Biztonságos, privát internet-hozzáférést keres? Akkor a Hotspot Shield VPN nagyszerű választás – vagy úgy, hogy a webhelyén hinne.

Ez az egyik legnépszerűbb VPN-szolgáltató, amelynek állítólag több mint 650 millió ügyfele van, de valóban megbízható-e a Hotspot Shield? Vagy csak egy új VPN, amely túlterhelti és alulteljesíti a szolgáltatást?

Ez volt a legfontosabb kérdésünk, de azon gondolkodtunk is:

 • A Hotspot Shield biztonságos?
 • Jó-e a kínzás??
 • Ez egy biztonságos VPN az iPhone számára?
 • Milyen protokollt használ a Hotspot Shield?
 • És ami a legfontosabb, hogy a Hotspot Shield bármilyen jót tesz-e?

Ha Ön valami hasonló vagy hozzánk, akkor szerencséje van – ezekre a kérdésekre (és többre) a válaszokat itt találja elfogulatlan Hotspot Shield VPN áttekintésünkben.

Arra is kíváncsi lehet, hogy a Hotspot Shield ingyenes-e. Van egy ingyenes verzió – Hotspot Shield Basic -, de ez az oldal szigorúan a prémium verzióról szól.

Itt olvashatja a Hotspot Shield ingyenes verziójának áttekintését.

Contents

Áttekintés

Hotspot pajzs előnyei & Hátrányok

Előnyök

 1. Lenyűgöző letöltési sebesség
 2. Valós idejű malware védelem & nem szivárog IP / DNS / WebRTC
 3. Jelenleg a Netflix-szel dolgozik, & torrentezés-
 4. Meglehetősen nagy VPN szerverhálózat: 82 ország
 5. Felhasználóbarát VPN-alkalmazások a népszerű eszközökhöz

Hátrányok

 1. Kínában nem megbízható
 2. Nem telepíthető útválasztókra
 3. A Catapult Hydra protokoll nem eléggé átlátható
 4. Korábbi viták az ingyenes VPN alkalmazás körül
 5. Az adatvédelmi szempontból barátságos USA-ban alapul

Hotspot pajzs kulcs összefoglalása

Legjobb letöltési sebesség

Naplózási politika

IP, DNS vagy WebRTC szivárgások

igazságszolgáltatás

szerverek

IP címek

Országok

USA Netflix

torrentezés-

Kínában működik

Támogatás

Legolcsóbb ár

Hivatalos honlapján

86Mbps
Néhány felhasználói napló
Nem
USA (Öt szemű tag)
3200+
3200+
82
Igen
Korlátlan
Megbízhatatlan
24/7 élő chat
36 hónap alatt 2,99 USD / hó
Hotspotshield.com

Lehetséges, hogy a múltban volt néhány adatvédelmi kérdés, de nem tagadhatjuk, hogy a Hotspot Shield népszerű: ok, nagyon-nagyon gyors VPN.

Erről később további információt olvashat, de kezdjük a VPN szolgáltatás hátterével.

Ról ről & Naplózási politika

Ki az a Hotspot Shield??

A Hotspot Shield, amelyet először adtak ki 2008-ban, a Pango (korábban AnchorFree) tulajdonában van..

A Pango székhelye az Egyesült Államokban található, amely behatoló adatvédelmi törvényekkel rendelkezik, és része az Five Eyes adatmegosztási tagságának.

A Pango csoport néhány különféle VPN-alkalmazással rendelkezik, köztük a Betternet, a Hexatech és a TouchVPN.

2023 januárjában a Hotspot Shield kiadta éves átláthatósági jelentését. A jelentés megmutatja a Hotspot Shield 2016 óta a világ minden tájáról beérkezett adatszolgáltatási kérelmek számát, és döntően azt, hogy a Hotspot Shield soha nem adtam át semmilyen adatot.

Naplózási politika

A Hotspot pajzs többet naplóz, mint szeretnénk:

 • Az Ön IP-címe – titkosítva, csak a munkamenet időtartamára, és nem kapcsolódva a tevékenységéhez a VPN használata közben.
 • A hozzávetőleges földrajzi elhelyezkedése – az IP-címből származik, és arra szolgál, hogy a legközelebbi VPN-kiszolgálóhoz csatlakozzon.
 • Csatlakozási időbélyegek – a VPN-szolgáltatások figyelésére, támogatására és optimalizálására szolgál, és három évig tárolják.
 • Felhasználónként és munkamenetenként használt sávszélesség – a VPN-szolgáltatások figyelésére, támogatására és optimalizálására szolgál, és három évig tárolják.
 • Eszköz-specifikus információk, például eszköz azonosítók, böngésző típusok, eszköz típusok és beállítások, operációs rendszer verziók, mobil, vezeték nélküli és egyéb hálózati információk (például az internetszolgáltató neve, a szolgáltató neve és a jelerősség) és az alkalmazás verziószámai
 • Nem személyes naplók (domain nevek, nem pedig konkrét URL-ek), amelyeket a Hotspot Shield VPN szerverein látogattak meg – ezeket havonta összesítik.

Bár ez nagyon aggasztónak tűnik, a Hotspot Shield biztosítja a felhasználókat, mondván:

“Még ha egy kormányzati ügynökség fizikailag lefoglalja az egyik VPN-kiszolgálót és sikeresen megszakítja a lemezes rejtjelezést ezeken a kiszolgálókon, akkor nem találna naplókat vagy információt, amelyek felfednék azt, amit valamelyik felhasználó egy VPN-kapcsolaton keresztül böngész, néz, vagy online tesz. .”

A kapcsolat időbélyegzőit azonban felhasználhatják – más adatpontok mellett – annak igazolására, hogy meglátogatták egy bizonyos weboldalt. Ez nem valószínű, hogy megtörténik, de inkább a Hotspot Shield három éven keresztül nem naplózta ezt az információt.

Ha olyan szolgáltatót érdekel, amely bármilyen okból egyáltalán nem tart naplót, akkor javasoljuk, hogy nézze meg a Privát Internet hozzáférés áttekintést.

2023-ben a Hotspot Shield-et „tisztességtelen és megtévesztő kereskedelmi gyakorlatokkal” vádolták – ezek az állítólagos gyakorlatok csak az alkalmazás ingyenes verziójára vonatkoztak, ám ez mégis jelentősen megsértette a bizalmat. Ezeket a gyakorlatokat azóta megállították, de a Hotspot Shield fizetett verziójával továbbra is biztonságos oldalon kell maradni.

  AVG biztonságos VPN áttekintés

Sebesség & Megbízhatóság

Az egyik leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk

A Hotspot Shield az egyik leggyorsabb VPN-szolgáltató, amelyet látunk.

Lenyűgöző letöltési sebességet tapasztaltunk minden tesztelt Hotspot Shield VPN szervernél, de kíváncsi módon a leggyorsabb VPN szerver nem a fizikai helyzetünkhöz legközelebbi (Egyesült Királyság), hanem egy közeli országban (Németország) található..

Érdemes kipróbálni néhány különböző közeli VPN-kiszolgálót, hogy megtalálják a legjobb sebességet.

De függetlenül attól, hogy melyik szervert választja, nagyjából bármit megtehet, amit online szeretne csinálni a Hotspot Shield segítségével, anélkül, hogy körül kellene várnia – ez különösen jó a HD streaminghez.

Nézze meg a sebesség-teszt eredményeinket a Hotspot Shield használatával:

A sebesség a londoni fizikai elhelyezkedésünkből adódik (100 Mbps optikai kapcsolat) egy német tesztkiszolgálóra.

A Hotspot Shield használata előtt:

 1. LetöltésMbps

  91.51

 2. FeltöltésMbps

  96,45

 3. Hotspot pajzs áttekintésefütyülésKisasszony

  2

Ha csatlakozik a Hotspot pajzshoz:

 1. LetöltésMbps

  90,63

 2. FeltöltésMbps

  69.77

 3. Hotspot pajzs áttekintésefütyülésKisasszony

  37

Letöltési sebesség nélkül Hotspot pajzs: 91.51Mbps

Letöltési sebesség val vel Hotspot pajzs: 90,63Mbps

Töltse le a sebességcsökkenést, amikor a Hotspot Shield fut: 1%

Még ha egy távoli VPN-kiszolgálóhoz is csatlakozik, a Hotspot Shield továbbra is elérhetővé teszi – sebességünk mindössze 23% -kal esett vissza az Egyesült Királyságból az Egyesült Államokba történő csatlakozáskor.

Tudja meg a várható átlagos letöltési és feltöltési sebességet, amikor az Egyesült Királyságból csatlakozik a Hotspot Shield VPN szerverhez:

 • UK: 86Mbps (Letöltés) & 76Mbps (Feltöltés)
 • USA: 70Mbps (Letöltés) & 32Mbps (Feltöltés)
 • Singapore: 50Mbps (Letöltés) & 3Mbps (Feltöltés)
 • Ausztrália: 17Mbps (Letöltés) & 8Mbps (Feltöltés)

A Hotspot Shield feltöltése (a közeli szerverekre) elég jó a torrentinghez, de a ping-idő egy kicsit magas, tehát jobb VPN-k vannak a sima játékhoz.

A Hotspot Shield nem használja az OpenVPN-t – általában ezt a protokollt használjuk sebesség-tesztekhez -, és inkább saját védett VPN-protokollt használ, amelyre vonatkozóan nagyon korlátozott műszaki információ áll rendelkezésre.

Noha a Hotspot Shield egy szupergyors VPN, nehezebb megmondani, hogy ugyanolyan biztonságos – e, mint a többi csúcs VPN-szolgáltatás..

Ha szeretne többet megtudni arról, hogyan teszteljük a VPN-sebességeket, olvassa el a „Hogyan ellenőrizzük a VPN-eket” című útmutatót.

Szerver helyek

Nagyszerű VPN szerverhálózat, amely 82 országot fed le

Földgömb kék zászlóval82CountriesKép a városi tájról108CitiesKép egy rózsaszín marker3200 + IP címek

A Hotspot Shield nagyon nagy sebességét tapasztalhatja, amikor csatlakozik a közeli VPN-kiszolgálókhoz, és nem szabad túl messzire találnia magát, mivel világszerte már több mint 100 hely található.

A Hotspot Shield kijelenti, hogy a kiszolgálók helyének száma az egyes támogatott eszközökönként eltérő lehet, mivel az egyes alkalmazásokhoz különböző kiszolgálók kerülnek felhasználásra.

A Hotspot Shield hálózatában több mint 3200 VPN-szerver található, ami nagyon jó szám. Ezek virtuális és fizikai szerverek keveréke, de a Hotspot Shield nem hajlandó felfedni azokat, amelyek „biztonsági okokból” merülnek fel, amelyek nem olyan átláthatóak, mint szeretnénk.

A Hotspot Shield kiszolgálói helylistájának képernyőképe

A Hotspot Shield VPN szerverhálózata a világ 82 országát fedi le. Ez nem a VPN-helyek legnagyobb választéka, amelyet láttunk, de a Hotspot Shield VPN-kiszolgálói mind nagyon szépen eloszlanak, tehát kevés hiány van a lefedettségben.

IP-címet szerezhet olyan népszerű országokhoz, mint az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok, Kanada és Ausztrália, valamint néhány kevésbé általános célállomáshoz, például Ecuador, Egyiptom és Thaiföld..

A Hotspot Shield felhasználók 19 különféle amerikai város szerverei közül választhatnak, ami nagyszerű hír az észak-amerikaiak számára, valamint az Egyesült Államok adott helyét kereső külföldi ügyfelek számára..

A következő országokban városi szintű választás is lehetséges:

 • Ausztrália (5)
 • Kanada (3)
 • Olaszország (2)

streaming & torrentezés-

Jól működik streaming és torrent

A Hotspot Shield többnyire megbízható VPN opció a rajongók streamingjéhez – következetesen működik az USA Netflix-szel.

Nincsenek dedikált VPN-streaming szerverek, mint néhány más VPN-szolgáltatáshoz hasonlóan, és noha a tesztelt VPN-kiszolgálók többsége jól működik a streaminghez, az USA Netflix eléréséhez néha próbálkozás és hiba szükséges. Csak próbáljon ki néhány különböző amerikai városi szintű szervert, és képesnek kell lennie arra, hogy megtalálja azt, amely működik.

Néhány hónapig nem voltunk képesek hozzáférni a BBC iPlayerhez a VPN alkalmazáson keresztül, de a Hotspot Shield arról tájékoztatott minket, hogy mérnökei egy megoldáson dolgoznak.

Időközben megnézheti az iPlayer műsorokat a Hotspot Shield Chrome böngészőbővítményén keresztül – csak a maximális biztonság és magánélet érdekében ügyeljen arra, hogy a fő alkalmazások mellett használja őket..

  ZenMate Review

A Hotspot Shield az egyik legjobb VPN a Disney +, a Disney újonnan elindított streaming szolgáltatásának feloldásához..

A Hotspot Shield szupergyors letöltési sebességének köszönhetően a videotartalom HD formátumban történő streamingja egyszerű és puffermentes.

torrentezés-

A torzítás a Hotspot pajzson keresztül nagyon jól működik. A torrent és a P2P forgalom teljesen megengedett és nem korlátozott a Hotspot Shield bármelyik szerverén.

A gyors feltöltési sebesség, a VPN megszakító kapcsoló és a hatékony DNS-szivárgás elleni védelem vonzó lesz az éles torrenterek számára.

A Hotspot Shield átláthatatlansága a védett VPN-protokollhoz viszonyítva azt jelenti, hogy nem garantálhatjuk a P2P számára a legbiztonságosabb lehetőséget. Naplózási politikája sem a magánélet-barát.

A cenzúra megkerülése

Nem ajánlott Kína vagy más magas cenzúrájú országok számára

A Hotspot Shield nem nagyszerű lehetőség azok számára, akik a cenzúrázott országokban élnek, mivel nem tartalmaz külön megtakarítási eszközöket.

Bár egyes eszközök továbbra is működhetnek ezekben az országokban, a kapcsolatok nem garantáltak, és lehet, hogy szakaszosak. A Hotspot Shield javasolja, hogy ha az egyik eszközt blokkolja, akkor próbáljon ki egy másik eszközt.

Más szavakkal: a magas cenzúrájú országokban történő kapcsolatteremtés próbát és hibát igényel, és lehet, hogy egyáltalán nem is működik.

Az őszinteséget nagyra becsüljük, de ez nem változtat azon a tényen, hogy valószínűleg nem fog tudni segíteni, ha Kínában tartózkodik (kövesse az egyes ország útmutatóink linkjeit), Pakisztánban, Egyesült Arab Emírségekben vagy bármely más nemzettel, ahol szigorú kormány által végrehajtott webblokkok.

állványok & eszközök

Lefedettség a legnépszerűbb platformokra korlátozódik, nincs útválasztó támogatás

Alkalmazások

Windows logóablakokMac logóMaciOS logóiOSAndroid logóAndroid

A Hotspot Shield VPN működik az okostelefonon, az asztali vagy a laptop számítógépen. Van alkalmazásai ehhez:

 • Microsoft Windows
 • Apple MacOS
 • iOS
 • Google Android

Azonban itt fejeződik be az eszköz lefedettsége. A Hotspot Shield nem támogatja a kézi konfigurálást. Ez azt jelenti, hogy nem használhatja kevésbé népszerű operációs rendszerekre, mint például a Linux.

A Hotspot Shield egyszerre akár öt eszközön is használható.

Játékkonzolok & Streaming eszközök

Amazon Fire TV logóAmazon Fire TV

A Hotspot Shield hosszú listát nyújt Nem támogatott eszközök:

 • Apple TV
 • roku
 • Chromecast
 • Windows telefonok
 • Kindle eszközök
 • BlackBerry telefonok
 • Gyökeres vagy börtönbe törött eszközök
 • Linux operációs rendszer
 • Játék konzolok
 • Egyéni router konfigurációk
 • Közvetlen VPN-kapcsolat (az alkalmazás használata nélkül)

Nemrégiben azonban egy egyedi VPN-alkalmazást hozott létre az Amazon Fire TV Stick és az Android TV számára. Ezek az alkalmazások csak prémium előfizetők számára érhetők el.

Mivel a Hotspot Shield nem rendelkezik útválasztó támogatással, nem használhatja azt más streaming eszközön vagy játékkonzolon..

Böngésző-bővítmények

Chrome logóKróm

A Hotspot Shield böngésző-kiterjesztést biztosít a Google Chrome felhasználók számára. Ez a kiterjesztés megronthatja a tartózkodási helyét, blokkolhatja a hirdetéseket és a követőket, valamint védelmet nyújthat a rosszindulatú programoktól.

Ennek ellenére a Hotspot Shield böngésző-kiegészítője csak egy proxy, és nem egy teljes VPN, tehát a teljes védelem érdekében a fő VPN-alkalmazás mellett használja a kiterjesztéseket..

A Hotspot Shield jelenleg nem rendelkezik böngészőbővítéssel a Mozilla Firefox, Safari vagy Opera számára..

Titkosítás & Biztonság

Erős titkosítás, de hiányzik a részletek a védett VPN protokoll körül

jegyzőkönyvek

Titkosítás

Biztonság

Speciális szolgáltatások

Szabadalmazott

AES-128

AES-256

DNS szivárgásgátló

IPV6 szivárgásgátló

VPN gyilkos kapcsoló

Reklám blokkoló

Split alagút

Kérjük, olvassa el a VPN-szótárt, ha ezek a kifejezések megzavarják Önt, és szeretne többet megtudni.

A Hotspot Shield a Catapult HydraVPN-t használja az egyetlen VPN-protokollként – ez a Hotspot Shieldre jellemző, és nincs sok részlet annak működéséről. Úgy tűnik, hogy ez egy biztonságos védett biztonsági protokoll, de nem tudjuk, mennyire biztonságos.

A VPN-alkalmazások nem teszik lehetővé a protokollok ismertté váltra változtatását, például az OpenVPN vagy az IKEv2.

A Hotspot Shield beállítási menüjének képernyőképe

2023 februárjában felfedeztek egy jelentős biztonsági hibát is, amely lehetővé tette a hackerek számára, hogy a valódi tartózkodási helyüket a Wi-Fi-hálózaton keresztül láthassák, ám ezt megcélozták és javították. Olvassa el a Hotspot Shield magyarázatát arról, hogy mi történt.

A Hotspot Shield a többinek megfelelővé válik, bár AES-256 titkosítással (az AES-128-t is használja), VPN kill kapcsolóval, valamint az IPv6 és a DNS szivárgások elleni védelemmel. Itt vannak a szivárgáspróba eredményei (Londonból teszteljük, tehát láthatja, hogy hatékonyan elrejti IP-címünket):

Hotspot pajzs szivárgás teszt eredményei

Hotspot pajzs szivárgási teszt eredményei a browserleaks.com webhelyen

További pluszként a Hotspot Shield valós idejű malware védelmet nyújt, amely az AV-TEST legutóbbi teszteiben jól teljesített.

Egyszerű használat

Nagyon egyszerű alkalmazások gyors beállítással

Hogyan kell telepíteni & Hotspot pajzs beállítása

 • A Hotspot pajzs letöltése képernyőképe

  A Hotspot Shield beállításához mindössze annyit kell tennie, hogy menjen a webhely letöltési szakaszába, és válassza ki azt az eszközt, amelyen a VPN-t szeretné használni.

 • A Hotspot pajzs telepítővarázslójának képernyőképe

  A telepítő varázsló végigvezeti Önt a folyamat kezdetétől a végéig.

 • A Hotspot pajzs telepítésének képernyőképe

  Csak kb. 30 másodpercig tartott, de itt megfigyelheti a telepítés előrehaladását.

 • A Hotspot Shield fő képernyőképe

  Itt található a Hotspot Shield Windows alkalmazás főképernyője. Van egy nagy központi csatlakozó gomb.

 • A Hotspot Shield kiszolgáló helylistájának képernyőképe

  Innentől kiválaszthat egy szervert a helyek listájából. Kattintson az ország zászlójára, hogy megtekintse, mely városokhoz csatlakozhat.

 • A Hotspot Shield beállítási menüjének képernyőképe

  A beállítások menüben engedélyezheti a VPN megszakító kapcsolót és az IP szivárgás elleni védelmet.

 • A Hotspot Shield Windows alkalmazás képernyőképe, amikor csatlakozik

  Amikor csatlakozik egy szerverhez, a képernyőn sok információt láthat a kapcsolatáról, ideértve az átvitt adatok mennyiségét, az új IP-címet és a szerver terhelését. A leválasztáshoz kattintson az alkalmazás alján található leállítási ikonra.

  Saját alagút áttekintése

A Hotspot Shield VPN-alkalmazásai meglehetősen egyszerűen használhatók, és a Windows alkalmazás új frissítése még enyhébb élményt nyújt.

Lehet, hogy a tapasztalt felhasználók vágyakoznak rá, mivel olyan kevés speciális VPN-beállítás vagy opció van, amelyekkel játszani lehet.

Böngésző-bővítmények

A Hotspot Shield Chrome kiterjesztés képernyőképe

A Hotspot Shield böngészőbővítményét a Google Chrome-hoz igazán könnyű beállítani. Csak látogasson el a Chrome Internetes áruházba, töltse le a kiterjesztést, jelentkezzen be és csatlakozzon.

Vevőszolgálat

24/7 élő chat támogatás elérhető

Élő chat-támogatás

Online források

Igen
Igen

A Hotspot Shield napi 24 órás élő csevegési támogatása messze a legjobb módja annak, hogy kérdéseit megválaszolja és a problémákat megoldja. A válaszok tájékozottak és időszerűek.

Az élő csevegésre csak az alkalmazáson keresztül férhet hozzá, ami azt jelenti, hogy azoknak, akiknek vásárlás előtt lekérdezéseik vannak, küzdenek a válasz megkeresése érdekében..

A Hotspot Shield e-mail támogatási formája meglehetősen korlátozott, néhány kérdés a prémium előfizetőkre korlátozódik. A tudásbázis és a GYIK, bár örömmel szolgálunk, szintén nagyon alapvető fontosságú, ha összehasonlítjuk más kiemelkedő VPN szolgáltatókkal.

Árazás & Deals

Kiváló ár-érték arány a hároméves tervben

Hotspot pajzs kupon

Hotspot pajzs árképzési terv

A Hotspot Shield meglehetősen olcsó, főleg ha hosszabb VPN-tervet választ.

Míg a 12 hónapos terv ára mérsékelt 7,99 USD / hó, addig a Hotspot Shield hároméves programja csupán 2,99 USD / hónapba kerül – ez egy nagyon versenyképes ár.

Ha hónapról hónapra szeretne fizetni, akkor a Hotspot Shield 12,99 dollárba kerül.

Van egy Hotspot Shield ingyenes verziója, de túlságosan sok korlátozással jár, ezért a korábbi felhasználói adatvédelmi viták miatt nem javasolnánk..

 1. Havi

  US $ 12.99 / mo

  Havonta 12,99 USD számlázik

 2. 12 hónap

  US $ 7.99 / mo

  95,88 USD számlázás minden 12 hónapbanTakarítson meg 39%

 3. 3 év

  US $ 2.99 / mo

  3 évenként 107,64 USD számlázásTakarítson meg 76% -ot

Minden terv 45 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik

Fizetés & Visszatérítési lehetőségek

Hitelkártya

PayPal

Igen
Igen

A Hotspot Shield az alábbi módszerekkel fizethet:

 • Legfontosabb hitel- és betéti kártyák
 • PayPal

Nem fizethet olyan adatvédelmi szempontból barátságosabb módszerekkel, mint például a Bitcoin vagy más kriptovaluták, és nincs lehetőség fizetni olyan nemzetközi módszerekkel, mint az AliPay..

A Hotspot Shield 45 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújt, amely nagylelkű, de magában foglalja egy űrlap benyújtását felülvizsgálatra. Akár visszatérítést kap, akár nem, a Hotspot Shield felel meg, így a törlés a terv vége előtt nem pontosan kockázatmentes..

Van egy hétnapos ingyenes próbaverzió, amely korlátozások nélkül tesztelheti a teljes funkcionalitású prémium szoftvert. De be kell nyújtania a fizetési adatokat.

Alsó vonal

Ajánljuk a Hotspot pajzsot??

Nagyon tetszik a Hotspot Shield: ez az egyik leggyorsabb VPN, amelyet valaha teszteltünk, jelentős nemzetközi szerverhálózattal rendelkezik, és streamingre és torrentre is alkalmas..

Az egyetlen fenntartásunk az ingyenes alkalmazással kapcsolatos korábbi viták körül, valamint a Hotspot Shield átláthatóságának hiányában rejlik, hogy milyen protokollt használ. Még mindig úgy gondoljuk, hogy ez egy nagyon jó VPN, de ezek a tényezők visszatartják a Hotspot Shield-t a még magasabb szint eléréséből.

Alternatívák a Hotspot Shield-hez

IPVanish logó

IPVanish

Nem talál biztonságosabb, megbízhatóbb VPN-t, mint az IPVanish. 100% -ban nincs napló és függetlenül ellenőrizve annyit bizonyít, és gyorsasága és megbízhatósága üdvözlő bónusz. Olvassa el az IPVanish ismertetőt

ExpressVPN logó

ExpressVPN

Elhárítja a Hotspot Shield útválasztó-lefedettségének hiánya? Az ExpressVPN lehetővé teszi a router szintjén történő telepítést és még sok minden mást. Olvassa el az ExpressVPN ismertetőt

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me