Το Hotspot Shield Free VPN έχει πάνω από 50 εκατομμύρια λήψεις στο Google Play Store μόνο, έτσι μπορεί πολλοί χρήστες VPN να κάνουν λάθος?

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, το δωρεάν VPN του Hotspot Shield παρέχει στους χρήστες "ιδιωτικότητα και προστασία παγκόσμιας κλάσης για κάθε συσκευή".

Ωστόσο, δεν λαμβάνουμε υπηρεσίες VPN με τη λέξη τους. Δοκιμάσαμε διεξοδικά αυτή την ελεύθερη υπηρεσία VPN για να μάθουμε πόσο ιδιωτική είναι.

Απαντάμε σε ερωτήσεις όπως:

 • Μπορεί να εμπιστευτεί το VPN Ασφαλείας Hotspot Shield?
 • Το δωρεάν VPN του Hotspot Shield είναι καλό?
 • Λειτουργεί με το Netflix?
 • Είναι ασφαλές να το torrent χρησιμοποιώντας το Hotspot Shield Free?
 • Πόσο γρήγορα είναι?

Προτού απαντήσουμε σε όλα αυτά τα ερωτήματα (και περισσότερα), ρίξτε μια ματιά στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Hotspot Shield Free.

Αν όμως ψάχνετε για μια επισκόπηση του premium VPN του Hotspot Shield, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Hotspot Ασπίδα δωρεάν πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

 1. Γρήγορες ταχύτητες, ακόμη και σε μεγάλες αποστάσεις
 2. Διακόπτης θανάτου VPN και προστασία διαρροής DNS
 3. Χρήσιμες εφαρμογές VPN για δημοφιλείς πλατφόρμες
 4. Δωρεάν επέκταση προγράμματος περιήγησης για το Google Chrome

Μειονεκτήματα

 1. Παλαιότερες αντιπαραθέσεις σχετικά με την πώληση δεδομένων χρήστη
 2. ΗΠΑ & μοιράζεται δεδομένα με τρίτους
 3. Σκουπίδια 500MB ημερήσιο όριο δεδομένων
 4. Περιορίζεται στην τοποθεσία διακομιστή VPN των ΗΠΑ
 5. Δεν λειτουργεί με Netflix, iPlayer ή torrenting
 6. Αναξιόπιστο για την Κίνα

Συνοπτική απεικόνιση κλειδιού Ασπίδα Hotspot

Κορυφαία ταχύτητα λήψης

Πολιτική καταγραφής

IP, DNS ή διαρροές WebRTC

Δικαιοδοσία

Διακομιστές

Διευθύνσεις IP

Χώρες

ΗΠΑ Netflix

Torrenting

Έργα στην Κίνα

Υποστήριξη

Επίσημη ιστοσελίδα

44Mbps
Ορισμένα αρχεία καταγραφής χρηστών
Οχι
ΗΠΑ (μέλος με πέντε μάτια)
Δεν αποκαλύπτεται
Δεν αποκαλύπτεται
1
Οχι
Οχι
Αναξιόπιστος
Μόνο σε απευθείας σύνδεση πόροι
Hotspotshield.com

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν αρκετά προβλήματα ιδιωτικότητας με το Hotspot Shield Free, αλλά οι ταχύτητές του είναι μερικές από τις καλύτερες στην ελεύθερη αγορά VPN.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποιος είναι πίσω από αυτό το VPN.

Σχετικά με & Πολιτική καταγραφής

Ποιος είναι το Hotspot Ασπίδα ελεύθερο?

Κυκλοφόρησε το 2008, το Hotspot Shield ανήκει στην Pango (πρώην AnchorFree), η οποία έχει αναπτύξει άλλες εφαρμογές VPN όπως το Betternet και το TouchVPN.

Το Pango εδρεύει στις ΗΠΑ, μία από τις λιγότερο φιλικές προς την ιδιωτικότητα δικαιοδοσίες στον κόσμο.

Αυτό κάνει το Hotspot Shield να υπόκειται σε επιθετικούς νόμους παρακολούθησης και συμφωνίες ανταλλαγής πληροφοριών με άλλα έθνη όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς και η Αυστραλία (τα πέντε μάτια).

Ωστόσο, το Hotspot Shield δημοσίευσε μια έκθεση διαφάνειας τον Ιανουάριο του 2019, δηλώνοντας: "[δεν έχουμε] ποτέ παράσχει την ταυτότητα ή άλλες προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες μας σε μια κυβέρνηση, υπηρεσία επιβολής του νόμου ή άλλο τρίτο μέρος", πράγμα που σε κάποιο βαθμό καθησυχάζει μας ότι τα προσωπικά σας στοιχεία είναι ασφαλή.

Πολιτική καταγραφής

Το Hotspot Shield Free VPN δεν παρακολουθεί τίποτα που κάνετε (ως άτομο) ενώ είστε συνδεδεμένοι στο VPN, αλλά συλλέγει τα εξής:

 • Η διεύθυνση IP σας - κρυπτογραφημένη, μόνο για τη διάρκεια της συνεδρίας σας και δεν συνδέεται με τη δραστηριότητά σας κατά τη χρήση του VPN.
 • Η κατά προσέγγιση γεωγραφική θέση σας - προέρχονται από τη διεύθυνση IP σας και μοιράζονται με διαφημιζόμενους τρίτων.
 • Σύνδεση timestamps - χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση, υποστήριξη και βελτιστοποίηση των υπηρεσιών VPN και αποθηκεύεται για τρία χρόνια.
 • Εύρος ζώνης που χρησιμοποιείται ανά χρήστη, ανά συνεδρία - χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση, υποστήριξη και βελτιστοποίηση των υπηρεσιών VPN και αποθηκεύεται για τρία χρόνια.
 • Πληροφορίες συγκεκριμένης συσκευής, όπως τύποι συσκευών, τύποι προγραμμάτων περιήγησης, τύποι και ρυθμίσεις συσκευών, εκδόσεις λειτουργικού συστήματος, κινητά, ασύρματα και άλλες πληροφορίες δικτύου (όπως όνομα παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου, όνομα φορέα και ισχύς σήματος) και αριθμοί εκδόσεων εφαρμογών
 • Μη προσωπικά αρχεία καταγραφής ιστοτόπων (ονόματα τομέα, όχι συγκεκριμένες διευθύνσεις URL) που επισκέπτονται μέσω διακομιστών VPN του Hotspot Shield - αυτές συγκεντρώνονται σε μηνιαία βάση.

Δεν μας αρέσει ότι το δωρεάν VPN του Hotspot Shield μοιράζεται με τρίτα μέρη ορισμένες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της τοποθεσίας σας σε επίπεδο πόλης, για την προβολή εξατομικευμένων διαφημίσεων. Δεν είναι σίγουρα ένα VPN χωρίς σύνδεση.

Η πολιτική απορρήτου του Hotspot Shield δηλώνει ότι αυτές οι εταιρείες μπορεί να έχουν πρόσβαση στη διεύθυνση IP σας εάν η συσκευή σας δεν είναι συνδεδεμένη στο VPN.

Αποφύγετε το Hotspot Shield Free VPN εάν η ιδιωτική ζωή στο διαδίκτυο είναι η προτεραιότητά σας - σίγουρα δεν είναι το ασφαλέστερο δωρεάν VPN εκεί έξω.

Ταχύτητα & Αξιοπιστία

Εκπληκτικά γρήγορες λήψεις σε συνδέσεις μεγάλων αποστάσεων

Το δωρεάν VPN του Hotspot Shield είναι πολύ γρήγορο - θα βιώσετε τις καλύτερες ταχύτητες εάν βρεθείτε στη Βόρεια Αμερική.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι δοκιμάζουμε από το Ηνωμένο Βασίλειο και η μόνη επιλογή που είχαμε ήταν να συνδεθούμε με έναν αμερικανικό διακομιστή, η δωρεάν εφαρμογή VPN του Hotspot Shield εξακολουθούσε να παράγει εξαιρετικά αποτελέσματα δοκιμών ταχύτητας.

Οι γρήγορες ταχύτητες λήψης του Hotspot Shield Free VPN καθιστούν τη ροή εξαιρετικά ομαλή, ωστόσο το τσιπ 500MB ημερησίως καλύπτει τα δεδομένα περιορίζει μαζικά την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα.

Η ταχύτητα είναι αποτέλεσμα της φυσικής μας θέσης στο Λονδίνο (σύνδεση οπτικών ινών 100Mbps) σε διακομιστή δοκιμών των ΗΠΑ.

Πριν χρησιμοποιήσετε το Hotspot Shield Free:

 1. ΚατεβάστεMbps

  98.51

 2. ΑνεβάστεMbps

  99.99

 3. Hotspot Shield Δωρεάν αναθεώρησηPingΚυρία

  2

Όταν συνδέεστε στο Hotspot Shield Free:

 1. ΚατεβάστεMbps

  44.4

 2. ΑνεβάστεMbps

  8.86

 3. Hotspot Shield Δωρεάν αναθεώρησηPingΚυρία

  117

Ταχύτητα μεταφόρτωσης χωρίς Hotspot Ασπίδα δωρεάν: 98,51Mbps

Ταχύτητα μεταφόρτωσης με Hotspot Ασπίδα δωρεάν: 44.40Mbps

Η απώλεια ταχύτητας κατεβάσματος μας όταν λειτουργεί το Hotspot Shield Free: 55%

Όπως αναμένεται όταν συνδέεστε σε μια τέτοια μεγάλη απόσταση, η λανθάνουσα κατάσταση του Hotspot Shield είναι εξαιρετικά υψηλή και ανεβάζει φτωχές.

Οι παίκτες και οι πολεμιστές θέλουν ιδανικά να είναι σε θέση να συνδεθούν με έναν κοντινό διακομιστή για την καλύτερη δυνατή απόδοση, οπότε αν βρίσκεστε εκτός των ΗΠΑ, σίγουρα αξίζει να δούμε άλλες επιλογές.

Τοποθεσίες διακομιστή

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή παρά να συνδεθείτε με τον αμερικανικό διακομιστή VPN

Σφαίρα με γαλάζια σημαία1Κοινές χώρεςΕικόνα ενός τοπίου της πόλης1Οι πόλειςΕικόνα ενός ροζ σημειωτήΜη γνωστοποιημένος αριθμός διευθύνσεων IP

Hotspot Shield Οι ελεύθεροι χρήστες VPN έχουν πρόσβαση μόνο σε μια τοποθεσία διακομιστή - τις ΗΠΑ. Ενώ αυτό πιθανότατα δεν θα είναι ένα ζήτημα για όσους ζουν στη Βόρεια Αμερική, είναι μακριά από ιδανικό για όσους βρίσκονται στην Ευρώπη, την Ασία ή την Αφρική.

Ενοχλητικά, ο περιορισμός του διακομιστή VPN δεν γίνεται σαφής εντός της εφαρμογής, όπου μπορείτε να δείτε τη λίστα πλήρους διακομιστή "premium" στην εφαρμογή. Αν προσπαθήσετε και κάνετε κλικ σε μια τοποθεσία διαφορετική από τις Ηνωμένες Πολιτείες, απλά θα σας ζητηθεί να κάνετε αναβάθμιση σε ένα από τα πληρωμένα σχέδια.

Δεν είναι σαφές πόσοι φυσικοί διακομιστές είναι διαθέσιμοι στους ελεύθερους χρήστες - το Hotspot Shield Premium διαθέτει 3.200 VPN servers και επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν σε 82 χώρες παγκοσμίως.

Σε αντίθεση με την έκδοση premium της υπηρεσίας VPN, οι ελεύθεροι χρήστες του Hotspot Shield δεν μπορούν να ασκηθούν σε επίπεδο πόλης στις ΗΠΑ.

Εάν χρειάζεστε πρόσβαση σε περισσότερες τοποθεσίες και δεν θέλετε να πληρώσετε για ένα VPN, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το TunnelBear.

Streaming & Torrenting

Streaming & δεν υποστηρίζονται

Δεν είναι δυνατή η ροή του Netflix με την δωρεάν έκδοση του Hotspot Shield VPN. Στην πραγματικότητα, όταν προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε πρόσβαση στο αμερικανικό δίκτυο Netflix, ένας τείχος πληρωμής μας ενημέρωσε ότι "η πρόσβαση σε αυτό το περιεχόμενο είναι ένα premium χαρακτηριστικό".

Επειδή μπορείτε να συνδεθείτε μόνο με τον δωρεάν διακομιστή US Hotspot Shield VPN, δεν μπορείτε να επιχειρήσετε καν να μεταδώσετε περιεχόμενο βίντεο από ιστοτόπους όπως το BBC iPlayer.

Αν αναβαθμίσετε την υπηρεσία Premium Hotspot Shield, ωστόσο, θα μπορείτε να μεταφέρετε το Netflix, το BBC iPlayer και πολλά άλλα σε λίγο χρόνο.

Torrenting

Το Hotspot Shield Free VPN δεν είναι μια καλή επιλογή για τους χρήστες P2P - τον δωρεάν διακομιστή του δεν μας επέτρεψε να χτυπάμε.

Όταν ζητήσαμε υποστήριξη αν το P2P είναι επιτρεπτό στον δωρεάν διακομιστή VPN, ένας πράκτορας επιβεβαίωσε ότι δεν ήταν επιτρεπτή λόγω περιορισμένου εύρους ζώνης στο ελεύθερο σχέδιο.

Ακόμα κι αν ήταν δυνατά τα torrenting, δεν θα συνιστούσαμε το δωρεάν VPN του Hotspot Shield για το σκοπό αυτό, λόγω παρελθόντων γεγονότων που παραβίαζαν το ιδιωτικό απόρρητο των χρηστών.

Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν VPN για torrenting / P2P, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από αυτά τα δωρεάν VPN για torrenting.

Παράκαμψη λογοκρισίας

Διαλείπουσα συνδεσιμότητα στην Κίνα

Η Hotspot Shield αναφέρει στην ιστοσελίδα της ότι η σύνδεση μπορεί να είναι «διαλείπουσα» σε χώρες όπου οι ISP και οι κυβερνήσεις είναι γνωστό ότι αποκλείουν υπηρεσίες VPN, όπως η Κίνα, το Ιράν και η Τουρκία.

Αυτά τα ζητήματα πιθανότατα οφείλονται στην έλλειψη πρόσθετων εργαλείων κατακράτησης VPN (ή πρωτόκολλα stealth) που είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή, καθιστώντας πολύ εύκολο για τους λογοκριτές στο εξωτερικό να ανιχνεύσουν ότι χρησιμοποιείτε ένα VPN και να αποκλείσετε τη σύνδεσή σας.

Το Hotspot Shield εξηγεί επίσης ότι ενώ το VPN μπορεί να αποκλειστεί σε μια πλατφόρμα, ίσως να είναι δυνατή η χρήση του σε άλλη, οπότε περιμένετε πολλά δοκιμαστικά και λάθη.

Εάν χρειάζεστε ένα VPN για την Κίνα ή οποιαδήποτε άλλη χώρα που αποκλείει τα δίκτυα VPN, ανατρέξτε στον ειδικό οδηγό μας εδώ.

Πλατφόρμες & συσκευές

Περιορισμένες προσαρμοσμένες εφαρμογές VPN & η μη αυτόματη ρύθμιση παραμέτρων δεν είναι δυνατή

Εφαρμογές

Λογότυπο των WindowsWindowsΛογότυπο MacΜακΛογότυπο iOSiOSΛογότυπο AndroidAndroid

Η δωρεάν έκδοση του Hotspot Shield VPN διατίθεται στη διεύθυνση:

 • Microsoft Windows
 • Apple MacOS
 • iOS
 • Android

Το Hotspot Shield Free παρέχει εγγενείς εφαρμογές VPN μόνο για αυτές τις τέσσερις πλατφόρμες.

Δεν υπάρχουν χειροκίνητες λύσεις για άλλες συσκευές, όπως το Linux.

Κονσόλες παιχνιδιών & Συσκευές ροής

Δεν υπάρχει τρόπος να ρυθμίσετε με μη αυτόματο τρόπο το Hotspot Shield Free VPN για να εργαστείτε με δρομολογητές ή άλλες συσκευές όπως κονσόλες παιχνιδιών ή συσκευές ροής, αλλά με το πολύ περιορισμένο ημερήσιο όριο δεδομένων των 500MB είναι απίθανο να θέλετε να εγκαταστήσετε το VPN στο επίπεδο του δρομολογητή ούτως ή άλλως.

Το Hotspot Shield παρέχει μια λίστα με ανυποστήρικτος συσκευές:

 • Apple TV
 • Roku
 • Chromecast
 • Windows phones
 • Συσκευές Kindle
 • Blackberry τηλέφωνα
 • Συσκευές με ρίζες ή jailbroken
 • Linux OS
 • Κονσόλες παιχνιδιών
 • Προσαρμοσμένες διαμορφώσεις δρομολογητή

Ενώ η έκδοση Premium του Hotspot Shield συνοδεύεται από προσαρμοσμένες εφαρμογές VPN για Android TV και Amazon Fire TV Stick, αυτές δεν είναι διαθέσιμες για δωρεάν χρήστες.

Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

Λογότυπο ChromeΧρώμιο

Το Hotspot Shield διαθέτει δωρεάν επέκταση μεσολάβησης (κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να διαβάσετε τον οδηγό που εξηγεί τη διαφορά μεταξύ διακομιστών μεσολάβησης και VPN) για το Google Chrome για χρήστες που χρειάζονται πιο ελαφριά εμπειρία περιήγησης στο web.

Αυτός ο δωρεάν διακομιστής μεσολάβησης είναι πολύ απλός στη ρύθμιση, αλλά δεν πρέπει να αντικαθιστά μια πλήρη εφαρμογή VPN, καθώς δεν κρυπτογραφεί την κυκλοφορία σε ολόκληρη την συσκευή.

Δεν υπάρχουν επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για το Mozilla Firefox, το Safari ή την Opera αυτή τη στιγμή.

Κρυπτογράφηση & Ασφάλεια

Οι προηγούμενες αντιπαραθέσεις υπονομεύουν την κρυφή κρυπτογράφηση & πρόσθετα ασφαλείας

Πρωτόκολλα

Κρυπτογράφηση

Ασφάλεια

Προηγμένες λειτουργίες

Ιδιόκτητος

AES-128

AES-256

DNS Blocking Blocking

IPB6 μπλοκαρίσματος διαρροών

VPN Kill Switch

Ανατρέξτε στο Γλωσσάρι VPN εάν αυτοί οι όροι σας μπερδεύουν και θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Το Hotspot Shield είχε λίγες αντιπαραθέσεις για να αντιμετωπίσει τα τελευταία δύο χρόνια (βλέπε παρακάτω), καθιστώντας δύσκολο για εμάς να το συστήσουμε σε όσους έχουν αυστηρές απαιτήσεις απορρήτου.

Hotspot Shield Δωρεάν αναθεώρηση

Το Hotspot Shield Free χρησιμοποιεί ακριβώς το ίδιο πρωτόκολλο VPN με το Hotspot Shield Premium, αλλά το επίπεδο ασφάλειας που παρέχεται από το HydraVPN δεν είναι απολύτως σαφές, οπότε είναι δύσκολο να το συγκρίνουμε απευθείας με το προτιμώμενο πρωτόκολλο OpenVPN.

Το Hotspot Shield Free κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας χρησιμοποιώντας τον κορυφαίο κωδικό AES-256 (και AES-128, επίσης), το οποίο θεωρείται αδύνατο να χαθεί.

Το Hotspot Shield Free VPN έρχεται επίσης με μερικά προηγμένα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου ενός διακόπτη VPN kill και προστασίας από διαρροές IP, τα οποία εμποδίζουν την πραγματική διεύθυνση IP σας να εκτίθεται σε περίπτωση αποτυχίας σύνδεσης VPN.

Δεν είχαμε οποιαδήποτε διαρροή IP ή DNS κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας στο Hotspot Shield Free.

Στιγμιότυπο οθόνης της δοκιμής διαρροών Hotspot Shield Free στο browserleaks.com

Hotspot Shield Δωρεάν αποτελέσματα δοκιμών διαρροής στο browserleaks.com. Δοκιμάζουμε από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Δυστυχώς, εδώ τελειώνουν τα θετικά, καθώς υπήρξαν ισχυρισμοί που έγιναν τα τελευταία χρόνια που θα αρκούσαν για να αναβάλουν ακόμη και τους πιο αφοσιωμένους συνδρομητές.

Τον Αύγουστο του 2017, προέκυψε ότι η Hotspot Shield φέρεται να εισέφερε συνδέσεις θυγατρικών στην κυκλοφορία των χρηστών για να το αποφέρει κέρδος - μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη καταγγελία από το CDT (Κέντρο για τη Δημοκρατία & Τεχνολογία) εδώ.

Ενώ αυτό ήταν, τότε, αποκαλύφθηκε πλήρως στην πολιτική προστασίας της ιδιωτικής ζωής (η οποία από τότε έχει ξαναγραφεί πλήρως), παραβίασε μαζικά την ιδιωτική ζωή των χρηστών και έπεσε ενάντια σε όλα τα VPNs.

Μέχρι τότε, το Hotspot Shield δεν ταξινόμησε τις διευθύνσεις IP των χρηστών ως «προσωπικές πληροφορίες», επομένως θα μπορούσε (ψευδώς) να ισχυριστεί ότι δεν συλλέγει «προσωπικές πληροφορίες για εσάς όταν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία»,.

Μια άλλη πρόσφατη διαμάχη ήταν ένα ελάττωμα λογισμικού το οποίο κατέστησε δυνατό για τους hackers και snoopers να δουν την πραγματική σας θέση μέσω του ονόματος δικτύου WiFi - αυτό ανακαλύφθηκε τον Φεβρουάριο του 2018 και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι 'αυτό εδώ.

Η εταιρεία AnchorFree (η μητρική εταιρεία του Hotspot Shield, που τώρα έχει την επωνυμία Pango) απέρριψε αυτές τις αξιώσεις ως «αβάσιμες», αλλά ο Paulos Yibelo, ο οποίος βρήκε το σφάλμα, δήλωσε ότι το πήρε μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να γράψει τον κώδικα και να αποκαλύψει τις πραγματικές διευθύνσεις IP των χρηστών.

Το Hotspot Shield δήλωσε ότι θα αφαιρέσει όλα τα λογισμικά στοιχεία που είναι ικανά να διαρρέουν «γενικές πληροφορίες», κάτι που είναι καλό να ακούσουμε, αλλά δεν θα έπρεπε να έχει λάβει ένα λάθος ασφαλείας τόσο σοβαρό ώστε να συνειδητοποιήσει ότι έπρεπε να κάνει μια αλλαγή λογισμικού.

Γεγονότα όπως αυτά αφήνουν μια πικρή γεύση, αλλά πρέπει να αναγνωριστεί ότι το Hotspot Shield έχει πραγματοποιήσει πολλές βελτιώσεις από τότε και τώρα κινείται σωστά και αληθινά προς τη σωστή κατεύθυνση, ανακτώντας αργά την εμπιστοσύνη των χρηστών.

Ευκολία στη χρήση

Πολύ εύκολο στη ρύθμιση και τη χρήση

Πώς να εγκαταστήσω & Ρύθμιση του Hotspot Shield Free

 • Screenshot από το

  Υπάρχει ένα τμήμα του ιστότοπου που είναι αφιερωμένο στην ελεύθερη έκδοση της εφαρμογής - εδώ κατεβάζετε το λογισμικό.

 • Στιγμιότυπο οθόνης του Οδηγού εγκατάστασης του Hotspot Shield Free VPN

  Απλώς κάντε κλικ στο 'επόμενο' στον οδηγό εγκατάστασης όταν σας ζητηθεί.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της εξέλιξης εγκατάστασης VPN Ασύρματου Hotspot Shield

  Σε αυτήν την οθόνη μπορείτε να ελέγξετε πόσο γρήγορα εξελίσσεται η εγκατάσταση της εφαρμογής VPN.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της κύριας εφαρμογής της εφαρμογής Hotspot Shield free

  Αυτή είναι η εφαρμογή Windows Hotspot Shield Free. Υπάρχει ένα κεντρικό κουμπί σύνδεσης και ο μόνος διαθέσιμος διακομιστής για τους ελεύθερους χρήστες φέρει την ένδειξη 'Basic'.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της προειδοποίησης Hotspot Shield για αναβάθμιση για περισσότερες τοποθεσίες διακομιστή

  Εάν προσπαθήσετε να αλλάξετε τη θέση του διακομιστή από τη λίστα, ένα αναδυόμενο παράθυρο θα σας ζητήσει να κάνετε αναβάθμιση για να ξεκλειδώσετε όλες τις τοποθεσίες.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της εφαρμογής Windows Hotspot Shield χωρίς σύνδεση όταν συνδεθεί

  Όταν συνδεθεί, στην κύρια οθόνη της εφαρμογής θα εμφανιστεί η ποσότητα των δεδομένων που μεταφέρθηκαν και η νέα σας διεύθυνση IP.

Η εφαρμογή Hotspot Shield Free VPN είναι ακριβώς η ίδια με την έκδοση Hotspot Shield Premium από άποψη σχεδιασμού, αλλά υπάρχουν λιγότερα χαρακτηριστικά.

Το γεγονός ότι είστε μόνο σε θέση να συνδεθείτε με τον αμερικανικό διακομιστή δεν είναι σαφές και αυτό μπορεί να απογοητεύει τους νέους χρήστες. Όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλες τοποθεσίες VPN, θα σας ζητηθεί απλώς να αναβαθμίσετε.

Μόλις συνδεθείτε στο Hotspot Shield Free VPN, μπορείτε να δείτε τη νέα εικονική τοποθεσία και τη διεύθυνση IP σας, μαζί με πληροφορίες σχετικά με τη χρήση δεδομένων σας - θα λάβετε επίσης μια ειδοποίηση όταν έχετε χρησιμοποιήσει το 50% της ημερήσιας σας αποζημίωσης, η οποία είναι βοηθητικός.

Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

Επέκταση του Chrome Chrome δωρεάν

Η εγκατάσταση της δωρεάν επέκτασης του προγράμματος περιήγησης του Hotspot Shield για το Google Chrome είναι ακόμη πιο εύκολη από την εγκατάσταση της εφαρμογής επιφάνειας εργασίας. Απλά βρείτε το λογισμικό στο Chrome Web Store, μεταφορτώστε το και συνδεθείτε.

Υποστήριξη πελατών

Δεν υποστηρίζεται ζωντανή συνομιλία ή μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μόνο FAQs

Online Πόροι

Ναί

Οι ελεύθεροι χρήστες του Hotspot Shield VPN δεν έχουν πρόσβαση στο ίδιο επίπεδο υποστήριξης πελατών με τους χρήστες του Hotspot Shield Premium.

Δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη ζωντανή συνομιλία με ζωντανή συνομιλία και ηλεκτρονική αλληλογραφία του Hotspot Shield, η οποία σας αφήνει απλώς τους ηλεκτρονικούς πόρους.

Ακόμη και ορισμένα από αυτά περιορίζονται στους συνδρομητές premium.

Οι συνήθεις ερωτήσεις - οι οποίες είναι διαθέσιμες στους ελεύθερους χρήστες - καλύπτουν τα βασικά ερωτήματα και τις συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων, αλλά δεν διαθέτουν πιο προηγμένες λύσεις.

Η κατώτατη γραμμή

Συστήνουμε το Hotspot Shield Free?

Το Hotspot Shield είναι ένα πολύ δημοφιλές VPN, αλλά σε αντίθεση με το αντίστοιχο premium, δεν το συνιστούμε. Μπορεί να είναι γρήγορη, αλλά το Hotspot Shield εξακολουθεί να μην πληροί τα πρότυπά μας για δωρεάν VPN.

Με ιστορικό πωλήσεων δεδομένων χρήστη και πολύ περιορισμένης υπηρεσίας (μόλις 500Mb ανά ημέρα και μία τοποθεσία διακομιστή), δεν είναι ούτε το πιο ιδιωτικό ούτε το πιο βολικό δωρεάν VPN.

Εναλλακτικές λύσεις για το HotShot Shield Free

Δωρεάν Λογότυπο

Δωρεάν υπηρεσία εγγραφής

Το δωρεάν VPN του Windscribe είναι η καλύτερη υπηρεσία που έχουμε δοκιμάσει ποτέ. Είναι ιδιωτικό, ασφαλές και μπορείτε να επιλέξετε από 10 τοποθεσίες διακομιστών VPN σε όλο τον κόσμο. Ανάγνωση συνδρομής Δωρεάν αναθεώρηση

ProtonVPN λογότυπο τοπίο

ProtonVPN Δωρεάν

Το ProtonVPN Free παρέχει στους χρήστες απεριόριστα δεδομένα - μια σπάνια καλωσόρισμα για δωρεάν υπηρεσίες VPN. Με ελάχιστη καταγραφή και πολλές προηγμένες λειτουργίες, είναι επίσης ένα από τα πιο ιδιωτικά και ασφαλή δωρεάν δίκτυα VPN. Διαβάστε ProtonVPN Δωρεάν αναθεώρηση

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me