Το ExpressVPN είναι η υπηρεσία VPN με τις υψηλότερες βαθμολογίες: δεν έχει σημασία τι συσκευή ή OS που χρησιμοποιείτε σε ExpressVPN είναι μια κορυφαία επιλογή. Δεν είναι όμως φθηνό. Εάν αυτό σας βγάλει από τότε καταλαβαίνουμε - ας σας δείξουμε πώς να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN δωρεάν.

Λογότυπο ExpressVPN

Εκτός αν σχεδιάζετε να το χρησιμοποιείτε αποκλειστικά σε iOS, το ExpressVPN δεν προσφέρει κανένα είδος παραδοσιακής δωρεάν δοκιμής - μπορείτε να δείτε τα υψηλότερα εκτιμώμενα δίκτυα VPN για δωρεάν δοκιμές εδώ.

Υπάρχουν όμως καλά νέα.

Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN για μέχρι και 30 μέρες εντελώς δωρεάν, επιτρέποντάς σας να δοκιμάσετε όλα τα βασικά χαρακτηριστικά πριν αποφασίσετε να ξοδέψετε ένα σεντ.

Εάν βλέπετε οπουδήποτε προσφέρει το πλήρες προϊόν ExpressVPN δωρεάν για απεριόριστο χρονικό διάστημα τότε ξέρετε ότι είναι είτε ένα παράνομη λήψη ή α ιός - μην το κατεβάζετε.

Εδώ είναι μερικά 100% νομικά μέθοδοι για δωρεάν χρήση του ExpressVPN, ξεκινώντας με το iOS.

Πώς να αποκτήσετε το ExpressVPN δωρεάν στο iOS

 1. Ανοίξτε το App Store, αναζητήστε ExpressVPN και κάντε λήψη της εφαρμογής VPN στη συσκευή σας.

  Στιγμιότυπο οθόνης του ExpressVPN στο Apple Store


 2. Αγγίξτε το κουμπί που δηλώνει 'Δημιουργία λογαριασμού', πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και δημιουργήστε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης.

  Στιγμιότυπο οθόνης της οθόνης

 3. Αφού ρυθμίσετε το λογαριασμό σας, πρέπει να επιτρέψετε στο ExpressVPN να προσθέσει παραμέτρους VPN στη συσκευή σας.

  Στιγμιότυπο οθόνης των δικαιωμάτων εφαρμογής του iOS της ExpressVPN

 4. Στη συνέχεια θα εμφανιστεί μια σειρά από δικαιώματα εφαρμογής - μπορείτε να αποφασίσετε αν θα πείτε ναι ή όχι σε αυτά.

  Στιγμιότυπο οθόνης της στατιστικής καταγραφής συντριβής εφαρμογών ExpressVPN iOS

 5. Αφού το κάνετε αυτό, θα εμφανιστεί η κύρια οθόνη της εφαρμογής iOS του ExpressVPN και θα μπορείτε να συνδεθείτε κανονικά για επτά ημέρες.

  Στιγμιότυπο οθόνης της αρχικής οθόνης εφαρμογής iOS της ExpressVPN

 6. Υπάρχει μια ξεχωριστή καρτέλα στην εφαρμογή που σας δείχνει πόσο περισσότερο θα έχετε πριν τελειώσει η δωρεάν δοκιμή VPN και επίσης σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο αν θέλετε να αναβαθμίσετε.

  Στιγμιότυπο οθόνης της οθόνης αναβάθμισης στην εφαρμογή iOS της ExpressVPN

Το μεγάλο πράγμα για την δωρεάν δοκιμή iOS του ExpressVPN είναι ότι δεν απαιτεί να παρέχετε οποιεσδήποτε λεπτομέρειες πληρωμής κατά την εγγραφή.

Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αναβαθμιστείτε αυτόματα σε ένα από τα κορυφαία προγράμματα VPN της ExpressVPN - είτε εσείς ή εσείς ξοδεύετε χρήματα εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

Το ένα μειονέκτημα είναι ότι είναι διαθέσιμο μόνο στο iOS, οπότε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα, θα πρέπει να ακολουθήσετε μία από τις παρακάτω μεθόδους.

Πώς να αποκτήσετε το ExpressVPN δωρεάν σε άλλες συσκευές (Windows, MacOS, Android & Περισσότερο)

Ο μόνος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN δωρεάν είναι να επωφεληθείτε από την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Αυτό είναι ουσιαστικά το ίδιο πράγμα με μια δωρεάν δοκιμή με μία βασική διαφορά.

Το ExpressVPN θα πάρει τα χρήματα από το λογαριασμό σας και στη συνέχεια θα σας επιστρέψει όταν ζητήσετε επιστροφή χρημάτων.

Μην ανησυχείτε όμως - το ExpressVPN είναι μια αξιόπιστη, επαγγελματική εταιρεία και δεν θα πρέπει να ανησυχείτε καθόλου για την επιστροφή των χρημάτων σας.

Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

 1. Εγγραφείτε για μια συνδρομή ExpressVPN. Εάν σχεδιάζετε μόνο να το χρησιμοποιήσετε για 30 ημέρες, ένα μόνο μήνα είναι η καλύτερη (και φθηνότερη) επιλογή.

  Τα σχέδια τιμολόγησης της ExpressVPN

  Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την υπηρεσία VPN, πρέπει να ακυρώσετε όσο το δυνατόν πιο κοντά στο όριο των 30 ημερών. Η υποστήριξη της ExpressVPN μας πληροφόρησε ότι ενώ η συνδρομή σας μπορεί να συνεχιστεί για λίγες ημέρες μετά την ακύρωση, οι περισσότεροι θα σταματήσουν να εργάζονται αμέσως.

 2. Χρησιμοποιήστε το ExpressVPN για έως 30 ημέρες - απλά θυμηθείτε να ορίσετε τον εαυτό σας μια υπενθύμιση για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας πριν από την περίοδο επιστροφής χρημάτων.

  Αρχική οθόνη ExpressVPN σε Mac

 3. Επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης πελατών μέσω live chat και ζητήστε ακύρωση.

  ExpressVPN αιτήματος επιστροφής χρημάτων ζωντανής συνομιλίας

  Ο πράκτορας στον οποίο μιλήσαμε, ρωτούσε τον λόγο μας για ακύρωση, αλλά απλά τους είπαμε ότι δεν απαιτήσαμε άλλο λογαριασμό.

  Δεν ζητήθηκαν περισσότερες ερωτήσεις και το αίτημά μας εξετάστηκε αμέσως.

 4. Περιμένετε να υποβληθεί σε επεξεργασία η επιστροφή σας - αυτό μπορεί να διαρκέσει από 5-7 εργάσιμες ημέρες.

  Η επιβεβαίωση της επιστροφής ζωντανής συνομιλίας ExpressVPN

Ανατρέξτε σε έναν φίλο

Μπορείτε επίσης να κερδίσετε 30 ημέρες ExpressVPN δωρεάν για κάθε φίλο που αναφέρεστε στην υπηρεσία.

Θα χρειαστείτε έναν ενεργό λογαριασμό για να το κάνετε αυτό, αλλά μετά από αυτό υπάρχει μόνο ένα βήμα για αυτό.

Είναι εύκολο καθώς καλείτε τους φίλους σας να συμμετάσχουν στο ExpressVPN μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να μοιραστούν έναν εξατομικευμένο σύνδεσμο μαζί τους.

Ανατρέξτε σε μια σελίδα φίλου στην ιστοσελίδα του ExpressVPN

Δεν υπάρχει κανένα όριο στον αριθμό των φίλων που μπορείτε να αναφέρετε, είτε, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε το μήνα ExpressVPN για μηνύματα.

Υπάρχει μια δωρεάν έκδοση του NordVPN?

Λογότυπο NordVPN

Υπάρχουν καλά νέα και μερικά κακά νέα.

Τα κακά νέα είναι ότι δεν υπάρχει δωρεάν έκδοση του NordVPN.

Τα καλά νέα όμως είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλήρη έκδοση του NordVPN δωρεάν.

Έχουμε προετοιμάσει μια σελίδα ακριβώς όπως αυτή για να σας δείξει όλες τις συμβουλές και κόλπα για τη χρήση του πλήρους, premium πακέτου NordVPN χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε - μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Έχετε ακούσει πιθανώς για το NordVPN - είναι ένα από τα πιο δημοφιλή VPN στον πλανήτη. Έχει καθιερωθεί στην αγορά, και ακόμη και χορηγός της Liverpool FC.

Στην επισκόπηση του NordVPN, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι δεν είναι τόσο καλό όσο το ExpressVPN - αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετικά στενή κλήση.

Αν βρίσκεστε σε αυτή τη σελίδα ιδιαίτερα τότε το NordVPN μπορεί να σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα για έναν λόγο.

Το NordVPN είναι πολύ φθηνότερα από ExpressVPN.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, θα λέγατε τουλάχιστον να ρίξετε μια ματιά στο NordVPN πριν κάνετε την τελική σας απόφαση αγοράς.

Είναι ProtonVPN δωρεάν?

Πώς να αποκτήσετε το ExpressVPN δωρεάν

ναι και ΟΧΙ.

Το ProtonVPN είναι ένα premium, πληρωμένο για VPN - αλλά υπάρχει μια δωρεάν έκδοση του.

Στην ανασκόπηση της πληρωμένης έκδοσης του ProtonVPN καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι είναι ένα από τα καλύτερα VPN στην αγορά.

Το ProtonVPN παράγει σταθερά γρήγορες ταχύτητες λήψης, δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής και αποτελεί αξιόπιστο εργαλείο για την παράκαμψη της λογοκρισίας.

Η ελεύθερη έκδοση του ProtonVPN, από την άλλη πλευρά, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα υψηλά πρότυπα.

Είναι σημαντικό να αποκτήσετε ένα σαφές πράγμα: όσο τα δωρεάν VPNs πάνε, το ProtonVPN Free είναι πολύ καλό.

Εάν θέλετε ένα δωρεάν VPN που πραγματικά μπορείτε να εμπιστευτείτε, θα πρέπει να κάνετε παραχωρήσεις όταν πρόκειται για χαρακτηριστικά. Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του ProtonVPN Free για να μάθετε τι λείπει.

Ποια δίκτυα VPN έχουν δωρεάν δοκιμή?

Εικονογράφηση μιας πιστωτικής κάρτας με μια γραμμή μέσα από αυτό και μερικά νομίσματα

Όπως έχετε δει ήδη σε αυτή τη σελίδα, δεν είναι απαραίτητο κάθε VPN να προσφέρει δωρεάν μια δωρεάν δοκιμή για να το δοκιμάσετε δωρεάν.

Έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τις πέντε πρώτες δωρεάν δοκιμές VPN εδώ - είναι απαραίτητη η ανάγνωση αν ψάχνετε να δοκιμάσετε ένα VPN πριν από την πλήρη δέσμευση.

Ο αριθμός ένα στη λίστα είναι PrivateVPN.

Είναι μια πραγματική δωρεάν δοκιμή, με δεν απαιτούνται λεπτομέρειες πληρωμής.

Δεν θα το συνιστούσαμε αν δεν ήταν επίσης ένα μεγάλο VPN, όμως - οι έλεγχοι μας έδειξαν ότι το PrivateVPN είναι ένα από τα καλύτερα VPN στην αγορά.

Το PrivateVPN είναι γρήγορο, φθηνό, εξαιρετικό για streaming (συμπεριλαμβανομένου του Netflix) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε έως και έξι συσκευές ταυτόχρονα.

Μην πηγαίνετε σε αυτό τυφλός, όμως - ξέρετε ακριβώς τι παίρνετε οι ίδιοι με την αναθεώρηση του PrivateVPN μας.

Ποια είναι τα καλύτερα δωρεάν VPN?

Μπορεί να είναι πολύ δημοφιλείς, αλλά η αλήθεια του θέματος είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των δωρεάν VPN δεν είναι αξιόπιστη.

Οι δικές μας έρευνες έχουν διαπιστώσει ότι τα δωρεάν δίκτυα VPN με εκατομμύρια λήψεις θα μπορούσαν να πουλήσουν τα δεδομένα σας στους διαφημιζόμενους, να μεταβιβάσουν τις συνήθειες περιήγησής σας σε ξένες κυβερνήσεις ή ακόμα και να είναι απλώς έξυπνα συσκευασμένοι ιοί.

Η πληρωμή για ένα αξιόπιστο, αξιόπιστο VPN είναι περισσότερο από αξίζει το μικρό μηνιαίο κόστος, αλλά καταλαβαίνουμε ότι ο καθένας δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά ένα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε δημιουργήσει μια λίστα με τα πέντε καλύτερα δωρεάν VPN που μπορείτε να κάνετε λήψη σήμερα.

Η υπηρεσία ταξινόμησης Free είναι η νούμερο ένα επιλογή, καθώς προσφέρει μια φανταστική ποικιλία χαρακτηριστικών σε σύγκριση με τους ελεύθερους αντιπάλους της, καθώς και ένα πολύ γενναιόδωρο μηνιαίο ανώτατο όριο δεδομένων.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me