι ένα καλό VPN για torrenting, ειδικά επειδή η δραστηριότητα P2P είναι πλέον επιτρεπτή σε όλες τις παγκόσμιες τοποθεσίες διακομιστή.

Χάρη στις αξιοπρεπείς ταχύτητες φόρτωσης, έναν διακόπτη θανάτου VPN και μια ελάχιστη πολιτική καταγραφής VPN, το TunnelBear είναι επίσης ένα ασφαλές VPN για torrenting.

Παράκαμψη λογοκρισίας

Οι συχνές αποσυνδέσεις VPN την καθιστούν αναξιόπιστη για την Κίνα

Ενώ το TunnelBear έχει ασφαλώς τα απαραίτητα χαρακτηριστικά VPN για να παρακάμψει το Great Firewall της Κίνας, συχνά δεν λειτουργεί, με αποσυνδέσεις πολύ συχνά για να θεωρηθεί χρήσιμο.

Παρ 'όλα αυτά, υπάρχουν ορισμένοι χρήστες του TunnelBear που εξακολουθούν να ορκίζονται από αυτή την υπηρεσία VPN για την Κίνα, αφού δεν είχαν ποτέ προβλήματα και οι ταχύτητες είναι αρκετά γρήγορες αν συνδεθείτε με τον κοντινό server της Σιγκαπούρης.

Εάν χρειάζεστε ένα αξιόπιστο VPN για την παράκαμψη της κινεζικής λογοκρισίας, διαβάστε τη λίστα με τα καλύτερα VPN για την Κίνα.

Λόγω του ιδιόκτητου πρωτοκόλλου VPN GhostBear (stealth), το TunnelBear εξακολουθεί να αποτελεί καλή επιλογή για σύνδεση με άλλες χώρες υψηλής λογοκρισίας όπως το Ιράν ή η Τουρκία.

Το μικρό δίκτυο εξυπηρετητών της TunnelBear σημαίνει ότι οι ταχύτητες VPN πιθανώς δεν θα είναι λαμπρές, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις θα πρέπει ακόμα να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο που έχει αποκλειστεί από την κυβέρνηση.

Πλατφόρμες & συσκευές

Η συμβατότητα περιορίζεται σε πέντε κύριες πλατφόρμες

Εφαρμογές

Λογότυπο των WindowsWindowsΛογότυπο MacΜακΛογότυπο iOSiOSΛογότυπο AndroidAndroidΛογότυπο LinuxLinux

Το TunnelBear παρέχει προσαρμοσμένες εφαρμογές VPN για τέσσερις από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες:

 • Microsoft Windows
 • Apple MacOS
 • iOS
 • Android

Είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε το TunnelBear με το Linux, αλλά αυτό απαιτεί κάποια χειροκίνητη διαμόρφωση και υπάρχει μόνο μια περιορισμένη διαθέσιμη υποστήριξη.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το TunnelBear VPN σε έως και πέντε συσκευές ταυτόχρονα σε μία συνδρομή.

Κονσόλες παιχνιδιών & Συσκευές ροής

Δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε το TunnelBear σε επίπεδο δρομολογητή, οπότε η προστασία VPN περιορίζεται στις παραπάνω υποστηριζόμενες συσκευές.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είστε σε θέση να προστατεύσετε τις κονσόλες παιχνιδιών ή τις συσκευές ροής.

Αν αναζητάτε απλές λύσεις plug-and-play για το Sony PlayStation, το Microsoft Xbox, την Apple TV και πολλά άλλα, και στη συνέχεια διαβάστε σχετικά με τη δυνατότητα MediaStreamer του ExpressVPN.

Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

Λογότυπο ChromeΧρώμιοΛογότυπο του FirefoxFirefoxΛογότυπο της ΌπεραςΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Το TunnelBear προσφέρει επεκτάσεις διακομιστή μεσολάβησης (πρόσθετα) για τα προγράμματα περιήγησης ιστού Google Chrome, Mozilla Firefox και Opera. Όλα αυτά είναι πολύ εύκολο να μεταφορτωθούν και να προστεθούν στο πρόγραμμα περιήγησής σας χωρίς να χρειάζονται χειροκίνητες ρυθμίσεις.

Οι επεκτάσεις διακομιστή μεσολάβησης του TunnelBear δεν περιλαμβάνουν προηγμένες λειτουργίες απορρήτου ούτε προσφέρουν το ίδιο επίπεδο κρυπτογράφησης με τον πελάτη VPN επιφάνειας εργασίας, αλλά είναι σίγουρα χρήσιμες ανεξάρτητα.

Το TunnelBear δεν παρέχει προς το παρόν μια επέκταση VPN για το πρόγραμμα περιήγησης Safari.

Κρυπτογράφηση & Ασφάλεια

Στερεά χαρακτηριστικά ασφαλείας, αλλά χωρίς δυνατότητα ρύθμισης

Πρωτόκολλα

Κρυπτογράφηση

Ασφάλεια

Προηγμένες λειτουργίες

IKEv2 / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

AES-256

DNS Blocking Blocking

DNS πρώτου μέρους

VPN Kill Switch

Διπλό VPN

Ανατρέξτε στο Γλωσσάρι VPN εάν αυτοί οι όροι σας μπερδεύουν και θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Παρά τη παιχνιδιάρικη αισθητική της, το TunnelBear παίρνει σοβαρά την ιδιωτικότητα. Το επίπεδο κρυπτογράφησης και τα στερεά χαρακτηριστικά ασφαλείας VPN θα αποκρύψουν αποτελεσματικά τη διεύθυνση IP σας και θα σας κρατήσουν ασφαλή online.

Το TunnelBear χρησιμοποιεί OpenVPN και IKEv2 για συσκευές Windows και iOS (επιλέγει αυτόματα το πρωτόκολλο για εσάς) και όλες οι άλλες συνδέσεις (MacOS και Android) χρησιμοποιούν αποκλειστικά το OpenVPN.

Και τα δύο αυτά πρωτόκολλα VPN είναι ασφαλή και λειτουργούν καλά, αλλά θα θέλαμε να δούμε την επιλογή να επιλέξουμε μεταξύ περισσότερων πρωτοκόλλων μέσα στις εφαρμογές. Μπορείτε να αλλάξετε μεταξύ TCP και UPD σε Windows και MacOS.

Στιγμιότυπο οθόνης του μενού

Το TunnelBear προσφέρει κρυπτογράφηση μέσω του AES-256, ενός κορυφαίου κρυπτογράφου που θεωρείται 'unhackable'.

Μας αρέσει ο διακόπτης σκοτώματος VPN του TunnelBear, ο οποίος αναφέρεται στην εφαρμογή ως "τρόπος επαγρύπνησης", ο οποίος αποκλείει κάθε διαδικτυακή κυκλοφορία εάν η σύνδεση VPN διακόπτεται για οποιονδήποτε λόγο, αποτρέποντας την έκθεση της πραγματικής διεύθυνσης IP σας.

Το TunnelBear διαθέτει τους δικούς του διακομιστές DNS με μηδενικά αρχεία και πέρασε όλες τις ανεξάρτητες δοκιμές διαρροής VPN με ιπτάμενα χρώματα. Η προστασία διαρροής DNS διασφαλίζει ότι ο ISP σας δεν μπορεί να παρακολουθεί τη δραστηριότητα περιήγησης σε οποιοδήποτε σημείο.

Στιγμιότυπο από τα αποτελέσματα δοκιμών διαρροών του TunnelBear χρησιμοποιώντας το browserleaks.com

Τα αποτελέσματα των δοκιμών διαρροής browserleaks.com του TunnelBear συνδέονται με έναν διακομιστή των ΗΠΑ. Δοκιμάζουμε από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ένα άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι το ιδιόκτητο πρωτόκολλο "GhostBear" (stealth) της TunnelBear, το οποίο ανακατεύει τις επικοινωνίες VPN και καθιστά πιο δύσκολο για τις κυβερνήσεις, τις επιχειρήσεις και τους ISPs να ανιχνεύσουν τη σύνδεσή σας. Σας παρέχει επίσης ένα δευτερεύον επίπεδο κρυπτογράφησης.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το TunnelBear με το πρόγραμμα περιήγησης Tor, αλλά δεν διαθέτει ειδικές λειτουργίες ή εξυπηρετητές για την πρόσβαση στο δίκτυο κρεμμυδιών, επομένως πιθανότατα θα επιβραδύνει σημαντικά τη σύνδεσή σας. Το TunnelBear σίγουρα θα πάει σε κάποιο βαθμό για να σας κρατήσει ασφαλές στο σκοτεινό ιστό, όμως.

Ευκολία στη χρήση

Διασκεδαστικές και απλές εφαρμογές VPN με εύκολη ρύθμιση

Πώς να εγκαταστήσω & Ρύθμιση σήραγγας

 • Στιγμιότυπο από τις διαθέσιμες πλατφόρμες του TunnelBear

  Η λήψη του λογισμικού VPN του TunnelBear είναι εύκολη - απλά επιλέξτε την κατάλληλη εφαρμογή για τη συσκευή που χρησιμοποιείτε.

 • Το Tunnelbear όρους και προϋποθέσεις screenshot στο Tunnelbear VPN μας αναθεώρηση

  Θα χρειαστεί να συμφωνήσετε με τους όρους και τις προϋποθέσεις της TunnelBear προτού αρχίσει η λήψη του λογισμικού VPN.

 • Στιγμιότυπο οθόνης του Οδηγού ρύθμισης TunnelBear

  Τα μονομαχίες αρκούδας υπάρχουν από την αρχή - μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, είστε έτοιμοι να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το VPN.

 • Κεντρική οθόνη της εφαρμογής TunnelBear για επιφάνεια εργασίας

  Η κύρια προβολή του Tunnelbear είναι ένας αναπόφευκτος χάρτης με σήραγγες και αρκούδες (και ένα πρόβατο).

 • Στιγμιότυπο οθόνης από το TunnelBear Desktop App Connected

  Συνδέστε και δείτε το χρώμα του χάρτη στο χρώμα με ένα "χαριτωμένος" κινούμενα σχέδια μιας αρκούδας σήραγγας. Κάθε φορά που συνδέεστε.

 • Στιγμιότυπο οθόνης των γενικών ρυθμίσεων της εφαρμογής TunnelBear Desktop App

  Οι ρυθμίσεις VPN της Tunnelbear είναι καλά σχεδιασμένες και είναι εύκολο να εναλλάσσεστε μεταξύ του UDP και του TCP.

 • Στιγμιότυπο οθόνης των ρυθμίσεων ασφαλείας TunnelBear Desktop App Security

  Η καρτέλα ασφαλείας περιλαμβάνει μια επιλογή για επιπλέον κρυπτογράφηση (GhostBear) και ένα διακόπτη kill (λειτουργία επαγρύπνησης).

Το φάσμα προσαρμοσμένων εφαρμογών VPN της TunnelBear είναι είτε χαριτωμένο είτε εντυπωσιακό, ανάλογα είτε με την άποψή σας είτε με το πόσο σας αρέσει το λογισμικό που είναι φορτωμένο με αρκούδες.

Ο πελάτης επιφάνειας εργασίας TunnelBear είναι απίστευτα εύκολος στην εγκατάσταση και τη χρήση και ο μικρός αριθμός των προηγμένων λειτουργιών είναι αρκετά εύκολος και εύχρηστος. Οι εφαρμογές VPN για κινητά παρουσιάζονται με παρόμοιο τρόπο.

Το TunnelBear επιλέγει μια αρχική προσέγγιση που ταιριάζει καλύτερα στους αρχάριους, έτσι οι έμπειροι χρήστες VPN που θέλουν να παίξουν πολλές ρυθμίσεις μπορεί να είναι καλύτεροι με έναν διαφορετικό παροχέα.

Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

Στιγμιότυπο οθόνης της επέκτασης Chrome του TunnelBear

Οι επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης του TunnelBear για το Chrome, το Firefox και την Όπερα είναι πραγματικά γρήγορες. Ακολουθήστε το σύνδεσμο προς το σχετικό κατάστημα πρόσθετων στον ιστότοπο του TunnelBear και πραγματοποιήστε λήψη της επέκτασης. Συνδεθείτε, συνδεθείτε και όλοι έχετε ρυθμίσει για να περιηγηθείτε στον ιστό από μία από τις 22 τοποθεσίες διακομιστή.

Υποστήριξη πελατών

Αξιοπρεπείς πόροι στο διαδίκτυο χωρίς υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Online Πόροι

Ναί
Ναί

Η υποστήριξη πελατών της TunnelBear είναι σε γενικές γραμμές αρκετά καλή, αλλά δεν μπορεί να ανταγωνιστεί αρκετά με κορυφαίους παρόχους όπως το NordVPN.

Είμαστε απογοητευμένοι από την έλλειψη ζωντανής συνομιλίας του TunnelBear και με απαντήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μερικές φορές παίρνουν περισσότερες από πέντε ώρες μπορεί να γίνει αρκετά απογοητευτική αν έχετε μόνο ένα μικρό ερώτημα. Επίσης, δεν μας αρέσει το γεγονός ότι πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να συνδεθείτε για να κάνετε μια ερώτηση.

Ευτυχώς οι πόροι στον ιστότοπο του TunnelBear είναι πολύ καλά γραμμένοι και καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες για να έχουν πρόσβαση τα VPN σε αρχάριους και μη τεχνικούς ανθρώπους, κάτι που είναι σπουδαίο.

Τιμολόγηση & Συμφωνίες

Τιμές μεσαίας τιμής & όχι επιστροφές

Κουπόνι TunnelBear

Σχέδιο τιμολόγησης της σήραγγας

Το TunnelBear προσφέρει τόσο δωρεάν σχέδιο όσο και τρία διαφορετικά προγράμματα πληρωμής. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να δείτε την πλήρη αναθεώρηση του TunnelBear Free.

Μπορείτε να πληρώσετε για το TunnelBear μηνιαίως, το οποίο κοστίζει αρκετά λογικό $ 9.99 το μήνα. Αν εγγραφείτε για το ετήσιο πρόγραμμα μπορείτε να εξοικονομήσετε 58%, μειώνοντας το μηνιαίο κόστος σε 4,17 $.

 1. Μηνιαίο

  US $ 9.99 / mo

  Χρεώνεται 9,99 δολάρια κάθε μήνα

 2. 12 μήνες

  US $ 4,17 / mo

  Χρεώθηκε 49,99 δολάρια το πρώτο έτος, 119,88 δολάρια στη συνέχειαSave 58%

Πληρωμή & Επιλογές επιστροφής χρημάτων

Πιστωτική κάρτα

Bitcoin

Ναί
Ναί

Το TunnelBear δέχεται περιορισμένο φάσμα μεθόδων πληρωμής:

 • Πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες
 • Bitcoin και BitCash (μόνο για ετήσιο πρόγραμμα)

Δεν μπορείτε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας το PayPal, ούτε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες διεθνείς μεθόδους όπως το AliPay και το UnionPay.

Το TunnelBear δεν προσφέρει μια επίσημη δωρεάν δοκιμή, αλλά μπορείτε να εγγραφείτε στο «Little» (ελεύθερο) σχέδιο που συνοδεύεται από 500MB ελεύθερων δεδομένων για να σας δώσει μια ιδέα για το πώς είναι να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα δίκτυα VPN, το TunnelBear δεν συνοδεύεται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε αν αλλάξετε γνώμη για οποιοδήποτε λόγο, δεν θα μπορείτε να πάρετε επιστροφή χρημάτων.

Η κατώτατη γραμμή

Συνιστούμε το TunnelBear?

Το TunnelBear είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση, αλλά χρειάζεται σοβαρά την ιδιωτική ζωή, γι 'αυτό το συνιστούμε για αρχάριους VPN.

Δεν υπάρχουν πολλές διαμορφώσιμες επιλογές και δεν μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε επίπεδο δρομολογητή, αλλά κάνει τα βασικά σωστά με ελάχιστη καταγραφή και χωρίς διαρροές IP, DNS ή WebRTC.

Εναλλακτικές λύσεις για το TunnelBear

Λογότυπο CyberGhost

CyberGhost

Σε αντίθεση με το TunnelBear, το CyberGhost είναι ιδανικό για streaming, με dedicated servers που ξεκλειδώνουν το Netflix, το BBC iPlayer και πολλά άλλα. Έχει περισσότερες διαμορφώσιμες επιλογές, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε το CyberGhost σε δρομολογητές. Διαβάστε την αναθεώρηση του CyberGhost

Λογότυπο Surfshark

Surfshark

Το Surfshark είναι ένα άλλο VPN φιλικό για αρχάριους και παρέχει πάνω από το διπλάσιο του αριθμού των τοποθεσιών διακομιστών που διαθέτει το TunnelBear. Λειτουργεί επίσης καλά με υπηρεσίες streaming και συσκευές. Διαβάστε την ανασκόπηση Surfshark

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me