IPVanish er gå til VPN for torrenting og Kodi. Topp kvalitet kommer til en pris – men må det? IPVanish er kanskje litt dyrere enn de fleste, men det er en måte å få det gratis på. Les videre for å finne ut hvordan.

IPVanish-logo

Hvis du er en iOS-bruker, er du heldig. IPVanish tilbyr en syv dager lang prøveperiode for iOS-appen sin, noe som betyr at du kan prøve ut full service uten å forplikte deg til et abonnement.

Du kan også prøve ut IPVanish på andre enheter ved å dra nytte av IPVanishs syv dager lange pengene tilbake-garanti. Du må skille deg ut med pengene dine, men det vil bare være midlertidig hvis du bestemmer deg for ikke å fortsette med tjenesten etter at uken er oppe.

Les videre for å finne ut hvordan du får IPVanish gratis, og starter med IPVanish iOS-appen.

Contents

Hvordan få IPVanish gratis på iOS

 1. Gå til IPVanish-nettstedet og finn lenken til iOS-appen sin i App Store under fanen ‘Apps’. Alternativt kan du åpne iOS App Store på iPhone eller iPad og søke etter ‘IPVanish’.

  Skjermbilde av IPVanish iOS nedlastingsside

 2. Last ned IPVanish iOS-appen og opprett en konto innen appen når installasjonen er fullført. Alt du trenger for å opprette en IPVanish-konto er en e-postadresse og et passord – ingen ekstra betalingsinformasjon er nødvendig.

  Skjermbilde av IPVanish iOS-apppålogging

 3. Kos deg med den fullt utstyrte IPVanish iOS-appen din i syv dager – bare husk å kansellere abonnementet fra iTunes-kontoen din før uken er oppe, eller så vil du være lades automatisk for en betalt plan.

Hvordan få IPVanish gratis på alle andre enheter

Hvis du ikke eier en iPhone eller iPad, tilbyr IPVanish en 7-dagers pengene tilbake-garanti uten spørsmål, i stedet for en gratis prøveperiode.

Det fungerer på tvers av alle enheter, noe som er flott, ettersom du kan bruke IPVanish på opptil 10 enheter samtidig.

 1. Besøk Priser-siden på IPVanish-nettstedet og velg hvilken som helst plan – alle har samme garanti.

  Hvordan få IPVanish gratis

 2. Velg betalingsmåte og angi informasjonen din for å opprette en IPVanish-konto. Du vil motta en aktiverings-e-post for å bekrefte e-postadressen din.

  IPVanish Betalingsmetoder Skjermbilde

 3. Last ned appen for enheten din fra app-fanen på IPVanish-nettstedet.

  Skjermbilde av IPVanish Nedlastingsside

 4. Installer IPVanish, logg inn og test den ut i syv dager uten risiko.

  IPVanish MacOS App-skjermbilde

 5. Hvis du bestemmer deg for å ikke holde deg med IPVanish, må du huske å kansellere abonnementet før uken er over fra kontrollpanelet på nettstedet. Bare logg inn på Min konto-siden, klikk på ‘Abonnement’ og deretter ‘Jeg ønsker å avbryte mitt abonnement ‘.

  Skjermbilde av IPVanish Kontrollpanel

 6. Du blir ført til en annen side som ber deg om å bekrefte kanselleringen. Bla helt ned til bunnen av siden og klikk på “Jeg vil fortsatt avbryte”.

  Skjermbilde av IPVanish Bekreft avbestillingsside

  IPVanish-refusjonen blir automatisert og behandlet innen ti virkedager – det er ikke nødvendig å sende e-post eller snakke med en supportagent, og det er ikke nødvendig å komme med en grunn til hvorfor du vil avbryte.

  Hvordan installere en VPN på iPhone

Hvordan få en IPVanish rabattkupong

Det er ikke helt det samme som å få det gratis, men IPVanish tilbyr et utvalg av kuponger på nettstedet sitt for å hjelpe deg med å få den betalte versjonen for så billig som mulig.

Hvis du har bestemt deg for at du skal betale for en VPN (noe vi anbefaler deg fullt ut), er det ingen mening å bruke mer enn du trenger – slik får du en IPVanish rabattkupong som garantert å jobbe.

 1. Bla gjennom kuponger-delen på IPVanish-nettstedet (eller bare klikk på den lenken).
  IPVanish rabattkupongskjerm
 2. Finn varigheten av IPVanish-abonnementet som fungerer for deg – jo lengre abonnement, jo billigere blir IPVanish.
 3. Bare klikk på den store “Lagre nå” -knappen, så blir du ført til IPVanish-kontoskjermbildet, med den valgte rabatten brukt. Ikke bekymre deg, hvis du bestemmer deg for at IPVanish ikke er noe for deg, har du fortsatt rett til refusjonen uten spørsmål – i løpet av syv dager, selv om du har brukt en kupong.

Er IPVanish noe bra?

Med et ord: ja, IPVanish er veldig bra.

Av de 74 VPN-ene vi har gjennomgått gjennom årene er IPVanish en av de absolutt beste.

Først, og viktigst av alt, er IPVanish ekstremt trygt å bruke.

IPVanish bruker de høyeste standarder for cybersikkerhet for å beskytte trafikken og enhetene dine, og sikkerhetskopierer den med en streng nullloggpolicy – ingenting du gjør online blir sporet eller lagret.

Det er raskt også – IPVanish klokker konsekvent noen av de høyeste hastighetene på alle VPN-ene vi tester.

Det er ganske dyrt (tross alt, det er sannsynligvis grunnen til at du er på denne siden), men vi har full tro på at IPVanish er verdt pengene.

  Slik installerer du en VPN på TV-en din

Hvis du vil finne ut mer, kan du klikke på lenken for å lese hele IPVanish-gjennomgangen.

Hvem eier IPVanish?

j2Global logo

IPVanish ble første gang utgitt i 2012 av HighWinds Network Group, et IP-serviceselskap med base i Florida, USA.

I begynnelsen av 2023 ble HighWinds Network Group kjøpt opp av StackPath, et annet amerikansk selskap med en stor portefølje av webbaserte programvare og selskaper.

Til slutt, i midten av 2023, solgte StackPath IPVanish (og en annen av VPN-ene, Encrypt.me) til J2Global, et enormt, børsnotert teknologiselskap.

Med en så tydelig og åpen bedriftshistorie er det ikke mange hemmeligheter å oppdage om IPVanish – det er et legitimt selskap med en transparent struktur og ansvarlig eierskap.

Er IPVanish bra for Firestick?

Skjermbilde av IPVanish hjemmeskjerm på Amazon Fire TV Stick

Våre upartiske eksperter har funnet at IPVanish er den beste VPN for Amazon Fire TV Stick.

Vi elsker IPVanishs skreddersydde Fire TV Stick VPN-app, som gjør det enkelt å beskytte enheten din – den er ikke så nær frustrerende som noen av konkurransene.

Det er imidlertid ikke bare et pent ansikt. IPVanish fungerer strålende på Fire TV Stick når den låser opp Netflix, har ubegrenset P2P for å levere den beste Kodi-opplevelsen som mulig, og dens supersnelle nedlastings- og opplastingshastigheter betyr at du vil se i bufferfri Full HD.

Du kan gå til IPVanish-siden i Amazon Appstore eller søke etter IPVanish direkte på din Amazon Fire TV-enhet for å begynne å laste ned.

Hvis du ønsker å shoppe rundt før du tar det endelige valget, har vi satt sammen lister for de fem beste VPN-ene for Amazon Fire TV Stick og de beste gratis VPN-ene for Amazon Fire TV Stick.

  Hvordan vi tester og gennemgår VPN'er

Jobber IPVanish med Netflix?

Ja, IPVanish fungerer med Netflix.

I testene våre har vi funnet ut at de fleste av IPVanish sine amerikanske servere jobber for å låse opp amerikanske Netflix, selv om de tidvis kan ta litt tid å laste inn.

TV- og filmfanatikere må imidlertid passe på – IPVanish er langt fra den beste VPN-en for streaming.

Mens IPVanish gjør en god jobb med Netflix, er det lenge siden vi sist fant ut at det jobbet med BBC iPlayer. Det samme gjelder en rekke andre populære strømmetjenester, pluss Netflix-biblioteker utenfor Amerika.

Hvis du vil ha en VPN som du kan stole på for alle dine favorittstrømmingsider, så sjekk ut de beste VPN-ene for streaming.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me