ExpressVPN adalah perkhidmatan VPN tertinggi kami: tidak kira apa peranti atau OS yang anda gunakan pada ExpressVPN adalah pilihan utama. Ia tidak murah, walaupun. Sekiranya anda membuangnya maka kami faham – marilah kita menunjukkan kepada anda cara menggunakan ExpressVPN secara percuma.

Logo ExpressVPN

Kecuali anda merancang untuk menggunakannya secara eksklusif di iOS, ExpressVPN tidak menawarkan apa-apa percubaan percuma tradisional – anda boleh melihat VPN undian tertinggi kami untuk percubaan percuma di sini.

Terdapat berita gembira.

Anda masih boleh menggunakan ExpressVPN sehingga 30 hari benar-benar percuma, membolehkan anda menguji semua ciri utama sebelum anda membuat keputusan untuk menghabiskan satu sen.

Jika anda melihat mana-mana produk ExpressVPN yang lengkap secara percuma untuk masa yang tidak terhad, maka tahu bahawa ia sama ada muat turun haram atau a virus – jangan muat turunnya.

Berikut adalah beberapa 100% undang-undang kaedah untuk menggunakan ExpressVPN secara percuma, bermula dengan iOS.

Contents

Cara Dapatkan ExpressVPN untuk Percuma pada iOS

 1. Buka App Store, cari ExpressVPN dan muat turun aplikasi VPN ke peranti anda.

  Tangkapan skrin dari ExpressVPN di Apple Store

 2. Ketik butang yang menyatakan ‘Buat Akaun’, masukkan alamat e-mel anda dan buat kata laluan selamat.

  Tangkapan layar Buat Skrin Akaun pada aplikasi iOS ExpressVPN

 3. Sebaik sahaja anda telah menyediakan akaun anda, anda perlu membenarkan ExpressVPN menambah konfigurasi VPN ke peranti anda.

  Tangkapan skrin daripada kebenaran aplikasi iOS ExpressVPN

 4. Anda kemudian akan dibentangkan dengan satu siri kebenaran aplikasi – anda boleh memutuskan sama ada untuk mengatakan ya atau tidak kepada ini.

  Tangkapan skrin statistik log kemalangan aplikasi ExpressVPN iOS

 5. Sebaik sahaja anda melakukan ini, anda akan dibentangkan dengan skrin utama aplikasi iOS ExpressVPN dan anda akan dapat menyambung seperti biasa selama tujuh hari.

  Tangkapan skrin di skrin utama aplikas IOS ExpressVPN

 6. Terdapat tab dalam apl yang berasingan yang menunjukkan kepada anda berapa lama lagi yang anda dapat sebelum percubaan percuma VPN anda habis, dan juga mengalihkan anda ke laman web sekiranya anda ingin menaik taraf.

  Tangkapan skrin peningkatan dalam aplikasi iOS ExpressVPN

Perkara yang hebat tentang percubaan percuma iOS ExpressVPN adalah bahawa ia tidak memerlukan anda memberikan sebarang butiran pembayaran semasa pendaftaran.

  7 Pelayar Terbaik untuk Privasi dan Keselamatan

Ini bermakna anda tidak boleh ‘dinaik taraf’ secara automatik kepada salah satu pelan VPN premium ExpressVPN – sama ada anda menghabiskan apa-apa wang sepenuhnya kepada anda.

Satu kelemahan ialah ia hanya boleh didapati di iOS, jadi jika anda mahu menggunakan ExpressVPN di mana-mana platform lain, anda perlu mengikuti salah satu kaedah di bawah.

Cara Dapatkan ExpressVPN untuk Percuma pada Peranti Lain (Windows, MacOS, Android & Lebih banyak lagi)

Satu-satunya cara untuk menggunakan ExpressVPN secara percuma adalah untuk mengambil kesempatan daripada jaminan wang balik 30 hari.

Ini pada asasnya sama dengan percubaan percuma dengan satu perbezaan utama.

ExpressVPN akan mengambil wang dari akaun anda dan kemudian mengembalikannya kepada anda apabila anda meminta bayaran balik.

Jangan risau, walaupun – ExpressVPN adalah syarikat yang boleh dipercayai dan profesional, dan anda tidak perlu risau sama sekali mengenai wang anda yang segera dikembalikan.

Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikuti.

 1. Daftar untuk langganan ExpressVPN. Jika anda hanya merancang untuk menggunakannya selama 30 hari, satu bulan adalah pilihan terbaik (dan paling murah).

  Rancangan harga ExpressVPN

  Untuk mendapatkan penggunaan yang paling banyak daripada perkhidmatan VPN, anda perlu membatalkan hampir 30 hari yang mungkin. Sokongan ExpressVPN memaklumkan kepada kami bahawa sementara langganan anda dapat diteruskan ‘selama beberapa hari’ setelah pembatalan, kebanyakan akan berhenti bekerja langsung.

 2. Gunakan ExpressVPN sehingga 30 hari – hanya ingat untuk menetapkan peringatan untuk membatalkan langganan anda sebelum tempoh bayaran balik selesai.

  Skrin utama ExpressVPN pada Mac

 3. Hubungi pasukan sokongan pelanggan melalui live chat dan minta pembatalan.

  Permintaan pemulangan sembang ExpressVPN secara langsung

  Ejen yang kami bincangkan tidak meminta alasan untuk membatalkan, tetapi kami hanya memberitahu mereka bahawa kami tidak memerlukan akaun lagi.

  Tidak ada lagi soalan yang ditanya dan permintaan kami ditangani segera.

 4. Tunggu pengembalian dana anda diproses – ini boleh mengambil masa mana saja dari 5-7 hari bekerja.

  Pengembalian sembang ExpressVPN langsung disahkan

Rujuk kepada kawan

Anda juga boleh mendapatkan 30 hari ExpressVPN secara percuma untuk setiap rakan yang anda rujuk kepada perkhidmatan tersebut.

  Cara Pasang VPN pada Chrome

Anda memerlukan akaun aktif untuk melakukan ini, tetapi selepas itu hanya ada satu langkah untuk itu.

Sangat mudah seperti menjemput rakan anda untuk menyertai ExpressVPN melalui e-mel atau berkongsi pautan peribadi dengan mereka.

Rujuk halaman rakan di laman web ExpressVPN

Tidak ada batasan untuk bilangan rakan yang boleh anda rujuk, sama ada, bermakna bahawa anda berpotensi mendapatkan nilai ExpressVPN bulan dan bulan untuk apa-apa.

Adakah Terdapat Versi Percuma NordVPN?

Logo NordVPN

Terdapat berita baik dan berita buruk.

Berita buruknya ialah tiada versi percuma NordVPN.

Berita baiknya adalah, anda masih boleh menggunakan versi penuh NordVPN secara percuma.

Kami telah menyediakan halaman seperti ini untuk menunjukkan kepada anda semua petua dan teknik untuk menggunakan pakej NordVPN premium penuh tanpa perlu membayar – anda boleh menemuinya di sini.

Anda mungkin pernah mendengar mengenai NordVPN – ia adalah salah satu VPN yang paling popular di planet ini. Ia mantap di pasaran, dan juga menaja Liverpool FC.

Dalam kajian NordVPN kami, kami sampai pada kesimpulan bahawa ia tidak begitu baik sebagai ExpressVPN – tetapi ia masih merupakan panggilan yang sangat rapat.

Sekiranya anda berada di halaman ini khususnya NordVPN mungkin sangat menarik untuk anda kerana satu sebab.

NordVPN adalah lebih murah daripada ExpressVPN.

Atas sebab itu sahaja kami akan mengatakan anda sekurang-kurangnya melihat NordVPN sebelum membuat keputusan pembelian akhir anda.

Adakah ProtonVPN Percuma?

Cara Dapatkan ExpressVPN untuk Percuma

Ya dan tidak.

ProtonVPN adalah premium, dibayar untuk VPN – tetapi terdapat versi percuma.

Dalam kajian kami terhadap versi ProtonVPN yang dibayar untuk kita, kita menyimpulkan bahawa ia adalah salah satu VPN terbaik di pasaran.

ProtonVPN menghasilkan kelajuan muat turun secara konsisten, tidak menyimpan sebarang log, dan merupakan alat yang boleh dipercayai untuk memintas penapisan.

Versi percuma ProtonVPN, sebaliknya, tidak dapat memenuhi standard yang tinggi.

  7 Pelayar Terbaik untuk Privasi dan Keselamatan

Adalah penting untuk mendapatkan satu perkara yang jelas: sejauh VPN percuma pergi, ProtonVPN Percuma sangat baik.

Sekiranya anda mahukan VPN percuma anda sebenarnya boleh dipercayai, anda perlu membuat konsesi apabila ia berkaitan dengan ciri-ciri. Baca kajian ProtonVPN percuma penuh untuk mengetahui apa yang hilang.

VPN yang Mempunyai Percubaan Percuma?

Ilustrasi kad kredit dengan garis melalui dan beberapa duit syiling

Seperti yang telah anda lihat di halaman ini, tidak setiap VPN perlu secara eksplisit menawarkan percubaan percuma supaya anda mencuba secara percuma.

Kami telah mengumpulkan senarai lima ujian VPN percuma kami di sini – bacaan penting jika anda ingin mencuba VPN sebelum melakukan sepenuhnya.

Nombor satu dalam senarai adalah PrivateVPN.

Ini percubaan percuma benar, dengan tiada butiran pembayaran diperlukan.

Kami tidak akan mengesyorkannya jika tidak juga VPN yang hebat, walaupun – ujian kami telah menunjukkan PrivateVPN menjadi salah satu VPN terbaik di pasaran.

PrivateVPN adalah pantas, murah, bagus untuk streaming (termasuk Netflix), dan boleh digunakan sehingga enam peranti pada satu masa.

Jangan masuk ke dalamnya buta, walaupun – tahu dengan tepat apa yang anda dapatkan dengan ulasan PrivateVPN kami.

Apakah VPN Percuma Terbaik??

Mereka mungkin sangat popular, tetapi kebenarannya adalah bahawa sebahagian besar VPN percuma tidak boleh dipercayai.

Siasatan kami sendiri telah mendapati bahawa VPN percuma dengan berjuta-juta muat turun boleh menjual data anda kepada pengiklan, melepaskan kebiasaan melayari anda ke pemerintahan asing, atau sekadar virus yang dibungkus dengan bijak.

Membayar VPN yang bereputasi dan boleh dipercayai adalah lebih bernilai daripada kos bulanan yang kecil, tetapi kami memahami bahawa tidak semua orang mampu.

Itulah sebabnya kami telah membuat senarai lima VPN percuma terbaik yang boleh anda muat turun hari ini.

Windscribe Free adalah pilihan nombor satu kerana ia menawarkan pelbagai ciri yang hebat apabila dibandingkan dengan pesaing percumanya, ditambah dengan cap data bulanan yang sangat murah hati.