VPN 360 αναθεώρηση

Ένας από τους καλύτερους και ευκολότερους τρόπους δωρεάν πρόσβασης στο αγαπημένο σας περιεχόμενο; Αυτό υποστηρίζει το VPN 360.


Αλλά είναι αλήθεια; Ελέγξαμε το VPN 360 για να το μάθουμε. Σε αυτήν την αναθεώρηση θα απαντήσουμε στις πιο καυτές ερωτήσεις VPN 360, όπως:

 • Είναι το VPN 360 ασφαλές?
 • Πόσο γρήγορα είναι?
 • Το VPN 360 ξεκλειδώνει το Netflix?
 • Επιτρέπεται το torrenting?
 • Είναι το VPN 360 πραγματικά δωρεάν?

Θα σας ενημερώσουμε για τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις και πιο πρόσφατα, αλλά πρώτα απ 'όλα εδώ θα δούμε γρήγορα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του VPN 360.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

VPN 360 υπέρ & Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

 1. Η εφαρμογή iOS είναι γρήγορη, ακόμη και σε μεγάλες αποστάσεις
 2. Οι προσαρμοσμένες εφαρμογές είναι πολύ απλές στη χρήση

Μειονεκτήματα

 1. Η εφαρμογή Android είναι πολύ αργή
 2. Μόνο μία τοποθεσία διακομιστή VPN (ΗΠΑ)
 3. Δεν υπάρχει διακόπτης θανάτου VPN
 4. Δεν λειτουργεί με το Netflix
 5. Ανεπιθύμητες αναδυόμενες διαφημίσεις
 6. Πολλαπλές (αμφισβητήσιμες) πολιτικές απορρήτου

Σύνοψη κλειδιού VPN 360

Κορυφαία ταχύτητα λήψης Πολιτική καταγραφής IP, DNS ή διαρροές WebRTC Δικαιοδοσία Διακομιστές Διευθύνσεις IP Χώρες ΗΠΑ Netflix Torrenting Έργα στην Κίνα Υποστήριξη Επίσημη ιστοσελίδα
56Mbps
Ορισμένα αρχεία καταγραφής χρηστών
Οχι
ΗΠΑ (μέλος με πέντε μάτια)
Δεν αποκαλύπτεται
Δεν αποκαλύπτεται
1
Οχι
Απεριόριστος
Οχι
Υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Το Google Play Store

Τώρα έχετε μια ιδέα για τα καλά και κακά bits του VPN 360, ας μάθουμε ποιος είναι πίσω από την υπηρεσία και ποιες πληροφορίες αποθηκεύει για τους χρήστες.

Σχετικά με & Πολιτική καταγραφής

Ποιος είναι το VPN 360?

Όταν εξετάσαμε το ιστορικό του VPN 360, προέκυψαν μερικά διαφορετικά ονόματα.

Το Κατάστημα Google Play και το Apple App Store κατατάσσουν το VPN 360 ως ιδιοκτησία της ίδιας εταιρείας που έχει αναπτύξει το Touch VPN (το οποίο εξετάσαμε εδώ), το TouchVPN Inc.

Ωστόσο, το email υποστήριξης φέρνει σε επαφή μια άλλη εταιρεία, την Infinity Software, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι "μια μικρή εταιρεία με έδρα το Χονγκ Κονγκ που επικεντρώνεται στην εμπειρία των χρηστών (UX), τον εξαιρετικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη web και εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας".

Δυστυχώς, η ιστοσελίδα της δεν είναι ασφαλής.

Τέλος, η πολιτική απορρήτου του iOS ανακατευθύνεται στην Pango, την αμερικανική εταιρεία που κατέχει το Hotspot Shield και το Betternet.

Μπερδεμένος, σωστά?

Το 2015, το Touch VPN αγοράστηκε από το AnchorFree, το οποίο αργότερα μετονομάστηκε σε Pango. Η πολιτική απορρήτου της Pango αναφέρει το VPN 360 ως ένα από τα προϊόντα της.

Αλλά πού έρχεται η Infinity Software στην εξίσωση?

Ένα μέλος της ομάδας υποστήριξης πελατών VPN 360 μας είπε ότι η Infinity Software ανέπτυξε και διατηρεί την υπηρεσία VPN.

Δεν είναι σίγουρα η πιο ξεκάθαρη και διαφανής υπηρεσία VPN που εξετάσαμε.

Ούτε οι Η.Π.Α. ούτε το Χονγκ Κονγκ είναι οι ιδανικές δικαιοδοσίες για να ενσωματωθεί ένα VPN: στις ΗΠΑ λόγω της συμμετοχής του στη διεθνή συμμαχία πληροφοριών Five-Eyes και στο Χονγκ Κονγκ λόγω της αυξανόμενης πίεσης και επιρροής από την Κίνα.

Η ανεξάρτητη έρευνα μας σχετικά με τις δωρεάν εφαρμογές επιβεβαίωσε πράγματι τη σύνδεση μεταξύ του VPN 360 και της ηπειρωτικής Κίνας.

Μια ματιά στην πολιτική καταγραφής των VPN 360 θα ρίξει φως σε αυτό που σημαίνει αυτό για εσάς.

Πολιτική καταγραφής

Το VPN 360 έχει δύο ξεχωριστές πολιτικές απορρήτου: μία για την εφαρμογή Android, η οποία φιλοξενείται σε έναν ελεύθερο ιστότοπο WordPress και μία για την εφαρμογή iOS, η οποία προέρχεται από τον ιστότοπο της ομάδας Pango.

Το VPN 360 δεν μας έλεγε γιατί υπάρχουν δύο πολιτικές, οπότε μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι οι εφαρμογές Android και iOS αποθηκεύουν πληροφορίες ελαφρώς διαφορετικές. Ή ίσως ξεχάσει να καταργήσει έναν παλιό σύνδεσμο στο Google Play Store. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι κακή τόσο για τη διαφάνεια όσο και για τη γενική μας εμπιστοσύνη στην υπηρεσία.

Ενώ οι πολιτικές είναι εντελώς διαφορετικές, και οι δύο συμφωνούν σε ένα πράγμα: ότι το VPN 360 δεν αποθηκεύει τα αρχεία καταγραφής των δραστηριοτήτων περιήγησης των χρηστών.

Ωστόσο, η Pango παραδέχεται ότι καταγράφει διευθύνσεις URL που επισκέπτονται μέσω των διακομιστών VPN - αλλά όχι σε συνδυασμό με οτιδήποτε προσδιορίζει ένα άτομο. Μεταφέρεται στην κατά προσέγγιση τοποθεσία σας στους διαφημιζόμενους, όμως.

Η πολιτική του Pango αναφέρει επίσης ότι το VPN συλλέγει χρονικά σήματα σύνδεσης και το εύρος ζώνης που καταναλώνεται ανά συνεδρία, καθώς και τα hashes της συσκευής. Δεν αποθηκεύει τις διευθύνσεις IP του χρήστη πέρα ​​από τη συνεδρία σας.

Η πολιτική απορρήτου Android VPN 360 αναφέρει ότι καταγράφει επίσης εύρος ζώνης χρηστών, αλλά σε συγκεντρωτική μορφή.

Ωστόσο, το VPN 360 αναφέρει ότι "μπορεί να χρειαστεί να διατηρήσετε προσωρινά δεδομένα χρήσης για να βοηθήσετε στην επίλυση ενός προβλήματος με την υπηρεσία." Αυτά τα δεδομένα χρήσης ενδέχεται να περιλαμβάνουν την ημερομηνία και την ώρα της σύνδεσης σας και των διευθύνσεων IP που επισκεφτήκατε. Το VPN 360 ισχυρίζεται ότι αυτές οι πληροφορίες διαγράφονται όταν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

Πιο ανησυχητικά, το VPN 360 είναι πρόθυμο να αποκαλύψει "προσωπικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων χρήσης σας, σε κυβερνητικές αρχές ή οργανισμούς. . . αν υπάρχει καλή πίστη ότι η συλλογή ή η αποκάλυψη αυτή απαιτείται από το νόμο. "

Αυτό υποδηλώνει ότι το VPN 360 θα ενεργοποιήσει την καταγραφή εάν το ζητήσετε.

Ακόμη χειρότερα, οι αυτοεξυπηρετούμενοι Όροι Παροχής Υπηρεσιών του VPN 360 είναι ταυτόσημοι με άλλα VPN, γεγονός που αποτελεί αιτία υποψίας και δυσπιστίας.

Στιγμιότυπο οθόνης μιας αναζήτησης Google, που εμφανίζει πολλές διπλές πολιτικές καταγραφής

Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε πλήρως το VPN 360 μέχρι να εξαλείψει τις σύγχυση σχετικά με τις πολλαπλές πολιτικές απορρήτου και τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών Αντιγραφής και Επικόλλησης.

Ακόμα και τότε, η πολιτική καταγραφής του Pango δεν είναι τελείως τέλεια.

Ταχύτητα & Αξιοπιστία

iOS app γρήγορη, Android app οδυνηρή αργή

Η εφαρμογή Android και το iOS της VPN 360 είναι άγρια ​​διαφορετικές όταν πρόκειται για ταχύτητα.

Ας ξεκινήσουμε με τα καλά νέα - η εφαρμογή iOS είναι εκπληκτικά γρήγορη, ακόμα κι αν υπάρχει μόνο μία θέση διακομιστή για δωρεάν χρήστες.

Συνδέοντας από το Ηνωμένο Βασίλειο στον δωρεάν διακομιστή των ΗΠΑ βιώσαμε γρήγορες ταχύτητες, οπότε αν ζείτε στη Βόρεια Αμερική θα πρέπει να γίνει ακόμη πιο γρήγορος.

Η ταχύτητα είναι αποτέλεσμα της φυσικής μας θέσης στο Λονδίνο (σύνδεση οπτικών ινών 100Mbps) σε διακομιστή δοκιμών των ΗΠΑ.

Πριν χρησιμοποιήσετε το VPN 360:

 1. ΚατεβάστεMbps

  89.4

 2. ΑνεβάστεMbps

  81.2

 3. VPN 360 αναθεώρησηPingΚυρία

  5

Όταν συνδέεστε στο VPN 360:

 1. ΚατεβάστεMbps

  56.17

 2. ΑνεβάστεMbps

  43.33

 3. VPN 360 αναθεώρησηPingΚυρία

  93

Αυτές οι ταχύτητες είναι αρκετά καλές για μια σειρά από online δραστηριότητες, όπως περιήγηση, streaming και torrenting.

Τώρα για τα κακά νέα.

Η εφαρμογή Android είναι πραγματικά, αργά.

Κάτω από 2Mbps επίπεδα αργή.

Αυτό ασφαλώς θα επηρεάσει όλα όσα κάνετε online. Δεν είμαστε σίγουροι γιατί υπάρχει μια τόσο τεράστια διαφορά μεταξύ των εφαρμογών, αλλά φαίνεται ότι η ομάδα VPN 360 δεν έχει - δεν κατάφερε να απαντήσει στα ερωτήματά μας.

Τοποθεσίες διακομιστή

Μόνο διακομιστή ΗΠΑ

Σφαίρα με γαλάζια σημαία1Κοινές χώρεςΕικόνα ενός τοπίου της πόλης1Οι πόλειςΕικόνα ενός ροζ σημειωτήΜη γνωστοποιημένος αριθμός διευθύνσεων IP

Η μοναδική τοποθεσία διακομιστή VPN 360 που διατίθεται στους ελεύθερους χρήστες είναι οι ΗΠΑ.

Αυτό δεν είναι ιδανικό για τη βελτιστοποίηση της ταχύτητας και την πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο.

Με σύγχυση, οι εφαρμογές έρχονται με τη λίστα των πλήρων τοποθεσιών διακομιστή, αλλά αν κάνετε κλικ σε κάποια από τις τοποθεσίες, το VPN θα σας ζητήσει να κάνετε αναβάθμιση σε μια premium συνδρομή.

Στιγμιότυπο οθόνης των τοποθεσιών διακομιστή VPN360

Ενώ οι περισσότερες δωρεάν υπηρεσίες VPN δεν προσφέρουν τεράστια δίκτυα διακομιστών, τα περισσότερα έρχονται με διάφορες επιλογές για να διαλέξετε.

Το TunnelBear, για παράδειγμα, παρέχει δωρεάν διακομιστές VPN σε 23 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Ακόμα και η συνδρομή Premium της VPN 360 έρχεται μόνο με 10 τοποθεσίες και κοστίζει ένα απότομα 11,99 δολάρια το μήνα.

Streaming & Torrenting

Δεν λειτουργεί με το Netflix & δεν είναι αρκετά ασφαλές για torrenting

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το VPN 360 δεν λειτουργεί με μεγάλες υπηρεσίες συνεχούς ροής όπως το Netflix και το BBC iPlayer.

Για αρχή, δεν έχει επιλογές διακομιστή, οπότε εάν ο μόνος δωρεάν διακομιστής αποτύχει να σας παραχωρήσει πρόσβαση στις αγαπημένες σας εκπομπές, δεν θα έχετε άλλες επιλογές.

Δεύτερον, δεν υπάρχει διακομιστής στο Ηνωμένο Βασίλειο, οπότε είναι αδύνατο να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer.

Δυστυχώς, οι περισσότερες ελεύθερες υπηρεσίες VPN δεν λειτουργούν για να ξεκλειδώσουν το Netflix και τα παρόμοια - απλά δεν βάζουν πόρους για να πάρουν γύρω από τις αντιδράσεις VPN των υπηρεσιών streaming και μπλοκ.

Αν θέλετε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για τη ροή του παγκόσμιου περιεχομένου θα πρέπει να πληρώσετε για ένα - εδώ είναι μια λίστα με τα καλύτερα VPN για streaming για να σας βοηθήσει.

Torrenting

Παρόλο που δεν υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με το torrenting με το VPN 360, δεν θα το συνιστούσαμε.

Δεν υπάρχει διακόπτης καταστροφής VPN, ο οποίος θα μπορούσε να αφήσει τις ιδιωτικές σας δραστηριότητες P2P εκτεθειμένες στον ISP σας ή σε άλλα τρίτα μέρη.

Η έλλειψη διαφάνειας που περιβάλλει τα πρωτόκολλα VPN που χρησιμοποιούνται και η σύγχυση των πολιτικών καταγραφής είναι επίσης λόγοι να μην το ρισκάρουμε.

Δοκιμάστε αυτά τα ελεύθερα VPN για torrenting αντ 'αυτού.

Παράκαμψη λογοκρισίας

Δεν έχει τα εργαλεία για να εργαστεί στην Κίνα

Είναι απίθανο το VPN 360 να λειτουργεί αξιόπιστα στην Κίνα.

Δεν υπάρχουν εργαλεία θωράκισης για την κάλυψη της επισκεψιμότητας VPN και, κατά συνέπεια, θα μπλοκαριστεί πιθανότατα από το Great Firewall.

Εάν ταξιδεύετε στην Κίνα, θα πρέπει να έχετε ένα VPN που έχει σχεδιαστεί για να νικήσει τους λογοκριτές και το πιο αποτελεσματικό θα σας κοστίσει.

Το ExpressVPN είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα VPN για την Κίνα.

Δεν συνιστούμε το VPN 360 για άλλες χώρες υψηλής λογοκρισίας είτε λόγω έλλειψης επιλογής θέσης διακομιστή και λόγω απώλειας διακόπτη θανάτου VPN.

Πλατφόρμες & συσκευές

Απλές εφαρμογές VPN μόνο για κινητές συσκευές

Εφαρμογές

Λογότυπο iOSiOSΛογότυπο AndroidAndroid

Το VPN 360 είναι VPN μόνο για κινητά με προσαρμοσμένες εφαρμογές για Android και iOS.

Δεν υπάρχει τρόπος να το χρησιμοποιήσετε σε υπολογιστές με Windows, MacOS ή Linux.

Και ξεχάστε να εγκαταστήσετε το VPN στο δρομολογητή σας.

Κρυπτογράφηση & Ασφάλεια

Έλλειψη διαφάνειας σχετικά με την κρυπτογράφηση, χωρίς διακόπτη VPN kill

Πρωτόκολλα Κρυπτογράφηση Ασφάλεια Προηγμένες λειτουργίες

IKEv2 / IPSec

Μυστικός

Ανατρέξτε στο Γλωσσάρι VPN εάν αυτοί οι όροι σας μπερδεύουν και θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Το VPN 360 δεν διευκρινίζει ποια πρωτόκολλα VPN και κρυπτογράφηση χρησιμοποιεί για την κρυπτογράφηση της επισκεψιμότητας των χρηστών μέσω διαδικτύου.

Ενώ η εφαρμογή iOS δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να συνδεθούν μέσω του IKEv2 - ένα ασφαλές, ασφαλές και γρήγορο πρωτόκολλο - δεν υπάρχουν άμεσα διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή Android.

Η εφαρμογή iOS έρχεται επίσης με τις επιλογές 'Αυτόματη λειτουργία', 'Διατηρήστε συνδεδεμένη λειτουργία' και 'Γρήγορη λειτουργία' δίπλα στην επιλογή σύνδεσης IKEv2. Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις συγκεκριμένες λειτουργίες και εάν χρησιμοποιούν διαφορετικό πρωτόκολλο ή όχι.

Στιγμιότυπο οθόνης των τρόπων σύνδεσης VPN360 σε εφαρμογή iOS

Δεν υπάρχουν επίσης πληροφορίες σχετικά με τον τύπο των κρυπτογραφημένων κρυπτογραφητών VPN 360.

Εκτός από την έλλειψη διαφάνειας σχετικά με την τεχνολογία πίσω από το VPN 360, οι εφαρμογές δεν έρχονται με διακόπτη καταστροφής VPN.

Θεωρούμε ότι ένας διακόπτης σκοτώματος είναι απαραίτητος - προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα σε περίπτωση απότομης αποσύνδεσης του VPN.

Ευτυχώς δεν βιώσαμε διαρροές IP, DNS ή WebRTC κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας:

Στιγμιότυπο από τα αποτελέσματα δοκιμών διαρροής VPN360

Δοκιμάζουμε από το Ηνωμένο Βασίλειο και συνδέονται με τον ελεύθερο αμερικανικό διακομιστή VPN360.

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, αλλά έχει ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα

Πώς να εγκαταστήσω & Ρύθμιση VPN 360

 • Στιγμιότυπο οθόνης του προφίλ VPN 360 στο Google Play Store

  Βρείτε την εφαρμογή είτε στο Apple Store είτε στο Google Play Store και εγκαταστήστε.

 • Στιγμιότυπο οθόνης του αιτήματος σύνδεσης VPN 360 VPN

  Ανοίξτε και αποδεχτείτε το αίτημα σύνδεσης όταν συνδέεστε για πρώτη φορά.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της εφαρμογής iOS του VPN360

  Οι εφαρμογές VPN360 είναι πολύ απλές, με ένα μόνο κουμπί σύνδεσης στο κέντρο.

 • Στιγμιότυπο οθόνης των τοποθεσιών διακομιστή VPN360

  Μπορείτε να βρείτε μια πλήρη λίστα τοποθεσιών διακομιστών, αλλά αυτοί οι διακομιστές περιορίζονται σε συνδρομητές premium.

 • Στιγμιότυπο οθόνης των τρόπων σύνδεσης VPN360 σε εφαρμογή iOS

  Μέσα στην εφαρμογή iOS μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές λειτουργίες σύνδεσης, συμπεριλαμβανομένου του πρωτοκόλλου IKEv2.

 • Στιγμιότυπο οθόνης αναδυόμενης διαφήμισης στην εφαρμογή VPN360

  Η εφαρμογή είναι γεμάτη με ενοχλητικές αναδυόμενες διαφημίσεις όπως αυτή.

Δεν χρειάζεται πολύ τεχνική τεχνογνωσία για να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε τις προσαρμοσμένες εφαρμογές VPN VPN 360 για Android και iOS.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τα κατεβάσετε από το σχετικό κατάστημα εφαρμογών, να κάνετε κλικ σε μερικές οδηγίες εγκατάστασης και να κάνετε κλικ στο κουμπί σύνδεσης στο κέντρο της εφαρμογής.

Υπάρχει μια λίστα θέσεων διακομιστή μέσα στην εφαρμογή, αλλά δεν υπάρχει κανένα σημείο να το εξετάζουμε, καθώς οι ελεύθεροι χρήστες έχουν πρόσβαση μόνο στον διακομιστή των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η εφαρμογή iOS συνοδεύεται από κάποιες ελάχιστες ρυθμίσεις (επιλογή πρωτοκόλλου VPN), ενώ η εφαρμογή Android δεν έχει καθόλου.

Εκτός από την έλλειψη χαρακτηριστικών ασφαλείας η μεγαλύτερη απογοήτευση μας με τις εφαρμογές VPN 360 είναι οι συνεχείς αναδυόμενες διαφημίσεις. Είναι ενοχλητικές και ενοχλητικές.

Η λειτουργία σύνδεσης γρήγορης λειτουργίας (beta) για iOS δεν λειτούργησε ούτε για εμάς.

Υποστήριξη πελατών

Δεν υπάρχει ιστότοπος, αρκετά γρήγορες απαντήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Ναί

Δεν υπάρχει επίσημος ιστότοπος για το VPN 360, ούτε υπάρχουν συμβουλές για συχνές ερωτήσεις ή συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων σχετικά με τις καταχωρίσεις του Google Play Store ή του iS App Store.

Είναι δεδομένο ότι το VPN 360 δεν υποστηρίζει ζωντανή συνομιλία, αλλά παρέχεται ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υποστήριξης.

Ενώ δεν είχαμε μεγάλη ελπίδα για μια απάντηση στις ερωτήσεις μας, εκπλήστουμε να λάβουμε ένα μετά από περίπου μια ώρα περίπου.

Η ομάδα υποστήριξης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου VPN 360 απάντησε συνολικά στις περισσότερες από τις ερωτήσεις μας, αλλά θα ήταν προτιμότερο να υπάρχει ένας αποκλειστικός ιστότοπος με σελίδα υποστήριξης για την εξοικονόμηση χρηστών από την ταλαιπωρία να έρθετε σε επαφή με απλά ερωτήματα.

Η κατώτατη γραμμή

Συνιστούμε το VPN 360?

Όχι. Οι τεράστιες διαφορές μεταξύ των δύο εφαρμογών, τα ανεπαρκή χαρακτηριστικά ασφαλείας και η έλλειψη ιστότοπου μας καθιστούν διστακτικούς να προτείνουμε το VPN 360.

Υπάρχουν διαθέσιμα πολύ ασφαλέστερα και πιο διαφανή VPN.

Εναλλακτικές λύσεις για το VPN 360

ProtonVPN λογότυπο τοπίο

ProtonVPN Δωρεάν

Αν είστε μετά από ένα δωρεάν VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για εκτεταμένες χρονικές περιόδους, το ProtonVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή - δεν υπάρχει καπάκι δεδομένων VPN. Το ProtonVPN είναι πραγματικά ασφαλές και ασφαλές, και οι ταχύτητες δεν είναι κακές. Διαβάστε ProtonVPN Δωρεάν αναθεώρηση

TunnelBear Δωρεάν Λογότυπο

TunnelBear Δωρεάν

Ενώ το TunnelBear περιορίζει τους χρήστες σε μόλις 500MB το μήνα, έρχεται με 23 δωρεάν τοποθεσίες διακομιστών VPN. Αυτό είναι ιδανικό εάν χρειάζεστε περιστασιακή πρόσβαση σε περιορισμένους ιστότοπους. Διαβάστε TunnelBear Δωρεάν αναθεώρηση

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 5

map