Με τόσα πολλά VPNs μεγάλου ονόματος έξω εκεί, υπάρχει κάποιος λόγος να απομακρυνθεί από το πλήθος; Η VPNArea σίγουρα θα το ελπίζει.

Μπορεί να μην το έχετε ακούσει, αλλά η VPNArea ισχυρίζεται ότι μπορεί να τα κάνει όλα: μια ασφαλή υπηρεσία που σας κρατά ιδιωτική, χτυπά τα online εμπόδια, ξεκλειδώνει περιεχόμενο συνεχούς ροής και πολλά άλλα.

Αλλά το κάνει πραγματικά?

Ελέγξαμε το VPNArea για να μάθετε:

 • Η VPNArea συνεργάζεται με το Netflix?
 • Η VPNArea προσφέρει αποκλειστικές διευθύνσεις IP?
 • Τι είναι το VPNArea Chameleon?
 • Πόσο κοστίζει το κόστος VPNA?
 • Η VPNArea έχει διαρροές DNS?

Μετά από αρκετές ώρες που περνάει το βήμα του, τα βασικά συμπεράσματά μας για την VPNArea παρατίθενται παρακάτω.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

VPNArea υπέρ & Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

 1. Πολύ εντυπωσιακές ταχύτητες
 2. Αφιερωμένους διακομιστές συνεχούς ροής
 3. Πολιτική μη λογαρίθμων & Δεν υπάρχει IP, DNS & Διαρροές WebRTC
 4. Εύχρηστες εφαρμογές για PC, Mac, iOS, & Android
 5. Συνδέστε με ασφάλεια σε 65 χώρες

Μειονεκτήματα

 1. Σύντομη περίοδος επιστροφής
 2. Οι εφαρμογές μπορεί να είναι σφάλμα
 3. Μικρό δίκτυο διακομιστών

Επισκόπηση κλειδιού VPNArea

Κορυφαία ταχύτητα λήψης

Πολιτική καταγραφής

IP, DNS ή διαρροές WebRTC

Δικαιοδοσία

Διακομιστές

Διευθύνσεις IP

Χώρες

ΗΠΑ Netflix

Torrenting

Έργα στην Κίνα

Υποστήριξη

Φθηνότερη τιμή

Επίσημη ιστοσελίδα

90Mbps
Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής
Οχι
Βουλγαρία (μέλος της ΕΕ)
Δεν αποκαλύπτεται
200+
70
Ναί
Απεριόριστος
Ναί
24/7 ζωντανή συνομιλία
$ 2.99 / mo πάνω από 36 μήνες
VPNArea.com

Δεν είστε σίγουροι αν το VPNArea είναι το σωστό VPN για εσάς?

Αυτό είναι εντάξει - μπορείτε να διαβάσετε για την πλήρη ανασκόπηση μας όπου καλύπτουμε τα πάντα με πολύ περισσότερες λεπτομέρειες, ξεκινώντας από τις ταχύτητες σύνδεσης.

Σχετικά με & Πολιτική καταγραφής

Ποιος είναι VPNArea?

Η VPNArea ιδρύθηκε το 2012 και ανήκει στην βουλγαρική εταιρεία Offshore Security LTD. Η έδρα της βρίσκεται σήμερα στη Βάρνα της Βουλγαρίας, η οποία συνήθως θα ήταν κακή επιλογή για μια υπηρεσία VPN, δεδομένου ότι υπόκειται σε παρεμβατικούς νόμους επιτήρησης της ΕΕ και συμφωνίες ανταλλαγής δεδομένων.

Ωστόσο, η αυστηρή πολιτική του VPNArea σημαίνει ότι η δικαιοδοσία του δεν έχει τίποτα να ανησυχεί, καθώς ακόμη και αν κάποιος τρίτος ζήτησε τα προσωπικά σας στοιχεία, η VPNArea δεν θα ήταν σε θέση να την παραδώσει.

Πολιτική καταγραφής

Τα περισσότερα VPNs θα ισχυρίζονται ότι δεν συλλέγουν κανένα αρχείο καταγραφής, αλλά το VPNArea είναι μία από τις ελάχιστες υπηρεσίες VPN που έχουμε ελέγξει ότι είναι πραγματικά μη-logs.

Δεν παρακολουθεί, δεν καταγράφει ή αποθηκεύει "οποιεσδήποτε ημερομηνίες σύνδεσης, χρονικές σφραγίδες, εισερχόμενες και εξερχόμενες διευθύνσεις IP, στατιστικές εύρους ζώνης ή οποιαδήποτε άλλα αναγνωρίσιμα δεδομένα οποιουδήποτε χρήστη VPN." Αυτό σημαίνει ότι τίποτα που κάνετε όταν συνδέεστε με VPNArea μπορεί να εντοπιστεί πίσω σε εσάς.

Ταχύτητα & Αξιοπιστία

Συνεχώς γρήγορες ταχύτητες ίδιας χώρας

Το VPNArea είναι μια πολύ γρήγορη και αξιόπιστη υπηρεσία VPN, αν σχεδιάζετε κυρίως να συνδεθείτε με την ίδια ή την ίδια χώρα - οι λήψεις των περίπου 90Mbps είναι περισσότερο από αρκετά γρήγορες για την ταυτόχρονη ροή σε πολλές συσκευές.

Ωστόσο, το VPNArea δεν είναι τόσο συνεπές αν πρόκειται να συνδεθείτε σε διεθνές επίπεδο σε τακτική βάση. Είναι ακόμα γρήγορη, αλλά η αξιοπιστία της ταχύτητας απλά δεν συγκρίνεται με τα τρέχοντα ταχύτερα δίκτυα VPN.

Η ταχύτητα είναι αποτέλεσμα της φυσικής μας θέσης στο Λονδίνο (σύνδεση οπτικών ινών 100Mbps) σε έναν διακομιστή δοκιμών στο Λονδίνο.

Πριν χρησιμοποιήσετε το VPNArea:

 1. ΚατεβάστεMbps

  93,57

 2. ΑνεβάστεMbps

  98,68

 3. VPNArea ΑνασκόπησηPingΚυρία

  3

Όταν συνδέεται με VPNArea:

 1. ΚατεβάστεMbps

  90.29

 2. ΑνεβάστεMbps

  92.74

 3. VPNArea ΑνασκόπησηPingΚυρία

  8

Ταχύτητα μεταφόρτωσης χωρίς VPNArea: 93,57Mbps

Ταχύτητα μεταφόρτωσης με VPNArea: 90.29Mbps

Η απώλεια ταχύτητας κατεβάσματος κατά την εκτέλεση του VPNArea: 4%

Το VPNArea είναι μια ισχυρή επιλογή για τους gamers, επίσης, χάρη στη γρήγορη λανθάνουσα κατάσταση της ίδιας χώρας μόλις 8ms. Παράγει επίσης πολύ γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης περίπου 90Mbps σε ορισμένες τοποθεσίες, η οποία είναι ιδανική για torrenting. Ακόμη καλύτερα, οι συνδέσεις του VPNArea ήταν απίστευτα αξιόπιστες χωρίς καθόλου σταγόνες.

Εδώ είναι οι μέσες ταχύτητες που μπορείτε να περιμένετε από το VPNArea από μια χούφτα δημοφιλείς τοποθεσίες (που συνδέονται έξω από το Ηνωμένο Βασίλειο):

ΗΠΑ: 48Mbps (κάτω) & 36Mbps (πάνω)
Γερμανία: 77Mbps (κάτω) & 80Mbps (πάνω)
Σιγκαπούρη: 12Mbps (κάτω) & 6Mbps (πάνω)
Αυστραλία: 4Mbps (κάτω) & 2Mbps (πάνω)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ακριβή τρόπο μέτρησης της απόδοσης VPN, ρίξτε μια ματιά στο πώς δοκιμάζουμε VPN.

Τοποθεσίες διακομιστή

Περισσότεροι από 120 πόλεις διασκορπίζονται σε 70 χώρες

Σφαίρα με γαλάζια σημαία70Κοινές χώρεςΕικόνα ενός τοπίου της πόλης120 + ΠόλειςΕικόνα ενός ροζ σημειωτήΔιευθύνσεις IP 200 +

Η VPNArea διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα VPN server που έχουμε δει στις δοκιμές μας και είναι παρούσα σε 70 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Υπάρχουν επιλογές διακομιστή σε επίπεδο πόλης σε μια χούφτα θέσεις VPNArea, με το ευρύτερο φάσμα επιλογών στις ΗΠΑ. Οι χρήστες που βρίσκονται στις Η.Π.Α. μπορούν να επιλέξουν από 42 διακομιστές VPNArea που διαδίδονται σε 11 διαφορετικές πόλεις, κάτι που είναι εξαιρετικό για την απόδοση.

Άλλες χώρες με επιλογή διακομιστή για συγκεκριμένες πόλεις περιλαμβάνουν την Αυστραλία (πέντε), τον Καναδά (τέσσερις), την Ιταλία (τρεις), την Ισπανία (δύο), τη Νότια Αφρική (δύο) και το Ηνωμένο Βασίλειο (τρεις).

Λίστα τοποθεσιών διακομιστή VPNArea

Ως συνήθως, η Ευρώπη και η Βόρεια Αμερική έχουν την καλύτερη κάλυψη διακομιστών, ωστόσο υπάρχουν και πολλές επιλογές εκτός αυτών των περιοχών, οι οποίες είναι αναζωογονητικές. Δεν υπάρχουν εμφανή κενά στο δίκτυο διακομιστών της VPNArea, αλλά θα ήταν ωραίο να δούμε κάποιες επιλογές σε επίπεδο πόλης στο μέλλον.

Μας αρέσει πραγματικά ότι η VPNArea διαθέτει και λειτουργεί τους δικούς της διακομιστές DNS, ωστόσο είμαστε απογοητευμένοι από το συνολικό αριθμό των διακομιστών σε μόλις 200. Υπάρχει επίσης μόνο μία κοινή διεύθυνση IP ανά διακομιστή, που μπορεί να σημαίνει κακά νέα για απόδοση, αλλά είναι επίσης εξαιρετική για μυστικότητα.

Streaming & Torrenting

Λειτουργεί με Netflix, BBC iPlayer & P2P

Χάρη στους βελτιστοποιημένους διακομιστές συνεχούς ροής της VPNArea, ήταν εύκολο να παρακολουθήσετε το Netflix μέσω των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου (ΗΠΑ-0-NFLX και UnitedKingdom-0-NFLX).

Οι εξαιρετικές ταχύτητες του VPNArea σημαίνουν ότι η ποιότητα του βίντεο και του ήχου είναι επίσης μεγάλη.

VPNArea streaming servers

Η VPNArea διαθέτει επίσης έναν ειδικό διακομιστή του Ηνωμένου Βασιλείου για streaming BBC iPlayer, αλλά είναι πολύ αναξιόπιστος και δεν λειτουργεί πάντα. Δυστυχώς, το VPNArea δεν συνεργάστηκε με το BBC iPlayer στις πιο πρόσφατες δοκιμές streaming.

Ζητήσαμε από τους πράκτορες ζωντανής συνομιλίας της VPNArea όταν περίμεναν να επιλυθούν το πρόβλημα με το BBC iPlayer και μας είπαν ότι δεν είχαν χρονοδιάγραμμα, αλλά θα ειδοποιούσαν τους χρήστες για το πρόβλημα. Ως εκ τούτου, οι ανεμιστήρες του BBC iPlayer πρέπει να χρησιμοποιήσουν ένα από αυτά τα δοκιμασμένα και λειτουργικά VPN.

Το VPNArea ξεκλειδώνει επίσης τις καναδικές και ιταλικές βιβλιοθήκες Netflix και διαθέτει ειδικό διακομιστή για τη ροή του Sky Go στην Ιταλία.

Torrenting

Το Torrenting επιτρέπεται σε όλους τους διακομιστές VPNArea, με πολλές βελτιστοποιημένες για P2P δραστηριότητα.

Συνδυάστε το με γρήγορες ταχύτητες λήψης και φόρτωσης, χωρίς διαρροές IP ή DNS και ένα διακόπτη καταστροφής VPN και έχετε ένα πολύ ελκυστικό VPN για κακοποιούς.

Η σταθερή πολιτική του VPNArea για μη λογαρίσματα είναι ένα άλλο επίδομα για το torrenting και λειτουργεί καλά και με το Kodi (εδώ είναι ο οδηγός εγκατάστασης του kodi).

Παράκαμψη λογοκρισίας

Καλό για την Κίνα (μόνο για υπολογιστές)

Το VPNArea είναι μια καλή επιλογή για την Κίνα, αν σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε στον επιτραπέζιο υπολογιστή σας.

Διαθέτει διακομιστές VPN X-Stunnel σε έναν τόνο τοποθεσιών παγκοσμίως, οι οποίες θα μεταμφιέσουν τη σύνδεσή σας ως κανονική επισκεψιμότητα HTTPS και θα σας επιτρέψουν να παρακάμψετε το λεγόμενο "Μεγάλο τείχος προστασίας" της Κίνας.

Η VPNArea προσφέρει αυτούς τους διακομιστές στην Κίνα, την Ιαπωνία, τη Σιγκαπούρη και τις ΗΠΑ (καθώς και μερικές άλλες χώρες), ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε σε μια κοντινή τοποθεσία για τις καλύτερες δυνατές ταχύτητες.

Αυτοί οι διακομιστές VPN X-Stunnel είναι διαθέσιμοι μόνο σε συσκευές Windows και Mac και δεν υπάρχουν χειροκίνητες λύσεις για iOS ή Android, ώστε οι χρήστες κινητών τηλεφώνων να αποφεύγουν.

Οι θρυμματισμένοι διακομιστές VPNArea σημαίνουν ότι είναι επίσης μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN για όσους βρίσκονται σε άλλες χώρες με καταπιεστικά καθεστώτα λογοκρισίας όπως η Τουρκία, η Σαουδική Αραβία, το Ιράν και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Πλατφόρμες & συσκευές

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τόνους διαφορετικών συσκευών, συμπεριλαμβανομένων δρομολογητών

Εφαρμογές

Λογότυπο των WindowsWindowsΛογότυπο MacΜακΛογότυπο iOSiOSΛογότυπο AndroidAndroidΛογότυπο LinuxLinuxΛογότυπο δρομολογητήRouter

Το VPNArea προσφέρει προσαρμοσμένες εφαρμογές VPN για πολλούς δημοφιλείς συσκευές, όπως:

 • Microsoft Windows
 • MacOS
 • iOS
 • Android
 • Linux (συμπεριλαμβανομένου του Ubuntu).

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το VPNArea χειροκίνητα σε μια σειρά από άλλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των δρομολογητών - υπάρχουν οδηγίες για όλα αυτά στην ιστοσελίδα της VPNArea.

Εάν δεν θέλετε να βγάλετε τα χέρια σας βρώμικα, έχετε επίσης την επιλογή να αγοράσετε έναν προκαθορισμένο δρομολογητή VPN, είτε απευθείας από την VPNArea είτε μέσω μιας ανεξάρτητης εταιρείας.

Κονσόλες παιχνιδιών & Συσκευές ροής

Λογότυπο AppleTVAppleTVAmazon Fire Logo ΛογότυποAmazon Fire TVΛογότυπο ChromecastChromecastΛογότυπο της NintendoNintendoΛογότυπο PlayStationPlayStationRoku LogoRokuΛογότυπο του XboxXbox

Το VPNArea μπορεί να χρησιμοποιηθεί με φορτία διαφορετικών κονσολών παιχνιδιών και συσκευών συνεχούς ροής, συνδέοντάς τα με ένα δρομολογητή που χρησιμοποιεί το VPN, καθώς αυτό θα προστατεύσει αυτόματα όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο διαδίκτυο στο σπίτι σας.

Το VPNArea μπορεί να εγκατασταθεί στο Firestick του Amazon και στο Kodi, με κάποια χειροκίνητη ρύθμιση. Εάν θέλετε μια πιο απλή εγκατάσταση, ρίξτε μια ματιά στα συνιστώμενα δίκτυα VPN για το Firestick και το Kodi.

Το VPNArea Kodi και η εγκατάσταση του Firestick

Το VPNArea δεν είναι η καλύτερη επιλογή αν ψάχνετε για μια λύση plug-and-play για την κονσόλα παιχνιδιών σας, αλλά θα κάνει την εργασία αρκετά καλά. Αν ψάχνετε για κάτι πιο απλό, ρίξτε μια ματιά στην επισκόπηση ExpressVPN - η υπηρεσία MediaStreamer της καθιστά τη ζωή πολύ πιο εύκολη.

Αν πρόκειται να εγκαταστήσετε το VPNArea σε μεμονωμένες συσκευές, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μέχρι και έξι από αυτές ταυτόχρονα - αυτό είναι περίπου το μέσο όρο που βλέπουμε από τις περισσότερες υπηρεσίες VPN.

Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

Δυστυχώς, το VPNArea δεν προσφέρει προς το παρόν καμία επέκταση προγράμματος περιήγησης.

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού, διαβάστε τους ξεχωριστούς οδηγούς μας για VPN για Chrome και VPN για τον Firefox.

Κρυπτογράφηση & Ασφάλεια

Ισχυρά χαρακτηριστικά προστασίας προσωπικών δεδομένων θα σας προστατεύσουν σε απευθείας σύνδεση

Πρωτόκολλα

Κρυπτογράφηση

Ασφάλεια

Προηγμένες λειτουργίες

IKEv2 / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

AES-256

DNS Blocking Blocking

DNS πρώτου μέρους

IPB6 μπλοκαρίσματος διαρροών

Υποστηρίζει τη θύρα TCP 443

VPN Kill Switch

Αποκλεισμός διαρροών WebRTC

Ad Blocker

Αφιερωμένο IP

Διπλό VPN

Ανατρέξτε στο Γλωσσάρι VPN εάν αυτοί οι όροι σας μπερδεύουν και θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Το VPNArea θα σας κρατήσει πολύ ασφαλές online. Η εφαρμογή επιφάνειας εργασίας χρησιμοποιεί το OpenVPN, το πιο ασφαλές πρωτόκολλο VPN και μπορείτε ακόμη και να αλλάξετε μεταξύ του UDP και του TCP. Υπάρχει επίσης η επιλογή σύνδεσης με το IKEv2. Η κρυπτογράφηση του VPNArea γίνεται μέσω του πιο ασφαλούς κρυπτογράφου, AES-256.

Εκτός από τη βασική λειτουργία διακόπτη καταστροφής VPN, προστατεύοντάς σας από οποιαδήποτε πιθανή πτώση σύνδεσης, το VPNArea αποτρέπει επίσης διαρροές DNS, IPv6 και WebRTC. Ακόμη καλύτερα, λειτουργεί τους δικούς του διακομιστές DNS μηδενικού αρχείου για να διατηρήσει τις προσωπικές σας πληροφορίες ιδιωτικές.

Στιγμιότυπο από τα αποτελέσματα δοκιμών διαρροής του VPNArea στο browserleaks.com

Αυτό που είδαμε στο browserleaks.com ενώ ήταν συνδεδεμένος με τον διακομιστή VPNArea της Νέας Υόρκης

Επιπλέον, η VPNArea χρησιμοποιεί διπλούς διακομιστές VPN, παρέχοντας επιπλέον επίπεδο προστασίας προσωπικών δεδομένων όταν είστε συνδεδεμένοι στο VPN. Υπάρχει επίσης μια ενσωματωμένη προστασία διαφημίσεων και κακόβουλου λογισμικού.

Η προώθηση των θυρών είναι διαθέσιμη στο VPNArea - αλλά θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη για να ζητήσετε να είναι ενεργοποιημένη στο λογαριασμό σας. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια VPNArea αποκλειστική IP για ένα επιπλέον ετήσιο τέλος.

Ευκολία στη χρήση

Συγκεντρωμένες εφαρμογές με κάποια ελαττώματα χρηστικότητας

Πώς να εγκαταστήσω & Ρυθμίστε το VPNArea

 • Στιγμιότυπο οθόνης της λίστας των διαθέσιμων λήψεων στην ιστοσελίδα της VPNArea

  Είναι αρκετά εύκολο στον ιστότοπο να βρείτε πού μπορείτε να κατεβάσετε το σωστό λογισμικό για τη συσκευή σας.

 • Screenshot της οθόνης εγκατάστασης του VPNArea στα Windows

  Ο οδηγός εγκατάστασης VPNArea θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος.

 • Στιγμιότυπο οθόνης του οδηγού εγκατάστασης των Windows του VPNArea

  Αυτή η οθόνη θα σας δώσει μια καλή ένδειξη για πόσο περισσότερο θα πάρει η εγκατάσταση.

 • Στιγμιότυπο της οθόνης σύνδεσης της εφαρμογής των Windows του VPNArea

  Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, θα σας ζητηθεί να καταχωρίσετε τα στοιχεία σύνδεσης για να μπορέσετε να συνδεθείτε στο VPN.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της κύριας οθόνης της εφαρμογής Windows του VPNArea

  Η κύρια οθόνη είναι η πλήρης λίστα διακομιστών - μπορείτε επίσης να δείτε τη νέα διεύθυνση IP εδώ.

 • Στιγμιότυπο οθόνης για το πώς φαίνεται το VPNArea όταν είναι συνδεδεμένο

  Το κουμπί ενεργοποίησης / απενεργοποίησης θα ανάψει με πράσινο χρώμα για να σας ενημερώσουμε ότι είστε συνδεδεμένοι.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της λίστας των ειδικών διακομιστών VPNArea

  Μπορείτε να οργανώσετε τους διακομιστές ανά τοποθεσία και υπάρχει ακόμη και μια καρτέλα για τους «ειδικούς» εξυπηρετητές που έχουν βελτιστοποιηθεί για streaming ή πρόσθετη εμπλοκή.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της λίστας ρυθμίσεων στην εφαρμογή των Windows του VPNArea

  Μας αρέσει η κοντινή βοήθεια στην οθόνη ρυθμίσεων που εξηγεί τι κάνει κάθε λειτουργία.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της λειτουργίας επιλογής θύρας στην εφαρμογή των Windows του VPNArea

  Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε την προτιμώμενη θύρα - παρόλο που δεν υπάρχουν επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το ποιο είναι το καλύτερο για ποιο σκοπό.

Η εφαρμογή επιφάνειας εργασίας της VPNArea έχει μερικά εξαιρετικά χαρακτηριστικά, αλλά και μερικές ενοχλητικές ιδιορρυθμίες που κατέστρεψαν την εμπειρία για μας λίγο. Δεν υπάρχει κύρια οθόνη ως τέτοια, έτσι ώστε να μεταφερθείτε ακριβώς στη λίστα διακομιστών VPN μόλις συνδεθείτε.

Η λίστα διακομιστών VPN χωρίζεται σε χρήσιμες καρτέλες, όπως torrenting, streaming και clfuscated - μπορείτε να ταξινομήσετε τους διακομιστές ανάλογα με την απόσταση, την ταχύτητα ή το ποσοστό φορτίου. Οι ρυθμίσεις VPN έρχονται όλα με απλά κουμπιά ενεργοποίησης / απενεργοποίησης και μας αρέσουν ιδιαίτερα οι πληροφορίες με βάση τα συμφραζόμενα που παρέχονται.

Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

Το VPNArea δεν προσφέρει προς το παρόν κανένα είδος επεκτάσεων του προγράμματος περιήγησης.

Αν αυτό είναι το είδος του αντικειμένου που ψάχνετε, σκεφτείτε το ExpressVPN, το οποίο προσφέρει πλήρεις επεκτάσεις για όλα τα δημοφιλή προγράμματα περιήγησης ή το NordVPN το οποίο παρέχει λιγότερο ασφαλείς (αλλά ταχύτερους) πληρεξούσιους.

Υποστήριξη πελατών

Η ζωντανή συνομιλία 24/7 αποτελεί για τους περιορισμένους πόρους

Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7

Online Πόροι

Ναί
Ναί

Η υποστήριξη πελατών της VPNArea είναι αρκετά καλή για παρόχους αυτού του μεγέθους, αλλά δεν μας αρέσει ότι μερικοί από τους πόρους (όπως οι οδηγοί εγκατάστασης) περιορίζονται μόνο στους πελάτες που πληρώνουν.

Στο δικτυακό τόπο, υπάρχουν πολλά σε βάθος FAQ που καλύπτουν μια ποικιλία θεμάτων από την κρυπτογράφηση στην ασφάλεια διαφόρων πρωτοκόλλων VPN.

Ήμασταν ευχάριστα έκπληκτοι που VPNArea προσφέρει ένα πραγματικό 24/7 ζωντανή συνομιλία χαρακτηριστικό με φιλικούς, εξυπηρετικούς πράκτορες. Έχουμε πάντα μια απάντηση μέσα σε λίγα λεπτά, επίσης.

Τιμολόγηση & Συμφωνίες

Το μεγαλύτερο σχέδιο είναι εξαιρετική αξία για τα χρήματα

VPN Κουπόνι

Σχέδιο τιμολόγησης VPNArea

Το VPNArea είναι ένας αρκετά φτηνός παροχέας σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες VPN παρόμοιας ποιότητας. Το μηνιαίο σχέδιο της VPNArea είναι η πιο ακριβή επιλογή στα 9,90 δολάρια, αλλά μπορείτε να μειώσετε το δικαίωμα αυτό σε 2,99 δολάρια για το τριετές πρόγραμμα, εξοικονομώντας σας 70%. Υπάρχει επίσης ένα ετήσιο σχέδιο στα 4,92 δολάρια, μείωση κατά 50%.

 1. Μηνιαίο

  US $ 9.90 / mo

  Χρεώνεται 9,90 δολάρια κάθε μήνα

 2. 12 μήνες

  US $ 4,92 / mo

  Χρεώνεται 59,00 δολάρια κάθε 12 μήνεςΑποθήκευση 50%

 3. 3 χρόνια

  US $ 2,99 / mo

  Χρεώνεται $ 107.64 κάθε 3 χρόνιαΑπομείνει το 70%

Όλα τα σχέδια έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών

Πληρωμή & Επιλογές επιστροφής χρημάτων

Το VPNArea προσφέρει πολλά διαφορετικά μέσα πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων όλων των μεγάλων πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, PayPal και Bitcoin. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε χρησιμοποιώντας έναν τόνο διεθνών μεθόδων, όπως το WebMoney, το Alipay και το Hipercard, το οποίο είναι εξαιρετικό για όσους διαμένουν στο εξωτερικό.

Το VPNArea δεν παρέχει δωρεάν δοκιμή, αλλά προσφέρει μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων «χωρίς ερωτήσεις», η οποία είναι διαφορετική, ανάλογα με το σχέδιο για το οποίο υπογράψατε. Οι δωδεκάμηνες και τριετείς συνδρομές συνοδεύονται από περίοδο επιστροφής 30 ημερών, ενώ η επιλογή ενός μηνός είναι 14 ημέρες.

Για να υποβάλετε αίτηση επιστροφής χρημάτων, πρέπει να επικοινωνήσετε με την VPNArea μέσω ζωντανής συνομιλίας ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και η επιστροφή χρημάτων θα σας αποσταλεί εντός 48 ωρών (η VPNArea ισχυρίζεται ότι το 98% των χρηστών λαμβάνει την επιστροφή χρημάτων εντός μόλις 15 ωρών).

Η κατώτατη γραμμή

Συνιστούμε VPNArea?

Η VPNArea είναι κάτι κρυμμένο στολίδι. Είναι πολύ μακριά από το πιο δημοφιλές VPN στην αγορά, αλλά δεν έχουμε δισταγμό να συστήσουμε VPNArea.

Δεν είναι τέλεια (η εφαρμογή μπορεί να είναι τρομερά απογοητευτική κατά περιόδους), αλλά η εξαιρετική λίστα των χαρακτηριστικών της VPNArea και η εξαιρετικά ασφαλής πολιτική καταγραφής είναι πραγματικά σημαντικά.

Εναλλακτικές λύσεις για την VPNArea

Λογότυπο ExpressVPN

ExpressVPN

Το ExpressVPN υπερέχει στους περισσότερους τομείς, αλλά είναι μια εξαιρετικά καλή επιλογή αν δεν θέλετε να ανησυχείτε για μια απογοητευτική εφαρμογή ή για clunky εφαρμογή - το ExpressVPN είναι τόσο εύκολο στη χρήση καθώς έρχονται. Διαβάστε την αναθεώρηση ExpressVPN

Λογότυπο CyberGhost

CyberGhost

Αποσυνδεθείτε από την ασυνέπεια του VPNArea με το BBC iPlayer; Το CyberGhost είναι ένας εξαιρετικά οικονομικός τρόπος πρόσβασης στο iPlayer, για να μην αναφέρουμε τους τόνους άλλων δημοφιλών υπηρεσιών ροής. Διαβάστε την αναθεώρηση του CyberGhost

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me