ExpressVPN a anunțat un nou parteneriat cu Dynabook (fostul Toshiba Client Solutions), în care software-ul VPN va veni preinstalat pe toate PC-urile noi și viitoare Dynabook.

Vorbind despre noul parteneriat într-un comunicat de presă, Damian Jaume, președintele Dynabook EMEA, a declarat: „VPN-urile au devenit un instrument indispensabil pentru confidențialitatea și securitatea internetului, așa că suntem încântați să aducem o experiență mai sigură pentru utilizatorii noștri chiar din cutie. acest parteneriat,

„Am ales să partenerăm cu ExpressVPN pentru că sunt absolut inegalabile în industrie atunci când vine vorba de securitate de ultimă oră, viteze de conectare super rapide la nivel global și ușurință de utilizare. Ne împărtășesc profund angajamentul de a construi o experiență sigură și deschisă pe internet. ”

Vicepreședintele ExpressVPN, Harold Li, a exprimat un entuziasm egal pentru joint-venture, spunând: „Suntem încântați să lucrăm cu Dynabook pentru a oferi clienților lor o mai mare confidențialitate, securitate și libertate pe internet.

„Este extrem de îmbucurător pentru noi să vedem că VPN-urile nu mai sunt doar instrumente pentru experți în securitate cibernetică, ci că companii și persoane fizice recunosc importanța lor pentru toți utilizatorii de internet.

Aplicația personalizată ExpressVPN pentru Windows 10 va fi fixată în mod implicit pe bara de activități a PC-ului și accesibilă și din meniul de pornire. Parteneriatul este „deschis”, nefiind planificat niciun final de către ambele companii.

Utilizatorilor li se va oferi o probă gratuită de 30 de zile a serviciului VPN premium, înainte de a avea ocazia să cumpere un abonament pe termen mai lung. Proba gratuită este accesibilă doar cu o adresă de e-mail necesară pentru o configurare, fără a fi necesare informații de plată sau carduri de credit.

Prețurile variază de la 6,67 USD pe lună sau la 12,95 USD pe lună, în funcție de durata planului.

ExpressVPN ne asigură că utilizatorii vor putea dezinstala cu ușurință programul de pe noul lor dispozitiv Dynabook, în cazul în care nu doresc acest lucru, însă, dacă aleg acest lucru, nu vor mai putea profita de proba gratuită.

Potrivit comunicatului de presă, Dynabook nu a mai lucrat niciodată cu un furnizor VPN și a numit ExpressVPN drept partener oficial după un „proces de selecție riguros”.

Echipa Dynabook a efectuat diligența necesară prin efectuarea de teste pe software-ul ExpressVPN, ținând cont de diverși factori, inclusiv securitatea, fiabilitatea, viteza, ușurința de utilizare, politica de confidențialitate și arhitectura backend..

Dynabook este un nume nou pe piața laptopurilor de consum. A fost înființat ca nume în iunie 2018, când firma de electronică japoneză Sharp a achiziționat brațul PC al companiei compatriotă și rivală Toshiba, rebrand produsele sale cu eticheta Dynabook.

ExpressVPN a fost fondată în 2009 și are sediul în Insulele Virgine Britanice. Acum are o infrastructură care cuprinde peste 3.000 de servere VPN situate în 94 de țări.

Acesta oferă aplicații VPN de sine stătătoare care pot fi instalate pe PC-uri Windows, MacBooks și iMacs, iPhone, Androids, dispozitive Linux, routere și dispozitive Amazon Fire TV..

Pe lângă serviciul VPN, există extensii de browser pentru Google Chrome și Mozilla Firefox, precum și un serviciu inteligent DNS numit MediaStreamer, care este compatibil și cu televizoarele inteligente și console de jocuri..

Aplicațiile folosesc cifra de top AES-256 pentru criptarea traficului de internet, precum și OpenVPN, care este standardul de aur al industriei pentru protocoalele VPN.

Tehnologia ExpressVPN a suferit diverse audituri independente înainte de testarea lui Dynabook.

În 2018, firma de cibersecuritate Cure53 a efectuat un audit independent al extensiei browser-ului Google Chrome, care a dat opt ​​concluzii „relevante pentru securitate”. Patru dintre acestea au fost clasificate drept „vulnerabilități” și patru drept „puncte slabe generale”.

ExpressVPN a continuat să remedieze sau să atenueze cu succes șapte din cele opt probleme, pe care Cure53 le-a verificat în raportul final, concluzionând că „nu există probleme de securitate care să permită unui atacator să influențeze starea conexiunii VPN printr-o pagină web dăunătoare sau deopotrivă. descoperit.“

Anul următor, în iulie 2019, PwC a efectuat auditul independent al ExpressVPN, cu scopul de a confirma că ExpressVPN funcționa în conformitate cu politica sa de confidențialitate, care pretindea să nu stocheze niciun jurnal de conexiune VPN, cum ar fi adresa IP a unui utilizator, conexiunea de timp sau durata sesiunii.

Politica ExpressVPN rămâne mult aceeași și colectează date referitoare la data la care un utilizator a fost conectat la serviciu, la alegerea locației serverului VPN și a cantității totale de date transferate pe zi.

Auditul PwC a acoperit, de asemenea, tehnologia TrustedServer internă a companiei VPN, pe care ExpressVPN a lansat-o în aprilie 2019, ca parte a angajamentului său de a se asigura că nu stochează niciodată date de utilizator sensibile pe niciunul dintre serverele sale.

Tehnologia șterge toate datele cu fiecare repornire și nu scrie niciodată date pe hard disk.

Deși Dynabook nu a mai făcut parteneriat cu un furnizor VPN înainte, aceasta nu este prima dată când ExpressVPN a lucrat cu o marcă hardware.

În septembrie 2019, ExpressVPN și-a unit forțele cu compania de calculatoare și imprimante HP pentru „a-i ajuta pe utilizatorii să rămână privați și siguri online”.

Parteneriatul, care este în desfășurare, este asemănător cu cel al lui Dynabook; HP preinstalează software-ul ExpressVPN pe computerele sale Spectre x360 13 cu o încercare gratuită de 30 de zile.

Până în prezent VPN nu a fost inclus în niciunul din celelalte modele HP, dar ExpressVPN a spus că va implementa integrarea la mai multe modele de dispozitive HP în viitorul apropiat..

Li a spus: „[Suntem încântați să spunem că vom avea mai multe parteneriate pe care să le împărtășim în curând. Munca noastră cu marci de tehnologie majore precum Dynabook și HP reflectă faptul că VPN-urile sunt acum considerate un instrument indispensabil pentru confidențialitatea și securitatea online.

„Considerăm că, atunci când se consolidează cunoștințele publice în VPN, toți jucătorii și utilizatorii VPN vor beneficia de aceasta. În cele din urmă, o industrie VPN mai puternică înseamnă un internet mai sigur și mai bun. ”

Singurul alt partener similar între un furnizor VPN și un furnizor de hardware până în prezent este cel dintre Accesul Internet privat (PIA) și Purism, o corporație cu scop social care proiectează și produce hardware securizat (laptopuri și smartphone-uri) și software.

În aprilie 2019, PIA a anunțat că un software „bazat pe PIA” trebuia inclus în mod implicit în telefonul Librem 5, precum și în laptopurile PureOS pentru Librem 18 și Librem 15. Se raportează că PIA va colabora cu Purism și pentru pachetele viitoare de servicii.

Compania de browser web Mozilla Firefox a colaborat de asemenea cu furnizorii de VPN pentru a oferi un pachet de securitate mai holistic - ProtonVPN în octombrie 2018 și mai târziu Mullvad la sfârșitul lui 2019.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me