Det er mulig å dyppe tåen din i online svindel for mindre enn prisen på en billig takeaway-kaffe, ifølge ny forskning på ulovlig salg av hackingverktøy på den mørke nettet. Blant de billigste handlet varene falske sider og passord hacking verktøy for et stort utvalg av merker fra eple og Facebook til Tesco og Amazon, selger for rundt £ 2 eller mindre.

For mer informasjon om nettsteder og apper som er berørt, se merkevaredelen av funnene våre. For amerikansk-fokuserte data, se den amerikanske utgaven av Dark Web Market Price Index.

Vi oppdaget det for så lite som rundt £ 100 du kan kjøpe et imponerende sett med hackingverktøy som vil tillate en cybercrimime-spree, fra å smitte mennesker med malware til hacking av WiFi-nettverk, alt med tanke på å stjele personlig informasjon for å begå identitetstyveri.

Andre verktøy for hacking av lommepenger inkluderer keyloggers (Gjennomsnittlig £ 1,58), WiFi-hacking-programvare (£ 2.29), Bluetooth-hackingverktøy (£ 2.65) og til og med kraftig skadevare for ikke mye mer enn de fleste bruker på lunsjen (Trojanere for ekstern tilgang, £ 8,47).

I den andre enden av skalaen fant vi kraftige enheter som vanligvis brukes av politiet som forfalsker mobiltelefontårn og kan avskjære mobiltelefondata, med de høyeste båndbreddeversjonene som er oppført over £ 38 000.

Den alarmerende lave hindringen for innreise til online svindel senkes ytterligere av spredning av hacking manualer selger vanligvis for £ 8 eller mindre eller til og med kastes gratis som søtningsmiddel ved salg av hackingverktøy.

De fleste av oss har dusinvis av online-kontoer som kan hackes med riktige verktøy og teknikker. Vårt team av sikkerhetseksperter gjennomgikk titusenvis av oppføringer på fem av de mest populære mørke nettmarkedene; Drøm; Punkt; Wall Street Market; Berlusconi Market; og Empire. Disse krypterte nettstedene, som bare kan nås ved hjelp av Tor-nettleseren, lar kriminelle anonymt selge hackingverktøy, sammen med alle slags andre smugler, som ulovlige stoffer, stjålet info og våpen.

Vi fokuserte på lister med hacking programvare og maskinvare, digitale filer som brukes i svindel, guider for online svindel og falske kontoer for å lage denne utgaven av Dark Web Market Price Index. Vi analyserte hver liste og beregnet gjennomsnittlige salgspriser for kategorier av solgte varer for å hjelpe den britiske offentligheten til å forstå hvor enkelt det er for en rookie-svindler å komme i gang.

Prisindeks for Dark Web Market – Hacking Tools (juli 2018 – UK Edition)

Vare til salgs Gjennomsnittlig salgspris
Verktøy Password Hacking Tool Tilpassede filer £ 1.57
Keylogger £ 1.58
Phishing-side £ 2.07
WiFi-programvare for hacking £ 2.29
Bluetooth-programvare for hacking £ 2.65
FBI / NSA hackingsverktøy £ 4.62
Cryptocurrency svindel malware £ 5.01
Hacking-programvare £ 7.63
Ekstern tilgang Trojan £ 8.47
Anonymitetsverktøy £ 10.51
Forfalskningsmaler £ 12.21
Kartingprogramvare £ 33.83
Skadevare £ 37.43
Programvare for hacking av passord £ 38.61
Cryptocurrency Miner Malware £ 58.47
Bedragerisk konto £ 110,59
Cell Tower Simulator Kit £ 21,602.33
Guides Skadevare £ 1.03
phishing £ 1.90
Kontohacking £ 2.98
Postsystemet Stealth £ 3.24
utbetaling £ 5.91
WiFi-hacking £ 6.62
karding £ 9.64
Sikkerhetsomløp £ 13.37
Mørk nett £ 23.79
Exploit £ 1,933.96

Kilde: Mørke nettmarkedslister samlet over 2. til 25. juli 2018. Markeder som ble overvåket var Dream, Point, Wall Street Market, Berlusconi Market og Empire Market. Priser samlet i USD og omregnet til GBP ved å bruke valutakurs på noteringstidspunktet.

Salgspriser forklart

Password Hacking Tool Tilpassede filer

Mange passordsprekkerprogrammer er bare et Google-søk unna, selv på vanlig nett. Juridisk nyttig for å forbedre serversikkerheten ved å oppdage svake passord, kan de også brukes skadelig.

Krevende konfigurasjon for hvert mål, og driftige hackere selger filer som inneholder tilpassede innstillinger for stort sett alle apper eller nettsteder du kan tenke på, fra e-post og sosiale medier til spill og online shopping. Hver av dem vil vanligvis sette deg tilbake bare 1,57 pund. Vi har samlet en liste over merker som vi fant med slike filer som ble annonsert, men det vises mange flere daglig.

Keylogger

Enkel, men effektiv programvare som fanger opp hvert tastetrykk på datamaskinen din. Det kan installeres på en rekke måter, inkludert eksternt, og brukes av svindlere til å hente innloggingsinformasjon og falske tilgang til kontoer. Gjennomsnittsprisen på den mørke nettet var bare 1,58 pund.

Phishing-side

Phishing – eller det falske forsøket på å skaffe personlig informasjon ved å utgi seg for å være en pålitelig enhet, for eksempel et populært nettsted eller finansinstitusjon – er en av de vanligste måtene cyberkriminelle stjeler ikke bare innlogging, men det kredittkorthacker kaller “fullz”, eller hele pakken med identifiserende informasjon som muliggjør identitetstyveri.

Vi fant ut at ferdige phishing-sider for verdens mest populære forbrukermerker spredes på det mørke nettet, noe som gir prisen ned til en nesten ensartet £ 1,58. Vi bemerket at de eneste merkene som kostet mer enn dette var eple, mer enn det dobbelte av prisen til £ 4,81, Netflix til £ 4,06 og Paypal til £ 1,68, noe som tyder på at kundene har større verdi for svindlere.

WiFi-programvare for hacking

Denne typen programvare er beregnet på å teste og forbedre sikkerheten til det trådløse nettverket ved å tvinge passord og sniffe dataene som sendes. Det kan være ulovlig å bruke det i et nettverk uten tillatelse fra eieren, men det vil ikke stoppe hackere som er fast bestemt på å stjele dataene dine.

Det er mulig å få tilgang til denne typen programvare gratis på det vanlige nettet, så mørke nettleverandører selger billig (£ 2.29) og har en tendens til å tilby pakker inkludert ekstra ressurser og til og med kundestøtte for å friste kjøpere.

Bluetooth-programvare for hacking

Programvaren for Bluetooth-hacking vi oppdaget hadde et veldig spesifikt formål: å hacke smarttelefoner og ringe premiumnumre og øke kostnadene på ofrenes kontoer. Gjennomsnittlig kostnad var £ 2,65.

Merk at den mer typiske typen Bluetooth-hacking har en tendens til å gjøres via maskinvaredisplay som selges på vanlig nett.

FBI / NSA hackingsverktøy

Serien med lekkasjer fra det amerikanske etterretningsbyrået cybertools de siste årene har satt noen ekstremt kraftige hackingverktøy i offentligheten og uten tvil ført til en økning i nettkriminalitet. Massive bunter av denne profesjonelle programvaren omsettes for prisen av en halvliter (£ 4,62), til tross for at de er verdt tusenvis av dollar.

Vi oppdaget oppføringer som tilbyr verktøy som kunne hente slettede tekster fra smarttelefoner; bypass låseskjermer; finne passord til krypterte sikkerhetskopier; trekke ut data fra skytjenester; dekryptering av elementer beskyttet av BitLocker, TrueCrypt og andre krypteringstjenester; hente passord fra en rekke applikasjoner; og mye mer enn det.

Cryptocurrency-svindel & Miner Malware

Cryptocurrency, som Bitcoin eller Monero, er veldig attraktivt for nettkriminelle på grunn av potensialet for anonyme transaksjoner og rakettverdi. Vi fant to typer skadelig programvare relatert til krypto: verktøy for enten å stjele den eller lage den.

Malware, eller ondsinnet programvare, har en tendens til å bli implantert på ofrenes datamaskiner for å forårsake ondskap av noe slag. Krypto-svindel-malware som vi fant selger for £ 5,01 og lover å stjele et mål Bitcoin, som for tiden handler til over 6 000 pund i skrivende stund.

Ettersom det ikke er noen sentralbank som utsteder nye sedler, opprettes i stedet cryptocurrencies av “gruvedrift”, dvs. utførelse av beregninger som kreves for å verifisere transaksjoner. Enkelt sagt, gitt at det blir vanskeligere å lykkes med dette når gruvearbeidere konkurrerer om å fullføre beregningene, jo mer prosessorkraft du har, jo mer valuta kan du generere. En måte å gjøre dette på er å smitte så mange som mulig med gruvedrift malware og kjøre prosessen i bakgrunnen på flere maskiner.

Den skadelige programvaren vi fant var for Monero i stedet for Bitcoin, da den er mindre verdifull – den handlet til 108 pund i skrivende stund – og derfor enklere å utvinne. Likevel kommandoer denne skadelige programvaren i gjennomsnitt 58,47 pund på den mørke nettet, og noen ganger mye mer enn det.

Hacking-programvare

Dette er en kategori som inkluderer alle typer hackingverktøy som ikke dekkes andre steder i indeksen vår. Den inneholder verktøy for å sjekke kredittkortsaldoer, forbikjørere for telefonpassord og et verktøy for å hacking PCer via Remote Desktop Protocol.

Ekstern tilgang Trojan

Denne spesielt ekle stammen av skadelig programvare lar en hacker ta full kontroll over datamaskinen din. Ikke bare kan de logge alle tastetrykkene dine og få tilgang til private filer for å begå identitetstyveri og bedraget deg, men det er dessverre også vanlig at voyeurs bruker disse såkalte RATs for spionering av webkameraer.

Vi fant flere oppføringer for den beryktede og ekstremt kraftige Blackshades RAT som antas å ha infisert over en halv million enheter. Denne trojanen lar også hackere inkludere infiserte datamaskiner i et botnet. Vi fant også RATs for bruk i Android-operativsystemet. Gjennomsnittlig kostnad for disse kraftige verktøyene var bare £ 8,47.

Anonymitetsverktøy

Rookie-hackere kan betale for å dekke sporene sine med en rekke anonymitetsverktøy som handler for i gjennomsnitt £ 10,51. Disse inkluderer tilpassede nettlesere, for eksempel den sterkt modifiserte versjonen av Firefox kalt FraudFox VM, og kryptere, verktøy som skjuler skadelig programvare som godartede filer. Vi fant også anonyme sms-og telefonsvarer for bruk i svindel, hver koster mindre enn £ 1.

Forfalskningsmaler

Vi fant et bredt utvalg av digitale maler for kontoutskrifter, verktøy, pass, betalingstubber og førerkort med detaljerte guider for hvordan du kan bruke dem effektivt. Den typiske prisen for disse filene var £ 12,21, noe som gjenspeiler deres verdi når de ble brukt i kombinasjon med stjålet informasjon for å åpne kredittlinjer.

Kartingprogramvare

Når den brukes med billig og lett tilgjengelig maskinvare, lar denne meget kraftige programvaren con-artister klone kreditt- og debetkort og skifte hender i gjennomsnitt £ 33.83. Det selges for rundt 2.000 pund gjennom offisielle kanaler.

Programvare for hacking av passord

Vi fant et bredt prisspekter for passordkrakkere. Det dyreste var nesten £ 600 for et program designet for å knekke kontoer på et populært kanadisk lojalitetsprogram som allerede har vært gjenstand for et høyt profilert angrep. Mer vanlige var programmer designet for å fremheve passord for sosiale medier, med Facebook og Instagram sterkt målrettede, og mer generelle kontokjeksere som lovet tilgang til blant annet Netflix, Spotify og Amazon, og koster under £ 10.

Skadevare

Blant skadelig programvare som vi fant (koster gjennomsnittlig £ 37,43) var tilpassede forekomster av løsepenger som vil låse datamaskinen din, og kryptere innholdet permanent med mindre det er betalt løsepenger. Leverandørene skrøt av at skadelig programvare ikke kunne påvises av antivirus og kan tilpasses basert på dine egne preferanser. Vi fant også Blackhole exploit kit til salgs, en metode for å spre malware og en gang blitt beskrevet som den mest beryktede malware i sitt slag.

Bedragerisk konto

En viktig del av en vellykket svindel vil ofte være en sikker destinasjon for de dårlige gevinstene, enten det er en ubehagelig konto eller en postadresse uten tilknytning til bedrageren. Dette gjenspeiles i de relativt høye kostnadene for slike varer på den mørke nettet til £ 110,59 på vår indeks.

Vi fant oppføringer for Swiss Post-kontoer som påstår at de er fullstendig bekreftet og “ikke blitt hacket – ingen vet om deres eksistens, så du kan bruke dem sikkert”. Vi har også funnet alderen og bekreftede Paypal-forretningskontoer og andre lignende kontoer.

Cell Tower Simulation Kit

Disse settene kan sette deg tilbake til £ 38.000, men de er utrolig kraftige enheter, kjent som IMSI-fangere eller mer kjent som “stingrays” og vanligvis brukt av politi og etterretningstjenester for å hemmeligholde mobiltelefontrafikk. En hacker som er i besittelse av en av disse kan ødelegge et mobiltelefontårn som sender ut signaler som tvinger enheter i nærheten til å koble seg sammen, identifisere seg og sende tekster og samtaler gjennom det falske tårnet. Denne dragneten oppsøker utrolig mye data for en hacker å dra nytte av.

Guides

Takket være det mørke nettet, er mangel på kunnskap eller teknisk erfaring ingen hindring for å lykkes med nettbasert kriminalitet. Ikke bare er verktøyene som er tilgjengelige for lommebytte, men håndbøker for å begå disse gjerningene er også tilsvarende billige og enkle å få tilgang til.

I tillegg til trinn-for-trinn-guider for hvordan du kan hacke kontoer eller infisere mennesker med skadelig programvare, oppdaget vi også utnyttelser for salg. Disse oppføringene var noen ganger veldig dyre (rundt £ 7000 i ett tilfelle) og lovet å dele detaljer om sårbarheter som ville gi kjøperen mange tusen pund overskudd.

Andre mer urovekkende guider annonserte metoder for å målrette mot den unge brukerbasen til det populære videospillet Minecraft for infeksjon med trojanerne som er omtalt ovenfor.

Hackers Toolkit

Vi valgte følgende pakke verktøy som vil tillate en wannabe-hacker å begå online svindel på de vanligste måtene, samtidig som vi unngå å oppdage for å bestemme den økonomiske barrieren for adgang til denne typen nettkriminalitet. Den totale gjennomsnittlige kostnaden var £ 101,19.

Punkt Gjennomsnittlig salgspris
Anonymitetsverktøy £ 10.51
Kartingprogramvare £ 33.83
Cryptocurrency svindel malware £ 5.01
Keylogger £ 1.58
Skadevare £ 37.43
Phishing-side £ 2.07
Ekstern tilgang Trojan £ 8.47
WiFi-programvare for hacking £ 2.29
TOTAL £ 101,19

Målrettede merkevarer

Vi fant tilpassede filer for phishing-sider og passordhackingverktøy for mer enn 60 store apper og nettsteder. For rundt £ 2 eller mindre er disse varene designet for ikke bare å gi svindlere til de spesielle kontoene, men også få nok fotfeste i dine personlige data for å begå identitetstyveri. Når en hacker har samlet nok av din personlige informasjon, kan de åpne kredittlinjer i navnet ditt og gi deg store problemer som kan være livsendrende og veldig tidkrevende å løse.

Dette er noen av de største merkene vi fant, for hele listen se datasettet for mørke nettmarkeder.

Merke Gjennomsnittlig salgspris
eple £ 4.81
Netflix £ 4.06
Paypal £ 1.68
Facebook £ 1.58
uber £ 1.58
Tesco £ 1.58
BT Sport £ 1.58
Dominos £ 1.58
Spotify £ 1.56
Amazon £ 1.48

metodikk

Teamet vårt gjennomgikk alle svindelrelaterte oppføringer på fem av de største mørke nettmarkedene, Dream, Point, Wall Street Market, Berlusconi Market og Empire Market i løpet av 2-25 juli, 2018. Relevante oppføringer ble sortert og kategorisert for å beregne gjennomsnittlig salg priser. Prisene ble samlet i USD og konvertert til GBP ved å bruke valutakursen på noteringstidspunktet ($ 1,31 kurs). Prisindeks for Dark Web Market: Hacking Tools (juli 2018)

Se hovedutgaven av Dark Web Market Price Index for stjålne forbrukerdatapriser.

Om oss

Top10VPN.com er verdens største nettsted for VPN-gjennomgang. Vi anbefaler de beste VPN-tjenestene for å beskytte forbrukernes personvern på nettet. Vi har også som mål å utdanne allmennheten om digital personvern og cybersikkerhetsrisiko gjennom våre gratis online ressurser og forskning.

For ytterligere lesestoff, hvorfor ikke sjekke den relaterte gratis VPN-risikoindeksen (Android), VPN-eierundersøkelsen (2019) eller den nyeste utgaven av Dark Web Market Price Index (UK).

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me