Από τις εικόνες των υπόγειων κέντρων δεδομένων της Ελβετίας έως την τακτικά ενημερωμένη έκθεση διαφάνειας και το Warrant Canary στην ιστοσελίδα της, το ProtonVPN θέλει σίγουρα τους χρήστες να αισθάνονται ασφαλείς χρησιμοποιώντας το προϊόν τους.

Αλλά οι ισχυρισμοί της ProtonVPN για "διαφάνεια", "ειλικρίνεια", και "ασφάλεια πρώτα" προστίθενται; Οι ελεύθεροι πελάτες έχουν το ίδιο επίπεδο ηλεκτρονικής ασφάλειας και ιδιωτικότητας με τους συνδρομητές premium?

Έχουμε εξετάσει κάθε πτυχή της δωρεάν υπηρεσίας ProtonVPN για να απαντήσουμε σε αυτές τις ερωτήσεις, καθώς και αυτές:

 • Είναι ασφαλές το ProtonVPN?
 • Το ProtonVPN λειτουργεί δωρεάν με το Netflix?
 • Πόσο γρήγορα είναι το ProtonVPN δωρεάν?
 • Είναι ένα καλό VPN?
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το torrent χρησιμοποιώντας το ProtonVPN Free?

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την πληρωμένη έκδοση του ProtonVPN, μπορείτε να διαβάσετε εδώ τη συνολική μας αναθεώρηση.

Πριν βρεθούμε στις λεπτομέρειες εδώ είναι μια κρυφή ματιά στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του ProtonVPN Free:

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

ProtonVPN Δωρεάν πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

 1. Μεγάλες ταχύτητες λήψης: 60Mbps (σε κοντινό διακομιστή VPN)
 2. Ελάχιστη πολιτική καταγραφής
 3. Διακόπτης θανάτου VPN & καμία διαρροή IP / DNS / WebRTC
 4. Απεριόριστο εύρος ζώνης - δεν υπάρχει ανώτατο όριο δεδομένων VPN
 5. Φιλικές προς το χρήστη προσαρμοσμένες εφαρμογές VPN (open source & ελεγχθεί)

Μειονεκτήματα

 1. Μπορεί να έχει πρόσβαση μόνο σε τρεις τοποθεσίες διακομιστών VPN
 2. Το P2P δεν επιτρέπεται σε οποιονδήποτε δωρεάν διακομιστή VPN
 3. Δεν λειτουργεί με το Netflix ή το BBC iPlayer
 4. Δεν λειτουργεί στην Κίνα

Πρωτόκολλο ελεύθερου κλειδιού ProtonVPN

Κορυφαία ταχύτητα λήψης

Πολιτική καταγραφής

IP, DNS ή διαρροές WebRTC

Δικαιοδοσία

Διακομιστές

Διευθύνσεις IP

Χώρες

ΗΠΑ Netflix

Torrenting

Έργα στην Κίνα

Υποστήριξη

Επίσημη ιστοσελίδα

59Mbps
Ανώνυμα δεδομένα χρήσης διακομιστή
Οχι
Ελβετία (ιδιωτικό απόρρητο)
8
Δεν αποκαλύπτεται
3
Οχι
Οχι
Οχι
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ & Μόνο σε απευθείας σύνδεση πόροι
ProtonVPN.com

Συχνά τα δωρεάν δίκτυα VPN είναι απογοητευτικά αργά, αλλά το ProtonVPN απέδειξε το αντίθετο. Πριν αποκαλύψουμε πόσο καλά έκανε το ProtonVPN στις δοκιμές ταχύτητας, ας ρίξουμε μια ματιά στο ποιος είναι πίσω από το VPN και την πολιτική καταγραφής του.

Σχετικά με & Πολιτική καταγραφής

Ποιος είναι ο ProtonVPN δωρεάν?

Το ProtonVPN ιδρύθηκε το 2007 και λειτουργεί από την ProtonVPN AG. Έχει στενούς δεσμούς με την Proton Technologies AG, την εταιρεία που διαθέτει κρυπτογραφημένη υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ProtonMail.

Η ProtonVPN AG εδρεύει στη Γενεύη της Ελβετίας, γεγονός που σημαίνει ότι οι χρήστες της προστατεύονται από ορισμένους από τους ισχυρότερους νόμους περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής και προστασίας δεδομένων στον κόσμο.

Στην πολιτική απορρήτου της, το ProtonVPN δηλώνει ότι θα αποκαλύψει τα περιορισμένα δεδομένα χρήστη που έχουμε όταν το ζητήσουμε από ένα ελβετικό δικαστήριο αλλά, καθώς αυτό δεν μπορεί να συνδεθεί με εσάς ως άτομο, μην το αφήνετε να σας ανησυχεί πολύ.

Πολιτική καταγραφής

Η πολιτική απορρήτου για ProtonVPN Basic, Plus, και Visionary ισχύει και για το ProtonVPN Free, το οποίο είναι εξαιρετικό, καθώς είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στα μη-logs, όπως μπορείτε να πάρετε χωρίς να θυσιάζετε την απόδοση του διακομιστή VPN.

Το μόνο πράγμα που συλλέγει το ProtonVPN Free είναι η χρονική σφραγίδα της τελευταίας σας επιτυχημένης προσπάθειας σύνδεσης και αυτό αντικαθίσταται κάθε φορά που συνδέεστε με επιτυχία στο VPN.

Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για την προστασία των λογαριασμών χρηστών από βίαιες επιθέσεις με κωδικό πρόσβασης και επίσης για να διαπιστωθεί ότι κανένας άλλος δεν χρησιμοποιεί το λογαριασμό σας.

Τα αρχεία καταγραφής του ProtonVPN όχι περιέχουν οποιεσδήποτε πληροφορίες ταυτοποίησης, όπως:

 • Η πραγματική διεύθυνση IP ή η φυσική τοποθεσία σας
 • Οι εφαρμογές και οι ιστότοποι (αιτήματα DNS) που επισκέπτεστε ενώ είστε συνδεδεμένοι

Αυτό σημαίνει ότι τίποτα που κάνετε όταν συνδέεστε με το ProtonVPN Free μπορεί να συνδεθεί πίσω σε εσάς.

Ταχύτητα & Αξιοπιστία

Πολύ γρήγορα για ένα δωρεάν VPN

Το Proton VPN Free είναι αρκετά γρήγορο για ένα δωρεάν VPN και δεν υπάρχουν δεδομένα για την επιβράδυνση σας. Ωστόσο, έχουμε βιώσει βραδύτερες ταχύτητες κατά τη διάρκεια των περιόδων αιχμής, καθώς οι χρήστες premium έχουν προτεραιότητα.

Ενώ η απώλεια ταχύτητας που φθάνει το 36% που συνδέεται με τον πλησιέστερο διακομιστή VPN (ΗΒ προς Ολλανδία) δεν είναι τόσο γρήγορη σε σύγκριση με τα κορυφαία VPN που πληρώνονται, το ProtonVPN εξακολουθεί να είναι γρήγορο για μια δωρεάν υπηρεσία.

Η ταχύτητα είναι αποτέλεσμα της φυσικής μας θέσης στο Λονδίνο (σύνδεση οπτικών ινών 100Mbps) σε διακομιστή δοκιμών του Άμστερνταμ.

Πριν χρησιμοποιήσετε το ProtonVPN Free:

 1. ΚατεβάστεMbps

  93,78

 2. ΑνεβάστεMbps

  97,77

 3. ProtonVPN Δωρεάν αναθεώρησηPingΚυρία

  3

Όταν είναι συνδεδεμένο στο ProtonVPN Free:

 1. ΚατεβάστεMbps

  59.77

 2. ΑνεβάστεMbps

  59.25

 3. ProtonVPN Δωρεάν αναθεώρησηPingΚυρία

  22

Ταχύτητα μεταφόρτωσης χωρίς ProtonVPN Free: 93,78Mbps

Ταχύτητα μεταφόρτωσης με ProtonVPN Free: 59,77Mbps

Λήψη ταχύτητας λήψης όταν εκτελείται το ProtonVPN Free: 36%

Οι ταχύτητες επιτυγχάνουν ένα χτύπημα αν συνδέεστε σε διακομιστές VPN πιο μακριά από τη φυσική σας θέση - βιώσαμε σύνδεση 78% από τη Βρετανία προς τις ΗΠΑ.

Ακολουθούν οι μέσες ταχύτητες που περιμένουν από το Ηνωμένο Βασίλειο στους άλλους δωρεάν διακομιστές VPN του ProtonVPN:

 • ΗΠΑ: 21Mbps (Κατεβάστε) & 15Mbps (μεταφόρτωση)
 • Ιαπωνία: 19Mbps (Κατεβάστε) & 15Mbps (μεταφόρτωση)

Ενώ οι ταχύτητες του ProtonVPN στους κοντινούς διακομιστές επαρκούν για streaming και torrenting, αυτές οι υπηρεσίες δεν υποστηρίζονται στις δωρεάν εφαρμογές.

Για να μάθετε πώς δοκιμάζουμε τις ταχύτητες VPN, μπορείτε να δείτε τη σελίδα μας "Πώς ελέγξαμε τα VPN".

Τοποθεσίες διακομιστή

Περιορίζεται σε τρεις τοποθεσίες διακομιστών VPN

Σφαίρα με γαλάζια σημαία3Κοινές χώρεςΕικόνα ενός τοπίου της πόλης3Οι πόλειςΕικόνα ενός ροζ σημειωτήΜη γνωστοποιημένος αριθμός διευθύνσεων IP

Η δωρεάν έκδοση του ProtonVPN σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες διακομιστών VPN - την Ιαπωνία, τις Κάτω Χώρες και τις ΗΠΑ.

Στιγμιότυπο οθόνης του ProtonVPN Free Server στην εφαρμογή

Παρόλο που αυτό μπορεί να μην αποτελεί πρόβλημα για τους χρήστες που βρίσκονται κοντά στους δωρεάν διακομιστές VPN, εκείνοι που βρίσκονται σε άλλα μέρη του κόσμου θα βιώσουν φυσικά πιο αργές ταχύτητες όταν χρησιμοποιούν το ProtonVPN Free.

Υπάρχουν συνολικά οκτώ μεμονωμένοι διακομιστές VPN που διατίθενται στους ελεύθερους χρήστες, ένας πολύ μικρός αριθμός που επίσης θα επιβραδύνει τις ταχύτητες σε ώρες αιχμής.

Δεν είναι δυνατή η εξάσκηση σε διακομιστές VPN σε επίπεδο πόλης, αλλά εάν κάνετε αναβάθμιση σε μια premium συνδρομή ProtonVPN, θα λάβετε θεραπεία σε 11 πόλεις των ΗΠΑ και σε 43 χώρες παγκοσμίως.

Ενώ το ProtonVPN δεν διαθέτει εικονικούς διακομιστές, μισθώνει μερικούς από τους κεντρικούς διακομιστές στο δίκτυο. Το ProtonVPN μισθώνει αυτούς τους διακομιστές από αξιόπιστα κέντρα δεδομένων που επιτρέπουν στην εταιρία VPN πλήρη πρόσβαση, προκειμένου να διασφαλιστεί η διατήρηση της ελάχιστης πολιτικής αρχείων καταγραφής.

Streaming & Torrenting

Κακή επιλογή για streaming και torrenting ανεμιστήρες

Η δωρεάν έκδοση του ProtonVPN δεν έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει γρήγορη, χωρίς προβλήματα πρόσβαση σε δημοφιλείς τοποθεσίες ροής. Στην πραγματικότητα, το ProtonVPN Free απλά δεν λειτουργεί με το Netflix ή το BBC iPlayer.

Δεδομένου ότι δεν είναι δυνατό να συνδεθείτε σε ένα διακομιστή VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer. Το ProtonVPN Free δεν θα λειτουργήσει ούτε με τον Hulu.

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε Netflix και Hulu χρησιμοποιώντας το ProtonVPN, θα χρειαστεί να κάνετε αναβάθμιση σε μια premium συνδρομή (σχέδια Plus και Visionary).

Torrenting

Ενώ το ProtonVPN είναι αρκετά ασφαλές και ασφαλές για το P2P, δεν υποστηρίζει το torrenting σε οποιονδήποτε από τους δωρεάν διακομιστές VPN - αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που προορίζεται αποκλειστικά για συνδρομητές με πληρωμή (Basic, Plus και Visionary plans).

P2P προειδοποίηση pop-up για ProtonVPN Δωρεάν εφαρμογή

Εάν προσπαθήσετε να κάνετε torrent ενώ είστε συνδεδεμένοι σε έναν από τους δωρεάν διακομιστές VPN του ProtonVPN, αυτό το προειδοποιητικό μήνυμα θα εμφανιστεί.

Αν χρειάζεστε ένα δωρεάν VPN για να σας κρατήσει ασφαλές ενώ κάνετε torrenting, δείτε τις κορυφαίες προτάσεις μας εδώ.

Παράκαμψη λογοκρισίας

Δεν λειτουργεί στην Κίνα

Το δωρεάν VPN του ProtonVPN δεν είναι καλό για την παράκαμψη της λογοκρισίας σε χώρες που αποκλείουν VPN, τουλάχιστον στην Κίνα.

Όχι μόνο το ProtonVPN λειτουργεί με το OpenVPN, το πρωτόκολλο που είναι πιο εύκολο για τα λογοκριτικά του Great Firewall να ανιχνεύσει και να μπλοκάρει, οι ελεύθεροι χρήστες επίσης δεν έχουν πρόσβαση στους διακομιστές Secure Core.

Το Secure Core έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα επιπλέον στρώμα εμπλοκής μέσω δρομολόγησης της κίνησης μέσω πολλών διακομιστών VPN, αλλά ακόμα και τότε δεν είναι πάντα αρκετό για να ξεπεράσουμε τους λογοκριτές της Κίνας.

Αν χρειάζεστε ένα αξιόπιστο VPN για την Κίνα, θα πρέπει πιθανότατα να πληρώσετε για αυτό - εδώ είναι οι κορυφαίες συστάσεις μας.

Λόγω του μικρού δικτύου δωρεάν διακομιστή ProtonVPN, δεν θα είναι μια καλή επιλογή VPN για όσους βρίσκονται σε άλλες χώρες υψηλής λογοκρισίας όπως η Τουρκία, η Ρωσία ή τα ΗΑΕ.

Πλατφόρμες & συσκευές

Προσαρμοσμένες εφαρμογές VPN για κύριες πλατφόρμες & συνεργάζεται με δρομολογητές

Εφαρμογές

Λογότυπο των WindowsWindowsΛογότυπο MacΜακΛογότυπο iOSiOSΛογότυπο AndroidAndroidΛογότυπο LinuxLinuxΛογότυπο δρομολογητήRouter

Το δωρεάν VPN του ProtonVPN είναι διαθέσιμο στις:

 • Microsoft Windows
 • Apple MacOS
 • Android
 • iOS

Όλες οι εφαρμογές VPN είναι ανοικτού κώδικα και έχουν ελεγχθεί από τη συμβουλευτική εταιρεία SEC Consult, καθιστώντας το ProtonVPN εξαιρετικά διαφανές.

Υπάρχει επίσης μια απλή χειροκίνητη λύση για τους χρήστες του Linux.

Σε αντίθεση με τα πρωτεύοντα σχέδια VPN, το ελεύθερο σχέδιο του ProtonVPN σας επιτρέπει να συνδέεστε μόνο σε μία συσκευή τη φορά.

Κονσόλες παιχνιδιών & Συσκευές ροής

Λογότυπο AppleTVAppleTVAmazon Fire Logo ΛογότυποAmazon Fire TVΛογότυπο ChromecastChromecastΛογότυπο της NintendoNintendoΛογότυπο PlayStationPlayStationRoku LogoRokuΛογότυπο του XboxXbox

Το ProtonVPN Free δεν διαθέτει καμία εγγενή εφαρμογή για streaming συσκευές ή κονσόλες παιχνιδιών, αλλά υπάρχει μια λύση.

Εφόσον το δωρεάν πρόγραμμα του ProtonVPN σας επιτρέπει μόνο να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία VPN σε μία συσκευή κάθε φορά, η εγκατάσταση σε επίπεδο δρομολογητή είναι μια καλή κίνηση εάν θέλετε να προστατεύσετε πολλές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων συσκευών συνεχούς ροής όπως το Fire TV Stick της Amazon και κονσόλες παιχνιδιών όπως το Xbox PlayStation.

Μπορείτε να βρείτε τον πλήρη κατάλογο συμβατών μοντέλων δρομολογητών στην ενότητα υποστήριξης της ιστοσελίδας του ProtonVPN.

Ωστόσο, εάν είστε χρήστης Fire TV Stick, σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά σε αυτές τις δωρεάν εφαρμογές Firestick VPN, για μια πολύ πιο απλή και γρήγορη εγκατάσταση.

Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

Το ProtonVPN δεν παρέχει επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για δωρεάν ή αμειβόμενους χρήστες. Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν VPN με επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης, ελέγξτε την υπηρεσία Εγγραφής στο διαδίκτυο.

Κρυπτογράφηση & Ασφάλεια

Η δωρεάν έκδοση προσφέρει την ίδια δυνατή ασφάλεια με το premium VPN

Πρωτόκολλα

Κρυπτογράφηση

Ασφάλεια

Προηγμένες λειτουργίες

IKEv2 / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

AES-256

DNS Blocking Blocking

IPB6 μπλοκαρίσματος διαρροών

VPN Kill Switch

Διαίρεση σήραγγας

Ανατρέξτε στο Γλωσσάρι VPN εάν αυτοί οι όροι σας μπερδεύουν και θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Οι χρήστες του ProtonVPN Free επωφελούνται από ακριβώς το ίδιο επίπεδο ασφάλειας με τους συνδρομητές VPN Premium, καθιστώντας το ένα από τα ασφαλέστερα δωρεάν δίκτυα VPN.

Στιγμιότυπο οθόνης του Μενού ελεύθερων ρυθμίσεων ProtonVPN στην εφαρμογή

Οι εφαρμογές για επιτραπέζιους υπολογιστές λειτουργούν αποκλειστικά στο OpenVPN, το πιο ασφαλές πρωτόκολλο VPN, ώστε να είστε σίγουροι ότι τα προσωπικά σας στοιχεία θα προστατεύονται. Η κρυπτογράφηση γίνεται μέσω του κορυφαίου κρυπτογράφου AES-256. Η εφαρμογή Android δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης με το OpenVPN ή το IKEv2, το οποίο είναι επίσης πολύ ασφαλές, ενώ η εφαρμογή iOS είναι μόνο IKEv2.

Η λειτουργία διακόπτη VPN kill είναι απολύτως απαραίτητη, καθώς αποτρέπει την έκθεση της πραγματικής σας διεύθυνσης IP σε περίπτωση απρόβλεπτης πτώσης σύνδεσης. Υπάρχει επίσης διαθέσιμο διαχωρισμός σήραγγας, επιτρέποντας στους χρήστες να αποκλείσουν κάποια κίνηση στο διαδίκτυο από τη σήραγγα VPN.

Το ProtonVPN Free προστατεύει επίσης από διαρροές DNS και IPv6, όπως επιβεβαιώνεται από τις ανεξάρτητες δοκιμές διαρροής.

Στιγμιότυπο από τα αποτελέσματα των δοκιμών διαρροής στο browserleaks.com

Αποτελέσματα δοκιμών διαρροής στο browserleaks.com ενώ είναι συνδεδεμένα με έναν δωρεάν διακομιστή US ProtonVPN. Δοκιμάζουμε από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Δυστυχώς, υπάρχουν λίγες δυνατότητες που περιορίζονται στους χρήστες που πληρώνονται, όπως οι διακομιστές Secure Core του ProtonVPN, οι οποίοι αυξάνουν την ιδιωτικότητα μέσω της δρομολόγησης της επισκεψιμότητας μέσω πολλών διακομιστών VPN. Το ProtonVPN Free επίσης δεν διαθέτει διακομιστές βελτιστοποιημένους για χρήση με το Tor.

Παρόλα αυτά, είναι ένας από τους πιο ασφαλείς (και ασφαλείς) δωρεάν παρόχους που έχουμε δει.

Ευκολία στη χρήση

Εύκολη εγκατάσταση & έξυπνες προσαρμοσμένες εφαρμογές

Πώς να εγκαταστήσω & Ρύθμιση του ProtonVPN Free

 • Στιγμιότυπο οθόνης των χαρακτηριστικών του Free Plan ProtonVPN

  Στην ιστοσελίδα του ProtonVPN, μπορείτε να δείτε τη διαφορά μεταξύ του δωρεάν σχεδίου VPN και καθενός από τα αμειβόμενα σχέδια.

 • Στιγμιότυπο οθόνης του ProtonVPN Δωρεάν Λήψη

  Θα πρέπει να δώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας προτού μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το VPN.

 • Στιγμιότυπο οθόνης του ProtonVPN Δωρεάν επαλήθευση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

  Το ProtonVPN στείλει έναν κωδικό επιβεβαίωσης στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, ώστε να μπορείτε να επικυρώσετε τον λογαριασμό VPN.

 • Στιγμιότυπο οθόνης του ProtonVPN Free Setup Wizard

  Μόλις κατεβάσετε το αρχείο VPN, ο οδηγός εγκατάστασης θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία εγκατάστασης VPN.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της σύνδεσης Free Desktop App ProtonVPN

  Πριν χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή VPN για πρώτη φορά, θα σας ζητηθεί να καταχωρίσετε τα στοιχεία σύνδεσης για το λογαριασμό που δημιουργήσατε.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της κύριας οθόνης ProtonVPN Free Desktop App

  Μας αρέσει το μέγεθος των λεπτομερειών στην κύρια οθόνη της εφαρμογής VPN, αλλά ο τεράστιος παγκόσμιος χάρτης φαίνεται λίγο περιττός.

 • Στιγμιότυπο οθόνης του ProtonVPN Free Desktop App Connected

  Το να βλέπετε το φορτίο του διακομιστή VPN είναι πραγματικά χρήσιμο όταν πρόκειται για την επιλογή μιας τοποθεσίας.

 • Στιγμιότυπο οθόνης των προφίλ σύνδεσης Free ProtonVPN

  Μπορείτε να δημιουργήσετε προφίλ σύνδεσης έτσι ώστε να μην χρειάζεται να επιλέξετε έναν συγκεκριμένο διακομιστή VPN κάθε φορά.

 • Στιγμιότυπο οθόνης των ρυθμίσεων δωρεάν εφαρμογών επιφάνειας εργασίας ProtonVPN

  Οι ρυθμίσεις VPN είναι φορτία καλύτερα από ό, τι έχουμε δει από άλλους ελεύθερους παρόχους και έρχονται με χρήσιμες πληροφορίες σε συμφραζόμενα.

Η εγκατάσταση και λειτουργία με το ProtonVPN Free είναι εξαιρετικά εύκολη και θα σας πάρει μόνο μερικά λεπτά από την αρχή μέχρι το τέλος.

Μετά τη λήψη τους, οι δωρεάν εφαρμογές του ProtonVPN είναι εξίσου εύχρηστες με τις εφαρμογές Premium, με λιγότερες τοποθεσίες διακομιστών η μόνη αξιοσημείωτη διαφορά.

Σε αντίθεση με πολλά δωρεάν VPN, τα οποία διαθέτουν περιοριστικά ανώτατα όρια δεδομένων, το ProtonVPN δίνει στους χρήστες δωρεάν απεριόριστο εύρος ζώνης.

Δεν είμαστε συνηθισμένοι να βλέπουμε οποιοδήποτε είδος ρυθμιζόμενων επιλογών από τα δωρεάν δίκτυα VPN, οπότε έκανε μια αναζωογονητική αλλαγή, ώστε να είναι σε θέση να ρυθμίσει τη λειτουργία switch switch kill, προστασία από διαρροές DNS και εναλλαγή μεταξύ πρωτόκολλων UDP και TCP.

Οι συμφραζόμενες πληροφορίες μπορούν να βρεθούν δίπλα στις περισσότερες από αυτές τις ρυθμίσεις, οι οποίες θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για αρχάριους VPN.

Υποστήριξη πελατών

Άφθονες πόροι στο διαδίκτυο & διακεκομμένη υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Online Πόροι

Ναί
Ναί

Η υποστήριξη πελατών της ProtonVPN Free είναι πολύ καλύτερη από αυτήν που προσφέρουν οι περισσότεροι από τους άλλους παρόχους δωρεάν υπηρεσιών, αλλά δεν έχει αποκτήσει πρόσβαση στις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, καθώς δεν υπάρχει ζωντανή συνομιλία.

Υπάρχει ένα ηλεκτρονικό κέντρο υποστήριξης που θα καλύπτει βασικά ερωτήματα VPN και προβλήματα αντιμετώπισης προβλημάτων (χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης για πλοήγηση) και υπάρχουν επίσης οδηγοί βήμα-βήμα εγκατάστασης για όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που πρέπει να διαμορφωθούν με το χέρι.

Το ProtonVPN έχει επίσης υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και είναι χρήσιμο, αν είναι αρκετά αργό, καθιστώντας αρκετά εύκολο να πάρετε τη βοήθεια που χρειάζεστε.

Η κατώτατη γραμμή

Συστήνουμε το ProtonVPN Δωρεάν?

Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν VPN, προτείνουμε απολύτως ProtonVPN. Είναι πολύ ασφαλές να το χρησιμοποιείτε, όλες οι εφαρμογές είναι ανοιχτού κώδικα και έρχονται με απεριόριστα δεδομένα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να προστατεύσετε τόσο πολύ όσο και ελάχιστα την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα όπως θέλετε.

Υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα, όπως το όριο των τριών τοποθεσιών διακομιστών και η έλλειψη ροής και P2P υποστήριξης, αλλά το ProtonVPN πρέπει να είναι κορυφαία επιλογή για όσους αναζητούν υψηλά επίπεδα ιδιωτικής ζωής χωρίς να ξοδεύουν ένα λεπτό.

Εναλλακτικές λύσεις για το ProtonVPN Free

TunnelBear Δωρεάν Λογότυπο

TunnelBear Δωρεάν

Η δωρεάν υπηρεσία VPN του TunnelBear σάς επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε 23 τοποθεσίες διακομιστών, οι οποίες είναι οι πιο γενναιόδωρες που έχουμε δει για μια δωρεάν υπηρεσία. Είναι ασφαλές, ασφαλές και εύκολο στη χρήση. Διαβάστε TunnelBear Δωρεάν αναθεώρηση

Δωρεάν Λογότυπο

Δωρεάν υπηρεσία εγγραφής

Δεν υπάρχουν δωρεάν VPN που να συνεργάζονται αξιόπιστα με το Netflix, αλλά η υπηρεσία Εγγραφής είναι μια καλή επιλογή εάν χρειάζεστε ένα δωρεάν VPN για torrenting. Προστατεύει την κυκλοφορία P2P με ένα διακόπτη θανάτου VPN και προστασία διαρροής DNS. Ανάγνωση συνδρομής Δωρεάν αναθεώρηση

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me