Το Android smartphone σας περιέχει πολλές ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες - πρέπει να το προστατεύσετε με ένα ισχυρό, ασφαλές VPN.

Υπάρχουν τόνοι δωρεάν VPN για το Android, αλλά πολύ λίγοι εμπιστεύονται, όπως διαπιστώσαμε στην πρόσφατη μας έρευνα.

Τι ακριβώς συμβαίνει αν επιλέξετε το λανθασμένο δωρεάν VPN?

Λοιπόν, από τις 150 δωρεάν εφαρμογές VPN για το Android που δοκιμάσαμε, το 85% περιείχε υπερβολικά δικαιώματα ή λειτουργίες με πιθανότητες κατάχρησης της ιδιωτικής ζωής, μαζί με μια μακρά λίστα με άλλα ελαττώματα ασφαλείας.

Η χρήση μιας από αυτές τις δωρεάν υπηρεσίες VPN στο τηλέφωνό σας Android θα μπορούσε ενδεχομένως να σας θέσει σε μεγαλύτερο κίνδυνο από ό, τι δεν χρησιμοποιείτε καθόλου, κάτι που θέλουμε να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε.

Έχουμε δοκιμάσει λεπτομερώς 74 υπηρεσίες VPN και να βρούμε τα καλύτερα δωρεάν VPN για το Android που παρέχουν μια ιδιωτική, φιλική προς το χρήστη εμπειρία, χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.

Πώς επιλέξαμε το καλύτερο δωρεάν VPN για Android

 1. Απλή, φιλική προς το χρήστη εφαρμογή για το Android
 2. Μεγάλη αποζημίωση δεδομένων
 3. Δεν απαιτούνται πληροφορίες πληρωμής κατά την εγγραφή
 4. Αξιόπιστος & γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης
 5. Δεν υπάρχουν διαρροές IP / DNS & όχι / ελάχιστη καταγραφή
 6. Βοηθητικός & ικανοποιητική υποστήριξη πελατών

Καλύτερες δωρεάν εφαρμογές VPN για συσκευές Android

1. Δωρεάν εγγραφή

Κατατάχθηκε # 1 δωρεάν VPN για Android

Δωρεάν εγγραφή κινητών screenshotsΔωρεάν εγγραφές επιφάνειας εργασίαςΠλεονεκτήματα

 1. Φιλική προς το χρήστη εφαρμογή Android
 2. Γρήγορες ίδιες ταχύτητες χώρας
 3. Δεν απαιτούνται λεπτομέρειες πληρωμής
 4. Ελάχιστη πολιτική καταγραφής
 5. Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις
 6. Καλό μέγεθος δωρεάν διακομιστή δικτύου

Μειονεκτήματα

 1. Κανένας διακόπτης θανάτου στο Android
 2. 10GB μηνιαίο ανώτατο όριο δεδομένων
 3. Δεν υπάρχει δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας
 • Μέγιστη ταχύτηταΕγώ

  54 Mbps ίδια ταχύτητα πόλης

  Με βάση σύνδεση δοκιμής 100Mbps

 • Διακομιστές

  10 χώρες

 • Συμβατό με

  • Λογότυπο των WindowsWindows
  • Λογότυπο MacΜακ
  • Λογότυπο iOSiOS
  • Λογότυπο AndroidAndroid
  • Λογότυπο LinuxLinux

Η κατώτατη γραμμή

Η υπηρεσία ταξινόμησης δεν είναι μόνο η καλύτερη δωρεάν υπηρεσία VPN, είναι επίσης το κορυφαίο δωρεάν VPN για Android χάρη στην φιλική προς το χρήστη εφαρμογή Android.

Το Airscribe είναι επίσης πολύ γρήγορο για ένα δωρεάν VPN, που σημαίνει ότι η απόδοσή σας στο Android δεν θα πρέπει να πάσχει πάρα πολύ, ακόμα κι αν κάνετε streaming ή torrenting.

Το Windscribe έρχεται επίσης με μια ελάχιστη πολιτική καταγραφής VPN για να βεβαιωθείτε ότι είστε ασφαλής και ανώνυμος ενώ χρησιμοποιείτε το Android smartphone ή το tablet σας, συνιστώντας το γεγονός ότι βασίζεται σε φιλικό προς το ιδιωτικό απόρρητο Καναδά.

Προσέξτε, ωστόσο, ότι η υπηρεσία Airscribe δεν παρέχει διακόπτη VPN για το Android, αλλά διαθέτει ενσωματωμένο blocker ad και tracker και ισχυρή κρυπτογράφηση (AES-256).

Το μηνιαίο ανώτατο όριο δεδομένων 10GB του Windscribe μπορεί να φαίνεται περιοριστικό και μπορεί να είναι, αλλά γνωρίζουμε ότι εξακολουθεί να είναι το πιο γενναιόδωρο επίδομα που έχουμε δει από οποιαδήποτε δωρεάν υπηρεσία VPN.

Είναι αλήθεια ότι η υποστήριξη πελατών δεν είναι η καλύτερη που έχουμε δει, αλλά για έναν δωρεάν παροχέα VPN Οι online πόροι του Windscribe είναι αρκετά ολοκληρωμένοι.

Και οι δύο αρχαίοι VPN και οι πιο έμπειροι χρήστες Android πρέπει σίγουρα να εξετάσουν την ελεύθερη έκδοση του Windscribe VPN.

Για μια πιο εμπεριστατωμένη εμφάνιση, διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση της υπηρεσίας μας.

2. ProtonVPN Free

Κατατάχθηκε # 2 δωρεάν VPN για Android

Στιγμιότυπο από την εφαρμογή Mobile του ProtonVPN FreeΣτιγμιότυπο οθόνης της εφαρμογής Desktop της ProtonVPN FreeΠλεονεκτήματα

 1. Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση στο Android
 2. Αξιόπιστες ταχύτητες λήψης
 3. Δεν απαιτούνται πληροφορίες πληρωμής
 4. Δεν υπάρχει ανώτατο όριο δεδομένων
 5. Πολιτική καταγραφής φιλική προς το ιδιωτικό απόρρητο
 6. Χρησιμοποιήστε το όσο θέλετε

Μειονεκτήματα

 1. Δεν υπάρχει διακόπτης τερματισμού του Android
 2. Μόνο τρεις τοποθεσίες διακομιστών VPN
 • Μέγιστη ταχύτηταΕγώ

  59 Mbps ίδια ταχύτητα πόλης

  Με βάση σύνδεση δοκιμής 100Mbps

 • Διακομιστές

  3 χώρες, 8 διακομιστές

 • Συμβατό με

  • Λογότυπο των WindowsWindows
  • Λογότυπο MacΜακ
  • Λογότυπο iOSiOS
  • Λογότυπο AndroidAndroid

Η κατώτατη γραμμή

Το ProtonVPN είναι η # 2 δωρεάν υπηρεσία VPN για το Android λόγω της έλλειψης καλύμματος δεδομένων, που σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όσο χρειάζεστε.

Το ProtonVPN έχασε την πρώτη θέση για το Android καθώς οι δωρεάν χρήστες του VPN περιορίζονται σε μόλις τρεις τοποθεσίες διακομιστών - την Ιαπωνία, τις Κάτω Χώρες και τις ΗΠΑ.

Συνήθως αυτό σημαίνει ότι οι ταχύτητες θα επηρεαστούν, αλλά το ProtonVPN είναι εκπληκτικά γρήγορο, ειδικά για μια δωρεάν υπηρεσία VPN.

Το ProtonVPN είναι εύκολο να εγκατασταθεί και να χρησιμοποιηθεί σε Android και περιλαμβάνει μια πολιτική καταγραφής VPN φιλική προς το ιδιωτικό απόρρητο, ώστε να μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι όλες σας οι προσωπικές σας πληροφορίες διατηρούνται ασφαλείς

Όλες οι προσαρμοσμένες εφαρμογές VPN του ProtonVPN κρυπτογραφούνται με τον κορυφαίο κωδικό AES-256 και χρησιμοποιούν το πιο ασφαλές πρωτόκολλο σύνδεσης OpenVPN.

Και πάλι, δεν υπάρχει λειτουργία διακοπής VPN στο Android, αλλά η ρύθμιση 'Always On' του ProtonVPN επαναφέρει αυτόματα τη σύνδεση VPN σε περίπτωση πτώσης.

Ενώ το ProtonVPN δεν προσφέρει την ίδια διαδοχή των διακομιστών που κάνει η Airscribe, εξακολουθεί να είναι μια καλή δωρεάν υπηρεσία VPN για Android που παρέχει υψηλό επίπεδο προστασίας.

Για μια πιο εμπεριστατωμένη εμφάνιση, διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του ProtonVPN Free.

3. Hide.me Δωρεάν

Κατατάχθηκε # 3 δωρεάν VPN για Android

Hide.me Δωρεάν κινητά screenshotsHide.me Δωρεάν στιγμιότυπο επιφάνειας εργασίας 0% Δεν σχόλια από χρήστεςProsConsPros

 1. Κομψή και απλή εφαρμογή Android
 2. Πραγματικά γρήγορες ταχύτητες ίδιας χώρας
 3. Δεν απαιτούνται λεπτομέρειες πληρωμής
 4. Ενσωματωμένος διακόπτης θανάτου VPN
 5. Πολιτική ελάχιστων αρχείων καταγραφής
 6. 24/7 ζωντανή συνομιλία χαρακτηριστικό

Μειονεκτήματα

 1. 2GB μηνιαίο ανώτατο όριο δεδομένων
 2. Μόνο πέντε τοποθεσίες διακομιστών
 3. Αργές διεθνείς ταχύτητες
 • Μέγιστη ταχύτηταΕγώ

  81 Mbps ίδια ταχύτητα πόλης

  Με βάση σύνδεση δοκιμής 100Mbps

 • Διακομιστές

  4 χώρες

 • Συμβατό με

  • Λογότυπο των WindowsWindows
  • Λογότυπο MacΜακ
  • Λογότυπο iOSiOS
  • Λογότυπο AndroidAndroid
  • Λογότυπο LinuxLinux

Η κατώτατη γραμμή

Το Hide.me είναι μία από τις ασφαλέστερες δωρεάν υπηρεσίες VPN για το Android που συναντήσαμε και είναι επίσης εξαιρετικά εύκολο στη χρήση.

Το Hide.me είναι το μόνο δωρεάν VPN που περιλαμβάνεται σε αυτόν τον κατάλογο και περιλαμβάνει διακόπτη kill στο Android, καθώς και μια πολιτική ελάχιστων αρχείων καταγραφής.

Αν ψάχνετε για ένα γρήγορο δωρεάν VPN για Android, το Hide.me είναι η καλύτερη επιλογή και ξεπέρασε όλους τους αντιπάλους στις πιο πρόσφατες δοκιμές ταχύτητας.

Είναι αλήθεια ότι το Hide.me παρέχει μόνο πέντε δωρεάν τοποθεσίες διακομιστών VPN (Ολλανδία, Καναδά, Σιγκαπούρη και ΗΠΑ), αλλά αυτό δεν επηρέασε καθόλου τις επιδόσεις μας.

Το μηνιαίο ανώτατο όριο δεδομένων των 2GB του Hide.me θα περιορίσει σημαντικά την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα, ειδικά εάν προγραμματίζετε να κάνετε streaming ή να κάνετε λήψη μεγάλων αρχείων.

Υπάρχει μια εύχρηστη λειτουργία ζωντανής συνομιλίας που είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο του Hide.me 24/7, η οποία θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμη σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα με τις δωρεάν εφαρμογές.

Είναι κρίμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Hide.me Free μόνο σε μία συσκευή τη φορά, αλλά αν αυτό δεν είναι πρόβλημα για εσάς, είναι μια εξαιρετική δωρεάν υπηρεσία VPN για Android.

Για μια πιο εμπεριστατωμένη εμφάνιση, διαβάστε το πλήρες Hide.me δωρεάν αναθεώρηση.

4. TunnelBear Free

Κατατάχθηκε # 4 δωρεάν VPN για Android

TunnelBear Δωρεάν κινητά screenshotsTunnelBear Δωρεάν στιγμιότυπο επιφάνειας εργασίας 100% (1 σχόλια από το χρήστη) ProsConsPros

 1. Φιλική προς το χρήστη εφαρμογή Android
 2. Αξιόπιστες ταχύτητες λήψης
 3. VPN servers σε 22 χώρες
 4. Δεν χρειάζεται να παρέχετε πληροφορίες πληρωμής
 5. Ελάχιστη πολιτική καταγραφής & kill switch
 6. Καλή υποστήριξη πελατών σε απευθείας σύνδεση

Μειονεκτήματα

 1. 500MB μηνιαίο ανώτατο όριο δεδομένων
 • Μέγιστη ταχύτηταΕγώ

  52 Mbps ίδια ταχύτητα πόλης

  Με βάση σύνδεση δοκιμής 100Mbps

 • Διακομιστές

  23 χώρες

 • Συμβατό με

  • Λογότυπο των WindowsWindows
  • Λογότυπο MacΜακ
  • Λογότυπο iOSiOS
  • Λογότυπο AndroidAndroid

Η κατώτατη γραμμή

Η δωρεάν υπηρεσία VPN του TunnelBear για το Android είναι ιδανική για αρχάριους που θέλουν μόνο να κάνουν ελαφριά προβολή κινητών τηλεφώνων.

Δεν είναι τόσο γρήγορο όσο τα κορυφαία δωρεάν VPN για το Android, αλλά είναι πολύ αξιόπιστο σε όλο το διακομιστικό του δικτύου - σχεδόν τόσο γρήγορο όσο η Premium έκδοση της TunnelBear, στην πραγματικότητα.

Το TunnelBear διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα διακομιστών που έχουμε δει από μια δωρεάν υπηρεσία VPN, με 22 χώρες που προσφέρουν, καλύπτοντας την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ασία.

Μας αρέσει ιδιαίτερα η πολιτική της LognelBear για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, η οποία συνδυάζεται με την κορυφαία κρυπτογράφηση AES-256 για να σας κρατήσει ασφαλείς στο τηλέφωνο Android σας.

Η εφαρμογή Android του TunnelBear έρχεται με ένα διακόπτη καταστροφής VPN ('VigilantBear'), το οποίο εμποδίζει την έκθεση της πραγματικής σας διεύθυνσης IP εάν το VPN αποσυνδεθεί χωρίς να γνωρίζετε.

Το ανώτατο όριο δεδομένων των 500MB του TunnelBear είναι οδυνηρά περιοριστικό, οπότε είναι πραγματικά πολύ καλό για τους χρήστες Android που χρειάζονται να χρησιμοποιούν ένα VPN με φειδώ.

Εκτός από αυτό, το TunnelBear είναι ένα ιδανικό δωρεάν VPN για Android αν χρειάζεστε πρόσβαση σε έναν τόνο διαφορετικών τοποθεσιών διακομιστή παγκοσμίως.

Για μια πιο εμπεριστατωμένη εμφάνιση, διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του TunnelBear Free.

5. Avira Phantom Free

Κατατάχθηκε # 5 δωρεάν VPN για Android

Avira Phantom VPN Δωρεάν κινητά screenshotsAvira Phantom VPN Δωρεάν στιγμιότυπα επιφάνειας εργασίας 0% Δεν σχόλια από χρήστεςProsConsPros

 1. Εφαρμογή Android για αρχάριους
 2. Αξιόπιστες ταχύτητες ίδιας χώρας
 3. Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες πληρωμής για την εγγραφή
 4. Ελάχιστη πολιτική καταγραφής
 5. Οι διακομιστές DNS πρώτου μέρους
 6. Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις

Μειονεκτήματα

 1. 1GB μηνιαίο ανώτατο όριο δεδομένων
 2. Δεν υπάρχει διακόπτης τερματισμού του Android
 3. Δεν υπάρχει χειροκίνητη επιλογή διακομιστή
 • Μέγιστη ταχύτηταΕγώ

  51 Mbps ίδια ταχύτητα πόλης

  Με βάση σύνδεση δοκιμής 100Mbps

 • Διακομιστές

  1 χώρα

 • Συμβατό με

  • Λογότυπο των WindowsWindows
  • Λογότυπο MacΜακ
  • Λογότυπο iOSiOS
  • Λογότυπο AndroidAndroid

Η κατώτατη γραμμή

Το Avira Phantom το κάνει μόλις στις πέντε κορυφαίες υπηρεσίες VPN για το Android, χάρη στην καθαρή και απλή εφαρμογή Android.

Μας αρέσει η ελάχιστη πολιτική καταγραφής του Avira Phantom, καθώς δεν σημαίνει ότι καμία από τις δραστηριότητες περιήγησης δεν μπορεί να συνδεθεί πίσω στη συγκεκριμένη συσκευή σας Android.

Ενώ είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι οι ελεύθεροι χρήστες του Avira Phantom δεν μπορούν να επιλέξουν με μη αυτόματο τρόπο μια τοποθεσία διακομιστή VPN, η "πλησιέστερη τοποθεσία" συνήθως λειτουργεί καλά για εμάς.

Αυτό σημαίνει ότι ενώ το Avira Phantom δεν είναι τόσο γρήγορο όσο η κορυφαία επιλογή μας, οι ταχύτητες είναι ακόμα αρκετά γρήγορες ώστε να μην παρατηρήσετε πάρα πολύ διαφορετικό από το Android.

Ένα σημαντικό μειονέκτημα είναι το περιοριστικό όριο μηνιαίων δεδομένων 1GB του Avira Phantom, καθώς αυτό θα περιορίσει πραγματικά τι μπορείτε να κάνετε online.

Δεν υπάρχει επίσης διακόπτης θανάτου VPN στην ελεύθερη εφαρμογή Android της Avira, παρόλο που μας αρέσει να χρησιμοποιεί το πιο ασφαλές πρωτόκολλο σύνδεσης VPN, το OpenVPN.

Το Avira Phantom θα κάνει τη δουλειά του για χρήστες Android που αναζητούν απλά μια βασική δωρεάν υπηρεσία VPN που θα χρησιμοποιείται από καιρό σε καιρό.

Για μια πιο εμπεριστατωμένη εμφάνιση, διαβάστε ολόκληρη την Avira Phantom Free αναθεώρηση.

Δημοφιλείς ερωτήσεις

Χρειάζομαι ένα VPN στο Android?

Με λίγα λόγια, ναι - χρειάζεστε απολύτως ένα VPN στο Android smartphone ή στο tablet σας.

Χωρίς μια ασφαλή υπηρεσία VPN, όχι μόνο ο πάροχος υπηρεσιών Ίντερνετ (ISP) θα μπορεί να βλέπει ό, τι κάνετε online, θα είστε επίσης ευάλωτος σε τυχόν hackers ή snoopers, ιδιαίτερα αν συνδεθείτε σε ένα δημόσιο WiFi δίκτυο.

Χρησιμοποιώντας ένα VPN στο Android σας σημαίνει ότι θα περιηγηθείτε ανώνυμα σε ασφαλή, κρυπτογραφημένη σύνδεση, έτσι ώστε η ηλεκτρονική σας δραστηριότητα να μην είναι ορατή σε κανέναν εκτός από τον εαυτό σας.

Μια υπηρεσία VPN κρύβει επίσης τη διεύθυνση IP ώστε να είναι αδύνατο για τον ISP σας ή οποιοδήποτε άλλο τρίτο μέρος να δει την πραγματική σας φυσική θέση.

Δωρεάν VPNs για Android για να αποφύγετε

Ακριβώς επειδή οι συστάσεις για δωρεάν Android VPN είναι ασφαλείς, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εμπιστεύεστε κάθε δωρεάν υπηρεσία VPN που συναντάτε.

Ακολουθεί μια λίστα με τις χειρότερες που σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε με κάθε κόστος.

 1. Hola Δωρεάν VPN

  Hola Free VPN είναι σχεδόν μία από τις χειρότερες δωρεάν υπηρεσίες VPN που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε στο τηλέφωνο ή το tablet σας Android.

  Όχι μόνο το Hola Free VPN παρακολουθεί απολύτως ό, τι κάνετε online, δεν είναι επίσης κρυπτογραφημένο με οποιονδήποτε τρόπο και είναι γνωστό ότι πωλεί δεδομένα χρήστη σε τρίτους.

 2. Thunder VPN

  Το Thunder VPN είναι ένα από τα λιγότερο ασφαλή δωρεάν VPN για το Android που έχουμε δει ποτέ.

  Μαζί με την καταγραφή των προσωπικών σας πληροφοριών, το Thunder VPN χρησιμοποιεί επίσης ένα πολύ παρωχημένο πρωτόκολλο σύνδεσης και απλά δεν θα σας κρατήσει ασφαλή online.

 3. Snap VPN

  Η χρήση του Snap VPN στη συσκευή σας Android μπορεί να είναι χειρότερη από τη μη χρήση μιας υπηρεσίας VPN καθόλου.

  Εάν δεν ήταν αρκετά κακό ότι στέλνει τα προσωπικά σας δεδομένα στην Κίνα και καταγράφει έναν τόνο πληροφοριών χρηστών, το Snap VPN δεν αποκαλύπτει καν το επίπεδο κρυπτογράφησης που χρησιμοποιεί, οδηγώντας μας να πιστεύουμε ότι ίσως να μην υπάρχουν καθόλου.

 4. Turbo VPN

  Δεν μπορούμε να προτείνουμε το Turbo VPN στους χρήστες του Android ως ένα αξιόπιστο εργαλείο προστασίας της ιδιωτικής ζωής, καθώς αντιτίθεται σε όλα όσα αντιπροσωπεύει η βιομηχανία VPN.

  Το Turbo VPN όχι μόνο αναγνώρισε ότι στέλνει προσωπικές πληροφορίες των χρηστών στην ηπειρωτική Κίνα, αλλά έχει και μία από τις πιο ενοχλητικές πολιτικές καταγραφής που έχουμε δει ποτέ.

 5. Yoga VPN

  Το YPN VPN μπορεί να μην έχει εμπιστοσύνη 100% για να σας κρατήσει σε ασφαλή σύνδεση, είτε συνδέεστε στο Android είτε σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή.

  Το YPN Yoga συγκεντρώνει τεράστιες ποσότητες δεδομένων χρηστών, το αποθηκεύει στους διακομιστές του για μια μη ανακοινωθείσα χρονική περίοδο και το αποθηκεύει στους διακομιστές δεδομένων του που είναι εγκατεστημένοι στην Κίνα και το Χονγκ Κονγκ. Ένας για να αποφύγετε.

Υπάρχουν κάποια δωρεάν δίκτυα VPN?

Τα συνιστώμενα δωρεάν δίκτυα VPN για το Android είναι εντελώς δωρεάν, αλλά αυτά έρχονται με κάποιο κόστος σε σχέση με τα προσφερόμενα χαρακτηριστικά.

Τα premium δίκτυα VPN που προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες συχνά χρησιμοποιούν αυτά ως μια μορφή «δοκιμαστής» για να κάνουν τους ανθρώπους να αναβαθμίσουν σε μια συνδρομητική συνδρομή. Αυτό σημαίνει καπάκια εύρους ζώνης, μειωμένο αριθμό θέσεων διακομιστών, λιγότερες συνδεδεμένες συσκευές και συχνά πιο αργές ταχύτητες.

Τα αυτόνομα δωρεάν δίκτυα VPN κερδίζουν συχνά χρήματα προβάλλοντας αναδυόμενα διαφημιστικά μηνύματα, οπότε ενώ η ίδια η υπηρεσία VPN είναι εντελώς ελεύθερη για χρήση, ως τέτοια, πληρώνετε την τιμή όταν πρόκειται για τη φιλικότητα προς το χρήστη του λογισμικού.

Αυτοί οι τύποι δωρεάν VPN εμφανίζουν συχνά τακτικά μηνύματα, ζητώντας σας να κάνετε αναβάθμιση στην έκδοση 'premium' της εφαρμογής. Αυτά είναι συχνά υπερβολικά υπερτιμημένα, πράγμα που θα μπορούσε να είναι το πώς το VPN κάνει το μεγαλύτερο μέρος του κέρδους του.

Προσέξτε, ωστόσο, τυχόν υπηρεσίες VPN που ισχυρίζονται ότι είναι απεριόριστες και εντελώς δωρεάν. Έχουμε δει πολλές περιπτώσεις δωρεάν VPN να κερδίζουν χρήματα με την πώληση δεδομένων χρήστη σε τρίτους (όπως η Hola), και οι πληροφορίες αυτές συχνά θάβονται βαθιά στο κάτω μέρος των πολιτικών απορρήτου τους.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στο Android

Η χρήση ενός VPN στο Android είναι απλή:

 1. Κάντε λήψη της επιλεγμένης υπηρεσίας VPN

  Όλες οι δωρεάν υπηρεσίες VPN που αναφέρονται παραπάνω παρέχουν προσαρμοσμένες εφαρμογές Android, οπότε απλά μεταβείτε στο Google Play Store, κατεβάστε το δωρεάν VPN που έχετε επιλέξει και συνδεθείτε.

  Εναλλακτικά, μπορείτε να μεταβείτε στον ιστότοπο του παροχέα VPN που επιλέξατε και να κατεβάσετε απευθείας την εφαρμογή Android από τη συσκευή σας από εκεί.
  Στιγμιότυπο από τις οδηγίες χειροκίνητης ρύθμισης του Android στον ιστότοπο του ExpressVPN

 2. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφαλείας

  Εάν υπάρχουν πρόσθετες λειτουργίες απορρήτου, όπως διακόπτης θανάτου VPN ή προστασία από διαρροές DNS και IPv6, φροντίστε να τις ενεργοποιήσετε πριν συνδεθείτε στο VPN.

  Εάν είναι δυνατό να επιλέξετε χειροκίνητα το πρωτόκολλο σύνδεσης VPN, θα συνιστούσαμε να επιλέξετε το OpenVPN, καθώς αυτό προσφέρει την καλύτερη ισορροπία ταχύτητας και ασφάλειας.

 3. Επιλέξτε μια τοποθεσία διακομιστή VPN

  Στη συνέχεια, θα πρέπει να επιλέξετε διακομιστή VPN - όσο πιο κοντά βρίσκεται η φυσική σας θέση, τόσο πιο γρήγορη θα είναι η απόδοση. Πατήστε σύνδεση και θα συνδεθείτε με το VPN.

  Εάν επιλέξετε μια δωρεάν υπηρεσία VPN που δεν προσφέρει μια ειδική εφαρμογή για Android, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας βήμα προς βήμα για τη μη αυτόματη εγκατάσταση ενός VPN στη συσκευή.

Είναι τα Ασύρματα VPN ασφαλή?

Δυστυχώς για τους χρήστες 200 εκατομμυρίων συνδρομητών δωρεάν VPN, η πραγματικότητα είναι ότι τα περισσότερα δωρεάν δίκτυα VPN δεν είναι ασφαλή και δεν πρέπει να εμπιστεύονται τα εμπιστευτικά προσωπικά σας δεδομένα.

Πραγματοποιήσαμε πρόσφατα δύο διεξοδικές έρευνες σχετικά με ορισμένες από τις δημοφιλέστερες δωρεάν υπηρεσίες VPN και ανακάλυψα ότι ένα ανησυχητικό ποσό αυτών συνδέθηκε κατά κάποιον τρόπο με την Κίνα και, ακόμη χειρότερα, είχε κάποιες εξαιρετικά ανησυχητικές ελλείψεις στην ιδιωτική ζωή.

Ωστόσο, οι συνιστώμενες δωρεάν υπηρεσίες VPN για Android θα σας κρατήσουν ασφαλείς στο διαδίκτυο. Όλοι κρύβουν αποτελεσματικά τη διεύθυνση IP σας, κρυπτογραφούν όλη την κυκλοφορία σας και έρχονται με φιλικές προς την ιδιωτικότητα πολιτικές καταγραφής για την εκκίνηση.

Τι κάνει ένα VPN στο Android?

Ένα VPN κάνει ακριβώς το ίδιο στο Android όπως και σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή.

Αντί η διαδικτυακή σας κίνηση να κατευθύνεται προς τον ιστότοπο στον οποίο έχετε πρόσβαση μέσω του ISP σας, θα δρομολογηθεί αντίθετα μέσω ενός ασφαλούς διακομιστή VPN σε μια τοποθεσία της επιλογής σας.

Η χρήση μιας υπηρεσίας VPN στο Android καλύπτει επίσης την πραγματική σας διεύθυνση IP, δηλαδή το μοναδικό αναγνωριστικό της σύνδεσης στο διαδίκτυο, και την αντικαθιστά με μια διεύθυνση IP που ανήκει στην υπηρεσία VPN.

Στιγμιότυπο οθόνης από τον ιστότοπο του Hide.me που δείχνει πώς λειτουργεί ένα VPN

Αυτό σημαίνει ότι εφ 'όσον χρησιμοποιείτε ένα VPN στο Android, δεν υπάρχει κανένας τρόπος που κάποια από τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο να συνδεθεί πίσω σε σας ως άτομο.

Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας "Τι είναι το VPN;" για μια πιο ολοκληρωμένη επισκόπηση του τρόπου λειτουργίας των VPN σε Android και σε άλλες πλατφόρμες.

Ποιο είναι το καλύτερο VPN για το Android?

Οι δωρεάν υπηρεσίες VPN είναι εξαιρετικές για βραχυπρόθεσμη χρήση, αλλά εάν θέλετε την καλύτερη συνολική υπηρεσία VPN, θα πρέπει να εγγραφείτε για συνδρομητική συνδρομή.

Η τρέχουσα καλύτερη υπηρεσία VPN για χρήστες Android είναι το ExpressVPN, χάρη στις φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές για τη συσκευή, τις εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες και τις εξαιρετικές δυνατότητες απορρήτου.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις πέντε κορυφαίες υπηρεσίες VPN για Android εδώ.

Ποιο είναι το πιο γρήγορο δωρεάν VPN για Android?

Εκτελούμε τακτικά δοκιμές ταχύτητας σε όλα τα συνιστώμενα δίκτυα VPN και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το Hide.me είναι σήμερα το ταχύτερο δωρεάν VPN για Android.

Το Hide.me Free μειώνει μόνο την ευρυζωνική ταχύτητά μας κατά 11% στις πιο πρόσφατες δοκιμές μας, πράγμα που είναι στην πραγματικότητα καλύτερη από τη συντριπτική πλειοψηφία των υπηρεσιών VPN που πληρώνονται για τον ιστότοπό μας.

Όλα τα συνιστώμενα δωρεάν VPN για το Android είναι αρκετά γρήγορα ώστε να μην περιορίζουν πάρα πολύ τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο, αλλά εάν θέλετε πραγματικά γρήγορες και αξιόπιστες ταχύτητες, θα μπορούσατε να πληρώσετε καλύτερα για μια υπηρεσία VPN premium.

Πώς μπορώ να αποκτήσω ένα VPN δωρεάν?

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN υψηλής ποιότητας στη συσκευή σας Android, αλλά προτιμάτε να αποφύγετε την τιμή, υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να τις δοκιμάσετε χωρίς να ξοδέψετε μια δεκάρα.

Το ExpressVPN, για παράδειγμα, προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων χωρίς κίνδυνο για 30 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία VPN χωρίς περιορισμούς για έως και 30 ημέρες και, στη συνέχεια, να πάρετε τα χρήματά σας πίσω.

Στιγμιότυπο οθόνης της εγγύησης επιστροφής χρημάτων στην ιστοσελίδα του ExpressVPN

Προφανώς, πρέπει να εγγραφείτε και να δώσετε τα στοιχεία πληρωμής σας για να το κάνετε αυτό, αλλά τα χρήματα θα επιστραφούν στο λογαριασμό σας μέσα σε λίγες μέρες.

Έχουμε δημοσιεύσει μια σειρά οδηγών για το πώς μπορείτε να πάρετε μερικές από τις καλύτερες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας VPN δωρεάν, καλύπτοντας:

 • ExpressVPN - εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • NordVPN - εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • IPVanish - Δωρεάν δοκιμαστική περίοδο επτά ημερών

Αυτές όμως είναι μόνο βραχυπρόθεσμες λύσεις και πρέπει να θυμηθείτε να ακυρώσετε πριν από το τέλος της περιόδου επιστροφής χρημάτων ή θα καταλήξετε να χρεωθείτε για μεγαλύτερη συνδρομή.

Είναι το VPN Νομικό?

Η χρήση ενός VPN για την προστασία του ηλεκτρονικού σας απορρήτου είναι απόλυτα νόμιμη και δεν θα έχετε προβλήματα στην πλειοψηφία των χωρών σε όλο τον κόσμο.

Υπάρχουν μερικές χώρες, όμως, όπου η χρήση VPN είναι περιορισμένη ή ακόμα και παράνομη, και η σύλληψή τους με κάποιον θα μπορούσε να οδηγήσει σε βαριά πρόστιμο ή ακόμα και σε ποινή φυλάκισης.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το ποιες χώρες απαγορεύουν ή περιορίζουν τις υπηρεσίες VPN στον οδηγό μας "Είναι τα VPN Νομικά;", αλλά οι τοποθεσίες πρέπει να είναι προσεκτικές ώστε να περιλαμβάνουν:

 • Λευκορωσία
 • Κίνα
 • Ρωσία
 • Ιράν
 • Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ)
 • Ομάν
 • Τουρκία
 • Ιράκ
 • Τουρκμενιστάν
 • Βόρεια Κορέα

Η χρήση ενός VPN δεν σας απαλλάσσει από την τήρηση του νόμου. Εάν σας πιάσουν να κάνετε κάτι παράνομο, συμπεριλαμβανομένου του περιορισμού των περιορισμών πνευματικών δικαιωμάτων, εξακολουθείτε να χρεώνεστε.

Ποιο είναι το καλύτερο δωρεάν VPN για Android στην Ινδία?

Όλα τα δωρεάν VPN Android που αναφέρονται παραπάνω θα πρέπει να είναι διαθέσιμα στην Ινδία, αλλά η καλύτερη επιλογή σας είναι μια υπηρεσία VPN που διαθέτει διακομιστές εντός ή κοντά στη χώρα.

Στιγμιότυπο οθόνης του διακομιστή TunnelBear που λαμβάνεται από τον δικτυακό τόπο TunnelBear

Το TunnelBear είναι το μόνο δωρεάν VPN σε αυτήν τη λίστα που παρέχει διακομιστές στην Ινδία ή εάν χρειάζεστε ένα πιο γενναιόδωρο ανώτατο όριο δεδομένων, το Windscribe διαθέτει ένα διακομιστή στο κοντινό Χονγκ Κονγκ.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me