Το IPVanish είναι το VPN για το torrenting και το Kodi. Κορυφαία ποιότητα έρχεται σε τιμή - αλλά πρέπει να το κάνει; Το IPVanish μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβό από τους περισσότερους, αλλά υπάρχει ένας τρόπος να το πάρετε δωρεάν. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς.

IPVanish Logo

Αν είστε χρήστης iOS, έχετε τύχη. Η IPVanish προσφέρει μια επταήμερη δωρεάν δοκιμή για την εφαρμογή iOS, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να δοκιμάσετε την πλήρη υπηρεσία χωρίς να δεσμευτείτε για συνδρομή.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το IPVanish και σε άλλες συσκευές, εκμεταλλευόμενοι την επταήμερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων της IPVanish. Πρέπει να μοιραστείτε τα χρήματά σας, αλλά θα είναι προσωρινό μόνο αν αποφασίσετε να μην συνεχίσετε με την υπηρεσία μετά την εβδομάδα.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να λαμβάνετε δωρεάν το IPVanish, ξεκινώντας με την εφαρμογή IPVanish iOS.

Πώς να πάρετε το IPVanish δωρεάν στο iOS

 1. Μεταβείτε στην τοποθεσία IPVanish και βρείτε τη σύνδεση στην εφαρμογή iOS της στο App Store στην καρτέλα "Εφαρμογές". Εναλλακτικά, ανοίξτε το iOS App Store στο iPhone ή στο iPad σας και αναζητήστε το 'IPVanish'.

  Εικόνα της σελίδας λήψης IPVanish iOS

 2. Κατεβάστε την εφαρμογή IPVanish iOS και δημιουργήστε ένα λογαριασμό από την εφαρμογή όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Το μόνο που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό IPVanish είναι μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένας κωδικός πρόσβασης - δεν απαιτούνται πρόσθετες πληροφορίες πληρωμής.

  Στιγμιότυπο οθόνης της σύνδεσης IPVanish iOS App


 3. Απολαύστε την πλήρως εξοπλισμένη εφαρμογή IPVanish iOS για επτά ημέρες - απλά θυμηθείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή από τον λογαριασμό σας στο iTunes πριν από την εβδομάδα που είναι επάνω ή θα είστε αυτόματα χρεώνεται για ένα πληρωμένο σχέδιο.

Πώς να πάρετε το IPVanish δωρεάν σε όλες τις άλλες συσκευές

Εάν δεν είστε κάτοχος iPhone ή iPad, τότε η IPVanish προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων επτά ημερών χωρίς προειδοποίηση, αντί για δωρεάν δοκιμαστική περίοδο.

Λειτουργεί σε όλες τις συσκευές, κάτι που είναι εξαιρετικό καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το IPVanish σε έως και 10 συσκευές ταυτόχρονα.

 1. Επισκεφθείτε τη σελίδα τιμολόγησης στον ιστότοπο IPVanish και επιλέξτε οποιοδήποτε σχέδιο - όλοι έρχονται με την ίδια εγγύηση.

  Πώς να πάρετε IPvanish δωρεάν

 2. Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής και πληκτρολογήστε τα στοιχεία σας για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό IPVanish. Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενεργοποίησης για να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

  IPVanish τρόπος πληρωμής Screenshot

 3. Κάντε λήψη της εφαρμογής για τη συσκευή σας από την καρτέλα Εφαρμογές στον ιστότοπο IPVanish.

  Εικόνα της σελίδας λήψης IPVanish

 4. Εγκαταστήστε το IPVanish, συνδεθείτε και δοκιμάστε το για επτά ημέρες χωρίς κινδύνους.

  IPVanish MacOS App Screenshot

 5. Αν αποφασίσετε να μην κολλήσετε με το IPVanish, βεβαιωθείτε ότι έχετε ακυρώσει την εγγραφή σας πριν τελειώσει η εβδομάδα από τον Πίνακα Ελέγχου στην ιστοσελίδα. Μόλις συνδεθείτε στη σελίδα "Ο Λογαριασμός μου", κάντε κλικ στην επιλογή "Εγγραφή" και στη συνέχεια "Θα ήθελα να ακυρώσω η συνδρομή μου ".

  Στιγμιότυπο οθόνης του πίνακα ελέγχου IPVanish

 6. Θα μεταφερθείτε σε μια άλλη σελίδα που σας ζητά να επιβεβαιώσετε την ακύρωση. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος της σελίδας και κάντε κλικ στο κουμπί "Ακόμα Θέλω να Ακύρωση".

  Στιγμιότυπο οθόνης της σελίδας ακύρωσης επιβεβαίωσης IPVanish

  Η επιστροφή χρημάτων IPVanish είναι αυτοματοποιημένη και επεξεργασμένη εντός 10 εργάσιμων ημερών - δεν χρειάζεται να στείλετε μηνύματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να μιλήσετε με έναν πράκτορα υποστήριξης και δεν χρειάζεται να καταλήξετε κάποιος λόγος για τον λόγο που θέλετε να ακυρώσετε.

Πώς να πάρετε ένα κουπόνι έκπτωσης IPVanish

Δεν είναι καθόλου το ίδιο με το να το παίρνεις δωρεάν, αλλά η IPVanish προσφέρει μια επιλογή από κουπόνια στην ιστοσελίδα της για να σας βοηθήσει να πάρετε την πληρωμένη έκδοση όσο το δυνατόν φθηνότερη.

Αν έχετε αποφασίσει ότι θα πληρώσετε για ένα VPN (το οποίο σας συνιστούμε να το κάνετε), τότε δεν έχει νόημα να ξοδέψετε περισσότερα από όσα χρειάζεστε - εδώ μπορείτε να βρείτε ένα κουπόνι έκπτωσης IPVanish που είναι εγγυημένη εργασία.

 1. Περιηγηθείτε στην ενότητα Κουπόνια της ιστοσελίδας IPVanish (ή απλά κάντε κλικ στον σύνδεσμο).
  IPVanish οθόνη κουπονιού έκπτωσης
 2. Βρείτε τη διάρκεια της συνδρομής IPVanish που λειτουργεί για εσάς - όσο μεγαλύτερη είναι η συνδρομή του φτηνότερου IPVanish.
 3. Απλά κάντε κλικ στο μεγάλο κουμπί 'Αποθήκευση τώρα' και θα μεταφερθείτε στην οθόνη δημιουργίας λογαριασμού IPVanish, με την επιλεγμένη έκπτωση που εφαρμόστηκε. Μην ανησυχείτε, αν αποφασίσετε ότι το IPVanish δεν είναι για εσάς τότε έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το αίτημά σας χωρίς ερώτηση εντός επτά ημερών, ακόμα κι αν έχετε χρησιμοποιήσει ένα κουπόνι.

Είναι IPVanish κάθε καλό?

Με μια λέξη: ναι, το IPVanish είναι πολύ καλό.

Από τα 74 VPN που εξετάσαμε τα χρόνια, το IPVanish είναι ένα από τα καλύτερα.

Πρώτον, και το σημαντικότερο από όλα, είναι το IPVanish εξαιρετικά ασφαλές χρησιμοποιώ.

Το IPVanish απασχολεί τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας του κυβερνοχώρου για την προστασία της κυκλοφορίας και των συσκευών σας και υποστηρίζει την πολιτική αυστηρής μηδενικής καταγραφής - τίποτα που κάνετε online δεν παρακολουθείται ή αποθηκεύεται.

Είναι πολύ γρήγορα - το IPVanish παρακολουθεί με συνέπεια μερικές από τις υψηλότερες ταχύτητες όλων των VPN που δοκιμάζουμε.

Είναι αρκετά ακριβό (τελικά, αυτό είναι ίσως γιατί βρίσκεστε σε αυτή τη σελίδα), αλλά πιστεύουμε ότι το IPVanish αξίζει τα χρήματα.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο για να διαβάσετε την πλήρη αναθεώρηση IPVanish.

Ποιος είναι ιδιοκτήτης της IPVanish?

Λογότυπο j2Global

Το IPVanish κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2012 από την HighWinds Network Group, εταιρεία παροχής υπηρεσιών IP που εδρεύει στη Φλόριντα, ΗΠΑ.

Στις αρχές του 2017 το HighWinds Network Group αποκτήθηκε από τη StackPath, μια άλλη αμερικανική εταιρεία με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο λογισμικού και εταιρειών που βασίζονται στο web.

Τέλος, στα μέσα του 2019, η StackPath πώλησε την IPVanish (και ένα άλλο από τα VPN της, Encrypt.me) στην J2Global, μια τεράστια,.

Με τόσο σαφή και ανοιχτό εταιρικό ιστορικό, δεν υπάρχουν πολλά μυστικά για να ανακαλύψετε την IPVanish - είναι μια νόμιμη εταιρεία με διαφανή δομή και υπεύθυνη ιδιοκτησία.

Είναι IPVanish Καλό για Firestick?

Στιγμιότυπο οθόνης της αρχικής οθόνης IPVanish στο Amazon Fire TV Stick

Οι αμερόληπτοι εμπειρογνώμονες μας διαπίστωσαν ότι το IPVanish είναι το το καλύτερο VPN για το ραβδί τηλεόρασης Amazon Fire.

Αγαπάμε την προσαρμοσμένη εφαρμογή Firewall Stick VPN της IPVanish, η οποία κάνει την προστασία της συσκευής σας απλή - δεν είναι τόσο απογοητευτική όσο μερικές από τις ανταγωνιστικές.

Δεν είναι μόνο ένα όμορφο πρόσωπο, όμως. Το IPVanish λειτουργεί εξαιρετικά στο Fire TV Stick καθώς ξεκλειδώνει το Netflix, έχει απεριόριστο P2P για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία Kodi, και οι σούπερ γρήγορες ταχύτητες λήψης και φόρτωσης σημαίνουν ότι θα παρακολουθείτε σε Full HD χωρίς buffer.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα IPVanish στο Amazon Appstore ή να αναζητήσετε IPVanish απευθείας στη συσκευή σας Amazon Fire TV για να ξεκινήσετε τη λήψη.

Αν ψάχνετε να κάνετε αγορές πριν κάνετε την τελική επιλογή σας, έχουμε συντάξει λίστες για τα πέντε καλύτερα VPN για το Amazon Fire TV Stick και τα καλύτερα δωρεάν VPN για το Amazon Fire TV Stick.

Η IPVanish λειτουργεί με το Netflix?

Ναι, το IPVanish συνεργάζεται με το Netflix.

Στις δοκιμές μας διαπιστώσαμε ότι οι περισσότεροι αμερικανοί διακομιστές της IPVanish εργάζονται για να ξεκλειδώσουν το αμερικανικό Netflix, ακόμα κι αν περιστασιακά μπορεί να πάρουν λίγο χρόνο για να φορτώσουν.

Ωστόσο, οι τηλεοπτικοί και κινηματογραφικοί φανατικοί προσοχή - το IPVanish απέχει πολύ από το καλύτερο VPN για streaming.

Ενώ η IPVanish κάνει καλή δουλειά με το Netflix, έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία στιγμή που βρήκαμε ότι συνεργάζεται με το BBC iPlayer. Το ίδιο ισχύει και για ορισμένες άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες ροής, καθώς και βιβλιοθήκες Netflix έξω από την Αμερική.

Αν θέλετε ένα VPN για το οποίο μπορείτε να βασιστείτε για όλους τους αγαπημένους σας ιστότοπους ροής, ελέγξτε τα καλύτερα δίκτυα VPN για streaming.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me