Prisindeks for Dark Web Market (US Edition)

Hele din online identitet kan være verdt mindre enn $ 1200, i henhold til helt ny forskning på ulovlig salg av stjålet personlig informasjon på det mørke nettet. Selv om det kanskje ikke er noen overraskelse å vite at kredittkortdetaljer er blant de mest omhandlede, visste du at svindlere hacker Uber, Airbnb og Netflix kontoer og selge dem for ikke engang $ 10 hver?

Vi opprettet også en britisk utgave av den mørke prisindeksen for webmarkedet som fant verdien av en britisk onlineidentitet til bare £ 800.

Alt har en pris på den mørke nettet ser det ut til. Paypal kontoer med sunn balanse tiltrekker de høyeste prisene ($ 247 i gjennomsnitt). I den andre enden av skalaen, hacket GrubHub eller Walmart kontoer selger for under $ 10. Ville svindlere lett kan bruke mer på lunsjsmørbrødet enn å kjøpe opp stjålne kundelogger for nettbutikker som Costco ($ 5) og ASOS ($ 2).

Gjennomsnittlig person har dusinvis av kontoer som danner sin online identitet, som alle kan hackes og selges. Vårt team av sikkerhetseksperter gjennomgikk titusenvis av oppføringer på tre av de mest populære mørke nettmarkedene, Dream, Point og Wall Street Market. Disse krypterte nettstedene, som bare kan nås ved hjelp av Tor-nettleseren, tillater kriminelle å anonymt selge stjålet personlig informasjon, sammen med alle slags andre smugler, for eksempel ulovlige stoffer og våpen.

Vi fokuserte på oppføringer med stjålet ID, hacket kontoer og personlig informasjon relevant for USA for å opprette Dark Web Market Price Index. Vi beregnet gjennomsnittlige salgspriser for hver vare og ble sjokkerte over å se at $ 1170 var alt det vil koste å kjøpe opp andres hele identitet hvis de skulle ha alle listede varer.

For å hjelpe den amerikanske offentligheten til å forstå hvor mye personopplysningene deres er verdt, opprettet vi følgende prisindeks.

Mørke nettmarkedspriser

Salgspriser forklart

Personlig økonomi

Hackede økonomiske detaljer er de desidert mest oppførte varene, spesielt kredittkort og de mest verdifulle. Salgspriser har en tendens til å være 10% av den tilgjengelige kredittbalansen, men vi fant pålitelige eksempler på Paypal Lister som spør dobbelt så mye, antyder høy gjeldende etterspørsel etter disse kontoene.

En populær type oppføring her er det som kalles “Fullz”. Disse buntene med "full" identifiserende informasjon blir noen ganger enten pakket med økonomiske detaljer eller solgt separat. Vi fant oppføringer med enkeltpersoners navn, faktureringsadresse, mors pikenavn, personnummer, fødselsdato og andre personlige data.

Identifikasjon

En foretrukket taktikk for nettkriminelle er å sette opp kredittlinjer i andres navn. Det er derfor vi ser alle slags digitale bevis på identitet som omsettes, for eksempel passkanninger, selfies og bruksregninger. De høye prisene gjenspeiler hvor enkelt slike ting kan brukes til å begå svindel.

Online Shopping

Det kan være et stort skritt ned i pris, men hackede online shoppingkontoer gir mange muligheter for svindel. De fleste bytter hender for under 10 dollar, noen for mye mindre enn det. Lagrer betalingsdetaljer i Amazon eller Beste kjøp kontoer kan være veldig praktisk, men det lar kontoinnehavere være åpne for en rekke svindel, slik som svindlere som bestiller dyre varer for å selge dem og lomme penger.

De høyeste prisene blir kommandert av kontoer som er mer sannsynlig å gi tilgang til den mest lagrede personlige informasjonen, samt av verdien av varer som kan anskaffes uredelig. hacket eBay kontoer er også spesielt attraktive, fordi de ikke bare lar kriminelle tippe kjøpere til å sende dem penger for falske oppføringer, men også kjøpe dyre varer med kontoeierens midler til å avskjære og selge på.

Reise

Til tross for en gjennomsnittlig salgspris på under $ 8, hacket airbnb kontoer åpner en verden av svindel for kjøperen. Det har vært rapporter om at hackere har endret betalingsdetaljer for vertene for å stjele inntektene. Svindlere kaprer også kontoer for høyt rangerte gjester for å bestille opphold i førsteklasses eiendommer og til og med innbrudd vertene. Airbnb har innført nye sikkerhetstiltak, men skrekkhistorier blir fortsatt lagt ut i samfunnsforum.

Det har også blitt rapportert om russere som bruker hackede Uber-kontoer, som selger her for bare 7 dollar, for å kjøre opp store regninger for uber reiser den sanne eieren aldri har tatt, noen ganger på den andre siden av verden.

Få tilgang til andre reisekontoer, for eksempel Booking.com, gir kriminelle muligheten til å sende falske e-poster som lurer folk til å utføre høye verdibetalinger relatert til deres reisearrangement, i tillegg til å stjele kredittkortinformasjonen.

Underholdning

Som med de fleste av de hacket kontoene vi fant for salg på den mørke nettet, tilbyr disse innloggingene en rute inn i potensielt identitetstyveri. En ekstra bonus er at de opportunistiske kriminelle også kan streame innhold gratis, i det minste til den sanne eieren merker deres Netflix eller Spotify kontoen er kompromittert. De lave kostnadene for disse varene reflekterer den begrensede kapasiteten for gjenbruk.

Kommunikasjon

hacket Skype kontoer er blitt brukt til å sende spam selv når tofaktorautentisering har vært på plass. Spammeldingene inneholder noen ganger phishing-koblinger til populære nettsteder som LinkedIn og Baidu. Mobiltelefonkontoer er en skattekule av muligheter for svindel, spesielt gitt bruk av SMS-meldinger for å verifisere bankkontoer for eksempel. T-Mobile, her med en gjennomsnittspris på 10,51 dollar, ble nylig hacket.

Leveranse

Svindlere har blitt fanget ved å sette opp komplekse svindel som involverer stjålne Paypal- og eBay-kontoer som de bruker for å kjøpe dyr elektronikk. En hacket DHL-konto for 10,40 dollar kan være den manglende puslespillet som gjør at de kan få tak i varene, som de vanligvis vil videreselge.

Sosial

Facebook-pålogginger til 5,20 dollar selger for mer enn dobbelt andre sosiale mediekontoer på grunn av det større potensialet for å tilby opp nok personopplysninger til å få tilgang til mer direkte lukrative kontoer eller begå identitetstyveri.

Selfies og matporno på Instagram kan ikke se ut til å ha noen verdi for svindlere, men hackede kontoer på plattformen forblir i salg, om enn for en dollar og endring. For en så lav investering kan det være tiltalende for nettkriminelle å logge seg inn og se hva de kan finne som kan være nyttige for identitetstyveri.

e-post

Tilbud og etterspørsel spiller samme rolle på de mørke nettmarkedene som i den vanlige økonomien. Den mørke nettet er full av bokstavelig talt millioner av hacket e-postkontoer, og prisene er tilsvarende lave. Selv om det ofte er et kritisk aspekt ved en online svindel å få tilgang til et offers e-post, er det ikke like nyttig på egen hånd som andre kontoer. Kredittkortinformasjon lagres vanligvis ikke der, mens tråling gjennom tusenvis av e-postmeldinger på jakt etter personlig informasjon ikke er like effektiv som andre metoder.

Sterk sikkerhet på Gmail, for eksempel tofaktorautentisering og mistenkelige påloggingsvarsler, presser prisen ned til bare $ 1 sammenlignet med andre leverandører, da tilgang raskt kan oppheves, noe som gjør de hackede detaljene ubrukelige.

Mat levering

Det virker som om svindlere blir sultne også, og hacking matleveringstjenester som Grubhub for å uredelig bestille dyre mat og alkohol. Det rapporteres om ordrer på nesten $ 180 som er pakket opp på hacket kontoer, som selger for litt over $ 9 på det mørke nettet.

Dating

Disse typer oppføringer kom ut med den laveste gjennomsnittsprisen i indeksen vår, noe som gjenspeiler deres begrensede bruk for kriminelle. Mens hackede datingkontoer absolutt kan brukes til "catfishing", en klassisk ulempe der svindleren vedtar en fiktiv identitet for å lokke sitt offer til et forhold for å dra nytte av dem økonomisk, er det billigere og lettere å bare lage falske kontoer.

Som med de fleste elementer i indeksen vår, er det selvfølgelig potensialet for å bryte kontoen for personlig info for å hjelpe til med identitetstyveri. Hovedpoenget er imidlertid at hackere vil prøve å selge hva de enn har i håp om å innse noe av sin kriminelle virksomhet.

metodikk

Teamet vårt gjennomgikk alle svindelrelaterte oppføringer på tre av de største mørke nettmarkedene, Dream, Point og Wall Street Market i løpet av 5-11 februar 2018. Relevante oppføringer ble sortert og kategorisert for å beregne gjennomsnittlige salgspriser.

Dark Web Market Price Index - Feb 2018 - Raw Data.

Om oss

Top10VPN.com er verdens største nettsted for VPN-gjennomgang. Vi anbefaler de beste VPN-tjenestene for å beskytte forbrukernes personvern på nettet. Vi har også som mål å utdanne allmennheten om digital personvern og nettbasert sikkerhetsrisiko gjennom våre gratis online ressurser og forskning.

For ytterligere innsikt i hensynet til cybersikkerhet, ta en titt på vår opprinnelige undersøkelse av VPN-eierskap (2019), Global Mobile VPN-rapport (2019) eller vår gratis VPN-risikoindeks (Android).

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me