IPVanish е идеалният VPN за торентинг и Kodi. Най-високото качество идва на цена - но трябва ли? IPVanish може да е малко по-скъп от повечето, но има начин да го получите безплатно. Прочетете, за да разберете как.

IPVanish лого

Ако сте потребител на iOS, имате късмет. IPVanish предлага седемдневна безплатна пробна версия за приложението си за iOS, което означава, че можете да изпробвате пълната услуга, без да се ангажирате с абонамент.

Можете да изпробвате IPVanish и на други устройства, като се възползвате от седемдневната гаранция за връщане на парите на IPVanish. Трябва да се разделите с парите си, но това ще бъде временно само ако решите да не продължите с услугата след като седмицата изтече.

Прочетете, за да разберете как да получите IPVanish безплатно, като започнете с приложението IPVanish iOS.

Как да получите IPVanish безплатно на iOS

 1. Отидете до уебсайта на IPVanish и намерете връзката към приложението за iOS в App Store в раздела „Приложения“. Освен това отворете iOS App Store на вашия iPhone или iPad и потърсете „IPVanish“.

  Екранна снимка на страницата за изтегляне на IPVanish iOS

 2. Изтеглете приложението IPVanish iOS и създайте акаунт от приложението, когато инсталацията приключи. Всичко, което трябва да създадете IPVanish акаунт, е имейл адрес и парола - не се изисква допълнителна информация за плащане.

  Екранна снимка на IPVanish iOS App Login

 3. Насладете се на пълнофункционалното си приложение за IPVanish iOS в продължение на седем дни - просто не забравяйте да анулирате абонамента от вашия iTunes акаунт преди началото на седмицата или ще бъдете автоматично се таксува за платен план.

Как да получите безплатно IPVanish на всички други устройства

Ако не притежавате iPhone или iPad, IPVanish предлага безпроблемна седемдневна гаранция за връщане на пари вместо безплатна пробна версия.

Той работи на всички устройства, което е чудесно, тъй като можете да използвате IPVanish на до 10 устройства наведнъж.

 1. Посетете страницата за ценообразуване на уебсайта на IPVanish и изберете всеки план - всички те са с една и съща гаранция.

  Как да получите IPVanish безплатно

 2. Изберете начина си на плащане и въведете данните си, за да създадете IPVanish акаунт. Ще получите имейл за активиране, за да потвърдите имейл адреса си.

  Преглед на методи за плащане на IPVanish

 3. Изтеглете приложението за вашето устройство от раздела Приложения на уебсайта IPVanish.

  Екранна снимка на страницата за изтегляния на IPVanish

 4. Инсталирайте IPVanish, влезте и го изпробвайте в продължение на седем дни без риск.

  Снимка на приложение за IPVanish MacOS

 5. Ако решите да не се придържате към IPVanish, не забравяйте да прекратите абонамента си преди да приключи седмицата от контролния панел на уебсайта. Просто влезте в страницата Моят акаунт, кликнете върху „Абонамент“ и след това „Искам да отменя моят абонамент “.

  Екранна снимка на IPVanish Control Panel

 6. Ще бъдете отведени на друга страница, която ви помоли да потвърдите анулирането. Превъртете надясно до края на страницата и кликнете върху „Все още искам да прекратя“.

  Екранна снимка на страницата за потвърждаване на анулиране на IPVanish

  Възстановяването по IPVanish се автоматизира и обработва в рамките на 10 работни дни - няма нужда да изпращате имейл или да говорите с агент за поддръжка и няма нужда да измисляте причина защо искате да анулирате.

Как да получите купон за отстъпка IPVanish

Не е съвсем същото като да го вземете безплатно, но IPVanish предлага селекция от купони на уебсайта му, за да ви помогне да получите платената версия за възможно най-евтина.

Ако сте решили, че ще плащате за VPN (което напълно ви препоръчваме да направите), няма смисъл да харчите повече, отколкото е необходимо - ето как да получите IPVanish купон за отстъпка, който е гарантирано да работи.

 1. Прегледайте секцията Купони на уебсайта IPVanish (или просто щракнете върху тази връзка).
  IPVanish екран за купон за отстъпка
 2. Намерете продължителността на абонамента за IPVanish, който работи за вас - толкова по-дълъг е абонаментът, толкова по-евтин става IPVanish.
 3. Просто кликнете върху големия бутон „Запиши сега“ и ще бъдете отведени до екрана за създаване на акаунт в IPVanish с избраната отстъпка. Не се притеснявайте, ако решите, че IPVanish не е за вас, вие все още имате право на възстановяване без въпроси в рамките на седем дни, дори ако сте използвали талон.

Добре ли е IPVanish?

С една дума: да, IPVanish е много добър.

От 74 VPN, които прегледахме през годините, IPVanish е един от най-добрите.

Първо и най-важното от всичко е, че IPVanish е изключително безопасен да използвам.

IPVanish използва най-високите стандарти за киберсигурност, за да защити вашия трафик и устройства и го подкрепя със строга политика за нулева регистрация - нищо, което правите онлайн, не се проследява или съхранява.

Бързо също е - IPVanish последователно задейства някои от най-високите скорости от всички тествани VPN.

Това е доста скъпо (в края на краищата, вероятно затова сте на тази страница), но ние напълно вярваме, че IPVanish си струва парите.

Ако искате да разберете повече, можете да кликнете върху връзката, за да прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

Кой е собственик на IPVanish?

j2Global лого

IPVanish беше пуснат за първи път през 2012 г. от HighWinds Network Group, компания за IP услуги със седалище във Флорида, САЩ.

В началото на 2017 г. HighWinds Network Group беше придобита от StackPath, друга американска компания с голямо портфолио от уеб базирани софтуерни програми и компании.

И накрая, в средата на 2019 г. StackPath продаде IPVanish (и още един от своите VPN, Encrypt.me) на J2Global, огромна, публично изброена технологична компания.

С такава ясна и отворена корпоративна история няма много тайни, които да откриете за IPVanish - това е легитимна компания с прозрачна структура и отговорна собственост.

IPVanish ли е добър за Firestick?

Снимка на началния екран на IPVanish на Amazon Fire TV Stick

Нашите безпристрастни експерти установиха, че IPVanish е този най-добър VPN за Amazon Fire TV Stick.

Обичаме IPVanish да поръча VPN приложението Fire TV Stick, което прави защитата на вашето устройство проста - то никъде не е толкова разочароващо, колкото някои от конкуренцията.

Това обаче не е просто хубаво лице IPVanish работи блестящо на Fire TV Stick, тъй като отключва Netflix, има неограничен P2P, за да предостави възможно най-доброто изживяване на Kodi, а супербързите му скорости за изтегляне и качване означават, че ще гледате в Full HD без буфер.

Можете да посетите страницата на IPVanish в приложението Amazon Appstore или да потърсите директно IPVanish на устройството си Amazon Fire TV, за да започнете да изтегляте.

Ако търсите да пазарувате, преди да направите своя окончателен избор, ние съставихме списъци за петте най-добри VPN за Amazon Fire TV Stick и най-добрите безплатни VPN за Amazon Fire TV Stick.

Работи ли IPVanish с Netflix?

Да, IPVanish работи с Netflix.

В нашето тестване установихме, че повечето от американските сървъри на IPVanish работят за отключване на US Netflix, дори и понякога да отнемат малко време за зареждане.

Въпреки това, внимавайте за телевизионните и филмови фанатици - IPVanish далеч не е най-добрият VPN за стрийминг.

Въпреки че IPVanish върши добра работа с Netflix, отдавна не сме го установили да работи с BBC iPlayer. Същото важи и за редица други популярни стрийминг услуги, плюс библиотеките на Netflix извън Америка.

Ако искате VPN, на който можете да разчитате за всички ваши любими поточни сайтове, тогава разгледайте най-добрите VPN за поточно предаване.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me