Το Torrenting χωρίς μια ασφαλή υπηρεσία VPN θέτει το απόρρητό σας σε σημαντικό κίνδυνο.

Ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου σας μπορεί να δει τι κατεβάσετε και μπορεί να πετάξει τις ταχύτητές σας αν επιχειρήσετε να κάνετε torrent για μεγάλα αρχεία. Και, ορισμένοι ISP μπλοκάρουν ακόμη και πολλούς διαδικτυακούς τόπους (περίπου 4000 ιστότοποι κοινής χρήσης αρχείων μπλοκαριστούν σε όλο τον κόσμο).

Σαφώς, η χρήση ενός VPN είναι ζωτικής σημασίας αν θέλετε να κάνετε torrent με ασφάλεια και ανώνυμα. Το πρόβλημα είναι ότι πολλά δίκτυα VPN απλά δεν το κόβουν:

 • Πολλά δίκτυα VPN δεν είναι αρκετά γρήγορα
 • Μερικοί δεν επιτρέπουν το torrenting
 • Όχι όλα τα VPN αποκρύπτουν τη διεύθυνση IP σας
 • Ορισμένες υπηρεσίες VPN διατηρούν αρχεία καταγραφής χρηστών

Όχι μόνο αυτό, αλλά τα καλύτερα δίκτυα VPN μπορούν επίσης να είναι ακριβό. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε μόνο το πρώτο δωρεάν VPN που βλέπετε.

Ποιο είναι το ασφαλέστερο δωρεάν VPN για torrenting στη συνέχεια?

Αφού δοκιμάσαμε εκατοντάδες δωρεάν VPN, βρήκαμε τρία που λειτουργούν καλά για torrenting.

Ας δούμε ξεκάθαρα ότι δεν είναι τόσο κοντά όσο τα καλύτερα δίκτυα VPN για ασφαλή και γρήγορο torrenting, αλλά τα δωρεάν VPN παρακάτω θα προστατεύσουν την ιδιωτικότητά σας χωρίς να διακυβεύουν την ταχύτητα (αν και ισχύουν ανώτατα όρια δεδομένων).

Contents

Τι ψάχνουμε σε ένα κορυφαίο δωρεάν VPN για Torrenting

 1. Torrenting & Το P2P επιτρέπεται σε όλους τους (ή στους περισσότερους) εξυπηρετητές
 2. Αξιόπιστες, γρήγορες ταχύτητες λήψης
 3. Ασφαλείς πολιτικές καταγραφής & καμία διαρροή IP / DNS
 4. Διακόπτης θανάτου VPN & Προστασία διαρροής DNS
 5. Χωρίς περιορισμό της κυκλοφορίας P2P
 6. Μεγάλο μηνιαίο ανώτατο όριο δεδομένων

Τα καλύτερα δωρεάν VPN για Torrenting & P2P

1. Δωρεάν εγγραφή

Κατατάχθηκε # 1 για δωρεάν VPNs Torrenting

Δωρεάν εγγραφή κινητών screenshotsΔωρεάν εγγραφές επιφάνειας εργασίαςΠλεονεκτήματα

 1. Το Torrenting επιτρέπεται στους περισσότερους διακομιστές
 2. Χωρίς στροφές ταχύτητας
 3. Αξιόπιστες ταχύτητες ίδιας χώρας
 4. Διακόπτης θανάτου VPN & Προστασία διαρροής DNS
 5. Ελάχιστη πολιτική καταγραφής
 6. Δεν απαιτούνται πληροφορίες πληρωμής κατά την εγγραφή

Μειονεκτήματα

 1. 10GB μηνιαίο ανώτατο όριο δεδομένων
 2. Δεν λειτουργεί για streaming
 • Μέγιστη ταχύτηταΕγώ

  54 Mbps ίδια ταχύτητα πόλης

  Με βάση σύνδεση δοκιμής 100Mbps

 • Διακομιστές

  10 χώρες

 • Συμβατό με

  • Λογότυπο των WindowsWindows
  • Λογότυπο MacΜακ
  • Λογότυπο iOSiOS
  • Λογότυπο AndroidAndroid
  • Λογότυπο LinuxLinux

Η κατώτατη γραμμή

Η υπηρεσία ταξινόμησης είναι χωρίς αμφιβολία η καλύτερη δωρεάν υπηρεσία VPN που δοκιμάσαμε - είναι επίσης η κορυφαία επιλογή μας για δωρεάν VPN για torrenting λόγω της ανώτερης ασφάλειας που παρέχει.

Το Torrenting επιτρέπεται σε όλους σχεδόν τους διακομιστές VPN του Windscribe και οι γρήγορες και αξιόπιστες ταχύτητες φόρτωσής του το καθιστούν ιδανικό για δραστηριότητα P2P.

Το μηνιαίο ανώτατο όριο δεδομένων 10GB του Windscribe είναι ένα από τα πιο γενναιόδωρα που έχουμε δει από ένα δωρεάν VPN, αλλά οι βαριές torrenters ενδέχεται να το βρίσκουν ακόμη περιοριστικό.

Όλες οι δωρεάν εφαρμογές VPN του Windscribe είναι κρυπτογραφημένες με τον κορυφαίο κωδικό AES-256 και χρησιμοποιούν το πιο ασφαλές πρωτόκολλο σύνδεσης VPN, OpenVPN, για να σας κρατάνε ασφαλείς ενώ συγχρονίζετε.

Δυστυχώς, αγωνιζόμασταν να πάρουμε το FreeAlloy Free για να συνεργαστούμε με δημοφιλείς τοποθεσίες streaming όπως το Netflix και το BBC iPlayer, οπότε αν αυτό είναι σημαντικό για εσάς, μπορεί να θέλετε να αποφύγετε αυτό το VPN.

Οι βαριές κακοποιούς, ωστόσο, θα πρέπει να εξετάσουν απολύτως την ελεύθερη έκδοση του Windscribe Free λόγω της ισχυρής σειράς χαρακτηριστικών απορρήτου και εξαιρετικής απόδοσης.

Για μια πιο εμπεριστατωμένη εμφάνιση, διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση της υπηρεσίας μας.

2. Hide.me Δωρεάν

Κατατάχθηκε # 2 για δωρεάν VPNs με δυνατότητα παρακολούθησης

Hide.me Δωρεάν κινητά screenshotsHide.me Δωρεάν στιγμιότυπο επιφάνειας εργασίαςΠλεονεκτήματα

 1. P2P επιτρέπεται σε τρεις από πέντε δωρεάν διακομιστές
 2. Δεν υπάρχουν περιορισμοί ταχύτητας
 3. Γρήγορες ταχύτητες λήψης
 4. DNS & Προστασία διαρροών IPv6
 5. Ελάχιστη καταγραφή
 6. Δεν απαιτούνται λεπτομέρειες πληρωμής κατά την εγγραφή

Μειονεκτήματα

 1. 2GB μηνιαίο ανώτατο όριο δεδομένων
 2. Μόνο πέντε τοποθεσίες διακομιστών VPN
 • Μέγιστη ταχύτηταΕγώ

  81 Mbps ίδια ταχύτητα πόλης

  Με βάση σύνδεση δοκιμής 100Mbps

 • Διακομιστές

  4 χώρες

 • Συμβατό με

  • Λογότυπο των WindowsWindows
  • Λογότυπο MacΜακ
  • Λογότυπο iOSiOS
  • Λογότυπο AndroidAndroid
  • Λογότυπο LinuxLinux

Η κατώτατη γραμμή

Η δωρεάν έκδοση του Hide.me είναι μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN για torrenting που είναι εξίσου ιδιωτική με την υπηρεσία Εγγραφής, αν όχι περισσότερο.

Hide.me διατηρεί μια φιλική προς το ιδιωτικό απόρρητο πολιτική καταγραφής και έρχεται με πρόσθετα ασφαλείας, όπως ένας διακόπτης VPN σκοτώνουν για να σας κρατήσει ασφαλείς ενώ torrenting.

Όλες οι προσαρμοσμένες εφαρμογές VPN του Hide.me κρυπτογραφούνται με το 'unbreakable' AES-256 και χρησιμοποιούν το πιο ασφαλές πρωτόκολλο σύνδεσης VPN, το OpenVPN.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δωρεάν εφαρμογές του Hide.me σε όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες, όπως τα Windows, MacOS, iOS και Android και μπορείτε να το εγκαταστήσετε και στον δρομολογητή σας, κάτι που είναι σπάνιο για μια δωρεάν υπηρεσία VPN.

Το ανώτατο όριο δεδομένων των 2GB του Hide.me θα αποτελέσει μεγάλο εμπόδιο για τους συχνούς κυνηγούς και αν δεν βρίσκεστε κοντά σε έναν από τους τρεις εξυπηρετικούς διακομιστές P2P, οι ταχύτητες θα υποφέρουν.

Εάν χρειάζεται μόνο να μεταφέρετε ένα μικρό ποσό κίνησης και να βασίζεται κοντά στην Ολλανδία, τον Καναδά ή τη Σιγκαπούρη, το Hide.me Free θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική υπηρεσία VPN για torrenting.

Για μια πιο εμπεριστατωμένη εμφάνιση, διαβάστε το πλήρες Hide.me δωρεάν αναθεώρηση.

3. TunnelBear Free

Βαθμολογήθηκε # 3 για δωρεάν VPNs Torrenting

TunnelBear Δωρεάν κινητά screenshotsTunnelBear Δωρεάν στιγμιότυπο επιφάνειας εργασίας 100% (1 σχόλια από το χρήστη) ProsConsPros

 1. Δεν υπάρχουν περιορισμοί
 2. Γρήγορες, αξιόπιστες ταχύτητες λήψης
 3. Διακόπτης θανάτου VPN & Προστασία διαρροής DNS
 4. Ελάχιστη πολιτική καταγραφής
 5. Γενναιόδωρο δίκτυο δωρεάν διακομιστή
 6. Δεν χρειάζονται πληροφορίες πληρωμής

Μειονεκτήματα

 1. 500MB μηνιαίο ανώτατο όριο δεδομένων
 • Μέγιστη ταχύτηταΕγώ

  52 Mbps ίδια ταχύτητα πόλης

  Με βάση σύνδεση δοκιμής 100Mbps

 • Διακομιστές

  23 χώρες

 • Συμβατό με

  • Λογότυπο των WindowsWindows
  • Λογότυπο MacΜακ
  • Λογότυπο iOSiOS
  • Λογότυπο AndroidAndroid

Η κατώτατη γραμμή

Το TunnelBear είναι μια φιλική προς τον αρχάριο δωρεάν υπηρεσία VPN για torrenting που δεν θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια.

Η ελάχιστη πολιτική καταγραφής της TunnelBear και ένας διακόπτης θανάτου VPN θα σας προστατεύσουν όσο εσείς χτυπάτε και είστε προστατευμένοι από διαρροές DNS.

Όλες οι προσαρμοσμένες εφαρμογές VPN του TunnelBear χρησιμοποίησαν το προτιμώμενο πρωτόκολλο σύνδεσης OpenVPN και ακόμα καλύτερα, είναι κρυπτογραφημένα με το "χρυσό πρότυπο" των κρυπτών, AES-256.

Όπως το Hide.me, το ανώτατο όριο δεδομένων του TunnelBear είναι ένα ζήτημα και είναι ακόμα πιο περιοριστικό στα 500MB το μήνα. Αυτό δεν θα σας φτάσει πολύ μακριά όταν πρόκειται για μεγάλα αρχεία - είστε καλύτερα με την κορυφαία επιλογή μας, "Εγγραφείτε δωρεάν", αν αυτό είναι κάτι που σας επηρεάζει.

Το Torrenting επιτρέπεται και στους 22 διακομιστές VPN του TunnelBear - είναι σπάνιο να βλέπεις αυτό το μεγάλο δίκτυο διακομιστών VPN από μια δωρεάν υπηρεσία VPN.

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το ελεύθερο VPN του TunnelBear για torrenting προτού να αγοράσετε ένα πληρωμένο σχέδιο, το οποίο έρχεται με απεριόριστα δεδομένα.

Για μια πιο εμπεριστατωμένη εμφάνιση, διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του TunnelBear Free.

Δημοφιλείς ερωτήσεις

Ποιο είναι το καλύτερο δωρεάν VPN για το Torrenting?

Το προτιμώμενο δωρεάν VPN για torrenting είναι το Windscribe, καθώς προσφέρει την καλύτερη εμπειρία σε όλο τον κόσμο χωρίς πολλούς σημαντικούς συμβιβασμούς.

Το μόνο κύριο μειονέκτημα είναι το μηνιαίο ανώτατο όριο δεδομένων 10GB του Windscribe, αλλά αυτό είναι ένα από τα πιο γενναιόδωρα δικαιώματα που έχουμε δει από ένα δωρεάν VPN που επιτρέπει torrenting και δεν πρέπει να είναι υπερβολικό ζήτημα για την πλειοψηφία των χρηστών.

Εάν περιμένετε να πάρετε περισσότερα από αυτό από VPN αλλού, τότε πάρτε τη λέξη για αυτό - δεν θα.

Στιγμιότυπο οθόνης των συμβουλών torrenting στην ενότητα υποστήριξης της ιστοσελίδας του Windscribe

Εάν δεν χρειάζεστε ένα torrent για μεγάλα αρχεία, αλλά χρειάζεστε ένα διαφορετικό δίκτυο διακομιστών, τότε η κορυφαία επιλογή μας θα είναι η δωρεάν έκδοση του TunnelBear, χάρη στην παρουσία του σε 22 χώρες παγκοσμίως.

Ωστόσο, μια προειδοποίηση - το TunnelBear επιτρέπει μόνο στους ελεύθερους χρήστες του VPN να μεταφέρουν δεδομένα 500MB ανά μήνα, κάτι που δεν είναι πολύ καθόλου, πόσο μάλλον για το torrenting.

Ωστόσο, για την καλύτερη απεριόριστη εμπειρία torrenting αξίζει σίγουρα την πληρωμή για μια υπηρεσία VPN premium.

Η κορυφή της σειράς πληρωμένων VPN έχει ένα ευρύτερο φάσμα εξυπηρετητών και δεν θα περιορίσει τη χρήση του εύρους ζώνης σας, έτσι μπορείτε να torrent όσο θέλετε.

Τα τρέχοντα τρία κορυφαία VPN για torrenting είναι:

 • ExpressVPN
 • NordVPN
 • IPVanish

Χρειάζομαι πραγματικά ένα VPN για Torrenting?

Χρειάζεστε απολύτως ένα VPN για torrenting, καθώς torrenting χωρίς μια ασφαλή υπηρεσία VPN σας αφήνει εκτεθειμένο σε όλα τα είδη των προσωπικών κινδύνων.

Πρώτον, εάν δεν χρησιμοποιείτε ένα VPN κατά τη διάρκεια της ροής, εκτίθεται η διεύθυνση IP σας, μαζί με αυτή όλων όσων συμμετέχουν στη μεταφορά αρχείων. Αυτό σημαίνει ότι ο παροχέας υπηρεσιών διαδικτύου σας, καθώς και οποιοιδήποτε άλλοι δυνητικοί snoopers ή χάκερ, είναι σε θέση να βλέπουν ακριβώς τι κάνετε online.

Ορισμένοι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου είναι επίσης γνωστοί για την ανίχνευση χρηστών που συμμετέχουν σε δραστηριότητες υψηλού εύρους ζώνης (όπως ο περιορισμός του θορύβου) και μειώνουν εκ προθέσεως τις ταχύτητες σύνδεσης τους για να εξομαλύνουν τη χρήση του εύρους ζώνης σε όλο το υπόλοιπο δίκτυο. Αυτό θα μπορούσε να σας σταματήσει το torrenting.

Ο μόνος τρόπος για να αποφευχθεί αυτό είναι να εγκαταστήσετε μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN στη συσκευή που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε για torrenting - οι συστάσεις μας παραπάνω είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

Πώς ένα VPN προστατεύει την ιδιωτικότητά σας κατά την παράδοση

Ένα VPN προστατεύει το ιδιωτικό σας απόρρητο ενώ εσείς χτυπάτε με διάφορους τρόπους.

 1. Κρύβει τη δραστηριότητά σας από τον ISP σας

  Χρησιμοποιώντας ένα VPN σημαίνει ότι ο ISP σας δεν μπορεί να δει τι κάνετε online, αν αυτό είναι torrenting ή οτιδήποτε άλλο.

  Αυτό θα τους αποτρέψει από την παρακολούθηση ή τον περιορισμό της κίνησης στο Διαδίκτυο, πράγμα που σημαίνει ότι οι ταχύτητές σας δεν θα υποφέρουν εξαιτίας αυτού που έχετε επιλέξει να κάνετε online.

 2. Αποτρέπει άλλους χρήστες να δουν τη διεύθυνση IP σας

  Εάν χρησιμοποιείτε έναν ιστότοπο όπως το BitTorrent, ο καθένας που χρησιμοποιεί το ίδιο αρχείο torrent συνδέεται σε ένα 'σμήνος', που σημαίνει ότι κάθε χρήστης μπορεί να δει τις διευθύνσεις IP όλων των άλλων συσκευών που είναι επίσης συνδεδεμένες.

  Η διεύθυνση IP σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθορίσει τον ISP σας και την κατά προσέγγιση φυσική τοποθεσία, η οποία είναι συχνά το πώς οι κακοποιούς καταλήγουν να λαμβάνουν επιστολές περί παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων από online trolls.

  Η χρήση ενός VPN θα καλύψει τη διεύθυνση IP σας έτσι ώστε οι άλλοι χρήστες του σμήνους να μπορούν να δουν μόνο τη διεύθυνση IP του διακομιστή P2P. Αν το VPN σας χρησιμοποιεί κοινόχρηστες διευθύνσεις IP, όπως είναι οι περισσότεροι, θα ήταν σχεδόν αδύνατο να εντοπιστεί η δραστηριότητα torrenting πίσω σε έναν μόνο χρήστη.

 3. Σας προστατεύει από τυχόν hackers

  Το γεγονός ότι ένα VPN αποκρύπτει την πραγματική σας διεύθυνση IP θα σας προστατεύσει επίσης από οποιονδήποτε χάκερ που θα μπορούσε διαφορετικά να το χρησιμοποιήσει ως backdoor στο σύστημά σας για να μάθετε τα εμπιστευτικά προσωπικά σας στοιχεία.

  Επειδή όλη η επισκεψιμότητά σας μεταφέρεται μέσω των διακομιστών του VPN, αντί των ιδιοκτητών του ISP, όλα τα δεδομένα σας είναι κρυπτογραφημένα σε υψηλά πρότυπα και είναι αδύνατο για οποιονδήποτε άλλον να τα δει.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν VPN για Torrenting

Χρησιμοποιώντας ένα δωρεάν VPN για torrenting είναι απίστευτα εύκολο.

 1. Επιλέξτε μια δωρεάν υπηρεσία VPN που επιτρέπει το torrenting

  Απλά επιλέξτε την υπηρεσία VPN που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε, εγκαταστήστε τη στη συσκευή στην οποία πρόκειται να χρησιμοποιήσετε torrent και εισαγάγετε τις πληροφορίες σύνδεσης.
  Στιγμιότυπο οθόνης της ζωντανής συζήτησης συνομιλίας μας με το Hide.me για συζήτηση σχετικά με το torrenting

 2. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις απορρήτου και διακόψτε το σβήσιμο

  Πριν συνδέσετε, βεβαιωθείτε ότι ο διακόπτης εντοπισμού VPN και οποιαδήποτε προστασία διαρροών είναι ενεργοποιημένη στο VPN σας. Αυτό θα κρατήσει τα προσωπικά σας στοιχεία από τα λάθος χέρια αν η σύνδεση VPN αποτύχει για οποιονδήποτε λόγο.

 3. Επιλέξτε μια τοποθεσία διακομιστή VPN

  Τώρα συνδεθείτε με τον πλησιέστερο διακομιστή VPN στη φυσική σας θέση για τις καλύτερες ταχύτητες και ξεκινήστε με ασφάλεια. Παρακολουθήστε το καπάκι δεδομένων, εάν υπάρχει, για να βεβαιωθείτε ότι δεν εξαντλείται απροσδόκητα.

Είναι Torrenting Ασφαλή Με ένα VPN?

Χρησιμοποιείτε ένα VPN για να σας κρατήσουμε ασφαλείς στο διαδίκτυο, και αυτό δεν είναι διαφορετικό όταν κλέβετε.

Η χρήση μιας ασφαλούς υπηρεσίας VPN είναι ίσως ο αποτελεσματικότερος τρόπος για να προστατεύσετε τον εαυτό σας, παράλληλα με το torrenting, καθώς δεν καλύπτει μόνο την πραγματική σας διεύθυνση IP, αλλά και κρυπτογραφεί όλη την διαδικτυακή σας κίνηση.

Για να διατηρείτε τον εαυτό σας όσο το δυνατόν ασφαλέστερο κατά τη διάρκεια του torrenting, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα VPN με:

 1. Ισχυρή κρυπτογράφηση (κατά προτίμηση AES-256)
 2. Ασφαλές πρωτόκολλο σύνδεσης VPN (το OpenVPN είναι το αγαπημένο μας)
 3. Μικρή (ή κατά προτίμηση μηδενική-logs) πολιτική καταγραφής

Λαμβάνοντας αυτά τα βήματα θα εξασφαλίσετε ότι είστε όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς κατά τη χρήση ενός VPN στο torrent.

Είναι το VPN Νομικό?

Η χρήση υπηρεσίας VPN για την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής είναι 100% νόμιμη σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου. Υπάρχει ένας μικρός αριθμός, ωστόσο, όπου η μη εξουσιοδοτημένη χρήση VPN περιορίζεται ή απαγορεύεται. Αυτά είναι:

 1. Κίνα
 2. Ρωσία
 3. Τουρκία
 4. Ιράν
 5. Ομάν
 6. ΗΑΕ (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα)

Η χρήση μη εξουσιοδοτημένης υπηρεσίας VPN σε οποιαδήποτε από αυτές τις χώρες θα μπορούσε να οδηγήσει σε βαρύ πρόστιμο ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, σε ποινή φυλάκισης.

Υπάρχει επίσης μια χούφτα χωρών όπου όλες οι υπηρεσίες VPN απαγορεύονται πλήρως:

 1. Λευκορωσία
 2. Ιράκ
 3. Τουρκμενιστάν
 4. Βόρεια Κορέα

Το να πιάσετε χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία VPN σε οποιαδήποτε από αυτές τις θέσεις θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα απροσδιόριστο πρόστιμο και να σας προσγειωθεί σε κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας Είναι τα VPN Νομικά; για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με χώρες με περιορισμούς VPN και συμβουλές σχετικά με τη χρήση μιας υπηρεσίας VPN με ασφάλεια.

Μπορείτε επίσης να δείτε τα καλύτερα δίκτυα VPN για την Κίνα (και άλλες χώρες υψηλής λογοκρισίας) εδώ.

Το Torrenting είναι παράνομο?

Το ίδιο το Torrenting είναι απολύτως νόμιμο - είναι περιορισμοί πνευματικών δικαιωμάτων που πρέπει να προσέχετε.

Αν κάνετε λήψη περιεχομένου που παραβιάζει τους κανόνες πνευματικών δικαιωμάτων, παραβιάζετε το νόμο, ανεξάρτητα από το πώς το κάνετε. Ωστόσο, η πράξη του torrenting δεν είναι παράνομη.

Μπορείτε να κάνετε torrent νόμιμα στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τον Καναδά, την Ινδία - οποιαδήποτε χώρα θέλετε.

Θα χρειαστεί να αποκρύψει το VPN μου?

Ναι, μια ασφαλή υπηρεσία VPN θα κρύψει το torrenting σας.

Εφόσον το VPN που επιλέξατε δεν συλλέγει κανένα αρχείο καταγραφής που να μπορεί να αναγνωριστεί προσωπικά, κανείς (συμπεριλαμβανομένου του ISP σας) δεν θα μπορεί να πει τι κάνετε ενώ είστε συνδεδεμένος - αυτό περιλαμβάνει torrenting.

Στιγμιότυπο οθόνης από τον ιστότοπο του Windscribe που εξηγεί την ελάχιστη πολιτική καταγραφής του

Εάν, ωστόσο, χρησιμοποιείτε ένα λιγότερο ασφαλές δωρεάν VPN που συλλέγει λεπτομερέστερα αρχεία καταγραφής (και όχι μια από τις συστάσεις που αναφέρονται παραπάνω), υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα ο πάροχος VPN και ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου να είναι σε θέση να πει ότι τρέχειτε.

Για να είστε σίγουροι ότι επιλέγετε ένα VPN που κρύβει το torrenting σας, φροντίστε να κολλήσετε με μία από τις κορυφαίες επιλογές μας.

Χειρότερες δωρεάν VPN για Torrenting

Δεν είναι όλες οι δωρεάν υπηρεσίες VPN ασφαλείς για torrenting. Εδώ είναι τα τρία πρώτα δωρεάν δίκτυα VPN για να αποφύγουμε, αν και δεν είναι εξαντλητικός κατάλογος.

 1. Hola Δωρεάν VPN

  Hola Free VPN ισχυρίζεται ότι είναι μια «υπηρεσία VPN», αλλά είναι στην πραγματικότητα ένα ανασφαλές δίκτυο proxy peer-to-peer που δεν παρέχει καμία κρυπτογράφηση απολύτως.

  Hola δεν είναι καλό για torrenting δεδομένου ότι παρακολουθεί απολύτως ό, τι κάνετε online, συμπεριλαμβανομένων όλων των ιστοσελίδων που επισκέπτεστε, και είναι ακόμη γνωστό ότι πωλούν εύρος ζώνης χρήστη χωρίς τη συναίνεση.

  Δυστυχώς, είναι μία από τις πιο δημοφιλείς δωρεάν υπηρεσίες VPN εκεί έξω, αλλά θα θέλαμε να σας συμβουλέψουμε να αποφύγετε το Hola με κάθε κόστος.

 2. Διακομιστής μεσολάβησης VPN

  Το VPN Proxy Master είναι ένα απίστευτα ασφαλές δωρεάν VPN για torrenting καθώς η εταιρεία έχει μια σκεπαστή ιστορία της αποστολής εμπιστευτικών πληροφοριών χρηστών σε όλη την Κίνα.

  Όχι μόνο αυτό, αλλά η διεύθυνση IP σας συλλέγεται και αποθηκεύεται για αόριστο χρονικό διάστημα, καθώς και δεν υπάρχει τρόπος να πει κανείς πώς κρυπτογραφείται το VPN Proxy Master.

  Οι εφαρμογές είναι γεμάτες αναδυόμενες διαφημίσεις, επίσης - το VPN Proxy Master είναι σίγουρα ένα δωρεάν VPN για να μείνετε μακριά από.

 3. Thunder VPN

  Δεν υπάρχει αμφιβολία γι 'αυτό, Thunder VPN είναι μια από τις χειρότερες δωρεάν υπηρεσίες VPN που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για torrenting.

  Για να μην αναφέρουμε ότι είναι διαθέσιμο μόνο στο Android, το Thunder VPN χρησιμοποιεί ένα ανασφαλές πρωτόκολλο σύνδεσης, δεν διαθέτει καθόλου χαρακτηριστικά ασφαλείας και αγνόησε τις ερωτήσεις μας σχετικά με την κρυπτογράφηση.

  Το ThunderVPN ισχυρίζεται επίσης ότι είναι μη καταγεγραμμένα, αλλά συλλέγει πραγματικά έναν τόνο πληροφοριών, όπως τη διεύθυνση IP, τον ISP, τη θέση του διακομιστή και φορτώνει περισσότερα.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me