Ψάχνετε για ασφαλή, ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο; Στη συνέχεια, το Hotspot Shield VPN είναι μια εξαιρετική επιλογή - ή έτσι θα μπορούσε να πιστεύει η ιστοσελίδα της.


Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς παρόχους VPN γύρω από δήθεν πάνω από 650 εκατομμύρια πελάτες, αλλά μπορεί πραγματικά να εμπιστευτεί το Hotspot Shield; Ή μήπως είναι απλά ένα άλλο VPN που υπερθεματίζει και υποβιβάζει?

Αυτή ήταν η πρώτη ερώτησή μας, αλλά και μας άφησε να αναρωτιόμαστε:

 • Είναι ασφαλές το Hotspot Shield?
 • Είναι καλό για torrenting?
 • Είναι ένα ασφαλές VPN για το iPhone?
 • Τι πρωτόκολλο χρησιμοποιεί το Hotspot Shield?
 • Και το πιο σημαντικό είναι ότι το Hotspot Shield είναι καλό?

Εάν είστε κάτι σαν εμάς, τότε είστε στην τύχη - μπορείτε να βρείτε την απάντηση σε όλες αυτές τις ερωτήσεις (και πολλά άλλα) εδώ στο αμερόληπτο επανεξέταση VPN του Hotspot Shield.

Μπορεί επίσης να αναρωτιέστε εάν το Hotspot Shield είναι δωρεάν ή όχι. Υπάρχει μια δωρεάν έκδοση - Hotspot Shield Basic - αλλά αυτή η σελίδα αφορά αποκλειστικά την έκδοση premium.

Μπορείτε να διαβάσετε την αναθεώρηση της δωρεάν έκδοσης του Hotspot Shield εδώ.

Contents

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Πλεονεκτήματα Ασπίδας Hotspot & Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

 1. Εντυπωσιακές ταχύτητες λήψης
 2. Προστασία κακόβουλου λογισμικού σε πραγματικό χρόνο & καμία διαρροή IP / DNS / WebRTC
 3. Αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με τη Netflix, & torrenting
 4. Αρκετά μεγάλο δίκτυο διακομιστών VPN: 82 χώρες
 5. Φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές VPN για δημοφιλείς συσκευές

Μειονεκτήματα

 1. Αναξιόπιστο για χρήση στην Κίνα
 2. Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση σε δρομολογητές
 3. Δεν υπάρχει αρκετή διαφάνεια στο πρωτόκολλο Catapult Hydra
 4. Προηγούμενες αντιπαραθέσεις γύρω από την δωρεάν εφαρμογή VPN
 5. Βασισμένο σε φιλικές προς την ιδιωτικότητα ΗΠΑ

Περίληψη κλειδιού ασπίδας Hotspot

Κορυφαία ταχύτητα λήψης

Πολιτική καταγραφής

IP, DNS ή διαρροές WebRTC

Δικαιοδοσία

Διακομιστές

Διευθύνσεις IP

Χώρες

ΗΠΑ Netflix

Torrenting

Έργα στην Κίνα

Υποστήριξη

Φθηνότερη τιμή

Επίσημη ιστοσελίδα

86Mbps
Ορισμένα αρχεία καταγραφής χρηστών
Οχι
ΗΠΑ (μέλος με πέντε μάτια)
3.200+
3.200+
82
Ναί
Απεριόριστος
Αναξιόπιστος
24/7 ζωντανή συνομιλία
$ 2.99 / mo πάνω από 36 μήνες
Hotspotshield.com

Μπορεί να είχε κάποια προβλήματα ιδιωτικής ζωής στο παρελθόν, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Hotspot Shield είναι δημοφιλές για έναν λόγο: είναι ένα πολύ, πολύ γρήγορο VPN.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό αργότερα, αλλά ας αρχίσουμε με κάποιο υπόβαθρο αυτής της υπηρεσίας VPN.

Σχετικά με & Πολιτική καταγραφής

Ποιος είναι το Ασπίδα Hotspot?

Το Hotspot Shield, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2008, ανήκει στο Pango (πρώην AnchorFree).

Το Pango εδρεύει στις Η.Π.Α., ο οποίος έχει παρενοχλητικούς νόμους περί απορρήτου και αποτελεί μέρος της συμμετοχής στην κοινή χρήση δεδομένων Five Eyes.

Ο όμιλος Pango διαθέτει μερικές διαφορετικές εφαρμογές VPN, όπως τα Betternet, Hexatech και TouchVPN.

Τον Ιανουάριο του 2019, το Hotspot Shield δημοσίευσε την ετήσια Έκθεση Διαφάνειας. Η έκθεση δείχνει τον αριθμό των αιτημάτων δεδομένων Hotspot Shield που ελήφθησαν από τις αρχές σε όλο τον κόσμο από το 2016, και κυρίως ότι το Hotspot Shield ποτέ δεν παρέδωσε κανένα δεδομένο.

Πολιτική καταγραφής

Το Hotspot Shield καταγράφει περισσότερα από όσα θέλουμε:

 • Η διεύθυνση IP σας - κρυπτογραφημένη, μόνο για τη διάρκεια της συνεδρίας σας και δεν συνδέεται με τη δραστηριότητά σας κατά τη χρήση του VPN.
 • Η κατά προσέγγιση γεωγραφική θέση σας - που προέρχονται από τη διεύθυνση IP σας και χρησιμοποιούνται για τη σύνδεσή σας με τον πλησιέστερο διακομιστή VPN.
 • Σύνδεση timestamps - χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση, υποστήριξη και βελτιστοποίηση των υπηρεσιών VPN και αποθηκεύεται για τρία χρόνια.
 • Εύρος ζώνης που χρησιμοποιείται ανά χρήστη, ανά συνεδρία - χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση, υποστήριξη και βελτιστοποίηση των υπηρεσιών VPN και αποθηκεύεται για τρία χρόνια.
 • Πληροφορίες συγκεκριμένης συσκευής, όπως τύποι συσκευών, τύποι προγραμμάτων περιήγησης, τύποι και ρυθμίσεις συσκευών, εκδόσεις λειτουργικού συστήματος, κινητά, ασύρματα και άλλες πληροφορίες δικτύου (όπως όνομα παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου, όνομα φορέα και ισχύς σήματος) και αριθμοί εκδόσεων εφαρμογών
 • Μη προσωπικά αρχεία καταγραφής ιστοτόπων (ονόματα τομέα, όχι συγκεκριμένες διευθύνσεις URL) που επισκέπτονται μέσω διακομιστών VPN του Hotspot Shield - αυτές συγκεντρώνονται σε μηνιαία βάση.

Ενώ αυτό ακούγεται αρκετά ανησυχητικό, το Hotspot Shield διαβεβαιώνει τους χρήστες λέγοντας:

"Ακόμη και αν μια κυβερνητική υπηρεσία κατασχέσει φυσικά έναν από τους διακομιστές VPN μας και καταφέρει να σπάσει την κρυπτογράφηση δίσκων σε αυτούς τους διακομιστές, δεν θα βρεθούν καταγραφές ή πληροφορίες που θα αποκαλύπτουν τι κάθε μεμονωμένος χρήστης περιηγούσε, βλέπει ή έκανε online μέσω σύνδεσης VPN . "

Ωστόσο, τα χρονικά σήματα σύνδεσης θα μπορούσαν ενδεχομένως να χρησιμοποιηθούν - παράλληλα με άλλα σημεία δεδομένων - για να αποδείξουν ότι έχετε επισκεφτεί έναν συγκεκριμένο ιστότοπο. Αυτό είναι μάλλον απίθανο να συμβεί, αλλά θα προτιμούσαμε το Hotspot Shield να μην καταγράψει αυτές τις πληροφορίες για τρία χρόνια.

Εάν ενδιαφέρεστε για έναν πάροχο που διατηρεί απολύτως κανένα αρχείο καταγραφής, για οποιονδήποτε λόγο, σας συνιστούμε να ρίξετε μια ματιά στην αναθεώρηση της ιδιωτικής πρόσβασης στο Internet.

Το 2017, το Hotspot Shield κατηγορήθηκε για «άδικες και παραπλανητικές εμπορικές πρακτικές» - αυτές οι υποτιθέμενες πρακτικές αφορούσαν μόνο την ελεύθερη έκδοση της εφαρμογής, αλλά εξακολουθούσε να αποτελεί σημαντική παραβίαση εμπιστοσύνης. Αυτές οι πρακτικές έχουν σταματήσει από τότε, αλλά να παραμείνουν στην ασφαλή πλευρά stick με την πληρωμένη έκδοση του Hotspot Shield.

Ταχύτητα & Αξιοπιστία

Ένα από τα γρηγορότερα VPN που δοκιμάσαμε

Το Hotspot Shield είναι ένας από τους ταχύτερους παρόχους VPN που έχουμε δει.

Έχουμε δοκιμάσει εντυπωσιακές ταχύτητες λήψης σε όλους τους διακομιστές VPN Hotspot Shield που εξετάσαμε, αλλά περιέργως ο ταχύτερος διακομιστής VPN δεν ήταν ο πιο κοντά στη φυσική μας θέση (το Ηνωμένο Βασίλειο), αλλά ένας άλλος που βρίσκεται σε κοντινή χώρα (Γερμανία).

Αξίζει να δοκιμάσετε δύο διαφορετικούς κοντινούς διακομιστές VPN για να βρείτε τις καλύτερες ταχύτητες.

Αλλά δεν έχει σημασία ποιος διακομιστής θα επιλέξετε, θα είστε σε θέση να κάνετε ό, τι θέλετε να κάνετε online μέσω του Hotspot Shield χωρίς να περιμένετε - είναι ιδιαίτερα καλό για streaming HD.

Ελέγξτε τα αποτελέσματα των δοκιμών ταχύτητας χρησιμοποιώντας το Hotspot Shield:

Η ταχύτητα είναι αποτέλεσμα της φυσικής μας θέσης στο Λονδίνο (σύνδεση οπτικών ινών 100Mbps) σε έναν διακομιστή δοκιμών της Γερμανίας.

Πριν χρησιμοποιήσετε την ασπίδα Hotspot:

 1. ΚατεβάστεMbps

  91,51

 2. ΑνεβάστεMbps

  96,45

 3. Επανεξέταση ασπίδας HotspotPingΚυρία

  2

Όταν είστε συνδεδεμένοι στο Hotspot Shield:

 1. ΚατεβάστεMbps

  90.63

 2. ΑνεβάστεMbps

  69,77

 3. Επανεξέταση ασπίδας HotspotPingΚυρία

  37

Ταχύτητα μεταφόρτωσης χωρίς Ασπίδα Hotspot: 91,51Mbps

Ταχύτητα μεταφόρτωσης με Ασπίδα Hotspot: 90,63Mbps

Λήψη απώλειας ταχύτητας όταν λειτουργεί το Hotspot Shield: 1%

Ακόμα και αν συνδεθείτε σε μια πιο απομακρυσμένη τοποθεσία διακομιστή VPN, το Hotspot Shield εξακολουθεί να προσφέρει - οι ταχύτητες μας μειώθηκαν μόλις το 23% συνδέοντας το Ηνωμένο Βασίλειο με τις ΗΠΑ.

Μάθετε τις μέσες ταχύτητες λήψης και φόρτωσης που πρέπει να περιμένετε όταν συνδέεστε από το Ηνωμένο Βασίλειο σε ένα διακομιστή VPN Hotspot Shield στο:

 • ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: 86Mbps (Κατεβάστε) & 76Mbps (μεταφόρτωση)
 • ΗΠΑ: 70Mbps (Κατεβάστε) & 32Mbps (μεταφόρτωση)
 • Σιγκαπούρη: 50Mbps (Κατεβάστε) & 3Mbps (μεταφόρτωση)
 • Αυστραλία: 17Mbps (Κατεβάστε) & 8Mbps (μεταφόρτωση)

Οι μεταφορτώσεις του Hotspot Shield (στους κοντινούς διακομιστές) είναι αρκετά καλές για torrenting, αλλά οι χρόνοι ping είναι λίγο υψηλοί, έτσι υπάρχουν καλύτερες VPN για ομαλή τυχερά παιχνίδια.

Το Hotspot Shield δεν χρησιμοποιεί το OpenVPN - συνήθως χρησιμοποιούμε αυτό το πρωτόκολλο για τις δοκιμές ταχύτητας - και χρησιμοποιεί ένα ιδιόκτητο πρωτόκολλο VPN, για το οποίο υπάρχουν πολύ περιορισμένες τεχνικές πληροφορίες.

Ενώ το Hotspot Shield είναι ένα εξαιρετικά γρήγορο VPN, είναι πιο δύσκολο να πούμε εάν είναι τόσο ασφαλές όσο και ασφαλές όπως οι άλλες υπηρεσίες VPN κορυφαίου επιπέδου.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς δοκιμάζουμε ταχύτητες VPN, ανατρέξτε στον οδηγό μας "Πώς εξετάζουμε VPN".

Τοποθεσίες διακομιστή

Μεγάλο δίκτυο διακομιστών VPN που καλύπτει 82 χώρες

Σφαίρα με γαλάζια σημαία82Κοινές χώρεςΕικόνα ενός τοπίου της πόλης108Οι πόλειςΕικόνα ενός ροζ σημειωτήΔιευθύνσεις IP 3.200 +

Οι πολύ υψηλές ταχύτητες του Hotspot Shield μπορούν να αντιμετωπιστούν όταν συνδέεστε με κοντινούς διακομιστές VPN και δεν πρέπει να βρίσκεστε πολύ μακριά από ένα δεδομένου ότι υπάρχουν πλέον πάνω από 100 τοποθεσίες παγκοσμίως.

Το Hotspot Shield δηλώνει ότι ο αριθμός των τοποθεσιών του διακομιστή ενδέχεται να διαφέρει από τη μια υποστηριζόμενη συσκευή στην άλλη, καθώς για κάθε εφαρμογή χρησιμοποιούνται διαφορετικοί διακομιστές.

Το Hotspot Shield διαθέτει πάνω από 3.200 μεμονωμένους διακομιστές VPN στο δίκτυό του, ο οποίος είναι ένας πολύ καλός αριθμός. Πρόκειται για ένα μείγμα εικονικών και φυσικών εξυπηρετητών, αλλά το Hotspot Shield δεν είναι διατεθειμένο να αποκαλύψει ποιες είναι λόγω των "λόγων ασφαλείας" που δεν είναι τόσο διαφανείς όσο θέλουμε.

Στιγμιότυπο της λίστας τοποθεσιών διακομιστή του Hotspot Shield

Το δίκτυο διακομιστών VPN του Hotspot Shield καλύπτει 82 χώρες σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι η μεγαλύτερη επιλογή τοποθεσιών VPN που έχουμε δει, αλλά οι διακομιστές VPN του Hotspot Shield είναι πολύ καλά διανεμημένοι, επομένως υπάρχουν λίγα κενά στην κάλυψη.

Μπορείτε να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP που σχετίζεται με δημοφιλείς χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Αυστραλία, καθώς και ορισμένους λιγότερο κοινούς προορισμούς, όπως ο Εκουαδόρ, η Αίγυπτος και η Ταϊλάνδη.

Οι χρήστες του Hotspot Shield μπορούν να επιλέξουν από διακομιστές σε 19 διαφορετικές πόλεις των ΗΠΑ, κάτι που είναι εξαιρετικό για τους Βορειοαμερικανούς καθώς και πελάτες στο εξωτερικό που αναζητούν συγκεκριμένες τοποθεσίες στις ΗΠΑ.

Υπάρχει επίσης επιλογή σε επίπεδο πόλης στις ακόλουθες χώρες:

 • Αυστραλία (5)
 • Καναδάς (3)
 • Ιταλία (2)

Streaming & Torrenting

Λειτουργεί καλά για streaming και torrenting

Το Hotspot Shield είναι, συχνότερα, μια αξιόπιστη επιλογή VPN για streaming fans - λειτουργεί σταθερά με το αμερικανικό δίκτυο Netflix.

Δεν υπάρχουν αποκλειστικοί διακομιστές VPN streaming όπως μερικές άλλες κορυφαίες υπηρεσίες VPN και ενώ οι περισσότεροι από τους διακομιστές VPN που δοκιμάσαμε λειτουργούν καλά για streaming, η πρόσβαση στο US Netflix απαιτεί ορισμένες δοκιμές και λάθη. Δοκιμάστε μόνο μερικούς διαφορετικούς εξυπηρετητές σε επίπεδο πόλης της Αμερικής και θα πρέπει να είστε σε θέση να βρείτε κάποιον που λειτουργεί.

Δεν είχαμε πρόσβαση στο BBC iPlayer μέσω της εφαρμογής VPN για μερικούς μήνες, αλλά το Hotspot Shield μας ενημέρωσε ότι οι μηχανικοί του εργάζονται για μια λύση.

Εν τω μεταξύ, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εμφανίσεις του iPlayer μέσω της επέκτασης του προγράμματος περιήγησης Chrome του Hotspot Shield - απλά φροντίστε να το χρησιμοποιήσετε παράλληλα με τις κύριες εφαρμογές για μέγιστη ασφάλεια και ιδιωτικότητα.

Το Hotspot Shield είναι ένα από τα καλύτερα VPN για την απεμπλοκή Disney +, η νέα υπηρεσία streaming της Disney.

Χάρη στις εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες λήψης του Hotspot Shield, η ροή περιεχομένου βίντεο σε HD είναι εύκολη και χωρίς buffer.

Torrenting

Το Torrenting μέσω του Hotspot Shield λειτουργεί πολύ καλά. Η κυκλοφορία Torrenting και P2P είναι πλήρως επιτρεπτή και απεριόριστη σε οποιονδήποτε διακομιστή του Hotspot Shield.

Οι γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης, ο διακόπτης θανάτου VPN και η αποτελεσματική προστασία από διαρροές DNS θα είναι ελκυστικές για τους έντονους κυνηγούς.

Ωστόσο, η έλλειψη διαφάνειας του Hotspot Shield έναντι του ιδιόκτητου πρωτοκόλλου VPN σημαίνει ότι δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφαλέστερη επιλογή για το P2P. Η πολιτική καταγραφής δεν είναι η πλέον φιλική προς το ιδιωτικό απόρρητο.

Παράκαμψη λογοκρισίας

Δεν συνιστάται για την Κίνα ή άλλες χώρες υψηλής λογοκρισίας

Το Hotspot Shield δεν είναι μια μεγάλη επιλογή για όσους βρίσκονται σε εξαιρετικά λογοκρισμένες χώρες, καθώς δεν διαθέτει επιπλέον εργαλεία θωράκισης.

Ενώ ορισμένες συσκευές ενδέχεται να εξακολουθούν να λειτουργούν σε αυτές τις χώρες, οι συνδέσεις δεν είναι εγγυημένες και μπορεί να είναι διαλείπουσες. Το Hotspot Shield συνιστά ότι αν βρείτε μια συσκευή που πρέπει να μπλοκαριστεί, θα πρέπει να δοκιμάσετε ένα άλλο.

Με άλλα λόγια, η σύνδεση σε χώρες υψηλής λογοκρισίας θα απαιτήσει δίκη και λάθος και ίσως να μην λειτουργήσει καθόλου.

Η τιμιότητα εκτιμάται, αλλά δεν αλλάζει το γεγονός ότι πιθανότατα δεν θα μπορέσει να σας βοηθήσει εάν βρίσκεστε στην Κίνα (ακολουθήστε τους συνδέσμους για τους συγκεκριμένους οδηγούς χωρών), το Πακιστάν, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ή οποιοδήποτε άλλο έθνος με αυστηρά κυβερνητικά μπλοκ διαδικτύου.

Πλατφόρμες & συσκευές

Η κάλυψη περιορίζεται στις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες, δεν υποστηρίζεται δρομολογητής

Εφαρμογές

Λογότυπο των WindowsWindowsΛογότυπο MacΜακΛογότυπο iOSiOSΛογότυπο AndroidAndroid

Το VPN του Hotspot Shield θα λειτουργεί στο smartphone και στον επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σας. Έχει εφαρμογές για:

 • Microsoft Windows
 • Apple MacOS
 • iOS
 • Google Android

Εκεί, όμως, τελειώνει η κάλυψη της συσκευής. Το Hotspot Shield δεν υποστηρίζει χειροκίνητες ρυθμίσεις. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε λιγότερο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα, όπως το Linux.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Hotspot Shield σε έως και πέντε συσκευές ανά πάσα στιγμή.

Κονσόλες παιχνιδιών & Συσκευές ροής

Amazon Fire Logo ΛογότυποAmazon Fire TV

Το Hotspot Shield παρέχει μια μακρά λίστα με ανυποστήρικτος συσκευές:

 • Apple TV
 • Roku
 • Chromecast
 • Windows phones
 • Συσκευές Kindle
 • Blackberry τηλέφωνα
 • Συσκευές με ρίζες ή jailbroken
 • Linux OS
 • Κονσόλες παιχνιδιών
 • Προσαρμοσμένες διαμορφώσεις δρομολογητή
 • Άμεση συνδεσιμότητα VPN (χωρίς χρήση της εφαρμογής)

Ωστόσο, έχει πρόσφατα παρουσιάσει μια προσαρμοσμένη εφαρμογή VPN για το Amazon Fire TV Stick και το Android TV. Αυτές οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες μόνο για συνδρομητές Premium.

Λόγω της έλλειψης υποστήριξης του δρομολογητή Hotspot Shield, δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε άλλες συσκευές ροής ή κονσόλες παιχνιδιών.

Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

Λογότυπο ChromeΧρώμιο

Το Hotspot Shield παρέχει μια επέκταση προγράμματος περιήγησης για τους χρήστες του Google Chrome. Αυτή η επέκταση μπορεί να απαλείψει την τοποθεσία σας, να αποκλείσει διαφημίσεις και ιχνηλάτες, καθώς και να σας προστατεύσει από κακόβουλο λογισμικό.

Τούτου λεχθέντος, το πρόσθετο του προγράμματος περιήγησης του Hotspot Shield είναι απλώς ένας διακομιστής μεσολάβησης και όχι ένα πλήρες VPN, οπότε βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τις επεκτάσεις μαζί με την κύρια εφαρμογή VPN για πλήρη προστασία.

Το Hotspot Shield δεν διαθέτει επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για το Mozilla Firefox, το Safari ή την Opera αυτή τη στιγμή.

Κρυπτογράφηση & Ασφάλεια

Ισχυρή κρυπτογράφηση αλλά έλλειψη λεπτομερειών γύρω από το ιδιόκτητο πρωτόκολλο VPN

Πρωτόκολλα

Κρυπτογράφηση

Ασφάλεια

Προηγμένες λειτουργίες

Ιδιόκτητος

AES-128

AES-256

DNS Blocking Blocking

IPB6 μπλοκαρίσματος διαρροών

VPN Kill Switch

Ad Blocker

Διαίρεση σήραγγας

Ανατρέξτε στο Γλωσσάρι VPN εάν αυτοί οι όροι σας μπερδεύουν και θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Το Hotspot Shield χρησιμοποιεί το Catapult HydraVPN ως το μοναδικό πρωτόκολλο VPN - είναι μοναδικό στο Hotspot Shield και δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες για το πώς λειτουργεί. Φαίνεται ότι είναι ένα ασφαλές πρωτόκολλο ασφαλείας, αλλά δεν γνωρίζουμε πόσο ασφαλές είναι ακριβώς αυτό.

Οι εφαρμογές VPN δεν δίνουν την επιλογή αλλαγής πρωτοκόλλων σε πιο γνωστές, όπως το OpenVPN ή το IKEv2.

Στιγμιότυπο οθόνης του μενού ρυθμίσεων του Hotspot Shield

Υπήρξε επίσης ένα μεγάλο ελάττωμα ασφαλείας που ανακαλύφθηκε το Φεβρουάριο του 2018 που επέτρεψε στους χάκερς να δουν την πραγματική σας τοποθεσία μέσω του ονόματος δικτύου WiFi, αλλά απευθύνθηκε και καθορίστηκε. Διαβάστε την αποσαφήνιση του Hotspot Shield για το τι συνέβη.

Το Hotspot Shield παίρνει τα υπόλοιπα δεξιά, όμως, με κρυπτογράφηση AES-256 (χρησιμοποιεί επίσης AES-128), διακόπτη θανάτου VPN και προστασία από διαρροές IPv6 και DNS. Ακολουθούν τα αποτελέσματα από τη δοκιμή διαρροής (δοκιμάζουμε από το Λονδίνο, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε ότι η διεύθυνση IP σας κρύβεται αποτελεσματικά):

Αποτελέσματα δοκιμών διαρροής ασπίδας Hotspot

Τα αποτελέσματα των δοκιμών διαρροής Hotspot Shield χρησιμοποιώντας το browserleaks.com

Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, το Hotspot Shield παρέχει προστασία από κακόβουλο λογισμικό σε πραγματικό χρόνο, η οποία απέδωσε καλά στις πρόσφατες δοκιμές από το AV-TEST.

Ευκολία στη χρήση

Πολύ απλές εφαρμογές με γρήγορη ρύθμιση

Πώς να εγκαταστήσω & Ρύθμιση ασπίδας Hotspot

 • Στιγμιότυπο οθόνης του Hotspot Shield Download Screen

  Για να ρυθμίσετε το Hotspot Shield, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε στην ενότητα λήψεων του ιστότοπου και να επιλέξετε τη συσκευή στην οποία θέλετε να χρησιμοποιήσετε το VPN.

 • Στιγμιότυπο οθόνης του Οδηγού εγκατάστασης του Hotspot Shield

  Ο οδηγός εγκατάστασης θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της εξέλιξης εγκατάστασης του Hotspot Shield

  Χρειάστηκαν μόνο περίπου 30 δευτερόλεπτα για εμάς, αλλά μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδο της εγκατάστασης εδώ.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της κύριας οθόνης του Hotspot Shield

  Εδώ είναι η κύρια οθόνη της εφαρμογής Hotspot Shield Windows. Υπάρχει ένα μεγάλο κεντρικό κουμπί σύνδεσης.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της λίστας τοποθεσιών του διακομιστή Hotspot Shield

  Από εδώ μπορείτε να επιλέξετε έναν διακομιστή από τη λίστα τοποθεσιών. Κάντε κλικ στη σημαία χώρας για να δείτε σε ποιες τοποθεσίες πόλης μπορείτε να συνδεθείτε.

 • Στιγμιότυπο οθόνης του μενού ρυθμίσεων του Hotspot Shield

  Μέσα στο μενού ρυθμίσεων μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον διακόπτη θανάτου VPN και την προστασία από διαρροές IP.

 • Στιγμιότυπο οθόνης της εφαρμογής Windows Hotspot Shield όταν συνδεθεί

  Όταν συνδέεστε σε ένα διακομιστή, μπορείτε να δείτε πολλές πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεσή σας στην οθόνη, συμπεριλαμβανομένης της ποσότητας των δεδομένων που μεταφέρθηκαν, της νέας διεύθυνσης IP και του φόρτου του διακομιστή. Για να αποσυνδεθείτε, κάντε κλικ στο εικονίδιο διακοπής στο κάτω μέρος της εφαρμογής.

Οι εφαρμογές VPN του Hotspot Shield είναι αρκετά εύχρηστες και μια νέα ενημέρωση για την εφαρμογή των Windows κάνει μια ακόμα πιο ευχάριστη εμπειρία.

Εντούτοις, οι εμπειρογνώμονες ενδέχεται να απομένουν να θέλουν, επειδή υπάρχουν τόσο λίγες προηγμένες ρυθμίσεις VPN ή επιλογές για να παίξουν με.

Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

Στιγμιότυπο οθόνης της επέκτασης Chrome του Hotspot Shield

Η επέκταση του προγράμματος περιήγησης του Hotspot Shield για το Google Chrome είναι πολύ εύκολη στη ρύθμιση. Απλώς μεταβείτε στο κατάστημα Chrome Web, κατεβάστε την επέκταση, συνδεθείτε και συνδεθείτε.

Υποστήριξη πελατών

Διαθέσιμη υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7

Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7

Online Πόροι

Ναί
Ναί

Η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας του Hotspot Shield είναι κατά πολύ ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπιστούν τα ερωτήματά σας και να λυθούν τα προβλήματα. Οι απαντήσεις είναι καλά ενημερωμένες και έγκαιρες.

Ωστόσο, μπορείτε να έχετε πρόσβαση μόνο σε ζωντανή συνομιλία μέσω της εφαρμογής, πράγμα που σημαίνει ότι όσοι έχουν ερωτήματα πριν αγοράσουν θα προσπαθήσουν να λάβουν μια απάντηση.

Το έντυπο υποστήριξης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Hotspot Shield είναι αρκετά περιορισμένο, με ορισμένα ερωτήματα που περιορίζονται στους συνδρομητές premium. Η βάση γνώσεων και οι συχνές ερωτήσεις, παρόλο που είναι ωραίο να έχουν, είναι επίσης πολύ βασικές σε σύγκριση με άλλους κορυφαίους παρόχους VPN.

Τιμολόγηση & Συμφωνίες

Μεγάλη αξία για τα χρήματα για το τριετές σχέδιο

Κουπόνι ασπίδας Hotspot

Σχέδιο τιμολόγησης ασπίδας Hotspot

Το Hotspot Shield είναι αρκετά φτηνό, ειδικά εάν επιλέγετε ένα μεγαλύτερο σχέδιο VPN.

Παρόλο που ένα δωδεκάμηνο πρόγραμμα διατίθεται με μετρητά $ 7.99 ανά μήνα, το τριετές πρόγραμμα του Hotspot Shield κοστίζει μόλις 2,99 δολάρια το μήνα - μια πολύ ανταγωνιστική τιμή.

Εάν θέλετε να πληρώσετε σε μηνιαία βάση, το Hotspot Shield κοστίζει 12,99 δολάρια.

Υπάρχει μια δωρεάν έκδοση του Hotspot Shield, αλλά έρχεται με πάρα πολλούς περιορισμούς και δεν θα το συνιστούσαμε λόγω διαμάχης προστασίας του απορρήτου των προηγούμενων χρηστών.

 1. Μηνιαίο

  US $ 12.99 / mo

  Χρεώνεται 12,99 δολάρια κάθε μήνα

 2. 12 μήνες

  US $ 7.99 / mo

  Χρεώνεται 95,88 δολάρια κάθε 12 μήνεςΑποθηκεύστε το 39%

 3. 3 χρόνια

  US $ 2,99 / mo

  Χρεώνεται $ 107.64 κάθε 3 χρόνιαΑποθηκεύστε το 76%

Όλα τα σχέδια έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών

Πληρωμή & Επιλογές επιστροφής χρημάτων

Πιστωτική κάρτα

PayPal

Ναί
Ναί

Μπορείτε να πληρώσετε για το Hotspot Shield χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες μεθόδους:

 • Μεγάλες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες
 • PayPal

Δεν μπορείτε να πληρώσετε με περισσότερες μεθόδους φιλικές προς το ιδιωτικό απόρρητο, όπως Bitcoin ή άλλες κρυπτοσυχνότητες, και δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής χρησιμοποιώντας διεθνείς μεθόδους όπως το AliPay είτε.

Το Hotspot Shield παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών, η οποία είναι γενναιόδωρη, αλλά προϋποθέτει την υποβολή εντύπου για επανεξέταση. Το αν θα λάβετε επιστροφή χρημάτων ή όχι θα είναι μέχρι το Hotspot Shield, οπότε η ακύρωση πριν το τέλος του σχεδίου σας δεν είναι ακριβώς χωρίς κινδύνους.

Υπάρχει επίσης μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών, η οποία σας επιτρέπει να δοκιμάσετε το πλήρες λογισμικό premium χωρίς περιορισμούς. Ωστόσο, πρέπει να υποβάλετε τα στοιχεία πληρωμής σας.

Η κατώτατη γραμμή

Συνιστούμε Ασπίδα Hotspot?

Υπάρχουν πολλά που σας αρέσει στο Hotspot Shield: είναι ένα από τα γρηγορότερα VPN που δοκιμάσαμε ποτέ, έχει ένα αρκετά μεγάλο διεθνές δίκτυο διακομιστών και είναι καλό για streaming και torrenting.

Οι μοναδικές μας επιφυλάξεις είναι γύρω από προηγούμενες αντιπαραθέσεις γύρω από την ελεύθερη εφαρμογή, καθώς και την έλλειψη διαφάνειας του Hotspot Shield όσον αφορά το πρωτόκολλο που χρησιμοποιεί. Πιστεύουμε ακόμα ότι είναι ένα πολύ καλό VPN, αλλά αυτοί είναι οι παράγοντες που διατηρούν το Hotspot Shield πίσω από την επίτευξη ακόμα μεγαλύτερων υψηλών επιπέδων.

Εναλλακτικές λύσεις για την Ασπίδα Hotspot

IPVanish Logo

IPVanish

Δεν θα βρείτε ασφαλέστερο, πιο αξιόπιστο VPN από το IPVanish. Είναι 100% μη-logs και ελεγχθεί ανεξάρτητα για να αποδείξει τόσο πολύ, και η ταχύτητα και η αξιοπιστία του είναι ένα ευπρόσδεκτο επίδομα. Διαβάστε την αναθεώρηση IPVanish

Λογότυπο ExpressVPN

ExpressVPN

Αποσβέσεις από την έλλειψη κάλυψης δρομολογητή από το Hotspot Shield; Το ExpressVPN επιτρέπει την εγκατάσταση σε επίπεδο router και πολλά άλλα. Διαβάστε την αναθεώρηση ExpressVPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me