Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, το X-VPN είναι η επιλογή VPN από 50 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Υποσχόμαστε να "ξεκλειδώσετε όλο το περιεχόμενο" και να σας κρατήσουμε ασφαλείς και ανώνυμους στο δημόσιο WiFi.


Αρκετά όμως όλες οι υπηρεσίες VPN ισχυρίζονται ότι το κάνουν αυτό, ενώ πολύ λίγοι κάνουν πραγματικά. Έτσι πώς μπορείτε να εμπιστευτείτε το X-VPN?

Τοποθετούμε τις εφαρμογές του X-VPN μέσω των βημάτων τους για να διαπιστώσουμε αν η υπηρεσία λειτουργεί πραγματικά και να απαντά σε ερωτήσεις όπως αυτές:

 • Είναι ασφαλές να χρησιμοποιείται το X-VPN?
 • Λειτουργεί με το Netflix?
 • Πόσο κοστίζει το X-VPN;?
 • Είναι επιτρεπτό το torrenting?
 • Πόσο γρήγορα είναι το X-VPN?

Υπάρχει επίσης μια δωρεάν έκδοση του X-VPN - έχουμε γράψει τα πάντα για αυτό σε ξεχωριστή αναθεώρηση X-VPN Free.

Πριν βρεθούμε σε βάθος για τα ευρήματά μας, εδώ είναι μια περίληψη των πιο σημαντικών καλών (και κακών) σημείων του X-VPN.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

X-VPN υπέρ & Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

 1. Καλές ταχύτητες σε κοντινούς διακομιστές VPN
 2. Λειτουργεί αξιόπιστα με το Netflix
 3. Πάνω από 5.000 διακομιστές VPN σε 52 χώρες
 4. Εύκολη ρύθμιση και χρήση σε δημοφιλείς συσκευές

Μειονεκτήματα

 1. Δεν υπάρχει διακόπτης καταστροφής VPN για επιφάνεια εργασίας
 2. Διαρροές WebRTC στην επέκταση του Chrome
 3. Η πολιτική παραβιάσεων είναι ασαφής
 4. Αρκετά εκτεταμένη πολιτική καταγραφής
 5. Έλλειψη πληροφοριών σχετικά με ιδιόκτητα πρωτόκολλα

Σύνοψη κλειδιού X-VPN

Κορυφαία ταχύτητα λήψης

Πολιτική καταγραφής

IP, DNS ή διαρροές WebRTC

Δικαιοδοσία

Διακομιστές

Διευθύνσεις IP

Χώρες

ΗΠΑ Netflix

Torrenting

Έργα στην Κίνα

Υποστήριξη

Φθηνότερη τιμή

Επίσημη ιστοσελίδα

79Mbps
Ορισμένα αρχεία καταγραφής χρηστών
Ναί
Χονγκ Κονγκ
5.000+
5.000+
52
Ναί
Περιορισμένος
Οχι
Ζωντανή συζήτηση
$ 5.99 / mo πάνω από 12 μήνες
XVPN.io

Ας ξεκινήσουμε απαντώντας σε μία από τις πιο σημαντικές ερωτήσεις: ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του X-VPN και πόσα στοιχεία συλλέγει για τους χρήστες?

Σχετικά με & Πολιτική καταγραφής

Ποιος είναι το X-VPN?

Το X-VPN ανήκει στην εταιρεία Free Connected Limited, η οποία ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2017 και εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ.

Μας αρέσει ότι η Free Connected Limited έχει τη δική της ιστοσελίδα, με μια διευθύνση και email υποστήριξης για διαφάνεια.

Ο ιστότοπος δηλώνει ότι η Free Connected Limited πιστεύει στην "ισότιμη και δίκαιη πρόσβαση" σε ένα διαδίκτυο "που βασίζεται στην προστασία της ιδιωτικής ζωής, στην ασφάλεια και στη διαφάνεια".

Από την άποψη της διατήρησης δεδομένων, το Χονγκ Κονγκ είναι μια δικαιοδοσία VPN φιλική προς το ιδιωτικό απόρρητο. Δεν αποτελεί μέρος της συμμαχίας Sharing Intelligence Five Eyes.

Ωστόσο, η δωρεάν έρευνα VPN μας αποκάλυψε ότι το X-VPN έχει ειδικά συνδέσεις με την ηπειρωτική Κίνα, γεγονός που αποτελεί ανησυχία για την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Ο Jin Li, διευθυντής της εταιρείας, και η Chengdu Zhuozhuo Technology Co, ο μοναδικός μέτοχος, εδρεύουν στην επαρχία Sichuan της Κίνας.

Το X-VPN δηλώνει επίσης ότι δεν θα αποκαλύψει τις πληροφορίες σας "εκτός αν ανταποκρίνεται στα αιτήματα επιβολής του νόμου όταν η Υπηρεσία χρησιμοποιείται σε αντίθεση με τους παρόντες Όρους και τους ισχύοντες νόμους."

Θα πρέπει να ρίξουμε μια ματιά στην πολιτική καταγραφής του X-VPN για να δούμε πόσο μεγάλο είναι αυτό που μας ανησυχεί..

Πολιτική καταγραφής

Η πολιτική καταγραφής του X-VPN είναι σαφής και διαφανής, αλλά συλλέγει αρκετά δεδομένα χρήστη, όπως:

 • Επιλεγμένος διακομιστής VPN
 • Στήλη χρόνου σύνδεσης σύνδεσης VPN (ημερομηνία και ώρα)
 • Επιλογή πρωτοκόλλου VPN
 • Τύπος δικτύου
 • Φόρτωση CPU διακομιστή και εύρος ζώνης

Αυτά τα αρχεία καταγραφής αποθηκεύονται για 96 ώρες πριν διαγραφούν και συλλέγονται για την αντιμετώπιση προβλημάτων και τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών VPN.

Όταν ανοίγετε την εφαρμογή, το X-VPN καταγράφει επίσης:

 • Πληροφορίες συσκευής
 • Έκδοση εφαρμογών
 • Χρήση δεδομένων
 • Θέση σε επίπεδο πόλης

Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν το X-VPN στην ανάπτυξη προϊόντων και μπορούν να διαγραφούν κατόπιν αιτήματος.

Το X-VPN συλλέγει επίσης ανώνυμα συγκεντρωτικά δεδομένα των ιστότοπων που επισκέπτονται μέσω των διακομιστών του, ωστόσο καμία από αυτές δεν μπορεί να αποδοθεί σε συγκεκριμένο χρήστη.

Το πιο σημαντικό είναι το X-VPN δεν αποθηκεύει τις διευθύνσεις IP του χρήστη.

Αυτή η πολιτική καταγραφής πρέπει να ικανοποιεί τους περισσότερους χρήστες, αλλά όσοι αναζητούν ιδιωτικό απόρρητο ενδέχεται να θέλουν να αποκτήσουν ένα VPN χωρίς σύνδεση, όπως το Private Internet Access.

Ταχύτητα & Αξιοπιστία

Γρήγορη στις συνδέσεις ίδιας χώρας, απογοητευτική από απόσταση

Πριν αποκαλύψουμε πόσο καλά εκτελεί το X-VPN στις δοκιμές ταχύτητας θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η υπηρεσία δεν χρησιμοποιεί πρότυπα πρωτόκολλα VPN όπως το OpenVPN, τα οποία συνήθως χρησιμοποιούμε για τις δοκιμές μας.

Εξαιτίας αυτού δεν είναι δίκαιο να συγκρίνουμε τις ταχύτητες όπως για παράδειγμα με άλλα VPN που έχουμε ελέγξει.

Το X-VPN χρησιμοποιεί ένα ιδιόκτητο πρωτόκολλο με την ονομασία «Protocol-X», αλλά με σύγχυση δεν πρόκειται για την ορολογία που χρησιμοποιείται στις εφαρμογές VPN, όπου θα βρείτε πρωτόκολλα με την ένδειξη 'Protocol A' έως 'Protocol I'.

Στιγμιότυπο οθόνης των επιλογών πρωτοκόλλου του X-VPN

Για αυτές τις δοκιμές ταχύτητας χρησιμοποιήσαμε το πρωτόκολλο Η, το οποίο ισχυρίζεται ότι παρέχει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και τις ταχύτερες ταχύτητες όλων των προσφερόμενων πρωτοκόλλων.

Παρά την επιλογή του ταχύτερου διαθέσιμου πρωτοκόλλου, οι ταχύτητες του X-VPN ήταν αρκετά μέτριες.

Το VPN εκτελείται καλά με γρήγορες λήψεις και χαμηλό χρόνο ping όταν συνδέουμε με κοντινούς διακομιστές, χάνοντας περίπου το 15% των κανονικών ταχύτητας λήψης διαδικτύου. Ωστόσο, ήταν αργή στις μεγαλύτερες συνδέσεις απόστασης, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο στις ΗΠΑ και πέραν αυτού.

Η ταχύτητα είναι αποτέλεσμα της φυσικής μας θέσης στο Λονδίνο (σύνδεση οπτικών ινών 100Mbps) σε έναν διακομιστή δοκιμών στο Λονδίνο.

Πριν χρησιμοποιήσετε το X-VPN:

 1. ΚατεβάστεMbps

  92.88

 2. ΑνεβάστεMbps

  98,71

 3. Επισκόπηση X-VPNPingΚυρία

  6

Όταν είστε συνδεδεμένοι στο X-VPN:

 1. ΚατεβάστεMbps

  79.15

 2. ΑνεβάστεMbps

  43.65

 3. Επισκόπηση X-VPNPingΚυρία

  6

Ταχύτητα μεταφόρτωσης χωρίς X-VPN: 92,88Mbps
Ταχύτητα μεταφόρτωσης με X-VPN: 79,15 Mbps
Η απώλεια ταχύτητας κατεβάσματος κατά την εκτέλεση του X-VPN: 15%

Ακόμα και στις συνδέσεις Ηνωμένου Βασιλείου-Ηνωμένου Βασιλείου, μπορείτε να δείτε ότι οι ταχύτητες φόρτωσης παίρνουν ένα μεγάλο χτύπημα. Η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη από τις συνδέσεις μεγάλων αποστάσεων:

 • ΗΠΑ: 22Mbps (Κατεβάστε) & 5Mbps (μεταφόρτωση)
 • Ολλανδία: 81Mbps (Κατεβάστε) & 44Mbps (μεταφόρτωση)
 • Σιγκαπούρη: 29Mbps (Κατεβάστε) & 4Mbps (μεταφόρτωση)
 • Αυστραλία: 12Mbps (Κατεβάστε) & 2Mbps (μεταφόρτωση)

Εφόσον συνδέεστε με διακομιστές που βρίσκονται κοντά στη φυσική σας θέση, το X-VPN θα πρέπει να είναι αρκετά γρήγορο για τις περισσότερες δραστηριότητες στο διαδίκτυο, όπως streaming HD, torrenting και παιχνίδια.

Τοποθεσίες διακομιστή

Πάνω από 5.000 διακομιστές VPN σε 52 χώρες

Σφαίρα με γαλάζια σημαία52Κοινές χώρεςΕικόνα ενός τοπίου της πόλης80ΜήτεςΕικόνα ενός ροζ σημειωτήΔιευθύνσεις IP 5.000 +

Το δίκτυο διακομιστών του X-VPN είναι ένα από τα μεγαλύτερα στην αγορά με πάνω από 5.000 ατομικούς εξυπηρετητές - είναι ένα μείγμα κενών μεταλλικών εξυπηρετητών και ενοικιαζόμενων εικονικών διακομιστών. Το δίκτυο καλύπτει 52 χώρες, οι οποίες είναι περίπου κατά μέσο όρο.

Στιγμιότυπο της λίστας τοποθεσιών διακομιστή του X-VPN

Το δίκτυο καλύπτει δημοφιλείς τοποθεσίες όπως η Αυστραλία, ο Καναδάς, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ, καθώς και πολλά στην Ασία-Ειρηνικό.

Υπάρχει ένας διακομιστής της Αιγύπτου, ο οποίος είναι βολικός για όσους βρίσκονται στη Βόρεια Αφρική, αλλά δεν υπάρχουν άλλες τοποθεσίες στην ήπειρο. Είναι το ίδιο για τη Νότια και Κεντρική Αμερική, με τη Βραζιλία να αντιπροσωπεύει την τεράστια περιοχή.

Ευτυχώς, μπορείτε να αναπτύξετε σε επίπεδο πόλης σε πολλές χώρες, κάτι που δεν είναι μόνο μεγάλο για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης, αλλά και για την πρόσβαση σε περιεχόμενο συγκεκριμένου κράτους ή πόλης:

 • Αυστραλία (2)
 • Καναδάς (2)
 • Γαλλία (2)
 • Γερμανία (2)
 • Ινδία (3)
 • ΗΠΑ (18)

Εντούτοις, κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, αντιμετωπίσαμε μερικούς διακομιστές που δεν έχουν ρυθμιστεί σωστά.

Για παράδειγμα, όταν συνδεθήκαμε με το διακομιστή της Γερμανίας, μια δοκιμή διαρροής έδειξε ότι το VPN ήταν πραγματικά συνδεδεμένο με έναν αμερικανικό διακομιστή.

Στιγμιότυπο οθόνης της εφαρμογής X-VPN συνδεδεμένο με το διακομιστή της Γερμανίας μπροστά από τα αποτελέσματα δοκιμών διαρροών που δείχνουν μια διεύθυνση IP των ΗΠΑ

Επικοινωνήσαμε με το X-VPN για αυτό και ένας πράκτορας υποστήριξης πελατών μας είπε "Μερικές φορές συμβαίνει. Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία σας. "

Αυτό είναι σαφώς ένα τεράστιο μειονέκτημα - αν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο γερμανικό περιεχόμενο, δεν θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε μια διεύθυνση IP των ΗΠΑ.

Η απλή προσέγγιση του X-VPN σε αυτό το ζήτημα αφορά επίσης. Περιμένουμε καλύτερα από μια καθιερωμένη υπηρεσία VPN.

Streaming & Torrenting

Μια μεγάλη επιλογή για streaming, όχι τόσο καλή για torrenting

Το X-VPN έρχεται με διακομιστές βελτιστοποιημένους για τη ροή δημοφιλών υπηρεσιών όπως το Netflix και το BBC iPlayer.

Απλά επιλέξτε έναν από τους διακομιστές από την καρτέλα 'Streaming' μέσα στην εφαρμογή και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε αμέσως όλες τις αγαπημένες σας εκπομπές.

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι το X-VPN διατηρεί πρόσβαση σε αυτές τις υπηρεσίες, παρά τις σκληρές καταστολές της κίνησης VPN.

Torrenting

Ενώ το X-VPN είναι μια καλή επιλογή για streaming fans, δεν είναι ιδανική για τους κακοποιούς.

Δεν υπάρχει διακόπτης kill για επιφάνεια εργασίας και οι ταχύτητες φόρτωσης του X-VPN δεν είναι ιδανικές για δραστηριότητες P2P.

Επίσης, δεν υπάρχει καμία αναφορά για torrenting στην ιστοσελίδα.

Όταν επικοινωνήσαμε με το X-VPN, ένα μέλος της ομάδας είπε ότι η κυκλοφορία P2P επιτρέπεται μόνο σε μερικούς διακομιστές αλλά δεν μας είπε ποιες ήταν αυτές.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα VPN για torrenting αντ 'αυτού.

Παράκαμψη λογοκρισίας

Κακή επιλογή για την Κίνα

Ένα μέλος της υποστήριξης πελατών του X-VPN μας ενημέρωσε ότι η εταιρεία δεν υποστηρίζει υπηρεσίες στην Κίνα λόγω "σχετικών πολιτικών".

Έτσι, αν ψάχνετε να παρακάμψετε το Great Firewall X-VPN δεν θα λειτουργήσει - δοκιμάστε αυτά τα VPN για την Κίνα.

Το ιδιόκτητο πρωτόκολλο του X-VPN προσφέρει δύο συνθέσεις που αποσκοπούν στην παράκαμψη της λογοκρισίας, οπότε θα μπορούσε να είναι μια βιώσιμη επιλογή για χρήση σε άλλες χώρες υψηλής λογοκρισίας όπως η Τουρκία και η Ρωσία.

Ωστόσο, υπάρχουν πιο γρήγορες και πιο αξιόπιστες υπηρεσίες VPN για χώρες υψηλής λογοκρισίας, όπως το NordVPN.

Πλατφόρμες & συσκευές

Απλές προσαρμοσμένες εφαρμογές VPN για ευρύ φάσμα συσκευών

Εφαρμογές

Λογότυπο των WindowsWindowsΛογότυπο MacΜακΛογότυπο iOSiOSΛογότυπο AndroidAndroidΛογότυπο LinuxLinux

Το X-VPN διαθέτει προσαρμοσμένες εφαρμογές για:

 • Microsoft Windows
 • Apple MacOS
 • iOS
 • Android
 • Linux

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το X-VPN σε έως και πέντε συσκευές ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας μόνο ένα λογαριασμό.

Κονσόλες παιχνιδιών & Συσκευές ροής

Λογότυπο AppleTVAppleTVAmazon Fire Logo ΛογότυποAmazon Fire TVΛογότυπο ChromecastChromecastΛογότυπο της NintendoNintendoΛογότυπο PlayStationPlayStationRoku LogoRokuΛογότυπο του XboxXbox

Το X-VPN παρέχει μια λύση VPN για συσκευές ροής και κονσόλες παιχνιδιών μέσω διαμόρφωσης δρομολογητή.

Αυτό είναι μόνο μια επιλογή για συγκεκριμένους τύπους δρομολογητών, ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε αν η δική σας είναι συμβατή πριν από τη συνδρομή σας.

Υπάρχουν οδηγοί ρύθμισης για τους δρομολογητές Asus και TP-Link στον ιστότοπο X-VPN εάν χρειάζεστε βοήθεια.

Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τέσσερις τοποθεσίες διακομιστών VPN στο δρομολογητή:

 • ΗΠΑ-Ντάλας
 • Χονγκ Κονγκ
 • Ηνωμένο Βασίλειο
 • US-Netflix

Υπάρχει όμως μια απλούστερη λύση για τους χρήστες του Amazon Fire TV Stick. Το X-VPN διαθέτει μια προσαρμοσμένη εφαρμογή που μπορείτε να την κατεβάσετε απευθείας από το κατάστημα εφαρμογών του Αμαζονίου.

Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

Λογότυπο ChromeΧρώμιο

Υπάρχει μια επέκταση προγράμματος περιήγησης για το Google Chrome, αλλά δεν θα συνιστούσαμε τη χρήση του.

Όχι μόνο μας συνέδεε με τη λανθασμένη χώρα - επιλέξαμε τις ΗΠΑ και μας έδωσε μια καναδική διεύθυνση IP - αλλά Επίσης, διέρρευσε τη διεύθυνση IP μέσω του WebRTC.

Στιγμιότυπο από το αποτέλεσμα δοκιμής διαρροής X-VPN που δείχνει διαρροές WebRTC

Μπορείτε να δείτε την πραγματική διεύθυνση IP στην ενότητα WebRTC της δοκιμής διαρροών.

Οι διαρροές WebRTC είναι ένα ζήτημα προγράμματος περιήγησης το οποίο εκθέτει την πραγματική σας διεύθυνση IP και συνήθως οι επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης εμποδίζουν αυτές τις διαρροές, αλλά το X-VPN δεν το έκανε.

Αυτό θέτει σε κίνδυνο την ιδιωτική σας ζωή.

Κρυπτογράφηση & Ασφάλεια

Δεν υπάρχει διακόπτης εντοπισμού VPN για επιφάνεια εργασίας και δεν υπάρχει διαφάνεια στα πρωτόκολλα

Πρωτόκολλα

Κρυπτογράφηση

Ασφάλεια

Προηγμένες λειτουργίες

Ιδιόκτητος

AES-256

DNS Blocking Blocking

DNS πρώτου μέρους

VPN Kill Switch

Διαίρεση σήραγγας

Ανατρέξτε στο Γλωσσάρι VPN εάν αυτοί οι όροι σας μπερδεύουν και θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Το X-VPN δεν προσφέρει επαρκές επίπεδο ασφάλειας.

Πρώτον, χρησιμοποιεί ιδιόκτητα πρωτόκολλα αντί για τα τυποποιημένα - αυτά είναι ετικέτα από Α έως Ι και, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του X-VPN, ποικίλλουν σε επίπεδα ταχύτητας και ασφάλειας.

Ενώ το X-VPN ισχυρίζεται ότι η ιδιόκτητη τεχνολογία του είναι καλύτερη από τα τυποποιημένα πρωτόκολλα, δεν υπάρχει τρόπος να το γνωρίζετε αυτό σίγουρα επειδή η εταιρεία δεν δημοσιεύει τεχνικές λεπτομέρειες γι 'αυτό.

Μέχρι να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την τεχνολογία, θα προτιμούσαμε να προσφύγουμε στις υπηρεσίες VPN που χρησιμοποιούν πρότυπα πρωτόκολλα όπως το OpenVPN, το οποίο είναι ανοικτού κώδικα και έχει περάσει από διεξοδικές δοκιμές.

Ακολουθεί το τι πρέπει να πει το X-VPN για το ιδιόκτητο πρωτόκολλο του, το οποίο ονομάζεται «Χ»:

"Το πρωτόκολλο X που αναπτύχθηκε από εμάς έχει αποδειχτεί εξαιρετικά αποτελεσματικό για την απεμπλοκή των πολύ περιορισμένων / λογοκρισμένων δικτύων χάρη στη μηχανική καμουφλάζ του που συγκαλύπτει τα πρότυπα επικοινωνίας δεδομένων.

«Ενώ επικεντρώσαμε κυρίως στην παράκαμψη των επιδόσεων του πρωτοκόλλου X [sic], εφαρμόσαμε επίσης πολλαπλές ασύγκριτες κρυπτογραφήσεις & αλγόριθμους πιστοποίησης για την εξασφάλιση της ασφάλειας. "

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του X-VPN, η υπηρεσία χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES-256 για την κρυπτογράφηση της επισκεψιμότητας τουλάχιστον, η οποία θεωρείται πολύ ασφαλής.

Περισσότερο ανησυχητική είναι η έλλειψη διακόπτη VPN kill για τις εφαρμογές για υπολογιστές.

Ένας διακόπτης kill διασφαλίζει ότι τα προσωπικά σας δεδομένα παραμένουν προστατευμένα σε περίπτωση απότομης αποσύνδεσης VPN. Ευτυχώς, αυτά είναι διαθέσιμα για Android και iOS.

Υπάρχει επίσης μια λειτουργία διαίρεσης σήραγγας που ονομάζεται Έλεγχος εφαρμογής, η οποία σας επιτρέπει να επιλέξετε ποιες εφαρμογές περνούν από τη σήραγγα VPN, αλλά αυτό είναι περίπου για τις διαμορφώσιμες επιλογές.

Ακόμα και τότε, υπάρχει ένα pop-up προειδοποίηση των χρηστών των Windows ότι ο έλεγχος εφαρμογής μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα σύνδεσης.

Από την πλευρά του συν, οι κύριες εφαρμογές VPN δεν διαρρέουν κατά τη διάρκεια των δοκιμών διαρροής IP, DNS και WebRTC:

Στιγμιότυπο από τα αποτελέσματα των δοκιμών διαρροής του X-VPN

Ακολουθούν τα αποτελέσματα των δοκιμών διαρροής όταν συνδέσαμε το διακομιστή του X-VPN στο Καναδά. Δοκιμάζουμε από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ωστόσο, όπως αναφέραμε παραπάνω, η επέκταση του Chrome δεν προστατεύει από διαρροές WebRTC.

Ευκολία στη χρήση

Απλή ρύθμιση, αλλά δεν διαθέτει δυνατότητα ρύθμισης

Πώς να εγκαταστήσω & Ρυθμίστε το X-VPN

 • Στιγμιότυπο οθόνης του κουμπιού λήψης X-VPN

  Κατεβάστε το σχετικό λογισμικό από την ιστοσελίδα του X-VPN.

 • Στιγμιότυπο οθόνης του οδηγού εγκατάστασης X-VPN

  Κάντε κλικ στην επιλογή Εγκατάσταση για να ξεκινήσετε τη διαδικασία.

 • Στιγμιότυπο οθόνης του X-VPN Συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου

  Αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις της πολιτικής απορρήτου και, στη συνέχεια, συνδεθείτε με τα διαπιστευτήριά σας.

 • Στιγμιότυπο της κύριας οθόνης εφαρμογής X-VPN των Windows

  Αυτή είναι η κύρια οθόνη του X-VPN - είναι αρκετά αραιή. Υπάρχει ένα μεγάλο κεντρικό κουμπί σύνδεσης.

 • Στιγμιότυπο οθόνης του μενού ρυθμίσεων εφαρμογής X-VPN των Windows

  Δεν υπάρχουν πολλές ρυθμίσεις. Μπορείτε να επιλέξετε το πρωτόκολλο VPN και να χρησιμοποιήσετε τον έλεγχο εφαρμογής (επόμενες διαφάνειες).

 • Στιγμιότυπο της λίστας πρωτοκόλλων εφαρμογής X-VPN των Windows

  Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις διαφορετικές επιλογές πρωτοκόλλου. Υπάρχουν μερικές συναφείς πληροφορίες σχετικά με το επίπεδο ασφάλειας και ταχύτητας που προσφέρονται από το καθένα.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της προειδοποίησης εφαρμογής X-VPN των Windows

  Αυτή η προειδοποίηση εμφανίζεται αν επιχειρήσετε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα ελέγχου εφαρμογών στα Windows.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της λίστας τοποθεσιών διακομιστή εφαρμογών X-VPN των Windows

  Ακολουθεί η λίστα τοποθεσιών διακομιστή VPN. Μπορείτε να επιλέξετε διακομιστές φιλικούς προς το streaming από την καρτέλα.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της κύριας οθόνης εφαρμογής X-VPN των Windows όταν είναι συνδεδεμένο

  Όταν κάνετε κλικ στο κουμπί σύνδεσης, το κεντρικό κουμπί γίνεται μπλε. Μπορείτε να δείτε τη θέση διακομιστή που επιλέξατε κάτω.

Το X-VPN είναι πραγματικά εύκολο στη χρήση, σε βάρος της διαμορφωσιμότητας.

Δεν υπάρχουν πολλές ρυθμίσεις με τις οποίες μπορείτε να παίξετε, ειδικά σε επιτραπέζιους υπολογιστές που δεν έχουν καν διακόπτη καταστροφής VPN.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε την προσαρμοσμένη εφαρμογή για τη συσκευή σας από τον ιστότοπο του X-VPN, να εκτελέσετε ορισμένες προτροπές εγκατάστασης, να επιλέξετε μια τοποθεσία διακομιστή και να συνδεθείτε.

Μπορείτε να επιλέξετε τη δρομολόγηση συγκεκριμένης επισκεψιμότητας εφαρμογών εκτός της σήραγγας VPN, χρησιμοποιώντας το στοιχείο ελέγχου εφαρμογής, αλλά αυτό συμβαίνει.

Η κύρια οθόνη είναι πολύ αραιή - εμφανίζει το διακομιστή στον οποίο είστε συνδεδεμένοι αλλά δεν παρέχονται άλλες πληροφορίες, όπως η νέα διεύθυνση IP σας.

Το πιο περίπλοκο μέρος των εφαρμογών είναι οι επιλογές πρωτοκόλλου. Το X-VPN δεν χρησιμοποιεί τυπικά πρωτόκολλα VPN και τις επισημαίνει από το πρωτόκολλο Α στο πρωτόκολλο Ι.

Ενώ οι εφαρμογές για επιτραπέζιους υπολογιστές δίνουν κάποιες συνθήκες σχετικά με την ασφάλεια και την απόδοση των διαφόρων πρωτοκόλλων, οι εφαρμογές για κινητά δεν το κάνουν, αφήνοντας τους χρήστες στο σκοτάδι.

Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

Στιγμιότυπο της επέκτασης του προγράμματος περιήγησης Chrome του X-VPN

Δεν χρειάζεται χρόνος για να ρυθμίσετε την επέκταση του προγράμματος περιήγησης X-VPN για το Google Chrome.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το προσθέσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας από το Chrome Web Store και να συνδεθείτε. Δεν υπάρχουν ρυθμίσεις, οπότε απλά επιλέξτε server και κάντε κλικ στο κουμπί σύνδεσης.

Βιώσαμε διαρροές WebRTC ενώ χρησιμοποιούσαμε την επέκταση, όμως συνιστούμε να μην το κατεβάσετε.

Υποστήριξη πελατών

Απογοητευτικό και αναξιόπιστο

Υποστήριξη live chat

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ναί
Ναί

Το X-VPN προσφέρει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας, αλλά δεν είναι καθόλου αξιόπιστη.

Μας είπαν ότι η ζωντανή συνομιλία είναι διαθέσιμη από Δευτέρα έως Σάββατο, αλλά ακόμη και εκείνες τις μέρες μας έμειναν ώρες αναμονής για μια απάντηση μερικές φορές.

Όταν κάποιος πράκτορας τελικά απάντησε, δεν είχαν τεχνικές γνώσεις και μας ζήτησε να στείλουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τις ερωτήσεις για τον διευθυντή.

Χρειάστηκαν λίγες μέρες για να απαντήσει ο διευθυντής και ακόμα δεν απάντησαν σε όλες μας τις ερωτήσεις.

Οι ηλεκτρονικοί πόροι του X-VPN είναι ιδιαίτερα κακοί.

Εκτός από την κακή διάταξη και την έλλειψη δυνατότητας αναζήτησης, το Κέντρο βοήθειας του X-VPN στερείται οδηγούς σε βάθος.

Υπάρχουν ορισμένα βασικά άρθρα ρυθμίσεων και ορισμένες γενικές ερωτήσεις, αλλά στερούνται αντιμετώπισης προβλημάτων και τεχνικών πόρων.

Φαίνεται ότι υπάρχουν πολλές πληροφορίες στον ιστότοπο που έρχονται σε αντίθεση με το τι μας είπε η υποστήριξη πελατών. Είναι σε απελπιστική ανάγκη ενημέρωσης.

Τιμολόγηση & Συμφωνίες

Δεν αξίζει την τιμή

X-VPN κουπόνι

Σχέδιο τιμολόγησης X-VPN

Το X-VPN είναι αρκετά ακριβό, ιδιαίτερα επειδή δεν παρέχει μακροπρόθεσμα σχέδια για τη μείωση της μηνιαίας τιμής.

Υπάρχει ένα σχέδιο ενός μηνός για $ 11.99 ή ένα ετήσιο σχέδιο για $ 5.99 το μήνα.

Υπάρχουν πολύ καλύτερες υπηρεσίες VPN διαθέσιμες για λιγότερα χρήματα. Δείτε τα καλύτερα φτηνά VPN εδώ.

 1. Μηνιαίο

  US $ 11.99 / mo

  Χρεώνεται 11,99 δολάρια κάθε μήνα

 2. 12 μήνες

  US $ 5,99 / mo

  Χρεώνεται 71,88 δολάρια κάθε 12 μήνεςΑποθήκευση 50%

Όλα τα σχέδια έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών

Πληρωμή & Επιλογές επιστροφής χρημάτων

Πιστωτική κάρτα

PayPal

Bitcoin

Ναί
Ναί
Ναί

Υπάρχει μια επταήμερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη.

Απλά επικοινωνήστε με την υποστήριξη live chat για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων. Ο πράκτορας μπορεί να σας ζητήσει τον λόγο για την ακύρωση της υπηρεσίας, αλλά θα σας επιστρέψει επιστροφή χρημάτων μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, ανεξάρτητα από τον λόγο.

Το X-VPN δέχεται τις συνήθεις μεθόδους πληρωμής όπως πιστωτική κάρτα και χρεωστική κάρτα, καθώς και το PayPal.

Μπορείτε επίσης να πληρώσετε με κρυπτογράφηση μέσω του CoinPayments για περισσότερη ιδιωτικότητα, καθώς και μέσω κάρτας δώρου.

Η κατώτατη γραμμή

Συνιστούμε το X-VPN?

Οχι αυτή τη στιγμή. Το X-VPN είναι απλό στη χρήση, αλλά συμβιβάζεται με την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα. Δεν είναι ιδιαίτερα φθηνό για ένα VPN αυτού του προτύπου, είτε.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε παραστάσεις σε Netflix και σε άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες streaming, αλλά η έλλειψη διαφάνειας σχετικά με τα πρωτόκολλα ιδιοκτησίας, τις μέτριες ταχύτητες και τον απενεργοποιημένο διακόπτη kill για desktop είναι λιγότερο από το ιδανικό.

Εναλλακτικές λύσεις για το X-VPN

Λογότυπο CyberGhost

CyberGhost

Το CyberGhost είναι ένα από τα φθηνότερα VPN στην αγορά και είναι εξαιρετικό για streaming και torrenting. Το CyberGhost διατηρεί επίσης μια πολιτική μη λογαρίθμων και συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα για την ασφάλεια που χρειάζεστε. Διαβάστε την αναθεώρηση του CyberGhost

Λογότυπο ExpressVPN

ExpressVPN

Λίγο πιο ακριβό από το X-VPN, το ExpressVPN προσφέρει ένα πολύ καλύτερο πακέτο. Είναι συμβατό με τα φορτία συσκευών, χρησιμοποιεί την ασφαλέστερη κρυπτογράφηση και την τεχνολογία και λειτουργεί στην Κίνα. Διαβάστε την αναθεώρηση ExpressVPN

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me