Η εγκατάσταση ενός VPN αποτελεί ζωτικό μέρος της χρήσης του Kodi με ασφάλεια και ασφάλεια. Αυτός ο οδηγός περιλαμβάνει οδηγίες βήμα προς βήμα για τη ρύθμιση του Kodi με VPN σε οποιαδήποτε συσκευή.

Γραφικό που δείχνει VPN συνδεδεμένο με το Kodi

Εάν χρησιμοποιείτε το Kodi τότε πρέπει να έχετε ένα VPN.

Χωρίς VPN, η δραστηριότητά σας παραμένει εκτεθειμένη σε χάκερ, κλέφτες ταυτότητας, ISP σας και σε οποιονδήποτε άλλο snoopers.

Υπάρχουν πολλές συσκευές που μπορούν να λειτουργήσουν το Kodi και σε κάθε περίπτωση η εγκατάσταση λειτουργεί ελαφρώς διαφορετικά. Το ίδιο ισχύει και για την εγκατάσταση ενός VPN στη συσκευή σας για την προστασία του Kodi, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι δύσκολο.

Με μια μικρή καθοδήγηση βήμα προς βήμα μπορείτε να έχετε το Kodi τρέξιμο και να προστατεύεται από ένα VPN σε σχεδόν τίποτα - έτσι έχουμε γράψει συγκεκριμένους οδηγούς για σχεδόν κάθε δημοφιλής συσκευή που μπορούμε να σκεφτούμε.

Contents

Τι είναι το Kodi?

Το Kodi είναι μια πλατφόρμα πολυμέσων ανοιχτού κώδικα που σας επιτρέπει να αναπαράγετε όλα τα πολυμέσα σας από διαφορετικές συσκευές σε ένα μέρος.

Το Kodi λειτουργεί με ένα πολύ μεγάλο αριθμό λειτουργικών συστημάτων και συσκευών και είναι επίσης συμβατό με μια πολύ μεγάλη λίστα τύπων αρχείων.

Αλλά μία από τις μεγαλύτερες εκκλήσεις του Kodi είναι τα πολλά plugins που διατίθενται στο διαδίκτυο, τα οποία φέρνουν μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά στο media player. Το Kodi μπορεί να ανακαλυφθεί πλήρως και επειδή είναι ανοικτού κώδικα, τίποτα δεν εμποδίζει κανέναν, συμπεριλαμβανομένου εσένα, να παίζει με αυτό.


Γιατί χρειάζομαι ένα VPN για το Kodi?

Ό, τι και αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το Kodi, είναι πολύ σημαντικό να προστατεύσετε τα δεδομένα σας.

Ένα VPN σάς προστατεύει από κακόβουλα τρίτα μέρη και διατηρεί τη δραστηριότητά σας κρυμμένη από οποιονδήποτε μπορεί να ψάχνει, από hackers στον ISP σας.

Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα ενός VPN είναι ότι σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο, ανοίγοντας πραγματικά τις δυνατότητες ροής με το Kodi.

Ποιο είναι το καλύτερο VPN για το Kodi

Εκτός από μια αξιόπιστη, ιδιωτική πολιτική μη λογαρίθμων, για το Kodi θα θελήσετε να έχετε ένα VPN που προσφέρει σταθερά γρήγορες ταχύτητες λήψης και επιτρέπει την κυκλοφορία P2P στην πλειονότητα των διακομιστών του.

Πέρα από αυτό, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι διαθέτει μια εγγενή εφαρμογή για την τηλεόραση Amazon Fire ή οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα που επιλέξατε για το Kodi.

Για συγκεκριμένες συστάσεις μπορείτε να διαβάσετε τη λίστα των καλύτερων VPN για το Kodi.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα VPN με το Kodi?

Ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείτε ένα VPN με το Kodi εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι για τη δημιουργία ενός VPN με το Kodi, καθώς υπάρχουν συσκευές που μπορούν να λειτουργήσουν το Kodi - με άλλα λόγια, πολλά.

Σε γενικές γραμμές, δεν συνιστούμε να τρέχετε το VPN σας στο Kodi - καθώς αυτό μπορεί να είναι δύσκολο και περιορίζει την προσφορά προστασίας από το VPN σας.

Για μερικές συσκευές χρειάζεται μόνο να κατεβάσετε το Kodi και το VPN σας από το κατάλληλο App Store και θα είστε έτοιμοι να πάτε, αλλά άλλοι εμπλέκονται πολύ περισσότερο.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα ή χρησιμοποιήστε Ctrl + F (στα Windows) ή Cmd + F (σε Mac) για να βρείτε λεπτομερείς οδηγίες για τη συσκευή σας που θέλετε.

Τι χρειάζεστε

Με τόσες πολλές επιλογές για την εκτέλεση του Kodi, αυτό που χρειάζεστε μπορεί να διαφέρει σημαντικά. Υπάρχουν τρία βασικά συστατικά που είναι απαραίτητα για την εγκατάσταση του Kodi με VPN:

 • Συνδρομή στο VPN της επιλογής σας
 • Κάτι για να τρέξει το Kodi (αυτό μπορεί να είναι σχεδόν τίποτα - ένας υπολογιστής, ένα tablet, μια έξυπνη τηλεόραση, ένα Xbox, ένα τηλέφωνο κ.λπ.)
 • Σύνδεση στο διαδίκτυο

Για κάποιες αδέξιες συσκευές θα χρειαστείτε έναν ξεχωριστό υπολογιστή για να σας βοηθήσουμε να πάρετε το Kodi ή ίσως χρειαστεί να εγκαταστήσετε το VPN σας στο επίπεδο δρομολογητή, αλλά ουσιαστικά αυτά τα τρία πράγματα είναι όλα όσα χρειάζεστε για να εγκαταστήσετε το Kodi.

Μέθοδος 1: Κοντόβιδα Kodi σε ένα τηλεοπτικό ραδιόφωνο Amazon Fire ή τηλεόραση πυρκαγιάς με VPN

Η τοποθέτηση του Kodi σε μια τηλεόραση πυρκαγιάς για να φτιάξετε ένα media player όλα-σε-ένα γίνεται όλο και πιο δημοφιλές και γίνεται εύκολη με τις οδηγίες βήμα προς βήμα.

Κατ 'αρχάς, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το Kodi στο Fire Stick σας.

Το Kodi δεν είναι διαθέσιμο απευθείας από το Amazon App Store, αλλά είναι ακόμα εύκολο να το εγκαταστήσετε. Απλά:

 1. Ενεργοποιήστε το Fire TV Stick ή την τηλεόραση πυρκαγιάς
 2. Πλοηγηθείτε στο Ρυθμίσεις, έπειτα Επιλογές ανάπτυξης και επιλέξτε Ενεργοποιήστε τις εφαρμογές από άγνωστες πηγές
 3. Αναζήτηση στο Amazon App Store για το Downloader app και να την εγκαταστήσετε
 4. Ανοίξτε το πρόγραμμα Downloader και αναζητήστε την εφαρμογή Kodi
 5. Όταν σας ζητηθεί, επιλέξτε το Android έκδοση, και στη συνέχεια το 32-bit έκδοση της εφαρμογής
 6. Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη της εφαρμογής VPN, κάντε κλικ στην επιλογή Εγκαθιστώ

Αφού το κάνετε αυτό, ήρθε η ώρα να κατεβάσετε το VPN σας στο Fire TV Stick ή στην τηλεόραση Fire.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να το κάνετε αυτό, το απλούστερο είναι να περιηγηθείτε στο Amazon App Store και να βρείτε την εφαρμογή VPN και, στη συνέχεια, να το κατεβάσετε όπως θα κάνατε σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή.

Άλλες μέθοδοι περιλαμβάνουν τη μετατόπιση του VPN μέσω ενός APK ή την εγκατάσταση του VPN σε ένα δρομολογητή. Για βήμα προς βήμα συμβουλές για την επίτευξη κάθε μεθόδου που σας συνιστούμε να διαβάσετε τον οδηγό μας: Πώς να εγκαταστήσετε ένα VPN στο Amazon Fire TV Stick.

Το Fire TV Stick σας έχει ρυθμιστεί για χρήση με το Kodi και το VPN. Βεβαιωθείτε ότι το VPN είναι ενεργό πριν ξεκινήσετε το Kodi.

Μέθοδος 2: Χρήση του Kodi με VPN στο Mac ή στον υπολογιστή σας

Αυτός είναι ένας από τους πιο απλούς τρόπους για να αποκτήσετε το Kodi με ένα VPN. Πρώτα θα θελήσετε να εγκαταστήσετε το VPN της επιλογής σας στον επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σας.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με αυτό, μπορείτε να ακολουθήσετε τον οδηγό εγκατάστασης του VPN στα Windows ή τον οδηγό εγκατάστασης του VPN σε Mac.

Μόλις εγκατασταθεί το VPN σας, μεταβείτε στη διεύθυνση http://kodi.tv/download και εγκαταστήστε τη σωστή εφαρμογή για το λειτουργικό σας σύστημα.

Μέθοδος 3: Χρήση πρόσθετων VPN για το Kodi

Είναι επίσης δυνατό να εγκαταστήσετε ένα VPN ως πρόσθετο στο Kodi σε PC, Mac ή Linux.

Αυτό σας επιτρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις VPN χωρίς να βγείτε από το Kodi αλλά έρχεται με δύο αξιοσημείωτα μειονεκτήματα: δεν υποστηρίζουν όλους τους παρόχους VPN αυτή τη ρύθμιση και μπορεί να είναι μια δύσκολη διαδικασία.

Τα οφέλη αυτής της ρύθμισης είναι περιορισμένα - κυρίως σας επιτρέπει να τρέχετε το VPN χωρίς να βγείτε από το Kodi - γι 'αυτό το συνιστούμε μόνο για προχωρημένους χρήστες που γνωρίζουν ακριβώς τι θέλουν.

Ο οδηγός μας παρακάτω υποθέτει ότι έχετε ήδη εγκαταστήσει το Kodi στο Linux, Mac ή PC σας.

Όποτε είναι δυνατόν, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Zomboided VPN Manager - το οποίο λειτουργεί σε Windows ή Linux και υποστηρίζεται από το μεγαλύτερο αριθμό παρόχων VPN, όπως Private Internet Access, IPVanish, VyprVPN, ExpressVPN και NordVPN.

Επειδή αυτή είναι μια δημοφιλής μέθοδος για την εγκατάσταση ενός πρόσθετου VPN για το Kodi, υπάρχουν και αμέτρητα μαθήματα και δημοσιεύσεις σε φόρουμ για να σας βοηθήσουν εάν χάσετε κατά μήκος του δρόμου.

Δείτε παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα για την εγκατάσταση ενός VPN στο Kodi χρησιμοποιώντας Zomboided:

 1. Ανοιξε Kodi, στη συνέχεια περιηγηθείτε στο Ρυθμίσεις μενού - που αντιπροσωπεύεται από σύμβολο γραναζιού
  Κάντε κλικ στο σύμβολο γρανάζι
 2. Επιλέγω Σύστημα
  Επιλέξτε σύστημα στο κάτω δεξιό μέρος της οθόνης
 3. Κάνε κλικ στο Πρόσθετα και στη συνέχεια ενεργοποιήστε το Αγνωστες πηγές μεταβάλλω
  Εναλλαγή της καρτέλας άγνωστων πηγών
 4. Θα σας παρουσιαστεί ένα προειδοποιητικό μήνυμα. διαβάστε το και μετά πιέστε Ναί
  Διαβάστε το προειδοποιητικό μήνυμα και κάντε κλικ στο κουμπί Ναι εάν είστε εντάξει για να προχωρήσετε
 5. Κάντε λήψη της τελευταίας έκδοσης του Zomboided στον υπολογιστή σας
 6. Στο Kodi, πλοηγηθείτε στο Ρυθμίσεις, έπειτα Πρόσθετα
  Κάντε κλικ στην καρτέλα πρόσθετων στις ρυθμίσεις
 7. Κάντε κλικ στο Εγκαταστήστε από αρχείο zip
  Επιλέξτε την επιλογή εγκατάστασης από αρχείο αρχείων zip
 8. Βρείτε και επιλέξτε το Zomboided αρχείο ZIP μόλις κατεβάσατε - πιθανώς στο φάκελο "Downloads"
 9. Οι μηχανές Linux που λειτουργούν με το LibreELEC ή το OpenELEC 7 ή νεώτερο μπορούν να μεταβούν στο βήμα 13, αλλά για συσκευές Windows και πολλές άλλες συσκευές Linux θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το OpenVPN
 10. Έξοδος από το Kodi
 11. Κατεβάστε το κατάλληλο πρόγραμμα εγκατάστασης OpenVPN για το σύστημά σας από το https://openvpn.net/community-downloads/
 12. Εκτελέστε το πρόγραμμα εγκατάστασης, φροντίζοντας να επιλέξετε τα παρακάτω Φάκελος προορισμού όταν σας ζητηθεί
  C: \ Program Files \ OpenVPN \
  Θα πρέπει να αφήσετε τον προορισμό ως προεπιλογή
 13. Κάντε δεξί κλικ στο Kodi και επιλέξτε Εκτελέστε ως διαχειριστής
 14. Κάντε κλικ στο μεγεθυντικό φακό Αναζήτηση εικονίδιο, τότε Επιλέξτε πρόσθετα
 15. Πληκτρολογήστε "Διαχειριστής VPN για OpenVPN" και πατήστε Εισαγω
  Βρείτε και εγκαταστήστε το VPN Manager για το OpenVPN
 16. Κάντε κλικ στο VPN Manager για OpenVPN και, στη συνέχεια, επιλέξτε Εγκαθιστώ
 17. Ενα Οδηγός εγκατάστασης θα πρέπει να ξεκινήσει αυτόματα
 18. Ο οδηγός θα σας ζητήσει Επιλέξτε τον πάροχο VPN, ακολουθούμενη από τα στοιχεία σύνδεσης σας, αν ισχύουν
 19. Ολοκληρώστε τις οδηγίες στην οθόνη για το VPN σας και τώρα θα έχετε μια ενεργή διαφήμιση VPN

Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Zomboided ή εάν διαθέτετε Mac, η κύρια εναλλακτική λύση είναι το OpenVPN για το Kodi - το οποίο λειτουργεί σε Mac ή Linux. Το OpenVPN για το Kodi απαιτεί να κατεβάσετε με μη αυτόματο τρόπο ένα αρχείο διαμόρφωσης OpenVPN για κάθε τοποθεσία παροχέα ή διακομιστή, οπότε η χρησιμότητά του είναι ελαφρώς περιορισμένη σε σύγκριση με το Zomboided.

Μέθοδος 4: Χρήση του Kodi με ένα VPN στο iPhone ή το iPad

Οι συσκευές Apple (εξαιρουμένων των Mac) είναι γενικά πιο δύσκολο να εγκατασταθούν στο Kodi από συσκευές άλλων κατασκευαστών. Αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ εφικτή και ο οδηγός βήμα-βήμα μας καθιστά ακόμα πιο εύκολη - δεν θα χρειαστεί καν να κάνετε jailbreak στη συσκευή σας.

Πριν εγκαταστήσετε το Kodi, συνιστούμε να εγκαταστήσετε το VPN σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα χρειαστεί να κατεβάσετε μόνο την εφαρμογή τους από το iOS App Store και, στη συνέχεια, να συνδεθείτε. Για πιο λεπτομερείς οδηγίες μπορείτε να διαβάσετε τους οδηγούς μας "Πώς να εγκαταστήσετε ένα VPN στο iPhone" ή "Πώς να εγκαταστήσετε ένα VPN στο iPad".

Το Kodi δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμο στο App Store, αλλά μπορεί εύκολα να απομακρυνθεί εύκολα χρησιμοποιώντας Cydia Impactor για Windows ή Mac.

Κάτι που πρέπει να θυμάστε όταν τοποθετείτε το Kodi στη συσκευή σας iOS είναι ότι αν δεν έχετε πρόσβαση σε έναν πληρωμένο λογαριασμό προγραμματιστή (ο οποίος κοστίζει ένα απότομο 99 $ ετησίως), θα χρειαστεί να ξανακάνετε την εφαρμογή κάθε επτά ημέρες.

Αυτό δεν είναι μια δύσκολη διαδικασία, αλλά πολύ περισσότερο από έναν πόνο από την εγκατάσταση σε μια συσκευή Android.

Ακολουθούν οδηγίες για τη χρήση του Cydia Impactor στο sodeladad Kodi στο iOS:

 1. Κάντε λήψη του Cydia Impactor στον υπολογιστή σας ή στο Mac
 2. Κατεβάστε το τελευταίο αρχείο IPA Kodi, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ, στον υπολογιστή σας
 3. Συνδέστε το iPhone ή το iPad στον υπολογιστή σας και κλείστε το iTunes αν ανοίγει αυτόματα
 4. Ανοίξτε τον Cydia Impactor και σύρετε και αφήστε το αρχείο IPA Kodi σε αυτό
  Η διεπαφή Cydia Impactor
 5. Επιλέξτε τη συσκευή σας iOS από το αναπτυσσόμενο μενού (πιθανότατα θα είναι η μόνη επιλογή) και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αρχή
 6. Καταχώρησε Apple ID όταν σας ζητηθεί (αυτό θα είναι το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το οποίο έχετε εγγραφεί)
 7. Στο iPhone ή στο iPad πλοηγηθείτε στο Ρυθμίσεις, έπειτα Γενικός, έπειτα Προφίλ & Διαχείριση συσκευής
 8. Κάντε κλικ στο προφίλ με το αναγνωριστικό της Apple σας, στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Εμπιστοσύνη
 9. Το Kodi είναι πλέον έτοιμο για χρήση (αλλά μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε το VPN πριν ξεκινήσετε)

Μέθοδος 5: Χρήση VPN με το Kodi στο Chromebook ή το Chromebox

Το Chromebook και το Chromebox είναι και οι δύο πολύ απλές επιλογές για τη δημιουργία ενός VPN με το Kodi.

Τόσο το VPN όσο και το Kodi θα πρέπει να είναι διαθέσιμα για λήψη ως εφαρμογές από το Google Play Store.

Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει - απλά βεβαιωθείτε ότι το VPN σας έχει ενεργοποιηθεί σωστά πριν ξεκινήσετε το Kodi.

Ένα VPN και το Kodi στο Google Play Store

Μέθοδος 6: Χρήση του Kodi με VPN σε τηλέφωνο ή tablet Android

Ένα τηλέφωνο ή tablet Android είναι ακριβώς το πιο εύκολο μέρος για να ρυθμίσετε το Kodi με VPN. Απλά αναζητήστε το Kodi στο Google Play Store και επιλέξτε την εφαρμογή Kodi και, στη συνέχεια, πατήστε Εγκατάσταση.

Στη συνέχεια κάνετε το ίδιο για το VPN που έχετε επιλέξει. Και στις δύο περιπτώσεις βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει τη σωστή εφαρμογή.

Kodi και ένα VPN στο Google Play Store στο Android

Θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι το VPN σας είναι ενεργό πριν εκκινήσετε το Kodi για να διασφαλίσετε ότι είστε πλήρως προστατευμένος.

Μέθοδος 7: Εγκατάσταση ενός VPN στον δρομολογητή σας

Η εγκατάσταση ενός VPN στον δρομολογητή σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προστατεύσετε το Kodi χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε το VPN στην ίδια συσκευή.

Πρόκειται για μια εξαιρετική μέθοδο για συσκευές όπου τα VPN δεν υποστηρίζονται με εγγενείς εφαρμογές, καθώς και για περιπτώσεις όπου θέλετε να εκτελείτε το Kodi σε περισσότερες από μία συσκευές, καθώς διασφαλίζει όλα τα δεδομένα στο τοπικό σας δίκτυο.

Γενικά, έχετε δύο επιλογές όταν πρόκειται να τοποθετήσετε ένα VPN σε ένα δρομολογητή. Είτε μπορείτε να αγοράσετε έναν προκαθορισμένο δρομολογητή για τον συγκεκριμένο παροχέα VPN είτε μπορείτε να ρυθμίσετε με μη αυτόματο τρόπο έναν συμβατό δρομολογητή μόνοι σας. Συνιστούμε να διαβάσετε τον οδηγό μας για τον τρόπο εγκατάστασης ενός VPN στο δρομολογητή σας.

Επειδή προσθέτει ιδιωτικότητα και ασφάλεια σε όλες τις συνδεδεμένες στο διαδίκτυο συσκευές στο σπίτι σας, συνιστάται η εγκατάσταση ενός VPN στον δρομολογητή σας.

Φυσικά, πριν χρησιμοποιήσετε το Kodi με αυτόν τον τρόπο, θα χρειαστεί να το εγκαταστήσετε στη συσκευή της επιλογής σας. Μπορείτε να βρείτε συμβουλές σχετικά με τη συγκεκριμένη συσκευή για την εγκατάσταση του Kodi σε άλλο σημείο αυτής της σελίδας.

Για τις περισσότερες συσκευές είναι τόσο απλή όσο η λήψη της εφαρμογής Kodi από το κατάστημα App της συσκευής σας - υπάρχουν όμως εξαιρέσεις, ιδίως σε iOS, Amazon Fire TV / Fire Fire TV και Apple TV.

Μέθοδος 8: Χρήση του Kodi με ένα VPN στο Xbox One

Προτού πάρει το σημερινό της όνομα, το Kodi ήταν γνωστό ως Xbox Media Center. Δεν ήταν μέχρι το Δεκέμβριο του 2017, όμως, ότι έλαβε μια εγγενή εφαρμογή για το Xbox One.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Kodi απευθείας από το κατάστημα Xbox One. Απλώς αναζητήστε την εφαρμογή και πατήστε Παίρνω.
Kodi στο κατάστημα Xbox One

Με τη λήψη της εφαρμογής πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το VPN σας έχει ρυθμιστεί σωστά.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει εγγενή υποστήριξη για το VPN στο Xbox One, αλλά μπορείτε εύκολα να το εγκαταστήσετε εγκαθιστώντας ένα VPN σε επίπεδο δρομολογητή (δείτε τη μέθοδο 7 παραπάνω ή τον πλήρη οδηγό μας για τον τρόπο εγκατάστασης ενός VPN σε ένα δρομολογητή).

Με ένα VPN εγκατεστημένο σε επίπεδο δρομολογητή, μπορείτε να εκκινήσετε το Kodi και να απολαύσετε με ασφάλεια όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε ένα μέρος.

Μέθοδος 9: Χρήση του Kodi με VPN στο κιβώτιο Android TV, Mi Box, NVIDEA Shield ή Google Nexus Player

Αυτοί οι κόμβοι μέσων εκτελούνται στο λειτουργικό σύστημα Android TV και έχουν παρόμοιες διαδικασίες ρύθμισης.

Τόσο το VPN όσο και το Kodi θα πρέπει να είναι διαθέσιμα για λήψη ως εφαρμογές από το Google Play Store. Αφού λάβετε αυτά τα στοιχεία, ενεργοποιήστε το VPN και η εγκατάσταση θα ολοκληρωθεί.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Google Play Store από τη συσκευή σας, μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε τα αρχεία APK με μη αυτόματο τρόπο:

 1. Στο media player / box / TV, πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις, έπειτα Ασφάλεια και Περιορισμοί και επιλέξτε την επιλογή για επιτρέψτε σε εφαρμογές από άγνωστους προγραμματιστές
 2. Στον υπολογιστή σας μεταβείτε στον ιστότοπο του παρόχου VPN και πραγματοποιήστε λήψη του κατάλληλου αρχείου APK (εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εύρεση αυτών των καλών παρόχων VPN που υποστηρίζουν live chat)
 3. Μεταβείτε στη διεύθυνση http://www.kodi.tv/download και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Λογότυπο Android και επιλέξτε Google Play για να κατεβάσετε το Kodi APK αρχείο
 4. Κάντε λήψη αυτών σε a Μονάδα flash USB
 5. Συνδέστε τη μονάδα USB στο player / tv / box
 6. Πλοηγηθείτε στο stick USB και εγκαταστήστε και τις δύο εφαρμογές
 7. Ανοίξτε το VPN και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να το εγκαταστήσετε πλήρως
 8. Το Kodi θα εγκατασταθεί και θα προστατεύεται από το VPN σας

Μέθοδος 10: Χρήση του Kodi στην Apple TV (4η ή 2η γενιά)

Η Apple TV είναι μια άλλη συσκευή που δεν διαθέτει εγγενή εφαρμογή Kodi στο App Store της.

Όσο η Apple TV σας είναι δεύτερη ή τέταρτη γενιά, είναι δυνατό να αποκτήσετε το Kodi στην Apple TV σας, αν και η διαδικασία έρχεται με κάποια μειονεκτήματα.

Το πιο ενοχλητικό, σε τηλεοράσεις τέταρτης γενιάς, εκτός αν έχετε πρόσβαση σε αναγνωριστικό Apple ID του προγραμματιστή, θα χρειαστεί να κάνετε λήψη Kodi ξανά κάθε επτά ημέρες.

Για τις τηλεοράσεις Apple της τέταρτης γενιάς ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες για Mac ή PC χρησιμοποιώντας Cydia Impactor - αν δεν έχετε ήδη, θα χρειαστεί να αγοράσετε έναν προσαρμογέα USB-C σε USB-A:

 1. Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του Cydia Impactor στον υπολογιστή σας
 2. Αποκτήστε το τελευταίο αρχείο DED Kodi για την Apple TV
 3. Αυτό είναι ένα αρχείο DEB, αλλά ο Cydia Impactor λειτουργεί μόνο με αρχεία IPA, οπότε θα πρέπει να το μετατρέψετε χρησιμοποιώντας 7-zip
 4. Αν δεν το έχετε ήδη, κατεβάστε και εγκαταστήστε 7-zip
 5. Κάντε δεξί κλικ στο αρχείο DEB και περιηγηθείτε στο 7-zip > Εξαγάγετε αρχεία…
  Δρομολογιακό μενού που δείχνει πώς μπορείτε να εξαγάγετε αρχεία σε 7-zip
 6. Τύπος Εντάξει, στη συνέχεια ανοίξτε το νέο φάκελο και επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία με το αρχείο data.tar
 7. Πλοηγηθείτε δεδομένα > var > κινητό > Εφαρμογές μέχρι να δείτε το όνομα του φακέλου Kodi.app
 8. Δημιουργήστε ένα νέο φάκελο που ονομάζεται "Φορτίο επί πληρωμή"(Με κεφάλαιο P)
  Ο φάκελος Payload
 9. Σύρετε το Kodi.app φάκελο μέσα σε αυτό το νέο Φορτίο επί πληρωμή ντοσιέ
 10. Κάντε δεξί κλικ στο δικό σας Φορτίο επί πληρωμή φάκελο και περιηγηθείτε στο 7-zip > Προσθήκη στο αρχείο…Δρομολογημένο μενού που δείχνει τον τρόπο συμπίεσης των αρχείων σε 7-zip
 11. Βεβαιωθείτε ότι το όνομα αρχείου τερματίζεται σε .ipa και το πεδίο Format Archive δηλώνει "zip", στη συνέχεια πατήστε Εντάξει
  Έγινε σωστή συμπλήρωση
 12. Καλά νέα: τώρα έχετε ένα αρχείο IPA Kodi. Ανοίξτε τον Cydia Impactor και σύρετε και αφήστε το νέο σας αρχείο IPA στο παράθυρο
 13. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδέσει την Apple TV στον υπολογιστή σας, επιλέξτε την τηλεόραση από το αναπτυσσόμενο μενού του Cydia Impactor και πατήστε Αρχή
 14. Όταν σας ζητηθεί, πληκτρολογήστε το Όνομα χρήστη Apple ID (αυτό θα είναι το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το οποίο έχετε εγγραφεί) στον Τύπο Εντάξει
 15. Εάν όλα έχουν σχεδιαστεί, θα έχετε τώρα μια εφαρμογή Kodi στην τηλεόρασή σας

Οι τηλεοράσεις δεύτερης γενιάς της Apple είναι ευτυχώς πιο απλές στη δημιουργία τους (και δεν έχουν τον ίδιο περιορισμό επτά ημερών με τις συσκευές τέταρτης γενιάς):

 1. Σε Mac πατήστε (cmd + space), στη συνέχεια πληκτρολογήστε "Terminal" και πιέστε Εισαγω
 2. Διπλό κλικ Τερματικό για να ανοίξω
 3. Πληκτρολογήστε ssh [email protected] και πατήστε Enter
 4. Εάν δεν το έχετε αλλάξει, ο κωδικός πρόσβασης θα είναι αλπικός
 5. Πληκτρολογήστε καθένα από τα παρακάτω και, στη συνέχεια, πατήστε Εισαγω
  • apt-get να εγκαταστήσετε το wget
  • wget -O- http://apt.awkwardtv.org/awkwardtv.pub | apt-key add -
  • echo "deb http://apt.awkwardtv.org/ σταθερό κύριο" > /etc/apt/sources.list.d/awkwardtv.list
  • echo "deb http://mirrors.kodi.tv/apt/atv2 ./" > /etc/apt/sources.list.d/awkwardtv.list
  • apt-get update
  • apt-get να εγκαταστήσετε org.xbmc.kodi-atv2
  • επανεκκίνηση

Το Kodi δεν υποστηρίζει επίσημα την τηλεόραση δεύτερης γενιάς της Apple, οπότε το Kodi σας θα χάσει μερικά νεότερα χαρακτηριστικά και άλλα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να προστεθούν στο μέλλον, αλλά αλλιώς θα είναι πλέον έτοιμο.

Εάν όλα αυτά φαίνονται υπερβολικά, υπάρχουν διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις απευθείας από το Apple TV App Store (όπως το MrMC Lite), αλλά αυτές δεν διαθέτουν λειτουργία προσθήκης Kodi.

Μέθοδος 11: Χρήση του Kodi με VPN στο Raspberry Pi

Ο ευκολότερος τρόπος για να εγκαταστήσετε το Kodi στο Raspberry Pi είναι να εγκαταστήσετε ένα λειτουργικό σύστημα στο οποίο έχει ήδη ενσωματωθεί το Kodi, όπως το LibreELEC, OSMC ή XBian, αλλά μπορεί επίσης να γίνει από το Raspbian.

Πρώτα απ 'όλα, θέλετε να έχετε το VPN σας λειτουργικό:

 1. Πηγαίνετε στον ιστότοπο του παρόχου VPN και κατεβάστε το κατάλληλο πρόγραμμα εγκατάστασης στο Raspberry Pi
 2. Ανοιξε τερματικό
 3. Πλοηγηθείτε στο αρχείο του εγκαταστάτη σας, π.χ. cd ~ / Λήψεις /
 4. Εξαγάγετε τον εγκαταστάτη με typingsudo dpkg -i FILENAME.deb
 5. Ανοίξτε ένα νέο τερματικό παράθυρο
 6. Πληκτρολογήστε το VPN σας και ενεργοποιήστε το Εισαγω
 7. Εισαγάγετε τον κωδικό ενεργοποίησης ή τα στοιχεία σύνδεσης

Τώρα που το VPN σας είναι σε λειτουργία, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το Kodi. Ο ευκολότερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να εγκαταστήσετε το LibreELEC:

 1. Μεταβείτε στη διεύθυνση https://www.libreelec.tv/downloads/
 2. Επιλέγω Linux 32-bit ή Linux 64-bit με βάση τη λειτουργία της συσκευής σας
 3. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση

Είναι το Kodi Legal?

Ναι, το Kodi είναι 100% νόμιμο.

Το Kodi είναι επίσης μια εφαρμογή ανοικτού κώδικα, η οποία είναι πολύ εύκολη στη δημιουργία πρόσθετων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει μια τόσο μεγάλη και δραστήρια κοινότητα ερασιτεχνών προγραμματιστών, αλλά σημαίνει επίσης ότι είναι δυνατό να βρεθούν πρόσθετα που θα διευκολύνουν την παράνομη ροή ή τη λήψη μέσων που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

Δεν εγκρίνουμε τη χρήση αυτών των πρόσθετων και, ειδικότερα, προειδοποιούμαστε για την αγορά των λεγόμενων "πλήρως φορτωμένων κιβωτίων Kodi" - τα οποία διαθέτουν προεγκατεστημένο λογισμικό πειρατείας, είναι παράνομα στην ΕΕ και είναι γνωστό ότι περιέχουν κακόβουλα προγράμματα.

Είναι δυνατόν να ρυθμίσετε το Kodi στο PlayStation?

Δυστυχώς, δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση του Kodi στο Playstation. Ωστόσο, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις όπως το Plex που εξυπηρετούν παρόμοιο σκοπό και μπορούν να μεταφορτωθούν απευθείας από το PlayStation Store.

Μπορώ να βρω το Kodi στην Apple TV 1ης ή 3ης γενιάς μου?

Προς το παρόν, δεν υπάρχει κανένας γνωστός τρόπος για να αποκτήσετε το Kodi σε μια Apple TV πρώτης ή τρίτης γενιάς. Εάν έχετε μια δεύτερη ή τέταρτη γενιά Apple TV, μπορείτε να διαβάσετε τον οδηγό μας σε αυτή τη σελίδα.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me