Yhdellä silmäyksellä PureVPN saattaa vaikuttaa todelliselta kaupalta: tuhannet palvelimet, sadat tuhannet IP-osoitteet, 20 laitteen ja alustan tuki ja 24/7 -tuki ovat kaikki kiinnostavia etuja.

Emme kuitenkaan ottaneet PureVPN: tä nimellisarvoon – olemme hylänneet sen markkinointivaatimukset ja testanneet sen VPN-sovelluksia sisälle päästäksemme monien kysymysten pohjalle.

Tästä PureVPN-arvosteluista saat selville:

 • Kuka todella omistaa PureVPN: n
 • Jos se toimii Netflixin kanssa
 • Jos voit luottaa siihen nimettömiä torrenteja varten
 • Toimiiko se Kiinassa vai ei
 • Ja kaiken kaikkiaan, jos PureVPN on mitään hyvää

Jos olet kiireessä, voit selata alla olevan yhteenvetotaulukon keskeisiä tietoja – muuten vieritä alas lukeaksesi koko arvosteluemme.

Contents

Yleiskatsaus

PureVPN plussat & Haittoja

Plussat

 1. Hyvät VPN-nopeudet
 2. VPN-tappokytkin & ei DNS / IP / WebRTC-vuotoja
 3. Optimoidut VPN-palvelimet toimivat Netflixin, iPlayerin kanssa & lisää
 4. 2 000+ VPN-palvelinta yli 140 maassa ympäri maailmaa
 5. Käyttäjäystävälliset VPN-sovellukset suosituille alustoille, yksinkertainen asennus

Haittoja

 1. Aikaisemmat kirjauskäytäntöjen kiistat
 2. Pöytätietokoneiden VPN-sovellus voi olla huono ja reagoimaton
 3. Asiakastukihenkilöiltä puuttuu tekninen tuntemus
 4. Kiinan asennukset ovat varovaisia ​​ja toisinaan epäluotettavia

PureVPN-avainyhteenveto

Huippulatausnopeus

Kirjauskäytäntö

IP-, DNS- tai WebRTC-vuodot

Toimivalta

palvelimet

IP-osoitteet

Maat

Yhdysvaltain Netflix

Torrenting

Toimii Kiinassa

Tuki

Halvin hinta

Virallinen nettisivu

72Mbps
Jotkut käyttäjälokit
Ei
Hong Kong (yksityisyyden suoja)
2000
300000+
140
Joo
rajoitetut
Joo
24/7 Live Chat
1,92 dollaria kuukaudessa yli 3 vuoden ajan
PureVPN.com

PureVPN on yksi VPN-markkinoiden vanhimmista ja vakiintuneimmista nimistä, mutta se ei ole aivan onnistunut pysymään ajankohtana. Se on edelleen hyvä VPN, mutta tällä hetkellä on selvää, että jotkut PureVPN: n suurimmista kilpailijoista ovat voittaneet sen.

Löydät alla olevan kaiken mitä sinun tarvitsee tietää PureVPN: sta, sekä hyvistä että huonoista – alkaen siitä, kuka on VPN-palvelun takana.

Noin & Kirjauskäytäntö

Kuka on PureVPN?

PureVPN: n perusti vuonna 2007 Hongkongin lainkäyttövaltaan kuuluva GZ Systems Ltd, joka antoi sen yksityisyyttä vahingoittavien Yhdysvaltojen ja EU: n ulottumattomiin..

PureVPN: n mukaan se valitsi nimenomaan Hongkongin pääkonttoriinsa, koska tietojen säilyttämistä koskevia lakeja ei ole pakollisia, joten käyttäjän tietojen tallentaminen tai jakaminen kolmansien osapuolten kanssa ei ole lakisääteinen vaatimus..

PureVPN toteaa selvästi, että “jos ja milloin [se] vastaanottaa haasteita, joita laillisesti ylläpidetään Hongkongin tuomioistuimessa, [siitä] ei ole paljon apua, koska [sillä] ei ole melkein mitään arvoa jaettavaksi ”, Joka on rauhoittava.

Kirjauskäytäntö

Aikaisemmat PureVPN-kirjauskäytäntöä koskevat kiistat merkitsevät, että olemme edelleen hieman skeptisiä tämän VPN-palvelun suhteen – saatat haluta tutkia tarjoajia, joilla on tiukat kirjautumattomuuskäytännöt, kuten CyberGhost tai PrivateVPN.

Kävi ilmi, että lokakuussa 2023 tapahtuneessa online-häirinnässä FBI pystyi tunnistamaan syytetyn vertaamalla rikoksessa käytetyn PureVPN-palvelimen IP-osoitetta todelliseen IP-osoitteeseen, jonka hän käytti yhteyden muodostamiseen palvelimeen..

Vaikka emme suvaitse väitetyn rikollisen toimia, PureVPN ei kertonut asiakkaille, että se kirjasi heidän IP-osoitteensa, ja väitti kirjaavansa vain käytettyjen yhteysaikojen ja kaistanleveyden. Vielä pahempaa, se teki väärän väitteen, jonka mukaan: “Emme pidä lokkeja, jotka voivat tunnistaa tai auttaa käyttäjän toiminnan seuraamisessa”, mikä ei selvästikään ole kyse.

PureVPN on kuitenkin viime aikoina pyrkinyt lunastamaan itsensä ottamalla käyttöön täysin uudistetun kirjauskäytännön, jossa ainoat kerätyt tiedot ovat:

 • Päivä, jolloin muodostat yhteyden tiettyyn VPN-palvelimen sijaintiin
 • Internet-palveluntarjoajasi
 • Kunkin käyttäjän käyttämä kokonaiskaistanleveys

Se tekee ei Hirsi:

 • Alkuperäinen IP-osoitteesi
 • Yhteyden aikaleimat
 • DNS-pyynnöt
 • Valitsemasi VPN-palvelimen IP-osoite

Tämä tarkoittaa, että mikään tekemäsi verkko ei ole jäljitettävissä yksilöksi, mikä palauttaa jonkin verran luottamustamme palveluun.

PureVPN on myös mennyt niin pitkälle, että se on tilannut riippumattoman tarkistuksen kirjauskäytännöstään käyttäjien luottamuksen palauttamiseksi.

Nopeus & Luotettavuus

Nopea läheisyydessä olevissa VPN-palvelimissa, vähemmän nopeassa kaukoliikenteessä

PureVPN ei ole nopein testattu VPN, mutta se on silti melko nopea.

Lataus- ja lähetysnopeudet läheisillä palvelimilla (esim. Lontoo – Lontoo) ovat enemmän kuin tarpeeksi puskurivapaata suoratoistoa varten.

Omistamme nopeustestaustyökalumme osoitti myös vaikuttavaa johdonmukaisuutta koko PureVPN-palvelinverkossa.

Nopeus johtuu fyysisestä sijainnistamme Lontoossa (100Mbps valokuituyhteys) Lontoon testipalvelimeen.

Ennen kuin käytät PureVPN:

 1. ladatambps

  91,42

 2. uploadmbps

  97,52

 3. PureVPN-arvostelupingneiti

  5

Kun yhteys PureVPN: hen:

 1. ladatambps

  72.73

 2. uploadmbps

  73,88

 3. PureVPN-arvostelupingneiti

  22

  SaferVPN-arvostelu

Latausnopeus ilman PureVPN: 91.42Mbps

Latausnopeus kanssa PureVPN: 72.73Mbps

Latausnopeuden menetys, kun PureVPN on käynnissä: 20%

PureVPN toimii melko hyvin kansainvälisissä yhteyksissä, kuten Yhdistyneestä kuningaskunnasta Australiaan, mutta jotkut yhteydet ovat hiukan osumia (kuten Yhdistynyt kuningaskunta Yhdysvaltoihin)..

Katsokaa VPN-nopeuksia, jotka tallentimme Lontoossa toimivissa testeissä (muistakaa, että internetyhteytemme ilman VPN: ää on 100Mbps):

 • USA: 31Mbps (ladata) & 19Mbps (Upload)
 • Saksa: 63Mbps (ladata) & 55Mbps (Upload)
 • Singapore: 42Mbps (ladata) & 10Mbps (Upload)
 • Australia: 41Mbps (ladata) & 6 Mbps (Upload)

Kuten voitte nähdä, PureVPN: n latausnopeudet eivät ole kovin nopeita kaukoliikenteessä, mutta ellei aiota torrentia etäpalvelimilla, tämän ei pitäisi olla ongelma.

PureVPN: n pingiajat ovat keskimääräisiä, joten pelaajat saattavat paremmin tarkastella muita VPN-verkkoja, joilla on erittäin matala viive. Voit tutustua pelaamista koskeviin VPN-suosituksiin täällä.

Etsitkö nopeinta VPN: ää vuonna 2023? Katsele sitten Yksityinen Internet-yhteys.

Palvelimen sijainnit

2000 VPN-palvelinta 140 maassa

Maapallo, jossa sininen lippu140CountriesKuva kaupunkimaisemasta180CitiesKuva vaaleanpunaisesta merkinnästä300 000 + IP-osoitteet

PureVPN: llä on VPN-palvelimia 140 maassa kuudessa maanosassa ja palvelee muutakin kuin suosittuja kohteita, kuten Pohjois-Amerikkaa ja Länsi-Eurooppaa (vaikka sillä on edelleen VPN-palvelimia Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Australiassa niille, jotka tarvitsevat niitä)..

PureVPN-arvostelu

PureVPN käyttää yhteensä yli 2000 palvelinta – jotkut näistä ovat virtuaalipalvelimia, jotka on merkitty V: llä PureVPN: n palvelinpaikkaluettelossa. PureVPN omistaa kaikki muut fyysiset palvelimet.

Vaikuttavinta on yli 300 000 IP-osoitetta – se on yksi korkeimmista numeroista, mitä olemme koskaan nähneet, ja vähentää huomattavasti palvelinten ruuhkien riskiä takaamalla korkeat VPN-nopeudet.

Valittavana on 13 erilaista Yhdysvaltain kaupunkitasoista palvelinta ja neljä erilaista Australian kaupungitason palvelinta, joten PureVPN tarjoaa kattavuuden rannikolta toiselle. Voit porata useita kaupunkeja useista maista:

 • Australia (4)
 • Kanada (3)
 • Kiina (2)
 • Tšekin tasavalta (2)
 • Ranska (2)
 • Saksa (5)
 • Malesia (2)
 • Etelä-Afrikka (2)
 • UK (4)
 • Yhdysvallat (13)

suoratoisto & Torrenting

Optimoidut palvelimet toimivat Netflixin kanssa, mutta niitä ei suositella torrentisointiin

PureVPN on kunnollinen VPN, jos etsit nopeaa, vaivatonta pääsyä tärkeimpiin suoratoistopalveluihin.

PureVPN Stream -tila avaa yli 20 listattua TV-suoratoistopalvelua ja -kanavaa optimoiduilla VPN-palvelimilla, mukaan lukien:

 • Netflix
 • BBC iPlayer
 • Amazon Prime
 • Sky TV
 • Hulu
 • ABC
 • ESPN

Säännöllisten testiemme aikana meillä ei yleensä ollut ongelmia päästä suosittuihin suoratoistopalveluihin omistettujen palvelimien kautta, mutta toisinaan meidän täytyi kokeilla pari erilaista palvelinta päästäksesi suosikki-esityksiimme..

Torrenting

PureVPN ei ole hyvä valinta Kodi-faneille ja torrentereille, vaikka P2P olisi sallittu suurimmassa osassa sen VPN-palvelimia.

Aikaisemmat PureVPN-kirjauskäytäntöjen ongelmat estävät meitä suosittelemasta tätä VPN-palvelua yksityisyyttä arkaluonteisiin P2P-toimintoihin. Voit lukea lisää PureVPN: n kirjauskäytännöstä alla.

Jotkut lukijat ovat myös ilmoittaneet, että PureVPN-tukiasiamiehet ovat suositelleet omistettujen IP-osoitteiden käyttöä P2P-liikenteelle, mikä on huono neuvo.

Omistettu IP-osoite on kiinteä IP-osoite, joka on määritetty PureVPN-tilille, ja se ei koskaan muutu. Vaikka se saattaa olla tehokas Netflixin suoratoistossa, se ei ole hyvä yksityisyydelle.

Jos tarvitset VPN-torrentia, lue täältä parhaat parhaat VPN-oppaat.

Censenssin ohittaminen

Toimii Kiinassa, mutta asennus on virheellisesti

PureVPN on yksi harvoista VPN-palveluista, jotka toimivat edelleen Kiinassa huolimatta julkishallinnon äskettäisistä VPN-palveluntarjoajien ryöstöistä, vaikkakin siitä tulee yhä vähemmän luotettavia ajan myötä..

Sinun on otettava yhteyttä PureVPN: n asiakastukeen saadaksesi kattava opas VPN: n asettamiseksi Kiinaan. Se voi olla hieno prosessi ja sisältää paljon manuaalisia määrityksiä. Silloinkin PureVPN: n ei taata toimivan aina Kiinassa.

Luotettavampia vaihtoehtoja saat tarkastelemalla Kiinan luotettavia VPN-verkkoja.

Vaikka PureVPN: n palvelinverkko on valtava ja jolla todennäköisesti on palvelimia läheisissä vapaiden puheiden maissa, on muitakin VPN-verkkoja, joilla on paljon tehokkaampia ratkaisuja muihin korkean sensuurin maihin, kuten Saudi-Arabiaan ja Venäjään..

Platforms & Laitteet

VPN-sovellukset Windows, MacOS, Android, iOS & lisää

sovellukset

Windows-logoWindowsMac-logomaciOS-logoiOSAndroid-logoAndroidLinux-logoLinuxReitittimen logoreititin

PureVPN: llä on hyvä valikoima räätälöityjä sovelluksia eri laitteille, mukaan lukien:

 • Microsoft Windows
 • Apple MacOS
 • iOS
 • Android
 • Linux

PureVPN: n sovellukset on helppo asentaa, ja niiden asentaminen vie vain muutaman minuutin, ja niiden käyttö on myös melko helppoa.

Lisäksi voit käyttää PureVPN: tä enintään viidessä laitteessa kerrallaan.

  McAfee Safe Connect -katsaus

Pelikonsolit & Suoratoistolaitteet

AppleTV-logoAppleTVAmazon Fire TV -logoAmazon Fire TVChromecast-logoChromecastNintendo-logonintendoPlayStation-logoPeli asemaRoku-logoRokuXbox-logoxbox

PureVPN erottuu muista VPN-palveluista tarjoamalla omistettuja sovelluksia sekä Amazon Fire TV Stick- että Android TV -sovelluksille, joten sinun tarvitsee vain ladata ohjelmisto sovelluskaupasta ja sinun on hyvä aloittaa suoratoisto.

Suoratoisto-fanit saattavat pitää siitä, että PureVPN: ssä on myös Kodi-lisäosa, joka on hyvin harvinainen.

Voit käyttää PureVPN: tä myös muissa suoratoistolaitteissa ja pelikonsoleissa, kuten Xbox ja PlayStation, asettamalla se reitittimen tasolle. Voit joko ostaa esiasetettuja reitittimiä, joissa PureVPN on jo asennettu, tai määrittää manuaalisesti olemassa oleva reititin, jos se on yhteensopiva.

Jos sinulla on DD-WRT-reititin, PureVPN tarjoaa sovelman, joka tekee VPN: n käytöstä reitittimelläsi paljon yksinkertaisempaa.

Selaimen laajennukset

Chrome-logoKromiFirefox-logoFirefox

PureVPN-tilauksen mukana tulee myös välityspalvelimen laajennukset Google Chromelle ja Mozilla Firefoxille.

Vaikka PureVPN: n selaimen lisäosissa on WebRTC-vuotosuojaus, on tärkeätä muistaa, että nämä välityspalvelimet eivät salata yhteyttäsi, joten niitä ei pitäisi käyttää koko työpöytäohjelman tilalle. Ne ovat silti hyvä lisäbonus.

Operaa tai Safaria ei tällä hetkellä ole laajennuksia.

salaus & turvallisuus

Vahva salaus & paljon edistyneitä turvaominaisuuksia

protokollat

salaus

turvallisuus

Lisäominaisuudet

IKEv2 / IPSec

L2TP / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

PPTP

SSTP

AES-256

DNS-vuotojen estäminen

Ensimmäisen osapuolen DNS

IPV6-vuotojen estäminen

VPN-tappokytkin

WebRTC-vuotojen estäminen

Jaettu tunnelointi

Katso VPN-sanastoa, jos nämä ehdot hämmentävät sinua ja haluat lisätietoja.

Aikaisemmin oli vaikea suositella PureVPN-tietokantaa kenelle tahansa, jolla on tiukat yksityisyyden tarpeet johtuen aiemmista kirjautumiskäytäntöjen ongelmista, mutta äskettäinen muutos tarkoittaa, että tämä ei ole enää niin suuri ongelma.

PureVPN-sovellus valitsee sinulle parhaan VPN-protokollan käynnistyksen yhteydessä, mutta suosittelemme OpenVPN: n (UDP ja TCP) käyttöä, koska se on paras protokolla monipuoliseen suorituskykyyn ja yksityisyyteen. Salaus tapahtuu ‘särkymättömän’ salauksen AES-256 kautta.

Näyttökuva sovelluksen PureVPN-asetusvalikosta

Voit myös muodostaa yhteyden seuraaviin VPN-protokolliin:

 • IKEv2 – erittäin nopea ja turvallinen, loistava mobiililaitteille
 • PPTP – erittäin vaarallinen, ja se voidaan helposti murtaa
 • L2TP – yleensä turvallinen
 • SSTP – sisältää joitain mahdollisia tietoturvariskejä

VPN-tappokytkin on olennainen ominaisuus, joka estää kaiken verkkoliikenteen, jos VPN-yhteys putoaa jostain syystä, estäen todellisen IP-osoitteesi paljastamisen.

PureVPN suojaa sinua myös DNS-, IPv6- ja WebRTC-vuotoilta – jotka riippumattomat testimme osoittautuivat toimimaan tehokkaasti – antaen sinulle mielenrauhan, että verkkotoimintasi ei näy muille kuin sinulle.

Näyttökuva browserleaks.com-sivustosta vuotaa testitulosten ollessa kytkettynä PureVPN-verkkoon

PureVPN-vuototestitulokset browserleaks.com-sivustossa ollessaan yhteydessä yhdysvaltalaiseen VPN-palvelimeen. Testaamme Iso-Britanniasta.

PureVPN-työpöytäsovellus sisältää myös jaetun tunneloinnin, jonka avulla voit ohjata tiettyä liikennettä VPN: n läpi ja jättää loput matkustamaan salatun tunnelin ulkopuolelle..

PureVPN: llä oli aiemmin haittaohjelmia ja mainosten estäjiä (painovoima ja otsoni), mutta ne on poistettu kesäkuusta 2023 alkaen.

Testauksen aikana teimme kuitenkin huomaa jotain hieman outoa.

Kun olimme yhteydessä tiettyihin palvelimiin (Isossa-Britanniassa), liikenteemme reititettiin Squid-välityspalvelimien kautta.

Saimme yhteyttä PureVPN: ään kysyäksesi miksi näin oli ja tämä oli heidän vastauksensa:

Kuvakaappaus PureVPN: n asiakastuesta vastaamalla Squid-välityspalvelinta koskevaan kysymykseemme

“Meidän on ilmoitettava sinulle, että käytämme kalmaria useilla palvelimillamme, myös Isossa-Britanniassa, parempaan reititykseen.”

Pyysimme sitten PureVPN: tä vahvistamaan, että Kalmari ei kirjaa käyttäjän liikennettä:

Kuvakaappaus PureVPN: n asiakastuesta vastaamalla Squid-välityspalvelinta koskevaan kysymykseemme

”On ilmoitettava sinulle, että kyllä, kaikki hakkuut on poistettu käytöstä kalmarilla. Valitettavasti emme voi paljastaa kaupallisista syistä. ”

Haluamme nähdä enemmän avoimuutta tästä aiheesta PureVPN: n verkkosivuilla.

Helppokäyttöisyys

Muokatut VPN-sovellukset on nopea asentaa, mutta hieman hankala

Miten asentaa & Asenna PureVPN

 • Näyttö PureVPN-latauspainikkeesta

  VPN-ohjelmiston lataaminen on helppoa siirtymällä PureVPN: n verkkosivuston sovellusosioon.

 • Kuvakaappaus PureVPN-käyttöehdoista

  Sinun on luettava ja hyväksyttävä ehdot ennen VPN-asennuksen aloittamista.

 • Kuvakaappaus PureVPN-asennuskohdekansiosta

  Voit päättää, mihin PureVPN-asennustiedostot tallennetaan, ja voit myös valita, haluatko työpöydän pikakuvakkeen.

 • Näyttöruudun PureVPN-asennustoiminnosta

  Voit tarkistaa VPN-asennuksen etenemisen täältä, mikä yleensä vie vain muutaman minuutin.

 • Kuvakaappaus PureVPN-valmis asennusnäytöstä

  Kun VPN-ohjelmisto on asennettu, näet kehotuksen käynnistää PureVPN-sovellus.

 • Kuvakaappaus PureVPN-työpöytäsovelluksen tilavalinnasta

  Käytä PureVPN-tilan valintanäyttöä mukauttaaksesi sovelluksen sen perusteella, mitä haluat tehdä.

 • Ohjattu PureVPN-suoratoistoyhteys

  Valitse suoratoistopalvelun (valinnainen) yhteystoiminto nähdäksesi parhaat VPN-palvelimet.

 • Ruutukuva PureVPN-työpöytäsovelluksen yhteydetiedoista

  Yhteysnäyttö näyttää tietoja VPN-yhteydestäsi, mukaan lukien uusi IP-osoitteesi.

 • Ruutukuva PureVPN Desktop App -asetuksista

  PureVPN: n edistyneet asetukset on järjestetty erittäin hyvin, ja niissä on hyödyllisiä asiayhteyteen liittyviä vinkkejä selittämään, mitä ne tekevät.

PureVPN: n asentaminen on erittäin helppoa, eikä se vaikeuta jopa kokemattomia VPN-käyttäjiä. Lataa vain ohjelmisto, seuraa asennusohjeita ja kirjoita kirjautumistiedot.

  TunnelBear ilmainen arvostelu

PureVPN-sovellukset näyttävät lupauksen, ja käyttökokemuksessa on keskitytty selvästi, mutta havaitsimme suorituksen olevan epäjohdonmukaista.

Päähallintapaneeli on tarpeeksi helppo käyttää ja sitä voidaan räätälöidä käyttötarkoituksen mukaan (suoratoisto, Internetin vapaus, tiedostojen jakaminen, turvallisuus, omistettu IP), mutta PureVPN: n työpöytäsovellukset tuntuvat silti hiukan hankalilta ja vanhanaikaisilta..

Hyvin organisoidut konfiguroitavat vaihtoehdot löytyvät PureVPN-asetusvalikosta, ja pidämme hyödyllisistä selityksistä, jotka ovat osa edistyneempien vaihtoehtojen, kuten IPv6-vuodonsuojauksen, rinnalla..

PureVPN: n mobiilisovellukset ovat hiukan virtaviivaisemmat kuin heidän työpöydän kollegansa, vaarantamatta edistyneitä ominaisuuksia.

Selaimen laajennukset

Näyttökuva PureVPN Chrome-laajennuksesta

PureVPN: n välityspalvelimen laajennusten määrittäminen Google Chromelle tai Mozilla Firefoxille ei vie kauaa. Napsauta vain “Lataa laajennus” PureVPN: n verkkosivustolla, lisää laajennus selaimeesi, kirjaudu sisään ja muodosta yhteys.

Asiakaspalvelu

Hyödyllinen live-chat-tuki ja kattavat verkkoresurssit

24/7 live chat-tuki

Verkkoresurssit

Joo
Joo

PureVPN: n asiakastuki on melko hyvä, mutta se voisi silti tehdä joitain parannuksia.

PureVPN: ssä on 24/7 live chat -ominaisuus, joka on erittäin kätevä nopeaille, yksinkertaisille kysymyksille. Tukiasiamiehet vastaavat nopeasti ja kohteliaasti, mutta heidän tietämyksensä ei ulotu monimutkaisempiin kyselyihin – se oli suurin piirtein sama juttu sähköpostitukiin.

Verkkosivun tukikeskus on varmasti kattava ja sisältää usein kysyttyjä kysymyksiä, vianetsintäohjeita ja manuaalisia asennusoppaita kuormille laitteita.

Jos sinulla on yksinkertainen kysymys, voit löytää vastauksia muutamassa minuutissa, mutta jos se on jotain teknisesti monimutkaista, sinun on oltava hieman sitkeämpi.

hinnoittelu & tarjoukset

Kohtuuhintainen vuosisuunnitelmassa

PureVPN-kuponki

PureVPN hinnoittelusuunnitelma

Mitä kauemmin sitoudut PureVPN: ään, sitä vähemmän maksat kuukausittain – kuten useimmissa VPN: issä.

Yksi kuukausi on kallein vaihtoehto 10,95 dollarilla, mutta tämä vähenee massiivisella 73 prosentilla vain 2,91 dollariin kuukaudessa, jos valitset kaksivuotisen suunnitelman. Siellä on myös vuosisuunnitelma kohtuulliseksi 4,16 dollariksi kuukaudessa.

PureVPN: n pitkäaikaiset suunnitelmat ovat erittäin halpoja – jos haluat säästää rahaa, PureVPN on erittäin vahva haastaja.

 1. Kuukausittain

  US $ +10,95 / kk

  Laskutetaan 10,95 dollaria kuukaudessa

 2. 12 kuukautta

  US $ 4.16 / mo

  Ensimmäisen vuoden hinta 49,95 dollariaSäästä 62%

 3. 2 vuotta

  US $ 2,91 / kk

  Laskutetaan 69,95 dollaria ensimmäisistä 2 vuodestaSäästä 73%

Kaikilla suunnitelmilla on 31 päivän rahat takaisin -takuu

maksu & Hyvitysvaihtoehdot

PureVPN hyväksyy laajan valikoiman maksutapoja, mukaan lukien joitain yksityisempiä vaihtoehtoja:

 • Luotto- ja maksukortit
 • PayPal
 • Alipay
 • Kuormitukset salaustekniikoista CoinPaymentsin kautta, mukaan lukien BitCoin
 • Paljon kansainvälisiä menetelmiä PaymentWallin ja BlueSnapin kautta

PureVPN-ohjelmistoa ei voi käyttää ilmaiseksi, mutta voit testata PureVPN-ohjelmistoa 31 päivän ajan riskittömästi sen takaisin-takuulla. Täällä ei todellakaan ole esitetty kysymyksiä ilman piilotettuja tietokattoja tai rajoituksia. Jos se johtuu teknisestä ongelmasta, asiakastuki yrittää korjata sen ensin.

Kun PureVPN-palautuspyyntösi on käsitelty ja tilisi peruutettu, voi kestää 30 päivää, ennen kuin hyvitysmaksu näkyy tililläsi.

PureVPN tarjoaa myös kolmen päivän kokeilutilin, jolla ei ole tietokattoa tai käyttörajoituksia 2,50 dollaria. Tätä ei palauteta missään olosuhteissa, mukaan lukien tekniset ongelmat, mutta se on erittäin hyvä tapa testata kaikkia palveluja murehtimatta tietoturvan ylityksestä..

Pohjaviiva

Suosittelemmeko PureVPN: tä?

PureVPN: llä ei ole tarkkaa menneisyyttä, mutta uusi hakkuupolitiikka ja riippumaton tarkastus sen varmuuskopioimiseksi ovat palauttaneet osan luottamuksestamme.

Vaikka jotkut saattavat haluta valita VPN: n, josta ei ole kiistetty sen nimessä, PureVPN on silti hyvä valinta käyttäjille, jotka tarvitsevat pääsyn sisältöön kaikkialta maailmasta (tarkkaan ottaen 140 maata), ja se on hyödyllinen Netflixin ja muiden palveluiden suoratoistoon. liian.

Vaihtoehdot PureVPN: lle

ExpressVPN-logo

ExpressVPN

ExpressVPN on todistanut luotettavuutensa useaan otteeseen – kerran, kun yksi sen turkkilaisista palvelimista oli takavarikoitu eikä käyttäjän yhteyslokeja löytynyt, ja muissa tapauksissa, kun se on suorittanut riippumattomat yksityisyyden ja turvallisuuden auditoinnit. Lue ExpressVPN-arvostelu

NordVPN-logo

NordVPN

P2P on sallittu useimmissa PureVPN-palvelimissa, mutta NordVPN on paljon parempi VPN torrentia varten. Se on nopea, turvallinen ja kirjautumaton. NordVPN tarjoaa myös erinomaisen 24/7 asiakastuen ja tyylikkäät mukautetut sovellukset. Lue NordVPN-arvostelu

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me