Το PrivateVPN δεν αποφεύγει να μιλάει στον ιστότοπό του. Κάνει μια ολόκληρη δέσμη τολμηρών αξιώσεων, όπως είναι το "ταχύτερα αναπτυσσόμενο VPN παγκοσμίως".

Το PrivateVPN υπόσχεται επίσης να "ξεκλειδώσει οτιδήποτε, να προστατεύσει τα πάντα" - αυτό ακριβώς μας αρέσει να βλέπουμε από μια υπηρεσία VPN, αλλά μπορεί ενδεχομένως να επιτύχει τέτοιες ισχυρές αξιώσεις?

Τοποθετήσαμε το PrivateVPN στη δοκιμασία με την ελπίδα να απαντήσουμε σε αυτή την ερώτηση, συν:

 • Το PrivateVPN συνεργάζεται με το Netflix?
 • Πού βρίσκεται το PrivateVPN?
 • Το PrivateVPN εργάζεται στην Κίνα?
 • Τι είναι το Stealth VPN?
 • Και, φυσικά, το PrivateVPN είναι καλό?

Η αμερόληπτη και εμπεριστατωμένη μας αναθεώρηση θα εξηγήσει όλα, αλλά εάν βρίσκεστε σε βιασύνη, μπορείτε να βρείτε τα βασικά μας καναλιές ακριβώς κάτω.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

ΠροσωπικάVPN υπέρ & Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

 1. Συνεχώς γρήγορες ταχύτητες
 2. Χωρίς καταγραφή & κανένα IP, DNS & Διαρροές WebRTC
 3. Λειτουργεί με Netflix, BBC iPlayer & περισσότερο
 4. Το Torrenting / P2P επιτρέπεται σε όλους τους διακομιστές VPN
 5. Επιλέξτε από διακομιστές VPN σε 59 χώρες
 6. Εύχρηστες εφαρμογές για PC, Mac, iOS, & Android

Μειονεκτήματα

 1. Μικρός αριθμός μεμονωμένων διακομιστών VPN
 2. Δεν υπάρχουν επεκτάσεις VPN προγράμματος περιήγησης
 3. Δεν υπάρχει εγγενής εφαρμογή για το Linux
 4. Η ζωντανή συνομιλία δεν είναι πάντα διαθέσιμη

Σύνοψη κλειδιού PrivateVPN

Κορυφαία ταχύτητα λήψης

Πολιτική καταγραφής

IP, DNS ή διαρροές WebRTC

Δικαιοδοσία

Διακομιστές

Διευθύνσεις IP

Χώρες

ΗΠΑ Netflix

Torrenting

Έργα στην Κίνα

Υποστήριξη

Φθηνότερη τιμή

Επίσημη ιστοσελίδα

86Mbps
Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής
Οχι
Σουηδία (μέλος 14-Eyes)
150+
7,000+
59
Ναί
Απεριόριστος
Ναί
Ζωντανή συζήτηση
$ 1,89 / mo για 2 χρόνια
PrivateVPN.com

Το PrivateVPN είναι ένα από τα καλύτερα VPN στην αγορά, δεν υπάρχει αμφιβολία γι 'αυτό. Είναι γρήγορο, ασφαλές και εντυπωσιακά φτηνό - αλλά δεν είναι χωρίς τα ελαττώματά του. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τι πρέπει να προσέξετε.

Σχετικά με & Πολιτική καταγραφής

Ποιος είναι ο PrivateVPN?

Το PrivateVPN ιδρύθηκε το 2009 και ανήκει στην Privat Kommunikation AB, η οποία λειτουργεί υπό τη δικαιοδοσία της Σουηδίας, υπό την επιφύλαξη των νόμων της ΕΕ για τη διατήρηση δεδομένων και των συμφωνιών ανταλλαγής πληροφοριών.

Ωστόσο, η πολιτική μηδενικών αρχείων καταγραφής του PrivateVPN σημαίνει ότι ακόμα και αν της ζητηθεί να συμμορφωθεί με οποιοδήποτε είδος έρευνας, δεν έχει καμία πληροφορία σχετικά με τους συνδρομητές VPN για να δώσει στις αρχές, οπότε δεν υπάρχει τίποτα για τους χρήστες να ανησυχούν.

Πολιτική καταγραφής

Ένα VPN δεν μπορεί να είναι αληθινά ιδιωτικό, εκτός αν έχει μια κορυφαία, ισχυρή πολιτική καταγραφής. Το PrivateVPN ισχυρίζεται ότι "δεν συλλέγει ή καταγράφει οποιαδήποτε κίνηση ή χρήση της υπηρεσίας του".

Αυτό είναι σπουδαίο - δυστυχώς, αυτό το απόσπασμα είναι και το πλήρες μέγεθος αυτού. Θέλουμε η πολιτική απορρήτου να δηλώνει ρητά ότι δεν καταγράφει αιτήματα DNS, χρονικά σήματα σύνδεσης ή διευθύνσεις IP, αλλά ευτυχώς ένας πράκτορας υποστήριξης επιβεβαίωσε ότι το PrivateVPN δεν συλλέγει αυτά τα δεδομένα.

Τελικά, εμπιστευόμαστε το PrivateVPN για να σας κρατάμε ασφαλείς και θα πρέπει επίσης, αλλά στην ιδανική περίπτωση αναζητούμε λίγο περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις σε μια πολιτική απορρήτου, μόνο για την ειρήνη του μυαλού.

Ταχύτητα & Αξιοπιστία

Πολύ γρήγορες ταχύτητες στο δίκτυο διακομιστή

Το PrivateVPN παρέχει σταθερά γρήγορες ταχύτητες σε όλο το δίκτυό του VPN. Οι αξιόπιστα γρήγορες μεταφορτώσεις και λήψεις είναι ιδανικές τόσο για ασφαλή λήψη torrenting όσο και για streaming χωρίς buffer.

Η σύνδεση με έναν διακομιστή ίδιας χώρας (UK to UK), η PrivateVPN επιβράδυνε μόνο τη σύνδεση στο διαδίκτυο κάτω από περίπου 7%.

Το PrivateVPN είναι ένα από τα ταχύτερα διαθέσιμα VPN - εάν η ταχύτητα είναι αυτό που θέλετε τότε είναι ένας σοβαρός υποψήφιος.

Η ταχύτητα είναι αποτέλεσμα της φυσικής μας θέσης στο Λονδίνο (σύνδεση οπτικών ινών 100Mbps) σε έναν διακομιστή δοκιμών στο Λονδίνο.

Πριν χρησιμοποιήσετε το PrivateVPN:

 1. ΚατεβάστεMbps

  92.94

 2. ΑνεβάστεMbps

  97.54

 3. Ανασκόπηση PrivateVPNPingΚυρία

  3

Όταν συνδέεστε στο PrivateVPN:

 1. ΚατεβάστεMbps

  86.7

 2. ΑνεβάστεMbps

  88.94

 3. Ανασκόπηση PrivateVPNPingΚυρία

  5

Ταχύτητα μεταφόρτωσης χωρίς PrivateVPN: 92,94Mbps

Ταχύτητα μεταφόρτωσης με PrivateVPN: 86.70Mbps

Λήψη ταχύτητας λήψης όταν εκτελείται το PrivateVPN: 7%

Οι χρόνοι πινγκ είναι χαμηλοί (ωραίοι για τους παίκτες) και οι ταχύτητες φόρτωσης είναι υψηλές (ιδανικές για τους κυνηγούς).

Ακόμη και σε διεθνείς συνδέσεις, όπως το Η.Β. με τις ΗΠΑ, το PrivateVPN είναι αρκετά γρήγορο - θα μπορείτε να κάνετε σχεδόν οτιδήποτε online χωρίς να σπάσετε ιδρώτα.

Ρίξτε μια ματιά στις μέσες ταχύτητες λήψης και φόρτωσης που καταγράψαμε συνδέοντας έξω από το Ηνωμένο Βασίλειο στους διακομιστές του PrivateVPN:

 • ΗΠΑ: 63Mbps (Κατεβάστε) & 25Mbps (μεταφόρτωση)
 • Γερμανία: 86Mbps (Κατεβάστε) & 56Mbps (μεταφόρτωση)
 • Σιγκαπούρη: 32Mbps (Κατεβάστε) & 15Mbps (μεταφόρτωση)
 • Αυστραλία: 18Mbps (Κατεβάστε) & 13Mbps (μεταφόρτωση)

Τοποθεσίες διακομιστή

Μόλις 150 διακομιστές σε 59 χώρες

Σφαίρα με γαλάζια σημαία59Κοινές χώρεςΕικόνα ενός τοπίου της πόλης75Το χωριόΕικόνα ενός ροζ σημειωτήΔιευθύνσεις IP 7000 +

Ο αριθμός των τοποθεσιών του PrivateVPN (59 χώρες) και των διακομιστών VPN δεν είναι πουθενά κοντά στο υψηλότερο σημείο που έχουμε δει, αλλά δεν είναι τόσο φτωχό όσο φαίνεται.

Στιγμιότυπο οθόνης της λίστας beta του PrivateVPN

Το PrivateVPN προσφέρει περισσότερες από 7.000 ατομικές διευθύνσεις IP, οπότε, παρά τη διατήρηση μόνο των 150 περίπου VPN servers, δεν πρέπει να ανησυχείτε για την αντιμετώπιση της συμφόρησης ή της επιβράδυνσης.

Αυτοί οι 150 διακομιστές VPN, επίσης, κάνουν πολύ καλή δουλειά να παρέχουν παγκόσμια κάλυψη.

Υπάρχουν διακομιστές σε δημοφιλείς τοποθεσίες όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Αυστραλία και τα μέρη των χωρών της Δυτικής Ευρώπης, αλλά το PrivateVPN παρέχει επίσης πολλές επιλογές στη Νότια Αμερική και την Ασία-Ειρηνικό.

Εκείνοι στη Νότια και Κεντρική Αμερική μπορούν να συνδεθούν με διακομιστές VPN στην Αργεντινή, τη Χιλή, την Κολομβία, την Κόστα Ρίκα και τον Παναμά.

Ενώ η Ασία διαθέτει διακομιστές VPN στο Χονγκ Κονγκ, Ινδονησία, Ισραήλ, Ινδία, Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Μαλαισία, Φιλιππίνες, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη, Ταϊβάν, Βιετνάμ και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Απογοητευτικά, η Αφρική καλύπτεται μόνο από τη Νότια Αφρική.

Το PrivateVPN παρέχει επιλογές σε επίπεδο πόλης σε οκτώ χώρες, το οποίο είναι ιδανικό για βέλτιστες ταχύτητες:

 • Αυστραλία (2)
 • Καναδάς (2)
 • Ινδία (2)
 • Ιταλία (2)
 • Σουηδία (3)
 • το Ηνωμένο Βασίλειο (2)
 • Ουκρανία (2)
 • οι ΗΠΑ (9)

Το PrivateVPN χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό φυσικών διακομιστών και εικονικών διακομιστών. Διαθέτει μερικούς από τους διακομιστές και μισθώνει άλλους. Αν και αυτό δεν είναι ιδανικό, το PrivateVPN διασφαλίζει ότι αυτοί οι μισθωμένοι εξυπηρετητές δεν διατηρούν τα αρχεία καταγραφής χρηστών εγκαθιστώντας τα ίδια και παρακολουθώντας τους διακομιστές εξ αποστάσεως.

Streaming & Torrenting

Λειτουργεί αξιόπιστα με Netflix, BBC iPlayer, Hulu και πολλά άλλα

Το PrivateVPN είναι μία από τις απόλυτα καλύτερες υπηρεσίες VPN για streaming.

Κάνει εύκολη τη ροή, οργανώνοντας τη λίστα τοποθεσιών σε διακομιστές βελτιστοποιημένους για streaming video content σε Netflix και BBC iPlayer.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε 19 διαφορετικές βιβλιοθήκες Netflix με το PrivateVPN (ο υψηλότερος αριθμός που έχουμε δει μέχρι τώρα): ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά, Γαλλία, Ιαπωνία, Γερμανία, Δανία, Φινλανδία, Νορβηγία, Σουηδία, Ελβετία, Ολλανδία, , Βραζιλία, Κολομβία, Αργεντινή και Νότια Κορέα.

Το PrivateVPN διαθέτει εξειδικευμένους διακομιστές VPN για 18 άλλα κανάλια συνεχούς ροής, όπως:

 • Amazon Prime
 • ESPN
 • HBO
 • Hulu
 • Ουρανός

Torrenting

Το PrivateVPN είναι επίσης εξαιρετικό για το torrenting.

Το P2P επιτρέπεται σε όλους τους διακομιστές και υπάρχουν διακομιστές βελτιστοποιημένοι με P2P σε 17 χώρες. Από μέσα στην εφαρμογή VPN, θα δείτε αυτούς τους διακομιστές κάτω από το πεδίο 'Dedicated IP / Torrent' μέσα στη λίστα διακομιστών 'By Service'.

Το PrivateVPN είναι μία από τις ασφαλέστερες επιλογές για torrenting λόγω της πολιτικής μη-logs, πλήθους χαρακτηριστικών ασφαλείας και γρήγορων μεταφορτώσεων και λήψεων.

Το PrivateVPN είναι ιδανικό και για το Kodi.

Παράκαμψη λογοκρισίας

Λειτουργεί αξιόπιστα στην Κίνα χάρη στο πρωτόκολλο Stealth VPN

Το PrivateVPN είναι ένα καλό VPN για την Κίνα.

Τα προηγμένα εργαλεία απορρήτου και το πρωτόκολλο Stealth VPN, το οποίο αποκρύπτει το γεγονός ότι χρησιμοποιείτε VPN, που σημαίνει ότι το PrivateVPN είναι μία από τις πιο αξιόπιστες επιλογές VPN για την Κίνα - ή για την παράκαμψη της λογοκρισίας σε οποιαδήποτε άλλη χώρα.

Χάρη στη λειτουργία Stealth VPN, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το PrivateVPN στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Σαουδική Αραβία και την Τουρκία. Με πολλούς κοντινούς ασιατικούς διακομιστές, οι ταχύτητες θα πρέπει να παραμείνουν γρήγορα.

Το PrivateVPN παρέχει επίσης το Tor over VPN αν ψάχνετε για ένα επιπλέον επίπεδο ασφαλείας.

Πλατφόρμες & συσκευές

Απλές προσαρμοσμένες εφαρμογές VPN για τις κύριες πλατφόρμες

Εφαρμογές

Λογότυπο των WindowsWindowsΛογότυπο MacΜακΛογότυπο iOSiOSΛογότυπο AndroidAndroidΛογότυπο LinuxLinuxΛογότυπο δρομολογητήRouter

Το PrivateVPN διαθέτει προσαρμοσμένες εφαρμογές VPN για τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες, όπως:

 • Microsoft Windows
 • Apple MacOS
 • iOS
 • Android

Για οποιεσδήποτε άλλες πλατφόρμες, όπως το Linux, υπάρχουν αρκετοί οδηγοί καθοδήγησης στο διαδίκτυο για να σας βοηθήσουν μέσω αυτού.

Μπορείτε να συνδέσετε έως και έξι συσκευές ταυτόχρονα, γεγονός που καθιστά το PrivateVPN καλή επιλογή για όσους θέλουν να προστατεύσουν όχι μόνο τις συσκευές τους αλλά και την οικογένειά τους.

Κονσόλες παιχνιδιών & Συσκευές ροής

Λογότυπο AppleTVAppleTVAmazon Fire Logo ΛογότυποAmazon Fire TVΛογότυπο ChromecastChromecastΛογότυπο της NintendoNintendoΛογότυπο PlayStationPlayStationRoku LogoRokuΛογότυπο του XboxXbox

Πέρα από τις προσαρμοσμένες εφαρμογές για τις τέσσερις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες, το PrivateVPN παρέχει επίσης λύσεις για έξυπνες τηλεοράσεις.

Το PrivateVPN είναι ένας από τους πολύ λίγους παρόχους για να προσφέρει μια ειδική εφαρμογή VPN για το Amazon Fire TV Stick, πράγμα που σημαίνει ότι μόνο πρέπει να κάνετε λήψη της εφαρμογής από το κατάστημα και είστε έτοιμοι να πάτε.

Για να προστατεύσετε τις κονσόλες παιχνιδιών ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή ροής, θα πρέπει να τα συνδέσετε σε έναν διαμορφωμένο δρομολογητή ή σε άλλη συσκευή που εκτελεί την εφαρμογή PrivateVPN, όπως φορητό υπολογιστή ή smartphone.

Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

Σε αντίθεση με την πλειοψηφία των άλλων κορυφαίων VPN, το PrivateVPN δεν διαθέτει επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης.

Αν αυτό είναι σημαντικό για εσάς, έχουμε συντάξει λεπτομερείς οδηγούς για τις καλύτερες επεκτάσεις Chrome VPN και τα καλύτερα πρόσθετα Firefox VPN.

Κρυπτογράφηση & Ασφάλεια

Πολύ ασφαλές VPN με πολλές διαμορφώσιμες επιλογές

Πρωτόκολλα

Κρυπτογράφηση

Ασφάλεια

Προηγμένες λειτουργίες

IKEv2 / IPSec

L2TP / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

PPTP

AES-256

DNS Blocking Blocking

DNS πρώτου μέρους

IPB6 μπλοκαρίσματος διαρροών

Υποστηρίζει τη θύρα TCP 443

VPN Kill Switch

ΚΑΛΤΣΕΣ

TOR μέσω διακομιστή VPN

Ανατρέξτε στο Γλωσσάρι VPN εάν αυτοί οι όροι σας μπερδεύουν και θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Δεν είναι μόνο ένα όνομα - το PrivateVPN είναι πραγματικά ένα πραγματικά ασφαλές και ασφαλές VPN, με πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα για να βεβαιωθείτε ότι τα δεδομένα σας και οι συνήθειες περιήγησης διατηρούνται όσο το δυνατόν πιο ιδιωτικές.

Στιγμιότυπο οθόνης του μενού ρυθμίσεων PrivateVPN στην εφαρμογή

Το PrivateVPN παρέχει κρυπτογράφηση AES-256, το πρωτόκολλο OpenVPN - τους προσωπικούς αγαπημένους μας και τους διακομιστές DNS που χρησιμοποιούνται από το PrivateVPN, έτσι ώστε η κυκλοφορία σας να μην λαμβάνει μη αναμενόμενες εκτροπές.

Μπορείτε να επιλέξετε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας άλλα πρωτόκολλα VPN (PPTP και L2TP), αλλά δεν τα συνιστούμε, καθώς δεν παρέχουν το ίδιο επίπεδο ασφάλειας. Στην πραγματικότητα, το PPTP δεν είναι ασφαλές στη χρήση.

Το PrivateVPN διαθέτει ένα διακόπτη θανάτου VPN για τα Windows για να σας κρατήσει ασφαλές εάν πέσει η σύνδεσή σας, αλλά λείπει για MacOS και κινητές συσκευές, κάτι που είναι απογοητευτικό.

Η διεξοδική δοκιμή VPN δεν ανίχνευσε διαρροές DNS ή IPv6 και μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Tor μέσω VPN ή θύρας TCP 443 για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

Στιγμιότυπο από τα αποτελέσματα δοκιμών διαρροών για το PrivateVPN

Τα αποτελέσματα δοκιμής PrivateVPN browserleaks.com ενώ είναι συνδεδεμένα σε διακομιστή των ΗΠΑ. Δοκιμάζουμε από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ευκολία στη χρήση

Απλή ρύθμιση και φιλικές προς το χρήστη προσαρμοσμένες εφαρμογές

Πώς να εγκαταστήσω & Ρυθμίστε το PrivateVPN

 • Στιγμιότυπο από το κουμπί λήψης του PrivateVPN

  Μεταβείτε στην ενότητα λήψεων του ιστότοπου PrivateVPN για να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης.

 • Στιγμιότυπο οθόνης των όρων και προϋποθέσεων του PrivateVPN

  Πρέπει να αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις του PrivateVPN προτού μπορέσετε να εγκαταστήσετε το λογισμικό.

 • Στιγμιότυπο οθόνης του Οδηγού εγκατάστασης του PrivateVPN

  Μόλις αποδεχτείτε τους όρους, ο οδηγός εγκατάστασης VPN θα σας ενημερώσει μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.

 • Στιγμιότυπο οθόνης του PrivateVPN Ολοκληρωμένη εγκατάσταση

  Όταν το λογισμικό έχει εγκατασταθεί, θα σας ζητηθεί να κάνετε επανεκκίνηση του μηχανήματός σας προτού μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το VPN.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της κύριας οθόνης PrivateVPN Desktop App

  Ο υπολογιστής-πελάτης VPN της επιφάνειας εργασίας είναι ξεκάθαρος και φιλικός προς το χρήστη, εμφανίζοντας τη νέα διεύθυνση IP και την επιλεγμένη τοποθεσία του διακομιστή.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της λίστας διακομιστών του PrivateVPN

  Η λίστα διακομιστών του PrivateVPN είναι διατεταγμένη με αλφαβητική σειρά ανά όνομα χώρας και εμφανίζει επίσης το όνομα της πόλης.

 • Screenshot από τους διακομιστές συνεχούς ροής του PrivateVPN

  Το PrivateVPN καθιστά εύκολη τη ροή των αγαπημένων σας εκπομπών με μια λίστα ειδικών διακομιστών VPN.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της επιλογής πρωτοκόλλου PrivateVPN

  Μπορείτε να επιλέξετε ποιο πρωτόκολλο VPN θέλετε να συνδέσετε, αλλά το OpenVPN είναι η προεπιλεγμένη ρύθμιση.

 • Στιγμιότυπο οθόνης του PrivateVPN Connection Guard

  Η καρτέλα φρουρά σύνδεσης σύνδεσης VPN σάς επιτρέπει να ενεργοποιείτε λειτουργίες ενεργοποίησης / απενεργοποίησης όπως το διακόπτη kill και το κλείδωμα διαρροών DNS.

Η λήψη και εγκατάσταση του PrivateVPN είναι απίστευτα εύκολη και διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Υπάρχουν οδηγοί εγκατάστασης βήμα προς βήμα για φορτία δημοφιλών συσκευών στον ιστότοπο, εάν χρειάζεστε βοήθεια.

Οι μινιμαλιστικές εφαρμογές VPN του PrivateVPN κάνουν σπουδαία δουλειά να κρατούν τα πράγματα απλά ενώ παράλληλα παρουσιάζουν τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά τους.

Οι εφαρμογές PrivateVPN για επιτραπέζιους και κινητούς υπολογιστές έχουν παρόμοια εμφάνιση και όλα είναι σαφώς επισημασμένα και προσβάσιμα - αν και οι χρήστες των κινητών πρέπει να προσέχουν ότι οι εκδόσεις Android και iOS δεν διαθέτουν τον διακόπτη kill.

Οι εφαρμογές του PrivateVPN δεν παρέχουν ολοκληρωμένη υποστήριξη, έτσι ώστε οι αρχάριοι ή όσοι αναζητούν βοήθεια θα πρέπει να κατευθύνονται απευθείας για βοήθεια.

Υποστήριξη πελατών

Χρήσιμοι πόροι στο διαδίκτυο, αλλά η ζωντανή συζήτηση είναι ασυνεπής

Υποστήριξη live chat

Online Πόροι

Ναί
Ναί

Το PrivateVPN διαθέτει μια λειτουργία βοήθειας ζωντανής συνομιλίας στον ιστότοπό του, αλλά δεν είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, το οποίο είναι λιγότερο από το ιδανικό.

Το κουτί συνομιλίας είναι είτε κόκκινο είτε πράσινο, ανάλογα με το αν είναι διαθέσιμο ή όχι - δεν φαίνεται να υπάρχει κανένας τρόπος να προβλεφθεί πότε ακριβώς θα γίνει ή όχι. Όταν δεν είναι διαθέσιμο, το PrivateVPN εμφανίζει μια ηλεκτρονική φόρμα.

Οι απαντήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο ηλεκτρονικό έντυπο είναι αρκετά γρήγορες και οι πράκτορες υποστήριξης είναι πολύ γνωστοί και φιλικοί.

Ακόμα κι αν η ζωντανή συνομιλία δεν είναι ενεργή όταν τη χρειάζεστε, οι online πόροι και οι συχνές ερωτήσεις του PrivateVPN θα πρέπει να μπορούν να σας δουν σε περισσότερα θέματα.

Τιμολόγηση & Συμφωνίες

Φτηνές VPN, ειδικά σε 2-ετή σχέδιο

Κουπόνι ιδιωτικούVPN

Σχέδιο τιμολόγησης του PrivateVPN

Το PrivateVPN είναι οικονομικά προσιτό, με μια σημαντική εξοικονόμηση 83% διαθέσιμη όταν βγάζετε ένα διετές σχέδιο. $ 1,89 ανά μήνα για τη διάρκεια είναι μια εξαιρετικά δελεαστική τιμή για μια υπηρεσία την ποιότητα του PrivateVPN.

Υπάρχουν επίσης διαθέσιμα βραχύτερα σχέδια, τα οποία όμως είναι πιο ακριβά σε μηνιαία βάση.

 1. Μηνιαίο

  US $ 7,12 / mo

  Χρεώθηκε 7,12 δολάρια για τον πρώτο μήναΚαθαρίστε 35%

 2. 3 μήνες

  US $ 4,20 / mo

  Χρεώνονται 12,60 δολάρια για τους πρώτους 3 μήνεςΑποθήκευση 61%

 3. 2 χρόνια

  US $ 1,89 / mo

  Χρεώθηκε 45,36 δολάρια για τα πρώτα 2 χρόνιαΣυμμετρικά το 83%

Όλα τα σχέδια έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Πληρωμή & Επιλογές επιστροφής χρημάτων

Πιστωτική κάρτα

PayPal

Bitcoin

Ναί
Ναί
Ναί

Το PrivateVPN δέχεται έναν αρκετά περιορισμένο αριθμό μεθόδων πληρωμής, αλλά υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής σε κρυπτοσυχνότητα για υψηλότερο επίπεδο ιδιωτικότητας:

 • Μεγάλες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες
 • PayPal
 • Bitcoin

Το PrivateVPN προσφέρει μια επταήμερη δωρεάν δοκιμή χωρίς κίνδυνο. Δεν χρειάζεται να δώσετε λεπτομέρειες πληρωμής, απλώς μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα έχετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία για μια εβδομάδα.

Υπάρχει επίσης μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για όλους τους χρήστες και η μόνη προϋπόθεση είναι ότι χρησιμοποιείτε λιγότερα από 100GB δεδομένα κατά την περίοδο.

Θα χρειαστεί να δώσετε έναν λόγο για να ζητήσετε τα χρήματά σας πίσω, αλλά όλες οι επιστροφές θα υποβληθούν σε επεξεργασία εντός πέντε εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα ζητηθούν αν έχετε δεύτερη σκέψη.

Η κατώτατη γραμμή

Συστήνουμε το PrivateVPN?

Το PrivateVPN μπορεί να είναι μικρό, αλλά το εύκολο VPN να το συστήσει.

Το PrivateVPN είναι γρήγορο, ασφαλές, αξιόπιστο και τόσο φτηνό ώστε είναι σχεδόν αδύνατο να το αγνοήσετε.

Εναλλακτικές λύσεις για το PrivateVPN

Λογότυπο NordVPN

NordVPN

Είναι ακόμα φτηνό, αλλά βαθμολογείται λίγο πιο ψηλά: το NordVPN είναι μια προφανής σύσταση για όποιον σκέφτεται το PrivateVPN. Η ζωντανή συνομιλία και οι εφαρμογές για κινητά του NordVPN το ξεχώρισαν. Διαβάστε την αναθεώρηση NordVPN

Λογότυπο CyberGhost

CyberGhost

Ο συνολικός αριθμός διακομιστών του PrivateVPN παραμορφώνεται σε σύγκριση με το CyberGhost's - εάν θέλετε μια ευρύτερη γκάμα επιλογών, τότε το CyberGhost είναι μια προσιτή και αξιόπιστη επιλογή. Διαβάστε την αναθεώρηση του CyberGhost

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me