Med så mange store navn-VPN-er der ute, er det noen grunn til å streite fra mengden? VPNArea vil absolutt håpe det.

Du har kanskje ikke hørt om det, men VPNArea hevder å kunne gjøre alt: en sikker tjeneste som holder deg privat, slår online barrierer, låser opp streaminginnhold, og mer.

Men gjør det virkelig?

Vi testet VPNArea for å finne ut:

 • Jobber VPNArea med Netflix?
 • Tilbyr VPNArea dedikerte IP-er?
 • Hva er VPNArea kameleon?
 • Hvor mye koster VPNArea?
 • Har VPNArea noen DNS-lekkasjer?

Etter timevis med å sette den igjennom, er de viktigste konklusjonene våre om VPNArea oppført nedenfor.

Contents

Oversikt

VPNArea Pros & Ulemper

Pros

 1. Veldig imponerende hastigheter
 2. Dedikerte streaming-servere
 3. Retningslinjer for ikke-logger & Ingen IP, DNS & WebRTC lekkasjer
 4. Brukervennlige apper for PC, Mac, iOS, & Android
 5. Koble sikkert til 65 land

Ulemper

 1. Kort refusjonstid
 2. Apper kan være glitrende
 3. Lite servernettverk

VPNArea nøkkeloppsummering

Topp nedlastingshastighet

Innloggingspolicy

IP-, DNS- eller WebRTC-lekkasjer

Jurisdiksjon

servere

IP-adresser

land

Amerikanske Netflix

torren

Jobber i Kina

Brukerstøtte

Billigste pris

Offesiell nettside

90Mbps
Ingen logger
Nei
Bulgaria (EU-medlem)
Ikke oppgitt
200+
70
Ja
ubegrenset
Ja
24/7 Live Chat
$ 2,99 / mo over 36 måneder
VPNArea.com

Fortsatt usikker på om VPNArea er riktig VPN for deg?

Det er greit – du kan lese videre for vår full gjennomgang der vi dekker alt i mye større detalj, med tilkoblingshastigheter.

Om & Innloggingspolicy

Hvem er VPNArea?

VPNArea ble grunnlagt i 2012 og eies av det bulgarske baserte selskapet Offshore Security LTD. Hovedkvarteret er for tiden i Varna, Bulgaria, som vanligvis vil være et dårlig valg for en VPN-tjeneste, for det er underlagt påtrengende EU-overvåkingslover og avtaler om deling av data.

VPNAreas strenge ikke-loggpolicy betyr imidlertid at dens jurisdiksjon ikke er noe å være bekymret for, selv om en tredjepart ba om din personlige informasjon, ville VPNArea ikke kunne overlevere den.

Innloggingspolicy

De fleste VPN-er vil påstå at de ikke samler inn noen logger, men VPNArea er en av de svært få VPN-tjenestene vi har gjennomgått, og som virkelig er ikke-logger.

Den overvåker ikke, registrerer eller lagrer “noen påloggingsdatoer, tidsstempler, innkommende og utgående IP-adresser, båndbreddestatistikk eller andre identifiserbare data fra VPN-brukere.” Dette betyr at ingenting du gjør når du er koblet til VPNArea, kan spores tilbake til deg.

Hastighet & Pålitelighet

Konsekvent raske hastigheter i samme land

VPNArea er en veldig rask, pålitelig VPN-tjeneste hvis du hovedsakelig planlegger å koble deg til samme land eller en i nærheten – nedlastinger på rundt 90 Mbps er mer enn raske nok til å strømme på flere enheter samtidig.

VPNArea er imidlertid ikke like konsistent hvis du kommer til å koble deg internasjonalt regelmessig. Det er fortsatt raskt, men hastighetssikkerheten kan ikke sammenlignes med de raskeste VPN-ene.

Hastighetsresultater fra vår fysiske beliggenhet i London (100 Mbps fiberoptisk forbindelse) til en testserver i London.

Før du bruker VPNArea:

 1. nedlastingMbps

  93,57

 2. Laste oppMbps

  98,68

 3. VPNArea gjennomgangPingms

  3

Når du er koblet til VPNArea:

 1. nedlastingMbps

  90,29

 2. Laste oppMbps

  92.74

 3. VPNArea gjennomgangPingms

  8

Nedlastningshastighet uten VPNArea: 93,57Mbps

Nedlastningshastighet med VPNArea: 90,29Mbps

Nedlastningshastighetstapet vårt når VPNArea kjører: 4%

VPNArea er et sterkt valg for spillere også, takket være den raske latenstiden for samme land på bare 8 ms. Den produserte også veldig raske opplastingshastigheter på over 90 Mbps noen steder, noe som er ideelt for å tulle. Enda bedre, VPNArea’s forbindelser var utrolig pålitelige uten dråper i det hele tatt.

Her er gjennomsnittshastighetene du kan forvente av VPNArea fra en håndfull populære steder (kobler ut fra Storbritannia):

USA: 48Mbps (ned) & 36Mbps (opp)
Tyskland: 77Mbps (ned) & 80Mbps (opp)
Singapore: 12 Mbps (ned) & 6 Mbps (opp)
Australia: 4 Mbps (ned) & 2Mbps (opp)

  Windscribe gjennomgang

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan vi måler VPN-ytelse, kan du se hvordan vi tester VPN-er.

Serverlokasjoner

Over 120 byer fordelt på 70 land

Klode med blått flagg70CountriesBilde av et bylandskap120 + CitiesBilde av en rosa markør200 + IP-adresser

VPNArea har et av de større VPN-servernettverk vi har sett i testene våre, og er til stede i 70 land rundt om i verden.

Det er serveralternativer på bynivå i en håndfull VPNArea-lokasjoner, med det bredeste spekteret av valg i USA. Brukere lokalisert i USA kan velge mellom 42 VPNArea-servere fordelt på 11 forskjellige byer, noe som er gode nyheter for ytelsen.

Andre land med byspesifikt servervalg inkluderer Australia (fem), Canada (fire), Italia (tre), Spania (to), Sør-Afrika (to) og Storbritannia (tre).

Liste over VPNArea-serverplasseringer

Som vanlig har Europa og Nord-Amerika den beste serverdekningen, men det er mye valg utenfor disse regionene også, noe som er forfriskende å se. Det er ingen åpenbare hull i VPNAreaens servernettverk, men det ville være fint å se noen flere bynivåalternativer fremover.

Vi liker virkelig at VPNArea eier og driver sine egne DNS-servere, men vi ble skuffet over det totale antallet servere på bare 200. Det er også bare en delt IP-adresse per server, noe som kan bety dårlige nyheter for ytelse, men er også utmerket for personvern.

streaming & torren

Jobber med Netflix, BBC iPlayer & P2P

Takket være VPNAreas optimaliserte streaming-servere var det enkelt å se Netflix gjennom både de amerikanske og britiske serverne (USA-0-NFLX og UnitedKingdom-0-NFLX).

VPNArea’s utmerkede hastigheter gjør at video- og lydkvaliteten også er stor.

VPNArea streaming-servere

VPNArea har også en dedikert britisk server for streaming av BBC iPlayer, men den er veldig upålitelig og fungerer ikke alltid. Dessverre jobbet ikke VPNArea med BBC iPlayer i de siste streamingtestene våre.

Vi spurte VPNArea’s live chat-agenter når de forventet at problemet med BBC iPlayer ville bli løst, og de fortalte oss at de ikke hadde noen tidsramme, men ville varsle brukere om problemet. BBC iPlayer-fans bør derfor bruke en av disse testede og fungerende VPN-er i stedet.

VPNArea låser også opp de kanadiske og italienske Netflix-bibliotekene, og har en dedikert server for streaming av Sky Go i Italia.

torren

Torrenting er tillatt på alle VPNArea-servere, med mange optimalisert for P2P-aktivitet.

Kombiner dette med rask nedlastings- og opplastningshastighet, ingen IP- eller DNS-lekkasjer, og en VPN-drepebryter, og du har en veldig tiltalende VPN for torrentere.

VPNAreas solide no-logs-policy er en annen bonus for å torrentere, og den fungerer bra med Kodi også (her er deres kodi-installasjonsveiledning).

Omgå sensur

Bra for Kina (kun stasjonær)

VPNArea er et godt valg for Kina, hvis du planlegger å bruke det på din stasjonære datamaskin.

Den har X-Stunnel VPN-servere på mange steder over hele verden, som vil skjule forbindelsen din som vanlig HTTPS-trafikk og tillate deg å omgå den såkalte Great Firewall of China.

VPNArea tilbyr disse serverne i Kina, Japan, Singapore og USA (så vel som noen få andre land), slik at du også kan koble til et nærliggende sted for best mulig hastigheter.

Disse X-Stunnel VPN-serverne er imidlertid bare tilgjengelige på Windows og Mac-enheter, og det er ingen manuelle løsninger for iOS eller Android, så mobilbrukere bør unngå.

VPNAreas tilslørte servere betyr at det også er en pålitelig VPN-tjeneste for de i andre land med undertrykkende sensurregimer som Tyrkia, Saudi Arabia, Iran og UAE.

plattformer & enheter

Kan brukes med mange forskjellige enheter, inkludert rutere

Apps

Windows-logoenWindowsMac-logoMaciOS-logoiOSAndroid-logoAndroidLinux-logoLinuxRuterlogoRouter

VPNArea tilbyr tilpassede VPN-apper for mange populære enheter, inkludert:

 • Microsoft Windows
 • Mac os
 • iOS
 • Android
 • Linux (inkludert Ubuntu).

Du kan også sette opp VPNArea manuelt på en håndfull andre plattformer, inkludert rutere – det er instruksjoner for alle disse på VPNAreas nettsted.

  PureVPN gjennomgang

Hvis du ikke vil ha skitten hendene dine, har du også muligheten til å kjøpe en forhåndskonfigurert VPN-ruter, enten direkte fra VPNArea eller gjennom et uavhengig selskap.

Spillkonsoller & Streaming enheter

AppleTV-logoAppleTVAmazon Fire TV-logoAmazon Fire TVChromecast-logoChromeNintendo-logoNintendoPlayStation-logoPlayStationRoku-logoRokuXbox-logoXbox

VPNArea kan brukes med mange forskjellige spillkonsoller og strømmenheter ved å koble dem til en ruter som kjører VPN, da dette automatisk vil beskytte alle internetttilkoblede enheter i hjemmet ditt.

VPNArea kan installeres på Amazons Firestick og på Kodi også, med litt manuell konfigurasjon. Hvis du vil ha et enklere oppsett, kan du ta en titt på våre anbefalte VPN-er for Firestick og Kodi.

VPNArea Kodi og Firestick-oppsett

VPNArea er ikke det beste alternativet hvis du leter etter en plug-and-play-løsning for spillkonsollen, men den vil gjøre jobben godt nok. Hvis du leter etter noe litt mer oversiktlig, kan du se på ExpressVPN-gjennomgangen – MediaStreamer-tjenesten gjør livet mye enklere.

Hvis du skal installere VPNArea på individuelle enheter, kan du bruke den på opptil seks av dem samtidig – det er omtrent gjennomsnittet vi ser fra de fleste VPN-tjenester.

Nettleserutvidelser

Dessverre tilbyr VPNArea foreløpig ingen form for nettleserutvidelser.

Hvis du vil bruke en VPN gjennom nettleseren din, kan du lese våre dedikerte guider til VPN-er for Chrome og VPN-er for Firefox.

kryptering & Sikkerhet

Sterke personvernfunksjoner vil beskytte deg på nettet

protokoller

kryptering

Sikkerhet

Avanserte funksjoner

IKEv2 / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

AES-256

DNS-lekkasjeblokkering

Førstemann DNS

IPV6 lekkasjeblokkering

Støtter TCP-port 443

VPN Kill Switch

WebRTC lekkasjeblokkering

Annonseblokker

Dedikert IP

Dobbelt VPN

Vennligst se vår VPN-ordliste hvis disse vilkårene forvirrer deg og ønsker å lære mer.

VPNArea vil holde deg veldig trygg på nettet. Desktop-appen bruker OpenVPN, den mest sikre VPN-protokollen, og du kan til og med veksle mellom UDP og TCP. Det er også muligheten til å koble til ved hjelp av IKEv2. VPNAreas kryptering er via den sikreste chifferen, AES-256.

I tillegg til den essensielle funksjonen for VPN-drepebryter, som beskytter deg mot eventuelle tilkoblingsfall, forhindrer VPNArea også DNS, IPv6 og WebRTC lekkasjer. Enda bedre, det opererer sine egne null-logg DNS-servere for å holde din personlige informasjon privat.

Skjermbilde av VPNAreas lekkasjetestresultater på browserleaks.com

Det vi så på browserleaks.com mens vi koblet til VPNAreas New York-server

I tillegg opererer VPNArea doble VPN-servere, noe som gir deg et ekstra lag med privatliv når du er koblet til VPN. Det er også en innebygd ad-blocker og malware-beskyttelse.

Port forwarding er tilgjengelig på VPNArea – men du må kontakte kontakten med support for å be om at den blir aktivert på kontoen din. Du kan også få en VPNArea dedikert IP for en ekstra årlig avgift.

Brukervennlighet

Rotete apper med noen feil i brukervennligheten

Hvordan installere & Konfigurer VPNArea

 • Skjermbilde av listen over tilgjengelige nedlastinger på VPNAreas nettsted

  Det er enkelt nok på nettstedet å finne hvor du kan laste ned riktig programvare for enheten din.

 • Skjermbilde av VPNAreas oppsettskjerm på Windows

  VPNArea-installasjonsveiviseren vil guide deg gjennom prosessen fra start til slutt.

 • Skjermbilde av VPNAreas Windows-installasjonsveiviser

  Denne skjermen vil gi deg en god indikator på hvor mye lengre tid installasjonen kommer til å ta.

 • Skjermbilde av påloggingsskjermen til VPNAreas Windows-app

  Når installasjonen er fullført, blir du bedt om å oppgi innloggingsdetaljene dine før du kan koble til VPN.

 • Skjermbilde av hovedskjermen på VPNAreas Windows-app

  Hovedskjermbildet er hele serverlisten – du kan se den nye IP-adressen din også her.

 • Skjermbilde av hvordan VPNArea ser ut når den er tilkoblet

  På / av-knappen lyser grønt for å fortelle deg at du er tilkoblet.

 • Skjermbilde av listen over VPNAreas spesielle servere

  Du kan organisere serverne etter plassering, og det er til og med en fane for ‘spesielle’ servere som er optimalisert for streaming eller ytterligere tilskudd.

 • Skjermbilde av innstillingslisten på VPNAreas Windows-app

  Vi liker den kontekstuelle hjelpen i innstillingsskjermen som forklarer hva hver funksjon gjør.

 • Skjermbilde av portvalgutvalget på VPNAreas Windows-app

  Du kan til og med velge den valgte porten din – selv om det ikke er noen ekstra informasjon her om hvilken som er best til hvilket formål.

  Min Expat Network Review

VPNAreas desktop-app har noen utmerkede funksjoner, men også noen få irriterende quirks som ødela opplevelsen for oss litt. Det er ingen hovedskjerm som sådan, så du blir bare omdirigert til VPN-serverlisten når du har logget deg på.

VPN-serverlisten er delt opp i nyttige faner som torrenting, streaming og tilsløret – du kan også sortere serverne etter avstand, hastighet eller prosentvis belastning. VPN-innstillingene har alle enkle av / på-veksler, og vi liker spesielt den kontekstuelle informasjonen som er gitt.

Nettleserutvidelser

VPNArea tilbyr foreløpig ikke noen slags nettleserutvidelser.

Hvis dette er den typen du leter etter, kan du vurdere ExpressVPN, som tilbyr utvidelser med alle funksjoner for alle populære nettlesere, eller NordVPN som gir mindre sikre (men raskere) fullmakter.

Kundeservice

24/7 live chat gjør opp for begrensede ressurser

24/7 Live chat support

Online ressurser

Ja
Ja

VPNAreas kundestøtte er god nok for en leverandør av denne størrelsen, men vi liker ikke at noen av ressursene (for eksempel konfigurasjonsveiledninger) er begrenset til kun betalende kunder.

På nettstedet er det mange vanlige spørsmål som dekker en rekke emner fra kryptering til sikkerhet for forskjellige VPN-protokoller..

Vi ble positivt overrasket over at VPNArea tilbyr en virkelig 24/7 live chat-funksjon med vennlige, hjelpsomme agenter. Vi har alltid mottatt et svar i løpet av få minutter også.

Priser & tilbud

Den lengste planen er utmerket valuta for pengene

VPNArea kupong

VPNArea-prisplan

VPNArea er en ganske billig leverandør sammenlignet med andre VPN-tjenester av lignende kvalitet. VPNAreas månedlige plan er det dyreste alternativet til 9,90 dollar, men du kan slippe dette helt ned til 2,99 dollar på den treårsplanen, noe som sparer 70%. Det er også en årlig plan til $ 4,92, en reduksjon på 50%.

 1. Månedlig

  US $ 9,90 / mnd

  Fakturert $ 9,90 hver måned

 2. 12 måneder

  US $ 4,92 / mnd

  Fakturert $ 59,00 hver 12. månedSpar 50%

 3. 3 år

  US $ 2,99 / mnd

  Fakturert 107,64 dollar hvert tredje årSpar 70%

Alle planer har 7-dagers pengene-tilbake-garanti

innbetaling & Alternativer for tilbakebetaling

VPNArea tilbyr mange forskjellige betalingsalternativer, inkludert alle større kreditt- og debetkort, PayPal og Bitcoin. Du kan også betale med massevis av internasjonale metoder, for eksempel WebMoney, Alipay og Hipercard, noe som er flott for de som bor i utlandet.

VPNArea gir ikke en gratis prøveperiode, men tilbyr i stedet en “ingen spørsmål stilte” pengene-tilbake-garanti, som er en annen lengde avhengig av planen du registrerte deg for. 12-måneders- og treårsabonnementet har en 30-dagers refusjonsperiode, mens alternativet på 1 måned er 14 dager.

For å søke om refusjon, alt du trenger å gjøre er å kontakte VPNArea via live chat eller e-post, og refusjonen din vil bli sendt til deg innen 48 timer (VPNArea hevder at 98% av brukerne mottar refusjonen sin innen bare 15 timer).

Bunnlinjen

Anbefaler vi VPNArea?

VPNArea er noe av en skjult perle. Det er langt fra den mest populære VPN på markedet, men vi nøler ikke med å anbefale VPNArea.

Det er ikke perfekt (appen kan til tider være veldig frustrerende), men VPNAreas utmerkede liste over funksjoner og supersikre loggpolitikk er virkelige høydepunkter.

Alternativer til VPNArea

ExpressVPN-logo

ExpressVPN

ExpressVPN utmerker seg på de fleste områder, men det er et spesielt godt valg hvis du ikke ønsker å bekymre deg for en frustrerende eller klumpete app – ExpressVPN er like enkel å bruke som de kommer. Les ExpressVPN anmeldelse

CyberGhost-logo

CyberGhost

Avverget av VPNArea’s inkonsekvens med BBC iPlayer? CyberGhost er en super kostnadseffektiv måte å få tilgang til iPlayer på, for ikke å snakke om mange andre populære streamingtjenester. Les CyberGhost-anmeldelse

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me