Το VyprVPN μετρά πάνω από δύο εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως, αλλά μπορεί πραγματικά να θεωρηθεί ως "η πιο αξιόπιστη υπηρεσία VPN"; Αυτός είναι ο λόγος που ισχυρίζεται με τόλμη στην ιστοσελίδα της ιστοσελίδας του, αλλά πώς αντιγράφετε μια τέτοια δήλωση?


Σε αυτήν την αναθεώρηση θα εξετάσουμε σε βάθος το VyprVPN για να δούμε αν είναι αξιόπιστο και πώς συγκρίνεται με ορισμένους αντιπάλους VPN μεγάλου ονόματός του.

Εκτός από την αξιοπιστία, θέλαμε επίσης να απαντήσουμε σε άλλες μεγάλες ερωτήσεις όπως:

 • Πού είναι η βάση VyprVPN?
 • Είναι ένα ασφαλές VPN; Και πώς το χρησιμοποιείτε?
 • Είναι καλό για torrenting?
 • Λειτουργεί στην Κίνα?
 • Λειτουργεί με το Netflix?

Δεν μας σταματήσαμε όμως - η αναθεώρηση VyprVPN μας έχει απαντήσεις σε οποιαδήποτε ερώτηση που μπορεί να έχετε, έτσι ώστε αν αποφασίσετε να εγγραφείτε σε αυτό το VPN, μπορείτε να το κάνετε με εμπιστοσύνη.

Ας ξεκινήσουμε ρίχνοντας μια ματιά στα σημαντικότερα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της VyprVPN ακριβώς κάτω.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

VyprVPN Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

 1. Πολύ γρήγορες ταχύτητες ίδιας χώρας
 2. Πολιτική μη λογαρίθμων & Δεν υπάρχει IP, DNS & Διαρροές WebRTC
 3. Λειτουργεί με το Netflix & στην Κίνα
 4. Torrenting & Το P2P λειτουργεί σε όλους τους διακομιστές
 5. Εύχρηστες εφαρμογές για PC, Mac, iOS, & Android
 6. Καλό δίκτυο διακομιστών σε 64 χώρες

Μειονεκτήματα

 1. Οι ταχύτητες μπορεί να είναι αναξιόπιστες
 2. Περιορισμένοι οδηγοί υποστήριξης σε απευθείας σύνδεση
 3. Τα καλύτερα χαρακτηριστικά του σχεδίου 'Premium' μόνο

VyplVPN Περίληψη κλειδιών

Κορυφαία ταχύτητα λήψης

Πολιτική καταγραφής

IP, DNS ή διαρροές WebRTC

Δικαιοδοσία

Διακομιστές

Διευθύνσεις IP

Χώρες

ΗΠΑ Netflix

Torrenting

Έργα στην Κίνα

Υποστήριξη

Φθηνότερη τιμή

Επίσημη ιστοσελίδα

83Mbps
Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής
Οχι
Ελβετία (ιδιωτικό απόρρητο)
700+
200.000+
64
Ναί
Απεριόριστος
Ναί
24/7 ζωντανή συνομιλία
$ 5 / mo πάνω από 12 μήνες
VyprVPN.com

Εξαιρετική για torrenting, εξασφαλισμένη από όλες τις διαρροές IP και DNS, και ένα αξιόπιστο VPN για την Κίνα, το VyprVPN είναι ένα πολύ καλό προϊόν.

Δεν είναι όλα τέλεια όμως, όπως εξηγούμε παρακάτω αυτή τη σελίδα. Πρώτον, όμως, ποιος είναι πίσω από VyprVPN?

Σχετικά με & Πολιτική καταγραφής

Ποιος είναι VyprVPN?

Το VyprVPN αναπτύχθηκε από την εταιρεία Golden Frog, εταιρεία προστασίας προσωπικών δεδομένων στο Internet, το 2009. Η Golden Frog εδρεύει στην Ελβετία, η οποία είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την ιδιωτική ζωή των χρηστών.

Με τα δικά της λόγια, ο Golden Frog (και συνεπώς το VyprVPN) βελτιστοποιεί τις συνδέσεις στο διαδίκτυο για να αυξήσει την απόδοση και την ταχύτητα, να επιτρέψει την ιδιωτική ζωή και να παράσχει πρόσβαση σε ένα ελεύθερο και ανοικτό διαδίκτυο.

Εκτός της ΕΕ και οποιουδήποτε άλλου είδους συμφωνίες επιτήρησης, δεν υπάρχει σχεδόν καμία πιθανότητα να έχουν πρόσβαση οποιαδήποτε δεδομένα VyprVPN από την ελβετική κυβέρνηση ή από την επιβολή του νόμου - όχι ότι οποιαδήποτε πληροφορία καταγράφεται στην πρώτη θέση, ούτως ή άλλως.

Πολιτική καταγραφής

Μετά από έναν ανεξάρτητο έλεγχο που διεξήχθη από μια εξωτερική εταιρεία ανακάλυψε ότι η VyprVPN συλλέγει προσωπικά αναγνωρίσιμα δεδομένα χρήστη, η VyprVPN πήρε ταχεία δράση για να την σταματήσει.

Το αποτέλεσμα είναι ότι το VyprVPN είναι πλέον μια πραγματικά υπηρεσία VPN χωρίς σύνδεση και αυτό έχει ελεγχθεί ανεξάρτητα. Οι διακομιστές VPN δεν διατηρούν καθόλου δεδομένα χρηστών - στην πραγματικότητα, είναι μια από τις καλύτερες πολιτικές καταγραφής και προστασίας προσωπικών δεδομένων που έχουμε δει.

Πολιτική καταγραφής VyprVPN

Ταχύτητα & Αξιοπιστία

Εύλογα γρήγορες ταχύτητες ίδιας χώρας

Το VyprVPN δεν είναι τόσο γρήγορο όσο οι γενικότερες καλύτερες υπηρεσίες VPN, αλλά σίγουρα δεν είναι αδύνατο, με ταχύτητες πολύ περισσότερο από αρκετά γρήγορες για να κάνετε σχεδόν ό, τι θέλετε online. Βελτιώνεται και στις δοκιμές ταχύτητας κάθε εβδομάδα.

Η ταχύτητα είναι αποτέλεσμα της φυσικής μας θέσης στο Λονδίνο (σύνδεση οπτικών ινών 100Mbps) σε έναν διακομιστή δοκιμών στο Λονδίνο.

Πριν από τη χρήση του VyprVPN:

 1. ΚατεβάστεMbps

  95.71

 2. ΑνεβάστεMbps

  97.24

 3. VyprVPN ΕπανεξέτασηPingΚυρία

  4

Όταν συνδεθείτε με VyprVPN:

 1. ΚατεβάστεMbps

  83,05

 2. ΑνεβάστεMbps

  54.01

 3. VyprVPN ΕπανεξέτασηPingΚυρία

  11

Ταχύτητα μεταφόρτωσης χωρίς VyprVPN: 95,71Mbps

Ταχύτητα μεταφόρτωσης με VyprVPN: 83.05Mbps

Λήψη ταχύτητας λήψης όταν εκτελείται το VyprVPN: 13%

Οι ταχύτητες αποστολής του VyprVPN είναι επίσης αρκετά γρήγορες, σε περίπου 55Mbps στις συνδέσεις ίδιας χώρας, καθιστώντας την κατάλληλη για torrenting.

Οι γρήγοροι χρόνοι ping λίγο περισσότερο από 10ms σημαίνουν ότι είναι ένα ιδανικό VPN για τους έντονους παίκτες.

Διαπιστώσαμε επίσης ότι το VyprVPN είναι πολύ αξιόπιστο συνολικά, με πολύ μικρή διακύμανση της ταχύτητας από τη μία θέση του διακομιστή στο επόμενο. Όσο έχετε σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο, δεν θα πρέπει να έχετε προβλήματα με την απόδοση του VyprVPN.

Έχουμε συνδέσει σε διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας VyprVPN, και εδώ είναι οι μέσες ταχύτητες (από το Ηνωμένο Βασίλειο):

 • ΗΠΑ: 21Mbps (Κατεβάστε) & 10Mbps (μεταφόρτωση)
 • Γερμανία: 76Mbps (Κατεβάστε) & 48Mbps (μεταφόρτωση)
 • Σιγκαπούρη: 17Mbps (Κατεβάστε) & 3Mbps (μεταφόρτωση)
 • Αυστραλία: 23 Mbps (Κατεβάστε) & 4Mbps (μεταφόρτωση)

Τοποθεσίες διακομιστή

Πάνω από 200.000 διευθύνσεις IP σε 64 χώρες

Σφαίρα με γαλάζια σημαία64ΧωριάΕικόνα ενός τοπίου της πόλης73Το χωριόΕικόνα ενός ροζ σημειωτήΔιευθύνσεις IP 200.000 +

Το τεράστιο δίκτυο διακομιστών VPN του VyprVPN με πάνω από 200.000 διευθύνσεις IP είναι ένα από τα μεγαλύτερα που έχουμε δει από οποιαδήποτε υπηρεσία VPN - είναι ένας πραγματικά τεράστιος αριθμός και εξαιρετικά νέα για αξιόπιστη απόδοση ταχύτητας.

Λίστα διακομιστή VyprVPN

Η επιλογή 73 πόλεων που έχουν κατανεμηθεί σε 64 χώρες είναι ένας πολύ πιο φυσιολογικός αριθμός, αλλά εξακολουθεί να είναι μια καλή επιλογή για τους συνδρομητές VyprVPN. Οι διακομιστές είναι αρκετά ομοιόμορφα εξαπλωμένοι σε όλο τον κόσμο, αν και η επιλογή στην Αφρική είναι αρκετά περιορισμένη, με την προσφορά μόνο της Αλγερίας και της Αιγύπτου.

Είχαμε σοκαριστεί από την έλλειψη εξυπηρετητών σε επίπεδο πόλης, όμως - το VyprVPN προσφέρει επί του παρόντος επιλογές για την πόλη μόνο σε δύο χώρες (ΗΠΑ και Αυστραλία).

Οι αμερικανοί διακομιστές της VyprVPN βρίσκονται στο:

 • Ώστιν
 • Σικάγο
 • Λος Άντζελες
 • Μιάμι
 • Νέα Υόρκη
 • Σαν Φρανσίσκο
 • Σιάτλ
 • Ουάσιγκτον.

Η επιλογή διακομιστή στην Αυστραλία καλύπτει τη Μελβούρνη, το Περθ και το Σίδνεϊ για να διαλέξετε.

Ασυνήθιστα, δεν υπάρχει επιλογή σε επίπεδο πόλης στον Καναδά ή στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εάν αυτό είναι σημαντικό για εσάς, κατευθυνθείτε προς τα καλύτερα VPN του Καναδά και τους καλύτερους οδηγούς VPN του Ηνωμένου Βασιλείου.

Streaming & Torrenting

Ένα καλό VPN για το Netflix & torrenting

Το VyprVPN λειτουργεί καλά με το Netflix στους περισσότερους διακομιστές των ΗΠΑ.

Είναι αλήθεια ότι περιστασιακά θα βρείτε τον περίεργο διακομιστή που δεν λειτουργεί, αλλά στις πιο πρόσφατες μας δοκιμές όλοι οι διακομιστές VPN που ελέγχαμε είχαν πρόσβαση στο Netflix για πρώτη φορά. Ακόμη καλύτερα, η ποιότητα του βίντεο ήταν εξαιρετική.

Το VyprVPN επίσης λειτουργεί για την απεμπλοκή των βιβλιοθηκών Netflix της Βρετανίας, του Καναδά και της Γερμανίας.

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη ροή του Netflix, ανατρέξτε στη σελίδα υποστήριξης του VyprVPN που περιέχει μια σειρά συμβουλών αντιμετώπισης προβλημάτων. Από την εμπειρία μας, οι πράκτορες ζωντανής συνομιλίας είναι πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.

Οι οπαδοί του Hulu είναι επίσης στην τύχη - το VyprVPN λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

Η ροή σε διακομιστές εκτός των Η.Π.Α. της VyprVPN είναι πολύ απογοητευτική, ωστόσο, υπηρεσίες όπως το BBC iPlayer δεν είναι πάντοτε διαθέσιμες, το οποίο είναι ντροπή.

Για αξιόπιστη πρόσβαση στο BBC iPlayer, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μία από αυτές τις υπηρεσίες VPN.

Torrenting

Το VyprVPN επιτρέπει τη δραστηριότητα torrenting και P2P σε όλους τους διακομιστές VPN και λειτουργεί πολύ καλά.

Ωστόσο, η VyprVPN χρησιμοποίησε για να συμμετάσχει σε αμφιλεγόμενες πρακτικές όταν έλαβε χώρα σε δραστηριότητες που έρρευσαν.

Στην πραγματικότητα, με την παραλαβή των ειδοποιήσεων DMCA που απαριθμούν τις διευθύνσεις IP VyprVPN / Golden Frog, το προσωπικό VyprVPN θα εντοπίζει τον λογαριασμό χρήστη και θα τον κλειδώνει.

Αυτό είναι όλο στο παρελθόν και η VyprVPN έχει ξεπεράσει από το μη-logs (υποστηρίζεται από έναν ανεξάρτητο έλεγχο) και δεν κλείνει τους λογαριασμούς πια.

Το χαρακτηριστικό του κλειδιού εξαπάτησης του VyprVPN και οι διακομιστές DNS πρώτου μέρους είναι μεγάλα πλεονεκτήματα, πράγμα που σημαίνει ότι η προσωπική σας ταυτότητα είναι κρυμμένη κατά την κοινή χρήση αρχείων.

Παράκαμψη λογοκρισίας

Εξαιρετική λύση για την Κίνα

Το VyprVPN λειτουργεί καλά στην Κίνα - στην πραγματικότητα, είναι μία από τις καλύτερες υπηρεσίες VPN για να πάρει γύρω από το λεγόμενο Great Firewall, αν και δεν είναι το καλύτερο.

Το ιδιόκτητο πρωτόκολλο "Chameleon" της VyprVPN καλύπτει την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα για να σας βοηθήσει να νικήσετε τους κινέζους λογοκρισούς και είναι διαθέσιμος σε κάθε διακομιστή VPN. Απλά φροντίστε να κάνετε λήψη του VyprVPN προτού ταξιδέψετε στην Κίνα, καθώς αυτή τη στιγμή απαγορεύεται στα κινεζικά καταστήματα εφαρμογών.

VyprVPN πρωτόκολλο Chameleon

Αν θέλετε να συνδεθείτε εκτός της Κίνας, παρακολουθήστε και το subreddit του VyprVPN. Η εταιρεία δημοσιεύει τακτικές ενημερώσεις σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της υπηρεσίας στην Κίνα καθώς και συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων για πιθανά προβλήματα.

Επί του παρόντος, πρέπει να χρησιμοποιείτε τη beta έκδοση της εφαρμογής για να έχετε αξιόπιστη πρόσβαση στην Κίνα για PC ή iOS.

Δεν είναι μόνο η Κίνα - το VyprVPN λειτουργεί σε άλλες χώρες υψηλής λογοκρισίας όπως:

 • ΗΑΕ
 • Σαουδική Αραβία
 • Τουρκία
 • Ρωσία

Το δίκτυό του μεγέθους μεγάλου μεγέθους σημαίνει ότι θα πρέπει πάντα να βρείτε έναν διακομιστή κοντά σας και να απολαμβάνετε τις καλύτερες δυνατές ταχύτητες.

Πλατφόρμες & συσκευές

Λειτουργεί με όλες τις δημοφιλείς συσκευές

Εφαρμογές

Λογότυπο των WindowsWindowsΛογότυπο MacΜακΛογότυπο iOSiOSΛογότυπο AndroidAndroidΛογότυπο LinuxLinuxΛογότυπο δρομολογητήRouter

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VyprVPN στα πιο κοινά λειτουργικά συστήματα κινητών και επιτραπέζιων υπολογιστών, όπως:

 • Microsoft Windows
 • MacOS
 • iOS
 • Android

Είναι επίσης δυνατή η χειροκίνητη ρύθμιση του VyprVPN σε συσκευές για τις οποίες το VyprVPN δεν διαθέτει εγγενείς εφαρμογές VPN, όπως το Linux ή το BlackBerry. Αυτό γίνεται με τη ρύθμιση του VPN στον δρομολογητή σας, το οποίο μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο, αλλά υπάρχει ένας οδηγός εγκατάστασης στην ιστοσελίδα του VyprVPN ή μπορείτε να διαβάσετε τον οδηγό μας για τον τρόπο ρύθμισης ενός VPN στον οικιακό σας δρομολογητή.

Κονσόλες παιχνιδιών & Συσκευές ροής

Λογότυπο AppleTVAppleTVAmazon Fire Logo ΛογότυποAmazon Fire TVΛογότυπο ChromecastChromecastΛογότυπο της NintendoNintendoΛογότυπο PlayStationPlayStationRoku LogoRokuΛογότυπο του XboxXbox

Υπάρχει επίσης μια προσαρμοσμένη εφαρμογή VyprVPN διαθέσιμη και για την τηλεόραση Android.

Μπορείτε να καλύψετε όλες τις άλλες συσκευές ροής και κονσόλες παιχνιδιών εγκαθιστώντας το VPN στον δρομολογητή σας.

Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

Το VyprVPN δεν διαθέτει επί του παρόντος επεκτάσεις VPN, πράγμα που αποτελεί πραγματική ντροπή.

Εάν αναζητάτε ένα πρόσθετο VPN για το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας, ρίξτε μια ματιά στις προτεινόμενες επεκτάσεις VPN για το Google Chrome και το Mozilla Firefox.

Κρυπτογράφηση & Ασφάλεια

Ένα από τα πιο ασφαλή VPN στην αγορά

Πρωτόκολλα

Κρυπτογράφηση

Ασφάλεια

Προηγμένες λειτουργίες

L2TP / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

PPTP

AES-256

DNS Blocking Blocking

DNS πρώτου μέρους

Υποστηρίζει τη θύρα TCP 443

VPN Kill Switch

Ανατρέξτε στο Γλωσσάρι VPN εάν αυτοί οι όροι σας μπερδεύουν και θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Το VyprVPN είναι απίστευτα ασφαλές, παρέχοντας σχεδόν όλα όσα ψάχνουμε σε ένα VPN όταν πρόκειται για ασφάλεια.

Το VyprVPN είναι κρυπτογραφημένο με χρυσό πρότυπο AES-256 και χρησιμοποιεί το OpenVPN ως το προεπιλεγμένο πρωτόκολλο VPN, το οποίο ψάχνουμε πάντα.

Έχει επίσης ενσωματωμένη προστασία από διαρροές DNS, η οποία επιβεβαιώθηκε ότι είναι 100% αποτελεσματική στις πιο πρόσφατες δοκιμές μας:

VyprVPN αποτελέσματα δοκιμών διαρροής

Η προστασία διαρροής DNS του VyprVPN αποδείχθηκε απολύτως αποτελεσματική στις δοκιμές μας

Το VyprVPN διαθέτει επίσης τους δικούς του διακομιστές DNS μηδέν-καταγραφής, πράγμα που σημαίνει ότι όλες οι ροές σας στο Web μεταφέρονται μέσω των δικών τους εξυπηρετητών και δεν καταγράφονται ποτέ.

Έχει ακόμη ένα τείχος προστασίας NAT για να εμποδίσει την ανεπιθύμητη εισερχόμενη κίνηση και η υποστήριξη Port 443 για να αποκρύψει το γεγονός ότι χρησιμοποιείτε VyprVPN καθόλου.

Ευκολία στη χρήση

Σαφείς, απλές και ξεκάθαρες εφαρμογές

Πώς να εγκαταστήσω & Ρύθμιση VyprVPN

 • Στιγμιότυπο οθόνης των επιλογών λήψης εφαρμογών στην ιστοσελίδα του VyprVPN

  Οι διάφορες επιλογές λήψης εμφανίζονται κάτω από την πλευρά της ιστοσελίδας του VyprVPN.

 • Στιγμιότυπο οθόνης για τον τρόπο ρύθμισης του VyprVPN στα Windows

  Μας αρέσουν οι εύχρηστες οδηγίες για τον τρόπο ρύθμισης του λογισμικού σε διάφορες συσκευές.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της άδειας χρήσης της VyprVPN κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης

  Πρέπει να αποδεχτείτε τη συμφωνία άδειας χρήσης της VyprVPN για να ξεκινήσετε την εγκατάσταση του λογισμικού.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της γραμμής προόδου στον οδηγό εγκατάστασης του VyprVPN

  Η όλη διαδικασία εγκατάστασης δεν πρέπει να διαρκεί περισσότερο από 2-3 λεπτά συνολικά.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της αρχικής οθόνης της εφαρμογής Windows VyprVPN

  Αγαπάμε όλες τις πληροφορίες σύνδεσης στην κύρια οθόνη της VyprVPN, συμπεριλαμβανομένου ενός γραφικού απόδοσης και του επιλεγμένου πρωτοκόλλου VPN.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της λίστας διακομιστών της VyprVPN από την εφαρμογή των Windows

  Η λίστα των διακομιστών ανοίγει σε ξεχωριστό παράθυρο. Μπορείτε να τα αγαπήσετε για να τα διευκολύνετε αργότερα.

 • Στιγμιότυπο οθόνης των επιλογών πρωτοκόλλου στην εφαρμογή Windows VyprVPN

  Μπορείτε να επιλέξετε το πρωτόκολλο που επιλέξατε εδώ. Μας αρέσουν οι χρήσιμες πληροφορίες που έρχονται με το καθένα.

 • Στιγμιότυπο οθόνης των επιλογών DNS από την εφαρμογή Windows VyprVPN

  Μπορείτε να επιλέξετε τη διαδρομή της διαδικτυακής σας κίνησης μέσω των δικών διακομιστών DNS του VyprVPN ή μέσω τρίτου μέρους.

Η σαφήνεια είναι η προφανής προτεραιότητα εδώ, καθώς οι απλές και αθόρυβες εφαρμογές γραφείου της VyprVPN είναι απίστευτα εύκολο να δημιουργηθούν και να χρησιμοποιηθούν.

Η επιλογή μιας θέσης διακομιστή δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερη και η VyprVPN διατηρεί όλες τις προχωρημένες επιλογές που μπορεί να θέλετε να ταιριάζουν με ένα μέρος,.

Οι εφαρμογές VyprVPN για κινητά μπορεί να είναι λίγο παθιασμένοι από τη σύγκριση, αλλά μόλις είστε σε λειτουργία,.

Υποστήριξη πελατών

Φιλικοί πράκτορες ζωντανής συνομιλίας

Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7

Online Πόροι

Ναί
Ναί

Η επαφή μέσω της ζωντανής συνομιλίας 24 ώρες το 24ωρο είναι ο καλύτερος τρόπος να λάβετε βοήθεια από το VyprVPN. Οι απαντήσεις μπορούν να διαρκέσουν μερικά λεπτά, αλλά οι πράκτορες υποστήριξης πελατών είναι πάντα χρήσιμοι και φιλικοί.

Στιγμιότυπο οθόνης της ζωντανής συνομιλίας του VyprVPN

Η απάντηση που πήραμε όταν ρωτήσαμε ποιοι διακομιστές VyprVPN συνεργάζονται με το Netflix

Είναι επίσης καλό, καθώς οι online πόροι του VyprVPN είναι αρκετά καλοί σε σύγκριση με άλλες κορυφαίες υπηρεσίες VPN. Δεν υπάρχουν μαθήματα βίντεο και δεν υπάρχουν πολύ σε βάθος συμβουλές για προχωρημένα θέματα. Ωστόσο, οι οδηγοί εγκατάστασης είναι πολύ χρήσιμοι.

Τιμολόγηση & Συμφωνίες

Καλύτερη αξία για το σχέδιο 12 μηνών

Κουπόνι VyprVPN

Σχέδιο τιμολόγησης VyprVPN

Υπάρχουν δύο διαφορετικά πακέτα που προσφέρονται με το VyprVPN: Standard και Premium - θα σας συνιστούσαμε πάντα να επιλέγετε Premium.

Το VyprVPN Premium αυξάνει το όριο ταυτόχρονης συσκευής σας από τρεις σε πέντε και είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε κρυπτογράφηση Chameleon.

Η καλύτερη τιμή που μπορείτε να πάρετε για το πρότυπο σχέδιο είναι $ 3,75 το μήνα και $ 5,00 το μήνα για το σχέδιο Premium.

 1. Μηνιαίο

  US $ 12,95 / mo

  Premium: Χρεώνεται 12,95 δολάρια κάθε μήνα

 2. 12 μήνες

  US $ 3.75 / mo

  Πρότυπο: χρεώνεται 45,00 δολάρια το πρώτο έτος, 60,00 δολάρια μετάSave 58%

 3. 12 μήνες

  US $ 3.75 / mo

  Premium: χρεώνεται 45,00 δολάρια ετησίωςΚαθαρίστε 71%

Όλα τα σχέδια έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Πληρωμή & Επιλογές επιστροφής χρημάτων

Πιστωτική κάρτα

PayPal

UnionPay

Ναί
Ναί
Ναί

Επί του παρόντος, μπορείτε να λάβετε είτε δωρεάν δοκιμή τριών ημερών είτε εγγύηση επιστροφής 30 ημερών - αλλά όχι και τα δύο. Όλες οι συμφωνίες που συνδέονται παραπάνω οδηγούν στην μεγαλύτερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, οπότε έχετε τον κατάλληλο χρόνο για να γνωρίσετε την υπηρεσία πριν από τη δέσμευση.

Με τόσες πολλές υπηρεσίες VPN που προσφέρουν δωρεάν δοκιμές 30 ημερών, αυτό είναι μια αρκετά μεγάλη απογοήτευση.

Το VyprVPN αποδέχεται ένα αρκετά αξιοπρεπές φάσμα μεθόδων πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, PayPal και UnionPay.

Δεν δέχεται οποιεσδήποτε μορφές κρυπτογράφησης και οι διεθνείς επιλογές είναι πολύ περιορισμένες σε σύγκριση με τα κορυφαία VPN.

Η κατώτατη γραμμή

Συστήνουμε VyprVPN?

Το VyprVPN κάνει πολύ συγκεκριμένα πράγματα πολύ καλά, πράγμα που σημαίνει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις είναι ένα από τα καλύτερα VPN στην αγορά.

Η πολιτική της για μη καταγραφή, ο τεράστιος αριθμός διευθύνσεων IP και η λειτουργικότητα στην Κίνα καθιστούν τη VyprVPN μια καταπληκτική επιλογή που δεν συνιστά κανένα πρόβλημα.

Εναλλακτικές λύσεις για το VyprVPN

Λογότυπο ExpressVPN

ExpressVPN

Αν η ασυνέπεια των ταχυτήτων του VyprVPN σας βγάζει, τότε γιατί να μην ρίξετε μια ματιά στο ExpressVPN αντί είναι το πιο σταθερά γρήγορο VPN που δοκιμάσαμε. Διαβάστε την αναθεώρηση ExpressVPN

Λογότυπο CyberGhost

CyberGhost

Ακόμα κι αν το VyprVPN φαίνεται ότι ταιριάζει τέλεια με εσάς, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι στην ακριβή πλευρά. Το CyberGhost προσφέρει κορυφαία ποιότητα σε όλο το σκάφος για σχεδόν το ήμισυ του μηνιαίου κόστους. Διαβάστε την αναθεώρηση του CyberGhost

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me