Με μια ματιά, το PureVPN μπορεί να φανεί η πραγματική συμφωνία: χιλιάδες διακομιστές, εκατοντάδες χιλιάδες διευθύνσεις IP, υποστήριξη για 20 συσκευές και πλατφόρμες και υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο / 7 ημέρες την εβδομάδα είναι όλα εντυπωσιακά.

Δεν είχαμε πάρει PureVPN με την ονομαστική αξία όμως - έχουμε περάσει πέρα ​​από τους ισχυρισμούς μάρκετινγκ και δοκιμάσει τις εφαρμογές VPN του έξω για να φτάσουμε στο κάτω μέρος των πολλών ερωτήσεων που είχαμε.

Σε αυτή την ανασκόπηση PureVPN, θα μάθετε:

 • Ποιος κατέχει πραγματικά το PureVPN
 • Εάν λειτουργεί με το Netflix
 • Εάν μπορείτε να το εμπιστευτείτε για ανώνυμους torrents
 • Είτε λειτουργεί στην Κίνα είτε όχι
 • Και, συνολικά, εάν το PureVPN είναι καλό

Αν βρίσκεστε σε βιασύνη, μπορείτε να σαρώσετε τις βασικές πληροφορίες στον παρακάτω πίνακα περιληπτικής παρουσίασης - διαφορετικά μετακινηθείτε προς τα κάτω για να διαβάσετε την πλήρη ανασκόπηση.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

PureVPN Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

 1. Καλές ταχύτητες VPN
 2. Διακόπτης θανάτου VPN & καμία διαρροή DNS / IP / WebRTC
 3. Οι βελτιστοποιημένοι διακομιστές VPN λειτουργούν με Netflix, iPlayer & περισσότερο
 4. 2.000+ διακομιστές VPN σε περισσότερες από 140 χώρες παγκοσμίως
 5. Χρήσιμες εφαρμογές VPN για δημοφιλείς πλατφόρμες, απλή εγκατάσταση

Μειονεκτήματα

 1. Προηγούμενες αντιπαραθέσεις πολιτικής καταγραφής
 2. Η εφαρμογή VPN για επιτραπέζιους υπολογιστές μπορεί να είναι παχουλός και να μην ανταποκρίνεται
 3. Οι πράκτορες υποστήριξης πελατών δεν διαθέτουν τεχνικές γνώσεις
 4. Μικρή εγκατάσταση για την Κίνα και αναξιόπιστη κατά περιόδους

Σύνοψη κλειδιού PureVPN

Κορυφαία ταχύτητα λήψης

Πολιτική καταγραφής

IP, DNS ή διαρροές WebRTC


Δικαιοδοσία

Διακομιστές

Διευθύνσεις IP

Χώρες

ΗΠΑ Netflix

Torrenting

Έργα στην Κίνα

Υποστήριξη

Φθηνότερη τιμή

Επίσημη ιστοσελίδα

72Mbps
Ορισμένα αρχεία καταγραφής χρηστών
Οχι
Χονγκ Κονγκ (ιδιωτικό απόρρητο)
2.000
300.000+
140
Ναί
Περιορισμένος
Ναί
24/7 ζωντανή συνομιλία
$ 1,92 / mo για 3 χρόνια
PureVPN.com

Το PureVPN είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο εδραιωμένα ονόματα σε ολόκληρη την αγορά VPN, αλλά δεν κατάφερε αρκετά να συμβαδίσει με την εποχή. Είναι ακόμα ένα καλό VPN, αλλά τώρα είναι προφανές ότι μερικοί από τους αντιπάλους μεγάλου ονόματος του PureVPN το έχουν ξυλοκοπήσει.

Μπορείτε να μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το PureVPN, τόσο καλό όσο και κακό, παρακάτω - ξεκινώντας από το ποιος είναι πίσω από την υπηρεσία VPN.

Σχετικά με & Πολιτική καταγραφής

Ποιος είναι ο PureVPN?

Η PureVPN ιδρύθηκε το 2007 από τη GZ Systems Ltd, η οποία λειτουργεί υπό την δικαιοδοσία του Χονγκ Κονγκ, θέτοντας την πέρα ​​από την ανεπιθύμητη προστασία της ιδιωτικής ζωής των ΗΠΑ και της ΕΕ.

Το PureVPN λέει ότι επέλεξε συγκεκριμένα το Χονγκ Κονγκ για την έδρα του, επειδή δεν υπάρχουν υποχρεωτικοί νόμοι διατήρησης δεδομένων, επομένως δεν αποτελεί νόμιμη απαίτηση η αποθήκευση δεδομένων χρήστη ή η κοινοποίησή τους σε τρίτους.

Το PureVPN δηλώνει σαφώς ότι «εάν και όταν [παρακαλούνται] να παραλάβουν κλήσεις που είναι νόμιμα δεκτές στο δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ, [δεν] θα είναι πολύ χρήσιμη, αφού [δεν έχει] σχεδόν τίποτα που αξίζει να μοιραστεί ", Η οποία είναι καθησυχαστική.

Πολιτική καταγραφής

Προηγούμενες αντιπαραθέσεις σχετικά με την πολιτική καταγραφής PureVPN σημαίνει ότι εξακολουθούμε να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί σχετικά με αυτήν την υπηρεσία VPN - ίσως θελήσετε να εξετάσετε παρόχους με αυστηρές πολιτικές χωρίς καταγραφές, όπως CyberGhost ή PrivateVPN.

Διαπιστώθηκε ότι σε μια διαδικτυακή υπόθεση παρενόχλησης που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2017, το FBI μπόρεσε να εντοπίσει τον κατηγορούμενο αντιστοιχώντας τη διεύθυνση IP ενός διακομιστή PureVPN που χρησιμοποιήθηκε στο έγκλημα με την πραγματική διεύθυνση IP που χρησιμοποίησε για να συνδεθεί με τον διακομιστή.

Παρόλο που δεν εγκρίνουμε τις ενέργειες του φερόμενου εγκληματία, το PureVPN δεν είπε στους πελάτες ότι καταγράφηκε η διεύθυνση IP τους και ισχυρίστηκε ότι καταγράφει μόνο τους χρόνους σύνδεσης και το χρησιμοποιούμενο εύρος ζώνης. Ακόμη χειρότερα, έκανε το ψευδές ισχυρισμό ότι: "ΔΕΝ διατηρούμε κανένα ημερολόγιο που να μπορεί να εντοπίσει ή να βοηθήσει στην παρακολούθηση της δραστηριότητας ενός χρήστη", κάτι που σαφώς δεν συμβαίνει.

Ωστόσο, το PureVPN έχει περάσει πρόσφατα σε κάποιο βαθμό στην εξαγορά με την εισαγωγή μιας πλήρως ανανεωμένης πολιτικής για την υλοτομία, όπου οι μόνες πληροφορίες που συλλέγονται είναι:

 • Την ημέρα που συνδέεστε σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία διακομιστή VPN
 • Ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου
 • Συνολικό εύρος ζώνης που χρησιμοποιείται από κάθε χρήστη

Κάνει δεν κούτσουρο:

 • Η πρωτότυπη διεύθυνση IP σας
 • Σύνδεση timestamps
 • Αιτήματα DNS
 • Η διεύθυνση IP του διακομιστή VPN που έχετε επιλέξει

Αυτό σημαίνει ότι τίποτα που κάνετε online δεν μπορεί να εντοπιστεί πίσω σας ως άτομο, αποκαθιστώντας λίγο την εμπιστοσύνη μας στην υπηρεσία.

Το PureVPN έχει προχωρήσει τόσο πολύ ώστε να αναθέσει έναν ανεξάρτητο έλεγχο της πολιτικής καταγραφής του για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των χρηστών του.

Ταχύτητα & Αξιοπιστία

Γρήγορες ταχύτητες σε κοντινούς διακομιστές VPN, λιγότερο γρήγορες σε συνδέσεις μεγάλων αποστάσεων

Το PureVPN δεν είναι το γρηγορότερο VPN που δοκιμάσαμε, αλλά είναι ακόμα αρκετά γρήγορο.

Οι ταχύτητες λήψης και μεταφόρτωσης σε κοντινούς διακομιστές (π.χ. Λονδίνο προς Λονδίνο) είναι περισσότερο από αρκετά γρήγοροι για τη ροή χωρίς buffer.

Το ιδιόκτητο εργαλείο δοκιμής ταχύτητας έδειξε επίσης εντυπωσιακή συνέπεια σε όλο το δίκτυο διακομιστών του PureVPN.

Η ταχύτητα είναι αποτέλεσμα της φυσικής μας θέσης στο Λονδίνο (σύνδεση οπτικών ινών 100Mbps) σε έναν διακομιστή δοκιμών στο Λονδίνο.

Πριν χρησιμοποιήσετε το PureVPN:

 1. ΚατεβάστεMbps

  91,42

 2. ΑνεβάστεMbps

  97.52

 3. Αναθεώρηση PureVPNPingΚυρία

  5

Όταν συνδέεστε στο PureVPN:

 1. ΚατεβάστεMbps

  72.73

 2. ΑνεβάστεMbps

  73.88

 3. Αναθεώρηση PureVPNPingΚυρία

  22

Ταχύτητα μεταφόρτωσης χωρίς PureVPN: 91.42Mbps

Ταχύτητα μεταφόρτωσης με PureVPN: 72,73Mbps

Η απώλεια ταχύτητας κατεβάσματος όταν εκτελείται το PureVPN: 20%

Το PureVPN εκτελεί αρκετά καλά τις διεθνείς συνδέσεις, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο με την Αυστραλία, αλλά ορισμένες συνδέσεις είναι λίγο hit-and-miss (όπως το Ηνωμένο Βασίλειο στις ΗΠΑ).

Ρίξτε μια ματιά στις ταχύτητες VPN που καταγράψαμε στις δοκιμές μας στο Λονδίνο (θυμηθείτε ότι η σύνδεση στο Internet χωρίς VPN είναι 100Mbps):

 • ΗΠΑ: 31 Mbps (Κατεβάστε) & 19Mbps (μεταφόρτωση)
 • Γερμανία: 63Mbps (Κατεβάστε) & 55Mbps (μεταφόρτωση)
 • Σιγκαπούρη: 42Mbps (Κατεβάστε) & 10Mbps (μεταφόρτωση)
 • Αυστραλία: 41 Mbps (Κατεβάστε) & 6Mbps (μεταφόρτωση)

Όπως μπορείτε να δείτε, οι ταχύτητες μεταφόρτωσης του PureVPN δεν είναι πολύ γρήγορες σε συνδέσεις μεγάλων αποστάσεων, αλλά αν δεν σχεδιάζετε να κάνετε torrent σε απομακρυσμένους διακομιστές, αυτό δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα.

Οι χρόνοι ping του PureVPN είναι μέσοι, οπότε οι παίκτες ίσως είναι καλύτεροι να κοιτάξουν άλλα VPN με εξαιρετικά χαμηλή λανθάνουσα κατάσταση. Μπορείτε να δείτε τις συστάσεις VPN για τυχερά παιχνίδια εδώ.

Αναζητώντας το ταχύτερο VPN το 2020; Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στην Ιδιωτική Πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Τοποθεσίες διακομιστή

2.000 διακομιστές VPN διαδίδονται σε 140 χώρες

Σφαίρα με γαλάζια σημαία140Κοινές χώρεςΕικόνα ενός τοπίου της πόλης180Το χωριόΕικόνα ενός ροζ σημειωτήΔιευθύνσεις IP 300.000 +

Το PureVPN διαθέτει διακομιστές VPN σε 140 χώρες σε έξι ηπείρους, εξυπηρετώντας περισσότερο από τους δημοφιλείς προορισμούς όπως η Βόρεια Αμερική και η Δυτική Ευρώπη (αν και εξακολουθεί να διαθέτει διακομιστές VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Αυστραλία για όσους τις χρειάζονται).

Αναθεώρηση PureVPN

Το PureVPN λειτουργεί συνολικά πάνω από 2.000 εξυπηρετητές - μερικοί από αυτούς είναι εικονικοί διακομιστές, οι οποίοι σημειώνονται με ένα 'V' στη λίστα τοποθεσιών διακομιστών του PureVPN. Όλοι οι άλλοι φυσικοί διακομιστές ανήκουν στο PureVPN.

Αυτό που είναι πιο εντυπωσιακό είναι οι διευθύνσεις IP 300.000+ - αυτός είναι ένας από τους υψηλότερους αριθμούς που έχουμε δει ποτέ και μειώνει μαζικά τον κίνδυνο συμφόρησης διακομιστή, εξασφαλίζοντας υψηλές ταχύτητες VPN.

Μια επιλογή από 13 διαφορετικούς διακομιστές σε επίπεδο πόλης των ΗΠΑ και τέσσερις διαφορετικούς εξυπηρετητές σε επίπεδο πόλης της Αυστραλίας σημαίνει ότι το PureVPN παρέχει κάλυψη από την ακτή έως την ακτή. Μπορείτε να ανατρέξετε σε πολλές πόλεις σε ορισμένες χώρες:

 • Αυστραλία (4)
 • Καναδάς (3)
 • Κίνα (2)
 • Τσεχία (2)
 • Γαλλία (2)
 • Γερμανία (5)
 • Μαλαισία (2)
 • Νότια Αφρική (2)
 • Ηνωμένο Βασίλειο (4)
 • ΗΠΑ (13)

Streaming & Torrenting

Οι βελτιστοποιημένοι διακομιστές λειτουργούν με Netflix, αλλά δεν συνιστώνται για torrenting

Το PureVPN είναι ένα αξιοπρεπές VPN αν ψάχνετε για γρήγορη, χωρίς προβλήματα πρόσβαση σε σημαντικές υπηρεσίες streaming.

Η λειτουργία ροής PureVPN ξεκλειδώνει πάνω από 20 καταχωρημένες υπηρεσίες και κανάλια ροής τηλεόρασης χρησιμοποιώντας βελτιστοποιημένους διακομιστές VPN, όπως:

 • Netflix
 • BBC iPlayer
 • Amazon Prime
 • Sky TV
 • Hulu
 • αλφάβητο
 • ESPN

Καθ 'όλη τη διάρκεια των τακτικών δοκιμών μας, γενικά δεν είχαμε προβλήματα πρόσβασης σε δημοφιλείς υπηρεσίες streaming μέσω των αποκλειστικών διακομιστών, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις έπρεπε να δοκιμάσουμε μερικούς διαφορετικούς διακομιστές προκειμένου να αποκτήσουμε πρόσβαση στις αγαπημένες μας εκπομπές.

Torrenting

Το PureVPN δεν είναι καλή επιλογή για τους οπαδούς και τους κυνηγούς Kodi, ακόμη και αν επιτρέπεται η P2P στην πλειοψηφία των διακομιστών VPN.

Τα προηγούμενα ζητήματα με την πολιτική καταγραφής του PureVPN μας εμποδίζουν να προτείνουμε αυτήν την υπηρεσία VPN για δραστηριότητες P2P ευαίσθητες στην ιδιωτικότητα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με την πολιτική καταγραφής του PureVPN παρακάτω.

Ορισμένοι αναγνώστες έχουν επίσης αναφέρει ότι οι πράκτορες υποστήριξης PureVPN έχουν συστήσει τη χρήση Dedicated IPs για P2P κυκλοφορία, η οποία είναι κακή συμβουλή.

Μια ειδική διεύθυνση IP είναι μια σταθερή διεύθυνση IP που έχει αντιστοιχιστεί σε ένα λογαριασμό PureVPN και δεν αλλάζει ποτέ. Ενώ μπορεί να είναι αποτελεσματική για streaming Netflix, δεν είναι καλό για την ιδιωτικότητα.

Αν χρειάζεστε ένα VPN για torrenting, διαβάστε τον οδηγό μας για τα καλύτερα δίκτυα VPN εδώ.

Παράκαμψη λογοκρισίας

Λειτουργεί στην Κίνα, αλλά η εγκατάσταση είναι παρωχημένη

Το PureVPN είναι μία από τις λίγες υπηρεσίες VPN που συνεχίζουν να εργάζονται στην Κίνα, παρά τις πρόσφατες κυβερνητικές καταστολές σε παρόχους VPN, ακόμη και αν γίνονται ολοένα και λιγότερο αξιόπιστοι όσο περνάει ο καιρός.

Θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών της PureVPN για να λάβετε έναν ολοκληρωμένο οδηγό για τη δημιουργία του VPN σας για την Κίνα. Μπορεί να είναι μια αχρεία διαδικασία και περιλαμβάνει πολλή χειροκίνητη διαμόρφωση. Ακόμα και τότε, το PureVPN δεν εγγυάται πάντα να εργάζεται στην Κίνα.

Για πιο αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις, ρίξτε μια ματιά στα πιο αξιόπιστα VPN για την Κίνα.

Ενώ το δίκτυο διακομιστών του PureVPN είναι τεράστιο και πιθανό να έχει διακομιστές σε κοντινές χώρες ελεύθερης ομιλίας, υπάρχουν άλλα VPN με πολύ πιο αποτελεσματικές λύσεις για άλλες χώρες υψηλής λογοκρισίας όπως η Σαουδική Αραβία και η Ρωσία.

Πλατφόρμες & συσκευές

Εφαρμογές VPN για Windows, MacOS, Android, iOS & περισσότερο

Εφαρμογές

Λογότυπο των WindowsWindowsΛογότυπο MacΜακΛογότυπο iOSiOSΛογότυπο AndroidAndroidΛογότυπο LinuxLinuxΛογότυπο δρομολογητήRouter

Το PureVPN διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προσαρμοσμένων εφαρμογών για διάφορες συσκευές, όπως:

 • Microsoft Windows
 • Apple MacOS
 • iOS
 • Android
 • Linux

Οι εφαρμογές του PureVPN είναι εύκολο να εγκατασταθούν, αφού έχουν ρυθμιστεί μόνο μερικά λεπτά και είναι πολύ απλές στη χρήση.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PureVPN σε έως και πέντε συσκευές ανά πάσα στιγμή.

Κονσόλες παιχνιδιών & Συσκευές ροής

Λογότυπο AppleTVAppleTVAmazon Fire Logo ΛογότυποAmazon Fire TVΛογότυπο ChromecastChromecastΛογότυπο της NintendoNintendoΛογότυπο PlayStationPlayStationRoku LogoRokuΛογότυπο του XboxXbox

Το PureVPN ξεχωρίζει από άλλες υπηρεσίες VPN για την παροχή αφιερωμένων εφαρμογών τόσο στο Amazon Fire TV Stick όσο και στο Android TV, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε το λογισμικό από το κατάστημα εφαρμογών και είστε καλός για να ξεκινήσετε τη ροή.

Οι οπαδοί μπορεί να αρέσουν στο γεγονός ότι το PureVPN έρχεται επίσης με πρόσθετο Kodi, το οποίο είναι πολύ σπάνιο.

Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PureVPN σε άλλες συσκευές ροής και κονσόλες παιχνιδιών όπως το Xbox και το PlayStation, ρυθμίζοντας το σε επίπεδο δρομολογητή. Μπορείτε είτε να αγοράσετε προρυθμισμένους δρομολογητές με ήδη εγκατεστημένο PureVPN είτε να διαμορφώσετε με μη αυτόματο τρόπο το υπάρχον δρομολογητή σας αν είναι συμβατό.

Αν έχετε δρομολογητή DD-WRT, το PureVPN παρέχει μια μικροεφαρμογή που κάνει πολύ πιο απλή τη χρήση ενός VPN στον δρομολογητή σας.

Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

Λογότυπο ChromeΧρώμιοΛογότυπο του FirefoxFirefox

Μια συνδρομή PureVPN έρχεται επίσης με επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης μεσολάβησης για το Google Chrome και το Mozilla Firefox.

Ενώ τα addons του προγράμματος περιήγησης PureVPN έρχονται με προστασία από διαρροές WebRTC, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αυτοί οι πληρεξούσιοι δεν κρυπτογραφούν τη σύνδεσή σας, οπότε δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται στη θέση του πλήρους client desktop. Είναι ένα καλό πρόσθετο επίδομα, παρ 'όλα αυτά.

Δεν υπάρχουν προς το παρόν επεκτάσεις για την Όπερα ή το Safari.

Κρυπτογράφηση & Ασφάλεια

Ισχυρή κρυπτογράφηση & πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας

Πρωτόκολλα

Κρυπτογράφηση

Ασφάλεια

Προηγμένες λειτουργίες

IKEv2 / IPSec

L2TP / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

PPTP

SSTP

AES-256

DNS Blocking Blocking

DNS πρώτου μέρους

IPB6 μπλοκαρίσματος διαρροών

VPN Kill Switch

Αποκλεισμός διαρροών WebRTC

Διαίρεση σήραγγας

Ανατρέξτε στο Γλωσσάρι VPN εάν αυτοί οι όροι σας μπερδεύουν και θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Ήταν δύσκολο να συστήσω το PureVPN για όσους έχουν αυστηρές ανάγκες σε ιδιωτικό απόρρητο εξαιτίας προηγούμενων ζητημάτων με την πολιτική καταγραφής τους, αλλά μια πρόσφατη αναμόρφωση σημαίνει ότι αυτό δεν είναι πλέον τόσο πρόβλημα.

Η εφαρμογή PureVPN επιλέγει το καλύτερο πρωτόκολλο VPN για εσάς κατά την εκκίνηση, αλλά σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το OpenVPN (UDP και TCP), καθώς είναι το καλύτερο πρωτόκολλο για ολοκληρωμένες επιδόσεις και ιδιωτικότητα. Η κρυπτογράφηση γίνεται μέσω του "άθραυστου" κρυπτογράφου AES-256.

Στιγμιότυπο οθόνης μενού ρυθμίσεων PureVPN στην εφαρμογή

Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με τα παρακάτω πρωτόκολλα VPN:

 • IKEv2 - πολύ γρήγορη και ασφαλής, μεγάλη για κινητές συσκευές
 • PPTP - πολύ επικίνδυνο, και μπορεί εύκολα να ραγίσει
 • L2TP - γενικά ασφαλής
 • SSTP - έρχεται με μερικούς δυνητικούς κινδύνους ασφαλείας

Ο διακόπτης εντοπισμού VPN είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό, εμποδίζοντας όλη την κυκλοφορία Ιστού εάν η σύνδεση VPN πέσει για οποιονδήποτε λόγο, αποτρέποντας την έκθεση της πραγματικής σας διεύθυνσης IP.

Το PureVPN σας προστατεύει επίσης από διαρροές DNS, IPv6 και WebRTC - τις οποίες οι ανεξάρτητες δοκιμές αποδείχτηκαν αποτελεσματικές - δίνοντάς σας την ειρήνη ότι η ηλεκτρονική σας δραστηριότητα δεν είναι ορατή σε κανέναν εκτός από εσάς.

Στιγμιότυπο από τα αποτελέσματα δοκιμών διαρροής browserleaks.com ενώ είναι συνδεδεμένο με το PureVPN

Τα αποτελέσματα των δοκιμών διαρροής PureVPN του browserleaks.com ενώ είναι συνδεδεμένα με έναν αμερικανικό διακομιστή VPN. Δοκιμάζουμε από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η εφαρμογή PureVPN για επιτραπέζιους υπολογιστές περιλαμβάνει επίσης διαχωρισμό σηράγγων, επιτρέποντάς σας να κατευθύνετε συγκεκριμένη κίνηση μέσω του VPN και αφήνοντας τα υπόλοιπα να ταξιδεύουν εκτός της κρυπτογραφημένης σήραγγας.

Το PureVPN χρησιμοποιείται για να έχει κακόβουλο λογισμικό και blocker διαφημίσεων (Gravity και Ozone), αλλά αυτά έχουν αφαιρεθεί από τον Ιούνιο του 2019.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των δοκιμών που κάναμε παρατηρήστε κάτι λίγο περίεργο.

Όταν συνδεθήκαμε σε ορισμένους διακομιστές (στο Ηνωμένο Βασίλειο), η επισκεψιμότητά μας δρομολογήθηκε μέσω διακομιστών μεσολάβησης Squid.

Έχουμε έρθει σε επαφή με το PureVPN για να ρωτήσω γιατί ήταν αυτό και αυτή ήταν η απάντησή τους:

Στιγμιότυπο από την απάντηση υποστήριξης πελατών PureVPN στην ερώτησή μας σχετικά με το Proxy Squid

"Πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι χρησιμοποιούμε καλαμάρια στους πολλαπλούς διακομιστές μας, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου για καλύτερη δρομολόγηση".

Τότε ζητήσαμε από το PureVPN να επιβεβαιώσει ότι το Squid δεν καταγράφει την επισκεψιμότητα του χρήστη:

Στιγμιότυπο από την απάντηση υποστήριξης πελατών PureVPN στην ερώτησή μας σχετικά με το Proxy Squid

"Σας ενημερώνει ότι Ναι, όλες οι καταγραφές είναι απενεργοποιημένες σε καλαμάρια. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε για επιχειρηματικούς λόγους. "

Θα θέλαμε να δούμε περισσότερη διαφάνεια σχετικά με αυτό το ζήτημα στην ιστοσελίδα του PureVPN.

Ευκολία στη χρήση

Οι προσαρμοσμένες εφαρμογές VPN είναι γρήγορες για τη ρύθμιση, αλλά είναι λίγο απίστευτες

Πώς να εγκαταστήσω & Ρυθμίστε το PureVPN

 • Στιγμιότυπο από το κουμπί λήψης PureVPN

  Είναι εύκολο να κατεβάσετε το λογισμικό VPN μεταβαίνοντας στην ενότητα εφαρμογών της ιστοσελίδας του PureVPN.

 • Στιγμιότυπο οθόνης των όρων και προϋποθέσεων PureVPN

  Πρέπει να διαβάσετε και να αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης VPN.

 • Στιγμιότυπο οθόνης του φακέλου προορισμού εγκατάστασης PureVPN

  Μπορείτε να αποφασίσετε πού να αποθηκεύσετε τα αρχεία εγκατάστασης PureVPN και επίσης να επιλέξετε εάν θέλετε μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.

 • Στιγμιότυπο οθόνης του οδηγού εγκατάστασης PureVPN

  Μπορείτε να ελέγξετε την πρόοδο της εγκατάστασης VPN εδώ, η οποία συνήθως διαρκεί μόνο μερικά λεπτά.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της οθόνης εγκατάστασης PureVPN

  Μόλις εγκατασταθεί το λογισμικό VPN, θα εμφανιστεί μια ερώτηση για την εκκίνηση της εφαρμογής PureVPN.

 • Στιγμιότυπο οθόνης του PureVPN Desktop App Mode Select

  Χρησιμοποιήστε την οθόνη επιλογής λειτουργίας PureVPN για να προσαρμόσετε την εφαρμογή βάσει του τι θέλετε να κάνετε.

 • PureVPN Οδηγός σύνδεσης ροής

  Επιλέξτε την υπηρεσία συνεχούς ροής στον οδηγό σύνδεσης (προαιρετικό) για να δείτε τους καλύτερους διακομιστές VPN.

 • Στιγμιότυπο οθόνης των πληροφοριών σύνδεσης PureVPN Desktop App

  Η οθόνη σύνδεσης εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση VPN, συμπεριλαμβανομένης της νέας διεύθυνσης IP.

 • Στιγμιότυπο οθόνης των προηγμένων ρυθμίσεων του PureVPN Desktop App

  Οι προηγμένες ρυθμίσεις του PureVPN οργανώνονται πολύ καλά και έχουν χρήσιμες συμβουλές για τα συμφραζόμενα για να εξηγήσουν τι κάνουν.

Η εγκατάσταση του PureVPN είναι εξαιρετικά εύκολη και δεν θα προκαλέσει προβλήματα ακόμη και στους πιο άπειρους χρήστες VPN. Απλά κατεβάστε το λογισμικό, ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης.

Οι εφαρμογές PureVPN δείχνουν υπόσχεση και υπάρχει μια σαφής εστίαση στην εμπειρία των χρηστών, αλλά διαπιστώσαμε ότι η εκτέλεση είναι ασυνεπής.

Ο κεντρικός πίνακας ελέγχου είναι αρκετά εύκολος και μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το σκοπό (streaming, ελευθερία στο διαδίκτυο, κοινή χρήση αρχείων, ασφάλεια, αποκλειστική διεύθυνση IP), αλλά οι εφαρμογές γραφείου του PureVPN εξακολουθούν να αισθάνονται λίγο παλιομοδίτικες και παλιομοδίτικες.

Καλά οργανωμένες διαμορφώσιμες επιλογές μπορούν να βρεθούν στο μενού ρυθμίσεων του PureVPN και μας αρέσουν οι χρήσιμες εξηγήσεις που πηγαίνουν μαζί με μερικές από τις πιο προηγμένες επιλογές, όπως η προστασία διαρροών IPv6.

Οι εφαρμογές του PureVPN για κινητά είναι λίγο πιο εξορθολογισμένες από τους αντίστοιχους υπολογιστές γραφείου χωρίς συμβιβασμούς σε προηγμένες λειτουργίες.

Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

Στιγμιότυπο οθόνης της επέκτασης Chrome PureVPN

Δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να ρυθμίσετε τις επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης μεσολάβησης του PureVPN για το Google Chrome ή το Mozilla Firefox. Απλά κάντε κλικ στην επιλογή "Λήψη επέκτασης" στον ιστότοπο του PureVPN, προσθέστε την επέκταση στο πρόγραμμα περιήγησης, συνδεθείτε και συνδεθείτε.

Υποστήριξη πελατών

Χρήσιμη υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας και ολοκληρωμένοι πόροι στο διαδίκτυο

Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7

Online Πόροι

Ναί
Ναί

Η υποστήριξη πελατών PureVPN είναι αρκετά καλή, αλλά θα μπορούσε να κάνει με κάποιες βελτιώσεις.

Το PureVPN διαθέτει 24ωρη λειτουργία ζωντανής συνομιλίας, η οποία είναι πολύ βολική για γρήγορες και απλές ερωτήσεις. Οι φορείς υποστήριξης ανταποκρίνονται άμεσα και ευγενικά, αλλά οι γνώσεις τους δεν επεκτείνονται σε πιο περίπλοκα ερωτήματα - ήταν πολύ η ίδια ιστορία για την υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το Κέντρο υποστήριξης στον ιστότοπο είναι σίγουρα πλήρες με πολλές Συχνές Ερωτήσεις, συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων και οδηγούς χειροκίνητης ρύθμισης για τα φορτία των συσκευών.

Εάν έχετε μια απλή ερώτηση, θα μπορείτε να βρείτε απαντήσεις μέσα σε λίγα λεπτά, αλλά αν είναι κάτι τεχνικά περίπλοκο θα πρέπει να είστε λίγο πιο επίμονος.

Τιμολόγηση & Συμφωνίες

Εύλογα τιμολογημένο στο ετήσιο σχέδιο

Κουπόνι PureVPN

Σχέδιο τιμολόγησης PureVPN

Όσο περισσότερο δεσμεύεστε στο PureVPN τόσο λιγότερο θα πληρώνετε σε μηνιαία βάση - όπως συμβαίνει με τα περισσότερα δίκτυα VPN.

Ένας μήνας είναι η πιο ακριβή επιλογή στα $ 10,95, αλλά αυτό μειώνεται κατά ένα τεράστιο 73% σε μόλις $ 2,91 το μήνα αν επιλέξετε το διετές σχέδιο. Υπάρχει επίσης ένα ετήσιο σχέδιο για ένα λογικό $ 4,16 το μήνα.

Τα πιο μακροπρόθεσμα σχέδια του PureVPN είναι εξαιρετικά φθηνά - αν ψάχνετε να εξοικονομήσετε χρήματα τότε το PureVPN είναι ένας πολύ ισχυρός υποψήφιος.

 1. Μηνιαίο

  US $ 10,95 / mo

  Χρεώνεται 10,95 δολάρια κάθε μήνα

 2. 12 μήνες

  US $ 4,16 / mo

  Χρεώθηκε 49,95 δολάρια για το πρώτο έτοςΚαθαρίστε 62%

 3. 2 χρόνια

  US $ 2,91 / mo

  Χρεώθηκε 69,95 δολάρια για τα πρώτα 2 χρόνιαΚαθαρίστε το 73%

Όλα τα σχέδια έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων τριών ημερών

Πληρωμή & Επιλογές επιστροφής χρημάτων

Το PureVPN δέχεται ένα ευρύ φάσμα μεθόδων πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων μερικών πιο ιδιωτικών επιλογών:

 • Πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες
 • PayPal
 • AliPay
 • Φορτία κρυπτοσυχνοτήτων μέσω CoinPayments, συμπεριλαμβανομένου του BitCoin
 • Φορτία διεθνών μεθόδων μέσω του PaymentWall και του BlueSnap

Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PureVPN δωρεάν, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε το λογισμικό PureVPN για 31 ημέρες χωρίς κινδύνους με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Αυτό δεν είναι πραγματικά ερωτήσεις, χωρίς κρυφά δεδομένα ή περιορισμούς. Αν αυτό οφείλεται σε τεχνικό ζήτημα, η υποστήριξη πελατών θα προσπαθήσει να το διορθώσει πρώτα.

Αφού γίνει επεξεργασία του αιτήματος επιστροφής χρημάτων PureVPN και ακυρωθεί ο λογαριασμός σας, ενδέχεται να χρειαστούν έως και 30 ημέρες για να εμφανιστεί η πληρωμή επιστροφής χρημάτων στον λογαριασμό σας.

Το PureVPN προσφέρει επίσης έναν τριήμερο δοκιμαστικό λογαριασμό χωρίς ανώτατο όριο δεδομένων ή περιορισμούς χρήσης για 2,50 δολάρια. Αυτό δεν επιστρέφεται υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών προβλημάτων, αλλά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δοκιμάσετε όλες τις υπηρεσίες χωρίς να ανησυχείτε για τη μετάβαση σε αποζημίωση δεδομένων.

Η κατώτατη γραμμή

Συνιστούμε το PureVPN?

Το PureVPN δεν έχει ένα πεντακάθαρο παρελθόν, αλλά μια νέα πολιτική υλοτομίας και ένας ανεξάρτητος έλεγχος για τη στήριξή του έχουν ξανακερδίσει κάποια εμπιστοσύνη μας.

Ενώ κάποιοι μπορεί να θέλουν να επιλέξουν ένα VPN χωρίς αντιδιαστολή με το όνομά τους, το PureVPN εξακολουθεί να αποτελεί καλή επιλογή για χρήστες που χρειάζονται πρόσβαση σε περιεχόμενο από όλο τον κόσμο (140 χώρες για να είμαστε ακριβείς) και είναι χρήσιμο για streaming Netflix και άλλες υπηρεσίες πολύ.

Εναλλακτικές λύσεις για το PureVPN

Λογότυπο ExpressVPN

ExpressVPN

Το ExpressVPN έχει αποδείξει την αξιοπιστία του σε πολλές περιπτώσεις - μία φορά όταν κατασχέθηκε ένας από τους τουρκικούς διακομιστές και δεν βρέθηκαν αρχεία καταγραφής σύνδεσης των χρηστών και σε άλλες περιπτώσεις όταν ολοκληρώθηκαν ανεξάρτητοι έλεγχοι ιδιωτικότητας και ασφάλειας. Διαβάστε την αναθεώρηση ExpressVPN

Λογότυπο NordVPN

NordVPN

Το P2P επιτρέπεται στους περισσότερους διακομιστές του PureVPN, αλλά το NordVPN είναι ένα πολύ καλύτερο VPN για torrenting. Είναι γρήγορο, ασφαλές και χωρίς καταγραφές. Το NordVPN παρέχει επίσης εξαιρετική υποστήριξη πελατών 24/7 και κομψά προσαρμοσμένες εφαρμογές. Διαβάστε την αναθεώρηση NordVPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me