Τοποθετούμε τακτικά κάθε VPN στον ιστότοπό μας μέσω ενός ολοκληρωμένου, αυστηρού και δίκαιου προγράμματος δοκιμών. Δοκιμάζουμε την προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας, την ταχύτητα και την αξιοπιστία, παρακάμπτοντας τις γεω-μπλοκ του ιστού και πολλά άλλα. Διασφαλίζουμε ότι μόνο οι καλύτερες υπηρεσίες VPN κερδίζουν τη σφραγίδα εγκρίσεων.

Μια οπτικοποίηση της διαδικασίας επισκόπησης 10 βημάτων του Top10VPN.com

Οι κριτικές μας είναι πάντα αμερόληπτες

Σε αντίθεση με άλλες τοποθεσίες αναθεώρησης VPN εκεί έξω, οι κριτικές μας είναι 100% αμερόληπτες και χωρίς εξωτερική επιρροή.

Δεν λαμβάνουμε ποτέ αποζημίωση σε αντάλλαγμα για θετική κάλυψη και οι πάροχοι VPN δεν θα έχουν ποτέ λόγο για το πώς αξιολογούμε τα προϊόντα που εξετάζουμε.

Η ομάδα εμπειρογνωμόνων VPN τρέχει κάθε VPN μέσω του ίδιου προγράμματος δοκιμών σε βάθος, διασφαλίζοντας ότι όλα τα αποτελέσματα που βλέπετε είναι άμεσα συγκρίσιμα, χωρίς καμιά προτίμηση ή προκατάληψη.

Κάνουμε ό, τι μπορούμε για να κάνουμε την απόφαση αγοράς σας όσο το δυνατόν πιο εύκολη, και οι ανάγκες σας πάντα έρχονται πρώτα. Είμαστε πάντα ειλικρινείς, διαφανείς και ανοιχτοί στις κριτικές μας.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορούμε να διατηρήσουμε τέτοια υψηλά πρότυπα εκδόσεων, μπορείτε να μάθετε περισσότερα στον οδηγό μας για το πώς κερδίζουμε χρήματα.

Η διαδικασία αναθεώρησης σε 10 βήματα

Κάθε VPN που δοκιμάζουμε περνάει από τη μοναδική μεθοδολογία του Top10VPN.com - χωρίς εξαιρέσεις. Αυτό συμβαίνει όταν εξετάζουμε ένα VPN:

1Αγορά του VPN

Δεν υπάρχουν δείγματα τύπου και κανένα freebies (λογαριασμοί δοκιμών που παρέχονται από παρόχους VPN) - θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα έχουμε την ίδια ακριβώς εμπειρία με τον μέσο χρήστη στο σπίτι.

Ο μόνος τρόπος να διασφαλίσουμε ότι λαμβάνουμε μια επίσημη λιανική έκδοση ενός VPN είναι να αγοράσουμε τον εαυτό μας - γι 'αυτό ακριβώς κάνουμε για κάθε VPN που δοκιμάζουμε.

Έχουμε μια τρέχουσα συνδρομή για κάθε VPN που πληρώνεται αυτή τη στιγμή στον ιστότοπό μας. Μόνο πέρυσι πέρασα πάνω από 5.000 δολάρια σε συνδρομές VPN. Έχουμε συνεχή πρόσβαση στο λογισμικό VPN που εξετάζουμε, ώστε να μπορούμε να ενημερώσουμε τις κριτικές μας στην πτώση ενός καπέλου.

Η αγορά και η συντήρηση των δικών μας συνδρομών σημαίνει ότι μπορούμε να παρακολουθούμε ποια δίκτυα VPN αντιπροσωπεύουν καλή αξία για εσάς στη σημερινή αγορά - και ποια από αυτά σας εξαπατούν.

2Εγκατάσταση και δοκιμή σε πολλές συσκευές

Πώς δοκιμάζουμε και ελέγχετε VPN

Έχουμε ένα αποκλειστικό φορητό υπολογιστή δοκιμής με εγκατεστημένα εικονικά μηχανήματα, έτοιμα και περιμένοντας να τρέξει το τελευταίο VPN στη δοκιμή. Έχουμε επίσης ένα Apple MacBook Pro 2017, το Apple iPhone 7, το Apple iPad, το Samsung Galaxy S8 και το Amazon Fire Stick που έχουν αφαιρεθεί ειδικά για δοκιμές VPN, κάθε ένα καθαρίστηκε μετά από κάθε δοκιμή.

Επισημαίνουμε πόσο ευρέως διατίθεται κάθε VPN και εάν έχει ή όχι εφαρμογές αποκλειστικές για διάφορες δημοφιλείς συσκευές. Χωρίς εγγενή υποστήριξη για το τηλέφωνό σας, τον υπολογιστή ή τη συσκευή ροής που έχετε επιλέξει, σημαίνει ότι θα μπορούσατε να διακινδυνεύσετε λιγότερο από την ολική προστασία.

3 Μπορούμε να βρούμε γρήγορα αυτό που θέλουμε?

Τα μενού είναι όλα σαφώς επισημασμένα; Κάθε κουμπί κάνει αυτό που θα περίμενε κανείς να κάνει; Σας βοηθάει να βρείτε ένα διακομιστή για την συγκεκριμένη υπηρεσία που ακολουθείτε, όπως το Netflix; Υπάρχει μια περιήγηση για να την εγκαταστήσετε στο δρομολογητή σας?

Αφήνουμε να μην πετάξετε, φροντίζοντας να μην υπάρχουν εκπλήξεις όταν πυροδοτείτε το νέο VPN για πρώτη φορά.

4Έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά?

Σε αυτή την εποχή υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά που θεωρούμε απαραίτητα για ένα κορυφαίο VPN - χαρακτηριστικά όπως ένα switch kill, αυτόματη δημόσια προστασία WiFi και κρυπτογράφηση AES-256.

Πέρα από αυτό, όμως, αναζητούμε επίσης οποιαδήποτε χρήσιμα πρόσθετα που μπορούν να συμπεριληφθούν, όπως οι επεκτάσεις διαχωρισμού ή επεκτάσεων του προγράμματος περιήγησης.

Μερικοί θα παρέχουν εξειδικευμένους διακομιστές για συγκεκριμένες υπηρεσίες ροής, όπως Netflix ή BBC iPlayer, ενώ άλλοι θα σας δώσουν διακομιστές βελτιστοποιημένους για torrenting και P2P.

5 Προστατεύει το απόρρητο και την ασφάλεια?

Το απόρρητο και η ασφάλεια σας είναι υψίστης σημασίας. Δεν θα κάναμε σωστά τη δουλειά μας αν δεν διασφαλίσαμε ότι κάθε συνιστώμενο VPN θα σας κρατήσει ασφαλές και ιδιωτικό σε απευθείας σύνδεση.

Εκτελούμε εξελιγμένες δοκιμές κρυπτογράφησης για να επαληθεύσουμε ότι ένα VPN κρυπτογραφεί σωστά τη σύνδεσή σας.

Ελέγουμε επίσης για διαρροές DNS, διαρροές IP και διαρροές WebRTC για να επιβεβαιώσουμε ότι η πραγματική θέση σας είναι κρυμμένη όταν συνδέεται σε ένα VPN.

Προκειμένου να επιτευχθούν τα πιο αξιόπιστα αποτελέσματα, χρησιμοποιούμε το λογισμικό ανάλυσης κυκλοφορίας δικτύου που ονομάζεται Wireshark, ένα εργαλείο ανοιχτού κώδικα που χρησιμοποιείται από επαγγελματίες ασφαλείας παγκοσμίως.

Δημιουργήσαμε επίσης ένα προσαρμοσμένο περιβάλλον δοκιμών που διασφαλίζει ότι κανένα παραπλανητικό στοιχείο δεν μπορεί να μολύνει τα πακέτα δεδομένων που συλλέγουμε και αναλύουμε για πιθανές διαρροές και αποτυχίες στην κρυπτογράφηση.

6How γρήγορα είναι?

Η ταχύτητα και η αξιοπιστία της σύνδεσης αποτελούν τη ραχοκοκαλιά οποιουδήποτε καλού VPN, οπότε γνωρίζαμε ότι έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να τα δοκιμάσουμε όσο το δυνατόν αυστηρότερα.

Για να γίνει αυτό, αναπτύξαμε δύο διαφορετικές μεθόδους δοκιμών:

Μέθοδος # 1 (Μη αυτόματη)

Αυτή η τεχνική δοκιμής μας επιτρέπει να μετρήσουμε την ταχύτητα κάθε υπηρεσίας VPN που βλέπετε ανασκόπηση στην ιστοσελίδα μας.

Αρχικά, καταγράφουμε την ταχύτητα του Διαδικτύου μας χωρίς να τρέχει το VPN.

Στη συνέχεια, ξεκινάμε το VPN, συνδέοντας τους διακομιστές στις ΗΠΑ (Ανατολική Ακτή), στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Αυστραλία, στην Κεντρική Ευρώπη (συνήθως στη Γερμανία ή στη Γαλλία) και στη Σιγκαπούρη. Εάν μια από αυτές τις θέσεις δεν είναι διαθέσιμη, θα δοκιμάζουμε αντ 'αυτού μια κοντινή χώρα ή περιοχή.

Οι τοποθεσίες δοκιμών σε όλο τον κόσμο δίνουν μια καλή εικόνα για την απόδοση ταχύτητας VPN σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις.

Ελέγχουμε κάθε τοποθεσία αρκετές φορές και συγκρίνουμε τον μέσο όρο για κάθε τοποθεσία με τις ταχύτητές μας χωρίς να είναι ενεργό το VPN, υπολογίζοντας το ποσοστό απώλειας ταχύτητας.

Για κάθε περιοχή, η απώλεια ταχύτητας αποδίδεται σε συγκεκριμένη βαθμολογία. Αυτό ισχύει για την αποφόρτωση και τη μεταφόρτωση των χαμένων ταχυτήτων, καθώς και για την καθυστέρηση που έχει αποκτηθεί. Παρακάτω είναι ο βαθμός στον οποίο κάθε ένας από αυτούς τους τρεις παράγοντες επηρεάζει τη συνολική βαθμολογία ταχύτητας:

 • Ταχύτητα λήψης: 70%
 • Ταχύτητα αποστολής: 20%
 • Ping: 5%

Ν.Β. Η τοπική ταχύτητα σύνδεσης (για παράδειγμα, από το Λονδίνο στο Λονδίνο) έχει προτεραιότητα.

Η πλειοψηφία των δεδομένων ταχύτητας που βλέπετε είναι από δοκιμές χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο OpenVPN, προκειμένου να διατηρηθούν συγκρίσιμα αποτελέσματα μεταξύ παρόχων VPN.

Θα εκτελέσουμε επίσης δοκιμές σε άλλα διαθέσιμα πρωτόκολλα (WireGuard, IKEv2, κ.λπ.), καθώς ορισμένες υπηρεσίες VPN δίνουν προτεραιότητα σε άλλα πρωτόκολλα ασφαλείας (συμπεριλαμβανομένων των ιδιόκτητων πρωτοκόλλων), οπότε είναι σημαντικό να τα δοκιμάσετε και αυτά. Εάν τα δεδομένα ταχύτητας σχετίζονται με μια δοκιμή ταχύτητας σε ένα πρωτόκολλο διαφορετικό από το OpenVPN, θα διασφαλίσουμε ότι είναι σαφώς δηλωμένο.

Καταγράφουμε όλες τις μετρήσεις ταχύτητας χρησιμοποιώντας τον έλεγχο ταχύτητας internet της Ookla.

Μέθοδος # 2 (Αυτοματοποιημένη)

Έχουμε αναπτύξει ένα παγκόσμιο εργαλείο δοκιμών που δοκιμάζει τις ταχύτητες VPN καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, προκειμένου να παρέχει ακριβή και ενημερωμένα στοιχεία. Οι τοποθεσίες που δοκιμάζουμε είναι:

 • Άμστερνταμ, NL
 • Frankfurt, DE
 • Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
 • Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
 • Παρίσι, FR
 • Σαν Φρανσίσκο, ΗΠΑ
 • Σιγκαπούρη
 • Σίδνεϊ, ΑΕ
 • Tokyo, JP
 • Τορόντο, Καλιφόρνια
 • Βανκούβερ, Καλιφόρνια

Η υποδομή δοκιμών μας, που δημιουργήθηκε από την ομάδα μηχανικών μας, εκτελεί αυτοματοποιημένες δοκιμές μεταξύ και μέσα σε κάθε πόλη που περιγράφονται παραπάνω, για να σας δώσουν εξαιρετικές γνώσεις σχετικά με το πώς ένα VPN θα εκτελέσει για εσάς σε όλο τον κόσμο.

Επί του παρόντος, χρησιμοποιούμε το εργαλείο μας για αυτόματη δοκιμή των ακόλουθων VPN:

 • CyberGhost
 • ExpressVPN
 • Κρύψε με
 • HideMyAss!
 • IPVanish
 • NordVPN
 • Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο
 • PrivateVPN
 • PureVPN
 • SaferVPN
 • Surfshark
 • VyprVPN

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα δεδομένα από το αυτοματοποιημένο εργαλείο μας είναι τα πιο αξιόπιστα εκεί έξω.

Όχι κάθε πάροχος VPN έχει αρχεία ρυθμίσεων συμβατά με το εργαλείο μας, αλλά θέλουμε να προσθέσουμε περισσότερα VPN σε αυτό στο εγγύς μέλλον.

7Does λειτουργεί με τις δημοφιλείς υπηρεσίες web?

Με την ολοκλήρωση της τεχνικής ανάλυσης, δοκιμάζουμε τότε το VPN για να δούμε πόσο καλά αποκλείει δημοφιλείς υπηρεσίες ιστού. Σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο US Netflix από οποιαδήποτε τοποθεσία; Μπορείτε να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer από οπουδήποτε; Τι γίνεται με torrenting - επιτρέπεται σε όλους τους διακομιστές?

Εάν η απάντηση σε όλες αυτές τις ερωτήσεις είναι «όχι» τότε ψάχνετε ένα πολύ περιορισμένο VPN που μπορεί να μην είναι σωστό για εσάς.

8Μπορεί να παρακάμψει τη λογοκρισία?

Τα VPN είναι ζωτικά εργαλεία για την καταπολέμηση της κυβερνητικής διαδικτυακής λογοκρισίας. Είτε ζείτε κάτω από μια ψηφιακά καταπιεστική κυβέρνηση είτε περνάτε απλά, ένα VPN είναι κρίσιμο για να ανακτήσει την πρόσβαση σε ένα ελεύθερο και ανοικτό διαδίκτυο.

Εξετάζουμε διεξοδικά εάν κάθε VPN που δοκιμάζουμε μπορεί να βασιστεί σε γεωγραφικούς περιορισμούς σε χώρες με έντονες λογοκρισίες όπως η Κίνα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

9Τι είναι η πολιτική απορρήτου και καταγραφής?

Εάν ένα VPN δεν προστατεύει το ιδιωτικό σας απόρρητο τότε ίσως να μην χρησιμοποιείτε καθόλου - αλλά έχουμε βρει ορισμένες πολιτικές απορρήτου και καταγραφής που μας άφησαν άφωνους.

Οι πολύ καλύτερες υπηρεσίες VPN επιβάλλουν πολιτικές μη-αρχεία καταγραφής ή ελάχιστα αρχεία καταγραφής, τα οποία, εάν εφαρμοστούν σωστά, θα αποθηκεύουν μη αναγνωρίσιμα δεδομένα στον χρήστη. Ωστόσο, έχουν υπάρξει περιπτώσεις κατά τις οποίες ένας πάροχος μη-logs έχει πιαστεί ψέματα, οπότε βεβαιωθείτε ότι κάνετε την έρευνά σας πριν εμπιστευτείτε έναν πάροχο VPN με ονομαστική αξία.

Παρόλο που μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να γνωρίζουμε με βεβαιότητα αν ένας πάροχος συνδέεται ή όχι, μεταβιβάζουμε κάθε πολιτική απορρήτου και καταγραφής με ένα μεγεθυντικό φακό. Επίσης, ψήνουμε κάθε πάροχο VPN για να μάθετε πώς ακριβώς είναι ιδιωτικό κάθε VPN.

Και δεν σταματά εκεί. Κάνουμε τη δέουσα επιμέλεια και διεξάγουμε λεπτομερή έρευνα σχετικά με το ποιος κατέχει και λειτουργεί κάθε εταιρεία VPN. Για παράδειγμα, εξετάζουμε πού βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία τους - στην πραγματικότητα, έχουμε δει πολλές εταιρίες VPN που είναι εγκατεστημένες σε εχθρικό περιβάλλον, το οποίο μπορεί να είναι σοβαρό ζήτημα, εάν οι πρακτικές υλοτομίας ενός παρόχου δεν είναι υδατοστεγείς.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, παραμένουμε στην κορυφή των τελευταίων ειδήσεων και εξελίξεων στον κλάδο VPN, ώστε να είμαστε πάντα πλήρως ενημερωμένοι και καλά εξοπλισμένοι για να δώσουμε πολύτιμες συμβουλές στους αναγνώστες μας.

10Πώς καλό είναι η υποστήριξη πελατών?

Τώρα που έχουμε δει όλα όσα έχει να προσφέρει το VPN και γνωρίζουμε ακριβώς ποιες είναι οι ελλείψεις του, θα επικοινωνήσουμε με την υποστήριξη πελατών μας για να δούμε αν μπορεί να μας βοηθήσει να συμπληρώσουμε τα κενά.

Ελέγχουμε την ποιότητα της υποστήριξης πελατών του παρόχου VPN σε ζωντανή συνομιλία (αν υπάρχει) και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Ζητούμε ένα μείγμα απλών και τεχνικών ερωτημάτων για να δούμε πόσο καλά οι πράκτορες υποστήριξης γνωρίζουν πραγματικά το προϊόν τους - και αν θα μπορούν ή όχι να σας βοηθήσουν σε περίπτωση προβλήματος.

Πώς αξιολογούμε τα VPN

Αφού περάσουμε τα παραπάνω 10 βήματα, είμαστε έτοιμοι να αξιολογήσουμε το VPN. Όλοι οι παράγοντες που δοκιμάσαμε συμπυκνώνονται σε έξι βασικά κριτήρια.

Στα κριτήρια αυτά αποδίδεται στη συνέχεια ένα ορισμένο ποσοστό της συνολικής βαθμολογίας, με βάση το πόσο σημαντικό θεωρούμε ότι είναι για ένα VPN. Η κατανομή είναι ως εξής:

 • Μυστικότητα & Πολιτική καταγραφής - 30%
 • Ταχύτητα & Αξιοπιστία - 25%
 • Χαρακτηριστικά - 20%
 • Streaming - 15%
 • Ευκολία στη χρήση - 5%
 • Υποστήριξη - 5%

Για να κερδίσει ένα VPN, πρέπει να εκτελέσει σε κάθε κατηγορία.

Γνωρίζετε τη διαδικασία μας, τώρα γιατί να μην διαβάσετε τις κριτικές VPN μας ή να ελέγξετε τις κορυφαίες συστάσεις VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me