"Περιηγηθείτε στον ιστό ιδιωτικά όπως ήταν" - ακούγεται καλό, σωστά?

Αυτό είναι το όριο του δρομολογίου που σας υπόσχεται να σας παραχωρήσει στην αρχική σελίδα του, αλλά δεν είναι μικρή δουλειά. Διαθέτει η υπηρεσία καταχώρησης το δρομολόγιο για την παροχή μιας τέτοιας υπηρεσίας?

Δοκιμάσαμε την εγγραφή στο ταξίδι με προσοχή και αμερόληπτο για να μάθετε:

 • Τι είναι η Ταξινόμηση κατά την άφιξη;?
 • Είναι καθόλου καλό? Είναι γρήγορο?
 • Είναι ασφαλές το τρέξιμο?
 • Έχει το Windscribe ένα διακόπτη σκοτώματος?

Απαντούμε όλα αυτά, καθώς και πολλές άλλες ερωτήσεις. Μπορείτε να βρείτε τα πιο σημαντικά πιάτα μας ακριβώς κάτω από εδώ, ακολουθούμενη από την πλήρη αναθεώρηση του ξενοδοχείου.

Αυτή η σελίδα είναι αφιερωμένη στην επισκόπηση της πληρωμένης εφαρμογής VPN για το ταξίδι. Μπορείτε να διαβάσετε την αναθεώρηση της ελεύθερης έκδοσης της Εγγραφής εδώ.

Contents

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Προεγκαθ & Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

 1. Αρκετά γρήγορες ταχύτητες ίδιας χώρας
 2. Ξεκλειδώνει το Netflix
 3. Πολύ ασφαλές και ασφαλές
 4. Το Torrenting επιτρέπεται στους περισσότερους διακομιστές
 5. Ελάχιστη πολιτική καταγραφής
 6. Άμεση εγκατάσταση σε πολλές δημοφιλείς συσκευές

Μειονεκτήματα

 1. Δεν υπάρχει ζωντανή συνομιλία
 2. Αναξιόπιστες συνολικές ταχύτητες
 3. Βασίζεται στον Καναδά

Σύνταξη κλειδιού κατά την εγγραφή

Κορυφαία ταχύτητα λήψης

Πολιτική καταγραφής

IP, DNS ή διαρροές WebRTC

Δικαιοδοσία

Διακομιστές

Διευθύνσεις IP

Χώρες

ΗΠΑ Netflix

Torrenting

Έργα στην Κίνα

Υποστήριξη

Φθηνότερη τιμή

Επίσημη ιστοσελίδα

63Mbps
Ανώνυμα δεδομένα χρήσης διακομιστή
Οχι
Καναδάς (μέλος με πέντε μάτια)
Δεν αποκαλύπτεται
Δεν αποκαλύπτεται
58
Ναί
Περιορισμένος
Οχι
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ & Μόνο σε απευθείας σύνδεση πόροι
$ 4.08 / mo πάνω από 12 μήνες
Εγγραφείτε στο

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες - καθώς και τα σε βάθος αποτελέσματα της τεράστιας δοκιμής VPN του Windscribe.

Σχετικά με & Πολιτική καταγραφής

Ποιος είναι ο συνδρομητής?

Ο Yegor Sak και ο Alex Paguis δημιούργησαν την υπηρεσία "Εγγραφή" το 2016 στο Richmond Hill του Οντάριο του Καναδά, όπου και σήμερα βασίζεται - ανήκει ανεξάρτητα και λειτουργεί. Εδώ είναι ένα σύντομο βίντεο του Yegor μιλώντας για τα οφέλη από τη χρήση VPNs.

Ο Καναδάς είναι μέρος της συμμαχίας κοινής χρήσης δεδομένων Five Eyes και η CSIS (Υπηρεσία Καναδικής Υπηρεσίας Πληροφοριών) συλλέγει τρομακτικά ποσά προσωπικών δεδομένων χρηστών για τον εντοπισμό και τον εντοπισμό των ενδιαφερομένων.

Επιπλέον, ο Καναδάς έχει πολύ αυστηρούς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας οι οποίοι δίνουν στους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου το δικαίωμα να παρακολουθούν και να καταγράφουν δεδομένα δραστηριότητας χρηστών για τουλάχιστον έξι μήνες.

Συνήθως, αυτό θα ήταν πολύ ανησυχητικό, αλλά λόγω της ελάχιστης πολιτικής καταγραφής VPN της Windscribe (βλ. Παρακάτω), είναι πολύ λιγότερο ανησυχητικό.

Η εγγραφή στο διαδίκτυο μειώνει σημαντικά τη σημασία της δικαιοδοσίας του VPN. Παρόλο που συμφωνούμε με πολλά σημεία που έθεσε η Υπηρεσία Ταξινόμησης, εξακολουθεί να είναι πολύ πιο ασφαλές για μια εταιρεία VPN να εδρεύει σε μια δικαιοδοσία που δεν είναι νομικά υποχρεωμένη να παραδίδει πληροφορίες για τις εταιρείες σε αρχές, ιδιαίτερα ξένες, όπως οι ΗΠΑ.

Παρ 'όλα αυτά, η υπηρεσία ταξινόμησης είναι μια αξιόπιστη υπηρεσία και εάν η καναδική επιβολή του νόμου κατασχέθηκε σε οποιονδήποτε από τους διακομιστές VPN του Windscribe, θα αφήνονταν με άδειο χέρι.

Πολιτική καταγραφής

Η υπηρεσία καταγραφής του δρομολογίου καταγράφει τις ακόλουθες πληροφορίες:

 • Η ποσότητα των δεδομένων που μεταφέρονται σε 30 ημέρες
 • Ένα χρονικό σημάδι της τελευταίας σας δραστηριότητας στο δίκτυο VPN του δρομολογίου
 • Ο αριθμός ταυτόχρονων συνδέσεων στο λογαριασμό σας
 • Το όνομα χρήστη σας OpenVPN ή IKEv2 (μέχρι το τέλος της συνεδρίας σας)
 • Ο χρόνος που έχετε συνδέσει (μέχρι το τέλος της συνεδρίας σας)

Η υπηρεσία ταξινόμησης εισιτηρίων συλλέγει αυτές τις πληροφορίες για να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της υπηρεσίας VPN. Δεν υπάρχει τίποτα στα παραπάνω δεδομένα που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την προσωπική σας αναγνώριση.

Θέλετε να μάθετε ακριβώς γιατί η υπηρεσία Εγγραφή στην υπηρεσία αυτή συλλέγει αυτές τις πληροφορίες; Ο Yegor Sak δημοσίευσε μια λεπτομερή εξήγηση εδώ για να σας δείξει ακριβώς ποια δεδομένα συλλέγονται όταν χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές VPN για το ταξίδι. Επικροτούμε μια τέτοια διαφανή προσέγγιση.

Ταχύτητα & Αξιοπιστία

Πολύ γρήγορες ταχύτητες ίδιας χώρας

Στις πιο πρόσφατες δοκιμές, οι ταχύτητες λήψης μειώθηκαν μόλις λίγο περισσότερο από 30% όταν συνδεθήκαμε στο VPN σε σύγκριση με το χωρίς αυτό, το οποίο είναι αρκετά γρήγορο.

Αυτό σημαίνει ότι η υπηρεσία Εγγραφής θα πρέπει να χειρίζεται άνετα οτιδήποτε σχεδιάζετε να κάνετε online, ακόμα και με πολλές συσκευές συνδεδεμένες στο VPN ταυτόχρονα.

Ωστόσο, υπάρχουν διαθέσιμα ταχύτερα VPN - μερικά μόνο επιβραδύνουν τις ταχύτητές σας κατά περίπου 5% στις συνδέσεις ίδιας χώρας. Αν θέλετε, ωστόσο, το απόλυτο ταχύτερο VPN από εκεί, τότε θα πρέπει να εξετάσετε την επιλογή μιας επιλογής από τη λίστα των ταχύτερων VPN.

Η ταχύτητα είναι αποτέλεσμα της φυσικής μας θέσης στο Λονδίνο (σύνδεση οπτικών ινών 100Mbps) σε έναν διακομιστή δοκιμών στο Λονδίνο.

Πριν χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία εγγραφής στο διαδίκτυο:

 1. ΚατεβάστεMbps

  94,69

 2. ΑνεβάστεMbps

  98.64

 3. Περιεχόμενα αναθεώρησηςPingΚυρία

  2

Όταν είστε συνδεδεμένοι με την υπηρεσία καταχώρησης εισιτηρίων:

 1. ΚατεβάστεMbps

  63.6

 2. ΑνεβάστεMbps

  47.8

 3. Περιεχόμενα αναθεώρησηςPingΚυρία

  18

Ταχύτητα μεταφόρτωσης χωρίς Ταξινόμηση κατά: 94,69Mbps

Ταχύτητα μεταφόρτωσης με Ταξινόμηση κατά: 63.60Mbps

Λήψη ταχύτητας κατεβάσματος κατά τη λειτουργία του δρομολογίου: 33%

Οι χρόνοι πινγκ στις συνδέσεις μικρής απόστασης των 18ms δεν είναι πάρα πολύ εντυπωσιακοί, έτσι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να κοιτάξουν αλλού, αλλά η μέγιστη ταχύτητα φόρτωσης των 70Mbps θα πρέπει να κρατήσει τους torrenters περισσότερο από ικανοποιημένους.

Είναι επίσης μια πολύ αξιόπιστη υπηρεσία VPN - δεν βιώσαμε καμία πτώση σύνδεσης ενώ συνδέσαμε τους διακομιστές του Windscribe και οι ταχύτητες ήταν πολύ συνεπείς από τη μία δοκιμή στην άλλη.

Αυτές είναι οι μέσες ταχύτητες που μπορείτε να περιμένετε όταν συνδεθείτε από το Ηνωμένο Βασίλειο σε αυτές τις τοποθεσίες:

 • ΗΠΑ: 32Mbps (Κατεβάστε) & 32Mbps (μεταφόρτωση)
 • Γερμανία: 62Mbps (Κατεβάστε) & 69Mbps (μεταφόρτωση)
 • Σιγκαπούρη: 22Mbps (Κατεβάστε) & 14Mbps (μεταφόρτωση)
 • Αυστραλία: 13Mbps (Κατεβάστε) & 8Mbps (μεταφόρτωση)

Αυτή τη στιγμή δοκιμάζουμε ταχύτητες χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο OpenVPN, καθώς αυτό είναι ευρέως διαθέσιμο στις υπηρεσίες VPN και επομένως μας βοηθά να διατηρήσουμε ένα υψηλό επίπεδο συνέπειας στα αποτελέσματά μας.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι οι προεπιλεγμένες εφαρμογές του Windscribe κατά την εκκίνηση στο IKEv2, το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι το καλύτερο πρωτόκολλο, ώστε να βλέπετε ελαφρώς μεγαλύτερες ταχύτητες αν συνδέεστε με αυτόν τον τρόπο.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο δοκιμής των επιδόσεων VPN, ρίξτε μια ματιά στη μεθοδολογία ελέγχου ταχύτητας VPN.

Τοποθεσίες διακομιστή

110 τοποθεσίες διακομιστών σε 58 χώρες

Σφαίρα με γαλάζια σημαία58Κοινές χώρεςΕικόνα ενός τοπίου της πόλης110ΜέσαΕικόνα ενός ροζ σημειωτήΜη γνωστοποιημένος αριθμός διευθύνσεων IP

Το δίκτυο διακομιστών VPN του Windscribe από 58 χώρες είναι ένας πολύ σταθερός αριθμός και περιλαμβάνει σχεδόν κάθε περιοχή σε όλο τον κόσμο. Η ανατολική Ασία παρουσιάζει ιδιαίτερη εκπροσώπηση, κάτι που είναι ασυνήθιστο - υπάρχουν διακομιστές VPscribe VPN στην Ιαπωνία, τη Σιγκαπούρη, τη Νότια Κορέα, την Ταϊλάνδη και πολλά άλλα.

Λίστα καταλόγων δρομολόγησης

Συνολικά, η Airscribe προσφέρει πάνω από 110 μεμονωμένες τοποθεσίες VPN, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε επιλογές σε επίπεδο πόλης σε διάφορες χώρες. Υπάρχουν πολλοί εξυπηρετητές σε διάφορες τοποθεσίες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε την πόλη σας μέσα σε:

 • Αυστραλία (Μπρίσμπεϊν, Μελβούρνη, Περθ, Σίδνεϊ)
 • Καναδάς (Μόντρεαλ, Τορόντο, Βανκούβερ)
 • Γαλλία (Μασσαλία, Παρίσι)
 • Ινδία (Chennai, Indore, Νέο Δελχί)
 • Ισραήλ (Ashdod, Ιερουσαλήμ)
 • Ιταλία (Μιλάνο, Ρώμη)
 • Ρωσία (Μόσχα, Αγία Πετρούπολη)
 • Ισπανία (Βαρκελώνη, Μαδρίτη)
 • UK (Λονδίνο, Μάντσεστερ)
 • Κεντρική Αμερική (Ατλάντα, Ντάλλας, Λούισβιλ, Νέα Ορλεάνη, Σαλτ Λέικ Σίτι)
 • ΗΠΑ Ανατολή (Βοστώνη, Σαρλότ, Σικάγο, Μαϊάμι, Νιου Τζέρσεϋ, Νέα Υόρκη, Φιλαδέλφεια, Ουάσιγκτον DC)
 • ΗΠΑ δυτικά (Λας Βέγκας, Λος Άντζελες, Όρεγκον, Φοίνιξ, Πόρτλαντ, Σαν Φρανσίσκο, Σάντα Κλάρα, Σιάτλ)
 • Τουρκία (Μπούρσα, Κωνσταντινούπολη)

Είμαστε λίγο απογοητευμένοι που η Airscribe αρνείται να αποκαλύψει τον συνολικό αριθμό μεμονωμένων διακομιστών VPN ή διευθύνσεων IP που διατηρεί, ωστόσο, και ένας αριθμός από τους διακομιστές της μισθώνονται αντί να ανήκουν άμεσα. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι υπάρχουν τουλάχιστον 110, εκάστου.

Υπάρχουν επίσης οικιστικές στατικές διευθύνσεις IP διαθέσιμες σε 13 διαφορετικές τοποθεσίες, οι οποίες μπορούν να σας διευκολύνουν να αποκτήσετε συνεπή πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής (μεταξύ άλλων - η υπηρεσία ταξινόμησης του αεροδρομίου έχει καλή δουλειά να το εξηγεί εδώ).

Ωστόσο, δεν υπάρχουν αποκλειστικές διευθύνσεις IP, καθώς αυτό θα χαλάσει την ανωνυμία σας.

Streaming & Torrenting

Εύκολα ξεκλειδώνει το Netflix & γρήγορη torrenting

Οι αποκλειστικοί διακομιστές Windflix της Windscribe σημαίνουν ότι το Windscribe ξεκλειδώνει το Netflix τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και στον Καναδά και την Ιαπωνία (δύο τοποθεσίες που δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε τους παρόχους VPN να δεσμεύονται).

Ποτέ δεν είχαμε προβλήματα σε όλες τις δοκιμές μας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε και τις τέσσερις βιβλιοθήκες Netflix σε πλήρες HD χωρίς buffer.

Διακομίστε διακομιστές συνεχούς ροής

Ο διακομιστής μεσολάβησης του προγράμματος περιήγησης θα σας δώσει πρόσβαση στο BBC iPlayer, αλλά το πλήρες VPN δεν θα το κάνει.

Ακόμα και ο αποκλειστικός εξυπηρετητής της Windscribe δεν μπορεί να επιτύχει αυτό, κάτι που συνέβη εδώ και πολύ καιρό. Διαβάστε τον οδηγό μας για τα καλύτερα VPN για το BBC iPlayer για μια πιο αξιόπιστη λύση για τη ροή βίντεο BBC.

Οι αμερικανικοί διακομιστές του Windscribe λειτουργούν καλά για εύκολη πρόσβαση στο Hulu και το Amazon Prime Video, ωστόσο.

Torrenting

Το Windscribe είναι ένα καλό VPN για torrenting, καθώς η δραστηριότητα P2P επιτρέπεται στην πλειοψηφία των servers της Windscribe σε όλο τον κόσμο.

Με μια αξιόπιστη πολιτική καταγραφής και ασφάλεια υψηλού επιπέδου (όπως και ο σημαντικός διακόπτης kill), η υπηρεσία Εγγραφής όχι μόνο θα βλέπει τις λήψεις σας να ολοκληρωθούν γρήγορα, αλλά και με ασφάλεια και ανώνυμα.

Παράκαμψη λογοκρισίας

Παρέχει πρόσβαση "χτύπημα και χάσιμο" στην Κίνα

Είναι δύσκολο να πούμε πόσο χρήσιμο είναι το ταξίδι στην Κίνα, ειδικά μετά την πρόσφατη καταστολή της κυβέρνησης στις υπηρεσίες VPN.

Οι αναφορές χρηστών σχετικά με το πόσο καλά λειτουργεί το Windscribe VPN στην Κίνα είναι μικτές, αλλά φαίνεται ότι η χρήση του πρωτοκόλλου Stealth θα πρέπει να παρέχει αρκετά αξιόπιστη πρόσβαση στις περισσότερες πλατφόρμες.

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε προεγκατεστημένο το Windscribe σε όλες τις συσκευές σας προτού ταξιδέψετε, όμως, καθώς είναι αποκλεισμένο για λήψη εντός της χώρας.

Σε άλλες χώρες υψηλής λογοκρισίας, όπως η Σαουδική Αραβία ή η Τουρκία, το Windscribe είναι επίσης μια αποτελεσματική λύση.

Πλατφόρμες & συσκευές

Συμβατό με μια μακρά λίστα συσκευών

Εφαρμογές

Λογότυπο των WindowsWindowsΛογότυπο MacΜακΛογότυπο iOSiOSΛογότυπο AndroidAndroidΛογότυπο LinuxLinuxΛογότυπο δρομολογητήRouter

Το Windscribe διαθέτει μια προσαρμοσμένη εφαρμογή VPN για σχεδόν κάθε πλατφόρμα και λειτουργικό σύστημα που θα μπορούσατε να σκεφτείτε και όλα είναι πολύ φιλικά προς το χρήστη.

Οι εφαρμογές για Windows, MacOS, Android και iOS είναι όλες διαθέσιμες, καθώς και εφαρμογές για πιο εξειδικευμένες πλατφόρμες όπως Linux και Android TV. Υπάρχουν χρήσιμοι οδηγοί εγκατάστασης για όλες αυτές τις συσκευές στην ιστοσελίδα του Windscribe.

Σημαντικό είναι ότι η υπηρεσία Airscribe επιτρέπει απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις, που σημαίνει ότι εσείς και η οικογένειά σας μπορείτε να έχετε ταυτόχρονα το VPN.

Ωστόσο, η υπηρεσία ταξινόμησης δεν επιτρέπει την κοινή χρήση του λογαριασμού σας με φίλους (ή ακόμα και με αγνώστους) και η εταιρεία θα απαγορεύσει χρήστες που παραβιάζουν τους όρους χρήσης.

Κονσόλες παιχνιδιών & Συσκευές ροής

Λογότυπο AppleTVAppleTVAmazon Fire Logo ΛογότυποAmazon Fire TVΛογότυπο ChromecastChromecastΛογότυπο της NintendoNintendoΛογότυπο PlayStationPlayStationRoku LogoRokuΛογότυπο του XboxXbox

Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε το δρομολογητή του δρομολογίου Windscribe στο δρομολογητή σας - ή να αγοράσετε έναν προκαθορισμένο δρομολογητή - για την ταυτόχρονη προστασία όλων των συνδεδεμένων στο διαδίκτυο συσκευών στο σπίτι σας. Αυτό περιλαμβάνει συσκευές όπως η Apple TV, το Microsoft Xbox One, το Sony PlayStation 4 και πολλά άλλα.

Υπάρχουν εξειδικευμένες εφαρμογές VPN για την εγγραφή στο Amazon Fire Stick και το Kodi, το οποίο είναι ακόμα αρκετά σπάνιο για να δείτε.

Η εφαρμογή Fire TV Stick διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους σειράς διακομιστών VPN της Windscribe και της δυνατότητας να προτιμάτε τις πιο χρησιμοποιούμενες τοποθεσίες σας, καθώς και κάποιες πρόσθετες τεχνικές ρυθμίσεις.

Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

Λογότυπο ChromeΧρώμιοΛογότυπο του FirefoxFirefox

Το Windscribe έχει αναβαθμίσει την εξαιρετικά δημοφιλής επέκταση του προγράμματος περιήγησης 1,000,000 εγκατεστημένων και είμαστε εντυπωσιασμένοι από τα αποτελέσματα.

Όπως και οι περισσότερες επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης VPN, αυτό είναι αυστηρά ένας πληρεξούσιος όχι ένα VPN - αλλά η συνδρομή για το ταξίδι σας είναι εκ των προτέρων σχετικά με αυτό το γεγονός, το οποίο μας αρέσει.

Ως διακομιστής μεσολάβησης του προγράμματος περιήγησης δεν θα προστατεύσει πλήρως τα δεδομένα σας, όπως ένα πλήρες VPN, και θα ανακατευθύνει μόνο την επισκεψιμότητα στο πρόγραμμα περιήγησής σας, αλλά θα υπονομεύσει την τοποθεσία σας. υπάρχει ένας μακρύς κατάλογος εξυπηρετητών πόλης ή χώρας που προσφέρονται.

Στιγμιότυπα οθόνης της επέκτασης προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο

Το πρόσθετο έρχεται με πολλές δυνατότητες του προγράμματος περιήγησης, όπως έναν αποκλεισμό διαφημίσεων, ένα τείχος προστασίας και εργαλεία που εμποδίζουν την παρακολούθησή σας από διαφημιζόμενους στο διαδίκτυο. Υπάρχουν μερικά προηγμένα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να καταγράψετε την τοποθεσία GPS και την ώρα του προγράμματος περιήγησης.

Μπορείτε ακόμη να διαθέσετε τυχαία τον πράκτορά σας για να αποτρέψετε το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό πακέτο εργαλείων που βασίζονται στην προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας, τα οποία είναι εύχρηστα χάρη σε ένα ελαφρύ και διαισθητικό περιβάλλον εργασίας χρήστη.

Υπάρχει επίσης περιορισμένη ενσωμάτωση με την εφαρμογή επιφάνειας εργασίας - επιτρέποντάς σας να προβάλετε την κατάσταση, αλλά όχι να αλλάξετε, το VPN της συσκευής σας. Ελπίζουμε ότι το ταξίδι στην Κύπρο θα προχωρήσει προς την πληρέστερη ολοκλήρωση στο μέλλον.

Κρυπτογράφηση & Ασφάλεια

Ένα από τα ασφαλέστερα VPN που μπορείτε να επιλέξετε

Πρωτόκολλα

Κρυπτογράφηση

Ασφάλεια

Προηγμένες λειτουργίες

IKEv2 / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

AES-256

DNS Blocking Blocking

IPB6 μπλοκαρίσματος διαρροών

Υποστηρίζει τη θύρα TCP 443

VPN Kill Switch

Ad Blocker

ΚΑΛΤΣΕΣ

Ανατρέξτε στο Γλωσσάρι VPN εάν αυτοί οι όροι σας μπερδεύουν και θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Το Windscribe είναι ένα εξαιρετικά ασφαλές VPN. Θα φτάναμε μέχρι και να πούμε ότι είναι μία από τις πιο ιδιωτικές και ασφαλείς υπηρεσίες VPN στην αγορά.

Η υπηρεσία Airscribe είναι κρυπτογραφημένη με τον κορυφαίο κωδικό AES-256 και χρησιμοποιεί το ασφαλέστερο πρωτόκολλο VPN, OpenVPN, ώστε η διεύθυνση IP σας να παραμένει καλά και πραγματικά κρυμμένη ανά πάσα στιγμή. Μας αρέσει επίσης το χαρακτηριστικό 'Firewall' του Windscribe, το οποίο εξυπηρετεί τον ίδιο σκοπό με τον διακόπτη σφαλμάτων VPN και προστατεύετε επίσης από διαρροές DNS και IP ενώ είστε συνδεδεμένοι.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης του δρομολογίου για τη διέλευση όλων των δοκιμών διαρροής IP και DNS

Το Browserleaks.com διαπίστωσε ότι η υπηρεσία εγγραφής στο διαδίκτυο δεν έχει διαρροές

Υπάρχει επίσης προώθηση θυρών και διπλό hop - που καθιστά ακόμα ασφαλέστερη τη σύνδεσή σας με το ταξίδι σας με δύο διαφορετικούς διακομιστές VPN (με κόστος ταχύτητας).

Η υπηρεσία ταξινόμησης παρέχει επίσης το δικό της blocker για διαφημίσεις και προγράμματα κακόβουλου λογισμικού, το "R.O.B.E.R.T", το οποίο ενσωματώνεται στις προσαρμοσμένες εφαρμογές VPN. ΡΟΒΕΡΤΟΣ. περιλαμβάνει οκτώ διαφορετικούς καταλόγους αποκλεισμών, διευκολύνοντας την προσαρμογή του προφίλ VPN στις ανάγκες σας. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό το χαρακτηριστικό εδώ.

Ευκολία στη χρήση

Εύκολη εγκατάσταση και φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές

Πώς να εγκαταστήσω & Ρύθμιση της εγγραφής στο διαδίκτυο

 • Στιγμιότυπο οθόνης των εφαρμογών για επιτραπέζιους υπολογιστές που είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του

  Απλά κάντε κλικ στο κουμπί για να ξεκινήσετε τη λήψη του σχετικού λογισμικού για τη συσκευή σας.

 • Στιγμιότυπο οθόνης των επιλογών εγκατάστασης για την εφαρμογή Windows Windflowbe

  Μπορείτε να επιλέξετε αν θα προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σας ή θα επιλέξετε την "Express Install" που θα τις επιλέξει αυτόματα για εσάς.

 • Στιγμιότυπο οθόνης του οδηγού ρύθμισης του δρομολογίου

  Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος και ανοίξτε την εφαρμογή Εγγραφής για να ξεκινήσετε τη χρήση του VPN.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της αρχικής οθόνης της εφαρμογής Windows του Windscribe

  Η κύρια οθόνη της επιφάνειας εργασίας στην επιφάνεια εργασίας είναι μπλε όταν συνδέεστε.

 • Στιγμιότυπο οθόνης του καταλόγου διακομιστή VPN του δρομολογίου

  Είναι εύκολο να επιλέξετε ποιο διακομιστή θα συνδεθεί και όσοι εργάζονται με υπηρεσίες ροής είναι επισημασμένοι με ευκολία.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της οθόνης γενικών ρυθμίσεων στην εφαρμογή καταγραφής επιφάνειας εργασίας του Windscribe

  Η οθόνη προτιμήσεων για υπολογιστές είναι εύκολη στην πρόσβαση με μια σειρά επιλογών.

 • Στιγμιότυπο οθόνης των επιλογών σύνδεσης στην εφαρμογή επιφάνειας εργασίας του Windscribe

  Στην καρτέλα σύνδεσης μπορείτε να αλλάξετε μεταξύ UDP και TCP και να επιλέξετε χειροκίνητα τη θύρα σας.

Οι προσαρμοσμένες εφαρμογές του Windscribe είναι απίστευτα εύχρηστες, χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την ανάγκη για συγκεκριμένες λειτουργίες που αναζητούν σοβαροί χρήστες VPN.

Η αρχική οθόνη του δρομολογίου Windscribe το κρατά απλό στην επιφάνεια εργασίας και στο κινητό, με ένα μεγάλο πλήκτρο on / off και μια λίστα τοποθεσιών διακομιστών VPN. Οι προχωρημένες επιλογές είναι τοποθετημένες στο δικό τους μενού, οι χρήστες προειδοποιούν να μην τους αγγίζουν "εκτός αν ξέρετε τι κάνετε", το οποίο μας αρέσει πολύ.

Ρυθμίστε τις ρυθμίσεις απορρήτου

Τούτου λεχθέντος, οι εφαρμογές γραφείου του Windscribe διαχειρίζονται λίγο πιο αργά από ό, τι θέλουμε, και στις εφαρμογές για κινητά λείπουν ορισμένες από τις προηγμένες ρυθμίσεις VPN - κάτι που πρέπει να βελτιωθεί σίγουρα.

Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

Στιγμιότυπο οθόνης της επέκτασης του προγράμματος περιήγησης στο Chrome

Οι επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης του Windscribe είναι εξίσου απλές στη χρήση ως κύρια εφαρμογή - εισέλθετε, επιλέξτε ένα διακομιστή και είστε έτοιμοι να περιηγηθείτε με ασφάλεια.

Υποστήριξη πελατών

Περιεκτικές πηγές αλλά χωρίς ζωντανή συνομιλία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Online Πόροι

Ναί
Ναί

Η εξυπηρέτηση πελατών της Windscribe στερείται ζωντανής συνομιλίας - είναι κάτι που αναζητούμε πάντα σε ένα κορυφαίο VPN (ιδανικά θα είναι και 24ωρη). Αντ 'αυτού, το Windscribe διαθέτει μια εκτεταμένη σε απευθείας σύνδεση βιβλιοθήκη οδηγών, συχνών ερωτήσεων και ακόμη και το δικό του δευτερεύον.

Η υπηρεσία ταξινόμησης παρέχει επίσης μια ηλεκτρονική υποβολή εισιτηρίων υποστήριξης και έναν αυτοματοποιημένο πράκτορα συνομιλίας, παρόλο που θα συνιστούσαμε να μην σπαταλάτε το χρόνο σας με τον τελευταίο, καθώς δεν βοηθά καθόλου (όπως φαίνεται παρακάτω).

Ένα στιγμιότυπο οθόνης του boot chat του Windscribe

Τιμολόγηση & Συμφωνίες

Αρκετά φθηνό για το σχέδιο 12 μηνών

Κουπόνι καταγραφής

Εγγραφείτε στο σχέδιο τιμολόγησης

Έχετε δύο επιλογές με την υπηρεσία Εγγραφής: πληρώστε για ένα μήνα ή πληρώστε για ένα χρόνο. Το κόστος 9,00 δολάρια ενός μήνα είναι μάλλον απότομο, αλλά φτάνει μέχρι τα 4,08 δολάρια το μήνα σε μια δωδεκάμηνη συμφωνία.

Υπάρχει επίσης μια επιλογή "Build-a-Plan", η οποία επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν θέσεις διακομιστή Windscribe για $ 1 το καθένα ανά μήνα. Αυτό σημαίνει ότι εάν χρειάζεστε μόνο έναν ή δύο διακομιστές VPN, μπορείτε να διατηρήσετε το μηνιαίο κόστος σε μόλις δύο δολάρια.

Παίρνετε το ίδιο εκτεταμένο σύνολο λειτουργιών και εξυπηρετητών ανεξάρτητα από τον τρόπο που επιλέγετε να πληρώσετε, καθώς υπάρχει μόνο μία βαθμίδα συνδρομής: Windscribe Pro.

 1. Μηνιαίο

  US $ 9 / mo

  Χρεώνεται 9,00 δολάρια κάθε μήνα

 2. 12 μήνες

  US $ 4,08 / mo

  Χρεώνεται 49,00 δολάρια κάθε 12 μήνεςΑποθηκεύστε το 55%

Όλα τα σχέδια έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 3 ημερών

Πληρωμή & Επιλογές επιστροφής χρημάτων

Πιστωτική κάρτα

PayPal

Bitcoin

Ναί
Ναί
Ναί

Η υπηρεσία ταξινόμησης συνίσταται στο συνήθη φάσμα των μεθόδων πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλέστερων πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, του PayPal και του Bitcoin, καθώς και σε διάφορες διεθνείς επιλογές μέσω της συνεργασίας με το Paywall.

Δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή ως τέτοια, αλλά η Υπηρεσία Εγγραφής δεν ενθαρρύνει τους πιθανούς αγοραστές να ελέγξουν την ελεύθερη υπηρεσία VPN για να δουν αν θα καλύψουν τις ανάγκες τους πριν εγγραφούν σε ένα πληρωμένο σχέδιο.

Μόλις εγγραφείτε για συνδρομητική πληρωμή, η περίοδος επιστροφής χρημάτων είναι πολύ τραγική για 3 ημέρες και είστε επιλέξιμοι μόνο εάν έχετε χρησιμοποιήσει περισσότερο από 10GB εύρους ζώνης, κάτι που δεν είναι τόσο μεγάλο. Η υπηρεσία ταξινόμησης διαβαθμίζει επίσης έως και 30 ημέρες για να σας επιστρέψει τα χρήματα στο λογαριασμό σας.

Η κατώτατη γραμμή

Συστήνουμε το ταξίδι?

Με λίγες τροποποιήσεις, η υπηρεσία καταχώρησης θα μπορούσε να είναι ένα από τα καλύτερα VPN στην αγορά - αλλά, όπως συμβαίνει τώρα,.

Ακόμα ένα VPN που πιθανότατα θα κρατήσει τους περισσότερους χρήστες πολύ χαρούμενος, το Windscribe δεν διαθέτει υπερβολικά γρήγορες ταχύτητες, αρνείται να αποκαλύψει πόσα διευθύνσεις διακομιστή ή διευθύνσεις IP διατηρεί και η ζωντανή συνομιλία του είναι σε μεγάλο βαθμό άχρηστη.

Εναλλακτικές λύσεις για την εγγραφή στο διαδίκτυο

Λογότυπο NordVPN

NordVPN

Δεν θέλετε να ανησυχείτε για τον αριθμό των διακομιστών και τα διαθέσιμα IP; Το NordVPN περιγράφει όλα αυτά καθαρά και ανοιχτά, προσφέροντας χιλιάδες διευθύνσεις IP σε τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Διαβάστε την αναθεώρηση NordVPN

Λογότυπο ExpressVPN

ExpressVPN

Το ExpressVPN έχει αυτό που πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη υποστήριξη πελατών στον κλάδο VPN. Είναι διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα, και είναι πάντοτε επανδρωμένο από φιλικό και ενημερωμένο προσωπικό υποστήριξης. Διαβάστε την αναθεώρηση ExpressVPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me