Το ZPN είναι μια μικρότερη υπηρεσία VPN η οποία, στο πρόσωπό της, διαθέτει μερικά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.


Πολλαπλά αξιόπιστα πρωτόκολλα VPN, μια μεγάλη αποζημίωση δεδομένων για μια δωρεάν υπηρεσία και ένα switch kill - αυτά είναι όλα τα πράγματα που αγαπάμε να δούμε από οποιονδήποτε πάροχο.

Ήμασταν πραγματικά ενθουσιασμένοι όταν είδαμε αυτά τα χαρακτηριστικά, γι 'αυτό ξεκινήσαμε το ZPN μέσω των αυστηρών τυποποιημένων δοκιμών μας για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις όπως:

 • Είναι ο ZPN αξιόπιστος πάροχος VPN?
 • Έχει μια ελάχιστη πολιτική καταγραφής?
 • Μπορεί το ZPN να έχει πρόσβαση σε περιεχόμενο που έχει κλειδώσει?
 • Είναι ασφαλές το ZPN?
 • Είναι ασφαλές?
 • Είναι εύκολο στη χρήση το ZPN?

Τι βρήκαμε?

Το ZPN ήταν κατώτερο. Κακώς.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε πόσο άσχημα χάθηκε το σήμα.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

ZPN Δωρεάν πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

 1. Πρόσβαση στο BBC iPlayer
 2. Μεγάλη αποζημίωση δεδομένων
 3. Εφαρμογές για δημοφιλείς συσκευές

Μειονεκτήματα

 1. Τρομερές ταχύτητες
 2. Βασίζεται στα εχθρικά ηγετικά ΗΑΕ
 3. Αποκοπή και επικόλληση πολιτικής απορρήτου
 4. Διαρροές DNS σε όλους τους διακομιστές
 5. Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών

Περίληψη ελεύθερου κλειδιού ZPN

Κορυφαία ταχύτητα λήψης

Πολιτική καταγραφής

IP, DNS ή διαρροές WebRTC

Δικαιοδοσία

Διακομιστές

Διευθύνσεις IP

Χώρες

ΗΠΑ Netflix

Torrenting

Έργα στην Κίνα

Υποστήριξη

Επίσημη ιστοσελίδα

9.5Mbps
Ορισμένα αρχεία καταγραφής χρηστών
Ναί
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Censored Internet)
Δεν αποκαλύπτεται
Δεν αποκαλύπτεται
7
Οχι
Οχι
Οχι
Online Πόροι
Zpn.im

Σχετικά με & Πολιτική καταγραφής

Ποιος είναι ZPN Δωρεάν?

Φωτογραφία της πόλης RAK στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

RAK City

Το ZPN κατασκευάζεται από μια εταιρεία που ονομάζεται Vostock Soft FZC.

Η εταιρεία φαίνεται να έχει παραγάγει μόνο δύο προϊόντα, το ZPN και ένα άλλο πλέον διακεκομμένο VPN που ονομάζεται VPN Easy - το οποίο ήταν αποκλειστικό Android.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ZPN, η Vostock Soft FZC εδρεύει στη Ζώνη Ελευθέρων Συναλλαγών του Ras Al Khaimah, ένα εμιράτο βόρεια του Ντουμπάι, που συχνά αναφέρεται απλώς ως πόλη RAK.

Έχουμε δει ορισμένους ισχυρισμούς ότι η Vostok Soft FZC ανήκει σε έναν άνθρωπο που ονομάζεται Zlatan Mihail, από το Nurenberg της Γερμανίας, αλλά δεν μπόρεσε να το επιβεβαιώσει.

Τα blogs στην ιστοσελίδα του ZPN είναι γραμμένα με το όνομα Richard, αλλά αυτό δεν σημαίνει πολλά.

Δεν υπάρχει επίσης αρχείο Vostok Soft FZC σε κανένα μητρώο επιχειρήσεων. Βρήκαμε μια εταιρεία ασφάλειας με την επωνυμία Vostok Trading με έδρα το RAK. Δεν είναι σαφές εάν οι δύο συνδέονται.

Στο Google Play App Store, η διεύθυνση του ZPN παρατίθεται ως εξής: "ZPN APPS".

Με λίγα λόγια, αυτό είναι πολύ σκιερή συμπεριφορά. Η ZPN έχει ξεπεράσει την απλή παραμέληση να ενημερώσει τους χρήστες της - προσπαθεί ενεργά να κρύψει την ταυτότητα και την τοποθεσία της επιχείρησής της και των ιδιοκτητών της.

Η έλλειψη διαφάνειας του ZPN σημαίνει ότι είναι δύσκολο να επιβεβαιωθεί ότι το VPN βασίζεται ακόμη και εκεί όπου ισχυρίζεται - αν και είναι δύσκολο να φανταστούμε κάποιον που βρίσκεται για να βρίσκεται σε τέτοια κακή δικαιοδοσία για ένα VPN.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν σκληρούς νόμους επιτήρησης, και εντός της χώρας που χρησιμοποιούν VPN τιμωρούνται με τεράστια πρόστιμα.

Γιατί κάποιος θα επέλεγε να εντοπίσει την εταιρεία VPN σε μια δικαιοδοσία τόσο εχθρική για την προστασία της ιδιωτικής ζωής (εξαιτίας των χαμηλών φορολογικών συντελεστών, όχι της προσέγγισης των ΗΑΕ για την προστασία της ιδιωτικής ζωής των δεδομένων, που την καθιστούν ελκυστική).

Ανεξάρτητα από το αν το ZPN βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τα δεδομένα σας ενδέχεται να διακινδυνεύσουν εάν χρησιμοποιήσετε το VPN. Όπως δηλώνει η ίδια η ZPN: "Η εταιρεία δεν μπορεί να υποχρεωθεί να παραδώσει πληροφορίες που δεν έχει."

Αυτό σημαίνει ότι η πολιτική καταγραφής του ZPN και αν μπορείτε να εμπιστευτείτε την εταιρεία να ακολουθήσει αυτήν την πολιτική, είναι και οι δύο σημαντικές.

Πολιτική καταγραφής

Η πολιτική απορρήτου του ZPN είναι ένα μίγμα κακών και καλών και πολύ περιορισμένο για άνεση.

Το τμήμα για τη συλλογή προσωπικών πληροφοριών αναφέρει:Στιγμιότυπο οθόνης της πολιτικής απορρήτου του ZPN

Η συλλογή οτιδήποτε άλλο εκτός από μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ακούγεται εξαιρετικά. Στην πράξη, όμως, δεν έχει νόημα. Για να είναι τεχνικά λειτουργικό, ένα VPN χρειάζεται να δει τη διεύθυνση IP σας.
Υποψιάζουμε ότι αυτό περιγράφει μόνο το τι θα κάνει το ZPN με τα δεδομένα εγγραφής σας και όχι τι θα κάνει όταν χρησιμοποιήσει την υπηρεσία VPN. Αν συμβαίνει αυτό είναι μια καλή πολιτική, αλλά δεν λέει όλη την ιστορία.

Περισσότερο αφορά την προσέγγιση του ZPN για συνεργασία με την κυβέρνηση των ΗΑΕ:Στιγμιότυπο οθόνης της πολιτικής απορρήτου του ZPN, δηλώνοντας ότι συνεργάζεται με τις αρχές των ΗΑΕ

Φυσικά, το ZPN πρέπει να ακολουθεί τον νόμο της δικαιοδοσίας του, αλλά η δικαιοδοσία του συμβαίνει ακριβώς να υιοθετεί μια αυταρχική προσέγγιση στα μέσα ενημέρωσης και στις πληροφορίες.

Ωστόσο, υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του ZPN.

Σε σύγκριση με όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, η ενότητα καταγραφής αυτού του εγγράφου φαίνεται πιο ολοκληρωμένη, συνεκτική και κατάλληλη:Στιγμιότυπο οθόνης της ενότητας

Μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι έχει αντιγραφεί και επικολληθεί, δηλαδή.

Μια γρήγορη αναζήτηση Google για αυτήν την ενότητα αποκαλύπτει δεκάδες μικρά VPN με ίδιες πολιτικές καταγραφής:Στιγμιότυπο οθόνης μιας αναζήτησης Google, που εμφανίζει πολλές διπλές πολιτικές καταγραφής

Το ζωτικό ερώτημα είναι αυτό: μπορείτε να εμπιστευτείτε το ZPN να εφαρμόσει αυτήν την πολιτική; Είναι μια εργασία αντιγραφής και επικόλλησης αρκετά για να σας πείσει να στείλετε τα δεδομένα σας στην καρδιά ενός από τα λιγότερο φιλικά προς το περιβάλλον κράτη στη γη?

Δεν είμαστε πεπεισμένοι ότι είναι.

Δεν βλέπουμε κανένα λόγο να εμπιστευτείτε μια εταιρεία που προσπαθεί να αποκρύψει την ταυτότητά της και δεν έχει γράψει καν αρχική πολιτική απορρήτου με τα δεδομένα σας.

Η πολιτική καταγραφής ZPNs είναι ασυνεπής και γεμάτος λογοκλοπή. Υπάρχουν μερικές κόκκινες σημαίες, αλλά πάνω απ 'όλα δεν πιστεύουμε ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε την εταιρεία να τηρήσει τις απαιτήσεις της.

Ακόμα και αν η απόδοση του ZPN δεν ήταν τρομερή, η πολιτική και η δικαιοδοσία του για την υλοτομία του αρκεί να μην το χρησιμοποιούν.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε όλα σχετικά με την τρομερή απόδοση.

Ταχύτητα & Αξιοπιστία

Οι ταχύτητες είναι ομοιόμορφα κακές

Μην περιμένετε να εντυπωσιαστείτε από τις ταχύτητες του ZPN: είναι ένα από τα πιο αργά VPN που έχουμε συναντήσει ποτέ.

Ακόμη και για ένα δωρεάν VPN η απόδοσή του είναι σταθερά τρομερή.

Η ταχύτητα είναι αποτέλεσμα της φυσικής μας θέσης στο Λονδίνο (σύνδεση οπτικών ινών 100Mbps) σε έναν διακομιστή δοκιμών στο Λονδίνο.

Πριν από τη χρήση του ZPN Free:

 1. ΚατεβάστεMbps

  95.64

 2. ΑνεβάστεMbps

  98.26

 3. ZPN Δωρεάν αναθεώρησηPingΚυρία

  7

Όταν συνδέεστε στο ZPN Free:

 1. ΚατεβάστεMbps

  9.38

 2. ΑνεβάστεMbps

  1.81

 3. ZPN Δωρεάν αναθεώρησηPingΚυρία

  14

Το ZPN τουλάχιστον είναι συνεπές.

Παρατηρήσαμε μείωση της ταχύτητας λήψης κατά 90% από κάθε τοποθεσία διακομιστή εκτός από τον Καναδά και τις ΗΠΑ, οι οποίες έπεσαν κατά 91% και 93% αντίστοιχα. Η ταχύτητα αποστολής μειώθηκε κατά 98% σε κάθε τοποθεσία.

Αυτό είναι επειδή Το ZPN free ενεργοποιεί ενεργά τις ταχύτητές σας.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των παγκόσμιων δοκιμών ταχύτητας που πραγματοποιήσαμε από το εργαστήριο δοκιμών μας στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο:

 • ΗΠΑ: 6.17Mbps (Κατεβάστε) & 1,58 Mbps (μεταφόρτωση)
 • Γερμανία: 9,48Mbps (Κατεβάστε) & 1,73 Mbps (μεταφόρτωση)
 • Ολλανδία: 9Mbps (Κατεβάστε) & 1,77Mbps (μεταφόρτωση)
 • Καναδάς: 7,83 Mbps (Κατεβάστε) & 1,49 Mbps (μεταφόρτωση)

Το γεγονός ότι αυτές οι ταχύτητες είναι τόσο τόσο φτωχές και τόσο συνεπείς δείχνει έντονα ότι τεχνητά συγκρατούνται. Είτε έτσι είτε αλλιώς, μπορείτε να περιμένετε τρομερή απόδοση από το ZPN σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες διακομιστή

Μόνο η Ευρώπη και η Βόρεια Αμερική

Σφαίρα με γαλάζια σημαία7Κοινές χώρεςΕικόνα ενός τοπίου της πόλης7Οι πόλειςΕικόνα ενός ροζ σημειωτήΜη γνωστοποιημένος αριθμός διευθύνσεων IP

Ο ιστότοπος του ZPN ισχυρίζεται ότι έχει 926 διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Αυτό μπορεί να ισχύει για την έκδοση Premium της εφαρμογής, αλλά η δωρεάν έκδοση λειτουργεί σε ένα μικρό μέρος αυτής.

Υπάρχουν επτά τοποθεσίες διακομιστών για να επιλέξετε από την ελεύθερη εφαρμογή: το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τις Κάτω Χώρες, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ιταλία.

Αυτό δεν είναι τρομερό αν βρίσκεστε στη Βόρεια Αμερική ή τη Δυτική Ευρώπη, αλλά για τους χρήστες της Μέσης Ανατολής, της Ασίας, της Νότιας Αμερικής, της Αφρικής ή οπουδήποτε αλλού αυτό είναι τρομερό.

Το μικρό δίκτυο διακομιστών σημαίνει επίσης ότι δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο από χώρες όπως η Ιαπωνία, η Νορβηγία ή η Βραζιλία.

Όχι ότι το VPN είναι ιδιαίτερα καλό στο ξεκλείδωμα περιεχομένου στις χώρες που καλύπτει.

Streaming & Torrenting

Το iPlayer λειτουργεί, αλλά είναι οδυνηρά αργό

Δεν θα γίνει πολύ streaming με το ZPN.

Το Netflix δεν λειτούργησε καθόλου σε κανέναν από τους δωρεάν εξυπηρετητές.

Στιγμιότυπο οθόνης του Netflix που ανιχνεύει έναν διακομιστή μεσολάβησης

Ωστόσο, το ZPN αποκτά πρόσβαση στο BBC iPlayer, το οποίο είναι κοινό για τους μικρούς παρόχους VPN, αλλά εξακολουθεί να αποτελεί μπόνους.

Η αποζημίωση δεδομένων των 10 GB είναι γενναιόδωρη για ένα δωρεάν VPN και θα πρέπει να κάνει πραγματική επιλογή ροής.

Υπάρχει όμως πρόβλημα.

Οι ταχύτητες του ZPN είναι πολύ άσχημα για την ομαλή ροή οτιδήποτε.

Torrenting

Όταν είδαμε για πρώτη φορά το ZPN έχει ένα όριο δεδομένων 10GB, ήμασταν αισιόδοξοι.

Πολλά δωρεάν δίκτυα VPN έχουν ελάχιστα επιτρεπόμενα δεδομένα, τα οποία αποκλείουν το χτύπημα, αλλά αυτό το υψηλότερο όριο θα μπορούσε να το κάνει υποψήφιο.

Δυστυχώς, το ZPN δεν είναι ένα καλό VPN για torrenting.

Έχει μια από τις πιο σύγχυση πολιτικές για την κυκλοφορία P2P που έχουμε ποτέ συναντήσει:Στιγμιότυπο οθόνης της πολιτικής torrenting ZPN

Έτσι, το ZPN απαγορεύει την κοινή χρήση υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, αλλά το επιτρέπει και το "απαγορεύει τους πελάτες της επωδός από τέτοιες δραστηριότητες "(δική μας έμφαση).

Δεν έχουμε ιδέα τι λέει το ZPN σε αυτή τη δήλωση.

Αυτή η μπερδεμένη προσπάθεια κάνει καλή ανάγνωση αλλά δεν θα επηρεάσει πραγματικά τους πελάτες στην ελεύθερη εφαρμογή (εκτός από το να τους βγάλει από το να δίνουν τα χρήματα στο ZPN), επειδή όλοι οι διακομιστές P2P του ZPN περιορίζονται στην υπηρεσία premium.

Ακόμη και αν το ZPN ήταν ελεύθερο για να επιτρέψει την κυκλοφορία P2P, οι ταχύτητες του είναι υπερβολικά αργές για να είναι πρακτικές.

Για μια λειτουργική εναλλακτική λύση, δείτε τη λίστα με τα καλύτερα δωρεάν VPN για torrenting.

Παράκαμψη λογοκρισίας

Δεν υπάρχει επιβεβαιωμένη τεχνολογία αποκρυπτογράφησης

Δεν υπάρχει τίποτα που να υποδηλώνει ότι το ZPN έχει την ικανότητα να αποκαλύπτει τη λογοκρισία και δεν έχουμε δει παραδείγματα ανθρώπων που να το χρησιμοποιούν με επιτυχία για το σκοπό αυτό, είτε.

Επιπλέον, το ZPN εδρεύει στα ΗΑΕ, μια χώρα που περνάμε πολύ χρόνο βοηθώντας τους ανθρώπους να κρατήσουν τα δεδομένα τους έξω. Μπορείτε να μάθετε τι πιστεύουμε ότι είναι τα καλύτερα VPN για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα εδώ.

Μην περιμένετε κάποια βοήθεια παρακάμπτοντας τη λογοκρισία από το ZPN.

Υπάρχει ένα πρωτόκολλο "AntiDPI" στην εφαρμογή - το οποίο υποθέτουμε ότι πρέπει να το κάνει πέρα ​​από τις λογοκρισίες - αλλά δεν υπάρχει τίποτα στην εφαρμογή ή στο διαδίκτυο για να εξηγήσει πώς λειτουργεί. Επίσης, δεν έχουμε δει καμία μαρτυρία χρηστών που να υποδεικνύει ότι τα άτομα έχουν χρησιμοποιήσει με επιτυχία την εφαρμογή από λογοκριμένες περιοχές.

Πλατφόρμες & συσκευές

Καλή κάλυψη των βασικών στοιχείων

Εφαρμογές

Λογότυπο των WindowsWindowsΛογότυπο MacΜακΛογότυπο iOSiOSΛογότυπο AndroidAndroidΛογότυπο LinuxLinux

Το ZPN διαθέτει εφαρμογές για όλα τα πιο κοινά λειτουργικά συστήματα: Windows, MacOS, iOS και Android μεταξύ τους.

Υπάρχουν διαθέσιμες εφαρμογές για παλαιότερες εκδόσεις αυτών των λειτουργικών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων των Windows XP, Vista, 7 & 8. Παρόλο που σας συνιστούμε να κάνετε αναβάθμιση στα Windows 10 αν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε ένα από αυτά τα συστήματα, αλλά αν δεν μπορείτε τότε το ZPN θα συνεχίσει να εργάζεται για σας.

Έχει ακόμη και μια εφαρμογή για το Linux, το οποίο είναι ένα μεγάλο μπόνους που συνήθως δεν βλέπουμε με μικρότερα VPN.

Για ένα VPN αυτού του μεγέθους δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι στο σημείο αυτό οι επιλογές σταματούν, αλλά θα ήταν ωραίο να βλέπουμε περισσότερη συμβατότητα.

Ειδικότερα, η δυνατότητα εγκατάστασης του ZPN σε ένα δρομολογητή θα προσθέσει τεράστια χρησιμότητα, επιτρέποντάς σας να καλύψετε κονσόλες παιχνιδιών και έξυπνες τηλεοράσεις.

Στο μέλλον θα θέλαμε επίσης να δούμε μια επέκταση του προγράμματος περιήγησης από το ZPN - παρόλο που υπάρχει ένα πάρα πολύ μεγάλο που πρέπει να επικεντρωθεί στο να πάρει πρώτα.

Κρυπτογράφηση & Ασφάλεια

Διαρροές DNS σε όλους τους διακομιστές

Πρωτόκολλα

Κρυπτογράφηση

Ασφάλεια

Προηγμένες λειτουργίες

OpenVPN (TCP / UDP)

Μυστικός

IPB6 μπλοκαρίσματος διαρροών

Υποστηρίζει τη θύρα TCP 443

VPN Kill Switch

Ανατρέξτε στο Γλωσσάρι VPN εάν αυτοί οι όροι σας μπερδεύουν και θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Στην αρχική του σελίδα το ZPN ορίζει μια αποστολή αποστολής:

"Ασφαλίστε το δίκτυό σας μέσω κρυπτογραφημένης σήραγγας VPN και παραμείνετε ασφαλείς από τους χάκερς".

Αλλά πόσο ασφαλής είναι?

Οχι πολύ.

Διαπιστώσαμε διαρροές DNS σε κάθε διακομιστή ZPN, μια κρίσιμη αποτυχία για ένα VPN που ισχυρίζεται ότι βελτιώνει την ασφάλεια.

Στιγμιότυπο οθόνης μιας αποτυχημένης δοκιμής διαρροής από το ZPN

Οι τυπικές συνδέσεις HTTPS σε ιστοτόπους ήδη κρυπτογραφούν την επικοινωνία, οπότε αν το VPN δεν προστατεύει τις πληροφορίες DNS, δεν προσθέτει περισσότερη ασφάλεια από ό, τι κάνει το HTTPS από μόνο του.

Υπάρχει μια ρύθμιση καθορισμού διαρροών DNS - για κάποιο λόγο απενεργοποιημένη από προεπιλογή - αλλά δεν λειτουργεί.

Στην αρχική σελίδα του ZPN κάνουν επίσης κάποιες αμφιβολίες. Ένα παράδειγμα είναι:Screenshot από την ιστοσελίδα του ZPN, υποστηρίζοντας ότι το VPN λειτουργεί ως a

Οι λέξεις ZPN επιλέγουν όλους τους κύριους ήχους: εικονικό τείχος προστασίας, κρυφή διεύθυνση IP, κρυπτογραφημένη σύνδεση. Αλλά αυτή η δήλωση δεν είναι τίποτα περισσότερο από την τεχνοβλαστική και Το ZPN δεν θα σας προστατεύσει από ανεπιθύμητες συνδέσεις ή από επικίνδυνους ιστότοπους.

Η ψεύτικη διαφήμιση όπως αυτή δεν είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να οικοδομήσουμε εμπιστοσύνη. Κάνει το ZPN να μοιάζει σαν να προτιμούσε να κάνει μια γρήγορη πώληση παρά να βελτιώσει πραγματικά την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των χρηστών του.

Η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ των πρωτοκόλλων OpenVPN, AntiDPI και SSL VPN, χωρίς ένδειξη L2TP όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Τα "AntiDPI" και "SSL VPN" δεν είναι πρότυπα πρωτόκολλα. Το OpenVPN χρησιμοποιεί SSL, αλλά η εφαρμογή δεν παρέχει καμία εξειδίκευση σχετικά με τη διαφορά μεταξύ αυτών των δύο επιλογών πρωτοκόλλου. Ομοίως, δεν υπάρχει καμία διευκρίνιση σχετικά με τα εργαλεία που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το AntiDPI για να αποφύγει την επιθεώρηση.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας αυτών των επιλογών πρωτοκόλλου ή τι είδους κρυπτογράφηση χρησιμοποιούν, σας συνιστούμε να αποφύγετε αυτά και να κολλήσετε με το προεπιλεγμένο OpenVPN.

Ευκολία στη χρήση

Εφαρμογές λίγο παίρνουν συνηθισμένοι

Πώς να εγκαταστήσω & Ρύθμιση του ZPN Free

 • Screenshot από τα διαφορετικά σχέδια τιμολόγησης της ZPN

  Μπορείτε να δείτε τις διαφορές μεταξύ των δωρεάν και αμειβόμενων σχεδίων στην ιστοσελίδα του ZPN

 • Στιγμιότυπο οθόνης του κουμπιού για να κατεβάσετε την εφαρμογή Windows ZPN

  Απλά κάντε κλικ στο κουμπί για να ξεκινήσετε τη λήψη του λογισμικού στη συσκευή σας

 • Στιγμιότυπο οθόνης του οδηγού εγκατάστασης του ZPN για την εφαρμογή επιφάνειας εργασίας του

  Ο οδηγός εγκατάστασης θα σας μεταφέρει σε κάθε βήμα της διαδικασίας

 • Στιγμιότυπο οθόνης της οθόνης σύνδεσης του ZPN στην εφαρμογή των Windows

  Μόλις καταχωρίσετε τα στοιχεία σύνδεσης, θα μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία

 • Στιγμιότυπο οθόνης της κύριας οθόνης του ZPN στην εφαρμογή των Windows

  Δεν μας αρέσει το πόσο μικρό είναι το κουμπί σύνδεσης, αλλά η γραμμή παρακολούθησης δεδομένων είναι χρήσιμη

 • Στιγμιότυπο οθόνης της πλήρους λίστας δωρεάν διακομιστή του ZPN

  Υπάρχουν μερικές θέσεις πριμοδότησης αναμειγμένες με τις ελεύθερες, πράγμα που είναι ενοχλητικό

 • Στιγμιότυπο οθόνης των γενικών ρυθμίσεων του ZPN στην εφαρμογή των Windows

  Απλά ελέγξτε τα πλαίσια των ρυθμίσεων που θέλετε να ενεργοποιήσετε

 • Στιγμιότυπο οθόνης των διαφορετικών ρυθμίσεων σύνδεσης του ZPN

  Μας αρέσουν οι μικρές συμβουλές που έρχονται με τις ρυθμίσεις σύνδεσης

Προσπαθούμε να μην κρίνουμε τις εφαρμογές VPN με βάση την εμφάνισή τους, αλλά μερικές φορές το σχεδιασμό έχει επιπτώσεις πέρα ​​από την απλή εμφάνιση κακής.

Στιγμιότυπο οθόνης της εφαρμογής ZPN

Στην ιδανική περίπτωση, ο πελάτης του ZPN θα ήταν σαφέστερος. Όταν αλλάζετε θέση χώρας, για παράδειγμα, κάνετε κλικ σε ένα σύμβολο "?". Αυτό δεν είναι πραγματικά ένα πρότυπο σύμβολο και σίγουρα δεν μοιάζει με ένα κουμπί? χάνουμε λίγο χρόνο κάνοντας κλικ στο κενό χώρο προς τα δεξιά πριν συνειδητοποιήσουμε τι πρέπει να κάνουμε.

Μικρές λεπτομέρειες όπως αυτό δεν είναι θεμελιώδεις, αλλά προστίθενται. Ο σχεδιασμός των γυμνών οστών του ZPN έχει ως αποτέλεσμα μια αρκετά περίεργη εμπειρία χρήστη, όχι αποτελεσματική.

Οι ρυθμίσεις είναι εύκολο να βρεθούν και να αλλάξουν, που μας άρεσε.

Στιγμιότυπο οθόνης των μενού ρυθμίσεων ZPN

Μόλις το συνηθίσετε, η διεπαφή του ZPN είναι χρησιμοποιήσιμη, αλλά έχουμε δει πολύ καλύτερα.

Υποστήριξη πελατών

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο δεν είναι συντονισμένο, οι ηλεκτρονικοί πόροι είναι ελάχιστοι

Online Πόροι

Ναί

Το να πω ότι η εξυπηρέτηση πελατών της ZPN είναι φτωχή θα ήταν παραπλανητική, αφού είναι πρακτικά ανύπαρκτος.

Υπάρχει μια συνήθης ερώτηση που απαντά σε βασικές ερωτήσεις. Οι συνδέσεις λήψης έρχονται με πολύ καλές οδηγίες επίσης.

Αλλά δεν υπάρχουν κατάλληλοι πόροι αντιμετώπισης προβλημάτων και οι περισσότερες από τις λειτουργίες των εφαρμογών εξηγούνται εντελώς ανεξήγητες.

Αν οι ελάχιστοι πόροι δεν σας βοηθήσουν, τότε δεν έχετε τύχη: το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο υποστήριξης δεν παρακολουθείται και ο λογαριασμός twitter της εταιρείας δεν έχει ενημερωθεί από το 2015.

Υπάρχει επίσης ένας σύνδεσμος σε ένα λογαριασμό Google+ στον ιστότοπό του, αλλά το κοινωνικό δίκτυο λειτουργεί στα μέσα του 2019.

Η κατώτατη γραμμή

Συνιστούμε το ZPN Free?

Οχι.

Παρά το γενναιόδωρο επίδομα δεδομένων των 10GB μηνιαίων μηνών, υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα με το ZPN να συστήσει τη χρήση του.

Μείνετε μακριά από αυτό το αναξιόπιστο, κακώς σχεδιασμένο VPN.

Εναλλακτικές λύσεις για το ZPN Free

Δωρεάν Λογότυπο

Δωρεάν υπηρεσία εγγραφής

Ένα δωρεάν VPN που παραδίδει, το Windcribe Free έρχεται με 10GB δεδομένων το μήνα ακριβώς όπως το ZPN. Σε αντίθεση με το ZPN, προσφέρει μεγάλες ταχύτητες σε μια καλή επιλογή διακομιστών και επιτρέπει την κυκλοφορία P2P στους διακομιστές της. Έχει επίσης μια πολιτική καταγραφής που έχουμε εμπιστοσύνη. Ανάγνωση συνδρομής Δωρεάν αναθεώρηση

Λογότυπο PrivateVPN

PrivateVPN

Το PrivateVPN είναι ένα από τα διαθέσιμα σήμερα δίκτυα VPN, ακόμη και σε συντομότερες συνδρομές. Έχει ένα τεράστιο φάσμα εξυπηρετητών σε όλο τον κόσμο, μια σταθερή πολιτική μη-logs και σταθερά γρήγορες ταχύτητες. Μπορεί επίσης να ξεκλειδώσει γεωειδώς αποκλεισμένους ιστότοπους ροής όπως το Netflix και το BBC iPlayer. Διαβάστε την αναθεώρηση PrivateVPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me