„Navigați pe internet în mod privat, așa cum a fost menit să fie” – sună bine, nu?

Aceasta este ceea ce VPN Windscribe promite să vă acorde pe pagina de start, dar nu este o sarcină mică. Windscribe are ce trebuie pentru a furniza un astfel de serviciu?

Am testat Windscribe minuțios și imparțial pentru a afla:

 • Ce este exact Windscribe?
 • Este ceva bun? Este rapid?
 • Este torentul sigur Windscribe?
 • Windscribe are un comutator de ucidere?

Răspundem la toate acestea, plus o serie de alte întrebări. Puteți găsi cele mai importante oferte pentru a ne găsi în apropiere chiar aici, urmate de revizuirea completă a Windscribe.

Această pagină este dedicată revizuirii aplicației VPN plătite Windscribe. Puteți citi recenzia noastră despre versiunea gratuită a Windscribe aici.

Contents

Prezentare generală

Profesioniști pentru parbriz & Contra

Pro-uri

 1. Viteze destul de rapide din aceeași țară
 2. Deblochează Netflix
 3. Foarte sigur și sigur
 4. Torrenting este permis pe majoritatea serverelor
 5. Politica de înregistrare minimă
 6. Configurare instantanee pe o mulțime de dispozitive populare

Contra

 1. Fără chat live
 2. Viteze globale nesigure
 3. Cu sediul în Canada

Rezumatul cheii parbrizului

Viteza de descărcare de top

Politica de logare

IP, DNS sau WebRTC Scurgeri

competență

Servere

Adrese IP

ţări

SUA Netflix

torrenting

Funcționează în China

A sustine

Cel mai ieftin preț

Site oficial

63Mbps
Date de utilizare a serverului anonim
Nu
Canada (membru cu cinci ochi)
Nu este dezvăluit
Nu este dezvăluit
58
da
restricționat
Nu
E-mail & Doar resurse online
4,08 USD / lună peste 12 luni
Windscribe.com

Continuați să citiți pentru a afla mai multe informații – plus rezultatele aprofundate ale testului nostru extins VPN Windscribe.

Despre & Politica de logare

Cine este Windscribe?

Yegor Sak și Alex Paguis au fondat Windscribe în 2016 în Richmond Hill, Ontario, Canada, unde se află în prezent și în prezent – deținut și operat independent. Iată un scurt videoclip despre Yegor care vorbește despre beneficiile utilizării VPN-urilor.

Canada este o parte a alianței de partajare a datelor Five Eyes și CSIS (Serviciul canadian de informații de securitate) colectează cantități înspăimântătoare de date personale ale utilizatorilor pentru a urmări și identifica persoanele de interes..

În plus, Canada are Legile privind drepturile de autor foarte stricte, care oferă ISP-urilor dreptul de a monitoriza și înregistra datele despre activitatea utilizatorilor pentru cel puțin șase luni.

De obicei, acest lucru ar fi foarte important, dar din cauza politicii minime de logare a VPN de Windscribe (vezi mai jos), este mult mai puțin îngrijorător.

Windscribe redă foarte mult importanța jurisdicției VPN. Deși suntem de acord cu câteva puncte ridicate de Windscribe, este totuși mult mai sigur ca o companie VPN să se bazeze într-o jurisdicție care nu este obligată legal să predea informațiile companiei către autorități, în special cele străine, precum SUA.

Cu toate acestea, Windscribe este un serviciu de încredere și, în cazul în care forțele de ordine canadiene confiscau oricare dintre serverele VPN ale Windscribe, vor lăsa mâinile goale.

Politica de logare

Windscribe înregistrează următoarele informații:

 • Cantitatea de date transferate în 30 de zile
 • O marcă de timp a ultimei tale activități în rețeaua VPN Windscribe
 • Numărul de conexiuni simultane din contul dvs.
 • Numele de utilizator OpenVPN sau IKEv2 (până la sfârșitul sesiunii)
 • Ora la care v-ați conectat (până la sfârșitul sesiunii)

Windscribe colectează aceste informații pentru a vă asigura că serviciul VPN funcționează fără probleme. Nu există nimic în datele de mai sus care să poată fi utilizate pentru a te identifica personal.

Doriți să știți exact de ce Windscribe colectează aceste informații? Yegor Sak a publicat aici o explicație detaliată pentru a vă arăta exact ce date sunt colectate atunci când utilizați aplicațiile VPN pentru Windscribe. Lăudăm o abordare atât de transparentă.

Viteză & Fiabilitate

Viteze destul de rapide din aceeași țară

În cele mai recente teste, vitezele noastre de descărcare au scăzut cu puțin peste 30% la conectarea la VPN comparativ cu fără acesta, ceea ce este destul de rapid.

Aceasta înseamnă că Windscribe ar trebui să se ocupe comod de orice intenții de a face online, chiar și cu mai multe dispozitive conectate la VPN simultan.

Cu toate acestea, există VPN-uri mai rapide disponibile – unele dintre ele reduc doar viteza cu aproximativ 5% la conexiunile din aceeași țară. Dacă doriți totuși VPN-ul cel mai rapid acolo, atunci ar trebui să luați în considerare alegerea unei opțiuni din rotunjirea noastră cu cele mai rapide VPN-uri.

Viteza rezultă din locația noastră fizică din Londra (conexiune fibră optică 100Mbps) la un server de testare din Londra.

Înainte de a utiliza Windscribe:

 1. DescarcaMbps

  94.69

 2. ÎncărcațiMbps

  98.64

 3. Revizuirea parbrizuluiPingDomnișoară

  2

Când este conectat la Windscribe:

 1. DescarcaMbps

  63.6

 2. ÎncărcațiMbps

  47,8

 3. Revizuirea parbrizuluiPingDomnișoară

  18

Viteza de descărcare fără Windscribe: 94.69Mbps

Viteza de descărcare cu Windscribe: 63,60Mbps

  Thunder VPN Review

Pierderea vitezei noastre de descărcare atunci când Windscribe rulează: 33%

Timpurile de ping pe conexiunile pe distanțe scurte de 18ms nu sunt prea impresionante, astfel încât jucătorii ar putea dori să se uite în altă parte, dar viteza maximă de încărcare a Windscribe de 70Mbps ar trebui să mențină torrenterele mai mult decât satisfăcute.

De asemenea, este un serviciu VPN foarte fiabil – nu am observat nicio scădere a conexiunii în timpul conectării la serverele Windscribe, iar viteza a fost foarte consistentă de la un test la altul..

Aceasta este viteza medie pe care vă puteți aștepta atunci când vă conectați din Marea Britanie la aceste locații:

 • STATELE UNITE ALE AMERICII: 32Mbps (Descarca) & 32Mbps (Încărcare)
 • Germania: 62Mbps (Descarca) & 69Mbps (Încărcare)
 • Singapore: 22Mbps (Descarca) & 14Mbps (Încărcare)
 • Australia: 13Mbps (Descarca) & 8Mbps (Încărcare)

În prezent testăm viteza folosind protocolul OpenVPN, deoarece acesta este disponibil pe scară largă printre serviciile VPN și, prin urmare, ne ajută să menținem un nivel ridicat de consecvență în rezultatele noastre.

Trebuie menționat, însă, că aplicațiile Windscribe implicit la pornirea la IKEv2, care susține că este cel mai bun protocol, deci puteți vedea viteze puțin mai rapide dacă vă conectați astfel.

Dacă doriți să aflați mai multe despre modul în care testăm performanța VPN, aruncați o privire la metodologia noastră de testare a vitezei VPN.

Locații server

110 locații de server în 58 de țări

Glob cu un steag albastru58CountriesImagine a unui peisaj al orașului110CitiesImaginea unui marker rozNumăr de dezvăluire a adreselor IP

Rețeaua de servere VPN a Windscribe din 58 de țări este un număr foarte solid și include aproape toate regiunile din lume. Asia de Est este foarte bine reprezentată, ceea ce este neobișnuit – există servere VPN Windscribe în Japonia, Singapore, Coreea de Sud, Thailanda și multe altele.

Lista serverului Windscribe

În total Windscribe oferă peste 110 locații VPN individuale, ceea ce înseamnă că veți primi o alegere la nivel de oraș într-o serie de țări diferite. Există mai multe servere într-un număr de locații, dar puteți alege orașul dvs. în cadrul:

 • Australia (Brisbane, Melbourne, Perth, Sydney)
 • Canada (Montreal, Toronto, Vancouver)
 • Franța (Marsilia, Paris)
 • India (Chennai, Indore, New Delhi)
 • Israel (Ashdod, Ierusalim)
 • Italia (Milano, Roma)
 • Rusia (Moscova, Sankt Petersburg)
 • Spania (Barcelona, ​​Madrid)
 • Marea Britanie (Londra, Manchester)
 • Centrul SUA (Atlanta, Dallas, Louisville, New Orleans, Salt Lake City)
 • SUA est (Boston, Charlotte, Chicago, Miami, New Jersey, New York, Philadelphia, Washington DC)
 • SUA Vest (Las Vegas, Los Angeles, Oregon, Phoenix, Portland, San Francisco, Santa Clara, Seattle)
 • Turcia (Bursa, Istanbul)

Suntem puțin dezamăgiți de faptul că Windscribe refuză să dezvăluie numărul total de servere VPN individuale sau adrese IP pe care le deține, și un număr de servere ale acestuia sunt închiriate, mai degrabă decât deținute în mod direct. Putem presupune că există cel puțin 110 din fiecare.

Există, de asemenea, adrese IP statice rezidențiale disponibile în 13 locații diferite, ceea ce vă poate ușura accesul constant la serviciile de streaming (printre altele – Windscribe face o treabă bună de a-l explica aici).

Cu toate acestea, nu există IP-uri dedicate, deoarece asta ar strica anonimatul.

Streaming & torrenting

Deblochează cu ușurință Netflix & torent rapid

Serverele dedicate „Windflix” ale Windscribe înseamnă că Windscribe deblochează Netflix atât în ​​SUA, cât și în Marea Britanie, precum și Canada și Japonia (două locații în care nu suntem obișnuiți să vedem furnizorii de VPN care se angajează).

Nu am avut niciodată probleme în toate testările noastre, ceea ce înseamnă că puteți viziona toate cele patru biblioteci Netflix în format Full HD fără tampon.

Servere de streaming de parbriz

Proxy-ul browserului vă va oferi acces la BBC iPlayer, dar VPN-ul complet nu va reuși.

Nici serverul dedicat Windscribe nu poate realiza acest lucru, ceea ce a fost cazul de mult timp. Citiți ghidul nostru pentru cele mai bune VPN-uri pentru BBC iPlayer pentru o soluție mai fiabilă de difuzare a videoclipurilor BBC.

Cu toate acestea, serverele americane ale Windscribe funcționează bine pentru acces gratuit la Hulu și Amazon Prime Video.

torrenting

Windscribe este un VPN bun pentru torrenting, deoarece activitatea P2P este permisă pe majoritatea serverelor Windscribe din întreaga lume.

Cu o politică de logare de încredere și securitate de înaltă performanță (cum ar fi comutatorul de importanță importantă), Windscribe nu va vedea doar descărcările dvs. completate rapid, dar și în siguranță și anonimă.

Evitând Cenzura

Oferă acces „hit and miss” în China

Este dificil să spunem cât de util este Windscribe în China, mai ales după recenta represiune a guvernului asupra serviciilor VPN.

Rapoartele utilizatorilor despre cât de bine funcționează WindNscript VPN în China, dar se pare că utilizarea protocolului Stealth ar trebui să ofere acces destul de fiabil pe majoritatea platformelor.

Trebuie să vă asigurați că aveți Windscribe preinstalat pe toate dispozitivele înainte de a călători, deoarece este blocat pentru descărcare în țară.

  ProtonVPN Review gratuit

În alte țări cu cenzură înaltă, precum Arabia Saudită sau Turcia, Windscribe este, de asemenea, o soluție eficientă.

platforme & Dispozitive

Compatibil cu o listă lungă de dispozitive

Aplicații

Logo WindowsferestreLogo MacMacLogo iOSiOSLogo AndroidAndroidLogo LinuxLinuxLogo RouterRouter

Windscribe are o aplicație VPN personalizată pentru aproape fiecare platformă și sistem de operare la care te-ai putea gândi și sunt foarte ușor de utilizat.

Aplicațiile pentru Windows, MacOS, Android și iOS sunt disponibile, plus aplicații pentru mai multe platforme de nișă precum Linux și Android TV. Există ghiduri de configurare utile pentru toate aceste dispozitive pe site-ul Windscribe.

Important, Windscribe permite conexiuni simultane nelimitate, ceea ce înseamnă că dvs. și familia dvs. puteți avea VPN-ul funcționând în același timp.

Cu toate acestea, Windscribe nu permite partajarea contului cu prietenii (sau chiar cu persoane necunoscute), iar compania va interzice utilizatorii care încalcă condițiile de utilizare ale acestuia..

Console de jocuri & Dispozitive de difuzare

Logo AppleTVAppleTVLogo-ul Amazon Fire TVAmazon Fire TVLogo ChromecastChromecastLogo NintendoNintendoLogo PlayStationPlay StationLogo RokuRokuLogo XboxXbox

De asemenea, puteți instala Windscribe VPN pe routerul dvs. – sau puteți cumpăra un router preconfigurat – pentru a proteja toate dispozitivele conectate la internet în casa dvs. în același timp. Aceasta include dispozitive precum Apple TV, Microsoft Xbox One, Sony PlayStation 4 și multe altele.

Există și aplicații VPN dedicate Windscribe pentru Amazon Fire TV Stick și Kodi, ceea ce este încă destul de rar de văzut.

Aplicația Fire TV Stick are o gamă bună de caracteristici, inclusiv gama completă de servere VPN de la Windscribe și posibilitatea de a prefera locațiile cele mai utilizate, plus câteva setări tehnice suplimentare.

Extensii browser

Logo ChromeCromLogo FirefoxFirefox

Windscribe și-a reînnoit extensia de browser extrem de populară (aproape 1.000.000 de instalări), iar noi suntem impresionați de rezultate.

La fel ca majoritatea extensiilor de browser VPN, este vorba doar de un proxy nu de un VPN – dar Windscribe este avansat în legătură cu acest fapt, ceea ce ne place.

Ca proxy de browser, acesta nu vă va proteja complet datele precum o VPN completă și va redirecționa doar traficul în browser, dar vă va deteriora locația; există o listă lungă de servere la nivel de oraș sau de țară.

Imagini ale extensiei browserului Windscribe

Componenta suplimentară are o mulțime de funcții ale browserului, cum ar fi un blocant de anunțuri, un firewall și instrumente pentru a vă împiedica să fiți urmăriți de agenții de publicitate online. Există câteva instrumente avansate care vă pot ajuta să răsfățați locația GPS și timpul browserului.

Puteți aloca chiar la întâmplare agentul de utilizator pentru a împiedica browserul dvs. să determine ce sistem de operare și browser utilizați.

Acesta este un costum excelent pentru instrumente de confidențialitate și securitate, ușor de utilizat datorită unei interfețe ușoare și intuitive.

De asemenea, există o integrare limitată cu aplicația pentru desktop – care vă permite să vizualizați starea VPN-ului pe tot dispozitivul. Speram ca Windscribe să se îndrepte spre o integrare mai completă în viitor.

Criptarea & Securitate

Unul dintre cele mai sigure VPN-uri pe care le puteți alege

Protocoale

Criptarea

Securitate

Caracteristici avansate

IKEv2 / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

AES-256

Blocarea scurgerii DNS

IPV6 Blocarea scurgerilor

Suporta portul TCP 443

Switch Kill Switch

Blocator de anunțuri

SOCKS

Vă rugăm să consultați Glosarul nostru VPN dacă acești termeni vă confundă și doriți să aflați mai multe.

Windscribe este un VPN extrem de sigur. Am mers chiar până să spunem că este unul dintre cele mai private și sigure servicii VPN de pe piață.

Windscribe este criptat cu cifra de top AES-256 și folosește cel mai sigur protocol VPN, OpenVPN, astfel încât adresa dvs. IP să rămână bine și cu adevărat ascunsă în orice moment. Ne place și funcția „Firewall” a Windscribe, care are același scop ca un comutator de ucidere VPN și, de asemenea, sunteți protejat împotriva scurgerilor DNS și IP în timpul conectării..

O captură de ecran de Windscribe care trece toate testele de scurgere IP și DNS

Browserleaks.com a considerat că Windscribe este complet fără scurgeri

Există, de asemenea, redirecționarea porturilor și dublarea hop-ului, ceea ce face ca conexiunea dvs. Windscribe să fie și mai sigură prin a o salta între două servere VPN diferite (cu costul vitezei).

Windscribe oferă, de asemenea, propriul său tracker de anunțuri și blocant malware, „R.O.B.E.R.T”, care este integrat în aplicațiile VPN personalizate. R.O.B.E.R.T. include opt blocuri diferite, ceea ce face ușor să vă personalizați profilul VPN în funcție de nevoile dvs. Puteți citi mai multe despre această caracteristică aici.

Ușurință în utilizare

Configurare rapidă și aplicații prietenoase pentru utilizator

Cum să instalați & Configurați Windscribe

 • Captura de ecran a aplicațiilor desktop disponibile pe site-ul Windscribe

  Pur și simplu faceți clic pe buton pentru a începe descărcarea software-ului relevant pentru dispozitivul dvs..

 • Captura de ecran a opțiunilor de instalare pentru aplicația Windows Windscribe

  Puteți alege dacă să personalizați setările sau să optați pentru „Instalare expresă” care le selectează automat pentru dvs..

 • Captura de ecran a asistentului de configurare Windscribe

  După finalizarea instalării, pur și simplu faceți clic pe finalizare și lansați aplicația Windscribe pentru a începe să utilizați VPN.

 • Captura de ecran a ecranului de pornire a aplicației Windows Windscribe

  Ecranul principal al desktopului Windscribe devine albastru când sunteți conectat.

 • Screenshot a listei de server VPN Windscribe

  Este ușor să alegeți la ce server să vă conectați, iar cele care funcționează cu servicii de streaming sunt etichetate cu ajutor.

 • Captura ecranului setărilor generale din aplicația desktop pentru Windscribe

  Ecranul preferințelor desktop este ușor de accesat cu o serie de opțiuni.

 • Captura de ecran a opțiunilor de conectare din aplicația desktop Windscribe

  În fila conexiune puteți comuta între UDP și TCP și selectați manual portul.

  Revizuire PrivateVPN

Aplicațiile personalizate ale Windscribe sunt incredibil de ușor de utilizat, fără a compromite necesitatea unor funcții specifice pe care le caută utilizatorii VPN serioși.

Ecranul de pornire Windscribe îl păstrează simplu atât pe desktop cât și pe mobil, cu un buton de pornire / oprire mare și o listă de locații ale serverului VPN. Opțiunile avansate sunt ascunse în propriul meniu, utilizatorii fiind avertizați să nu le atingă „decât dacă știți ce faceți”, ceea ce ne place foarte mult.

Setări de confidențialitate Windscribe

Acestea fiind spuse, aplicațiile desktop pentru Windscribe rulează puțin mai târziu decât ne-am dori, iar aplicațiile mobile nu au o parte din setările avansate ale VPN – ceva pe care trebuie îmbunătățit sigur.

Extensii browser

Captura de ecran a extensiei browserului Windscribe Chrome

Extensiile browserului Windscribe sunt la fel de simple de utilizat ca aplicația principală – conectați-vă, selectați un server și sunteți gata să navigați în siguranță.

Relații Clienți

Resurse complete și fără chat live

E-mail

Resurse online

da
da

Asistența clienților Windscribe lipsește chat-ul live – este un lucru pe care îl căutăm întotdeauna într-un VPN de top (în mod ideal, vor fi și 24 de ore). În schimb, Windscribe are o bibliotecă online extrem de extinsă de ghiduri, întrebări frecvente și chiar subreditarea proprie.

Windscribe oferă, de asemenea, o trimitere de bilet de asistență online și un agent de chat automat, deși vă recomandăm să nu pierdeți timpul cu acesta din urmă, deoarece nu vă ajută deloc (așa cum se vede mai jos).

O captură de ecran a botului de chat al Windscribe

Prețuri & oferte

Destul de ieftin pe planul de 12 luni

Cupon pentru parbriz

Planul de prețuri pentru parbriz

Aveți două opțiuni cu Windscribe: plătiți o lună sau plătiți un an. Costul de 9,00 USD pentru o singură lună este destul de abrupt, dar se reduce până la 4,08 USD pe lună la o afacere de 12 luni.

Există, de asemenea, o opțiune „Construiți un plan”, care permite utilizatorilor să achiziționeze locațiile serverului Windscribe pentru 1 USD pe lună. Acest lucru înseamnă că dacă aveți nevoie doar de acces la unul sau două servere VPN, puteți reduce costul lunar la doar câteva dolari.

Veți obține același set extins de funcții și servere, indiferent de modul în care alegeți să plătiți, deoarece există un singur nivel de abonament plătit: Windscribe Pro.

 1. Lunar

  US $ 9 / mo

  Plătite 9,00 USD în fiecare lună

 2. 12 luni

  US $ 4,08 / mo

  Plătite 49,00 USD la fiecare 12 luni Economisiți 55%

Toate planurile au garanție de returnare de 3 zile

Plată & Opțiuni de rambursare

Card de credit

PayPal

Bitcoin

da
da
da

Windscribe acceptă gama obișnuită de metode de plată, inclusiv cele mai populare carduri de credit și debit, PayPal și Bitcoin, precum și mai multe opțiuni internaționale prin parteneriatul cu Paymentwall.

Nu există nicio probă gratuită ca atare, dar Windscribe încurajează potențialii cumpărători să verifice serviciul VPN gratuit pentru a vedea dacă va satisface nevoile lor înainte de a se înscrie la un plan plătit.

După ce v-ați înscris pentru un abonament plătit, perioada de rambursare este de 3 zile foarte zgârcitoare și sunteți eligibil doar dacă ați utilizat mai mult de 10 GB lățime de bandă, ceea ce nu este atât de mult. Windscribe se oferă de asemenea până la 30 de zile pentru a vă rambursa banii în cont.

Linia de jos

Recomandăm Windscribe?

Cu doar câteva modificări, Windscribe ar putea fi una dintre cele mai bune VPN-uri de pe piață – dar, așa cum stau lucrurile, nu mai rămâne decât.

Totuși un VPN care va menține foarte mulți utilizatori foarte fericiți, Windscribe nu are viteze super-rapide, refuză să dezvăluie câte adrese de server sau IP deține, iar suportul pentru chat live este în mare parte inutil..

Alternative la Windscribe

Logo NordVPN

NordVPN

Nu doriți să vă faceți griji pentru numărul de server și IP-urile disponibile? NordVPN scrie toate acestea în mod clar și deschis, oferind mii de adrese IP în locații din întreaga lume. Citiți recenzia NordVPN

Logo ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN are ceea ce credem că este cel mai bun suport pentru clienți din industria VPN. Este disponibil 24/7 și este întotdeauna gestionat de personal de asistență prietenos și cu cunoștințe. Citiți recenzia ExpressVPN